IP: *.182.33.25.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.09.10, 22:49
Prosze o rade kogo z doradcow polecilibyscie mi z Kosmiki czy sugerowac sie iloscia rozmow ,gwiazdek czy moze czyms innym ,no wlasnie czym ,mam problem i zastanawiam sie kto moze doradzic nie namieszac w glowie ,sa inne portale ale ten jest najbardziej przeirzysty i nadaja w tv (szeroki zasięg)jakos bardziej mi odpowiada ale tak duzy wybor ze nie wiem komu zaufac,Prosze tylko o powazne rady osob ktore korzystaly i sa zadowolone. Za inne odpowiedzi dziekuje ,ale nie interesuja mnie opinie osob nie zadowolonych bo ja szukam tylko tych na Tak polecam...(zadowolonych)Serdecznie dziekuje.
Obserwuj wątek
    • kika.a Re: Kosmica 12.09.10, 03:15
      Ja osobiście nie korzystam z tego portalu, ani z innych tego typu portali. Jest sporo wątków tu na forum dotyczących akurat tego portalu. Choćby ten poniżej
      forum.gazeta.pl/forum/w,468,98555347,98555347,kosmicaTV_portal_kosmica_wrazenia_telewidzki.html
    • czekoladka959 Re: Kosmica 28.11.13, 20:14
      nie polecam Alicji Jaworskiej. Spytałam ją o prace, zadawała mnóstwo pytań a jedyne co powiedziała od siebie to " niech pani składa CV " . Wydałam na nią ponad 30 zł. Nie ufam temu serwisowi kosmica i nie polecam
      • Gość: byczka Re: Kosmica IP: *.centertel.pl 10.01.14, 00:02
        Witam ale ja dość często dzwonię na kosmica do wróżek polecam wrókę Malvinę ona zawsze wyprowadzi na prostą moją zbłąkaną duszę w moim związku też się poprawiło zrozumialam dzięki pani Malvinie potrzeby mojego partnera
        • Gość: niezadowolona Re: Kosmica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.14, 10:52
          Ja nie polecam tej Pani. Poza tym podczas pierwszej niby promocyjnej rozmowy, rozłączyła się po 3 minutach. Wiadomo dlaczego. Kolejna rozmowa miał mnie kosztować więcej niż 9.99. A porady z d wzięte.
          • Gość: iwona Re: Kosmica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.14, 22:43
            Która wróżka rozłączyła się po tych 3 minutach nie podałaś nicku wróżki a może to kosmica cię rozłączyła
            • Gość: Basia Re: Kosmica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.14, 22:30
              Nie poleca wróżki Ewy jaworskiej Celiny Marty Renaty Basi ich wróżby się nie sprawdzają
          • Gość: Kasia Re: Kosmica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.14, 00:29
            Której wróżki nie polecasz kto się rozłączył ?
      • Gość: Basia Re: Kosmica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.14, 13:20
        Potwierdzam Jaworska Ewa najpierw wypytuje a potem slogany tak samo Celina Basia Rena
    • Gość: wera Re: Kosmica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.14, 19:45
      Masz raję Malwina jest dobra dzwoniłam część się już sprawdziła .Ja wybieram nie te obstawiane wróżki ktoś mówił że nie wróżą tylko z głowy mówią .Jest też nowa wróżka Mila kilka razy do niej dzwoniłam nie naciąga na minuty i mówi prawdę narazie się wszystko sprawdza.Portal jest oki .
      • Gość: anna Re: Kosmica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.14, 20:04
        Witam ! Wróżki znane jadą już tylko na opinii.Nie muszą się starać bo po co i tak ludzie do nich zadzwonią .A szczególnie te które są promowane na ekranie kosmica tv wiadomości mają takie same jak te mniej znane a ludzie lgną do nich jak do miodu. Co robi reklama ano nakręca im i sobie kasę a na portalu naprawdę są dobre wróżki i nie te z reklamy.
      • Gość: Mati Re: Kosmica IP: *.warszawa.mm.pl 26.02.14, 20:13
        Wróżka Mila jest naprawdę godna polecenia. Oprócz tego, że czyta z kart to jeszcze ma nieoceniony dar energetyzowania i leczenia (duszy i ciała) na odległość. Na kosmice jest może nowa, ale w rzeczywistości działa już od lat. Trafiłam na Nią pierwszy raz parę lat temu. Lekarze nie potrafili wyleczyć wtedy mojego 3-letniego synka z problemów gastrologicznych, Mila zrobiła to na odległość w kilka dni, mając do dyspozycji jedynie zdjęcie synka. Dziękuję jej za to do dziś. Myślę, że nie wiele jest osób z takim darem i zaangażowaniem w problemy życiowe innych ludzi. Oczywiście nadal korzystam z jej "usług".
        • Gość: Ula Re: Kosmica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.14, 19:27
          Do wróżki Mili dzwonię dosyć często ze swoimi problemami ostatnio pani Mila sprawdziła moje czakry i okazało się że dwie miałam zablokowane po oczyszczeniu czakr i doładowaniu po tygodniu moje życie zaczęło się zmieniać na lepsze a problemy powoli znikają polecam tą wróżkę z całą odpowiedzialnością
        • Gość: ściema Re: Kosmica IP: *.centertel.pl 04.03.14, 01:18
          Sama sobie to napisała gó... prawda takie rzeczy wypisywać o sobie głupich szukasz ?
    • Gość: Ewa Re: Kosmica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.14, 22:17
      Chciałam podziękować wróżce Mili z kosmica za wyjaśnienie i dojście do prawdy na temat mojego chłopaka byłam zakochana i nie widziałam świata poza nim zranił mnie bardzo nie powiem jaki był powód ale Mila otworzyła mi oczy na które nigdy bym się nie spodziewała jest pani wspaniała i dziękuję za to łatwiej mi się z tym uporać dzięki za wszystko Ewa
    • agrentowy4321 Re: Kosmica 05.03.23, 03:05
      Obłędne
    • irona.sonata Re: Kosmica 25.04.23, 12:21
      To dziwne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka