Gość: . IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.10, 21:51 Powróżę za darmo z kart klasycznych Jestem także jasnowidzem Zapraszam mój e-mail: sweetboy1989@autograf.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Powróżę za darmo IP: *.147.48.52.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.09.10, 09:44 A dlaczego nie na forum? Jestes bardzo młodym jasnowidzem w wieku 20paru lat takie zdolnosci to pogratulowac ja jednak bym prosila o odp na 1 konkretne pyt.tu na forum podanie daty ur.i imie to zadne dane po co i do czego ktos moglby je wykorzystac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: Powróżę za darmo IP: *.chello.pl 24.09.10, 17:19 To pewnie był dowcip jakiś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Powróżę za darmo IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.10, 20:48 odpowiedziałem już na około 20 pytań, zapraszam do zadawania kolejnych, ale tylko przez mail Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D. Re: Powróżę za darmo IP: *.chomiczowka.waw.pl 25.09.10, 07:38 Bardzo dziękuje za odpowiedź i poswięcony mi czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Powróżę za darmo IP: *.direct-adsl.nl 25.09.10, 11:23 ja rowniez-pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: Powróżę za darmo IP: *.chello.pl 25.09.10, 13:12 I ja również dziękuję za poświęcony mi czas. Mam nową enegrię do działania;-). Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanna Re: Powróżę za darmo IP: *.pools.arcor-ip.net 25.09.10, 14:40 Bardzo dziekuje, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Powróżę za darmo IP: *.147.44.8.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.09.10, 18:14 Czy ty sam ze soba piszesz ,tam gdzies na poczcie odp na meile tu ktos ci dziekuje pozdrawia kompletne Wariacje To tak jakbym w salonie wrozyl a na forum klientka mi dziekowała albo mowila do widzenia.To sie ani kupy ani d..nie trzyma . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mija Re: Powróżę za darmo IP: *.chello.pl 25.09.10, 18:54 Ta osoba wróży za darmo. Odpisuje na e-maile, a na forum otrzymuje podziękowania. Cóż tu jest dziwnego? Rzucanie pereł przed świnie - ciśnie mi się na usta... Odpowiedz Link Zgłoś
uni.7 Do gościa... 25.09.10, 18:54 A nie pomyślałeś/aś o tym, że dziękują z wrodzonej grzeczności? Dla mnie jest to informacja, że faktycznie osoba, która założyła ten wątek jest rzetelna! Ze zawsze w każdym wątku musi się znaleźć osoba, która coś neguje... Dziękują - źle! Nie dziękują - też źle! Ale cóż, każdy jest jaki jest :-) Odpowiedz Link Zgłoś
porucznikowa Re: Do gościa... jasnowidź sweetboy1989 25.09.10, 23:37 właśnie otrzymałam o jasnowidza odpowiedź, <W dniu 25 września 2010 20:42 użytkownik <sweetboy1989@autograf.pl> napisał: Zarówno alkohol jak i zdrada dotycza Pani męża, tzn, będzie on miał rpoblemy z alkoholem i będzie Panią zdradzał. Pozdrawiam "porucznikowa Gazeta.pl" napisał(a): Mam pytanie odnośnie alkoholu,ale kto go nadużywa i kto kogo zdradza.Pozdrawiam. W dniu 24 września 2010 22:36 użytkownik <sweetboy1989@autograf.pl> napisał: Niedobrze, liczne zdrady, a do tego widzę pojaiwenie się alkoholu. Nie będziecie razem szczęsliwi, przykro mi "porucznikowa Gazeta.pl" napisał(a): Witam serdecznie.Jak możesz proszę o wróżbę. O to moje pytanie.Proszę napisz odnośnie mojego małżeństwa ?Jak dalszy ciąg widzisz?Pozdrawiam serdecznie>.Martwię się facetowi pot z dupy leci,żeby zarobić na rodzinę,nawet nie ma czasu na towarzystwo.Libido strasznie spadło,wiekowy.. pracuje także w mojej firmie po godzinach.ale wróżka jasnowidź mnie pocieszyła.Mój mąż chociaż na stare lata sobie użyje :).;Dziewczynki,alkohol;Pożyjemy zobaczymy .Dziękuję jasnowidźowi za poświęcony dla mnie czas i polecam wszystkim optymistom. I co Wy na to ? Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróżka wronika do porucznikowa IP: 89.108.206.* 26.09.10, 09:03 Alkohol faktycznie pojawi się u Pani męża. Będzie powodem "utopienia" problemów zalegających w nim samym. Człowiek samą pracą żyć nie może... Dodatkowo pojawią się problemy między Wami, które już zaczynają mieć swój początek. Co do zdrady? Pani od jakiegoś już czasu nie jest szczęśliwa w tym małżeństwie. W Pani życiu nastąpią zmiany "zauroczenie" czy Pani w to "wejdzie" - czas pokaże... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczekująca Re: Do gościa... jasnowidź sweetboy1989 IP: *.cable.net-inotel.pl 26.09.10, 09:30 A ja na moją wróżbe jeszcze czekam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
porucznikowa Re: Do gościa... jasnowidź sweetboy1989 26.09.10, 22:37 Dziękuję za poświęcony czas.Wróżce gość i gość Weronika nie wiem czy to jedna osoba występuje,czy dwie różne.Pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Do gościa... jasnowidź sweetboy1989 IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.10, 17:11 a mi nie odpisał jeszcze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Do gościa... jasnowidź sweetboy1989 IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.10, 17:43 Jestem bardzo zajęty i w najblizszych dniach nie będę odpisywał na Panstwa maile. Wolniejszy będę dopiero w przyszły poniedziałek Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Powróżę za darmo 25.04.23, 12:07 Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze Odpowiedz Link Zgłoś