IP: *.146.160.215.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.11.10, 11:38
czy ktos z was korzystał z wrożek z tego portalu,kogo polecilibyscie mi.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: ORANUM IP: *.182.136.15.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.11.10, 16:57
      Własnie weszłam zobaczyc fajny portal ,1 wrozka odp mi gratis na 1pyt.jest ok .
      • Gość: ula Re: ORANUM IP: *.aster.pl 21.11.10, 20:01
        Ogólnie to dość mamy już portali, za dużo się tego namnożyło.

A ten portal, to nic specjalnego. Jak będę chciała powróżyć sobie u wróżki, to skorzystam z wróżby przez skype, będę miała wizje i fonie na żywo, za pół ceny, bez pośredników. Nic specjalnego.
        Warto przejrzeć oferty wiarygodnych wróżek, które nie są na żadnych portalach, bo przeważnie większość dobrych wróżek ma ofertę wróżenia na skypie.
        • Gość: Nikita Re: ORANUM IP: 46.112.74.* 29.11.10, 21:09
          Pierwsze słyszę, jakoby znane wróżki udzialały konsultacji via skye- jesli faktycznie takie znasz daj prosze namiar, chętnie skorzystam.
          Większość znanych , np telewizyjnych wróżek w ogóle samodzielnie nie udziela porad ( możesz sobie uciąć pogawędkę, z konsultantem- studentem bajkopisarzem....lub inną dyletantką.), lub wizyta kosztuje tyle co włoskie kozaczki...:)
          Nie ma się zatem co obrażać kiedy profesjonalni wróżbici, w większości znani także z tv korzystają z dobrego pośrednika, który dba o ich promocję itp...
          Uważam, że pomysł jest dobry, oby tylko poziom został zachowany wg mnie to najważniejsze-sprawdzeni profesjonaliści w swojej dziedzinie. Póki co Oranum jak zauważyłam,weryfikuje ich dość uczciwie, co dla nas klientów jest najistotniejsze!!!!
          Ja jestem zadowolona
          Czego i innym życzę
          • Gość: ulka Re: ORANUM IP: *.aster.pl 30.11.10, 00:30
            Dobra wróżka, czy też wróż nie musi dbać o promocję, tym bardziej nie potrzebują pośredników, bo promocję zapewniaja im ich własna praca, a konkretnie mówiąc klienci. Wniosek prosty- jeśli pani wróżka/pan wróżka ma klientów, to żaden portal nie jest potrzebny takowej profesjonalistce. Wspaniale funkcjonują bez portali i promocji.
            Gdyby portal z tego tematu wystartował 3 lata lub 4 lata temu byłby pewnie rewelacją, teraz jest tylko kolejnym z wielu, na które my klienci mamy już alergię. A to, że ma video... cóż, jak napisałam dla mnie to nie rewelacja, bo ja od 3 lat wróżę u zaufanej prawdziwej wróżki na skypie.

Może i Ty pierwsze słyszysz, by wróżki udzielały konsultacji przez email, cóż, widocznie na takie oferty się nie natknęłaś, skoro chadzasz po portalach, a nie po prywatnych stronach wróżek i wróżbitów. Nie mówię, że wszyscy wróżący udzielają konsultacji via skype, ale spora grupka tak. Pochodź po stronach, poczytaj oferty. Ale piszą nick skype, albo wpłacasz pieniędze bezpośrednio do wróżki i przysyła Ci nick skype i korzystasz. 20 min. 30 min, 1 godzinę. Wiem, bo korzystam i bardzo mi odpowiada, bo nie lubię pośredników i wróżek czy wróżbitów, którzy łapią się desperacko portali. Wybieram wróżkę która ma swoją prywatną stronę.
            Nie będę tu pisała imion wróżek i wróżbity, którzy to udzialają także na życzenie konsultacji via skype, ale tak na szybko, na myśl przychodzą mi 4 osoby. Pewnie jakby więcej po prywatnych stronach wróżek (także znanych wróżek, które mają prywatne strony) popatrzeć, to dałoby się znaleźć więcej. Zależy czego chcesz, ja wiem jakiej wróżki szukam i czego oczekuje od wróżki i dlatego nie korzystam z portali.

Gość portalu: Nikita napisał(a):

> Pierwsze słyszę, jakoby znane wróżki udzialały konsultacji via skye- jesli fakt
            > ycznie takie znasz daj prosze namiar, chętnie skorzystam.
            > Większość znanych , np telewizyjnych wróżek w ogóle samodzielnie nie udziela po
            > rad ( możesz sobie uciąć pogawędkę, z konsultantem- studentem bajkopisarzem....
            > lub inną dyletantką.), lub wizyta kosztuje tyle co włoskie kozaczki...:)
            > Nie ma się zatem co obrażać kiedy profesjonalni wróżbici, w większości znani ta
            > kże z tv korzystają z dobrego pośrednika, który dba o ich promocję itp...
            > Uważam, że pomysł jest dobry, oby tylko poziom został zachowany wg mnie to najw
            > ażniejsze-sprawdzeni profesjonaliści w swojej dziedzinie. Póki co Oranum jak za
            > uważyłam,weryfikuje ich dość uczciwie, co dla nas klientów jest najistotniejsze
            > !!!!
            > Ja jestem zadowolona
            > Czego i innym życzę
        • Gość: gosc do Uli Re: ORANUM IP: *.146.1.86.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.12.10, 22:48
          Pytanie było kto korzystal i jak wam sie podoba nowy portal, a ty piszesz nie na temat co mnie obchodzi gdzie wrozysz i u kogo. Piszesz:"""będę miała wizje i fonie na żywo, za pół ceny,
          > bez pośredników.""" Tam akurat jest tanio i wroza profesjonalisci a ty chyba jestes konkurencja co jej zaden portal nie chce.Skad u ciebie tyle zlosci...
          • Gość: ula odpowiada Re: ORANUM IP: 178.73.50.* 02.12.10, 12:37
            Pytanie było... faktycznie, nikt się nie zainteresował, więc z chęcią zabrałam głos o zagadnieniu.
            To chyba jasne. Nie imputuj mi, że piszę u kogo wróżę, bo każdy kto przeczyta moje wypowiedzi w tym temacie, widzi, że nie napisałam u kogo wróżę (Panie, które wymieniłam są autorytetami tarotowymi, a nie osobami u których wróżę - więc ośmieszasz się imputując mi to. O wizji i fonii za pół ceny bez pośredników, napisałam w kontekście wróżenie przez skype. Faktycznie tak jest. Wystarczy poszperać w wyszukiwarce. Można znaleźć dobre i prawdziwe wróżki, które oferują także wróżenie przez skype. Po prostu stwierdziłam fakt.

Nie imputuj mi też, że jestem wróżką. Nie jestem. A to, że interesuje mnie Tarot, nie oznacza, że nią jestem. Tarot interesuje mnie, jako filozofia, zagadnienie. Nikomu nie wróżę i nie będę wróżyć, będę tylko zgłębiać tą wiedzę w celu duchowego poznania siebie i zrozumienia świata.

Doprawdy, tylko w Polsce spotkać można osoby, które myślenie i analizowanie i artykułowanie wniosków, postrzegają jako krytykę, zazdrość itp. Cóż, prawie pół wieku komunizmu zrobiło swoje.

Gość portalu: gosc do Uli napisał(a):

> Pytanie było kto korzystal i jak wam sie podoba nowy portal, a ty piszesz nie n
            > a temat co mnie obchodzi gdzie wrozysz i u kogo. Piszesz:"""będę miała wizje i
            > fonie na żywo, za pół ceny,
            > > bez pośredników.""" Tam akurat jest tanio i wroza profesjonalisci a ty ch
            > yba jestes konkurencja co jej zaden portal nie chce.Skad u ciebie tyle zlosci..
    • Gość: nikita Re: ORANUM IP: 188.33.152.* 30.11.10, 12:02
      I tu sie mylisz , z jednej strony faktycznie nie ma lepszej reklamy niż pozytywne opinie klientów, z dugiej na niewiele sie to zda , jeśli wróżka z wróżenia ma się utrzymać. NIestety w większości cienko przędą....Przyzwoiote pieniądze mają Ci , którzy istnieją w mediach - a kogo stać na reklamę w prasie, lub tv? Czasy sie zmieniły...mamy globalizację itp. Do klienta trzeba wychodzić we wszelki możliwy sposób inaczej twoje miejsce zajmie ten , kto ma więszy tupet- przykre ale prawdziwe.
      Powiadasz. że warto przeglądać prywatne strony wróżbitów.... no może , ale zwróć uwagę na to ilu wsród nich to zwykli samozwańcy liczący na łatwy zarobek....I tu masz przykład na wyższość pod tym względem serwisów wróżbiarskich- które jeśli chcą istnieć na rynku muszą rzetelnie weryfikować merytoryczne przygotowanie wróżbitów, oraz ich zawodowe osiągnięcia.
      Nie wmawiaj mi także , że przebywam wyłącznie na wróżbiarskich portalach- tak się składa, że dwa razy do roku spotykam się z moją zaufaną wieszczką, a teraz dzięki Oranum , które tak krytykujesz nie musze do niej jeździć na drugi koniec Polski....
      Pzdr
      • Gość: ulka Re: ORANUM IP: *.aster.pl 30.11.10, 14:16
        Ja nie krytykuje, ja mam swoje zdanie. Ty masz swoje zdanie, ja mam swoje i niech tak pozostanie.

Widocznie jesteś nowa tu na tym forum, (lub na siłę chcesz promować portal) bo Twoje wypowiedzi są tak naiwne (że aż niewiarygodne), gdybyś tylko przejrzała sobie wątki o wiodących portalach, to włos by Ci się na głowie zjerzył kto tam "wróży", jak "wróży" i co klienci piszą o wróżkach i wróżbitach z portali. Merytorycznie przygotowani... dobre sobie! Poczytaj sobie, to się wypowiesz. Według mnie, biorąc to pod uwagę, żadna szanująca się wróżka nie zdecyduje się na portal, tym bardziej nowy.

Znam takie wróżki, co zajmują się wróżeniem ponad 20 lat, nigdzie się nie reklamują, nie wycierają się po mediach (stałymi bywalcami mediów są osoby z plecami czyli znajomościami), nie robią z gęby cholewy, a zarabiają 3 tysiące, w miarę przyzwoicie żyją. Więcej nie mogą zarabiać, bo ta praca zjada zdrowie i nerwy. Więc nie wmawiaj mnie, sobie i innym, że portal to konieczność. Jak ktoś jest dobry, nie trzeba wymówek o globalizacji i udostępnieniu siebie innym a to z racji chęci pomocy większej ilości osób, a to z racji "takich czasów", bo to głodne kawałki, którymi karmią nas wróżki, żeby tyle o ile zachować twarz.
        Prawda czasu jest jedna, raczej przykra prawda czasu tzn. coraz więcej wróżek i wróżbitów, więc trzeba się jakoś ratować, wiadomo w kupie siła. To coś na zasadzie stadnego polowania.

Napisałam swoje zdanie. Pozdrawiam i bez odbioru.
        • Gość: nikita Re: ORANUM IP: 46.112.54.* 30.11.10, 15:48
          Nikogo nie reklamuję , bo mnie ani ziębi ani grzeje, to ty najwyraźniej masz jakiś szczególny interes w tej natrętnej argumentacji. Ale jak zostało powiedziane każdy ma prawo do swojego zdania....Nie należy sobie utrudniać... a tak precyzując moją wypowiedź nie miałam na myśli innych portali, ponieważ ich nie znam, ale ten przedmiotowy dot. dyskusji....
          Swoja drogą jeśli klienci się wypowiadają , to oznacza ni mniej ni więcej tylko tyle , że z takich usług korzystają....czemu skoro tam sami niekompetentni ludzie pracują????? Odpowiedź nasuwa się sama : jest zapotrzebowanie I przepraszam , sugerujesz że na przykład Jan Suliga, będący największym autorytetem w dziedzinie tarota w naszym kraju a związany z przedmiotowym portalem sie szanuje się ? Nie wiem czemu usiłujesz za wszelką cenę ludzi obrażać, sądzę , że na to zwyczajnie nie zasługują, chyba sama masz jakiś problem z szacunkiem wobec innych....Czyżby zawodowe kompleksy????
          I nie twierdzę , że portale to konieczność źle interpretujesz przeczytany tekst. Z mojej wypowiedzi bowiem wynika, że to udogodnienie i tyle.
          BEZ ODBIORU :)
          • niemo-ralny Re: ORANUM 30.11.10, 16:31
            Sądze, że nawet jak jest dobre to wśród tłumu portali itp się nie przebije niestety. Wciąż przodujące są 4 ezo.tv , wrożbyonline, viversum i ta kosmica z naszym Maciejem.
          • Gość: ulka Re: ORANUM IP: *.aster.pl 30.11.10, 16:58
            Jednak z odbiorem, odniosę się, bo to co piszesz, to zwykła imputacja wobec mnie. Obraza? Zawodowe kompleksy? Dziewczyno, po prostu jestem świadomą konsumentką. Świadomą może dlatego, że interesuje mnie Tarot i wolę wróżyć u kogoś, niż sama dla siebie.

Wymieniony przez Ciebie autorytet (dla mnie nim nie jest. cenię i uważam za niekwestionowane autorytety w Polsce Alę Chrzanowską, Basię Antonowicz Wlazińską, których książki czytałam chcąc dowiedzieć się czegoś o pasjonującym temacie jakim jest Tarot, Panie te mają ogromne doświadczenie we wróżeniu), pan ten jest twarzą portalu, która ma dodać wiarygodności, przyciągnąc uwagę. Podobnie było czy jest na innych portalach. Więc żadna to nowość i wyjątkowość, tylko osoba inna niż gdzie indziej. Nie udziela tam porad, jak widzę i jestem pewna, że nie będzie zalogowany na kamerce przez kilka godzin. Takie jest moje zdanie.
            Dziwię się, że zgodził się na to, ale nie moja rzecz, widocznie miał ochotę. Nie moja sprawa.
            Ten pan niestety poszedł w komercję, teraz bardzo często pokazuje się w tv, prowadzi kursy, warsztaty, choć jeszcze parę lat temu odżegnywał się od Tarota. Życze i temu Panu i Tobie i portalowi sukcesów, ale przy tym mogę mieć własne zdanie. Nie wdawajmy się w polemiki, to nie czat, tylko forum.
            pozdrawiam.
            • Gość: nikita Re: ORANUM IP: 46.112.148.* 30.11.10, 19:21
              POZOSTAWIAM BEZ KOMENTARZA......MASZ RACJĘ POLEMIKA NIE MA WIĘKSZEGO SENSU
              Pozdrawiam serdecznie.
              • Gość: Nikita Re: ORANUM IP: 46.112.148.* 30.11.10, 19:46
                I gwoli komentarza zacytuję jeszcze wielkiego polaka ( mam nadzieję, że bedziesz wiedzeć o kogo chodzi...) " Racja jest jak d...... każdy ma swoją" :)
                A swoją drogą jeśli interesujesz sie tarotem to polecam jednak wydawnictwa dajace komplementarną i rzetelną wiedze w temacie czyli Waite i jednak Suliga, zamiast " Kosmitek".
                Powodzenia
      • Gość: gosc Re: ORANUM IP: *.146.143.3.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.12.10, 10:55
        Wróżyłam u Agnes polecam ,rozmowa miła i wiedziała o czym mowi
      • Gość: gosc Re: ORANUM IP: *.147.7.40.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.01.11, 01:31
        A kto to taki?To pani na litere A prawda ,ta co ma 17 rozmów ,jesli moze pani napisac to prosze napisac czy sprawdzaja sie porady tej pani ,A portal super zwłaszcza ze wprowadzili nowa usługe.polecam
        • liki0 Re: ORANUM 22.01.11, 01:36
          Gość portalu: gosc napisał(a):

> A kto to taki?To pani na litere A prawda ,ta co ma 17 rozmów ,jesli moze pani n
          > apisac to prosze napisac
          Nie prościej zapytać bezpośrednio na portalu
    • Gość: tulipan Re: ORANUM IP: 80.48.68.* 04.12.10, 19:56
      Z Oranum polecam: Edyta Ostrowska, Magda Liwińska, Bassma 100% warto... Elisabeth mi wróżyła i też się sprawdziło, więc chyba też warto..
      • Gość: gosc Re: ORANUM IP: *.146.156.249.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.12.10, 20:18
        Z Oranum polecam: Edyta Ostrowska, Magda Liwińska, Bassma 100% warto... Elisabe
        > th mi wróżyła i też się sprawdziło, więc chyba też warto.???????????????????????????
        Bassma i Liwinska mają zero 000000 rozmów to komu wróżyli (wiem że są na innych portalach ale o innych w tym wątku nie piszemy Agnes jest tam najkrócej a ma 5 rozmów mi wróżyła i jest ok sam tulipan sprawdz ,chyba że chcesz zareklamowac najmniej "chodliwe" na tym portalu wróżki bo tam trzeba zachęcic klienta by wykupił kredyt nie jak na kosmice masz klienta na tacy a to nie takie proste.
        • Gość: tulipan Re: ORANUM IP: 80.48.68.* 04.12.10, 21:37
          Ja wiem. Ogólnie mówię, że warto gadać z Bassmą i M. Liwińską bo One mi stawiały karty, ale gdzie indziej. Jak je ktoś złapie to warto pogadać.
      • Gość: gosc do tulipana Re: ORANUM IP: *.146.201.79.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.12.10, 23:35

> Z Oranum polecam: Edyta Ostrowska, Magda Liwińska, Bassma 100% warto... Elisabe
        > th mi wróżyła i też się sprawdziło, więc chyba też warto.?????????????????????????//
        Wszedłem na Oranum i napisałem do Edyty O.czy moze mi powróżyc poprzewracała oczami ani nic nie powiedziala ani nie odpisała nawet nie powiedziała prosze wykupic kredyt zero dialogu tak jakby mnie tam nie było popatrzyła na sufit pewnie w myslach z aniolami rozmawiała olała moja obecnosc tam totalnie to sie nazywa profesjonalizm.
      • angela-live Re: ORANUM 13.02.11, 00:42

Przerzedziło sie troche oranum nie widze wizytówek strony,poznikały znane twarze ,moze ktos wie kto jest włascicielem tego portalu,chciałabym zasiegnac informacji w sprawie pracy,Z gory dziekuje
    • Gość: gosc Re: ORANUM IP: *.147.65.108.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.12.10, 20:44
      I kogo polecacie?Prawda ze super portal.
      • Gość: Krysia Re: ORANUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 21:54
        Zdecydowanie polecam ten portal
        Bo jest zupełnie inny niz te wiodace
        Powód widzimy osobę która nam odpowida i jest na lini :)
        Mnie s ie portal podoba
        Polecam Edytę Ostrowska :)
        • Gość: gosc Re: ORANUM IP: *.146.46.192.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.12.10, 11:06
          Fajny portal i jest darmowy czat.Polecam.Warto.
        • Gość: gosc Re: ORANUM IP: *.147.59.53.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.12.10, 23:27
          Zdecydowanie polecam ten portal
          polecam pania Ewe-astrolog-wyczerpująca odpowiedz ,miła rozmowa,jest ok.
          • Gość: gość Re: ORANUM IP: 92.244.36.* 29.12.10, 16:12
            ile zapłaciłaś?
            • Gość: gosc Re: ORANUM IP: *.146.127.207.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.12.10, 16:37
              Gość portalu: gość napisał(a):

> ile zapłaciłaś?
              U tej pani 1minuta kosztuje nie całe 3zł,a ja płaciłam telefonem ok 23zł,ale to zależy ile rozmawiasz ja jej podałam dane publicznie powiedziała żebym za 15min weszła to sie przygotuje i przy mnie nie bedzie robic obliczen to mniej mi wyjdzie rozmowa, fajna "babka"-mysle że sie nie obraziłaby za to okreslenie.Polecam
    • Gość: gosc Re: ORANUM IP: *.146.66.167.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.12.10, 23:31
      widzieliscie nowy nabytek ma nie wiecej niz 19 lat a jest tak nieuprzejmy wrecz arogancki nie polecam kto nie wierzy niech przekona sie sam. Pisze ze taki znany wrozy od 13 lat a ja pierwsze słysze o nim i chyba dobrze.
      • Gość: ulaencja Re: ORANUM IP: 178.73.50.* 17.12.10, 00:58

> widzieliscie nowy nabytek ma nie wiecej niz 19 lat a jest tak nieuprzejmy wrecz
        > arogancki nie polecam kto nie wierzy niech przekona sie sam. Pisze ze taki zna
        > ny wrozy od 13 lat a ja pierwsze słysze o nim i chyba dobrze.

cyt. w wielu programach telewizyjnych jako gość...

Całkiem możliwe chyba np. w Rozmowy w Toku w temacie "jak skutecznie, nie ściągając, zdać maturę w tym roku"

Jak się uprzeć, to babcia może być przed 60 tką.

Babia nauczyła kart... wieloletnie doświadczenie... ogromna wiedza... czyli składniki 95 % profilów na portalach wróżbiarskich.

Żenada!
        No, to już jestem przekonana, że ten portal nie może być poważnie traktowany. Szkoda, bo chciałam dać szansę.
        • Gość: gosc Re: ORANUM IP: *.146.39.23.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.12.10, 22:03
          Żenada!
          > No, to już jestem przekonana, że ten portal nie może być poważnie traktowany. S
          > zkoda, bo chciałam dać szansę.//////
          Jemu czy potralowi szanse portal ok ale on...
          • Gość: ulaencja Re: ORANUM IP: 178.73.50.* 17.12.10, 22:59

> Jemu czy potralowi szanse portal ok ale on...

Przyglądała się temu portalowi, najpierw byłam totalnie na nie. Ale pomyślałam, że warto patrzeć, dać szansę temu portalowi, ale naprawdę widzę, że to dno. Raczej nie ok, skoro zatrudniają tak szalenie młodych ludzi dodatkowo niegrzeszących tupetem.
            Portal ma administrację, która zatrudnia i promuje, no więc świadczy to jednoznacznie o portalu.
            Na Boga, a wystarczyłoby pogoglować po prywatnych stronach wrózek i wróżbitów i pościągać do siebie naprawdę szanowanych ezoteryków. Z tym, że trzeba mieć jakąś wizję, a przede wszystkim dar przekonywania i upór, żeby osoby wróżące, które stronią od portali na tym właśnie się pojawiły i były na wyłączność. No, ale lepiej iść na łatwizję i czekać aż sami się pozgłaszają, a kto się zgłasza, to widać.

W dalszym ciągu polecam wróżki, prawdziwe wróżki, prywatnie i bez pośredników na swoim skypie, wrażenie to samo, a cena o połowę mniejsza. A z tego co widzę, to portal Wrozbyonline też ma wideo czat i jak ktoś chce to może skorzystać z wideo wróżby. Ale ja bardziej polecałabym wróżki na swoim prywatnym skypie.
            • aga2_dwa Re: ORANUM 18.12.10, 22:32
              Ciekawe czy miałabym szanse sie tam dostac?Zawsze to jakies nowe wyzwanie.Ktos wie kogo tam przyjmują?
    • Gość: japineksaaaa Re: ORANUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 01:06
      fajny portal
      • Gość: gosc Re: ORANUM IP: *.146.159.117.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.01.11, 20:21
        Gość portalu: japineksaaaa napisał(a):

> fajny portal
        widze wszedzie wstawilas informacje ,nudny sylwester był........................
    • Gość: oranka Re: ORANUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 01:43
      podoba mi się Oranum
      zresztą nie długo będę tam pracować?
      czemu ?
      to proste
      on (jak tez inne portale czy TV daje możliwość promocji nowej wróżce)
      gdybym była znana i miała klientów wolałbym prace na swój rachunek a nie dla kogoś
      Nie oszukujmy się duże pieniądze zarabia przede wszystkim portal .
      Czy jest weryfikacja?
      nie po prostu się tam rejestrujesz i podpisujesz z nimi umowę i tyle:)
      wypełniasz ankietę

• Gość: gosc Re: ORANUM IP: *.147.7.40.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.01.11, 01:50
        To zycze powodzenia bedzie pani potrzebne tam sa tylko 2 wrozki dobre i tak juz pozostanie.Ktore ,te co sa najkrocej a maja najwiecej rozmow i meili....
      • liki0 Re: ORANUM 22.01.11, 01:53
        Gość portalu: oranka napisał(a):
        bla, bla ... Szanuję i jestem pełna podziwu dla Pani Edyty i Pana Witolda, ale to co ten portal prezentuje to żenada...
        > podoba mi się Oranum
        > zresztą nie długo będę tam pracować?
        > czemu ?
        > to proste
        > on (jak tez inne portale czy TV daje możliwość promocji nowej wróżce)
        > gdybym była znana i miała klientów wolałbym prace na swój rachunek a nie
        > dla kogoś
        > Nie oszukujmy się duże pieniądze zarabia przede wszystkim portal .
        > Czy jest weryfikacja?
        > nie po prostu się tam rejestrujesz i podpisujesz z nimi umowę i tyle:)
        > wypełniasz ankietę
        >
        • Gość: gosc Re: ORANUM IP: *.147.7.40.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.01.11, 02:06
          iki0 napisała:

> bla, bla ... Szanuję i jestem pełna podziwu dla Pani Edyty i Pana Witolda, ale
          > to co ten portal prezentuje to żenada...
          > > podoba mi się Oranum
          Nie wiem co sie pani nie podoba to ze nie ma tam pani czy jest i pies z kulawa noga nie zadzwoni do pani a ci w/w panstwo jakosc popularnoscia sie tam nie ciesza co po ilosci rozmow widac zeby byc dobrym trzeba nim byc rozgłos w TV to nie wszystko na szczescie klient sam wybiera i osoby wyniosłe i dumne nie maja czego tam szukac.Klient potrzebuje doradcy szczerego otwartego na potrzeby takiego od serca jego nie interesuje nazwisko i popularnosc w TV ale trafnosc porady a tam sa takie dwie panie majace rozmow jedna 49 a druga 43.
          • Gość: gosc Re: ORANUM IP: *.146.120.151.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.01.11, 10:33
            Widziałyscie zdjecie Artanis na oranum,?Jak ktos sie dawno nie smiał to warto wejsc i spojrzec.
            • Gość: gosc Re: ORANUM IP: *.182.26.73.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.01.11, 16:42
              portal jak wiele innych co nie którzy czesciej zdjecia na profilu zmieniaja niz sie loguja,w zasadzie chyba 4osoby tam pracuja reszta tylko fotki zmienia.Ale te osoby co sie loguja polecam.
          • liki0 Re: ORANUM 27.01.11, 03:12

> iki0 napisała:
            >
            >
            > > bla, bla ... Szanuję i jestem pełna podziwu dla Pani Edyty i Pana Witolda
            > , ale
            > > to co ten portal prezentuje to żenada...
            > > > podoba mi się Oranum
            > Nie wiem co sie pani nie podoba to ze nie ma tam pani czy jest i pies z kulawa
            > noga nie zadzwoni do pani a ci w/w panstwo jakosc popularnoscia sie tam nie ci
            > esza co po ilosci rozmow widac zeby byc dobrym trzeba nim byc rozgłos w TV to n
            > ie wszystko na szczescie klient sam wybiera i osoby wyniosłe i dumne nie maja
            > czego tam szukac.Klient potrzebuje doradcy szczerego otwartego na potrzeby taki
            > ego od serca jego nie interesuje nazwisko i popularnosc w TV ale trafnosc porad
            > y a tam sa takie dwie panie majace rozmow jedna 49 a druga 43.
            Napisałam swoje zdanie o tym portalu, nie jestem tam doradcą i nie będę, zresztą jak i na innych portalach, skąd ten pomysł? No tak każda osoba krytykująca to wróżka..., doszukująca się wszędzie konkurencji, nie tędy droga. Wypowiedź Pani całkiem nie zrozumiała. Mam wielki szacunek dla Pani Edyty i Pana Witolda. U Pani Edyty wróżyłam sobie nie raz, ale nie poprzez portal ma w sobie pełno ciepła.
            Sam portal nadal uważam za żenujący, dwie, trzy wróżki które prawie cały czas są dostępne... a kiedy odpoczywają, kiedy oczyszczają się?
          • liki0 Re: ORANUM 27.01.11, 03:39

> iki0 napisała:
            >
            >
            > > bla, bla ... Szanuję i jestem pełna podziwu dla Pani Edyty i Pana Witolda
            > , ale
            > > to co ten portal prezentuje to żenada...
            > > > podoba mi się Oranum
            > Nie wiem co sie pani nie podoba to ze nie ma tam pani czy jest i pies z kulawa
            > noga nie zadzwoni do pani a ci w/w panstwo jakosc popularnoscia sie tam nie ci
            > esza co po ilosci rozmow widac zeby byc dobrym trzeba nim byc rozgłos w TV to n
            > ie wszystko na szczescie klient sam wybiera i osoby wyniosłe i dumne nie maja
            > czego tam szukac.Klient potrzebuje doradcy szczerego otwartego na potrzeby taki
            > ego od serca jego nie interesuje nazwisko i popularnosc w TV ale trafnosc porad
            > y a tam sa takie dwie panie majace rozmow jedna 49 a druga 43.
            Dodam jeszcze bo osoba pisząca powyższy post nie zorientowana jest i krzyczy kiedy powinna być cicho. Wystarczy zobaczyć kto jet właścicielem portalu potem pisać. Najlepiej schować wszystkich do jednego worka...
            Ktoś kto ma coś do powiedzenia, ma wiedzę ma świadomość tego.
          • Gość: karciarka Re: ORANUM IP: *.aster.pl 05.02.11, 01:27
            a mi moje Panie i Panowie jest przykro, że czytam takie rzeczy...Ukrywac nie będe, wróżką jestem. Mam stałych klientów i przyjmuję prywatnie. Ale w momencie kiedy człowiek traci etatową pracę, i utrzymuje dom, rodzinę, dziecko - nie da rady się utrzymac z kart... Tym bardziej, że klient nie przychodzi regularnie raz w tygoniu. Stawki tez sa różne. Przecież jeśli widzę, że człowiek nie ma pieniędzy, a ma poważny kryzys, problem, to jak mam od niego wziąć 150 zł? Biorę wtedy 5, 10,20, ile może tyle daje....Za darmo nie wróżę, bo tak mnie uczyła moja WRÓŻKA, ale nie musi to byc pieniądz. Równowaga musi być zachowana, kto z was harytatywnie do pracy chodzi? Nie wypowiadam się na temat innych wróżek, bo to nieetyczne w moim wypadku, ale Tez jestem na oranum, bo to dla mnie dodatkowy dochód...Wcale nie mamy tam kokosów, wy płacicie euro, my dostajemy w dolarach, które bank wymienia na złotówki, więc ochłapy... Powstrzymajcie się prosze od tych oszczerstw, złości i gniewu. Samymi słowami tez można zrobic przykrośc innych, a nie wiecie jaki to ciężki chleb....
            • liki0 Re: ORANUM 05.02.11, 03:34
              Gość portalu: karciarka napisał(a):

> a mi moje Panie i Panowie jest przykro, że czytam takie rzeczy...Ukrywac nie bę
              > de, wróżką jestem. Mam stałych klientów i przyjmuję prywatnie. Ale w momencie k
              > iedy człowiek traci etatową pracę, i utrzymuje dom, rodzinę, dziecko - nie da r
              > ady się utrzymac z kart... Tym bardziej, że klient nie przychodzi regularnie ra
              > z w tygoniu. Stawki tez sa różne. Przecież jeśli widzę, że człowiek nie ma pien
              > iędzy, a ma poważny kryzys, problem, to jak mam od niego wziąć 150 zł? Biorę wt
              > edy 5, 10,20, ile może tyle daje....Za darmo nie wróżę, bo tak mnie uczyła moja
              > WRÓŻKA, ale nie musi to byc pieniądz. Równowaga musi być zachowana, kto z was
              > harytatywnie do pracy chodzi? Nie wypowiadam się na temat innych wróżek, bo to
              > nieetyczne w moim wypadku, ale Tez jestem na oranum, bo to dla mnie dodatkowy d
              > ochód...Wcale nie mamy tam kokosów, wy płacicie euro, my dostajemy w dolarach,
              > które bank wymienia na złotówki, więc ochłapy... Powstrzymajcie się prosze od t
              > ych oszczerstw, złości i gniewu. Samymi słowami tez można zrobic przykrośc inny
              > ch, a nie wiecie jaki to ciężki chleb....

Takie wypowiedzi będą cały czas. Nie dotyczy to konkretnej osoby,ale portalu. Hm........... piszesz karciarko że nie masz pracy na etat, ale pracę na portalu masz. Z tego co wiem, trzeba mieć firmę założoną, by być tam doradcą. Więc pracę masz na własny rachunek....czy mylę się?
      • angela-live Re: ORANUM 16.03.11, 11:20
        Witam,jeśli mozesz napisz mi na email gazetowy jaką ankiete trzeba wypełnić i jaka jest forma umowy z oranum strona jest po angielsku czy polskie osoby nadal zatrudniaja tam ,nie znam angielskiego na tyle dobrze by sie dogadac jesli mozesz to bardzo prosze o inf.dzieki
        Angelika
    • Gość: paweeel Re: ORANUM IP: *.play-internet.pl 02.02.11, 19:19
      witam .skorzystałem z uslug pani Anastazji :) przemila osoba i duża trafność kart ,widać ze sie na tym zna ,Jednym slowem bardzo dobra wrózka
      • Gość: gosc Re: ORANUM IP: *.147.49.44.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.02.11, 21:54
        Ale wystarczy ze tam ja pochwaliłes albo sama siebie wrozko nie rób sobie reklamy tanim kosztem przeciez portal dba o reklame,jestes 2dzien wiec moze nie wiesz o tym.Jak bedziesz zalogowana to i i klienta znajdziesz to nie chleb nikt nie korzysta codziennie.I nie musisz wszedzie latac i chwalic gosciu z lodzi bo to jest podejrzane i tak naprawde szkodzi wrozce.
    • aga2_dwa Re: ORANUM 05.02.11, 14:55
      Moja kolezanka (Agnes)jest na oranum od grudnia ,bardzo sobie chwali ten portal też ma działalnosc gosp.ale tez ma etat ,gdzie placa za nia zus ona zdrowotna składka a to niewielki koszt ale mowiła ze oranum zatrudnia tez na umowe o dzieło -to nie jest polski portal dla tych co nie wiedza,ale do czego zmierzam do tego ze ona jest zalogowana po 2godz.dziennie i nie narzeka ani na brak pieniedzy ani klientow ,smieje sie ze za daleko mieszkamy bo podsyłała by mnie klientow obie konczylysmu studium psychologii.Takze nie prawda ze na portalach jest zle ja jestem na portalu wizyta u wrozki na umowe o dzieło i jest jak na razie dobrze czego biednej wrozce co wrozy za 5zl zycze pozytywnego nastawienia i pracy z afirmacja .
      • Gość: Asia Re: ORANUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.11, 16:28
        Czy jest ten portal wizytauwrozki??
        • aga2_dwa Re: ORANUM 05.02.11, 20:57
          tak Asiu to ten portal,mozesz miec umowe o dzieło wiele portali już te forme proponuje ale niektorzy o tym nie wiedza i wielokrotnie sami zatrudnieni na czarno uwazaja ze wrózka ma zarobic na zus i e.t.c i jeszcze wrozac im za darmo do tego ,dlatego wiele nas jest dobrze wykształconych i mamy dobra prace tzw etat a portal to dodatkowe zrodło i wtedy jest np.umowa o dzieło zeby tez prawnie było ok.
    • Gość: bezgłowypotwór Re: ORANUM IP: *.dynamic.chello.pl 19.03.11, 22:27
      Czy ktoś ma nowe opinie o osobach tam pracujących? Z usług kogo warto skorzystać?
      • Gość: jako gość Re: ORANUM IP: *.aster.pl 19.03.11, 22:40
        Gość portalu: bezgłowypotwór napisał(a):

> Czy ktoś ma nowe opinie o osobach tam pracujących? Z usług kogo warto skorzysta
        > ć?

według mnie ten temat jest sztucznie podbijany. bo co tu komentować, nie ma na kim oka zawiesić tym bardziej z komo korzystać. co to za portal, przysłowiowe trzy osoby na krzyż a faktycznie może 5 i nikt nigdy nie zalogowany, i po angielsku cała strona. beznadzieja totalna. jesteśmy w Polsce a nie za granicą.

Widać, że nikt tam na ten portal nie chce iść. na początku było więcej osób i takie co to człowiek widział tam czy siam, a teraz to widać co jest. tamci pewnie odeszli, a nowi, co znani i szanowani jakoś się tam nie palą.
    • agrentowy4321 Re: ORANUM 05.03.23, 02:04
      To ciekawe pytanie
    • irona.sonata Re: ORANUM 25.04.23, 11:20
      Hmm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka