Dodaj do ulubionych

Prośba o wróżbe na temat mojego życia

IP: 77.236.26.* 19.12.10, 20:49
Witam jestem Mariusz (22.09.86) byłem w związku przez 3 lata z kobietą Agnieszką (17.07.89)
Nasz związek rozpadł się z dnia na dzień dwa miesiące temu.Były już plany w najbliższym czasie na ślub rodzinę itp.Agnieszka poznała kogoś nowego.I moje pytanie czy jeszcze wrócimy do siebie i ewentułalnie kiedy czy to już koniec naprawdę??? bo mam wrażenie że to może być zauroczenie z jej strony i presja jej znajomych na zmianę partnera.Jak mam się ustosunkować do tego?Czekać bo uczucie dalej z moje strony jest i jestem jej wstanie to wybaczyć czy zamknąć tą stronę życia? proszę o szczerą pomoc co z nami będzie.Dziękuje
Obserwuj wątek
    • Gość: mika Karty IP: *.olsztyn.vectranet.pl 19.12.10, 21:45
      Nie mam dla Ciebie dobrych wieści, ze strony tej dziewczyny relacja jest definitywnie zakończona. Karty pokazują koniec wszystkiego, co było planowane. Gwałtowny koniec. Dziewczyna ciepło o Tobie myśli – ma miłe wspomnienia, natomiast w postępowaniu wobec Ciebie jest raczej skryta. Nie ma do Ciebie o nic żalu, pretensji, niczego złego o Tobie nie myśli – nic z tych rzeczy, jednak nie ma tu miłości. Czy coś ukrywa? Wydaje mi się, że może tu chodzić o pieniądze, tak jakby ten człowiek zapewniał jej lepszy byt. Najprawdopodobniej jest to (sytuacja materialna) dla niej ważne, potwierdzają to inne karty – tak jakby ta decyzja była dla niej wypracowaniem sobie stabilizacji życiowej - przy czym ona nie robi tego wbrew swojej woli - wręcz przeciwnie.
      Wasze relacje się nie poprawią. Być może będziesz próbował ją odzyskać, ale spowoduje to tylko jeszcze większy ból. To skończone.
      A spytałam też "co dalej z Twoim życiem uczuciowym". Ciekawy? :)
      I tu uwaga:
      nic się nie martw, bo wszystko będzie dobrze. Ty poradzisz sobie z tym, obierzesz zupełnie nowy kurs. To co się wydarzyło spowoduje w Tobie przemianę (na lepsze). To było coś co musiało Ci się przytrafić, byś mógł przejść na "wyższy poziom". Więc bądź pewny, że otrzepiesz się i spotkasz kobietę Tobie przeznaczoną. Nie pytałam o czas, ale to na pewno nastąpi – piszę to z całą stanowczością! Na Twoje dalsze życie uczuciowe wyciągnęłam ZNAKOMITE karty – BĘDZIESZ NAPRAWDĘ SZCZĘŚLIWY. Głowa do góry! Tym się już nie zajmuj dłużej bo nie warto!
      • Gość: gość Re: Karty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.10, 08:51
        Mika a możesz i mi powróżyć? Kasia 10.09.1974 - Rafał 24.01.1980. Nie układa nam się najlepiej. Bardzo proszę, bo jestem na zakręcie.
        • Gość: mika Karty gość IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.12.10, 13:36
          Kasiu, Wasz związek do łatwych nie należy. Nic nie jest Wam dane za darmo, samo się nie układa i musicie nad tym pracować. Widzę to, że Rafał jest dla Ciebie ważny, cenisz go, natomiast albo go już nie kochasz, wręcz myślisz o kimś innym, albo męczy Cię dźwiganie odpowiedzialności za ten związek i jego przetrwanie. Bardziej skłaniam się ku tej drugiej możliwości.
          Ze strony Rafała są uczucia do Ciebie. Trudno mi w tej chwili powiedzieć na ile trwałe, ale w tym momencie one są. Uważam, że Cię kocha, jednak nie pokazuje tego. Pokazuje natomiast coś zupełnie innego, mianowicie to, że jest biedny, nieszczęśliwy, trzeba go pocieszać. Bierze Cię na litość tak w skrócie. W ten sposób próbuje Cię zatrzymać, wzbudzić zainteresowanie.

Tak jak napisałam, nie dostaniecie niczego za darmo. Czeka Was ciężka praca nad związkiem, trudno mi powiedzieć czy dacie radę to udźwignąć, ale myślę, że tak. Musicie się otworzyć, być wytrwali, szczerze porozmawiać i o ten związek bardzo dbać a powinno się udać.
          • kasik2222 Re: Karty gość 20.12.10, 14:20
            bardzo Ci dziękuję. Przyznam że bardzo trafna ocena. Podniosłaś mnie na duchu, że jednak warto walczyć
          • Gość: gosc22 do miki jesli mozna prosze IP: 46.30.55.* 05.01.11, 14:03
            jesli wypada zapytac miko moze nie jest za pozno i zechcesz odpowiedziec chodz pare slow..bardzo ci dziekuje za czas....jestem zagubiona,skolowana,sama od wielu lat ,nie wiem jakie bedzie moje zycie i co mam robic..czy wogole cos mnie spotka,moze mezczyzna pojawi sie w tym roku,,,, luiza 2sierpien 1978.....dziekuje bardzo
      • Gość: Mario Re: Karty IP: 77.236.26.* 20.12.10, 11:59
        Dziękuje za dobrą rade.Napewno się przyda choć jest nie po mojej myśli.Naprawdę Dziękuje
        A mogła byś sprawdzić kiedy spotkam tą nową osobę??Bo nie lubię strasznie samotności a jestem ciekaw.Dziękuje
        • Gość: mika Karty Mario IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.12.10, 13:34
          No tutaj będę trochę szyła, bo nie jestem najmocniejsza w określaniu czasu, pokuszę się jednak o stwierdzenie, że będzie to połowa marca 2013 roku. Przedtem czeka Cię wędrówka, o której pisałam. Zaczyna się ona teraz, będzie trwała jeszcze w roku 2012 (to będzie ciężki jednocześnie oczyszczający rok). W 2012 definitywnie zakończy się Twoje cierpienie i przemiana, natomiast 2013 to Twój rok. Los ma dla Ciebie prezent :)
          Do tego czasu życzę Ci powodzenia. Takie jest życie, że czasem się odechciewa, ale zawsze warto czekać, bo kto wie co nas jeszcze spotka? Ty na pewno masz na co czekać i ja z tego powodu już się cieszę, natomiast to, przez co musisz przejść – no po prostu musisz. To jak ciężka praca, którą trzeba wykonać i to nie jest przyjemne, ale w końcu będzie po wszystkim a efekty jej będą widoczne i odczuwalne.
          • Gość: ola Re: Karty Mario IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.10, 13:40
            strasznie nie lubisz samotnosci... to musisz polubic, bo na sile nikogo nie znajdziesz
            tylko desperaci i słabi psychicznie nie potrafią zyc samotnie
          • Gość: ula Re: Karty Mario IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.10, 22:15
            Mika czy ja tez moge prosic o wrozbe, ula 31.01.74 i darek 30.09.74 -serdecznie dziekuje
            • Gość: mika Karty ula IP: *.olsztyn.vectranet.pl 21.12.10, 01:12
              Uważam, że ten związek się rozpada. Jest uczucie z Twojej strony oraz jakieś nadzieje (oczekiwania czy raczej potrzeby) finansowe, z jego strony natomiast jest wycofanie się. Jeśli uczucia były to już ich nie ma i Darek planuje się ulotnić - karty jednak sugerują, że jeszcze nie raczył Cię o tym poinformować.
              Przed Wami jakieś problemy o charakterze finansowym.

Będę Ci wdzięczna za ewentualne sprostowanie.
              Pozdrawiam Cię serdecznie
              • Gość: ula Re: Karty ula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.10, 07:57
                serdecznie dziekuje
              • stokrotka238 Re: Karty 21.12.10, 18:20
                Mika czy mogłabyś rownież i mi powróżyć? Nie mam szczęscia w miłości, więc chciałam zapytać czy karty może mówią co robię nie tak że ciągle jestem sama?? Ewentualnie mogłabyś sprawdzić kiedy spotkam tego Jednego jedynego? Kasia 09.08.1987. Dzieki wielkie z góry!!!
                • Gość: mika Re: Karty IP: *.olsztyn.vectranet.pl 22.12.10, 10:12
                  Postaram się postawić karty, ale nie mogę obiecać, że będzie to dziś.
                • Gość: mika Karty stokrotka238 IP: *.olsztyn.vectranet.pl 22.12.10, 13:43
                  Z numerologii wynika, że najbliższy czas jest dobry, by rozpocząć wszelkie sprawy. To, co zostanie teraz rozpoczęte ma szansę na powodzenie.

A teraz karty:
                  Twój problem to niezdecydowanie i obawy. Do tej pory to Cię blokowało. Nie potrafiłaś jasno się określić co do tego czego oczekujesz, na kogo czekasz i jak ta miłość miałaby wyglądać, jakie byłoby Twoje miejsce w niej i rola ale też jak sobie w tej miłości poradzisz, czy będziesz potrafiła okazywać uczucia, zastanawiasz się czy to będzie przelotny romans czy już ktoś na stałe. Te wszystkie wątpliwości i wyobrażenia kotłowały się w Tobie zamykając Cię na przyjście czegoś niespodziewanego.
                  Ale Ty masz wszystko, by to uczucie mogło zaistnieć i trwać. Ten stan już mija, powoli się otwierasz, zrzucasz z siebie te wszystkie ograniczające strachy i „za-bardzo-chcenie” ;), a gdy to nastąpi nadejdzie miłość. Wtedy już nie będziesz się zastanawiała nad tym wszystkim, po prostu będziesz się nią cieszyć biorąc z radością to, co daje Ci każdy dzień.
                  Prawdopodobnie jest w Twoim otoczeniu ktoś, kto skupia ludzi wokół siebie, jest ceniony i podziwiany, bardzo też lubiany. Zwróć na niego uwagę, ponieważ jest to Twoja droga do miłości. Albo on sam, albo on będzie pomostem między Wami.

Łącząc karty (Twoje otwieranie się i miłość w najbliższej przyszłości) oraz Twoją numerologię pokuszę się o stwierdzenie, że wszystko rozegra się w ciągu najbliższych miesięcy, a do września to już "raczej na pewno".
                  Pozdrawiam Cię serdecznie
                  • stokrotka238 Re: Karty stokrotka238 22.12.10, 16:25
                    Dziękuję Mika jeszcze raz! :) Nie mam pojęcia kim jest ten ktoś w moim otoczeniu, tym bardziej że obracam się raczej w babskim towarzystwie... Mimo wszystko mam nadzieję, że się sprawdzi :) Pozdrawiam :)
                    • Gość: mika Re: Karty stokrotka238 IP: *.olsztyn.vectranet.pl 22.12.10, 16:49
                      Jak najbardziej może to być kobieta, w takim wypadku należy wziąć pod uwagę tę drugą interpretację, że to przez nią poznasz swojego mężczyznę. Ona tworzy ten "most" do niego.
                      • Gość: Joanna Re: Karty stokrotka238 IP: *.bialystok.vectranet.pl 25.12.10, 17:17
                        Miko, a czy mogłabyś mi pomóc? Ja- Joanna 07.10.1974, on- Adam 14.08.1976
      • buba1973 Re: Karty 20.12.10, 18:41
        a co mozesz powiedziec o mnie, o mojej przyszlosci? Kasia 02-06-1973r
        • Gość: ! Re: Karty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.10, 23:39
          Ogarnijcie się!Kobieta odpowiedziała, bo jej żal faceta, a wy już się zlatujecie jak sępy.Chcecie wiedzieć co was czeka to do wróżki, a nie wyłudzajcie wróżb za darmo.
          • Gość: kobia Re: Karty( do miki) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.10, 19:00
            Czy życie tej osoby(ur.4.06.1979r.) to samotnosc? ile jeszcze ma czekac na swoją połówkę?
            • Gość: Andrus Re: Karty( do miki) IP: 82.177.84.* 27.12.10, 11:50
              Witam,
              Proszę o rozłożenie kart dla pary Tomasz 26.10.1969 i Bożena 29.01.1970
            • Gość: mika Karty kobia IP: *.olsztyn.vectranet.pl 03.01.11, 14:48
              To zdaje się Twój wątek:
              forum.gazeta.pl/forum/w,468,120219444,120219444,kiedy_zacznie_sie_ukladac_.html
              Pozdrawiam
              • Gość: Andrus Re: Karty kobia IP: *.zke.com.pl 28.01.11, 07:26
                Nie, to nie jest mój wątek. Chodziło mi o taką parę jaka jest wpisana tutaj.
    • Gość: mika dot. wróżenia IP: *.olsztyn.vectranet.pl 27.12.10, 17:12
      Sporo próśb się nazbierało, niestety nie powróżę wszystkim, proszę o wyrozumiałość.
      W najbliższym czasie natomiast w ogóle nie będę miała na to czasu - postaram się postawić karty niektórym osobom w przyszły poniedziałek lub wtorek, jednak nie chciałabym niczego obiecywać. Sprawdźcie w przyszłym tygodniu.
      • bogusia1971 Re: dot. wróżenia 27.12.10, 18:00
        Witam bardzo serdecznie ja mam tylko jedno pytanie co z moją pracą dalej bedzie?Ja Bogusia ur.1971 lipiec 03 .Bardzo proszę o wróżbę i z góry bardzo dziekuję.Będe czekać na odp.
        • Gość: mika karty bogusia1971 IP: *.olsztyn.vectranet.pl 03.01.11, 15:16
          Nie wiem, czy Ci pomogę...
          Czy to może praca związana z opieką czy pomocą innym? Wydaje się, że jest jakaś reorganizacja lub sprzedaż majątku zakładu.
          Tak czy inaczej pojawia mi się tu karta konkurencji, jakbyś musiała powalczyć o swoje stanowisko z innymi, ewentualnie zdać jakiś egzamin. (możliwe też, że karty po prostu pokazały Ciebie jako osobę delikatną i opiekuńczą a w swojej pracy musisz zmagać się ze sobą).

W dalszej przyszłości pokazuje mi się zmiana pracy, na taką która będzie polegała na współpracy z innymi i to da Ci stabilizację finansową. Może chodzić albo o zupełnie inne miejsce pracy albo o zmianę stanowiska w obecnej, przekwalifikowanie, ewentualnie zdobycie jakichś konkretnych kwalifikacji.
          • bogusia1971 Re: karty bogusia1971 03.01.11, 19:44
            Witam serdecznie bardzo dziękuję że mi Pani mi odp.Mam pracę gdzie pracuję bez umowy ale dobrą mam pracę .:)I mam konkurencje w pracy. I szukam pracy abym miała umowę o pracę ,może dostanę dobrą pracę może się sprawdzi to co Pani napisała bardzo dziękuję :)POZDRAWIAM
      • Gość: kobia Re: dot. wróżenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 19:09
        Mika będziemy cierpliwie czekać, pozdrawiam,miłego wieczoru
    • Gość: japineksaaaa Re: Prośba o wróżbe na temat mojego życia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 01:10
      polecam wybrac wrżóke płatna
      • Gość: titiki Re: Prośba o wróżbe na temat mojego życia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.11, 16:51
        lataja tylko po wrozkach, pytajac ciagle o to samo bo chca uslyszec cos dobrego. karty nie mają mocy sprawczej. a w zyciu wszystko ma swoj czas, jesli ktos jest dlugo samotny, to znaczy ze jest mu to po cos dane, czegos ma sie nauczyc, moze poznac samego siebie i swoje prawdziwe potrzeby. moze nie jest gotowy na zwiazek itp.
        • Gość: Mija Re: Prośba o wróżbe na temat mojego życia IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.11, 19:11
          Pierdu pierdu :P pim pa ram pam:P
          • Gość: titiki Re: Prośba o wróżbe na temat mojego życia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.11, 20:18
            ooo, nawet dzieci tu zaglądają :p
    • Gość: mika Prośby o wróżby IP: *.olsztyn.vectranet.pl 07.01.11, 15:22
      Bardzo wszystkich przepraszam, ale ja już nie wróżę (w ogóle), są tu jednak na forum osoby, które od czasu do czasu wróżą za darmo w ramach praktyki.
      Pozdrawiam serdecznie
    • agrentowy4321 Re: Prośba o wróżbe na temat mojego życia 05.03.23, 01:38
      Niekiedy trzeba pochylić się nad wieloma aspektami
    • irona.sonata Re: Prośba o wróżbe na temat mojego życia 25.04.23, 10:55
      Raz tak a raz inaczej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka