Gość: gość IP: *.play-internet.pl 31.01.11, 22:37 czy ktoś korzystał z usług tej Pani: horoskop365.org.pl/ czy jej przepowiednie się sprawdzają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: wróżba... IP: 109.207.96.* 31.01.11, 23:51 Hihi skorzystałam kiedyś nęcona tym że pisze że za darmo! dałam się wkręcić,jak dużo pewnie osób. Napisałam tam i dostałam ze stronę tekstu w stylu że czeka mnie jakieś niesamowite wydarzenia,jakaś wielka zmiana,los przyniesie coś tam,że jest ostrzeżenie,że jakiś tam jasnowidz widzi jakieś pierdoły takie tak blablabla. Na końcu: koniecznie musisz zadzwonic koniecznie musisz wiedziec wiecej bo inaczej masz pozamiatane! ;PP podany numer 0700... cena 7zł z hakiem za minutę :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: wróżba... IP: *.121.spoje.net 01.02.11, 07:38 Tak,tak,ja mialam doslownie to samo z tym naciaganiem......nic dodac nic ujac, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wróżba... IP: 109.207.96.* 01.02.11, 11:53 Ja tylko jeszcze dodam,że teraz dostaje średnio do tydzień maila od "wróżki" że koniecznie mam zadzwonić,bo ma dla mnie wazne informcje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wróżba... IP: *.play-internet.pl 01.02.11, 14:01 Dzięki wszystkim. Wynika z tego, że to zwykła naciągaczka jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś