nana2004 29.04.04, 14:28 Czy mogłabym ślicznie prościć o wyliczenie ascedentu? Bardzo mi na tym zależy, prosiłabym także o charakteryzacje wyliczeń. Z góry dziękuje Urodziłam się 22.07.1983 w Dąbrowie Górniczej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
astrei Re: proszę o ascedent 29.04.04, 15:55 To podaj jeszcze dokłanągodzine urodzenia , to wtedy będzie możliwość aby wykreślic Ci ascedent. Odpowiedz Link Zgłoś
astrei Re: proszę o ascedent 29.04.04, 20:09 aSCEDENT masz w znaku zodiaku : PANNY Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: proszę o ascedent 29.04.04, 20:17 Ascendent masz w pannie 9 stopni. Odpowiedz Link Zgłoś
nana2004 Re: proszę o ascedent 29.04.04, 20:22 DZIĘKI,ALE TO MI NIC NIE MÓWI, PROSZĘ JESCZE O MAŁĄ CHARAKTERYZACJE. Odpowiedz Link Zgłoś
nana2004 Re: proszę o ascedent 02.05.04, 19:49 Witam jescze raz. Czy znajdzie się jakaś miła osóbka i napisze mi co wynika z mojego ascedentu? Odpowiedz Link Zgłoś
tuathal Re: proszę o ascedent 02.05.04, 21:38 Według wybitnego astrologa Dane'a Rudhyar'a wygląda to tak: Znak Panny charakteryzuje umysł analityczny i krytyczny, a także impuls nakazujący ludziom spod tego znaku zmieniać biegunowość podstawowych energii składających się na ich sferę emocjonalną. Panna jest symbolem kryzysu psychicznego i może często wiązać się ze słabym zdrowiem lub też głębokim przeświadczeniem, że należy zająć się własnym zdrowiem. Panna następuje po Lwie, tak jak kłopoty, które przychodzą po przesadzonej manifestacji impulsu do samoekspresji za wszelką cenę. Może ona jednak oznaczać także osiągnięcie wyższego poziomu świadomości i przemianę wewnętrzną. Człowiek z wschodzącą Panną podejmował będzie próby zrozumienia siebie poprzez przemiany, duchowe walki wewnętrzne i odnawianie ciała. W niektórych przypadkach może on zajść daleko poprzez pokorę i wolę służenia innym; w innych będzie człowiekiem krytykującym otoczenie i szukającym powodzenia w osiągnięciach technicznych. Jego głębokie pragnienie czystości, a nawet świętości może doprowadzić do iluzorycznego niezdrowego angażowania się. Człowiek z Panną na ascendencie poznaje swoich najbliższych przyjaciół w sposób typowy dla Ryb. Chociaż jest on krytyczny jako jednostka, często jako kochanek i partner może okazać się przesadnie otwarty. Próbuje zanurzyć się i zagubić w grupie lub oddaniu się sprawie, ponieważ dąży do osiągnięcia statusu człowieka, który przeszedł wewnętrzną przemianę. Ma on skłonności do oddawania się wszystkiemu, co identyfikuje ze stanem bycia, którego osiągnięcie postawił sobie za cel. Powyższy opis w twoim horoskopie będzie zapewne w dużym stopniu zmodyfikowany przez planetę Wenus, którą masz w koninkcji z ascendentem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
speedmail Re: proszę o ascedent 03.05.04, 12:25 ur 21.07.1979 o 22.00 jaki ascendent? Odpowiedz Link Zgłoś
tuathal Re: proszę o ascedent 03.05.04, 13:53 Musisz podać jeszcze miejsce urodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
speedmail Re: proszę o ascedent 03.05.04, 15:08 ur 21.07.1979 g. 22.00 Wrocław Dziekuje za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
tuathal Re: proszę o ascedent 03.05.04, 16:18 Dokładniej to w 28 stopniu 38 minut Wodnika. Chociaż jeśli mieszkasz obecnie na wschód od Wrocławia (np. Warszawa, Olsztyn, Kraków) to twój ascendent jest już w Rybach. Odpowiedz Link Zgłoś
nana2004 Re: proszę o ascedent 03.05.04, 17:37 Serdeczne dzięki. Móżesz mi jeszcze napisać co oznacza,że " mój choroskop będzie zapewne w dużym stopniu zmodyfikowany przez planetę Wenus, którą mam w koninkcji z ascendentem "? Nie wiem czy to możliwe, ale prosze o wskazówki jeśli chodzi o predyspozycje zawodowe (mam z tym problem), oraz "rady" dot. miłości. Będe naprawde wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: proszę o ascedent 03.05.04, 17:52 nana2004 napisała: > Serdeczne dzięki. Móżesz mi jeszcze napisać co oznacza,że " mój choroskop > będzi > e zapewne w dużym stopniu zmodyfikowany przez planetę Wenus, którą mam w > konink > cji z ascendentem "? To znaczy, ze pomimo mocnej Panny odzywaja sie w Tobie cechy Wagi: ugodowosc, dazenie do harmonii, ale to tez otwartosc we wszelkiego rodzaju stosunkach miedzyludzkich. Wenus na Ascendnencie dodaje kobiecosci i urody. Nawet jezeli nie jestes klasyczna pieknoscia, to ludzie postrzegaja Cie milo i sympatycznie. > Nie wiem czy to możliwe, > ale prosze o wskazówki jeśli chodzi o predyspozycje zawodowe (mam z tym > problem), oraz "rady" dot. miłości. Będe naprawde wdzięczna. We wszytskich wyzej wspomnianych sprawach powinnas ufac swojej intuicji. Ale przedtem zastanow sie powaznie jaka role w Twoim zyciu pelnia tradycyjne spoleczne autorytety: jakim naciskom bylas/jestes poddawana i ile daloby Ci przeciwstawienie sie nim. No i nie pozwalaj sie oszukiwac - sluchaj siebie a nie tych, co szepcza wokol. Odpowiedz Link Zgłoś
tuathal Re: proszę o ascedent 03.05.04, 21:45 Co do predyspozycji zawodowych i miłośc to należałoby wykonać dokładną analię horoskopu, a to jest jednak czasochłonne. Zapewne masz jakieś zdolności do pracy związanej z komunikacją (10 dom w Bliźniętach) i hotelarstwem, gastronomią (Słońce w Raku). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: proszę o ascedent 09.03.23, 11:59 Trzeba uwzględnić różne opinie Odpowiedz Link Zgłoś