anabelka20 02.05.04, 15:56 Warto wypróbować?Czy faktycznie działają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iza.podlaska Re: ZAKLĘCIA miłosne 02.05.04, 16:01 Dzialaja, ale trzeba byc bardzo ostroznym i wiedziec, czego sie chce - bo nieraz sprawdzaja sie bardzo doslownie Pozdrawiam serdecznie Iza Podlaska anabelka20 napisała: > Warto wypróbować?Czy faktycznie działają? Odpowiedz Link Zgłoś
agatka88 Re: ZAKLĘCIA miłosne 02.05.04, 18:21 znacie jakieś to się podzielcie bo chciałabym znać....dziękuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
pani.jazz Re: ZAKLĘCIA miłosne 02.05.04, 21:06 Byl juz tu kiedys podobny watek, proponuje go poszukac w otchlaniach archiwow tego forum. Gdybys jednak nie miala checi szukac, to powtorze sie. Odradzam tego typu zaklecia (i w ogole jakiekolwiek zaklecia) poczatkujacym w magii. To nie jest dziedzina, ktora mozna sie bezpiecznie bawic. Operujemy wielkimi energiami, a bez ich znajomosci - i bez znajomosci czarowniczego "kodeksu moralnego" - narazamy sie na nieprzyjemnosci. Jesli chodzi o owa moralnosc, to trzeba pamietac, ze nie wolno rzucac czaru na konkretna osobe, bo byloby to po prostu uwiezienie jej woli, a czarownica nie dziala nigdy przeciwko komukolwiek. Dlatego wiekszosc zaklec milosnych, o ktorych mysla wszyscy bez mala nowicjusze w magii (czyli takie w rodzaju: "od jutro Marek/Kasia bedzie zakocha sie we mnie bez pamieci") odpada. Na pocieszenie powiem Ci, ze ja tez marzylam o takich mozliwosciach i zawiodlam sie nieco. Chyba, ze chcesz sie bawic czarna magia. Ale wtedy krzyzyk na droge, bo wdeptujesz w grzaskie bagno, z ktorego ciezko wyjsc, jesli w ogole sie da. Biala magia przyzwala na przyciaganie do siebie milosci jako takiej, lezy to jak najbardziej w jej naturze. Nie wolno jednak konkretyzowac obiektu tej milosci. Moja znajoma prosila kiedys energie o pomoc w sprawach sercowych, bo czula sie bardzo samotna i opuszczona. Niedlugo pozniej... przyblakal sie do niej pies, ktorego pokochala calym sercem - i z wzajemnoscia. Wierz mi, ze bylo to dla niej bardzo wiele. Mam nadzieje, ze udalo mi sie troche zniechecic do nieodpowiednich praktyk ;), ale nie do magii w ogole. Bo magia to naprawde fascynujaca i bardzo piekna sprawa. Pozdrawiam, pani.jazz Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: ZAKLĘCIA miłosne 02.05.04, 22:30 Agatko, zanim sie w cos wpakujesz to pomysl ze dwa razy. Takie rytualy to pozyczka od losu - bedziesz musiala to zwrocic z odsetkami. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka88 Re: ZAKLĘCIA miłosne 02.05.04, 23:01 anahella napisała: > Agatko, zanim sie w cos wpakujesz to pomysl ze dwa razy. Takie rytualy to > pozyczka od losu - bedziesz musiala to zwrocic z odsetkami. niby wiem, niby zdaje sobie z tego sprawe ale jestem nieszczęśliwa;(bez tego który jest w moim serduszku żeby mi ktoś postawił karty czy jest szansa na nasze wspólne życie i co on naprawde do mnie czuje byłabym pewniejsza siebie;( ale dziękuje za przestroge to bardzo ważne;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś