Dodaj do ulubionych

ZAKLĘCIA miłosne

02.05.04, 15:56
Warto wypróbować?Czy faktycznie działają?
Obserwuj wątek
    • iza.podlaska Re: ZAKLĘCIA miłosne 02.05.04, 16:01
      Dzialaja, ale trzeba byc bardzo ostroznym i wiedziec, czego sie chce - bo
      nieraz sprawdzaja sie bardzo doslownie

Pozdrawiam serdecznie

Iza Podlaska

anabelka20 napisała:

> Warto wypróbować?Czy faktycznie działają?
    • agatka88 Re: ZAKLĘCIA miłosne 02.05.04, 18:21
      znacie jakieś to się podzielcie bo chciałabym znać....dziękuje;)
      • pani.jazz Re: ZAKLĘCIA miłosne 02.05.04, 21:06
        Byl juz tu kiedys podobny watek, proponuje go poszukac w otchlaniach archiwow
        tego forum.

Gdybys jednak nie miala checi szukac, to powtorze sie.
        Odradzam tego typu zaklecia (i w ogole jakiekolwiek zaklecia) poczatkujacym w
        magii. To nie jest dziedzina, ktora mozna sie bezpiecznie bawic. Operujemy
        wielkimi energiami, a bez ich znajomosci - i bez znajomosci
        czarowniczego "kodeksu moralnego" - narazamy sie na nieprzyjemnosci.
        Jesli chodzi o owa moralnosc, to trzeba pamietac, ze nie wolno rzucac czaru na
        konkretna osobe, bo byloby to po prostu uwiezienie jej woli, a czarownica nie
        dziala nigdy przeciwko komukolwiek. Dlatego wiekszosc zaklec milosnych, o
        ktorych mysla wszyscy bez mala nowicjusze w magii (czyli takie w rodzaju: "od
        jutro Marek/Kasia bedzie zakocha sie we mnie bez pamieci") odpada. Na
        pocieszenie powiem Ci, ze ja tez marzylam o takich mozliwosciach i zawiodlam
        sie nieco.
        Chyba, ze chcesz sie bawic czarna magia. Ale wtedy krzyzyk na droge, bo
        wdeptujesz w grzaskie bagno, z ktorego ciezko wyjsc, jesli w ogole sie da.

Biala magia przyzwala na przyciaganie do siebie milosci jako takiej, lezy to
        jak najbardziej w jej naturze. Nie wolno jednak konkretyzowac obiektu tej
        milosci.
        Moja znajoma prosila kiedys energie o pomoc w sprawach sercowych, bo czula sie
        bardzo samotna i opuszczona. Niedlugo pozniej... przyblakal sie do niej pies,
        ktorego pokochala calym sercem - i z wzajemnoscia. Wierz mi, ze bylo to dla
        niej bardzo wiele.

Mam nadzieje, ze udalo mi sie troche zniechecic do nieodpowiednich praktyk ;),
        ale nie do magii w ogole. Bo magia to naprawde fascynujaca i bardzo piekna
        sprawa.

Pozdrawiam,
        pani.jazz
      • anahella Re: ZAKLĘCIA miłosne 02.05.04, 22:30
        Agatko, zanim sie w cos wpakujesz to pomysl ze dwa razy. Takie rytualy to
        pozyczka od losu - bedziesz musiala to zwrocic z odsetkami.
        • agatka88 Re: ZAKLĘCIA miłosne 02.05.04, 23:01
          anahella napisała:

> Agatko, zanim sie w cos wpakujesz to pomysl ze dwa razy. Takie rytualy to
          > pozyczka od losu - bedziesz musiala to zwrocic z odsetkami.
          niby wiem, niby zdaje sobie z tego sprawe ale jestem nieszczęśliwa;(bez tego
          który jest w moim serduszku żeby mi ktoś postawił karty czy jest szansa na
          nasze wspólne życie i co on naprawde do mnie czuje byłabym pewniejsza siebie;(
          ale dziękuje za przestroge to bardzo ważne;) pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka