Gość: jusia Re: tarot Gratis IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.11, 10:43 Witam!Czy spotkam mężczyznę,z którym będę szczęśliwa?Kiedy to nastąpi? Justyna 24,01,1981.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
44kazimierz Re: tarot Gratis 05.04.11, 17:59 Justyna 24,01,1981 W sierpniu ktos pania namowi na drogi jak dla pani zakup i w takich okolicznosciach nawiaze pani interesujaca znajomosc ktora rozwinie sie w trwała relacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panczita Re: tarot Gratis IP: 212.160.155.* 04.04.11, 11:42 mam jeszcze jedno pytanie :-) czy bede miała drugie dziecko? jesli tak to kiedy? Monika 31.05.1977 r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc hm... IP: *.dynamic.mm.pl 05.04.11, 08:29 to chyba byl zart z tym wrozeniem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] Re: hm... IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.11, 16:24 Ciekawe czy tym osobom, którym Kazimierz zdążył powróżyć coś się spełni ;] Odpowiedz Link Zgłoś
lagonna Re: tarot Gratis 05.04.11, 11:16 Witam:) interesuja mnie dwie kwestie: - praca - czy w najblizszym czasie jest szansa na znalezie czegos ? - zycie uczuciowe - czy wkrotce pojawi sie w moim zyciu milosc? monika, 28 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: tarot Gratis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 11:48 Witam :) Chciałabym wiedzieć czy uda mi się stworzyć szczęsliwy związek z Owenem i czy zamieszkam w przyszlosci za granica? Z gory bardzo dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam gorąco :) Karolina, 25 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Debra Re: tarot Gratis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 15:47 Przecież facet nie odpowiada. Po co piszecie pytania. Odpowiedział kilku osobom, tyle. Beznadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
hunnie.bunnie Re: tarot Gratis 05.04.11, 18:19 Witam, zadaje jeszcze raz pytanie, tym razem zalogowana ;) Chciałabym wiedzieć czy uda mi się stworzyć szczęsliwy związek z Owenem, taki na całe życie :) ? Karolina, 25 latek ;) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
karmen310 Re: tarot Gratis 05.04.11, 18:43 Witam serdecznie.Powtarzam swoje pytanie które dotyczy pracy zawodowej. Czy będę pracować w tym roku , i jaka to bedzie profesja tej pracy, czy ta praca bedzie docelowa, w jakim czasie bym tą prace dostała. Karina lat 32. Ja też jestem zalogowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunetka Re: tarot Gratis-Kazimierz44 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 19:10 a ja sobie czekam, czekam i mnie ominięto;-)może się doczekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Debra Re: tarot Gratis-Kazimierz44 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 19:32 Teraz zalogowanym. I wszyscy się proszą. Najpierw daje Pan możliwość zadawania pytań, później wybiera Pan sobie kogo chce, a następnie tylko zalogowanym. Wystarczy kogoś zacytować, bałaganu nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
44kazimierz Re: tarot Gratis-Kazimierz44 05.04.11, 19:51 Gość portalu: Debra napisał(a): > Teraz zalogowanym. I wszyscy się proszą. Najpierw daje Pan możliwość zadawania > pytań, później wybiera Pan sobie kogo chce, a następnie tylko zalogowanym. > Wystarczy kogoś zacytować, bałaganu nie będzie. Poswiecam panstwu swoj czas a tu jeszcze pretensje,no cóż dziekuje za pytania.Widac ze co niektorzy nawet za darmo nie doceniaja........Dobranoc i zmykam Odpowiedz Link Zgłoś
femina77 Re: tarot Gratis-Kazimierz44 05.04.11, 20:32 Anna 34, czy wyjdę za mąż i będę matka? dziękuję za poświęcony czas, pozdrawiam bardzo proszę o odp. Odpowiedz Link Zgłoś
morg.ana Re: tarot Gratis-Kazimierz44 06.04.11, 02:40 44kazimierz napisał: > Gość portalu: Debra napisał(a): > > > Teraz zalogowanym. I wszyscy się proszą. Najpierw daje Pan możliwość zada > wania > > pytań, później wybiera Pan sobie kogo chce, a następnie tylko zalogowanym > . > > Wystarczy kogoś zacytować, bałaganu nie będzie. > Poswiecam panstwu swoj czas a tu jeszcze pretensje,no cóż dziekuje za pytania.W > idac ze co niektorzy nawet za darmo nie doceniaja........Dobranoc i zmykam Kolejna osoba, która nie wytrzymała i znika. Na tym forum, ani wróżący ani oczekujący wróżby nie będą zadowoleni - niestety. Potrzebujący powielają pytania u każdej osoby , która oferuje pomoc gratis - zamiast zastanowić się co robić dalej. Wróżący natomiast pojawiają się od tak, patrząc na login nie wiadomo z kim ma się do czynienia, Sorry, ale nawet wrzucając w wyszukiwarkę nie odnajduje się tych osób. Dla mnie wniosek jeden, albo ściema, albo prawdzie osoby znające się na sztuce wróżbiarskiej ukrywają swoje prawdziwe imię. Odpowiedz Link Zgłoś
44kazimierz Re: tarot Gratis-Kazimierz44 09.04.11, 20:02 Kolejna osoba, która nie wytrzymała i znika. Na tym forum, ani wróżący ani ocze > kujący wróżby nie będą zadowoleni - niestety. Potrzebujący powielają pytania u > każdej osoby , która oferuje pomoc gratis - zamiast zastanowić się co robić dal > ej. Wróżący natomiast pojawiają się od tak, patrząc na login nie wiadomo z kim > ma się do czynienia, Sorry, ale nawet wrzucając w wyszukiwarkę nie odnajduje s > ię tych osób. Dla mnie wniosek jeden, albo ściema, albo prawdzie osoby znające > się na sztuce wróżbiarskiej ukrywają swoje prawdziwe imię. Szanowna pani prosze zadbac o nerwowy uklad widac że w życiu sie pani nie wiedzie ,gdyz sa przy pani obce energie zwiazane jest z tym co pani robi ,prosze oczyscic sie energetycznie wtedy los sie do pani usmiechnie i nie bedzie pani taka smutna i zgorzkniala pracy i pieniedzy tez przybedzie,prosze tez barzdiej zajac sie soba bo widze ze narazie to pani barzdiej zajmuje sie innymi osobami a to nie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
morg.ana Re: tarot Gratis-Kazimierz44 09.04.11, 22:06 Potrzebujący powielają pyta > nia u > > każdej osoby , która oferuje pomoc gratis - zamiast zastanowić się co rob > ić dal > > ej. Wróżący natomiast pojawiają się od tak, patrząc na login nie wiadomo > z kim > > ma się do czynienia, Sorry, ale nawet wrzucając w wyszukiwarkę nie odnajd > uje s > > ię tych osób. Dla mnie wniosek jeden, albo ściema, albo prawdzie osoby zn > ające > > się na sztuce wróżbiarskiej ukrywają swoje prawdziwe imię. > Szanowna pani prosze zadbac o nerwowy uklad widac że w życiu sie pani nie wiedz > ie ,gdyz sa przy pani obce energie zwiazane jest z tym co pani robi ,prosze ocz > yscic sie energetycznie wtedy los sie do pani usmiechnie i nie bedzie pani taka > smutna i zgorzkniala pracy i pieniedzy tez przybedzie,prosze tez barzdiej zaja > c sie soba bo widze ze narazie to pani barzdiej zajmuje sie innymi osobami a to > nie dobrze. Szanowny Panie nie prosiłam o analizę, wróżbę czy jakąkolwiek pomoc z Pana strony. Kiedy robi Pan to tylko ze swojej strony to się nazywa nie profesjonalizm, to próba manipulacji. Myli się Pan bardzo jestem spełniona w życiu osobistym jak i w pracy. Nie zamierzam się tłumaczyć, ale i dalej podkreśla będę to co wcześniej napisałam. Każdy może tu napisać jestem jasnowidzem,wróżką itp, ale szukając w necie takich osób nie ma.Stąd mój post czy to ściema, czy ukrywanie własnej tożsamości. Nie będę eksperymentować na ludziach potrzebujących, pewna jednak jestem,że jakbym zaproponowała gratis wróżbę pod jakim kolwiek pseudonimem byłoby pełno chętnych. Mój podst to przestroga by zastanowić sie do kogo się zwracamy. Każdy odpowiada za siebie, tak samo i Pan .... Odpowiedz Link Zgłoś
to.j.a.anna do Debry 05.04.11, 21:01 Oj koleżanko chyba obraziłaś nam Pana Kazimierza. Człowiek chciał pomóc, starał się jak mógł a Ty z krytyką. Faktycznie w tym kraju wszyscy strasznie niecierpliwi i nerwowi i zrozumienia dla innych nie mają. Skoro człowiek mówi, że chce pomóc i faktycznie to robi, poświęcając swój cenny czas, to wypadałoby mu podziękować i w jakiś sposób przystać na jego warunki. Zwłaszcza, że robi to bezinteresownie. Pozdrawiam wszystkich odwiedzających to forum ;] Odpowiedz Link Zgłoś
mar_goo Re: tarot Gratis 05.04.11, 19:41 Panie Kazimierzu, co z moja polowka jablka, pomaranczy? Kiedy ja w koncu spotkam? Gdzie jej szukac? Czy moze sama mnie znajdzie? W ktora strone patrzec, zeby nie przegapic? Ewelina, 31. Odpowiedz Link Zgłoś
mar_goo Re: tarot Gratis 10.04.11, 14:01 Panie Kazimierzu, przypominam się. Proszę o wskazówkę. Dziękuję i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisica773 Re: tarot Gratis 05.04.11, 21:00 witam, ponawiam swoje pytania jako zalogowana, bardzo mi zalezy na odpowiedzi. czy uda mi sie sprzedać dom? jeśli tak to w jakim okresie czasu, czy w tym roku? jak potem ułoży się moja sytuacja mieszkaniowa? czy nadal bede z Marcinem? czy będę miała drugie dziecko? serdecznie "nie dziękuję" za poświęcony czas Monika 31.05.1977 r. Odpowiedz Link Zgłoś
44kazimierz Re: tarot Gratis 09.04.11, 20:07 > Monika 31.05.1977 r. Dom moze pani sprzedac pod koniec roku. Odpowiedz Link Zgłoś
kosma9 Re: tarot Gratis 05.04.11, 21:28 Czy Marek mnie kocha? Czy w tym roku zamieszkamy razem ? Pozdrawiam Jadzia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MojaJul Re: tarot Gratis IP: *.125-180-91.adsl-dyn.isp.belgacom.be 06.04.11, 00:18 Proszę Pana, mógłby Pan odpowiedzieć, co bedzie z tym zwiazkiem? zrobilam juz tak wiele...:/ a jesli nie tędy droga, to kiedy spotkam odpowiednią dla siebie osobę? Jest to dla mnie bardzo ważne. dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
aisza-19 Re: tarot Gratis 06.04.11, 20:40 Drogi Kaziemierzu wyslalam wiadomosc prywtna ale ponawiam pytanie tu Joanna 27.12.1985 co z praca? gdzie jej szukac? co z miloscia? czy bede kiedys szczesliwa? bo jak na chwile obecna to pasmo porazek;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pstro72 Re: tarot Gratis IP: 80.50.140.* 07.04.11, 13:29 anna 23 08 1972 , Paweł 28 11 1972 czy w 2011 połączymy się jako para. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karmen310 Re: tarot Gratis 08.04.11, 16:03 Panie Kazimierzu, czy Pan dalej wróży. Bo ja dalej ponawiam swoje pytanie.Jest dla mnie ważne.Które dotyczy pracy zawodowej. Czy będę pracować w tym roku , i jaka to bedzie profesja tej pracy, czy ta praca bedzie docelowa, w jakim czasie bym tą prace dostała. Karina lat 32. Bardzo prosze o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
44kazimierz Re: tarot Gratis 09.04.11, 20:04 karmen310 napisała: prace pani znajdzie za ok.3-4m-ce ale prosze intensywniej szukac bo na razie nie wiele pani robi w tym kierunku.Praca i finanse od jesieni widze płynnosc ale szukac droga pani bardziej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jupi191 Re: tarot Gratis IP: *.189.246.94.ip4.artcom.pl 09.08.11, 10:19 Jestem mężatką, mamy z mężem syna, jednak nie mieszkamy razem, chciałabym wiedzieć czy będziemy jeszcze razem, jeśli nie to z kim będę, czy będę mieć jeszcze dzieci, czy to będą dzieci mojego męża? Czy będę szczęśliwa jeszcze w życiu jeśli tak to z kim z moim mężem czy z innym mężczyzną?, nasze dane: Joanna ur. 17.12.1980 Tomasz 15.01.1977r. Odpowiedz Link Zgłoś
ingwer-0 Re: tarot Gratis 10.08.11, 00:25 irisundingwer@gg.pl praca dla ambitnych przy internetowej i telefonicznej obsłudze klienta-umowa zlecenie Odpowiedz Link Zgłoś
44kazimierz Re: tarot Gratis 09.04.11, 20:05 anna 23 08 1972 , Paweł 28 11 1972 czy w 2011 Widac was razem jako pare. Odpowiedz Link Zgłoś
44kazimierz Re: tarot Gratis 09.04.11, 20:10 Joanna 27.12.1985 co z praca? wg mojej wizji maj czerwiec powinna pani miec prace,farta w finansach i milosci .Prosze moze pomyslec czy w tym kierunku pani zrobiła wszystko czy moze cos zostało do zrobienia bo generalnie widze tak ze bedzie praca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pirankaP Re: tarot Gratis IP: *.mmj.pl 13.04.11, 23:06 jeśli znalazł by pan troszke czasu ? mam jeszcze jedno pytanie? czy znajde w koncu normalna pracę i kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
karmen3100 Re: tarot Gratis 09.04.11, 20:17 Panie Kazimierzu. Bardzo dziękuje za wskazówkę. Karina Odpowiedz Link Zgłoś
anula52 Re: bardzo proszę o wróżbę 09.04.11, 20:36 Drogi panie Kazimierzu, spróbuję jeszcze raz i PROSZĘ pana o wróżbę Zawaliło mi się wszystko- małżeństwo, praca, mieszkanie... Czy mój los w końcu się odmieni? Czy spotkam mężczyznę, z którym stworzę udany, trwały(!) związek? Czy uda mi się ukończyć szkołę? ;) Ania 36 lat Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia1971 Re: bardzo proszę o wróżbę 09.04.11, 21:27 Witam serdecznie.Proszę o wróżbę dla mnie Bogusia 1971 lipiec 03 .ja mam dwa pytania co z moją pracą? i drugie pytanie czy będę jeszcze w związku jakim? pozdrawiam Drogi Panie Kazimierzu, spróbuję PROSZĘ od Pana o wróżbę bedę czekać Odpowiedz Link Zgłoś
44kazimierz Re: bardzo proszę o wróżbę 10.04.11, 13:05 bogusia1971 napisała: W pracy czeka pania trudny czas,prosze zadbac o relacje miedzyludzkie,nie podejmowac decyzji pod wpływem emocji ,zmiana pracy nie jest wskazana teraz ,sierpien wrzesien moga sie pojawic mozliwosci zmiany lub dodatkowego zrodła zarabiania-prosze szukac ale nie rezygnowac z obecnego.Rok sprzyja ułozeniu sobie zycia osobistego prosze obrac cel i dazyc bo przyzna pani ze do konca nie wie czego chce ,idzie pani po omacku.Trzeba zawalczyc o szczescie. Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia1971 Re: bardzo proszę o wróżbę 10.04.11, 16:45 Witam serdecznie bardzo dziękuje za wróżbę.Tak pracuję szef jak mnie przyjmował do pracy to mówił że da mi umowę jak się okazało umowy nie dostałam i pracuje na czarno.I właśnie myślę o zmianie pracy ale na pewno nie rezygnuje z obecnej pracy jak nie znajdę nowej.Tak i jestem samotną kobietą a pan napisał""proszę obrać cel i dążyć bo przyzna pani ze do końca nie wie czego ch > ce ,idzie pani po omacku. Trzeba zawalczyć o szczęście. NIE MAM SZCZĘŚCIA W ŻYCIU ale przełamie siebie zawalczę o szczęście- DZIĘKUJĘ Odpowiedz Link Zgłoś
agusiak777 Re: bardzo proszę o wróżbę 29.07.11, 19:25 Co czeka mnie w życiu uczuciowym? Agata, ur. 11.031986. Odpowiedz Link Zgłoś
44kazimierz Re: bardzo proszę o wróżbę 10.04.11, 13:11 anula52 napisała: Szanowna Pani wszystko zalezy od pani,prosze pozamykac stare sprawy i otworzyc sie na nowe zaczasc wszystko od poczatku,wybrac cel i dazyc przed pania widze nowa dobra droge ale w zyciu jest tak ze o wszystko musimy zawalczyc nic nie dostajemy na tacy ,pani umie walczyc prosze wiec to zrobic(wiele razy przypominała mi pani o sobie to super ,ale prosze przełozyc to na zycie nie poddawac sie ,bedzie ok.)Prace ma pani szanse znalezc do 12 tygodni od dzis ,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anula52 Re: tarot Gratis 10.04.11, 17:05 Panie Kazimierzu bardzo dziękuję,że poświęcił mi pan swój czas. Mam nadzieję,że będzie ok, tak jak pan napisał ;) Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
femina77 Re: tarot Gratis 10.04.11, 12:06 witam po raz kolejny zadaje pytanie, czy zaloze rodzine tj mąż, dziecko? co bedzie z moja praca, w obecnej zaczyna sie psuc-kwestie wyplacalnosci z gory dziekuje, anna 34 lata Odpowiedz Link Zgłoś
44kazimierz Re: tarot Gratis 10.04.11, 12:59 femina77 napisała: > witam po raz kolejny zadaje pytanie, czy zaloze rodzine tj mąż, dziecko? > > co bedzie z moja praca, w obecnej zaczyna sie psuc-kwestie wyplacalnosci > > z gory dziekuje, > > anna 34 lata Pani Anno kwestia dziecka to nie jest sprawa o której chciałbym tu pisac na forum,mysle ze pani wie o czym mowie,prosze energetycznie oczyscic sie z ostatniego zwiazku dosc burzliwy i zostawił pietno na pani podswiadomosci ,otworzyc sie na nowe relacje meskie i wtedy uda sie wejsc w nowy zwiazek partnerski i stworzyc dom rodzine,co do pracy widze zmiane pracy poznym latem tu gdzie pani jest nie bedzie na razie lepiej,finanse beda z opoznieniem ale beda dla pani lepiej bedzie jesli poszuka pani 2 drogi zarabiania pieniedzy.Uda sie. Odpowiedz Link Zgłoś
kosma9 Re: tarot Gratis 10.04.11, 13:14 Prosze o odpowiedź, dla mnie bardzo istotne. Czy Marek mnie kocha? Czy w tym roku zamieszkamy razem ? Pozdrawiam Jadzia Odpowiedz Link Zgłoś
44kazimierz Re: tarot Gratis 10.04.11, 13:22 Odpowiadasz na: kosma9 napisała: Szanowna Pani ,prosze sie oczyscic energetycznie przy pani sa blokady i podczepy widac ze korzystała pani z usług osób które nie przestrzegały bhp wrozbity.Jesli pani oczysci sie energetycznie wtedy zmieni sie ta energetyka i pani życie równiez zmieni sie na plus.Powodzenia p.s.doraznie może pani okadzic sie biała szałwia(prosze w goglach poczytac o tym) Odpowiedz Link Zgłoś
kosma9 Re: tarot Gratis 10.04.11, 13:36 dziękuję za poświęcony czas. szałwie już paliłam Odpowiedz Link Zgłoś
hunnie.bunnie Re: tarot Gratis 10.04.11, 13:46 Witam, zadaje jeszcze raz pytanie, tym razem zalogowana ;) Chciałabym wiedzieć czy uda mi się stworzyć szczęsliwy związek z Owenem, taki na całe życie :) ? Karolina, 25 latek ;) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
hania261 Re: tarot Gratis 10.04.11, 14:22 Ja tez poprosze o odpowiedz, bo jakos sie zawieruszylam posrod tylu postow :) Hania 41 lat, czy moj maz Andrzej 46 lat wyzdrowieje ? czy nasze malzenstwo przetrwa ? Dziekuje i pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
tagoria Re: tarot Gratis 13.04.11, 14:06 44kazimierz napisał: > Odpowiadasz na: > kosma9 napisała: > Szanowna Pani ,prosze sie oczyscic energetycznie przy pani sa blokady i podczep > y widac ze korzystała pani z usług osób które nie przestrzegały bhp wrozbity.Je > sli pani oczysci sie energetycznie wtedy zmieni sie ta energetyka i pani życie > równiez zmieni sie na plus.Powodzenia > p.s.doraznie może pani okadzic sie biała szałwia(prosze w goglach poczytac o ty > m) Wystarczy oczyścić się i jak za sprawą magicznej różczki nagle życie stanie się rajem.... Panie szanowny wróżbito, gdyby życie było takie proste.... ;-)))) dobry żart bynajmniej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda Re: tarot Gratis IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.11, 14:32 A świadczy Pan tego typu usługi odpłatnie? Odpowiedz Link Zgłoś
44kazimierz Re: do tagoria 13.04.11, 16:02 Już o to pytałaś :-) Nie znalazłam tego postu, więc napiszę tu w skrócie. Na mnie rzucał urok mężczyzna, niegdysiejszy kolega. U mnie były takie objawy: * pożądanie seksualne do niego, nagłe, mocne, dziwne, wcześniej on nawet mi się nie podobał (z urody jest fatalny, zupełnie nie mój typ) * kłótnie w moim domu, nagłe pogorszenie się atmosfery między mną a moim partnerem. Tak sobie, z niczego, abstrakcja To takie główne sprawy. Kiedy poddałam się oczyszczeniu, to pożądanie prysło z dnia na dzień, w jego miejsce pojawiło się na czas jakiś obrzydzenie do tego mężczyzny. W tej chwili jest totalna obojętność. Ma on dla mnie takie znaczenie jak powietrze. Szczegółów tutaj nie opiszę, to są sprawy intymne, nie na forum. To chyba pani post szanowna pani ,wiec działa czy nie działa poza tym ja napisałem doraznie i osoby zorjetowane w temacie wiedza co robic i o co chodzi ,dlaczego pani mnie tu pietnuje cos zrobiłem o czym nie wiem .Milego dnia zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
to.j.a.anna Re: tarot Gratis 10.04.11, 15:00 Chciałabym ponowić pytanie... Czy Piotr 16.10.67 wróci do mnie i będziemy parą, czy jednak pisana mi inna miłość a może samotność? Anna 24.02.65 Odpowiedz Link Zgłoś
apatyt11 Re: tarot Gratis 10.04.11, 17:04 Witam, czy pisane jest mi szczęśliwe małżeństwo i kiedy? Czy może juz w tym roku poznam kogoś ciekawego? Bożena 01.11.1977 Odpowiedz Link Zgłoś
sumilla Re: tarot Gratis 10.04.11, 18:50 Czy uda mi się uporządkować swoje życie, pokonać problemy i wyjść na prostą? Anna37 Odpowiedz Link Zgłoś
fallia Re: tarot Gratis-Kazimierz44 10.04.11, 19:52 Jak będzie wyglądać moja sytuacja w życiu uczuciowym? Kiedy znajdę mężczyznę?Czy jest szansa ze wyjdę za mąż? ur.4.06.1979 Pozdrawiam i serdecznie dziękuje za czas poświęcony. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_konwalia Re: tarot Gratis-Kazimierz44 11.04.11, 12:07 Witam Panie Kazimierzu, Kasia 33 lata, kiedy wyjdę za mąż, kiedy przede wszystkim poznam przyszłego męża i jak ułoży się moja działalność czy moje zarobki wzrosną pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mwengland Re: tarot Gratis 11.04.11, 22:43 Dobry wieczor mam na imie Magda mam dylemat natury uczuciowej Czy powinnam wyznac pewnemu mezczyznie ze jestem nim powaznie zainteresowana i ze zakochalam sie w nim od pierwszego wejrzenia ,nie chce sie skompromitowac w jego oczach oraz nie chce sie osmieszyc .Czy to jest sluszna decyzja ,Czy on to samo czuje do mnie prosze o rady wskazowki a moze widzi pan cos wiecej czego ja wogole nie dostrzegam a co jest bardzo wazne dla mnie i dla mojej przyszlosci Magdalena moja data21,12,1978 daty nie znam mezczyzny o ktorego pytam prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
aniazuzi4 Re: tarot Gratis 12.04.11, 12:44 witam ,jestem rok po rozwodzie ,spotykam sie od jakiegos czasu z młodszym mężczyzna ostatnio widujemy sie żadko tłumaczy sie problemami czy mamy szanse na związek? jak tak to kiedy?czy może ma inna kobiete,ostatio straciłam prace jestem bezrobotna jak długo to potrwa czy nie stracę mieszkania, jak ułożą się losy syna w tym roku kończy szkołe pozdrawiam Anna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pstro72 Re: tarot Gratis IP: 80.50.140.* 13.04.11, 13:44 Witam ponownie. Anna 23 08 1972 Piotr 28 11 1972 pytałam wcześniej czy będziemy parą w 2011 odp. Pan że tak, dziękuję za odp. teraz miała bym 3 pytania czy widać w jakim miesiącu 2011 roku moglibyśmy zamieszkać razem , czy mogłabym zajść w ciąże jeszcze w 2011, i czy widać jakąś podróż wspólną. Interesowało by mnie jeśli to możliwe określenie wiem ze co do dnia nie da rady ale może chociaż miesiąc by udało się dostrzec. Z poprzednich wpisów widziałam że mógł by Pan. Rónież chciałaby prosić. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
mala.mi.only Re: tarot Gratis 13.04.11, 14:57 Dzień dobry! Chciałabym zapytać się o perspektywy mojego związku. Czy są jeszcze jakieś szanse dla nas?Czy ON jest zaangażowany? i jeśli to nie jest odpowiedni mężczyzna, to kiedy spotkam takiego? Bardzo mi zależy na odpowiedzi, Dziękuję, Julia, 1986 Odpowiedz Link Zgłoś
44kazimierz Re: tarot Gratis 13.04.11, 16:04 Zamykam wątek także prosze nie dopisywac postów.Bardzo nie przyjemna tu atmosfera na tym forum i kazdy ucieka stad jak sie zoriętowałem i ja tez.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ninka.nina Re: tarot Gratis 14.04.11, 01:03 Warto jednak się zastanowić, dlaczego osoby chcące pomóc uciekają? To forum ma złą energię, pełno tu nienawiści a i również zawiści. Nie dziwię, że i Pan ma dość. Każda osoba wróżąca , mająca dobre chęci ucieka, nie chcąc pozostawić po sobie śladu. Ja już to przerabiałam... Powodzenia życzę:-) Nina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gogo Re: tarot Gratis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 06:32 Co za ściema. Najpierw Pan Kazimierz lat 44 pisze jako mężczyzna, później pisze jako kobieta. Zmiana płci? Hermafrodytyzm? Odpowiedz Link Zgłoś
44kazimierz Re: do Gogo 14.04.11, 10:01 Gosciu Gogo nie opowiadaj głupot jestem poważnym człowiekiem i nigdzie nie pisałem w rodzaju zenskim,więc nie siej zamętu forum jest faktycznie zasmiecone i nie warto tu zagladac. I nie mam ochoty ani przed toba sie tłumaczyc ani ci wyjasniac bo pewnie dzieci mam w twoim wieku jak nie starsze A widze ze ty masz zero szczacunku i rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
bemowowawa Re: 44Kazimierz 14.04.11, 14:33 Witam Panie Kazimierzu ponieważ mi bardzo zależy na odpowiedzi na moje pytanie , w takiej sytuacji (a rozumiem że mimo życzliwości zawsze znajdzie się ktoś kto odbiera to inaczej) czy mogłabym się jej doczekać na mojego meila ? bemowowawa@gazeta.pl pozwolę sobie prztoczyć pytanie : Witam ponownie. Anna 23 08 1972 Piotr 28 11 1972 pytałam wcześniej czy będziemy parą w 2011 odp. Pan że tak, dziękuję za odp. teraz miała bym 3 pytania czy widać w jakim miesiącu 2011 roku moglibyśmy zamieszkać razem , czy mogłabym zajść w ciąże jeszcze w 2011, i czy widać jakąś podróż wspólną. Interesowało by mnie jeśli to możliwe określenie wiem ze co do dnia nie da rady ale może chociaż miesiąc by udało się dostrzec. Z poprzednich wpisów widziałam że mógł by Pan. Rónież chciałaby prosić. Pozdrawiam serdecznie Slicznie dziękuję :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda Re: 44Kazimierz IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.11, 16:43 Poda Pan namiary na siebie? Chciałabym odpłatnie skorzystać z Pana usług. Proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: tarot Gratis IP: *.ver.abpl.pl 28.04.11, 11:16 Bardzo proszę o odpowiedź co czeka mnie na wyjeździe w lipcu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: tarot Gratis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.11, 19:16 Kazimierzu, kiedy ułożę sobie życie osobiste i założę rodzinę? Mam 29 lat, a całe życie to walka z dniem codziennym, studia i praca, prac, praca. Trafiam na ludzi zawistnych i nieszczerych, tworzących plotki. Walczę z tym w samotności. Kiedy nadejdzie miłość? Odpowiedz Link Zgłoś
44kazimierz Re: P.Kazimierzu sprawdza się wróżba :) 29.07.11, 01:24 Witam panią -bardzo dziękuję za komentarz niezwykle cenny.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
44kazimierz Re: P.Kazimierzu sprawdza się wróżba :) 29.07.11, 01:46 W wolnej chwili odpowiem na 1 pytanie osobą którym już wróżyłem i sprawdziło się,jeśli oczywiście takie są to proszę wpisywać się,sukcesywnie odp bo mam też wiele innych zajęć.Nie odpowiem nowym osoba-brak czasu i krzykacza forumowym-szkoda energii/pozostałe osoby potrzebujące zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
zagadka.3 Re: P.Kazimierzu sprawdza się wróżba :) 29.07.11, 02:00 Witam :), Ja cały czas czekam na spełnienie Pana przepowiedni jeśli chodzi o kwestie uczuciowe. Przepowiedna ma się spełnić pod koniec roku. Na pewno dam znac na forum jeśli się zrealizuje. Tym razem mam pytanie o kwestie zawodowe kiedy uda mi się znaleść lepszą pracę i czy będzie to praca znaleziona "przez znajomość" czy samemu jej szukać i wysyłać CV ?Pzd. i z góry dziękuję. Kamila Odpowiedz Link Zgłoś
44kazimierz Re: P.Kazimierzu sprawdza się wróżba :) 29.07.11, 12:13 Odpowiem,ale proszę o datę urodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
zagadka.3 Re: P.Kazimierzu sprawdza się wróżba :) 29.07.11, 14:15 Moja dat ur.19 grudzień 1978. Dziękuję b. i pozdrawiam. Kamila :) Odpowiedz Link Zgłoś
anula52 Re: P.Kazimierzu sprawdza się wróżba :) 29.07.11, 23:43 sprawdza się wróżba odnośnie pracy- wg pana miałam ją znaleźć do 12 tygodni od pana odpowiedzi , tak też się stało. :) mam jednak jeszcze 1 pytanie i proszę o postawienie kart w wolnej chwili- czy stworzę jeszcze z kimś udany związek? Anna 16.11.74 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja pytam Re: P.Kazimierzu sprawdza się wróżba :) IP: 92.244.36.* 30.07.11, 00:07 jak na jasnowidza to słabiutko... dobra-wrozka1 ma wg Ciebie w kosmica pracować a ona zaprzecza. tymczasem anula52 pisze że pracę wg Twojej przepowiedni znalazła i znów pyta o nowe. Możesz się wytłumaczyć z pomyłki? a może wróż wróżce wróżyć nie może??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
44kazimierz Re: P.Kazimierzu sprawdza się wróżba :) 30.07.11, 10:19 Kto pyta nie błądzi, nie wróżyłem tej pani bo nie upoważniła mnie do tego ........................................................................................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
44kazimierz Re: P.Kazimierzu sprawdza się wróżba :) 30.07.11, 10:16 z kimś tak ,do 12 m-cy zawrzesz nową znajomość poznasz go poprzez znajomych z pracy. p.s/nie stawiam kart Odpowiedz Link Zgłoś
44kazimierz Re: P.Kazimierzu sprawdza się wróżba :) 30.07.11, 10:34 > W wolnej chwili odpowiem na 1 pytanie osobą którym już wróżyłem i sprawdziło si > ę,jeśli oczywiście takie są to proszę wpisywać się,sukcesywnie odp bo mam też w > iele innych zajęć.Nie odpowiem nowym osoba-brak czasu i krzykacza forumowym-szk > oda energii/ Jeszcze 4 osoby mogą liczyć na odp.Panią morg.ana proszę by nie wpisywała się bo burzy energetykę i wprowadza zła energie na forum-skąd u pani tyle złośliwosci ,zawiści itd.opamiętała by sie pani bo złość pięknosci szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jupi191 Re: P.Kazimierzu sprawdza się wróżba :) IP: *.189.246.94.ip4.artcom.pl 09.08.11, 10:17 Jestem mężatką, mamy z mężem syna, jednak nie mieszkamy razem, chciałabym wiedzieć czy będziemy jeszcze razem, jeśli nie to z kim będę, czy będę mieć jeszcze dzieci, czy to będą dzieci mojego męża? Czy będę szczęśliwa jeszcze w życiu jeśli tak to z kim z moim mężem czy z innym mężczyzną?, nasze dane: Joanna ur. 17.12.1980 Tomasz 15.01.1977r. Odpowiedz Link Zgłoś
alealejandro bardzo proszę ponownie bo nie dostałam odpowiedzi 29.07.11, 20:59 Panie Kazimierzu, Jakis czas temu wpisałam się do Pana wątku jako jedna z pierwszych, ale postanowiłam się przypomnieć, ponieważ było to już dawno i nie otrzymałam odpowiedzi, mimo że pisałam z zalogowanego nicka, a widziałąm, że ktoś upomniawszy się dostał odpowiedź, więc próbuję raz jeszcze :) Pytałam, jak się ułoży moje życie uczuciowe, dokładniej kiedy wejdę w stabilny, udany związek, i z kim. Teraz mam 28 lat (ur. 9 maja 1983). Jesli zechcialby Pan odpowiedziec na moje pytanie, bede bardzo wdzieczna :) Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
morg.ana Re: bardzo proszę ponownie bo nie dostałam odpowi 30.07.11, 01:08 Oferuje Pani swoje usługi, stawia karty i szuka pomocy?dziwne... alealejandro napisała: > Panie Kazimierzu, > > Jakis czas temu wpisałam się do Pana wątku jako jedna z pierwszych, ale postano > wiłam się przypomnieć, ponieważ było to już dawno i nie otrzymałam odpowiedzi, > mimo że pisałam z zalogowanego nicka, a widziałąm, że ktoś upomniawszy się dost > ał odpowiedź, więc próbuję raz jeszcze :) Pytałam, jak się ułoży moje życie ucz > uciowe, dokładniej kiedy wejdę w stabilny, udany związek, i z kim. Teraz mam 28 > lat (ur. 9 maja 1983). Jesli zechcialby Pan odpowiedziec na moje pytanie, bede > bardzo wdzieczna :) Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
44kazimierz Re: bardzo proszę ponownie bo nie dostałam odpowi 30.07.11, 10:21 Pani morg.ana nie szukam pomocy to pani jej potrzebuje ,ale forum to nie to miejsce, gdzie pani może pomoc dostać Pani wie o czym mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
morg.ana Re: bardzo proszę ponownie bo nie dostałam odpowi 30.07.11, 15:23 Po pierwsze słowa moje nie były skierowane do Pana, proszę czytać ze zrozumieniem. Po drugie nie prosiłam o wróżbę, to brak profesjonalizmu z pańskiej strony. Wie pan o czym mówię 44kazimierz napisał: > Pani morg.ana nie szukam pomocy to pani jej potrzebuje ,ale forum to nie to mie > jsce, gdzie pani może pomoc dostać Pani wie o czym mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
44kazimierz Re: bardzo proszę ponownie bo nie dostałam odpowi 30.07.11, 15:48 > Po pierwsze słowa moje nie były skierowane do Pana, proszę czytać ze zrozumieni > em. Po drugie nie prosiłam o wróżbę, to brak profesjonalizmu z pańskiej strony. > Wie pan o czym mówię Gdzie Diabeł nie może tam kobietę pośle wciska się pani w mój watek(nie po raz 1) bo ma dwa grosze do dodania i jeszcze każe mi czytać ze zrozumieniem.Załóż sobie kobieto swój wątek może przepisami na ciasto będziesz się wymieniać i daj żyć innym .Prześledziłem trochę to forum dziś i widzę ze pani jest jak ta natrętna mucha.Chłopa pani brak. Odpowiedz Link Zgłoś
morg.ana Re: bardzo proszę ponownie bo nie dostałam odpowi 30.07.11, 15:59 Forum jest publiczne, każdy ma prawo tu pisać. Nie obraziłam pana, więc proszę przystopować i mnie nie obrażać. 44kazimierz napisał: > > Po pierwsze słowa moje nie były skierowane do Pana, proszę czytać ze zroz > umieni > > em. Po drugie nie prosiłam o wróżbę, to brak profesjonalizmu z pańskiej s > trony. > > Wie pan o czym mówię > Gdzie Diabeł nie może tam kobietę pośle wciska się pani w mój watek(nie po raz > 1) bo ma dwa grosze do dodania i jeszcze każe mi czytać ze zrozumieniem.Załóż s > obie kobieto swój wątek może przepisami na ciasto będziesz się wymieniać i daj > żyć innym .Prześledziłem trochę to forum dziś i widzę ze pani jest jak ta natrę > tna mucha.Chłopa pani brak. Odpowiedz Link Zgłoś
alealejandro Re: bardzo proszę ponownie bo nie dostałam odpowi 30.07.11, 11:55 Ciezko jest odczytywac karty samej sobie, lepiej, bardziej obiektywnie zrobia to inni. Poza tym nie mam daru jasnowidzenia, wiec korzystam z tego daru u innych. Odpowiedz Link Zgłoś
morg.ana Re: bardzo proszę ponownie bo nie dostałam odpowi 30.07.11, 15:26 Dziękuję za wyjaśnienie:) Nie wiedziałam, że wróżki korzystają z usług innych wróżek, stąd mój post. Pozdrawiam alealejandro napisała: > Ciezko jest odczytywac karty samej sobie, lepiej, bardziej obiektywnie zrobia t > o inni. Poza tym nie mam daru jasnowidzenia, wiec korzystam z tego daru u innyc > h. Odpowiedz Link Zgłoś
44kazimierz Re: bardzo proszę ponownie bo nie dostałam odpowi 30.07.11, 10:31 na pewno z mężczyzną wejdzie pani w relacje trwało za około 6 m-cy.W XI czeka panią wyjazd -owocny.Proszę wykupić polisę ubezp.na mieszkanie,jesli nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
alealejandro Re: bardzo proszę ponownie bo nie dostałam odpowi 30.07.11, 11:33 Dziekuje za odpowiedz. Ja nie mam wlasnego mieszkania, wynajmuje tylko i wlasnie sie skonczyla umowa, wiec bede musiala szukac innego. Mam nadzieje, ze reszta wrozby sie sprawdzi. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
wilczeoko Re: tarot Gratis 29.07.11, 21:10 Moje pytanie brzmi; czy związek w którym teraz się znajduję kieruje się ku upadkowi czy jednak będzie dobrze....Jestem w kropce ...Nic nie wiem... Magda 2 styczeń 1983 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
44kazimierz Re: tarot Gratis 30.07.11, 10:28 proszę próbować walczyć o związek,może się udać ale inna osoba miesza u was pani wie o czym mówię.Od X poprawa relacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominikak Re: tarot Gratis IP: *.2-1.cable.virginmedia.com 30.05.13, 13:59 Witam chcialabym sie zapytac najblizszym czasie bede w ciazy gdyz staramu sie z mezem o dziecko 3 lata bez razultatu Odpowiedz Link Zgłoś
ilona177 Re: tarot Gratis 29.07.11, 21:33 Witam Byłam drugą osobą,która zadawała pytanie.Wszystkie egzaminy zaliczyłam w terminie i bez poprawek i był jeden egzamin,którego się naprawdę bałam,ale też go zaliczyłam.Czy mógłby Pan odpowiedzieć mi na jeszcze jedno pytanie kiedy Sławek 9.6.1974 mi się oświadczy i kiedy zalegalizujemy nasz związek? Ilona 5.7.1975 Dziękuje za poświęcony czas i pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
fallia ????-44kazimerz 30.07.11, 09:59 Napisałam do pana przed zamknięciem wątku- 10.04 i a tu żadnej odpowiedzi, chyba sobie pan o mnie zapomniał ;-)Pozdrawiam,miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
44kazimierz Re: ????-44kazimerz 30.07.11, 10:25 ? nie widzę pytania nie chce mi się przeglądać wszystkich postów (tylko morg.ana ma na to czas)proszę dopisać pyt.Również miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
44kazimierz Re: tarot Gratis 30.07.11, 10:15 widzę najpierw ciąże ,a ślub do 2 lat Odpowiedz Link Zgłoś
ilona177 Re: tarot Gratis 30.07.11, 11:08 Witam Nie wiem czy nie naduzywam Pana cierpliwości,ale chciałam dopytać ta ciąża to ten rok czy przyszły i czy mamy szanse na córkę? Dziękuje i wielkie buziaki dla Pana Ilona Odpowiedz Link Zgłoś
agusiak777 Re: tarot Gratis 30.07.11, 11:30 Co czeka mnie w sprawach uczuciowych? Agata, ur. 11. 03.1986 Odpowiedz Link Zgłoś
zagadka.3 Prośba o odp. Prosił mnie Pan o podanie daty ur. 30.07.11, 13:25 "Witam :), Ja cały czas czekam na spełnienie Pana przepowiedni jeśli chodzi o kwestie uczuciowe. Przepowiedna ma się spełnić pod koniec roku. Na pewno dam znac na forum jeśli się zrealizuje. Tym razem mam pytanie o kwestie zawodowe kiedy uda mi się znaleść lepszą pracę i czy będzie to praca znaleziona "przez znajomość" czy samemu jej szukać i wysyłać CV ?Pzd. i z góry dziękuję." Prosił Pan o podanie daty ur. w kolejnym poście. Moa data to 19 grudzień 1978. Mój post się chyba zawiruszył. Ponawiam prośbę o odp. Pozdrawiam, Kamila Odpowiedz Link Zgłoś