Dodaj do ulubionych

Szeptunka Marta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.11, 12:19
Czy ktoś z Was wie, za kogo teraz się przebrała? Jaki ma nick lub pseudonim, nowy mail?
Proszę o kontakt.

Ta kobieta oszukala mnie i wiele innych osób!!. Prosi o przelew i później się nie odzywa (pieniądze mają być przeznaczone na schronisko!!). Uważajcie na tę oszustkę. Żeruje na nieszczęściu innych, obiecuje pomoc, a po przelewie znika i się nie odzywa. Na forum wrożbiarskim jest już znana wszystkim i każdy wie jak łże.
OSZUSTWO!!!
Uważajcie na siebie, szkoda Waszego czasu, pieniędzy i rozbudzonej nadziei.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ada Kopczyńska Re: Szeptunka Marta IP: *.poddebice.mm.pl 24.05.11, 20:53
      Czytam to co napisałaś i sama już nie wiem czy myślimy o tej samej osobie. Ja korzystałam, chodziło o urok miłosny i pani Marta od początku do końca była ze mną. Co prawda trwało to dłużej niż miało bo ok. 4 miesięcy (miał być miesiąc) ale wszystko się udało. A w dodatku czekała prawie miesiąc aż dostanę pieniądze, żeby je wysłać. Co do schroniska to prawda, znalazłam w necie, dzwoniłam do nich i potwierdzili, że dostają pieniądze od pani Marty.
      Albo mówimy o dwóch różnych osobach albo ja już niczego na tym forum nie rozumiem.

P.S. Mimo wszystko pozdrawiam...
      • sara_art Re: Szeptunka Marta 24.05.11, 21:09
        Gość portalu: Ada Kopczyńska napisał(a):

> Czytam to co napisałaś i sama już nie wiem czy myślimy o tej samej osobie. Ja k
        > orzystałam, chodziło o urok miłosny i pani Marta od początku do końca była ze m
        > ną. Co prawda trwało to dłużej niż miało bo ok. 4 miesięcy (miał być miesiąc) a
        > le wszystko się udało. A w dodatku czekała prawie miesiąc aż dostanę pieniądze,
        > żeby je wysłać. Co do schroniska to prawda, znalazłam w necie, dzwoniłam do ni
        > ch i potwierdzili, że dostają pieniądze od pani Marty.
        > Albo mówimy o dwóch różnych osobach albo ja już niczego na tym forum nie rozumi
        > em.
        >
        > P.S. Mimo wszystko pozdrawiam...

A czego tu nie rozumiesz? Grażyna niszczy konkurencję:)
    • Gość: Martyna Kalinowska Re: Szeptunka Marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.11, 08:12
      Szanowna Pani Grażyno, proszę pamiętać, że wszystko wraca do Pani trzykrotnie więc każde zło wyrządzone innemu napewno zaglądnie do Pani okna.
      Przykro się czyta to co Pani pisze...
      Ja korzystałam z usług Pani Marty cztery razy. trzy razy prosiłam o wróżbę, raz o rytuał. Wróżba się sprawdziła, rytuał pomógł więc bolą mnie oskarżenia wobec kobiety, która tyle mi w życiu pomogła. Pani Marta jest wspaniałą, ciepłą osobą i to nie prawda, że po wysłaniu pieniędzy przestaje się odzywać! Ja pisałam do niej setki maili i na każdy mi odpisała, nie zawsze tego samego dnia ale o tym uprzedzała od początku. A schronisko istnieje naprawdę i od trzech lat przeznaczam na nie 1% mojego podatku w ramach wdzięczności.
      • Gość: Martyna Kalinowska Re: Szeptunka Marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.11, 08:25
        A maila z tego co wiem nie zmieniała:)
        • Gość: Grażyna Re: Szeptunka Marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.11, 17:52
          Mnie po wpłacie pieniedzy ani razu nie odpisała. Mam kontakt z innymi kobietami, które potraktowała tak samo. Nie jestem konkurencją i będę wszędzie pisać o tej oszustce. Zamierzam również powiadomić Urząd Skarbowy o nieopodatkowanych dochodach tej Pani. W przyszłym tygodniu wysyłam w tej sprawie pismo. Zobaczymy jaki będzie to miało efekt.
          Podejrzewam, że wszystkie wpisy są od niej albo jej rodziny, znajomych etc. Przejrzałam wiele wątków i jest mnóstwo takich wpisów jak mój.
          • Gość: gosc Re: Szeptunka Marta IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.11, 20:48
            Tak czy owak, zapłaćcie po powrocie swojego ukochanego i nie będzie ściemy, jeśli magia istnieje to zapłacicie, bo będziecie się bać, jak jej nie ma, to zwierzątka, lub inną formę 1 % ulgi możecie przeznaczyć nawet na ludzi! .
            • Gość: \ Re: Szeptunka Marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.11, 20:54
              qrwa dobre, dobre!
    • Gość: Była klientka Re: Szeptunka Marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.11, 07:17
      Grażyna ma niestety rację.
      • Gość: Zemsta Re: Szeptunka Marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.12, 22:35
        Krętacz, matacz, szalbierz.
    • agrentowy4321 Re: Szeptunka Marta 04.03.23, 23:15
      Sporo jest dotyczących tego rzeczy
    • irona.sonata Re: Szeptunka Marta 25.04.23, 08:32
      Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka