andreapol 08.06.11, 12:11 Parę dni temu rozmawiałam z tą wróżka przez telefon. Wszystko bylo o przyszłości, więc nie wiem, czy trafnie czy nie. Czy ktos z forum korzystal z jej wrozb i sie sprawdzily? Jakie macie wrazenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaa Re: Henrietta - sprawdza sie? IP: *.chomiczowka.waw.pl 08.06.11, 16:41 U mnie ma ogromna sprawdzalność.Od ponad roku czasem sobie wróże u tej pani i teraz wiem że to co widzi w kartach to jest tak rzeczywiście - lub będzie.Ostatnio jestem pod wrażeniem trafności i interpretacji.Poza tym jest to bardzo miła osoba chodź kiedys wydawała mi się wyniosła.Złego słowa nie moge powiedzieć. I zaraz bedzie ze to podejrzane jak to zwykle bywa jak ktos dobrze napisze;) Albo posypią sie nie miłe komentarze....Ale ja swoje wiem bo sama sprawdziłam:) Pozdrawiam panią Henriette:) Odpowiedz Link Zgłoś
andreapol Re: Henrietta - sprawdza sie? 08.06.11, 16:54 Dzieki za odpowiedz. A wrozylas u niej osobiscie czy telefoicznie? I czy czas, ktory Ci podala tez sie sprawdzil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: Henrietta - sprawdza sie? IP: *.chomiczowka.waw.pl 08.06.11, 17:49 Oj chciałabym osobiście ale nie jest z mojego miasta więc nie ma szans.tylko telefonicznie.Jest to jedyna z wróżek ( a wiele wróżek przetestowałam ) która trafnie okresliła mi czas.Zreszta ja zawsze pytam - kiedy cos sie wydarzy.Kiedyś irytowało mnie gdy z całą stanowczoscia stwierdziła ze cos sie nie wydarzy mimo ze bardzo chciałam by było inaczej.Próbowałam wszelkimi siłami zmienić wróżbe ale nie dało sie.Potem wiele razy trafnie okresliła czas.Teraz tez czekam na wypełnienie czasowe;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Henrietta - sprawdza sie? IP: *.dynamic.mm.pl 08.06.11, 18:26 kochane dziewczyny czy ta wrózka ma emaila ??? Odpowiedz Link Zgłoś
andreapol Re: Henrietta - sprawdza sie? 08.06.11, 18:36 Ma. Jest na roznych portalach i stamtad mozna do niej napisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: Henrietta - sprawdza sie? IP: *.chomiczowka.waw.pl 08.06.11, 19:02 Ja proponuje strone wizyta u wróżki.po zarejestrowaniu i zalogowaniu masz i wiadomosc darmową i maila i smsy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Henrietta - sprawdza sie? IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.11, 14:26 u mnie same ogólniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Henrietta - sprawdza sie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.11, 14:39 owszem na wizycie u wróżki jest darmowy email ale dostajesz jedynie 50 puktów które niestety na nic nie starczą he he... Odpowiedz Link Zgłoś
tagoria Re: Henrietta - sprawdza sie? 09.06.11, 19:41 Ja sobie kiedyś również wrózyłam u Henrietty. Byłam zadowolona. Nie powiem, dużo prawdy, dobre rady. Jedna wrózba byla przez sms. Coś mnie tknęło żeby za jakiś czas zapytać również przez sms o tą samą sprawę. Nie wysłałam dokładnie tego samego pytania. Zapytałam trochę pod innym kątem, ponieważ chciałam rozwiązać pewien szczegół. Jakież było moje zdziwienie, kiedy od tej wróżki dostałam słowo w słowo tą samą odpowiedź co na poprzedni sms! k... mać, aż usiadłam, bo z takim lekceważeniem klienta to jeszcze się nie spotkałam! Najwyraźniej Henrietta wykorzystała historie smsmów pisanych ze mną, zrobiła kopiuj i wklej ... Zgłosiłam to do portalu. Nic to nie dało. To ich bussines nie będą wyciągać konsekwencji od wrózki która dla nich zarabia... :-( Tak panie wróżki zlewają klienta smsowego. Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Henrietta - sprawdza sie? 04.03.23, 23:01 Trzeba uwzględnić różne opinie Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Henrietta - sprawdza sie? 25.04.23, 08:18 Raz tak a raz inaczej Odpowiedz Link Zgłoś