Dodaj do ulubionych

wróżba za darmo:)

• Gość: Anka Re: wróżba za darmo:) IP: *.play-internet.pl 09.07.11, 20:25
      Dobra wróżko,
      Jestem już zmęczona zawirowaniami w moim życiu, czy możesz zobaczyć jak się ułożą moje sprawy zawodowe i sercowe w nabliższym czasie? Czy uda mi się rozwiązać pewną bardzo ważną sprawę?

pozdrawiam serdecznie
      Anka
      • dobra-wrozka1 Anka 14.07.11, 14:17
        Pewna bardzo ważna sprawa nie zostanie rozwiązania do końca po Twojej myśli.
        Uważaj na finanse. to teraz najwazniejsze.
    • energy_fresh Re: wróżba za darmo:) 09.07.11, 21:01
      a ja chciałabym zapytać dlaczego niektóre osoby pani pomija i odpowiada na pytania nielicznym? Czy to ma związek z tym, że dla tych osób byłoby lepiej żeby nie znały odpowiedzi czy kryje się za tym coś "negatywnego"?
      • dobra-wrozka1 energy_fresh 14.07.11, 14:15
        Na pytania:
        odpowiadam bardzo licznym. czasem przeoczę bądź uważam, że ktoś nie przykłada się do pytań, rzuci zdanie i już.
        przekazuję również negatywne wiadomości od kart.
    • podrodzemam Re: wróżba za darmo:) 10.07.11, 20:58
      Czy i kiedy mi się polepszy w pracy i w miłości?
    • joannag81 Re: wróżba za darmo:) 10.07.11, 21:13
      Czy uda mi sie kupic apartament o ktorym mysle?
      Prosze o odp.
      Joanna
      • paris-ienne Re: wróżba za darmo:) 10.07.11, 22:03
        Czy mogę się z Panią skontaktowac na priv?
        pozdrawiam
        • gosia20.o Re: wróżba za darmo:) 10.07.11, 22:31
          Witam mam pytanie Janusz wroci do siostry Basi?
    • Gość: Jola Re: wróżba za darmo:) IP: *.pool.mediaWays.net 10.07.11, 22:37
      dobry wieczör Wrözko,
      pozdrowienia i prosba o pare slöw na meczace mnie pytanie :
      Dlaczego zyje w takiej niepewnosci w zwiazku z mezczyzna i czy mam zostac u jego boku?
      • dobra-wrozka1 Jola 14.07.11, 14:12
        Witam:)
        Dlaczego ? Bo jesteś ciepłą kobietą a jego egozim powoduje że chcesz rozgrzać jego serce, próbujesz sprostać wyzwaniom, jednak zapominasz o sobie kochanie...
        nie powinnaś z nim być albo chociaż nie daj się zniszczyć na wdzieczność etc nie licz od niego.
        Pozdrawiam i pamiętaj być zaczęła o sobie w pierwszej mierze myśleć.
    • Gość: luiza Re: wróżba za darmo:) IP: *.range86-157.btcentralplus.com 10.07.11, 23:59
      czy nadal moge liczyc od pani na wrozbe-ojej jak duzo naplynelo pytan,,no coz zaryzykuje i z gory dziekuje za czas i rzetelnosc...mam krotkie pytanko czy poznam kogos w tym roku z kim stworze powazny zwiazek i rodzine....po przeczytaniu wydaje mi sie ze pani trafnosc jest bardzo dobra i pisze poniewaz pare razy juz zapytalam o to na tym forum -niestety kazdy mowil co innego..dziekuje i zycze trafionych wrozb
      • Gość: tralala Re: WRóżba IP: *.sta.asta-net.com.pl 11.07.11, 08:43
        Czy jeszcze w tym roku uda mi sie zmienić mieszkanie??
        JOANNA
        • dobra-wrozka1 tralala 14.07.11, 14:05
          Już wyżej odpisałam, że tak.
      • dobra-wrozka1 Luisa 14.07.11, 14:09
        Luiso na pewno taki związek przed Tobą ale nei sadzę że to ten rok będzie. jeśli już to jego końcówka bądź zima w przyszłym. czas jest trudny do określenia ale na pewno rozinę będziesz miała.
    • Gość: Iwona Re: wróżba za darmo:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 20:06
      Chciałabym wiedzieć co się dzieje w moim życiu uczuciowym? Czy czeka mnie radość czy też łzy?
      • dobra-wrozka1 Iwona 14.07.11, 14:07
        Ruina nadziei, a więc najpierw łzy rozbicie.
        Zerwane nieprzespane noce, coś na kszałt depresji, ale później słońce zaświeci więc radość przez łzy. Jest tu kobieta w opozycji do życia rodzinnego.
        • gosia20.o do wrózki 14.07.11, 14:45
          Witam wrózko,wrozka mnie pomineła nie wiem dlaczego?mam pytanie czy Janusz ur.02.12.1977 wróci do mnie Basia ur.25.04.1981?czy znajdekogos innego?pozdrawiam
          • Gość: Zakochana Re: do wrózki IP: *.dynamic.chello.pl 14.07.11, 15:05
            Witam kiedy stworzę stały i trwały związek taki na lata, ten docelowy. Czy będzie on z kimś nowym, kogo jeszcze nie znam czy z kimś kogo już znam. Przychodzą mi do głowy dwaj mężczyźni
            1. Mój były W. - czy warto jeszcze sie o niego starac/czy odpuścić
            2. Świeżo poznany Ł - czy jest zainteresowany?
            Czy może zupełnie ktoś inny?
            Mam nadzieję że przyłożyłam się do pytania
            G
          • dobra-wrozka1 gosia20 15.07.11, 14:08
            nie wróci. proszę nie czekać i nie marnować czasu.
            Ktoś nowy pojawi się w twoim życiu, i nowa szansa otwórz się na miłość i nie oglądaj za siebie
        • Gość: Iwona Re: Iwona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 17:50
          Są łzy i jest coś na kształt depresji, ale nie rozumiem słów kobieta w opozycji do życia rodzinnego, czy to chodzi o mnie? Czy to mój strach przed miłością nie pozwala się zaangażować? Zaświeci słońce czy zaryzykuję? Dziękuję za pomoc...
          • dobra-wrozka1 Re: Iwona 15.07.11, 14:10
            Miłość to nie śmierć nie należy jej sie bać szkoda czasu.
            • Gość: Iwona Re: Iwona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.11, 17:04
              Strach został po poprzednim doświadczeniu. Chciałabym jeszcze dowiedzieć się kiedy miłość zastuka do mych drzwi i czy jest to ktoś kogo znam.
    • Gość: Lukris Re: wróżba za darmo:) IP: *.dynamic.mm.pl 14.07.11, 22:16
      Witam,
      Lucyna 6.11.1980 i Piotr 16.7.1971 czy mamy jeszcze szansę być razem? On jest w innym ale nadal się kochamy.
      Jeśli nie to czy ikiedy moje życie uczuciowe osiągnie stabilizację.

Proszę bardzo o odpowiedź i dziekuję.
    • Gość: M Re: wróżba za darmo:) IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.11, 22:24
      Proszę, sprawdź wróżko czy będę w ciąży i ewentualnie kiedy i czy będzie zdrowe? Monika
    • Gość: Małgorzata Re: wróżba za darmo:) IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.11, 22:34
      Witaj Dobra-wróżko,
      Kiedy wyjdę za mąż? Czy wyjdę za mężczyznę, z którym obecnie jestem?
      Pozdrawiam serdecznie
      Małgorzata
      ur. 10.11.1980
    • Gość: beataa Re: wróżba za darmo:) IP: *.ztpnet.pl 14.07.11, 23:12
      Beata 26,07,1989 kiedy poznam faceta na swej drodze i czy to bedzie ten docelowy?bo zrafalem sie rzoeszklam:(ale lepiej ze teraz niz pozniej
      i kiedy i wjakiej branazy znajde prace?dziekuje
      • Gość: niewiedząca Re: wróżba za darmo:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 23:47
        Dobra wróżko. Co z moją pracą? Kiedy będę miała nową? Grażyna
    • Gość: taka_jedna Re: pmóż IP: *.play-internet.pl 15.07.11, 00:07
      Witaj dobra wróżko,

czy możesz mi powiedzieć kiedy i gdzie ( w sensie w karaju, czy poza nim, tam gdzie mieszkam, czy gdzie indziej) znajdę pracę i jaka to będzie praca?

pozdrawiam
      taka_jedna
    • Gość: Kobieta28 Re: wróżba za darmo:) IP: *.ip.netia.com.pl 15.07.11, 07:45
      Witam.Chciałabym wiedzieć,czy będę mieć z mężem drugie dziecko w najbliższym czasie,bo jakoś nam się nie udaje póki co.Jak tak to ciekawe czy w końcu będzie dziewczynka? :)Pozdrawiam
      M.
    • emipau Re: wróżba za darmo:) 15.07.11, 07:48
      Dobra Wróżko czy ja i mój partner zamieszkamy razem? I ewentualnie kiedy On się do mnie wprowadzi? Wciąż słyszę wkrótce:( Czy On mnie kocha?
      • dobra-wrozka1 emipau 18.07.11, 13:34
        Kocha ale nie chce się wiązać aż tak, nie chce się wprowadzać i Cię zwodzi. chce być wolny
        • emipau Re: emipau 18.07.11, 14:32
          Dziękuję, niestety tak to wygląda:(
    • iza-41 Re: wróżba za darmo:) 15.07.11, 09:22
      Witam serdecznie:) półtorej roku temu poznałam kogos na kim dzis bardzo mi zalezy,niestety od paru miesiecy jest jakos dziwnie miedzy nami:(nie jestem do końca pewna czy zalezy mu na mnie tak jak mnie na nim,chciałabym wiedziec czego tak naprawde oczekuje odemnie ,czy jego uczucie jest szczere?? kim dla niego jestem ,czy bawi sie moim uczuciem??
      ja;Renata 02.09.1971
      on;Tomek 10.08.1970
      bardzo ale to bardzo prosze o wrózbę:( pozdrawiam serdecznie
      • dobra-wrozka1 iza-41 18.07.11, 13:42
        Wasz związek nie przetrwa. to jest pewne.
        On chce odejść i Ty to wyczuwasz, widzisz. Tomek ma zamiar zmienić swoje życie. Jets niepowazny a rani Cię mocno.
        Przyjrzyj mu się, to nie tylko o okazanie uczuć chodzi on się wycofuje.
    • olindaola Re: wróżba za darmo:) 15.07.11, 13:03
      Witam serdecznie
      Chciałabym zadać Pani pytanie odnośnie mojego byłego partnera a ojca mojego dziecka . Czy on jeszcze do mnie wróci?
      Jeśli tak to kiedy, bo chyba zwariuję z tęsknoty za nim
      ja -16.02.1976
      on - 30.11.1976
      • dobra-wrozka1 olindaola 18.07.11, 13:36
        mam tu problem z przekazem ale wiem, że jesli jest zwiazany z inną kobietą, to nie wróci zostanie z nią. w innym wypadku wróci. wiem, ze to jest mało jasna odpowiedź, widzę koło niego partenrkę niesłychanie wazną, proszę o odpowiedź.
        • olindaola Re: olindaola 19.07.11, 08:46
          ak, poznał ją miesiąc temu, mówi mi że nie jest dla niego ważna , ale ja już sama nie wiem. Ona ma 2 dzieci i rozwodzi się z mężem. A ja mam z nim dziecko i bardzo chcę aby do nas wrócił. Proszę o odpowiedź.
          Ola
    • aalexandra82 Re: wróżba za darmo:) 15.07.11, 14:42
      Witam, proszę o odpowiedź na pytanie, co czeka mnie w życiu uczuciowym? Z góry bardzo Pani dziękuję i pozdrawiam.
      • aalexandra82 Re: wróżba za darmo:) 18.07.11, 18:01
        Witam Panią,
        przykro mi, że nie udało się Pani odpowiedzieć na postawione przeze mnie pytanie na temat przyszłych wydarzeń w moim życiu uczuciowym, tym bardziej, że znajduję sie obecnie na poważnym, życiowym zakręcie i pilnie poszukiwałam rady, wskazówki etc. Nie mniej jednak pozdrawiam Panią serdecznie i życzę sukcesów w życiu osobistym i zawodowym.
      • dobra-wrozka1 aleksandra82 18.07.11, 18:19
        Szybkie zmiany. Pozytywne. wyjazd, podróż. Dobra nowa droga.
        • aalexandra82 Re: aleksandra82 19.07.11, 10:41
          Witam Panią,
          przyznam szczerze, że nie liczyłam na Pani odpowiedź, ale coś mnie dziś ciągnęło, żeby jednak sprawdzić. Bardzo dziękuję Pani za poświęcony czas. Za kilka dni wyjeżdżam z dzieckiem i moim tatą na działkę i może rzeczywiście ten wyjazd będzie początkiem nowej, dobrej drogi. Stoję przed decyzją o zakończeniu kilkuletniego związku, z którego mam synka i Pani wróżba wlała trochę nadziei w moje serce. Mam nadzieję, że ten związek się skończy i spotka mnie nowa, dobra miłość - taka na całe życie. Pozostając z wyrazami szacunku pozdrawiam Panią serdecznie, dziękując jednocześnie za dobrą wróżbę.
          Aleksandra
          • dobra-wrozka1 Re: aleksandra82 19.07.11, 11:37
            dziękuje za odpowiedź:) Proszę wziąć pod uwagę głos intuicji, w końcu to on zaprowadził Panią dziś na tę strone:)
    • Gość: kasia Re: wróżba za darmo:) IP: *.centertel.pl 15.07.11, 15:28
      Kiedy założę rodzinę i będę szczęśliwa w miłości?
      • dobra-wrozka1 Kasia 18.07.11, 13:38
        nie mam odpowiedzi. zmień swoja postawę nie czekaj a zawalcz o włąsną przyszłość!!! To ważne.
    • Gość: Paulina Re: wróżba za darmo:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.11, 16:39
      Witam, chciałam się dowiedzieć, co mnie czeka w pracy po powrocie z urlopu?
      • dobra-wrozka1 Paulina 18.07.11, 13:37
        wiekszych zmian nie będzie, zasypanie gruszek w popiele.
        • Gość: Paulina Re: Paulina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.11, 17:44
          Bardzo Pani dziękuję za wróżbę :))) Pocieszyła mnie Pani, bo obawiałam się powrotu do pracy z urlopu:)))
        • Gość: Paulina Re: Paulina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.11, 17:50
          A czy mogłaby mi Pani wyjaśnić, jak mam rozumieć "zasypanie gruszek w popiele"? Czy jakąś okazję w pracy przegapię? Bardzo proszę o odpowiedź.
          • dobra-wrozka1 Re: Paulina 18.07.11, 18:21
            Nic Pani nie przegapi. to dotyczy pewnej sytuacji. ale nie dotyczącej Pani.
            • Gość: Paulina Re: Paulina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.11, 18:56
              Pięknie dziękuję Pani za odpowiedź :)))
    • Gość: mmm Re: wróżba za darmo:) IP: *.159.23.146.static.crowley.pl 16.07.11, 22:13
      Witam nazywam się Magdalena urodziłam się 02.03.1993r. Przepraszam, że zawracam Pani głowę, ale natrafiłam na post na forum i pomyślałam, że może uzyskam od Pani pomoc.

Pomimo tego, że mam 18 lat czuję się jak 40 - letnia kobieta po przejściach. Odnoszę porażki w każdej dziedzinie swojego życia i nic mi się nie układa. Powiem szczerze, że już nie pamiętam co to szczęście i nie wiem jak je uzyskać. Chciałabym się po prostu dowiedzieć czy coś się zmieni na lepsze i czy karty mi coś podpowiadają bo już naprawdę nie wiem co mam robić... Z góry dziękuje za pomoc...
      • dobra-wrozka1 mmm 18.07.11, 13:46
        Nie obawiaj się moja droga.

Toje życie należeć będzie do udanych zwłaszcza od czasu gdy trafisz na mężczyznę uczuciowego, z sercem na dłoni.
        Trochę przejść uczuciwoych przed Tobą ale nie zamykaj się na nie i zmień moja droga nastawienie do samej siebie od tego zacznij im wczesniej tym szybkciej odmieni się Twój Los.
    • bogusia1971 Re: wróżba za darmo:) 16.07.11, 22:36
      Witam serdecznie mam na imię bogusia 1971 lipiec 03 mam dwa pytania .1/co z moją pracą 2/czy będę jeszcze w jakim związku .DZIĘKUJĘ za poświęcony czas dla mnie.pozdrawiam mój e/mil bogryt@wp.pl
    • Gość: Magdalnena Re: wróżba za darmo:) IP: *.159.23.146.static.crowley.pl 16.07.11, 22:41
      Witam, nazywam sie Magdalena urodziłam się 19.04.1993r. Chciała bym dowiedzieć się co mnie czeka w najbliższym czasie w kwestii uczuciowej
      • Gość: smutna Re: wróżba za darmo:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 22:49
        Witaj Dobra Wróżko,

Chciałabym się dowiedziec czy mimo ze rodzina mojego ukochanego jest bardzo anty mnie uda nam sie stworzyc szczesliwy zwiazek, małżeństwo, rodzine?
        • dobra-wrozka1 smutna 18.07.11, 13:48
          smutek na bok przede wszytskim.
          Za dużo lęku się w tobie kryje i nie umiem ci odpowiedzieć na to pytanie. związek jest zagrozony więc musisz liczyć się z... ale jesli odrzucić smutek, nocne płacze czy depresję jaka Cię opanowuje możesz związek uratować.
    • Gość: Ewa Re: wróżba za darmo:) IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.11, 23:42
      Proszę zdradź kim jesteś i jak Cię znaleźć.
      • dobra-wrozka1 Re: wróżba za darmo:) 18.07.11, 13:49
        Gość portalu: Ewa napisał(a):

> Proszę zdradź kim jesteś i jak Cię znaleźć.

:)
        nie szukam rozgłosu.
        • Gość: Zakochana Zakochana!!!! wróżba za darmo:) 14.07 pominieta IP: *.dynamic.chello.pl 18.07.11, 15:16
          Witam zostalam pominieta pisalam 14.07, ale wpisalam sie pod innym watkiem stad pewnie zamęt.
          Ponawiam pytanie:
          Witam kiedy stworzę stały i trwały związek taki na lata, ten docelowy. Czy będzie on z kimś nowym, kogo jeszcze nie znam czy z kimś kogo już znam. Przychodzą mi do głowy dwaj mężczyźni
          1. Mój były W. - czy warto jeszcze sie o niego starac/czy odpuścić
          2. Świeżo poznany Ł - czy jest zainteresowany?
          Czy może zupełnie ktoś inny?
          Mam nadzieję że przyłożyłam się do pytania
          G

• dobra-wrozka1 Re: Zakochana!!!! wróżba za darmo:) 14.07 pominie 18.07.11, 18:16
            Odpowiadam TYLKO na jedno pytanie.
            Będzie Pani żoną i matką. Ale sądzę że jeszcze go pani nie spotkała
            • Gość: zakochana Re: Zakochana!!!! wróżba za darmo:) 14.07 pominie IP: *.dynamic.chello.pl 18.07.11, 22:38
              Dziekuje za odp i OTUCHĘ, czy sie sprawdzi czas pokaze:)
              • dobra-wrozka1 Re: Zakochana!!!! wróżba za darmo:) 14.07 pominie 18.07.11, 22:42
                bardzo proszę i pozdrawiam!
    • Gość: Kobieta28 Re: wróżba za darmo:) IP: *.ip.netia.com.pl 18.07.11, 15:43
      Witam Dobra Wróżko.
      Również zostałam pominięta. Pisałam 15.07 Bardzo proszę o odpowiedz.
      Chciałabym wiedzieć,czy będę mieć z mężem drugie dziecko w najbliższym czasie,bo jakoś nam się nie udaje póki co.I chciałam spytać o przyszłość związku
      :)Pozdrawiam
      M.
      • dobra-wrozka1 Kobieta28 18.07.11, 18:15
        nie widzę ciąży w bliskim czasie.
        jesteście sobie przeznaczeni macierzyństwo będzie nieco później niż Pani planuje
    • Gość: olka Re: wróżba za darmo:) IP: *.dynamic.mm.pl 18.07.11, 18:32
      Witam! Czy i kiedy stworzę udany związek z drugą połówką? Dziękuję
      • Gość: olka Re: wróżba za darmo:) IP: *.dynamic.mm.pl 18.07.11, 21:00
        dodaje date 15.06.75r pozdrawiam
      • dobra-wrozka1 olka 25.07.11, 15:14
        Zmiany zaczną się od tego już roku.
        W przyszłym dalszy rozwój.
        Tak więc jesteś blisko przed.
        Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka