Dodaj do ulubionych

Pani Monika Troisombres

IP: *.access.telenet.be 27.07.11, 19:58
Pani Monika jest najlepsza wrozka na swiecie. To prawda, ze widzi wiecej! Wiecej niz myslimy i mozemy sie spodziewac.
Wiec publicznie chce jej podziekowac za 2 ostatnie lata.
Obserwuj wątek
    • Gość: GOŚĆ Re: Pani Monika Troisombres IP: *.toya.net.pl 27.07.11, 21:09
      WITAM.A NAMIARY MOZNA OTRZYMAĆ(MEIL)
      • Gość: Gosia Re: Pani Monika Troisombres IP: *.access.telenet.be 27.07.11, 21:33
        Nie mozna, nie bawie sie w takie zaczepki.
        To jest podziekowanie dla Pani Moniki a nie bitwa na slowa wiec prosze nie dopisuj juz nic.
        • Gość: + Re: Pani Monika Troisombres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 21:53
          www.google.pl/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&channel=s&hl=pl&source=hp&biw=1680&bih=892&q=Monika+Troisombres+&lr=lang_pl&btnG=Szukaj+w+Google
          • Gość: . Re: Pani Monika Troisombres IP: *.dynamic.mm.pl 27.07.11, 22:20
            podziekowac to mozna przez tel. prywatnie. po co na tym forum ??????????
            • Gość: Gosia Re: Pani Monika Troisombres IP: *.access.telenet.be 27.07.11, 22:26
              A nie mozna na forum? Zawsze sie ktos znajdzie kto skrytykuje. Wlasciwie to sie tego spodziewalam ale nie za bardzo mnie to obchodzi.
              Wiem tez, ze jest wiecej osob ktore mysla tak jak ja i nie boje sie tego mowic publicznie.
    • agrentowy4321 Re: Pani Monika Troisombres 04.03.23, 22:24
      Ciekawe
    • irona.sonata Re: Pani Monika Troisombres 25.04.23, 07:39
      Oniemiałam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka