Gość: Gosia IP: *.access.telenet.be 27.07.11, 19:58 Pani Monika jest najlepsza wrozka na swiecie. To prawda, ze widzi wiecej! Wiecej niz myslimy i mozemy sie spodziewac. Wiec publicznie chce jej podziekowac za 2 ostatnie lata. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GOŚĆ Re: Pani Monika Troisombres IP: *.toya.net.pl 27.07.11, 21:09 WITAM.A NAMIARY MOZNA OTRZYMAĆ(MEIL) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Pani Monika Troisombres IP: *.access.telenet.be 27.07.11, 21:33 Nie mozna, nie bawie sie w takie zaczepki. To jest podziekowanie dla Pani Moniki a nie bitwa na slowa wiec prosze nie dopisuj juz nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re: Pani Monika Troisombres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 21:53 www.google.pl/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&channel=s&hl=pl&source=hp&biw=1680&bih=892&q=Monika+Troisombres+&lr=lang_pl&btnG=Szukaj+w+Google Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Pani Monika Troisombres IP: *.dynamic.mm.pl 27.07.11, 22:20 podziekowac to mozna przez tel. prywatnie. po co na tym forum ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Pani Monika Troisombres IP: *.access.telenet.be 27.07.11, 22:26 A nie mozna na forum? Zawsze sie ktos znajdzie kto skrytykuje. Wlasciwie to sie tego spodziewalam ale nie za bardzo mnie to obchodzi. Wiem tez, ze jest wiecej osob ktore mysla tak jak ja i nie boje sie tego mowic publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś