Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.11, 11:16 kto korzystal z jej usług wrozbiarskich na allegro? sprawdzlo sie wam ? potrafi podac nawet imiona osob Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: marinka-u IP: *.ip.netia.com.pl 17.08.11, 11:26 korzystałam jakieś 3 tygodnie temu. śmiech mnie ogarnął bo mnie - kobiecie po 40-stce wywrózyla za rok nowego faceta z zagranicy i dwójke dzieci z nim ha ha ha... rozbawiła mnie poza tym niby wróżba w tym samym dniu a czekałam 4 dni w dodatku musiałam sie przypominac nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: marinka-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.11, 13:06 mnie tez wywrozyla za rok faceta z zagranicy (albo obcokrajowiec albo polak ktory ma zamiar wrocic na stale do Polski ) i dwojke dzieci ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: marinka-u IP: *.ip.netia.com.pl 17.08.11, 15:58 ale jaja ! czyli "pic na wode fotomontaz " .......... Odpowiedz Link Zgłoś
tagoria Re: marinka-u 17.08.11, 21:51 Znaczy że każdego częstuje tym samym tekstem ? kurcze, poczytajcie sobie negatyw od ezo7. Wygląda na to, że zamówiła u ezo7 wróżbę i nie zapłaciła. Faktycznie wstyd dla wróżki ... Gość portalu: gosc napisał(a): > ale jaja ! > czyli "pic na wode fotomontaz " .......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: marinka-u IP: *.dynamic.mm.pl 18.08.11, 18:22 taka z niej wrożka jak i ze mnie :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: marinka-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 22:48 ja tez moge wróżyć ... nic trudnego wciskac ludziom kit:P Odpowiedz Link Zgłoś