Gość: Amelka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.11, 16:43 Witam. Chciałam zapytać czy ktoś stawiał sobie tarota u Pani Barbary Stanisławskiej - numerolog, tarocistka i czy się sprawdziło ? Macie jakieś spostrzeżenia ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: julitka Re: Wróżka IP: 209.236.126.* 20.10.11, 12:16 ja też się zastanawiałam. Stronkę widzę w sieci od paru lat, to świadczy na plus. Pani się nie sprzedaje w tv, więc ma też u mnie plus. A co do reszty, to wolę zapytać znajomych w realu. Odpowiedz Link Zgłoś
tagoria Re: Wróżka 20.10.11, 12:17 A Ewa Stanisławska ? jej jest chyba Ewa a nie Barbara. Gość portalu: julitka napisał(a): > ja też się zastanawiałam. Stronkę widzę w sieci od paru lat, to świadczy na plu > s. Pani się nie sprzedaje w tv, więc ma też u mnie plus. A co do reszty, to wol > ę zapytać znajomych w realu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amelka Re: Wróżka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.11, 16:01 Jest Ewa Stanisławska i Barbara Stanisławska , ja właśnie pytałam o p. Barbarę czy ktos korzystał i co myślicie. Odpowiedz Link Zgłoś