Dodaj do ulubionych

Jasnowidz Julia Santi

20.10.11, 08:00
Mam pytanie czy ktoś z was wróżył u tej Wróżki.Czytałem trochę na Facebook o tej pani i zastanawiam się nad skorzystaniem z usługi.Pomóżcie kochani.Moja koleżanka powiedziała ,że najlepiej poczytać na Facebook albo NK o wróżkach bo tam najwięcej prawdy jest i można wybrać właściwie,a ponieważ problem mam delikatny Wróżka tania nie jest -proszę Was o radę pomóżcie strapionemu koledze z forum.
O tej pani tam jest głośno po przeczytaniu publicznych informacji doszedłem do wniosku że lepszej w Polsce jasnowidz nie ma.Ale Wy macie lepsze doświadczenie w tym temacie -proszę o wasze opinie.Miłego dzionka.Michał
Obserwuj wątek
    • Gość: ala Re: Jasnowidz Julia Santi IP: *.inowroclaw.mm.pl 20.10.11, 08:24
      własnie dobrze zauwazyłes : publiczne informacje!
      ja korzystałam w maju 2010 roku i nic sie nie sprawdzilo, nad czym boleje :(

• Gość: Gość Re: Jasnowidz Julia Santi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.11, 09:30
        Ja korzystałam , nie polecem , nic się nie sprawdziło, do tego same bzdury.
        • Gość: Julka Re: Jasnowidz Julia Santi IP: *.ip.netia.com.pl 20.10.11, 10:07
          ja tez nie mam najlepezego zdania, nic sie nie sprawdzilo, kasa wyrzucona w błoto
    • Gość: stell Re: Jasnowidz Julia Santi IP: *.rev.netart.pl 20.10.11, 19:00
      Absolutnie się nie zgadzam, że na NK i Facebooku uzyska się wiarygodne informacje! Wręcz przeciwnie! Ostatnie miejsce z wiarygodnością.
      Naciełam się, bo tak myślałam. Na NK zachwalano wróżkę, wplatano jej imię w dyskusję, a po czasie okazało się, że jej koleżanka dostawała od tego prowizję. Od kolezanki słyszałam to samo. Taki jest mechanizm, że coś za coś. Jest zaangażowana rodzina i znajomi, bynajmniej nie ci co wróżyli, tylko swojego zachwalają pod płaszczykiem klientki.
      A znów na Face, to jest mase lipnych profili. Prowadzonych przez wróżki lub ich popleczników. Według swojego celu dobierają zjanomych, co lubią, gadki, żeby wyjść na wiarygodne osoby, żeby zyskać klientele. A jak trzeba, to dyskutują, o sobie.
      Mówili w tv, że na faceboku jest dużo profili, które mają na celu promocje usług, ludzi, produktów. To się jakoś nazywa takie znawisko, ale nie pamiętam tego słowa.
      Bynajmniej to wiarygodność z tych źródeł oczekiwać rzetelnej wróżki, wróżbity. Właście przed takim myśleniem trzeba przestrzegać.
      To już prędzej na allegro wróżka może być wiarygodniejsza, bo wysyłasz zapytanie do tych, co kupili wróżbę 3, 4 lata temu. Ja kiedyś tak zrobiłam, u wróżki na allegro. Cofnęłam się do najstarszych komentarzy wróżki. Napisałam do 18 osób, które kupiły coś u niej. Z 18 osób odpowidziało mi 7 osób. Okazało się, że na te 7 osób, 6 to byly zakupione wróżby, a ta jedna coś kupowała, ale także dała dobrą opinie poparu latach, że nie miała problemu. I faktem jest, że w ten sposób z uzyskaniem info. o wróżce, trafiłam dobrze. (nie będę reklamować, więc bez próśb proszę)
      A jak szukam wiarygodnego źródła z netu, to patrze po starych komentarzach, na forach gdzie sie pokazuje IP. Jak wypowiada się sama wróżka bohaterka wątku, to porównuje jej IP z IP komentarzy.
      Zwracam uwagę z jakiego IP pisane były komentarze, bo często jest tak, że wróżka sama sobie pisze, albo na okrągło jedna osoba pisze jej komentarze, więc IP daje pogląd, kto i skąd pisał. Jak IP się powtarza, to wiem, że mam do czynienia z oszustką. Zwracam uwagę co piszą o tym jaką wróżka jest osobą, co sobą reprezentuje i co z wróżeniem. IP jest najważniejsze na równi z treścią komentarzy. Zawsze lubie się cofać do komentarzy sprzed paru lat, jeszcze sprzed czasu wysypu tych wszystkich dziadoskich portali i całej papki wróżbiarskiej. To dalej pogląd na wróżkę i jej osiągnięcia i możliwości.
      A jeśli idzie o portale wróżb, to ostrożnie! Poczytajcie sobie u niektórych wróżek komentarze. Takie nawiedzone, że głowa mała. Jestem przekonana, że same sobie takie piszą. Zresztą co to za dobra wróżka, żeby miała na powiedzmy 100 komentarzy 70 od jednej osoby, a dalsze w podobnym stylu. Mój pogląd jest taki, albo sama sobie pisze, albo uzależnia klienta. Bo nie ma to tamto, jeśli wróżka jest prawdziwą wróżką, to nie pozwoli korzystać naokrągło.
      Jak byłam kiedyś u wróżki, to mi powiedziałą: widzimy się za rok, nie wcześniej, bo popędze (z uśmiechem i dla żartów tak powiedziała o tym popędzeniu) a niektóre z portali, to widzę że mają komentarze od jednej i tej samej osoby co parę dni. Jak na mój ogląd sytuacji, to jest nieetyczne.
      No i wybieram te wróżki, które mają podany nrumer komórkowy i przyjmuja osobiście. Tyle moich doświadczeń.

zawszemagnolia44 napisał:

>Moja koleżanka powiedziała ,że najlepiej poczytać na Facebook albo NK o wróżkach bo tam >najwięcej prawdy jest i można wybrać właściwie
      • Gość: gość Re: Jasnowidz Julia Santi IP: *.182.84.170.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.10.11, 10:39
        gość portalu :stell napisał(a) "No i wybieram te wróżki, które mają podany nrumer komórkowy i przyjmuja osobiście
        > ie. Tyle moich doświadczeń."
        Wiesz ale w dobie internetu jest w małych miasteczkach już coraz mniej gabinetów wróżek bo czynsze są drogie i bardziej opłaci się pracować przez internet.Wstajesz włączasz komputer i już jesteś w pracy ,a i telefon komórkowy strach podać z przyczyn obiektywnych dzwonią nie tylko rzetelni klienci ale psychopaci nie patrząc która godzina.Przeglądałam wczoraj profile niektórych wróżek na Facebook(zaintrygowana tym co napisałaś) i myślę że z tymi informacjami tam nie do końca jest tak jak piszesz.Niektóre wróżki też brzydko tam piszą o klientach aż włos się na głowie jeży i nie bardzo wierze w jakieś dziwne mechanizmy o których piszesz-bo i po co mieliby tak robić.Jak ktoś chce znaleźć tę swoją warto przeanalizować wiele możliwości a dla mnie allegro to najmniej wiarygodne źródło.Natomiast tu na forum warto poczytać .Tagoria np.poleca Helene i zgadzam się z nią i tez polecam.
        • Gość: Lidia Re: Jasnowidz Julia Santi IP: *.webair.com 21.10.11, 11:55
          Słyszałam o takim zjawisku jak pisała stell. W programie publicystycznym. Wypowiadali się medioznawcy, psychologowie, specjaliści od tzw. pijaru. To ponoć norma. Żyjemy w czasach ściemy, a portale społecznościowe nadały temu rytm. Przykład. Zdjęcia z tłem, lub sławną osobą, które mają na celu zwalić z nóg przyjaciół. A to wierzchołek góry. Fałszywe profile, obserowowanie klientów. Zdobywanie nowych, wkupianie się w łaski. Pracodawcy obserwujący pracowników. Przykłady analizowali znawcy.

A wróżki, które piszą źle o klientach na portalach społecznościowych? Z całą pewnością, to profile prawdziwe. Kwestia braku etyki. Wrażliwości. Kultury. Do takiej wróżki nie wybrałabym się , nawet gdyby wróżyła za pół darmo.
          W ogóle to jakieś szaleństwo. Idziesz do wróżki, wywnętrzniasz się, płaczesz, ze wstydem opowiadasz o tym co cię boli, a później... Jesteś tematem na blogu. Felietonie. I właśnie dzieje się to u wróżek, które prym wiodą na portalach społecznościowych. Co z tego, że jesteś anonimowym tematem. Kto ma poznać, to pozna. Co nie poznasz? Że to sąsiadka z za ściany, co ma męża alkoholika, co z niej zrobił worek treningowy. Ciocia Jadzia, ta co ma syna homo, który chce zmienić płeć i być bladynką z małym biustem? Ja niestety miałam bolesne doświadczenia, właśnie od wróżek "pisarek" i tych, co siedzą (chyba z nudów) na portalach społecznościowych. Także dziękuję za zinternetyzowane społecznościwo wróżki. Te skreślam.
          Ktoś mądrze powiedział, że ma dobrą wróżkę, ale publicznie o niej nie napisze. I to jest prawda. Bo jak sie ma swoją wróżkę, to nie chce się żeby tabun koleżanek z klasy do niej latał. Grunt dobry na ploty. A po co mieć wątpliwości co do dobrej wróżki. Lepiej ją zachowac dla siebie. Znam taki przypadek, że koleżanka skuciła koleżankę z jej wróżką. Z zawiści. Nie musze chyba dodawać, że wróżka była Bogu ducha winna.

Gość portalu: gość napisał(a):

> Wiesz ale w dobie internetu jest w małych miasteczkach już coraz mniej gabinetó
          > w wróżek bo czynsze są drogie i bardziej opłaci się pracować przez internet.Wst
          > ajesz włączasz komputer i już jesteś w pracy ,a i telefon komórkowy strach poda
          > ć z przyczyn obiektywnych dzwonią nie tylko rzetelni klienci ale psychopaci nie
          > patrząc która godzina.Przeglądałam wczoraj profile niektórych wróżek na Facebo
          > ok(zaintrygowana tym co napisałaś) i myślę że z tymi informacjami tam nie do ko
          > ńca jest tak jak piszesz.Niektóre wróżki też brzydko tam piszą o klientach aż
          > włos się na głowie jeży i nie bardzo wierze w jakieś dziwne mechanizmy o któryc
          > h piszesz-bo i po co mieliby tak robić.Jak ktoś chce znaleźć tę swoją warto prz
          > eanalizować wiele możliwości a dla mnie allegro to najmniej wiarygodne źródło.N
          > atomiast tu na forum warto poczytać .Tagoria np.poleca Helene i zgadzam się z n
          > ią i tez polecam.

• zawszemagnolia44 Re: Jasnowidz Julia Santi 20.10.11, 19:11
      Przejrzałem w internecie wpisy p.Bucardi bo na facebook nie udostępnia informacji publicznych i jak dla mnie za droga poza tym rytuałów nie chce a ona chyba bardziej na tym się skupia.Natomiast co do p.Santi ,gdybym trochę uważniej czytał to co ona pisze publicznie na facebook to bym dziś tu zadał inne pytanie a nie zawracał bym sobie wróżbą u tej pani głowy.No cóż w takim razie zostawmy już jasnowidz o która pytam w 1 poście w spokoju a moje pytanie brzmi kogo mi polecacie na wróżbę ale proszę byście napisały mi taką osobę do której same byście poszły nie chce zgaduj zgadul,ale kogoś sprawdzonego.Mam dylemat życiowy i muszę go rozwiązać .Wielkie dzięki za pomoc.
      tagoria widzę że Ty się orientujesz w tej branży ,jeśli możesz polecić kogoś to proszę.
    • zawszemagnolia44 Re: Jasnowidz Julia Santi 21.10.11, 20:40
      Ja nadal nie wiem z porady jakiej wróżki skorzystać pomóżcie proszę ,dziś znalazłem w internecie panią Zofię Kruszewską ma świetne komentarze,ale chciałem jeszcze Was zapytać tu czyta posty tyle osób może ktoś korzystał z usług tej pani i będzie miły i napisze mi czy warto.
      • Gość: gosc tylko nie ona ! IP: *.inowroclaw.mm.pl 22.10.11, 09:03
        tylko nie ona !raz skorzystałam, sprawdziło sie bardzo mizenie
        a do tego ciagle dostaje od niej emile
        ze dzis mam wyjatkowy dzien i musze sie z nią skontaktowac
        albo ze cos sie wydarzy i i musze sie z nią skontaktowacalbo ze sie jej sniłam i musze sie z nią skontaktowac etc....
        na dodatek jako staly klient (a korzystalam raz) mam mega promocje !
    • tagoria Re: tylko nie ona ! 23.10.11, 10:58
      Czytałam jej wpisy. Oprócz reklamowych wpisów wynika, że jest straszona ? czy szykanowana ? Jeśli tak jest to ma prawo i powinna się bronić. Niezależnie czy jest dobrą czy niedobrą wróżką.
      Trzeba rozgraniczać ataki na dajmy na to osobę, a opinię o czyjejś pracy.
      Osoby atakować i gnębić nie można.
      Ale np. jeśli usługa lub towar nie spełnia naszych wymagań, czy też odbiega o tego co było obiecane że się dostanie, to każdy ma prawo opinie wyrazić, nawet krytyczną.
      Tak jak w sklepie składanie się reklamacje, oddaje wadliwy towar. Nikt nikogo za to nie podaje do prokuratury, bo konsumenci też swe prawa mają i wypowiedzieć się mogą.
      Piszę to z ogólności, nie odnoszę do Julii bo nie wiem jak z nią jest.

O wrózbach i cenach u niej nie wypowiem się jako konsument, nie korzystałam i z tego co tu piszecie to raczej nie skorzystam. Strona internetowa również nie wzbudza mojego zaufania.

Gość portalu: aha napisał(a):

> Julia Santi jest na nk i co chwilę się reklamuje na śledziku.A iloma rzeczami n
      > a raz się zajmuje??Kiedy śpi??? i jest strasznie droga widziałam jej cennik.Kie
      > dyś mi powiedziała,że czuje iż za rok moja sytuacja się diametralnie zmieni-min
      > ęły ponad 2 lata i NIC się nie zmieniło.polecam tańsze wróżki z allegro.osobiś
      > cie nie polecam jej za dużo srok za ogon trzyma, a ma niewiele ponad 30-lat.Wię
      > c jest niewiarygodna,żeby tyle rzeczy się nauczyć w tak krótkim czasie.Na dodat
      > ek ostatnio dośc wulgarnie sie wpisywała na śledziku, co mnie totalnie do niej
      > zraziło-można obejrzeć jej profil.
    • Gość: Nina Re: czy coś sie zmieniło ? IP: *.inowroclaw.mm.pl 16.08.12, 23:08
      Zawsze nalezy pytac innych, którzy są stalymi klientami wrozek. Dobrze isc z polecenia, wtedy mamy jasny obraz rzeczy. Nie nalezy kierowac sie wpisami , ktore czesto sa wstawiane na forach przez osoby niezrownowazone i zawistne. Zdarza sie, ze takie wpisy robi konkurencyjna wrozka. Ja bylam zadowolona z porady a polecila mi ja moja mama i ciocia. Z tego co wiem jednak nie przyjmuje obecnie czytalam ze duzo podrozuje i nie prowadzi gabinetu. Udziela porad przez internet jak pani M.Bucardi i wiele innych ezoteryczek.
      Jak ostatnio mialam klopot zadzwonilam na magicznewrota.pl to pani Julii i powiedziala mi cos zastanawiajacego, czego nie mogla wiedziec. Mowila o aucie zielonym i pompie paliwowej do wymiany i ze to auto ma litere O w nazwie. To sie zgadza bo opel i pompa byla do wymiany. Dla mnie jest rzeczowym i jednym z najlepszych jasnowidzow w Polsce. Cala moja rodzina korzystala z jej uslug a ja od mojej mamy i ciotki wiem o niej.
      Kazdy sam powienien dobrac sobie swoja wrozke, metoda prób i błędów. Nina N.
    • agrentowy4321 Re: Jasnowidz Julia Santi 04.03.23, 11:18
      Ile wy zajmujecie się tym?
    • irona.sonata Re: Jasnowidz Julia Santi 23.04.23, 21:38
      O Boże
    • irona.sonata Re: Jasnowidz Julia Santi 24.04.23, 10:20
      Jestem spetryfikowana
    • irona.sonata Re: Jasnowidz Julia Santi 24.04.23, 15:16
      To zadawane
    • irona.sonata Re: Jasnowidz Julia Santi 02.05.23, 20:30
      Hmm
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się