Gość: anna502 IP: *.telsten.com / 10.20.1.* 18.07.02, 16:15 nie bawcie się kosztem innych, na tym forum ludzie naprawdę kogoś poszukują,więc nie sprzedawajcie szczeniaków i innych bzdetów nie piszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dj_hana Re: nie zaśmiecajcie forum IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 19:13 ale oco ci właśćiwie chodźi, bo nie zakumałem czaczy??? dzięx i narka Odpowiedz Link Zgłoś
jaaka Re: nie zaśmiecajcie forum 20.07.02, 22:06 Gość portalu: dj_hana napisał(a): > ale oco ci właśćiwie chodźi, bo nie zakumałem czaczy??? > dzięx i narka Jak nie kumasz, to nie zabieraj glosu dopoki nie zakumasz. A chodzi o to, aby do niektorych spraw - ja wlasnie poszukiwanie ludzi - podejsc nieco powazniej, odrobine chociaz i ze nie wszystko trzeba od razu obsmiac i wykpic. pzdr - Jaaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: nie zaśmiecajcie forum IP: *.acn.waw.pl 30.08.02, 20:15 Gość portalu: dj_hana napisał(a): > ale oco ci właśćiwie chodźi, bo nie zakumałem czaczy??? > dzięx i narka Nie zakumałeś i nie zakumasz bo jesteś zakumany kumacz a zakumany kumacz nic nie kuma dopuki nie zesra się w gacie . Więc puki co infantylny matołku nie wyskakuj przed szereg i poczekaj na wilgoć miedzy nogami , albo poproś żeby ci założyli pampersy i walneli w ten głupi łeb , może trochę zmądrzejesz i zaczniesz kumać czaczę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: nie zaśmiecajcie forum IP: *.eyrkonaeac01.dialup.ca.telus.com 21.07.02, 02:07 Wlasnie tego rodzaju posty zasmiecaja forum (wlacznie z moim).Temat ktory mnie nie interesuje-nie odpowiadam na niego.A jak sie komus cos nie podoba,to niestety musimy sie nauczyc zyc z tym.Kazdy jest odpowiedzialny za swoje czyny,a jezeli masz jakies obiekcje to;- go, and fuck your self. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj_hana Re: nie zaśmiecajcie forum IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 02:58 Gość portalu: darek napisał(a): > Wlasnie tego rodzaju posty zasmiecaja forum (wlacznie z moim).Temat ktory mnie > nie interesuje-nie odpowiadam na niego.A jak sie komus cos nie podoba,to > niestety musimy sie nauczyc zyc z tym.Kazdy jest odpowiedzialny za swoje > czyny,a jezeli masz jakies obiekcje to;- go, and fuck your self. ej!!!! co to znaczy: go, and fuck your self? bo dalej nie kumam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj_hana Re: nie zaśmiecajcie forum IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 20:37 wymyśliłem wierszyk na maksa: dj_hana je banana!!!! full odlot, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_vip Re: nie zaśmiecajcie forum 06.09.02, 11:47 Gość portalu: anna502 napisał(a): > nie bawcie się kosztem innych, na tym forum ludzie naprawdę kogoś > poszukują,więc nie sprzedawajcie szczeniaków i innych bzdetów nie piszcie a my czegoś nie szukamy, kto ci dał prawo oceny co jest ważne a co nie. Każdy ma jakąś hierarchię ważności. Odpowiedz Link Zgłoś