Gość: asia82 Re: Tarot za dziękuję IP: *.centertel.pl 03.11.11, 19:02 Witam Panią serdecznie, chcialabym zapytać czy małzenstwo jest mi pisane,czy znajde tego jedynego i czy ulozy sie moje zycie zawodowe-czy znajde prace na dluzej? Joanna 18.04.1982r.;dziekuję Pani za pomoc,jest Pani cudowna w tym co Pani robi,pozdrowienia i usciski:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Tarot za dziękuję IP: *.net.stream.pl 03.11.11, 19:27 Pani Michalino, jeśli by Pani mogła - to bardzo bym chciała, aby Pani odpowiedziała na drugą część pytania, które wklejam niżej. Bardzo, bardzo jestem wdzięczna, że Pani odpowiedziała mi na temat miłości, a gdyby udało się też o pracy. To bardzo ważne dla mnie, no bo skoro już jestem sama, to byłaby porażka bez pracy :-(. Dziękuję bardzo. Przyznam, że nie słyszałam o aniele Chamuelu wcześniej, a teraz codziennie choć chwilę to imię przywołuję. Magda "Pani Michalino (ten sam rok urodzenia chyba :-)))) Witam cieplutko!!! Magda, ur. 24.04.1977: Mam pytanie: Kiedy, gdzie spotkam partnera, z ktorym założę rodzinę. Czuję się samotna bardzo. Może uda sie tez zobaczyć, czy przedłużą mi umowę w obecnej pracy, i czy warto, abym podjęła szkolenie podyplomowe, o którym myślę (czy jestem dość zdolna?). Pozdrawiam mocno, życzę dobrago wieczoru, Magda". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzzz... Re: Tarot za dziękuję IP: 77.252.244.* 03.11.11, 22:19 witam. monika 01.03.1981 i krzysztof 06.08.1969. czy nasza znajomosc sie zacisli, czy wyniknie cos powazniejszego? jesli nie, to kiedy sie skonczy moja samotnosc? slicznie dziekuje za wrozbe, dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Dziękuję za poświęcony czas :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.11, 22:51 Bardzo Pani dziękuję za odpowiedz :) faktycznie, tak jak Pani napisała jest blokada, mam jednak nadzieje ze sie z nia uporam. Dziekuje rowniez za nadzieje... Ze moze byc jeszcze dobrze, ze sie ulozy. Czy moglabym jeszcze tylko dopytac kiedy moge liczyc na poprawe? poprawe w zyciu uczuciowym, stabilny zwiazek? Dziekuje jeszcze raz za uswiadomienie pewnych kwestii, dzieki Pani wrocila mi motywacja do wyjasnienia pewnych spraw, takich spraw ktore juz dawno powinny zostac wyjasnione... Życzę samych pozytywnych energii w Pani życiu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Winnie the Pooh Droga Michalinko IP: *.play-internet.pl 03.11.11, 22:53 Dobry wieczór. Czy mogę prosić o ułożenie kart? Kiedy na mojej drodze pojawi się wartościowy mężczyzna, z którym ułożę sobie życie? A jak się pojawi - kto to będzie? (proszę o opis tego mężczyzny, abym go nie przeoczyła). Tak bardzo chciałabym się w końcu do kogoś przytulić, znaleźć swój kont, ciepłe i czułe ramiona :( poczuć szczęście i spokój w sercu! Tego spokoju i miłości tak bardzo pragnę :( 19maj78 Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylvii Re: Droga Michalinko IP: *.play-internet.pl 03.11.11, 23:24 Witam Panią chciałam zapytac kiedy stworze szczęśliwy związek bo ciągle źle trafiam i nic mi sie nie udaje , niedawno poznalam faceta starszego od siebie ale on traktuje mnie jak koleżankę i to dziwne bo z jednej strony chce coś... a z drugiej traktuje mnie jak koleżankę , może sie boi...nie wiem. Ale ja proszę jeśli można chciałabym wiedziec kiedy stworzę ten szczęsliwy związek taki docelowy . Sylwia 16.09.1986r. Bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
renka352 Re: Tarot za dziękuję 03.11.11, 23:32 Witam serdecznie.Bardzo prosze o postawienie kart na znajomosc z Piotrem(1969).Co dalej z tą znajomoscią? Zadzieje się coś jeszcze między nami ?Dodam że mamy sporadyczny kontakt internetowy.Renata 25.10.1974. Bardzo prosze o odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzyna Re: Tarot za dziękuję IP: *.zone2.bethere.co.uk 03.11.11, 23:58 katarzyna 22.09.75 i zbigniew 18.12.77 prosze o postawienie kart na nas czy ułozy nam sie czy poprosi mnie o reke czy to moj partner do konca zycia?to bardzo wazne dla mnie mamy dwoje dzieci a ja wciąż nie jestem pewna jego uczuc z gory dziekuje katarzyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Tarot za dziękuję IP: 203.199.148.* 04.11.11, 10:53 Pani Michalino Mam goraca prosbe o postawienie kart- mam zamiar wyjechac z kraju w ktorym mieszkam, zostawic wszystko cokolwiek tu mam i wracac do Polski z malutkim dzieckiem , zlozyc papiery rozwodowe. Czy mi sie to uda?? Czy znajde prace?? Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mergy Re: Tarot za dziękuję IP: 195.85.249.* 04.11.11, 14:47 Jestem z maja , jego daty nie znam ale zdaje sie jest z początku listopada. Od miesiąca się do mnie nie odzywa. nie mam pojęcia dlaczego. nic takiego się nie wydarzyło. Czy mogłaby mi Pani powiedzieć czy coś z tego będzie ? Czy warto na niego czekac.?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzyna Re: Tarot za dziękuję IP: *.zone2.bethere.co.uk 04.11.11, 22:05 droga Pani Michalino pisze poraz kolejny do pani mając nadzieje ze tym razem poświeci mi pani czas na postawienie dla mnie kart co dotąd sie nie stało.... moje imie katarzyna 22.09.1975 i zbigniew 18.12.1977 jestesmy para od trzech lat mamy dwoje dzieci w chwili obecnej nie mieszkamy razem z przyczyn ktorych bym nie chciala opisywac ale prosil mnie o reke i nadal utrzymuje ze mnie kocha...pytanie moje brzmi czy bedziemy razem czy on mnie kocha i czy jest szczery co do mnie? bardzo prosze o odp poraz kolejny to bardzo wazne dla mnie i z gory dziekuje za poswiecony czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Tarot za dziękuję IP: *.net.stream.pl 05.11.11, 14:42 Pani Michalino, bardzo bardzo czekam na Pani odpowiedź. Pytanie zamieściłam na forum 3.11.11 o 19.27. - piszę tak, żeby można było odnaleźć. Będę bardzo wdzięczna, pozdrawiam serdecznie. Magda, ur. 24.04.1977 Odpowiedz Link Zgłoś
michalina7777 Komunikat 05.11.11, 15:21 CHciałabym Was poinformowac że wróże dalej już tylko na mojej poczcie oczywiście dalej anonimowo i za dziekuję i modlitwę.Ten wątek chcę już zamknąc ,ponieważ zwyczajnie się pogubiłam.Ciagle kogoś pomijam ,wprowadziłam sobie chaos.Ci,którzy tutaj do mnie pisali i nie dostali odpowiedzi proszę napisać na moją pocztę jeszcze raz.Wprowadzimy pewne ułatwienia.Pozdrawiam serdecznie i Anielskiego dnia zyczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzzz... Re: Komunikat - adres email? IP: 77.252.244.* 05.11.11, 17:09 ja chetnie napisze na emaila ale nie znam Pani adresu ? pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
michalina7777 Re: Komunikat - adres email? 05.11.11, 17:11 michalina7777@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzzz... Re: Komunikat - adres email? IP: 77.252.244.* 05.11.11, 17:24 dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vera Anioły miłości dla Very - poproszę... IP: *.play-internet.pl 05.11.11, 15:54 Dzień dobry. Czy mogę prosić o ułożenie kart? Kiedy na mojej drodze pojawi się wartościowy mężczyzna, z którym ułożę sobie życie? A jak się pojawi - kto to będzie? Tak bardzo chciałabym się w końcu do kogoś przytulić, znaleźć swój kont, ciepłe i czułe ramiona :( poczuć szczęście i spokój w sercu! Tego spokoju i miłości tak bardzo pragnę :( 19maj78 Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: Anioły miłości dla Very - poproszę... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.11.11, 07:19 Vera nie tylko Ty tego pragniesz...dużo osób jest samotnych i ciężko im znależć bratnią duszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Tarot za dziękuję IP: *.mtm-info.pl 09.11.11, 14:37 Witam! Mnie interesuje czy i jak zmneni się moja sytuacja zawodowa, chodzi mi o pracę (ur.18.01.1977 r.) dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
henry-ka10 Re: Tarot za dziękuję 06.01.12, 21:59 henryka 19.04.1958r. Co mnie czeka w życiu , gdyż dużo złego spotkało mnie w ostatnim czasie. Jak to się wszystko skończy. w 2010r zmarł mój syn a teraz problemy w pracy . Dziękuję za odpowiedż. Henryka. Odpowiedz Link Zgłoś
123sto-krotka Re: Tarot za dziękuję 20.03.12, 10:34 Witam Cie Michalino! Bylabym Ci bardzo wdzieczna gdybys pomogla mi rozwiazac moj problem partnerski. Jestem od roku w bardzo skomplikowanym zwiazku z mlodszym odemnie o 10lat mezczyzna. Ja mam 38lat, wychowuje sama 12 letnia corke,mieszkam w Wiedniu od 6lat. Moj partner ma na imie Martin, jest Austriakiem. Mieszkalismy od paru miesiecy razem ale z powodu jego agresywnego zachowania wyrzucilam go. Spotykamy sie nadal, kocham go i staram sie uratowac nasz zwiazek, bo sie kochamy ale to milosc trudna. Martin ma problemy psychiczne, leczyl sie psychiatrycznie i potrzebuje terapi zeby wyzbyc sie agresjii. Sprawy zaszly tak daleko, ze zlozylam na niego doniesienie na policje i czeka go sprawa w sadzie. Zrobilam to pod wplywem chwili,emocji ale po czasie zrozumialam, ze jedynym wyjsciem jest zeby poddal sie leczeniu a nie zostal ukarany przez sad. Wiesz, ja mysle ze to sytuacja bez wyjscia, ze walcze z wiatrakami, nie mam juz sil.Dlatego prosze Cie o pomoc. Czy nasz zwiazek ma szanse przetrwac mimo tylu komplikacji, czy te wszystkie starania maja jakis sens? Dziekuje Ci serdecznie, jezeli zechcesz mi pomoc. Ja sama tez rozkladam karty tarota ale trudno mi spojrzec obiektywnie na sama siebie.Jezeli to ma dla Ciebie znaczenie, ja jestem skorpionem,numerologiczna 5, Martin jest spod znaku blizniat,i jest 9.Pozdrawiam Cie serdecznie! Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aranka Re: Tarot za dziękuję IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.03.12, 16:21 Kiedy zajdę w ciążę? Alicja 28.12.1974 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha Re: Tarot za dziękuję IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.03.12, 18:42 niestety nie ma dawno Michaliny na forum:< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Tarot za dziękuję IP: *.bb.sky.com 18.05.12, 00:39 Zamieszczajac takie ogloszenie nigdy pewnie sie pani nie zastanawiala ze tyle osob moze bedzie chcialo skorzystac z pani uslug wiec i ja do tego grona moge sie zaliczyc. Przejde wiec do rzeczy 1978.05.19 Przemek 1974.10.26 Edyta jaka jest sytuacja iczy warto zagladac w karty by spojzec w przyszlosc ? Czy tez pozostawic losowi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mari Re: Tarot za dziękuję IP: *.radom.vectranet.pl 30.06.12, 00:44 Witam , mam na imię Grażyna 04 07 1956 chciałabym bardzo wiedzieć czy dane mi jest jeszcze poznać kogoś, przyznam że poznałam przez internet pana z Hiszpanii o imieniu Gonzalo czy to ma przyszłość? Jestem w separacji z mężem , on mieszka z inną kobietą więc jestem samotna. proszę o odpowiedź. Prawde mówiąc straciłam nadzieje na normalne życie, marzę o wyjeździe do Hiszpanii. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Tarot za dziękuję 04.03.23, 21:17 Niekiedy może być to ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś