Gość: kama IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.11, 16:33 co to oznacza, że partner jest docelowy? jest w ogóle takie coś? wiem, że nie każda wróżka używa takiego określenia więc już sama nie wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szyja Re: docelowy partner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.11, 17:32 Wydaje mi się , że chodzi o partnera, z którym się stworzy długi związek, małżeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: docelowy partner IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.11, 17:58 no czyli facet który jest Ci przeznaczony? ale czy w ogóle taki jest? czy można w to wierzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: docelowy partner IP: *.net.autocom.pl 20.11.11, 18:07 Jest, skoro są ludzie którzy tworzą trwałe związki, rodziny. Niektórzy mają takie szczęście, że spotykają Go/Ją w młodości i są całe życie razem, razem przechodzą przez różne koleje losu, ale nie rozchodzą się, tylko są razem aż do śmierci- to jest dla mnie docelowy partner. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: docelowy partner IP: *.net.autocom.pl 20.11.11, 18:12 Nie jest docelowym partnerem ktoś, kogo nawet najbardziej kochamy czy kochaliśmy, ale w pewnym momencie następuje rozstanie i każde idzie w swoja stronę, ma tzw. swoje życie. Takiego kogoś można nazwać miłością życia, ale nie jest to docelowy partner. Idealnie jest, jeśli miłość życia jest naszym docelowym partnerem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: docelowy partner IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.11, 18:48 tak się zastanawiam, że wróząc nigdy nikomu wrozka nie powie ze będzie się samemu, a znam wiele osob ktore są od powiedzmy klikunastu lat same i poki co nie zanosi się, że sobie ułożą zycie. Czyli kazdy ma takiego partnera? I jak on się nie pojawia latami, to znaczy, że my jestesmy zablokowani na milosc, jak myslicie? Lub czy go minęłysmy bo wydawało nam się ze to nie to.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: docelowy partner IP: *.net.autocom.pl 20.11.11, 19:41 po co komuś odbierać nadzieję? nigdy nic nie wiadomo... Nie jest to kwestia blokady tylko braku okazji, możliwości poznania kogoś ciekawego. Każdy przebywa już w określonym środowisku pracy, ma tych samych znajomych( najlepsi już zajęci) i trudno trafić na podobna duszczyczkę, której też z takich czy innych względów się nie udało. W wieku szkolno-studenckim poznajemy mnóstwo ludzi wolnych , bez przeszłości i jest po prostu dużo łatwiej kogoś znaleźć, potem mega ciężko, choć wierzę, ze jest mnóstwo kobiet i mężczyzn którym się nie udało i poszukują drugiej połówki tylko nie ma okazji żeby na siebie wpaść.. Wiele osób jest faktycznie latami samotnych, bo nic nie robią żeby to zmienić, na pewno chcieliby, ale nie mają możliwości takich jak mieli kiedyś lub brak odwagi, żeby wywrócić życie do góry nogami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lejdi Re: docelowy partner IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.11, 20:35 no wlasnie brak okazji do spotkania albo szukanie i nic- a to jak to sie ma do tego że wróżka widzi u tych osob partnera im przeznaczonego. Bo ktoś przeznaczony to chyba taka osoba, którą tak czy siak na pewno spotkamy chocby przypadkiem. Czy po prostu wrózka nigdy nie powie ze nie widzi juz o tej osoby spotkania drugiej połówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: docelowy partner IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.11, 15:15 czyli myślicie, że jeśli następuje rozstanie z facetem to można sobie to tłumaczyć, że nie był ten przeznaczony mężczyzna, że to nie ten docelowy?? że tak po prostu miało być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyja Re: docelowy partner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.11, 18:26 Wiesz, miłość czy związek nie są dane raz na zawsze - trzeba to pielęgnować. Dla mnie ten partner jest docelowy w potencjale, z nim łatwiej niż z kimkolwiek innym wspólnie się zestarzeć i w ogóle. Chociaż 100% nigdy nie ma - decyzje są nasze. Jeśli chodzi o to, czy się mówi, że ktoś nikogo nie spotka - uważam , że to byłoby odebranie nadziei i tak się ciągnie karty, by pokazała się rada - co zrobić, żeby ten partner się pojawił. Odpowiedz Link Zgłoś