Dodaj do ulubionych

rozkład ogólny

IP: 79.162.207.* 02.12.11, 17:52
Dziewczyny, mam pytanko interesuje mnie taka wróżba "ogólna" bo takie zadawanie pytan docelowych nie bardzo., co mnie jeszcze w życiu spodka,dobrego ,klopoty, na co mam uwarzac,ale taki głebszy opis.Kogo polecacie, jak cenowo to sie przedstawia czy macie kogos z allegro bo z tamtąd bym wolała. podrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: jakaja Re: rozkład ogólny IP: *.microchip.net.pl 02.12.11, 18:58
      z allegro to mam trzy takie: Monika Troisombres - Ona nie tylko na allegro a cen nie ma kosmosu (ostatnio 30 zl jak dobrze pamiętam konkretnie i dużo) i jak dla mnie pewność na 99,9% i dobrajadzia - 5 zł 3 pytania i możesz też ogólnie zapytać. Ma dobre opinie i w moim przekonaniu można Jej zaufać Przestrzegam przed wróżką patrycją - w życiu nie widziałam tak złośliwej baby.
      pozdrawiam :)
      • Gość: jakaja Re: rozkład ogólny IP: *.microchip.net.pl 02.12.11, 19:30
        piszę trzy a podaję dwie :) jeszcze była taka zalustrem. Ona też była dosyć konkretna :)
        • Gość: gosik Re: rozkład ogólny IP: *.ip.shentel.pl 02.12.11, 19:58
          nie,nie kochana,pani za lustrem???:)to porażka!chyba,ze uwielbiasz numerologię,a nie konkrety,to polecam;)
          • Gość: jakaja Re: rozkład ogólny IP: *.microchip.net.pl 03.12.11, 02:45
            o kurde.... ja kupiłam u niej wróżbę na samym początku. To była jej pierwsza aukcja, nikt nie licytował i ja się odważyłam. Dostałam od niej wtedy bardzo dużo i konkretnie z kart. To, co wtedy pisała, na tamten moment faktycznie się zgadzało ale teraz już długo nie korzystałam z jej wróżb... zapamiętam na przyszłość ;)
    • liki0 Re: rozkład ogólny 02.12.11, 23:00
      Najlepiej napisać to pytanie do osób, które wystawiły komentarz u wybranej wróżki już jakiś czas temu. Wówczas odpowiedź będziesz miała najbardziej pewną.
      Gość portalu: madziara napisał(a):

> Dziewczyny, mam pytanko interesuje mnie taka wróżba "ogólna" bo takie zadawanie
      > pytan docelowych nie bardzo., co mnie jeszcze w życiu spodka,dobrego ,klopoty,
      > na co mam uwarzac,ale taki głebszy opis.Kogo polecacie, jak cenowo to sie prze
      > dstawia czy macie kogos z allegro bo z tamtąd bym wolała. podrawiam
    • Gość: madziara dziekuje IP: *.cdma.centertel.pl 05.12.11, 16:03
      Dzieki serdeczne, napewno skorzystam z wróżby u Moniki Troisombres wydaje sie bardzo ciekawą osoba.Troszke droga,ale nic za darmo:).Jezeli ktos korzystał niech napisze swoje odczucia pozdrawiam
      • Gość: jakaja Re: dziekuje IP: *.microchip.net.pl 05.12.11, 18:57
        korzystałam i korzystać będę :) drobne przesunięcia w czasie ale wróżba 99,9% sprawdzalności. Jak dla mnie - warto zapłacić te pieniądze. Za każdym razem otrzymuję niesamowicie długą i konkretną wróżbą. Z dopytaniem też nie mam problemu. Ja jestem bardzo zadowolona i z czystym sumieniem polecam
        pozdrawiam :)
        • Gość: klientka Monika Troisombres IP: *.ip.shentel.pl 07.12.11, 17:04
          Proszę napisz,gdzie ta pani wróży?
          Pozdrawiam.
          • Gość: jakaja Re: Monika Troisombres IP: *.microchip.net.pl 07.12.11, 17:16
            właśnie wystawiła aukcje na allegro
            allegro.pl/monika-troisombres-dobre-wrozby-i1979445843.html?source=oo
            poszukam jeszcze stronki to podeślę :)
          • Gość: jakaja Re: Monika Troisombres IP: *.microchip.net.pl 07.12.11, 17:19
            monikatroisombres.dbv.pl/news.php
            o proszę :) ja się zawsze mailowo kontaktuję :)
            • Gość: klientka Re: Monika Troisombres IP: *.ip.shentel.pl 07.12.11, 18:43
              dziękuję...zapytam i pózniej napiszę jak wrazenia:)
              • Gość: jakaja Re: Monika Troisombres IP: *.microchip.net.pl 07.12.11, 19:05
                mam nadzieję, że tak pozytywne jak moje:)
                • Gość: klientka Re: Monika Troisombres IP: *.ip.shentel.pl 07.12.11, 20:08
                  mam jeszcze pytanko;)czy sprawdziło Ci się już coś?czy musisz jeszcze zaczekać? i czy naprawdę nie trzeba opisywać sytuacji? ach:)i czy trzeba zapłacić przed?
                  • Gość: klientka Re: Monika Troisombres IP: *.ip.shentel.pl 07.12.11, 21:16
                    ponawiam pytanie;)
                    • Gość: gosc Re: Monika Troisombres IP: 92.244.36.* 07.12.11, 21:22
                      weź się zapytaj dziewczyno nimądra wróżki i będziesz wiedzieć! a swoją drogą sprawdziłam na jej stronie i pisze, że po wpłacie wróży. Proste? Jak tak będziesz prowadzić swoje życie to marne szanse na dobre i dostanie
                      • Gość: klientka do gosc IP: *.ip.shentel.pl 07.12.11, 21:30
                        Czy ktoś Cię pytał o zdanie????ty głupi baranie;)))
                        Nie do Ciebie były te pytania,więc spadaj i zajmij się również prowadzeniem własnego życia,bo marne szanse złośliwa mądralińska...:))
                        • Gość: gosc Re: do gosc IP: 92.244.36.* 07.12.11, 21:47
                          wyszłam z nerw....jestem osobą, która wieokrtonie pomagała zagubionym zakochanym jak Ty na forum. Przestań drzeć japę i mieć pretensje bo będziesz sama na starość. mniej nerw a więcej miłości.
                  • Gość: jakaja Re: Monika Troisombres IP: *.microchip.net.pl 07.12.11, 21:38
                    ja już od lat korzystam chyba dwóch ale jednak :) za pierwszym razem wysłałam tylko swoje zdjęcie. Nic nie pisałam, żadnych pytań nie zadawałam. Zwykle korzystam z wróżby takiej rocznej ale i też z takich krótszych zdarza mi się. Nie ma rzeczy, która by mi się nie sprawdziła. Czasem jak wspominałam, zdarza się przesunięcie czasowe ale mi sprawdza się wszystko
                    • bulawy Re: Monika Troisombres 07.12.11, 22:04
                      koń by się uśmiał wysłałaś zdjęcie i otrzymałaś wróżbę na rok żadnych pytań TO JESTEM BARDZO CIEKAWA ,dlaczego ta sama pani na wróżby online chce żeby jej zadawać pytania i jeszcze precyzować (czytaj czyli naprowadzać) Reklama dźwignią handlu ,ale widać co jest prawdą a co przelukrowane.Dziwne że mając 100% sprawdzalności siedzi na portalach (wielu)przecież klienci powinni się do jej gabinetu w kolejce ustawiać.
                      • Gość: klientka do buławy IP: *.ip.shentel.pl 07.12.11, 22:07
                        zawsze sie zastanawiam,dlaczego jestes taka zaczepna i złośliwa wobec innych wrózek?;)
                        i jedyna odp.jaka mi przychodzi do głowy,to tylko taka...że wszystkie inne to twoja konkurencja...po prostu;)))
                        • Gość: jakaja Re: do klientki IP: *.microchip.net.pl 07.12.11, 22:12
                          nie przejmuj się buławy. Pewnie ma jakieś problemy przede wszystkim sama ze sobą, bo innego wytłumaczenia nie ma na kogoś, kto jest pełen nienawiści na każdym kroku
                          • Gość: klientka Re: do jakaja IP: *.ip.shentel.pl 07.12.11, 22:18
                            masz rację:)zawsze przypnie złosliwą i pełną ośmieszeń łatkę,każdemu...tylko nie Selenie Gomez...więc wiadomo o co chodzi;)))
                            • Gość: jakaja Re: do jakaja IP: *.microchip.net.pl 07.12.11, 22:21
                              szkoda nerwów ;) i najlepiej ją ignorować
                          • bulawy Re: do klientki 08.12.11, 12:28
                            skoro ona taki geniusz to po co zadałas wrozce Eleni takie pytanie ,bo to twoje pyt moja data "26-12-1979 imię Anna i pytanie czy coś się zmieni w moim życiu uczuciowym?
                            dziękuję" i jeszcze jedno żaden klient nawet zadowolony z takim uporem nie broni i nie reklamuje wrozki pani Moniko i nie jestem wrozka ani osoba za ktora mnie uwazacie ,mam ciety jezyk ,wtedy jak widze ze pisze ktos bzdury nie majace prawdy w rzeczywistosci napisałam 3 sms do waszej geniuszki i stek bzdur a dobra wrozka nie potrzebuje reklamy i nie siedzi na portalach a allegro to juz smiech na sali .I piszcie co chcecie ja wiem swoje klient nie broni z taka zacietoscia wrozki ja Ty
                            • loreal39 Re: do klientki 08.12.11, 12:38
                              BUŁAWY ma rację/ Ma cięty język ale uważam, że jest sprawiedliwa mnie też zastanawia to, że osoby ją tak zaciekle chwalą. Ale zobayczmy jak wątek się rozwinie.
                              • Gość: reynalda Re: do buławy IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.11, 13:09
                                Wiesz co , ja bardzo rzadko udzielam się na forum bo nie mam na to czasu i chęci , w tym temacie się wypowiedziałam ponieważ korzystałam i wiem co piszę , ty piszesz że w sms stek bzdur - a ja powiem tak , kto korzystał to wie, że odpowiedzi Pani Moniki są bardzo niestandardowe i jeśli ktoś szuka opisu typu brunet wieczorowa porą to sie srogo zawiedzie , ja niejednokrotnie musiałam przeczytać odpowiedz pomyśleć i jeszcze raz przeczytać i miało to wtedy sens , czasem jest klarownie ale często enigmatycznie i tu jest ta subtelna różnica między tą wróżką a innymi, które też lubię i czasem sie o coś pytam ,ale niestety nie sprawdzają się ,ale chociaż pięknie prawią , także proszę cię buławy wyluzuj tu nikt nie chce prowadzić wojenek słownych na poziomie hmmm no właśnie na jakim ?
                                • loreal39 Re: do buławy 08.12.11, 13:15
                                  czyli ostatecznie jej wróżby nie są konkretne?
                                  bo jeśli pisze enigmatycznie, to podciągnąć można pod to wszystko.
                                • bulawy Re: do buławy 08.12.11, 13:16
                                  nie pytałam o bruneta bo nie jestem jedną z tych usilnie szukających faceta ,dla przykładu pytałam czy uda sie podpisac kontrakt z tym.........czy bedzie korzystny finansowo ,a moze odstapic od umowy z tym......
                                  i nie mow ze w 1 sms nie da sie odp czy warto podpisac czy nie bo jesli owa pani nie umie to niech wyrzuci zakładke sms
                                  i nie mam zamiaru dyskutowac nad sprawdzalnoscia tej pani ani 10 razy czytac sms jestem wykształcona osoba i nie musze czytac 10 razy PYTAM JAKI INTERES MA KLIENT ZE JA TAK NACHALNIE BRONI I REKLAMUJE I DLACZEGO ROBIA TO 2 OSOBY Z TEGO SAMEGO IP pytajace w wielu watkach inne darmowe wrozki o cos tam.I zadna geniuszka tu sie nie zareklamuje bo to dla niej byłaby hańba.
                                  • Gość: reynalda Re: do buławy IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.11, 13:25
                                    też chwaliłaś jakieś , też cie ktoś o coś tam posądzał - teraz ty robisz to samo , ani mnie to ziębi ani mnie to grzeje , i przytyk o jednorazowym czytaniu sms był nie na miejscu wręcz niegrzeczny - wykształcenie nie ma tu nic do rzeczy , a jeśli nawet ktoś reklamuje to co ci do tego pytam sie ? zbawiasz cholera świat czy co , bronisz przed korupcją fałszem i nieuczciwą konkurencją ? chcesz coś komuś udowodnić i np udowodnisz - ale co z tego . każdy ma wolną wolę i sam wybiera , ty usilnie broniąc tych biednych co pójdą nieświadomie pod nóż reklamowy jakiejkolwiek wróżki obrażasz ich jednocześnie ujmując logicznego zestawiania faktów , masz duże pokłady energii - spożytkuj je efektywnie a wróci ci podwójnie dobra kobieto
                                    • Gość: jakaja Re: do reynalda IP: *.microchip.net.pl 08.12.11, 14:17
                                      lepiej uważaj, bo za chwilę i Ty zostaniesz przez buławy posądzona o bycie Moniką :) więc będziemy już dwie a może jest nas więcej? :)
                                  • Gość: jakaja Re: do buławy IP: *.microchip.net.pl 08.12.11, 14:14
                                    i tyle sobie trudu zadałaś, żeby ip sprawdzać... no tak zapomniałam, że ilu ludzi tylu dostawców internetu. Ułatwię ci. Masz rację, reklamuję swoją usługę bo to ja jestem wróżka Monika hahahha idiotyzm. Zajmij się buławy swoim życiem bo szpiegowanie kiepsko ci wychodzi.
                                    Mogę być jeszcze kaśką, baśką zośką i kim tam sobie wymyślisz w wolnym czasie... chociaż nie wiem czy go masz, bo zadaje się, że ty na okrągło teorie spiskowe wymyślasz...
                            • Gość: jakaja Re: do klientki IP: *.microchip.net.pl 08.12.11, 14:07
                              no to ja jestem anna czy monika bo już się pogubiłam? a może jedna i druga? może anna monika? buławy Twoja wyobraźnia mnie powala hahahaha masz rację. Śmiech na sali hahahaha
                              • Gość: klientka do buławy!! IP: 194.88.224.* 08.12.11, 19:48
                                Ale Ty jesteś głupia i złośliwa baba!!!
                                Ciągle wszystkich obrażasz! a najbardziej zawsze!!!polecane i sprawdzone wrózki...konkurencja boli???...;)))
                                • bulawy Re: do buławy!! 08.12.11, 20:00
                                  znasz cos takiego jak sprawdzenie lokalizatora IP i nie zdziw sie jak policja do ciebie zapuka za obrazanie ludzi i konkurencja jestes ty bo ja nie jestem wrozka a tak zajadle bronisz jak bys miała z tego %
                                • bulawy Re: do buławy!! 08.12.11, 20:03
                                  jak macie taka geniuszke bez pytan bez danych to powinna wiedziec ze nie jestem wrozka!!!
                                  • Gość: klientka Re: do buławy!! IP: 194.88.224.* 08.12.11, 20:23
                                    nie strasz mnie policją,bo tak naprawde to juz sama dawno powinnas siedziec za obrazanie innych...tak,tak przypomnij sobie swoje wczesniejsze wpisy...ACHA I JESZCZE JEDNO... WIEM KIM JESTEŚ;))OCZYWISCIE ,ZE WRÓZKA MI TO!POTWIERDZIŁA;)))
                                  • troisombres_monika Re: do buławy!! 12.12.11, 15:05
                                    Przede wszystkim "Buławy" to Ty nie powinnaś "wiedzieć" za mnie gdzie ja pracuję a gdzie nie. Dziwny masz zwyczaj wmawiania ludziom wymyślonego przez Ciebie "ich" życia ;d
                                    • bulawy Re: do buławy!! 12.12.11, 17:44
                                      Kobieto niczego Ci nie wmawiam napisałaś zdanie bardzo nie stylistyczne nie wiadomo o co Ci biega.Ja wyraziłam tylko swoja opinie że jak jesteś taka Geniusz to klienci powinni walić drzwiami i oknami a Ty nie masz wstydu i tu wrzucasz link wiedząc ze reklama jest z prawej str.KORZYSTAŁAM U CIEBIE WRÓŻKO I MARNIE BO NIC MI SIĘ NIE SPRAWDZIŁO.
                                      I żaden klient tak zawzięcie wróżki nie broni nawet jak super zadowolony.A wróżka nie zniży się do takiego poziomu by dyskutować na forum nawet albo tym bardziej jak jest SUPER wróżką.
                                • dobra-wrozka1 do klientka 09.12.11, 08:29
                                  czy wy troszeczkę nie przesadzacie z tymi wyzwiskami? Po co wysyłać złe energie, one wrócą do was. nie dajcie się ponieść.
                                  • Gość: klientka Re: do klientka IP: *.ip.shentel.pl 09.12.11, 08:53
                                    Ach,bo szlak człowieka trafia;)kiedy się czyta te złosliwe i bezsensowne wpisy buławy.
                                    Pozdrawiam i życze miłego weekendu:)
                                  • bulawy Re: do dobra-wrozka1 12.12.11, 17:46
                                    ma pani rację.Pani wróżba mi się sprawdziła
                                    • dobra-wrozka1 Re: do dobra-wrozka1 12.12.11, 18:43
                                      bulawy napisał:

> ma pani rację.Pani wróżba mi się sprawdziła

dziękuję za informację.
                  • Gość: jakaja Re: Monika Troisombres IP: *.microchip.net.pl 07.12.11, 21:41
                    po kilku razach zdarzyło się chyba raz czy dwa, że zapłaciłam po ale mówiłam o tym p.Monice. Wiesz, mnie nie dziwi, że zapłata po no bo ludzie jacy są tacy są...
                    • Gość: klientka Re: Monika Troisombres IP: *.ip.shentel.pl 07.12.11, 21:58
                      dziękuje za odp.przepraszam,ze zapytam jeszcze raz;)ale w końcu płaci sie po wrózbie?bo naprawdę kilka razy juz czytałam to co pisze p.Monika i nigdzie nie zaznaczyła nic na temat wpłaty.
                      Ps.
                      nie mam pojęcia gdzie osoba "gość"dojrzała zdanie o zapłacie...chyba z nerwów nie była wcale na tym profilu co trzeba:))
                      • Gość: jakaja Re: Monika Troisombres IP: *.microchip.net.pl 07.12.11, 22:03
                        kurcze ja nie pamiętam już jak pierwszy raz trafiłam... ale na allegro wystawia teraz trzy rodzaje wróżb za 1,5, 25,00 zł roczna i chyba za 50 zł z jasnowidzeniem i tam jest napisane, że po wpłacie
                        • Gość: klientka Re: Monika Troisombres IP: *.ip.shentel.pl 07.12.11, 22:04
                          Właśnie ma wystawione tylko za 25zł i 50 zł...i kurcze,nic na temat wpłaty;)
                          • Gość: jakaja Re: Monika Troisombres IP: *.microchip.net.pl 07.12.11, 22:09
                            no to było w tej trzeciej aukcji ale na pewno po wpłacie
                            • Gość: gosc Re: Monika Troisombres IP: 92.244.36.* 07.12.11, 22:26
                              oto tekst z tej taniej wróżby, kopiuję!!!!:

Wróżka jest po to by dawać ludziom szczęście...
                              Przedmiotem tej aukcji jest odpowiedź na 1 Twoje pytanie, dotyczące nurtującego Cię problemu.
                              Nie ma absolutnie żadnego ograniczenia co do dziedziny,
                              nie są mi potrzebne dodatkowe wskazówki, jedynie proste ogólnikowe pytanie.
                              Korzystam przy odpowiedzi z kart tarota lub runicznych, zależnie od tego które lepiej pasują do Ciebie, Twojej osobowości.
                              Odpowiedź jest wysyłana po dokonaniu przez Ciebie płatności. Oczywiście możesz wykupić dowolną ilość pytań.

- nigdy nie używam materiałów powielonych będących cudzą własnością intelektualną -
                              • Gość: jakaja Re: Monika Troisombres IP: *.microchip.net.pl 07.12.11, 22:28
                                wiedziałam, że gdzieś było ;)
                              • Gość: klientka Re: Monika Troisombres IP: *.ip.shentel.pl 07.12.11, 22:31
                                ale skąd ty to wziełaś????przeciez nie wystawionej taniej wróżby??są tylko dwie za 25 i 50...więc skąd?;)
                                • Gość: jakaja Re: Monika Troisombres IP: *.microchip.net.pl 07.12.11, 22:34
                                  była jeszcze jedna za 1,5 zł. dzisiaj się skończyła. Zresztą możesz tam zadać pytanie poprzez allegro to się upewnisz
                                  • Gość: klientka Re: Monika Troisombres IP: *.ip.shentel.pl 07.12.11, 22:39
                                    dziękuję :)
    • Gość: madziara gorąco sie tu zrobilo IP: *.cdma.centertel.pl 08.12.11, 10:33
      Wiec dzieczyny skozystalam z wróżby Pani : MonikiTroisombres "wróżba na rok", powiem ze jednak prawda co o niej mówią. Wysłałam jej tylko zdjecie rzadny opis sytuacji i pytań. Jestem pod wrarzeniem.Bardzo dobrze okresliła stan rzeczywisty oraz moje wewnętrzne rozterki.A co do przyszłosci zobaczymy co sie sprawdzi.Jak chce ktos pogadac poza forum podaje maila magda81.lech@wp.pl
      pozdrawiam madziara
      • Gość: reynalda Re: gorąco sie tu zrobilo IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.11, 11:44
        ja wszystkim niedowiarkom polecam Panią Monikę i nie chodzi o to że ona jest jedyna , na pewno jest jeszcze mnóstwo dobrych wrózek godnych polecenia , jednak Pani Monika moim zdaniem widzi dosłownie wszystko i to nie tylko to co było i co sie stanie ale tez to co ukrywamy jacy jesteśmy , nasze intencje, mam koleżankę która hmm nie jest zbyt dobrą osobą można powiedzieć i z uporem maniaka chce usudlić pewnego faceta ,ale oczywiscie do Pani Moniki robiła ,moze jeszcze robi z siebie świętoszkę - niestety nic z tego, Monika przejrzała ją na wylot , byłam w szoku jak czytałam odpowiedz od niej do koleżanki, takze ja polecam z czystym sumieniem
      • Gość: jakaja Re: gorąco sie tu zrobilo IP: *.microchip.net.pl 08.12.11, 12:12
        no to się cieszę Madziara, że jesteś zadowolona :) ja też wiem, że ona jest niesamowita bo przecież bym nie polecała i sama nie korzystała z jej usług :)
    • wroz_shanti777 Re: rozkład ogólny 08.12.11, 13:08
      cześc, chętnie rozłoże Ci karty, nie wystawiam się na allegro, jestem wolnym strzelcem. Wróże z run i Osho Zen tarot. Czasem korzystam też z podpowiedzi Aniołów. znam się na rzeczy, głupio mi polecać siebie samego, ale lubię, to co robię i sprawia mi satysfakcje, gdy mogę komus pomóc:-) moje wróżby mają na celu wsparcie i pokazanie nowej drogi o której bys nie pomyslała!
      za 3 pytania: 30 zł, za 6 pytań 50. jeśli chciałabys skorzystać z mojej pomocy, to zapraszam serdecznie, mail: wroz_shanti@o2.pl
      tel: 889 269 661
      strona na facebook:
      www.facebook.com/pages/Wr%C3%B3%C5%BC-Shanti/205984566148156
    • Gość: byłam Re: rozkład ogólny IP: *.205.64.51.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.12.11, 19:24
      do wróżb ogólnych najlepsza jest wróżka Beata
      www.wrozka-beata.org.pl
      i tyle w temacie
    • Gość: Ja, czyli ja Re: rozkład ogólny IP: *.internetia.net.pl 12.12.11, 20:49
      Pani Monika Troisombres, jest wróżką na pewno godna polecenia, mi stawiała karty 2 razy i to chyba najlepszy komentarz co do tego, czy się sprawdza. Jest jeszcze Pan Tomasz Fortunat, który z tego co widzę na jego stronie - póki co zawiesił "działalność, ale mam nadzieję, że to się zmieni, bo niestety, ale mimo naprawdę wielkiego szacunku dla Pani Moniki, poczekam na niego. Może czytuje forum i odpowie, czy warto czekać ?
      Co do innych osób wystawiających aukcje na allegro nie będę się wypowiadać, jedna "wróżka" wysyła jako wróżbę mix horoskopów, publikowanych na popularnych serwisach.
      • Gość: gosc z daleka Re: rozkład ogólny IP: *.ed.shawcable.net 12.12.11, 21:05
        Powiem tak Pani Monika Troisombres jest wrozka GODNA POLECENIA jak najbardziej.
        Korzystalam i korzystac bede. To jest moja opinia ale i nie tylko moja.

• Gość: Iza Re: rozkład ogólny runistka monika nick:zalustrem IP: 93.175.66.* 04.05.12, 21:33
          Właśnie! wróżka, a właściwie runistka Monika (jak o sobie pisze )jest niezywkła.Ma aukcje na allegro pod nickiem zalustrem. Ta pani ma niewyobrażalną intuicję i dar. Mnie przepowiedziała dzieciątko, stało się tak jak pisała. Podałam jej imiona moje i męża oraz nasze daty. Pani Monika opisała nasz wygląd, cechy charakteru, dokłanie opisała sytyację jaka jest między nami. Moje zdrowie zdiagnozowała perfekcyjnie, byłam w ogromnym szoku:) Skąd tacy ludzie się biorą. Anioł nie człowiek. Jej komentarze mówią same za siebie. Ja polecam. Wniosła w moje życie światło.
      • Gość: PatryjcaPtaszek Re: rozkład ogólny IP: *.183.181.133.dsl.dynamic.t-mobile.pl 03.07.13, 23:44
        Korzystałam z usług Emilii Angel ( angelemilia.blogspot.com ) i byłam zdziwiona. Bardzo szybki kontakt, nawet w późnych godzinach. Widać od razu, że to pasja tej osoby i traktuje swoich klientów z szacunkiem.

Byłam na życiowym rozstaju, więc skorzystałam z rytuału miłosnego i klątwy. Czy zadziałały? To mało powiedziane! Byłam w wielkim szoku, że potęgi ezoteryki nie wykorzystuje się w medycynie, sporcie i innych dziedzinach życia!

Polecam serdecznie!
    • agrentowy4321 Re: rozkład ogólny 04.03.23, 11:10
      Bardzo ambitne zagadnienie
    • irona.sonata Re: rozkład ogólny 23.04.23, 21:31
      O Boże
    • irona.sonata Re: rozkład ogólny 24.04.23, 10:14
      Raz tak a raz inaczej
    • irona.sonata Re: rozkład ogólny 24.04.23, 15:10
      Jestem spetryfikowana
    • irona.sonata Re: rozkład ogólny 02.05.23, 20:21
      Ciekawe
Inne wątki na temat: