Dodaj do ulubionych

Numerologia związku - darmo :)

05.12.11, 15:55
witam, jestem młodą numerolożką, oferuję bezpłatną analizę związku :) proszę o daty urodzenia oraz imiona, będę się starała odpowiedzieć jak najszybciej.
pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: dziękuję Re: Numerologia związku - darmo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.11, 16:01
      Ja bym skorzystała z ciekawości, ale dwie osoby wróżyly mi z tarota więc już chyba nie bede przesadzać ;)
      • alyssa382 Re: Numerologia związku - darmo :) 05.12.11, 16:10
        Bez problemu, mam nadzieję, że jeśli to były dobre wróżby to się one spełnią :)
        • Gość: Anastazja Re: Numerologia związku - darmo :) IP: *.as13285.net 04.05.12, 23:46
          Witam,

a ja właśnie mam problem z tym. Zajmuję się też numerologią ale jakoś na moje życie inaczej się mi patrzy niż na innych. Którego z podanych Panów by Pani polecała a którego odradzała lub obu...
          moje dane: Joanna 9/10/1990
          Pan 1: Mateusz 17/12/1988
          Pan 2: Aneel 28/3/1987

Z góry dziękuje i pozdrawiam,
          Asia
          PS. Ponoć w związku wielką role odgrywa dzień urodzenia, czy ma Pani jakąś wiedzę o tym?
      • Gość: klientka Re: Numerologia związku - darmo :) IP: *.ip.netia.com.pl 05.12.11, 16:16
        11.05.1971 Renata, 12.09.1964 Robert. dziekuje.
        • alyssa382 Re: Numerologia związku - darmo :) 05.12.11, 16:23
          droga Pani Renato,
          nie mogę Pani wróżyć i zajmować się numerologią Pani związku, ponieważ jest Pani osobą która ma u ludzi bardzo duży dług energetyczny, nie chcę się w to mieszać.
          Przykro mi i życzę powodzenia,
          Alyssa.
          • Gość: klientka Re: Numerologia związku - darmo :) IP: *.ip.netia.com.pl 05.12.11, 16:32
            Rozumiem, ale ja równiez korzystam z płatnych wróżb i to za niemałe pieniądze. Głównie u wrózek z tego forum. Pozdrawiam :)
    • Gość: magda Re: Numerologia związku - darmo :) IP: *.cdma.centertel.pl 05.12.11, 16:07
      Magdalena 07.12.1981r
      Bernard 10.07.1981r
      Dziekuje pozdrawiam cieplutko
      • alyssa382 Re: Numerologia związku - darmo :) 05.12.11, 16:21
        Pani Magdo,
        jest Pani bardzo uczuciową osobą, pozytywnie nastawioną do świata i ludzi. sprawdza się Pani w przyjaźni, bliscy ludzie ufają Pani i wiedzą, że mogą na Panią liczyć.
        Pan Bernard jest dynamiczny i pomysłowy - nie można się z Nim nudzić. W tej relacji On będzie mocniejszą stroną, która będzie dominowała i będzie czuła się doceniona, Pani natomiast znajdzie w Nim bezpieczeństwo i oparcie, niezbędne do tego by się Pani spełniła w tym związku.
        sytuacja jednak może nie być tak dobra, ponieważ może się Pani poczuć niedoceniona lub nawet przytłoczona.
        Pan Bernard powinien zadbać o Pani potrzeby psychiczno-emocjonalne, ponieważ w udanym związku obie osoby liczą się równoważnie.
        pozdrawiam ciepło,
        Alyssa.
        • Gość: Dziękuję Re: Numerologia związku - darmo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.11, 16:30
          A czy o Kogoś innego mogę zapytać czy to zaszkodzi tamtym wrozbom?
          • alyssa382 Re: Numerologia związku - darmo :) 05.12.11, 16:32
            nie, nie powinno zaszkodzić, proszę śmiało pytać :)
            • Gość: dziękuję Re: Numerologia związku - darmo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.11, 16:36
              Nie wiem jak zadać to pytanie, ale wiem jaka jest sytuacja w Jego rodzinie, relacjach miedzyludzkich i z Kobietami i w głowie...ale może zapytam tak:
              Czy czasem o mnie myśli, czy wspomina itp...sama nie wiem czy w ogole jestem jeszcze w jego myślach.
              Dominika 1986 i Wojciech 1989

Dziękuję :)

Troche zawilo napisałam.
              Serdrcznie pozdrawiam
              • alyssa382 Re: Numerologia związku - darmo :) 05.12.11, 16:52
                nie podała Pani dokładnej daty urodzenia, ale spróbujemy poradzić z tego co mamy.
                Oboje jesteście osobami które przyciągają ludzi swoim charakterem, otwartą osobowością i poczuciem humoru. niestety nie widzę dla Was przyszłości, aczkolwiek sądzę, że zdarza mu się o Pani pomyśleć i zatęsknić :) tak dwie silne osoby nie mogłyby być razem, ale tworzą całkiem miłe wspomnienia dla siebie nawzajem.
          • Gość: ja i on Re: Numerologia związku - darmo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.11, 16:34
            ja również proszę:
            Dorota 07 marca 1965
            Marek 10 wrzesnia 1951

i dziękuję za mozliwosc skorzystania :-)
            • alyssa382 Re: Numerologia związku - darmo :) 05.12.11, 16:45
              witam serdecznie,
              doskonale pasuje Pani do Marka, jesteście Państwo osobami które cenią sobie pomaganie innym. Niestety, ciężko radzicie sobie z problemami życia codziennego, co może Wam zaszkodzić w dalszej przyszłości. grożą Wam problemy finansowe, z którymi może być ciężko się uporać. Wasze uczucie jest jednak bardzo silne, dlatego sądzę, iż możecie osiągnąć szczęście będąc razem.
              pozdrawiam serdecznie i będę trzymać kciuki aby Wam się udało,
              Alyssa.
              • sky3six Re: Numerologia związku - darmo :) 05.12.11, 16:49
                dziękuję pięknie !
    • Gość: anna Re: Numerologia związku - darmo :) IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.11, 16:34
      Poproszę dla:
      Anna - 24.02.1965
      Piotr - 16.10.1967
      Dziękuję :)
      • Gość: Betii Re: Numerologia związku - darmo :) IP: 92.244.36.* 05.12.11, 16:50
        witam alisso
        Czy możesz sprawdzić i mój związek:
        Beata 08.05.1970r
        Mariusz 17.01.1973r
      • alyssa382 Re: Numerologia związku - darmo :) 05.12.11, 17:04
        witam Panią :)
        Pani Anno, jest Pani osobą mającą dobre serce. Pani zaletą jest to, że potrafi słuchać Pani innych, chętnie udziela Pani im pomocy w postaci wsparcia i rozmowy. Natomiast Pan Piotr ceni Pani charakter, uwielbia spędzać z Panią czas, ponieważ jest Pani osobą niezwykle mądrą i pozytywną. Wasz związek z pewnością nie będzie nudny - dlatego, że oboje lubicie próbować nowych rzeczy i wspaniale się porozumiewacie. oboje jesteście marzycielami pomimo tego, że staracie się twardo stąpać po ziemi. macie szansę na stworzenie czegoś pięknego i trwałego, co przetrwa niejedną burzę.
        życzę powodzenia :)
        • alyssa382 Re: Numerologia związku - darmo :) 05.12.11, 17:06
          Jestem już dziś zmęczona, postaram się zajrzeć jutro :)
          Pozdrawiam!
        • Gość: anna Re: Numerologia związku - darmo :) IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.11, 17:10
          Serdecznie dziękuję Alysso za opis. Podniosłaś mnie na duchu ;] Życzę spokojnego wieczorka :)
    • Gość: karolina i Łukasz Re: Numerologia związku - darmo :) IP: *.177.83.114.energint.net 05.12.11, 17:07
      Karolina 28.10.1984 i Łukasz 7.10.1977
      • agnes109 Re: Numerologia związku - darmo :) 05.12.11, 17:10
        Agnieszka 15.01.1983
        Piotr 06.06.1976
        • alyssa382 Re: Numerologia związku - darmo :) 05.12.11, 18:56
          Witam,
          jesteście Państwo wrażliwymi osobami o dobrych sercach, jesteście pasją sami dla siebie. czasami koło fortuny może przynieść dla Was niekorzyść, aczkolwiek jeśli będziecie współpracować ze sobą oraz wspierać się wzajemnie, macie szansę przezwyciężyć każdy kryzys - w życiu codziennym i w uczuciowym także. Pani Agnieszka jest uważana za osobę niezwykle wrażliwą, taktowną, momentami nieśmiałą, natomiast Pan Piotr w Pani oczach jest osobą uczuciową, potrafiącą zdobyć się na poświęcenie. satysfakcja emocjonalna jest dla Was bardzo ważna.
      • alyssa382 Re: Numerologia związku - darmo :) 05.12.11, 18:47
        Witam Państwa,
        Karolina lubi być w centrum zainteresowania, jest osobą która dba o swój wizerunek, stara się nie popełniać błędów, jest niezależna, twórcza, nie lubi się podporządkowywać innym. Na początku tego związku Łukaszowi może być trudno się odnaleźć, ponieważ jest osobą która trudno przyjmuje do wiadomości zdanie innych. Będąc w takiej sytuacji, konflikt jest niemal nieunikniony. Wszystko zależy od Waszej woli - czasem aby zadowolić siebie nawzajem trzeba iść na kompromis. Wasze uczucie jest nieco zagrożone - dlatego nie poddawajcie się, i walczcie o nie.
        Powodzenia :)
    • Gość: Ewa Re: Numerologia związku - darmo :) IP: 95.108.65.* 05.12.11, 17:52
      Witam serdecznie, Ewa 1.11.1965r., Janusz 10.09.1961r. dziękuję :))
      • alyssa382 Re: Numerologia związku - darmo :) 05.12.11, 19:07
        Pani Ewa jest kobietą która lubi się czuć potrzebna, jest przepełniona empatią, doskonale rozumie ludzi i to co nimi kieruje. Pan Janusz natomiast dostrzega w Pani wielkie pokłady emocji i uczuć, którego przyciągają i są dla Niego bardzo pociągające. Wspólnie możecie snuć plany na przyszłość - myśl, że możecie je spełnić będzie dla Was silną motywacją. macie szansę stworzyć trwały związek, trwały lecz na pozór kruchy. oboje starajcie dawać sobie wiele nawzajem, nie tylko brać.
        • Gość: Ewa Re: Numerologia związku - darmo :) IP: *.mofnet.gov.pl 06.12.11, 07:37
          Bardzo Pani dziękuję , serdecznie dziękuję , życze dużo dobrego Ewa
    • Gość: ania Re: Numerologia związku - darmo :) IP: *.microchip.net.pl 05.12.11, 18:51
      ja też bym chętnie skorzystała ale nie chcę zostawiać danych na forum... mogę podesłać na jakiegoś maila?
      pozdrawiam :)
      • alyssa382 Re: Numerologia związku - darmo :) 05.12.11, 18:57
        jak najbardziej Pani Aniu, zapraszam serdecznie :)
        • Gość: ania Re: Numerologia związku - darmo :) IP: *.microchip.net.pl 05.12.11, 18:58
          wielkie dzięki :)))))) już piszę :))))
    • Gość: Tytka Re: Numerologia związku - darmo :) IP: *.maxnet.biz 05.12.11, 19:08
      Joanna 19.5.78 + Artur 27.12.67
      • Gość: Joanna Re: Numerologia związku - darmo :) IP: *.sta.asta-net.com.pl 05.12.11, 21:48
        Witam serdecznie!! Joanna 13.04.1972, Tomasz 5.09.1971r. Z góry dziękuję za poświęcony czas :)
      • alyssa382 Re: Numerologia związku - darmo :) 12.12.11, 19:45
        witam serdecznie :)
        Pani Joanna jest osobą bardzo żywiołową i spontaniczną, otoczoną zawsze gronem przyjaciół i znajomych, przez których jest Pani niemal uwielbiana ;) nie lubi Pani nudy, jest Pani wszędzie pełno. natomiast Pan Artur jest bardzo ułożony i zorganizowany. jeśli ustanowi sobie jakiś cel - zrealizuje go, mimo wszystko. trudno go wyrwać z pracy bądź domu, ponieważ właśnie tam czuje się najlepiej. gdy coś idzie nie po jego myśli jest niespokojny.
        niestety szansa na wspólną przyszłość jest minimalna, ze względu na różnice między Państwem. różnicie się niemal wszystkim, macie całkowicie inne cele w życiu. wspólne życie może być dla Was męczące, jednak jeśli naprawdę Wam zależy - warto spróbować czegoś poważniejszego.
        pozdrawiam i trzymam kciuki :)
    • magnolia2011 Re: Numerologia związku - darmo :) 06.12.11, 10:53
      14.05.1966 Aleksandra 31.12.1963 Damian Poproszę o wróżbę
      • Gość: iwa Re: Numerologia związku - darmo :) IP: *.lublin.mm.pl 06.12.11, 12:39
        Iwona23,02,1975,Andrzej 20,01,1973 Dziękuję wesołego MIKOŁAJA I STOS PREZENTÓW
        • alyssa382 Re: Numerologia związku - darmo :) 12.12.11, 19:54
          hahaha dziękuję bardzo :) był wesoły Mikołaj i nawet cukierka dostałam! :)
          Pani Iwono, jest Pani całkowitym przeciwieństwem Andrzeja. Pani lubi działać zgodnie z opracowanym wcześniej planem, jest Pani niesamowicie zorganizowana, nie lubi Pani zmian, natomiast jest Pani bardzo energiczna. jest Pani w stanie stworzyć dobrą i szczęśliwą rodzinę. jednak Pan Andrzej jest żywiołowy, jednak brakuje mu ustabilizowania się w życiu, ponieważ bardzo lubi zmiany. co z tego wyniknie? cóż, na pewno będzie ciężko, ale nie poddawajcie się i walczcie o to uczucie ponieważ w dalszej przyszłości może okazać się ono bardzo silne i trwałe.
    • evka64 Re: Numerologia związku - darmo :) 06.12.11, 14:02
      Ewa 20 08 1964
      Bogdan 27 07 1957
      • farida.online Re: Numerologia związku - darmo :) 06.12.11, 18:51
        Poproszę i ja jezeli mozna
        Dorota 28.07.67
        Piotr 4.06.72

Bardzo dziękuję...
        • alyssa382 Re: Numerologia związku - darmo :) 12.12.11, 20:08
          ależ oczywiście, że można :)
          Pani Dorota potrzebuje dużo aktywności i przestrzeni, musi się Pani nauczyć dążenia do realizacji Pańskich celów. Pan Piotr jest bardzo wierną osobą i zaufanym przyjacielem :) jest w stanie dać Pani poczucie bezpieczeństwa i szczęśliwy dom. Wasz związek wymaga zrozumienia i zaakceptowania własnych potrzeb, konieczna jest komunikacja oraz wyrażanie emocji.
          • farida.online Re: Numerologia związku - darmo :) 13.12.11, 19:09
            Jeszcze raz bardzo dziękuję i zyczę wszystkiego dobrego:)
      • alyssa382 Re: Numerologia związku - darmo :) 12.12.11, 20:02
        witam serdecznie Pani Ewo,
        pierwsze co chciałabym powiedzieć - ma Pani urodziny 20 sierpnia, jest to jeden z najlepszych dni w roku ;)
        Pani Ewo, pod względem charakteru i upodobań jest Pani podobna do Pana Bogdana. oboje twardo stąpacie po ziemi i wspólnie jesteście w stanie stworzyć wspaniały, pełen ciepła dom i szczęśliwą rodzinę. istnieją między Wami małe różnice, jednak dopełniacie się, znajdując porozumienie na praktycznie każdej płaszczyźnie. jedyne czego Wam potrzeba to akceptacja i miłość do siebie nawzajem.
    • renka352 Re: Numerologia związku - darmo :) 06.12.11, 19:45
      Witam i poprosze analize.Renata25.10.1974i Kazimierz 27.01 1967.
      • alyssa382 Re: Numerologia związku - darmo :) 12.12.11, 20:13
        witam serdecznie Pani Renato,
        Pani jak i Pan Kazimierz jesteście osobami które kierują się w życiu określonymi ideałami. im więcej zainteresowań będziecie dzielić tym będzie silniejsza Wasza relacja. niestety, oboje trudno radzicie sobie z problemami życia codziennego, jednak musicie być dla siebie wsparciem, a jeśli Wasze uczucie będzie na tyle silne - poradzicie sobie ze wszystkimi nieprzyjemnymi sytuacjami które mogą stanąć na Waszej drodze.
    • Gość: Monika Re: Numerologia związku - darmo :) IP: *.cdma.centertel.pl 06.12.11, 21:03
      Monika 12 01 1980 Paweł 30 01 1980 Dziękuję
      • alyssa382 Re: Numerologia związku - darmo :) 12.12.11, 20:19
        witam Pani Moniko,
        jesteście niestety mało dobraną para. skupiacie się na innych wartościach, macie całkowicie różne priorytety. trudno im będzie wypracować porozumienie – trudno będzie Pani ściągnąć Pana Pawła do domu, ponieważ jest On osobą lubiącą przebywać poza nim. jednakże ma On bardzo dobre serce, jest w stanie poświęcić wiele na pomaganiu innym. Pani Monika dąży do założenia rodziny. pasujecie do siebie, a Wasze uczucie może być z czasem naprawdę silne :)
      • alyssa382 Re: Numerologia związku - darmo :) 12.12.11, 20:23
        piszę ten post już drugi raz, w poprzednim zrobiłam błąd.
        Pani Moniko,
        skupiacie się na innych wartościach, macie całkowicie różne priorytety. trudno im będzie wypracować porozumienie – trudno będzie Pani ściągnąć Pana Pawła do domu, ponieważ jest On osobą lubiącą przebywać poza nim. jednakże ma On bardzo dobre serce, jest w stanie poświęcić wiele na pomaganiu innym. Pani Monika dąży do założenia rodziny. na początku może być Wam ciężko przyzwyczaić się oraz będziecie mieć duże wątpliwości co do siebie, jeśli jednak Wasze uczucie jest silne - dacie sobie ze wszystkim radę na tyle, że obie strony będą tak samo zadowolone:)
        • Gość: Monika Re: Numerologia związku - darmo :)-Dziękuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.11, 13:15
      • evka64 Re: Numerologia związku - darmo :) 14.12.11, 15:24
        Bardzo dziękuję. Ewa
    • Gość: Agnieszka Re: Numerologia związku - darmo :) IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.11, 14:56
      Agnieszka 26.12.73 i Darek 10.03.70 dziękuje
      • Gość: Mmmmm Re: Numerologia związku - darmo :) IP: *.play-internet.pl 07.12.11, 20:29
        Witam,
        proszę o analizę
        Marta 23.05.87
        Robert 03.06.80

Z góry serdecznie dziekuję
        • alyssa382 Re: Numerologia związku - darmo :) 12.12.11, 20:35
          witam serdecznie,
          Pan Robert jest osobą bardzo opanowaną i cierpliwą. Jego podejście wspaniale przydaje się w pracy jak i w życiu codziennym, dlatego dobrze radzi sobie z problemami. stanowi On prawdziwy skarb dla osób wrażliwych i uczuciowych - czyli takich jak Pani Marta. Pani Marta będzie czuła się w tym związku bezpieczna i szczęśliwa, a to co wydawało się niemożliwe, przy Panie Robercie nagle stanie się możliwe :)
      • alyssa382 Re: Numerologia związku - darmo :) 12.12.11, 20:29
        witam serdecznie,
        stworzycie doskonałą parę, łączy Was nie tylko pasja, ale i zaangażowanie w pracy. mają realną szansę na stworzenie szczęśliwego związku opartego na wzajemnym poszanowaniu i przyjaźni. Pan Darek jest zaufaną osobą otoczoną ludźmi, ze względu na swój radosny charakter oraz poczucie humoru. Pani Agnieszka wspaniale odnajdzie się w tym związku, ponieważ Darek ma cechy które Pani najbardziej ceni.
    • Gość: Lilka Re: Numerologia związku - darmo :) IP: *.204.93.21.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.12.11, 23:19
      Witam
      Proszę o analizę:

Ja Lidka 09.02.1973, mąż Leszek 02.10.1963.
      Z góry bardzo dziękuję:)

• alyssa382 Re: Numerologia związku - darmo :) 12.12.11, 20:42
        ta relacja z pewnością nie będzie należała do najłatwiejszych, przepaść pomiędzy Państwem może także okazać się zbyt duża. szanse dla tego związku są niewielkie, wszystko będzie zależało od Waszego zaangażowania. Pan Leszek jest wrażliwym mężczyznom i ma dobre serce. Jego problemy i smutek, z którym codziennie się spotykają, mogą sprawić, że Pani Lidka zacznie popadać w melancholię... jednakże Pani zależy na mężu, ceni Pani w nim wrażliwość i chęć niesienia pomocy. Wasz związek wymaga dużo wsparcia, rozmowy i zaangażowania:)
        • Gość: Lilka Re: Numerologia związku - darmo :) IP: *.205.15.239.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.12.11, 17:21
          ale my jesteśmy małżeństwem już 10 lat:D Hmm, przepaść raczej nie taka duża;) skoro we względnej zgodzie wytrzymujemy ze sobą. Mąż ma poczucie humoru, nie wpadam przez niego w melancholię. Mimo wszystko dziękuję, długa droga przed Panią;)
          • Gość: gość Re: Numerologia związku - darmo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.12, 13:53
            "we względnej zgodzie wytrzymujemy ze sobą. "
            Kobiety różne rzeczy wytrzymują i przymykaja oko na slubnego byleby nie odszedł.dlatego co nie ktore prawda kuje.Sa przypadki gdzie zdradza ma nie slubne dziecko a zona dalej z nim jest bo lepszy rydz niz nic takze nie najezdzajcie na nia nawet za darmo nie macie kultury słowa.No coz jakie forum tacy klienci a kto nowy sie pojawi szybko znika z tego plugawego miejsca
    • Gość: anja Re: Numerologia związku - darmo :) IP: *.ip.netia.com.pl 09.12.11, 08:31
      Anna 18.04.1982, Daniel 08.08.1981
      Dziękuję:)
      • hicarian Re: Numerologia związku - darmo :) 09.12.11, 12:56
        Wiele osób myśli, że numerologia to wymysł ludzi, którzy chcą na tym zarobić. Ale to nie prawda, to sztuka odgadywania znaczenia imion.
        • alyssa382 Re: Numerologia związku - darmo :) 12.12.11, 20:52
          dokładnie zgadzam się z Twoimi słowami. oprócz tego, że jest to sztuka odgadywania znaczenia imion, łączenia dat urodzin ze znaczeniami imion, jest to dla mnie również świetna zabawa. i muszę powiedzieć że jest to całkiem trudne i czasochłonne, jednak lubię to robić i zamierzam doskonalić się w tym ponieważ póki co jestem początkująca ;)
      • alyssa382 Re: Numerologia związku - darmo :) 12.12.11, 20:49
        witam serdecznie,
        niestety z pewnością nie będziecie w stanie dłużej ze sobą wytrzymać, ze względu na podobne charaktery. nawzajem będziecie chcieli narzucić sobie władzę. niestety na dłuższą metę nie ma to po prostu sensu. oboje jesteście Państwo wybuchowymi osobami, lubiącymi "przewodzić" w towarzystwie.
    • dotaka Re: Numerologia związku - darmo :) 09.12.11, 18:33
      urszula 06.09.82 krzysztof 22.11.82
      Dziekuje i pozdrawiam:)
      • alyssa382 Re: Numerologia związku - darmo :) 12.12.11, 20:59
        Witam Serdecznie,
        niestety - więcej Państwa różni niż łączy. w życiu Pana Krzysztofa nie ma miejsca na takie rzeczy jak spontaniczność czy przypadek. szukaj on osoby podobnej do siebie - tak samo dobrze zorganizowanej, z ściśle określonym planem dnia. ceni pracę i jest perfekcjonistą. zajmuje się rzeczami przynoszącymi dla Niego korzyści - reszta nie ma znaczenia. Pani Urszula jest osobą bardzo delikatną i wrażliwą, mimo, że może być Pani oczarowana Jego osobowością - nie będzie przy Nim Pani szczęśliwa. Wasza wspólna przyszłość byłaby pełna konfliktów i sporów,
        pozdrawiam serdecznie.
    • basialusia Re: Numerologia związku - darmo :) 09.12.11, 19:18
      Basia 20.08.1975
      Tomek 21.09.1974
      ślicznie dziękuję z góry :)
      • alyssa382 Re: Numerologia związku - darmo :) 12.12.11, 21:05
        witam serdecznie,
        relacja ta z pewnością zrodzi się z chęci posiadania ogromnej wiedzy, partnerzy będą wspólnie poszukiwali odpowiedzi na zagadki tego świata. droga Pani Basiu, jest Pani osobą która lubi poświęcać się wyzwaniom i odkrywać tajemnice. lubi Pani osoby o podobnych zainteresowaniach, dlatego obraca się Pani w takim towarzystwie, takimi osobami jest między innymi właśnie Pan Tomek. jedyne co Was różni to fakt, że On jest bardziej roztargniony i energiczny. macie szansę stworzyć udany związek, oparty na wielkiej miłości i zaufaniu do siebie.
        pozdrawiam i życzę powodzenia;)
    • morg.ana Re: Numerologia związku - darmo :) 10.12.11, 03:31
      A czy można dane pytaniem na maila podać?
      • alyssa382 Re: Numerologia związku - darmo :) 12.12.11, 21:05
        ależ oczywiście, proszę bardzo :)
    • Gość: !!!! Macie zdrowie! IP: *.ip.netia.com.pl 10.12.11, 09:17
      Czy nikt nie zauważył, że Pani już w tym wątku nie odpisuje?
      • alyssa382 Re: Macie zdrowie! 12.12.11, 21:08
        ależ odpisuję, gdy tylko mogę :) niestety trudno pogodzić mi naukę, pracę i dom, dlatego też zaglądałam tutaj ostatnio trochę rzadziej. jednak mam nadzieję, że wszystko się teraz zmieni, ponieważ sytuacja u mnie się już trochę ustabilizowała :) proszę dalej wysyłać imiona i daty urodzenia a ja postaram się odpisywać jak najszybciej.
        • Gość: !!! Re: Macie zdrowie! IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 13.12.11, 17:20
          oj to przepraszam :) miała Pani tylko krótką przerwę, jak rozumiem
          • alyssa382 Re: Macie zdrowie! 13.12.11, 19:04
            ależ nie ma za co :) dokładnie tak.
    • Gość: DORIS Re: Numerologia związku - darmo :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.11, 08:15
      Dorota 7.06.1983 - Krzysiek 29.04.1981. Dziękuje
    • Gość: DOVIKA Re: Numerologia związku - darmo :) IP: *.dynamic.chello.pl 13.12.11, 14:45
      Witam!

Agnieszka 25.04.1981
      Marcin 23.06.1982

Pozdrawiam serdecznie
      • alyssa382 Re: Numerologia związku - darmo :) 13.12.11, 19:08
        witam serdecznie ;)
        numerologia była w promocji, za darmo, aktualna cena wynosi 10 zł. proszę śmiało pisać na mój adres e-mail, objaśnię szczegóły i odpowiednio się dogadamy :)
        • Gość: mm Re: Numerologia związku - 10 zł - nie opłaca sie! IP: 77.252.244.* 13.12.11, 19:32
          nasza mloda kolezanka dopiero uczy sie numerologii. wrozba jest bardzo ogolna i w moim przypadku nie trafiona. mysle , ze pani kieruje sie bardziej zarobkiem niz pomoca blizniemu :) pozdrawiam serdecznie :)
          • alyssa382 Re: Numerologia związku - 10 zł - nie opłaca sie! 13.12.11, 19:49
            witam Panią serdecznie,
            na numerologię oraz Tarot poświęcam bardzo dużo czasu, wiedzy oraz umiejętności, które nabywałam latami ze zwykłej, ludzkiej przyzwoitości wypada za to w jakiś sposób zapłacić. napisałam, że się uczę, ponieważ cały czas się szkolę. jeśli numerologia za darmo tak bardzo Pani nie usatysfakcjonowała, proszę zapłacić, a będzie ona dokładniejsza, ponieważ próba była darmowa, proszę nie spodziewać się, że będzie ona dokładna, miałam w tym czasie bardzo dużo zleceń. na swoją obronę powiem, że wiele osób którym wróżyłam były zadowolone, dlatego zdecydowałam się na otrzymywanie za to pieniędzy ;) poza tym gdy wróżba okazuje się nie trafna - zawsze zwracam część pieniędzy
    • adriana1981 Re: Numerologia związku - darmo :) 14.02.12, 13:29
      ADRIANA 1981-11-08 ,MICHAŁ 1985-03-24 dziekuje
    • adriana1981 Re: Numerologia związku - darmo :) 14.02.12, 13:31
      adriana 1981-11-08 michał 1985-03-24
      • maciuno1010 Re: Numerologia związku - darmo :) 14.02.12, 15:04
        mam pytanie , czy ja 13.04.1977 i moja była już dziewczyna 18.05.1978 będziemy razem ? czy jest szansa na to żebyśmy byli znowu razem ? ja jestem Harald , ona ma na imię Magdalena
    • Gość: wiolus1976 Re: Numerologia związku - darmo :) IP: 178.213.138.* 14.02.12, 15:55
      Robert Cezary 29.05.1967 Wioletta 09.03.1976.
    • Gość: kika027 Re: Numerologia związku - darmo :) IP: 80.50.238.* 20.05.12, 13:53
      Kasia 05,09,1982 Grzegorz 07,07,1973 mój mail kika027@wp.pl. Z góry dziękuję
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka