Dodaj do ulubionych

Pani Monika Troisombres

18.01.12, 16:53
Pani Moniko, jak mozna Pania znalesc? Odezwie sie Pani?
Pozdrawiam
Survine
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Do Survine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.12, 16:57
      Nie prościej google i w ruch ? Choćby przejrzec to forum ?
      E-mail do Pani Moniki się nie zmienił. Kto szuka, ten znajdzie.
      Po co zakładać kolejny wątek ? Dla kolejnego wycia "forumowych piesków" ?
      • Gość: było Re: Do Survine IP: *.dynamic.mm.pl 18.01.12, 17:23
        jezu, przeciez jakies 2 tyg. temu był taki sam temat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • survine Re: Do Survine 18.01.12, 17:53
          Czy to jest pytanie do Ciebie? Nie. To dotyczy Pani Moniki wiec po co te komentarze?
          • Gość: Ewa Re: Do Survine IP: *.dynamic.mm.pl 18.01.12, 18:32
            Kobieto tak trudno znalesc w google /?
            • Gość: gość Re: Do Survine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.12, 18:40
              Ale to sama wróżka to pisze .............nie widzicie
              • survine Re: Do Survine 18.01.12, 18:43
                Jaka wrozka, juz nie wiesz czego sie przyczepic.
                • Gość: gość Re: Do Survine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.12, 18:53
                  a czego biedactwo nie może znaleźć strony pani Moniki jaka szkoda?
                • Gość: ... Re: Do Survine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.12, 18:53
                  survine napisała:

> Jaka wrozka, juz nie wiesz czego sie przyczepic.

No do Ciebie, umiesz wejść na forum i napisac wątek a nie umiesz znaleźć ostatnich wypowiedzi Pani Moniki (gdzie w stopce była strona i adres e-mail? ). Naprawdę to takie trudne ? Czy przed wejściem na forum powinny być takie teksty na IQ w praktyce ? Ręce opadają, ludzie, pomyślcie trochę, zanim napiszecie jakiekolwiek pytanie.
                  • survine Re: Do Survine 18.01.12, 18:57
                    Strona i mail nie dziala. Lepiej Ci teraz?
                    Wiesz, najlatwiej to Wam wychodzi obrazanie i ocenianie ludzi i zajmowanie glosu tam gdzie nikt o to nie prosi.
                    • Gość: bbbeeettt Re: Do Survine IP: *.220.110.180.bransat.pl 18.01.12, 19:08
                      allegro.pl/monika-troisombres-jasnowidzenie-wrozba-i2033272792.html
                    • Gość: ... Re: Do Survine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.12, 19:15
                      survine napisała:

> Strona i mail nie dziala. Lepiej Ci teraz?

Jasne, że tak, bo mam e-mail, który działa a jeśli Ty nie masz,
                      to może nie miałeś go mieć (???). Cóż, nawet się nie zdziwię jeśli tak miało być.
                      • survine Re: Do Survine 18.01.12, 19:20
                        Wiesz co, nie wierze Cie i nie pisz tutaj wiecej. Ta Pani Monika ktora ja znam jest wspaniala osoba i mysle, ze nie po drodze jej z ludzmi ktorzy zachowuja sie tak jak Ty w tym watku.
                        • Gość: gość Re: Do Survine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.12, 19:32
                          jest na każdym portalu idź i zapytaj ją o email nie śmiec na forum,taka wspaniała i co zgubiłaś na nia namiary powinnas pilnowac jak skarbu
                          • zuza8888 Re: Do Survine 18.01.12, 23:28
                            he he;))) cos mi sie wydaje,ze sama pani Monika niezłą reklamę tu puszcza;)
                            dla mnie wrózba tej pani kompletnie nie trafiona...a p.Monika nie przyjmuje do wiadomości takich rzeczy!wiec smiać mi sie chce kiedy czytam własnie takie wątki w stylu "pani Moniko,jak panią znalezc???":)i nagle ktos wrzuca link z Allegro!;)
                            dajcie spokój z ta p.Moniką!!porazka niesamowita!!:((
                            • Gość: madzia Re: Do Survine IP: *.cdma.centertel.pl 19.01.12, 10:29
                              Chwileczke, pisałam na jej maila , nie odezwala sie , dodam ze na maila z allegro. Wiec nie wydaje mi sie aby reklamowala sie.Jak chciałaby pozyskac klientow wowczas napewno by sie odezwala. Widocznie nie ma czasu.
                              A co do opini na jej temat , kazedmu wolno wyrarzac swoja opinie.
                              pozdrawiam
                              • Gość: Ela Re: Do Survine IP: *.dynamic.mm.pl 19.01.12, 13:05
                                jasne a swistak siedzi i zawija.....
                              • Gość: gość Re: Do Survine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.12, 14:00
                                oj biedaczka jaka zapracowana az ziewa przed kamerą na online.Czemu nie napiszesz do niej na portal ?
                                • zuza8888 Re: Do Survine 19.01.12, 15:03
                                  he he he:)))śmiechu te wszystkie posty warte;)
                                  ja po swojej wróżbie,jestem przekonana,ze pisze tutaj tylko sama p.Monika;)
                                  kurcze!nie wierzę w to,ze tylko ja takie bzdety otrzymałam!
                                  PORAŻKA!!
                                  Pozdrawiam.
                                  Ps.
                                  uwaga,zaraz sie na pewno tutaj pojawi;)ale juz pod swoim loginem;)))
                                  • Gość: ssdfdgdf Re: Do Survine IP: *.euro-net.pl 19.01.12, 17:44
                                    Nie tylko Ty otrzymałas bzdury. :) Rozumiem, że przyszłosc moze sie nie zgadzac... ale Pani Monika napisała mi kompletną bzdure odnosnie czasu przeszłego jak i teraźniejszego. :)
                                    • Gość: alisss Re: Do Survine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.12, 19:21
                                      > Nie tylko Ty otrzymałas bzdury. :) Rozumiem, że przyszłosc moze sie nie zgadzac
                                      > ... ale Pani Monika napisała mi kompletną bzdure odnosnie czasu przeszłego jak
                                      > i teraźniejszego. :)

Nie znam tej Pani, ale czytam Wasze posty i to co mnie zastanawia
                                      ( jak tak piszecie ), to czy ona Wam napisała JESTEM NIEOMYLNA ???

Odnoszę takie wrażenie, a wróżka też człowiek.
                                      Nikt nie ma 100% sprawdzalności ani wiedzy
                                      - prócz Boga.
                                      • zuza8888 Re: Do Survine 19.01.12, 23:17
                                        właśnie!tu nie chodzi tylko o przyszłość,ale i również o czas przeszły i terazniejszość!
                                        No,kompletne bzdury!!czytałam odp.z 5 razy;)a najsmieszniejsze jest to,ze napisałam do pewnej dziewczyny która ją tak wychwalała i zapewniała mnie,ze jest pod wrazeniem jej daru;)ze nawet zobaczyła ,ze edukacje niedługo kończy! i jakie było moje zdziwienie,kiedy na poczatku wrózby,równiez przeczytałam,ze niedługo zakończę edukacje,którą rozpoczęłąm!więc pytam sie grzecznie...jaka edukację??pani Moniko,bo ja nic nie zaczęłam:))) bardzo sie zawiodłam,bo dałam sie skusić na wrózbę u tej pani dzięki tym fałszywym własnie na tym forum komentarzom.
                                        Za nic w swiecie!;)NIE POLECAM!!
                                        Pozdrawiam.
                                        • survine Re: Do Survine 20.01.12, 08:31
                                          Wiesz, ja nie pytalam o opinie w tym watku bo ja juz ja mam tylko o kontakt. Jak na ulicy ktos Cie zaczepi i pyta ktora godziny to czy pozniej komentuje Twoj zegarek jaki to beznadziejny? Zapewne nie, a Ty sie tak tutaj zachowujesz.
                                          I jeszcze jedno, w zadnym moim poscie nikogo nie obrazilam, a Ty (i inne osoby rowniez) notorycznie obrazacie ludzi bo przeciez internet taki anonimowy. Nieladnie.
                                          • Gość: magda Re: Do Survine IP: *.cdma.centertel.pl 20.01.12, 08:57
                                            Dalczego twierdzicie ze to Pani Monika pisze posty o sobie to chore.
                                            Ja u niej wrozylam , wiem ze nie o ytm jest ten post- ale ona ma naprawde dar.........
                                            Powiem ze pisalo kilka osób na mój mail prywatny czy jestem zadowolaona z wrózby , pisalam swa opinie- bardzo wielu osÓb odpisalo ze sa niezadowoleni i ze pisala same bzdury im.Wiec powiedzcie dlaczego żadna z ty osób która własnie zakupila wrózbe na allegro i twierdzi ze to stek bzdur nie wytawila NEGATYWNEGO KOMENTARZA??
                                            • survine Re: Do Survine 20.01.12, 09:01
                                              Zgadzam sie Magda, tez uwazam, ze ma dar. I wiem, ze gdyby tak wszystko bylo zle, to nie byloby tylu pozytywnych komentarzy na allegro, wlasciwie to wszystkie sa pozytywne:)
                                            • troisombres_monika Re: Do Survine, Magdo :) 20.01.12, 20:04
                                              Zanim następnym razem komukolwiek stąd odpiszesz, poczytaj uważnie to:
                                              szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=zuza8888&s.sm.forumXx=468&sf=tresc&s.sm.author=&s.sm.title=
                                              i wszystkie inne duety /zmienne niki od lat czasem/ które mają niemalże identyczny styl a zawzięcie dyskutują ze sobą nawzajem. Posprawdzaj z aktualnie ledwo co otwartymi na Allegro aukcjami niektórych wróżek, które niemalże w tym samym czasie zakładają wątki tu udając kogoś innego i szkalując kogo się da - czas się czasem zgadza perfekcyjnie ;)

Dlaczego nie wystawia sie negatywów na Allegro? Hmm. Bo może w komentarzu napisałabym tak: Proszę Pana niech Pan nie udaje że nie ma kochanki /opcja: żona będzie chciała skorzystać z konta Allegro, ale i tak ma Pana za nic i pozostawi w przysłowiowych skarpetkach/, proszę Pani niech Pani się zajmie swoim życiem a nie od lat biega po forach uganiając sie za kimś kto Panią ma za nic?

Nie każdemu Magdo pasuje wróżba z kart, niektórzy latami biegają za swoją wizją wróżby i życia. A po drodze oczerniają wszystkie możliwe wróżki bo to wróżki są winne i kłamstwom i prawdom.
    • Gość: KRETYNKA Re: Pani Monika Troisombres IP: *.adsl.szeptel.net.pl 20.01.12, 09:40
      PO TO JEST FORUM, ZE KAZDYM MOZE WEJSC I ZALOZYC NOWY WĄTEK ALE OCZYWISCIE JAK KTOS NAPISZE NOWY WATEK TO WYCHODZI NA DAUNA, JAK KTOS WTRACI W CUDZY WATEK INNY TEMAT TEZ WYCHODZI NA DAUNA BO POWINIEN ZALOZYC NOWY WATEK ... ZENADA!!! DROGIE PANIE WY CHYBA NIE MACIE CO ROBIC I TYLKO CZEKACIE NA TO KTO NAPISZE COS CO WG WAS JEST NIE NA MNIEJSCU, ZEBY MÓC ZAJADLE SIE RZUCIC NA SWOJ POZAL SIE BOZE KOMENARZ !!!!!!
      • Gość: alfa istota problemu jest taka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.12, 10:04
        1. Jak w życiu, fizycznym, szewc Wam zrobi źle buty albo nie jesteście zadowoleni z innej usługi, to po prostu z niej nie korzystacie, i cześć pieśni. A nie piszecie w tę i wewtę komentarze, strzępicie język jak tam źle coś zrobiono - po prostu nie korzystacie, idziecie gdzieindziej i koniec.

2. Na tym forum wylewacie w różnej postaci wszystkie swoje cienie, smutki i zawiłości ducha. Skutek jest taki, że włakujecie jedną, drugą, trzecią osobę lub temat - może właśnie, gdybyście dostały do ręki ten tradycyjny wałek i ciasto do zrobienia samodzielnie, byłybyście o wiele szczęśliwsze? Energia by uszła i wyszło jeszcze coś dobrego?

3. Możecie narzekać na finanse i zawiłości losu - ale jednego nie zmienicie, bo nie chciecie, 80-90% z Was lata od wróżki do wróżki, pytając o to samo na różne sposoby co: miesiąc/ tydzień/ dzień a nawet godzinę.
        Czy naprawdę nie wiecie, że NIE WOLNO tak często wróżyć? Wiecie co się wtedy dzieje?:
        - karty dzielą czas na coraz krótsze odcinki czasu,
        - karty milczą, niczego nie pokazują,
        - karty pokazują rzeczy zupełnie inne/inne sfery, odpowiedzi na inne kwestie,

To wszystko może wystąpić z osobna, w dowolnej kolejności i jednocześnie.
        Czyli same sobie robicie szkodę - tym bardziej, że zrzucacie automatycznie winę
        na "wróżkę" (od której oczekujecie umiejętności Pana Bogga).

4. W temacie wróżek - zadziwiająca w większości postawa - mam wróżbę, więc zakładam w samozadowoleniu rączki i uśmiechajac się do siebie czekam na spełnienie przepowiedni (bo wróżka tak powiedziała!), jak się nie spełni to megadołek. Kobiety, WRÓŻBY NIE ZWALNIAJĄ Z MYŚLENIA I DZIAŁANIA ! A tak się często zachowujecie... wróżka powiedziała, chcę aby wróżka przepowiedziała mi następne X-szczegółowych wydarzeń, to teraz "mogę iść spać, wszystko się samo ułoży". WRÓŻKA ANI KARTY NIE PRZEŻYJE ZA WAS ŻYCIA. NIE ZAŁATWI ILUŚ TAM SPRAW, TO WY MUSICIE WŁOŻYĆ SWOJE DECYZJE, WYSIŁEK, DZIAŁANIA.

• zuza8888 DO PANI WRÓŻKI!! 20.01.12, 21:30
          Własnie p.Moniko,sama pani sobie odpowiedziała na pytanie dlaczego nie dostaje pani negatywnych komentarzy.
          powinna sie pani wstydzić!!!pisząc,ze zawsze moze pani wystawić w odpowiedzi negatywnego komentarza,skrywaną tajemnicę,problem swojego klienta!!
          Fajnie,ze mozna pani w pełni zaufac!cudowna wrózko;)
          Żenada!!
          • troisombres_monika Re: DO P. Zuzy8888 20.01.12, 21:43
            zuza8888 napisała:

> Własnie p.Moniko,sama pani sobie odpowiedziała na pytanie dlaczego nie dostaje
            > pani negatywnych komentarzy.
            > powinna sie pani wstydzić!!!pisząc,ze zawsze moze pani wystawić w odpowiedzi ne
            > gatywnego komentarza,skrywaną tajemnicę,problem swojego klienta!!
            > Fajnie,ze mozna pani w pełni zaufac!cudowna wrózko;)
            > Żenada!!

To przykład był - ale widzę uderz w stół a nożyce się odezwą.

A Pani niech się ogarnie, bo może karty zobaczyły w Pani kobietę w pełnym tego słowa znaczeniu, CZŁOWIEKA z jakąś ścieżką, a nie chciały patrzeć na to co tu Pani wyprawia.
            Edukację "kobiety" biegającej ze spódnicą w ręku bo facet ją zostawił czas już chyba zakończyć, prawda?

Przecież sama tu Pani pisze jakie głupoty wyprawiasz ze swoim życiem.

To jest dopiero żenada :))
            • Gość: karla Dajcie spokój -jak na wsi, jedna przez drugą.WSTYD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.12, 21:48
            • zuza8888 odp. 20.01.12, 21:53
              p.Moniko,uważa pani,ze kazda kobieta,która korzysta z wrózek,to tylko dlatego,ze facet ja zostawił??cieszy się pani,ze trafiła??? PUDŁO!!p.wrózko;)
              faktycznie,czas zakończyć.
              Dobranoc.
              Ps.
              w życiu,nie spotkałam tak złośliwej osoby,która zajmuje sie wróżbiarstwem...czy tak powinno być???pozostawiam to juz pani.
              • troisombres_monika Re: odp. 20.01.12, 21:59
                zuza8888 napisała:

> p.Moniko,uważa pani,ze kazda kobieta,która korzysta z wrózek,to tylko dlatego,z
                > e facet ja zostawił??cieszy się pani,ze trafiła??? PUDŁO!!p.wrózko;)
                > faktycznie,czas zakończyć.
                > Dobranoc.
                > Ps.
                > w życiu,nie spotkałam tak złośliwej osoby,która zajmuje sie wróżbiarstwem...czy
                > tak powinno być???pozostawiam to juz pani.

Proszę przeczytać swoje wpisy a propos innych wróżek - jak się z nich Pani naigrywa, wyszydza. Z arogancją, wyższością, złośliwością. A potem swoje - jak to Pani się łudziła że kocha że wrózka coś obiecała co będzie prawdziwe, że wróci.
                Inni forumowicze też mogą przeczytać.

Przecież to nie ja je tam pozamieszczałam.
                • zuza8888 Re: odp. 20.01.12, 22:13
                  i sama się pani wkopała;)podobno jest pani strasznie zajęta?nie odpowiada na e-maile;)zasypana wrózbami;))
                  a tu proszę!wszystkie posty przeczytane;)
                  do pani wiadomości!mam cudownego faceta,a to co wydarzyło sie w moim życiu,było dawno temu.
                  Szanujące sie wrózki nie opisują historii klientów! KONIEC I KROPKA!
                  Proszę sie dobrze nad tym zastanowić.
                  Żegnam.
                  • troisombres_monika Re: odp. 20.01.12, 22:22
                    zuza8888 napisała:

> i sama się pani wkopała;)podobno jest pani strasznie zajęta?nie odpowiada na e-
                    > maile;)zasypana wrózbami;))
                    > a tu proszę!wszystkie posty przeczytane;)
                    > do pani wiadomości!mam cudownego faceta,a to co wydarzyło sie w moim życiu,było
                    > dawno temu.
                    > Szanujące sie wrózki nie opisują historii klientów! KONIEC I KROPKA!
                    > Proszę sie dobrze nad tym zastanowić.
                    > Żegnam.

no i znowu GŁUPIO bo strona ma przestawiany profil i dlatego jest tam wyświetlony taki a nie inny komunikat.
                    Strzelacie tu jak kulą w płot.
                    A o historiach publikowanych to sobie dopiero Pani poczyta właśnie na tej stronie która jest teraz przerabiana.
                    wróżka to nie dziewczynka do bicia.

Fajny facet? To znowu coś karty karty pokręciły, bo pokazują takiego co to z kwiatka na kwiatek i dla własnej przyjemności wiadomo jakiej tylko. 'dd pecha ma Pani do tych kart.
                    • Gość: karla Dziewczyny, jedna i druga, idźcie już spać, ech... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.12, 22:32
                    • Gość: Kasia Re: odp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.12, 22:34
                      Pani Moniko to nawet jasnowidz nie wróżka ja nie zadałam zadnych pytań a pani bezbłednie odp terazniejszosc 100% a przyszłość też 100%polecam
                      Pani Moniko zuza8888 to najpewniej pani konkurencja nie ma co sie nia martwic .
                      • troisombres_monika Re: odp. 20.01.12, 22:46
                        Gość portalu: Kasia napisał(a):

> Pani Moniko to nawet jasnowidz nie wróżka ja nie zadałam zadnych pytań a pani b
                        > ezbłednie odp terazniejszosc 100% a przyszłość też 100%polecam
                        > Pani Moniko zuza8888 to najpewniej pani konkurencja nie ma co sie nia martwic .

Ja się nią wcale nie martwię :))
                        A inni sobie jej wpisy poczytają dla jasności sytuacji i tyle.
                      • Gość: gość Re: odp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.12, 16:17
                        sprawdza się ale trzeba cos robic w tym kierunku a nie lezec i pachniec
                      • troisombres_monika Re: odp. "konkurencja" 29.01.13, 22:03
                        Nie to żadna konkurencja, ot personel medyczny jednego z polskich szpitali.
                        mikimiki to też jej nick tu.
                        Jak i wiele innych.

Wpisu nie mogę znaleźć ale dała mi czas do którego poniedziałku, ostatni poniedziałek był wczoraj a finał był taki ze coraz więcej osób wie że ona jest stalker'em.

Darowałam sobie telefon do rodzin kochanków i jej męża, nie będę się posługiwać jej metodami i zniżać do jej poziomu.
                        Czas pokaże. Optowała za czystością personelu medycznego nazywając mnie niepoczytalną ale jest jak widać, szkoda tych pacjentów tylko.

Uderz w stół a nożyce się odezwą, prawda pielęgniarko przejmująca się sprawą Madzi?

Gość portalu: Kasia napisał(a):

> Pani Moniko to nawet jasnowidz nie wróżka ja nie zadałam zadnych pytań a pani b
                        > ezbłednie odp terazniejszosc 100% a przyszłość też 100%polecam
                        > Pani Moniko zuza8888 to najpewniej pani konkurencja nie ma co sie nia martwic .
                  • Gość: gosc Re: odp. IP: *.bb.sky.com 20.01.12, 23:01
                    Nie wiem dlaczego tak ciągle naskakujecie na p.Monike?Korzystałam z jej usług,nigdy się nie pomyliła,ba,poleciłam ją wielu znajomym i mają taka samą opinie-ta kobieta ma dar i jest bardzo dobra w tym co robi.Chyba najlepsza jaką znam a nie mam dwudziestu lat i sporo widziałam.Boicie się konkurencji?Bo tylko to mi przychodzi do głowy jak czytam te bzdury które tu wypisujecie.Dajcie kobiecie spokojnie pracować bo robi porządny kawał roboty pomagając ludziom,autentycznie pomagając.Może wy też sie wezcie do roboty,to lepsza droga do znalezienia klienta niz obrzucanie innych błotem.
                    Dobranoc:)
                    • Gość: gość Re: odp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.12, 00:22
                      Zastanawia mnie jeden fakt na tym forum wiele wróżek obrzucano gorszym błotem np .Macieja ,Dawida ,Age ,Henriette czytałam niepochlebne opinie o Julii Santii ale żadna z tych osób nie wdała sie w takie ostre wymiany mysli.Dlaczego ?Poza tym
                      wspomniana zuzza8888 nie tylko o pani Monice zle pisze bo Agnes też obrzucała błotem czy to nie jest wróżka jakaś,moze faktycznie to wrózka szkoda więc energii na to by prostowac inf lepiej nic nie odpisac jak w/w osoby.
                      • zuza8888 Re: 21.01.12, 09:13
                        nie jestem żadną konkurencją:)
                        jeśli chodzi o p.Agnes,to własnie gdybyś gościu dobrze pamiętała,to tą tarocistkę bardzo polecałam i wielki szacunek dla niej.
                        Nie będę sie wypowiadac na temat odp.p.Moniki,bo tak jak wspomniałam szanujace się wróżki nie
                        "szczekają"tu na forum.
                        Miłego weekendu.
                        • survine Re: 21.01.12, 10:10
                          Szkoda, ze Ty tak "szczekasz" i masz tyle do powiedzenia, widocznie sie nie szanujesz (Twoje slowa).
                          • Gość: xyz Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.12, 11:13
                            ja tez nie rozumiem co wy za bzdury wypisujecie o p. Monice. Kilka razy mi wrozyła i zawsze duzzzzzzo sie sprawdza:)
                          • Gość: klientka Re: IP: *.ip.shentel.pl 21.01.12, 11:14
                            Moze ja cos napiszę.
                            Widzę,ze jak tylko ktoś wypowie się na temat jakiejs wrózki,a nie daj Boze!jak napisze moze i nawet prawdę(bo dlaczego nie?)to zaraz faktycznie dostanie tu niezłe baty.
                            To forum jest chyba załozone po to,aby przekazac swoje doswiadczenia,nawet te które moga zaboleć p.wrózke.Ale z drugiej strony po co do cholerki słodzić,jesli człowiek otrzymuje w odpowiedzi stek bzdur?
                            Ja nie korzystałam z wrózby u pani Moniki,ale korzystała moja znajoma.Z przykrościa musze napisac,ze również we wrózbie były co do przeszłości,czy terazniejszości wypisane po prostu głupoty.
                            I nie uważam,ze pisanie o tym na forum oznacza brak szacunku do samej siebie,droga survine.
                            • survine Re: 21.01.12, 11:39
                              Tak, ale moje pierwsze pytanie nie bylo o tym, nie pytalam o opinie, to byl watek do p.Moniki bo wiem, ze zdarza jej sie tu zagladac.
                              > I nie uważam,ze pisanie o tym na forum oznacza brak szacunku do samej siebie,dr
                              > oga survine.
                              Noo, tylko to nie moje stwierdzenie tylko zuza8888. Jesli p.Monika tu pisze to wedlug zuzy brak szacunku do siebie itd, a jesli zuza tak pisze to nie.. no, to gdzie tu logika?
                              • Gość: klientka Re: IP: *.ip.shentel.pl 21.01.12, 12:16
                                Wiesz,jej na pewno chodziło o to,ze pani Monika nie powinna pisac takich rzeczy,w których dała do zrozumienia,ze jesli dostanie negatywa,to "bójcie sie klienci,bo wyjawnię wasza tajemnicę"bo nie przyjmuje do wiadomości,ze u kogoś jej wrózby w ogóle sie nie sprawdziły.
                                powiem Ci szczerze,ze ja po przeczytaniu tu w tym wątku słow tej pani na pewno nie skorzystam z jej usług.
                                Pozdrawiam.Pa.
                                • troisombres_monika Re: 21.01.12, 13:53
                                  Ufff :)) Nareszcie i bardzo się cieszę.
                                  Wampiryzm takich osobników nie jest dobry dla nikogo i żadnej wróżce tego nie życzę.
                                  • Gość: Art Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.12, 14:12
                                    Ja korzystałem z usług Pani Moniki. Poświęciłam mi mnóstwo czasu absolutnie za darmo. Jest ciekawą, intrygującą postacią.
                        • Gość: gość Re:Agnes i Selena to ta sama osoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.12, 23:23
                          Re: padam ze śmiechu:))))
                          Autor: zuza8888 11.10.11, 08:15

ale czy ty zauważyłaś,że wszystko zawsze zaczynają buławy:)
                          myślę,ze buławy to własnie któras z tych znerwicowanych wrózek...może Selena?:)
                          jedno jest pewne!!we wszystkich nas widzi konkurencje i dlatego takie wypisuje bzdury!!:))
                          Ps.
                          a czy zgadniesz kim ja jestem????;))
                          i drugi post :"
                          zuza8888 napisała:

> nie jestem żadną konkurencją:)
                          > jeśli chodzi o p.Agnes,to własnie gdybyś gościu dobrze pamiętała,to tą tarocist
                          > kę bardzo polecałam i wielki szacunek dla niej.
                          > Nie będę sie wypowiadac na temat odp.p.Moniki,bo tak jak wspomniałam szanujace
                          > się wróżki nie
                          > "szczekają"tu na forum.
                          > Miłego weekendu."
                          bez komentarza
                          • Gość: odp. Re:Agnes i Selena to ta sama osoba IP: *.ip.shentel.pl 21.01.12, 23:46
                            ha ha ha...ale sie poswięciłas i napracowałaś:):)))wróżko????:)))

Re: Selena Gomez/Agnes - sprawdza się?
                            Autor: zuza8888 06.01.12, 22:59

Odpowiedz
                            I niech trzepie kasę!bo jest bardzo dobra tarocistką!
                            Wszystko mi sie sprawdziło!!
                            I bardzo gorąco ja polecam:)
                            Ps.
                            proszę tylko głupot nie pisac,ze nią jestem!ale jeśli komus ulży,to czemu nie!proszę bardzo;)
                            mi na tym w sumie nie zależy,a wiem swoje:)
                            Dobranoc:)

WARTO SIE PRZEKONAC I SPRAWDZIC WRÓZKĘ:)
                            PANI AGNES,PRZEPRASZAM PANIĄ ZA TAMTEN POST Z ZESZŁEGO ROKU;)
                            JAKIS CZAS TEMU KTOŚ TU PISAŁ O SELENIE,ZE NIBY TO CIĄGLE ZŁOŚLIWE I NERWOWE BUŁAWY ITD.;)JA OCZYWISCIE NIE MIAŁAM POJĘCIA ,ZE TO PANI...JESZCZE RAZ PRZEPRASZAM PONIEWAŻ MAM WIELKI SZACUNEK DLA PANI UMIEJĘTNOŚCI.

• Gość: gość ReMonika 100% jest naj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.12, 23:55
                              Nie jestem wróżka ale zadowolona klientką Moniki i napisałam ten post bo widze ze pani kiedys robiła nagonke na agnes a teraz na Monike nie wiem o co chodzi ale dowiem sie,jak poczytam forum
                              • Gość: zadowolona strona p. Moniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.12, 21:01
                                UWAGA! TO NIE JEST PYTANIE O SPRAWDZALNOSC!!!!!!!
                                Moje pytanie kieruję do osób zycziwych lub/i do p. Moniki - czy strona pani Moniki u innych osób tez ma komunikat, ze trwają prace na serwerze? Mój komp ostatnio niezbyt szybko pracuje, mam problemy z logowaniem się na rózne strony więc pytam, czy u innych tez jest taki komunikat.
                                Czy cos wiadomo, jak długo tak będzie?
                                • Gość: gość Re: strona p. Moniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.12, 21:05
                                  poczytaj kochana ten watek nie dalej jak 3 dni temu pani Monika tu pisze o swojej str i podaje adres i......kiedy czynna
                                  • Gość: Małgosia Re: strona p. Moniki IP: *.toya.net.pl 23.01.12, 09:39
                                    Stronka jeszcze nie gotowa ,trwają prace na serwerze więc czekamy.Pozdrawiam Panią Monikę
                                    • Gość: gość Re: strona p. Moniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.12, 21:45
                                      Pani Moniko jestem nie mile zaskoczona pani stroną .Skąd ten cudowny pomysł ?Tamta była bez porównania lepsza a ta .....................................................nie ciekawa i nie zachęca do niczego no chyba że ma tylko pani służyć a nie nam klientom/pozdrawiam
                                      • troisombres_monika Re: strona p. Moniki 24.01.12, 23:39
                                        Gość portalu: gość napisał(a):

> Pani Moniko jestem nie mile zaskoczona pani stroną .Skąd ten cudowny pomysł ?Ta
                                        > mta była bez porównania lepsza a ta ...........................................
                                        > ..........nie ciekawa i nie zachęca do niczego no chyba że ma tylko pani służy
                                        > ć a nie nam klientom/pozdrawiam

Komu "nam" bo post pisała jedna osoba?
                                        Tego typu komunikaty wygłasza sie do kilkulatka, którego być może jeszcze mogą emocjonalnie zmanipulować.
                                        • Gość: Ola Re: strona p. Moniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.12, 00:24
                                          Mi też się p.Moniko nie podoba ,trudno się tam połapać mało czytelna i....byłam na str Julii Santi to prawdziwe dzieło klient taki jak ja tam ma wszystko czytelne jak na tacy a nie zgaduj zgadula.A tak na marginesie czemu pani traktuje siebie z wyższością a poniewiera klientami i ma ich za nic czytając pani posty takie odnosi się wrażenie.Pani jest najmądrzejsza najpiękniejsza i naj a klient to kto wg pani jest.Proszę pamiętać bez klienta pani jest nikim a klient bez pani da rade bo wróżek miłych uprzejmych nie brakuje.Teraz takie czasy idą ze to wróżki będą błagać o klienta a nie odwrotnie.Pewnie pani zauważyła że zarobki spadły a będzie jeszcze gorzej.Pani Moniko zadowolony klient przyprowadzi 5 innych a niezadowolony powie 10 nie idź!
                                        • Gość: gość Re: strona p. Moniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.12, 00:28
                                          "Tego typu komunikaty wygłasza sie do kilkulatka, którego być może jeszcze mogą emocjonalnie zmanipulować. "
                                          Pani wrozko ja nie chce pania manipulowac reklamuje sie pani tu non stop wiecej czasu spedza na forum niz na portalach obwiescila pani ze ma nowa strone wiec wyrazilam zdanie ze mi sie nie podoba .Skąd u wrozki tyle zlosliwosci .
                                          • troisombres_monika Re: strona p. Moniki 25.01.12, 11:16

> "Tego typu komunikaty wygłasza sie do kilkulatka, którego być może jeszcze mogą
                                            > emocjonalnie zmanipulować. "
                                            > Pani wrozko ja nie chce pania manipulowac reklamuje sie pani tu non stop wiecej
                                            > czasu spedza na forum niz na portalach obwiescila pani ze ma nowa strone wiec
                                            > wyrazilam zdanie ze mi sie nie podoba .Skąd u wrozki tyle zlosliwosci .

styczeń 24 2012 14:21:00 pierwszy wpis na stronie po przerwie. I co się dzieje? Pojawia się wpis na forum wróżbiarstwo od "klientów", kilka godzin później. To kto tu śledzi?

To samo z Allegro - pojawia się aukcja, już się tu ktoś uaktywnia ;d

Oczywiście ze to są manipulacje, podłe, wredne, poniżej krytyki. Ciekawe jaki jest ich cel?
                                            • Gość: gość Re: strona p. Moniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.12, 22:13
                                              Ja u pani na portalu wróżyłam i sprawdza się
                                              • troisombres_monika Re: strona p. Moniki 25.01.12, 22:49

> Ja u pani na portalu wróżyłam i sprawdza się

Mnie nie ma na żadnym portalu, pracuję sama dla siebie i na siebie.
                                                Za to widzę tu jakiś psychopatyczny rys wmawiania innym różnych rzeczy, wspinania się na czyiś plecach.
                                                A także próby doprowadzenia do uczucia zaszczucia, śledzenia, pewnie najlepiej by było jakbym przez okno wyskoczyła i każda inna wróżka która się szanuje i jest dobra w tym co robi.
                                                To pewnie "wróżki", dziesiątki ników tu, dziesiątki na portalach.
                                                Ale doprowadziły do tego ze ludzie czytający to forum widzą to BARDZO WYRAŹNIE.
                                                • Gość: gość Re: strona p. Moniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.12, 22:54
                                                  Przepraszam myślałam ze to pani na online ale i tak sprawdziło się nawet jak to inna pani.Dziwne że na fb pani reklamuje ta str i ma zdjecie wróżki która jest na online stąd myslałam że to pani..............
                                                  • troisombres_monika Re: strona p. Moniki 25.01.12, 23:01

> Przepraszam myślałam ze to pani na online ale i tak sprawdziło się nawet jak to
                                                    > inna pani.Dziwne że na fb pani reklamuje ta str i ma zdjecie wróżki która jest
                                                    > na online stąd myslałam że to pani..............

Gwoli przyszłości na FB nie mam profilu. I niczego tam nie reklamuję tym samym.
                                                    Upadek moralny "wróżek" co poniektórych tu to mało powiedziane.
                                                  • Gość: Lady of Shadows A JA SIĘ DZIWIĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.12, 23:07
                                                    Po co te dyskusje wielowątkowe, obrzucanie siebie błotem, wieczne krzyki na forum ?

Ludzie, macie za dużo adrenaliny w sobie? To idźccie na strzelnicę, na ring, na basen.
                                                    Zostawcie w spokoju Panią Monikę i wszystkie wróżki.

Serio, jak się czyta co niektóre posty to można się zatruć i zaniemówić z rozpaczy.
                                                    Nie mam na myśli nikogo, ani z piszących, ani z opisywanych osob.

Zastanówcie się nad sobą - aż tak bardzo brakuje Wam środka do wyżycia się w inny
                                                    sposób, niż na forum tym, lub innym ? W domu nie macie z kim pogadać i poza nim ?

Czy to forum służy co niektórym sfrustowanym osobom do spędzania wolnego czasu ?
                                                    Dlaczego tutaj nie może być od dłuższegi czasu normalnie ? A kiedyś było, o dziwo,
                                                    ale to było dawno ( dawno, dawno temu za lasami, za siedmoma górami ... ).

Mam dość wątków na tym forum w których się szydzi z jednej, drugiej, trzeciej wróżki.
                                                    Niestety, to forum jest tylko przykładem na to, że człowiek człowiekowi wilkiem.

ave !
                                                  • Gość: Lady of Shadows A JA SIĘ DZIWIĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.12, 23:15
                                                    >Serio, jak się czyta co niektóre posty to można się zatruć i zaniemówić z rozpaczy.
                                                    > Nie mam na myśli nikogo, ani z piszących, ani z opisywanych osob.

Nikogo konkretnego z niku, imienia i reszty...
                                                  • Gość: nicola 78 Re: Popieram IP: *.toya.net.pl 28.01.12, 15:10
                                                    Zgadzam się z tobą w 100% masakra jakaś co tu się dzieje ,nikt nic nie moze dobrego napisać bo zaraz ci się dostanie jak pochwalisz wróżkę albo coś pozytywnego napiszesz
                                                  • Gość: gosc Re: Popieram IP: *.tktelekom.pl 26.01.13, 20:48
                                                    Przeglądałam różne wątki i ten jest wyjątkowy :)
                                                    Dziewczyny uważajcie, żeby ta rozjuszona Pani Monika nie rzuciła na Was uroku :)
                                                    Ona chyba nie jest wróżką, co najwyżej zajmuje się czarną magią!
                                                  • troisombres_monika Re: Popieram 26.01.13, 21:37
                                                    Gość portalu: gosc napisał(a):

> Przeglądałam różne wątki i ten jest wyjątkowy :)
                                                    > Dziewczyny uważajcie, żeby ta rozjuszona Pani Monika nie rzuciła na Was uroku :
                                                    > )
                                                    > Ona chyba nie jest wróżką, co najwyżej zajmuje się czarną magią!

Co najniżej
                                                  • Gość: A. Re: Popieram IP: *.dip.t-dialin.net 26.01.13, 23:13
                                                    ..i nie chcialabym byc na miejscu tych osob:)))

Bo Pani Monika nie rzuca slow na wiatr to raz..
                                                    a dwa-w tym co robi jest NAJLEPSZA!
                                                  • Gość: anna Re: Popieram IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.13, 17:13
                                                    serdeczności Pani Moniko!
                                                    nie wiem jak Pani to zrobiła, ale od czasu rozmowy z Panią jest dużo, dużo lepiej /i wątpię, by był to przypadek/
                                                  • Gość: liki Re: Popieram IP: *.181.48.216.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.01.13, 18:43
                                                    hahah dokładnie CO NAJNIŻEJ
                                    • Gość: M-nicola Re: strona p. Moniki IP: *.toya.net.pl 30.01.13, 09:47
                                      Szkoda ze wczesniej nie widziałam tych wpisów i niepotrzebnie też tak wypytywałam Panią Monikę o stronę :( kurde po ostatnim wpisie pewnie pomyslała ze następna co wymusza coś ,chce zmanipulować no tak teraz rozumiem brak odpowiedzi ,brak zaufania nie dziwi mnie tez po tym co tu czytałam ,szkoda ze przez manipulację innych dostaje się niewinnym
    • hegema Re: Pani Monika Troisombres 26.01.13, 18:21
      Kto zna adres email P. Moniki?
    • survine Re: Pani Monika Troisombres 02.02.13, 18:44
      Pani Moniko, i co ja mam teraz o tym wszystkim myslec ??????????????
      • Gość: k. Re: Pani Monika Troisombres IP: *.ip.xcore.pl 04.02.13, 21:40
        czy komuś też pani Monika nie odpowiada na maile czy tylko ja mam taki problem? :(
        • survine Re: Pani Monika Troisombres 04.02.13, 21:54
          Mi nie odpowiada.. ale chyba zaczynam sie z tym godzic.. mowi sie trudno.. szkoda, ze tak wyszlo bo wszystko w co wierzylam runelo ale trudno..
        • troisombres_monika Re: k-survine 04.02.13, 22:31
          Nic nie jest doskonałe, nawet sygnał maskujący twoje ip musi przejść między masztami.
          czyli jakiś czas po wpisie to miejsce przerzutu sygnału jest do znalezienia :)
          ręce opadają.

Gość portalu: k. napisał(a):

> czy komuś też pani Monika nie odpowiada na maile czy tylko ja mam taki problem?
          > :(
          • survine Re: k-survine 04.02.13, 22:35
            ale niby k to survine? To sie akurat Pani mysli :)
            • troisombres_monika Re: k-survine 04.02.13, 23:27
              Cytując
              się nie myślę :))
              wsparcie się skończyło

survine napisała:

> ale niby k to survine? To sie akurat Pani mysli :)
              • survine Re: k-survine 04.02.13, 23:35
                Pani nigdy nie dopuszcza do siebie mysli, ze sie moze myslic, ale naprawde ja to nie - k. Gdyby Pani naprawde wszystko wiedziala to i to Pani by odrazu zobaczyla a tak sie nie stalo. Ja to wiem bo ja nie pisalam jako k.
                Tak na marginesie to nie ja zaczelam te wojne, to Pani mnie wyrzucila ze swojej strony, bez slowa wyjasnienia.. ladnie tak?
                • survine Re: k-survine 04.02.13, 23:37
                  Mialo byc MYLIC!!!!! A nie myslic.. sie po prostu przejezyczylam..
              • survine Re: k-survine 04.02.13, 23:40
                troisombres_monika napisała:

> Cytując
                > się nie myślę :))
                > wsparcie się skończyło

I jeszcze jedno - znowu Pani straszy. Z jednej strony pisze Pani, ze nie straszy (na swojej stronie), a co innego Pani robi? To nie jest ludzkie.. z Pania nie mozna dyskutowac, tylko trzeba bezgranicznie przynawac, ze jest Pani nieomylna.. a co jesli sie Pani jednak myli? I pomylila juz kilka razy tylko wczesniej nigdy o tym nie mowilam?
          • Gość: k. Re: k-survine IP: *.ip.xcore.pl 04.02.13, 22:42
            ja zupełnie nie rozumiem o co chodzi.. kilka razy sobie u Pani wróżyłam, teraz piszę do Pani i nic. Nie wiem czy maile nie dochodzą nagle czy o co chodzi. I nie jestem survine, wogóle o co chodzi??
            • Gość: k. Re: k-survine IP: *.ip.xcore.pl 04.02.13, 22:54
              przyznam, że jest mi przykro, bo jestem stałą klientką, bardzo zawsze byłam z Pani zadowolona a tu na moje pytanie taka odpowiedź dziwna. Pani mnie chyba z kimś myli
              • survine Re: k-survine 04.02.13, 23:01
                Ja tez bylam stala klientka ale chyba juz nie jestem ;-) I tez mi bylo przykro ale mowi sie trudno, moze tak ma byc, ze mamy zaczac zyc wlasnym zyciem :) Pozdrawiam.
                • troisombres_monika Re: k-survine 05.02.13, 20:30
                  Ban na blogu zostanie tak czy siak, a szkoda bo zaraz kursy będą, diagnozy i inne.
                  PS. nie czytałam reszty wpisów, bo szkoda zdrowia, jak widać po częstotliwości wymienionych-nieprzeczytanych laleczki działają dobrze :)

survine napisała:

> Ja tez bylam stala klientka ale chyba juz nie jestem ;-) I tez mi bylo przykro
                  > ale mowi sie trudno, moze tak ma byc, ze mamy zaczac zyc wlasnym zyciem :) Pozd
                  > rawiam.
                  • Gość: liki Re: k-survine IP: *.204.60.207.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.02.13, 15:49
                    Pani Moniko jest Pani kosmitka - pisze tu bo już mi się nie chcę @ wysyłać ))) patryk się nawrócił może jeszcze nie w 100 % bo do szkoły idzie marudzac ale w ciągu dosłownie 3 ostatnich tygodni moje dziecko przeszło totalną metamorfozę - czy to już tak będzie na zawsze, bo boję się że się obudzę z tego pięknego snu , nie wiem jak to Pani zrobiła ale szok ;-DD
                    • Gość: A. Re: Do Liki IP: *.dip.t-dialin.net 06.02.13, 17:00
                      WITAJ:)))
                      wierz mi,znam te ,,przemiany,,pani Moniki i tez ciezko mi w nie uwierzyc:),ze to dzieje sie jednak tak,jak widziala,choc wydawalo sie,ze tutaj tylko Cud pomoze...
                      ale ,,naprawila,,tyle spraw:)
                      zmienila tylu,,ludzi,,:)
                      ze ja wierze:))

jak najbardziej wierze,bo znam z wlasnego doswiadczenia:)
                      i sama jestem takich chodzacym przykladem Jej zmian:)))
                      pozdrawiam:)))

i powodzenia:))))
                    • troisombres_monika Re: k-survine 06.02.13, 21:28
                      Dooooobra!
                      Mam zieloną skórę i zielone czułki ;ddd
                      Idzie do was dłuuga zima, proszę swoim krasnalom serwować tran.

Gość portalu: liki napisał(a):

> Pani Moniko jest Pani kosmitka - pisze tu bo już mi się nie chcę @ wysyłać )))
                      > patryk się nawrócił może jeszcze nie w 100 % bo do szkoły idzie marudzac ale w
                      > ciągu dosłownie 3 ostatnich tygodni moje dziecko przeszło totalną metamorfozę -
                      > czy to już tak będzie na zawsze, bo boję się że się obudzę z tego pięknego snu
                      > , nie wiem jak to Pani zrobiła ale szok ;-DD
                      • Gość: Gosia Re: k-survine IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.13, 21:40
                        Ja tez w takim razie dorzucę swoje trzy grosze... , nie wiem jakim cudem,ale sytuacja miedzy mną i pewnym facetem zmieniła się diametralnie na korzyść :) , wiem,że Pani Monika maczała w tym palce...dziekuję :)))
                        • Gość: z daleka Re: k-survine IP: *.ed.shawcable.net 06.02.13, 21:53
                          Ja rowniez sie zastanawialam czy swoje trzy grosze dorzucic? ale musze.
                          Pani Monika jest Cudowna Kochana osoba to co u mnie w zyciu sie poprawilo to wiem ze
                          Dzieki wlasnie JEJ.
                          Dziekuje Pani z calego serduszka i pozdrawiam.
                          • Gość: A. Re: urodziny pani Moni / 07.02/ IP: *.dip.t-dialin.net 06.02.13, 22:05
                            ...wiec jak przeczyta te wpisy to ucieszy sie podwojnie:))

ja tez sie ciesze,ze ludzie doceniaja i widza na prawde ile dobrego
                            pani Monika robi:)))
                            pozdrawiam:))

to najlepszy prezent jaki mogla tutaj na forum otrzymac:)
                            • Gość: M. Re: urodziny pani Moni / 07.02/ IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.13, 22:42
                              Czyli jutro trzeba zrobić tort ;)
                              • survine Re: urodziny pani Moni / 07.02/ 06.02.13, 23:07
                                A ja zycze Pani Monice zeby pamietala, ze kazdy z nas bywa czasem omylny /nawet wrozka/ i ze szacunek dla drugiego czlowieka znaczy wiecej niz jakiekolwiek slowo i ze nie kazdy jest jej wrogiem /jak mysli/ i ze Polska wcale nie jest najgorszym krajem do mieszkania /prosze pojechac na wakacje do Indii, Kambodzy czy Afryki../ i ze nie kazdy ksiadz jest zly /jak wypowiada sie o kosciele/.. bo w zyciu nic nie jest biale albo czarne i to jest chyba najfajniejsze w tym wszystkim.. a ja tymczasem zaluje, ze szukalam odpowiedzi u wrozki przez tyle czasu /nie uwierzycie ale moja znajomosc z p. Monika siega 2009 roku/.. no nic, wszyscy sie uczymy na bledach. Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin!
                                p.s. tylko wciaz zastanawia mnie dlaczego Adka tak Pania zachwala skoro wrozy sobie co miesiac u innej wrozki /na allegro/? Adieu!
                                • Gość: A. Re: do survine IP: *.dip.t-dialin.net 06.02.13, 23:18
                                  Bo ja zakupuje wrozby dla znajomych,ktorzy nie maja allegro,to raz,
                                  a dwa-nie jest to co miesiac.Sprawdz dobrze daty,kiedy zostaly zakupione te wrozby,
                                  wtedy bedziesz widziala,ze komentarze sa napisane dlugo po zakupieniu tych wrozb.
                                  i zadna inna wrozka.-bo byla tylko jedna Izis.
                                  Nie wiem co sie z Toba dzieje,ale dobre to nie jest.
                                  Przykro sie czyta slowa do kogos,kto Ci Gosiu tyle pomogl..
                                  na prawde.
                                  Mimo wszystko spokojnej nocy.
                                  • survine Re: do survine 06.02.13, 23:38
                                    Gość portalu: A. napisał(a):

> Bo ja zakupuje wrozby dla znajomych,ktorzy nie maja allegro,to raz,
                                    > a dwa-nie jest to co miesiac.Sprawdz dobrze daty,kiedy zostaly zakupione te wro
                                    > zby,
                                    > wtedy bedziesz widziala,ze komentarze sa napisane dlugo po zakupieniu tych wroz
                                    > b.
                                    > i zadna inna wrozka.-bo byla tylko jedna Izis.
                                    > Nie wiem co sie z Toba dzieje,ale dobre to nie jest.
                                    > Przykro sie czyta slowa do kogos,kto Ci Gosiu tyle pomogl..
                                    > na prawde.
                                    > Mimo wszystko spokojnej nocy.

A skad Ty mozesz wiedziec w czym mi pomogla Pani Monika, no chyba, ze Pani Monika opowiada detale o swoich klientach.. ?
                                    I to nie ja zaczelam pierwsza mowic zle o Pani Monice, tylko to ona mnie wyrzucila.. i nawet wiem dlaczego bo zaczelam sie zastanawiac czy te wrozby wogole maja szanse sie kiedys spelnic/ (i tak od 4 lat?? - troszke dlugo nie sadzisz?)
                                    Wiesz co jest najgorsze, ze ja jej naprawde ufalam /jak Ty teraz i nawet sama zalozylam ten watek rok temu i jej bronilam/ a ona mnie tak potraktowala..
                                    • Gość: A. Re: do survine IP: *.dip.t-dialin.net 06.02.13, 23:45
                                      Gosiu po Twoich wpisach tutaj na forum ,sama pisalas,ze ma Dar,ze Ci pomogla itd.

Pani Monika NIGDY!< NIE ZDRADZILABY tajemnicy klienta pamietaj o tym Gosiu.
                                      mimo wszystko
                                      wszystkiego dobrego Ci zycze,
                                      spokojnej nocy.
                                      Dobranoc.
                                      • survine Re: do survine 06.02.13, 23:48
                                        Pomogla mi, przeciez zawsze to mowilam.. tylko nie w tym co bylo dla mnie najwazniejsze.. i dlaczego mnie wyrzucila?? Slowa nawet zlego na nia nie powiedzialam.
                                        • Gość: M-nicola Re: do survine IP: *.toya.net.pl 07.02.13, 13:30
                                          Survine z Adą nie dyskutuj ,ona tego nie potrafi ,gdy ja próbowałam wyjasnić sprawę ona zaraz mnie wywaliła z grona znajomych ,zachowuje się jak dziecko czyli biorę zabawki i idę z piaskownicy obrażona nie wiadomo o co .Gdybym jej wiązankę wyzwisk puściła ,obraziła to rozumiem ,nie mozna swojego zdania powiedzieć bo zaraz jest wielkie oburzenie ,straszenie i inne i po co to ? tak się zachowuje człowiek które ratuje ludzkie życia ? myslałam ze jestes bardziej ludzka tyle razy ci dziękowałam za twoją pomoc i Pani Monice a ty swoje i ciągle przekręcasz zeby na twoje wyszło jaka ty swięta jesteś kobieta z kółka różańcowego .

Ps Wszystkiego najlepszego Pani Moniko z okazji urodzin ,dużo zdrowia i życzę również wiecej wiary w drugiego człowieka nie kazdy jest Pani wrogiem choć z tego co widzę wszystkich prędzej czy pózniej Pani ma za wrogów ,nikt nie jest doskonały i nikt nie jest nieomylny nawet najlepsi .I co najważniejsze to są szczere życzenia :) pozdrawiam
                                          • troisombres_monika Re: Nicolo 07.02.13, 18:47
                                            dziękuję za szczere życzenia :)

Gość portalu: M-nicola napisał(a):

> Survine z Adą nie dyskutuj ,ona tego nie potrafi ,gdy ja próbowałam wyjasnić s
                                            > prawę ona zaraz mnie wywaliła z grona znajomych ,zachowuje się jak dziecko czyl
                                            > i biorę zabawki i idę z piaskownicy obrażona nie wiadomo o co .Gdybym jej wiąza
                                            > nkę wyzwisk puściła ,obraziła to rozumiem ,nie mozna swojego zdania powiedzieć
                                            > bo zaraz jest wielkie oburzenie ,straszenie i inne i po co to ? tak się zachowu
                                            > je człowiek które ratuje ludzkie życia ? myslałam ze jestes bardziej ludzka tyl
                                            > e razy ci dziękowałam za twoją pomoc i Pani Monice a ty swoje i ciągle przekręc
                                            > asz zeby na twoje wyszło jaka ty swięta jesteś kobieta z kółka różańcowego .
                                            >
                                            > Ps Wszystkiego najlepszego Pani Moniko z okazji urodzin ,dużo zdrowia i życzę r
                                            > ównież wiecej wiary w drugiego człowieka nie kazdy jest Pani wrogiem choć z teg
                                            > o co widzę wszystkich prędzej czy pózniej Pani ma za wrogów ,nikt nie jest dosk
                                            > onały i nikt nie jest nieomylny nawet najlepsi .I co najważniejsze to są szczer
                                            > e życzenia :) pozdrawiam
                                          • troisombres_monika Re: do survine i Nikola 07.02.13, 23:21
                                            zastanów się kogo wybierasz sobie na znajomych i powierników. Bo jak to czytałam to jeden wielki targ i bazar się zrobił.

kto jest odpowiedzialny za pijaną przeszłość survine? pewnie ja ;)
                                            kto odpowiada za błędy ludzkie? pewnie ja;)
                                            kto takim decostudio zawadza kiedy traktują ludzi jak g..? pewnie ja;)

im więcej daje wam się serca tym bardziej zwalacie swoje błędy i porażki na mnie. trzeba chyba być jak inne wróżki, bach bach i zrobione? pisać "może coś może ktoś może to kochanek może to mąż a może choroba śmiertelna"? szantażować kłamstwami o zdradach i chorobach? pisać wiecznie "wydaje mi się i ja nie biorę za to odpowiedzialności bo karty to nie wyrocznia"?

pisałam ci nikola na blogu - coś cię woła, coś o ciebie walczy. nie pojęłaś. pisałam ci survine jesteś inną kobietą wewnątrz, ale nie - ty wolisz być dzieckiem z chorej wzorcowo rodziny.
                                            więcej pisać nie będę.
                                            <b>nie walczyłyście tu ze mną - walczyłyście z dobrem które chciałam wam dać. tak jak wielu innych na tym forum</b>

Gość portalu: M-nicola napisał(a):

> Survine z Adą nie dyskutuj ,ona tego nie potrafi ,gdy ja próbowałam wyjasnić s
                                            > prawę ona zaraz mnie wywaliła z grona znajomych ,zachowuje się jak dziecko czyl
                                            > i biorę zabawki i idę z piaskownicy obrażona nie wiadomo o co .Gdybym jej wiąza
                                            > nkę wyzwisk puściła ,obraziła to rozumiem ,nie mozna swojego zdania powiedzieć
                                            > bo zaraz jest wielkie oburzenie ,straszenie i inne i po co to ? tak się zachowu
                                            > je człowiek które ratuje ludzkie życia ? myslałam ze jestes bardziej ludzka tyl
                                            > e razy ci dziękowałam za twoją pomoc i Pani Monice a ty swoje i ciągle przekręc
                                            > asz zeby na twoje wyszło jaka ty swięta jesteś kobieta z kółka różańcowego .
                                            >
                                            > Ps Wszystkiego najlepszego Pani Moniko z okazji urodzin ,dużo zdrowia i życzę r
                                            > ównież wiecej wiary w drugiego człowieka nie kazdy jest Pani wrogiem choć z teg
                                            > o co widzę wszystkich prędzej czy pózniej Pani ma za wrogów ,nikt nie jest dosk
                                            > onały i nikt nie jest nieomylny nawet najlepsi .I co najważniejsze to są szczer
                                            > e życzenia :) pozdrawiam
                                            • survine Re: do survine i Nikola 07.02.13, 23:39
                                              Pani jest chora piszac takie rzeczy na forum. To byl taki TEST - moj ojciec nie jest alkoholikiem a ja mam normalna kochajaca sie rodzine i kazdy to potwierdzi kto mnie zna:) Uzylam tego bo chcialam zobaczyc jaka Pani jest.. (haha, jednak intuicja mnie nie myli). Ale Pani by wiedziala gdyby Pani byla prawdziwa wrozka.
                                              Pisalam do Pani maile a Pani wszystko co napisze wyciaga na forum i dzieli sie z innymi...

A i wie Pani co jeszcze mysle? Ze bylam super dobra jak placilam po 100-150zl miesiecznie a jak przestalam (o nie, to sie juz zmienilo jak zaczelam po prostu placic mniej np. 60zl ostanio to raczej za malo prawda) i zobaczylam, ze nie sprawdza sie wiele rzeczy to mnie Pani wyrzucila na bruk i obsmarowuje na forum. I wiem, ze zrobi to Pani z kazdym nastepnym kto bedzie niewygodny!
                                              • Gość: hmm Re: do survine i Nikola IP: *.b-ras1.bdt.dublin.eircom.net 08.02.13, 00:55
                                                Jestem jaka jestem
                                                jestem kim jestem
                                                a to kim jesteś zawdzięczasz między innymi mi. bo nad tym pracowałyśmy.
                                                testy? żarty sobie robisz kobieto?
                                                sprawdź fazy wpisów odpowiadają idealnie obrazowi pijanego czasu.
                                                sprawdź kompleksy które z ciebie wyciągałam.

i nikomu innemu tego nie zrobię.
                                                bo tylko ciebie postawiłam na nogi
                                                a ty jesteś jak żmija
                                                i dziwisz się że ci wywalono z meila i bloga?
                                                tamten napis na blogu był do ciebie
                                                bo wiedziałam wcześniej.

nie wkręcaj innych
                                                bo może nie są tak wredni jak ty?
                                                księżniczko.

a z prywatnymi spowiedziami daj sobie spokój
                                                bo czytać tego szkoda.

• Gość: M-nicola Re: do survine i Nikola IP: *.toya.net.pl 08.02.13, 13:03
                                              Napisała Pani do mnie i Survine więc się pytam Pani Moniko czy ja naprawdę zwalam swoje błędy i porażki na Panią ? tak Pani sądzi ? i ja walczyłam z dobrem które Pani chciała mi dac tak? dobrze niech będzie ze to wszystko moja wina ,ze ja to ta najgorsza zła która Panią krzywdzi ,śmiało .Zawsze Panią lubiłam ,nie jeden raz mi Pani pomogła bezinteresownie ,jestem wdzięczna miałam zaufanie i teraz sie dowiaduje ze ja z Panią walczyłam ? dobrze Pani napisała zebym się zastanowiła kogo wybieram na znajomych i powierników fakt

Ps Pisała mi Pani na blogu ze coś mnie woła i o mnie walczy pamiętam ,nie nie pojęłam i widocznie nie zrozumiałam cóż tępa jestem widocznie i głupia bo za taką mnie Pani uwaza więc co się Pani dziwi ze nie zrozumiałam? głupi nie zrozumie .
                                        • Gość: h. Re: do survine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.13, 13:47
                                          > wtedy bedziesz widziala,ze komentarze sa napisane dlugo po zakupieniu tych wrozb.

kupując cokolwiek nie trzeba wystawiać komentarzu, wiele wróżek wręcz pisze, że jeśli się go im nie wystawi one również nie wystawią.
                                        • troisombres_monika Re: do survine 07.02.13, 21:20
                                          Czytając te wpisy to bym się kłóciła, bo tu jest wiele niezasłużonych złych słów, wręcz histeryczna reakcja.
                                          A ja sobie nie mogę pozwolić na takie coś.
                                          Są rzeczy które w życiu lubię, są rzeczy które w życiu kocham.
                                          A jedną z takich jest moją praca.
                                          Nie raz jest trudno, nie raz pod górkę - ludzie o siebie walczą. Są przykre meile i ogromnie budujące - Pani Moniko wygrałam znalazłam jestem spełniona.
                                          Ale Ty - rozkapryszona dziewczynka..... Zdajesz sobie sprawę ile ludzi musi się narobić dzień i noc żeby mieć to co Ty? Czy Ci to umyka?
                                          Widziałaś kiedyś czyjeś głodne dzieci? Pewnie nie, bo to nie Twoja działka przecież.
                                          Bo Ty masz ustawioną rodzinę jakoś tam.. no nieprawda. bo Ty jesteś ponadto.. bo TY TY TY.
                                          też nieprawda.
                                          \
                                          Obudź się nie siej fermentu nie siej kłamstw. Popatrz na ludzi wokół bo SĄ.
                                          Trzy wieże, pamiętasz miasto z trzema wieżami? W wieżach więziono zazwyczaj księżniczki.

Co masz wspólnego z kościołem że mnie oskarżasz? Dałaś coś biednemu? Byłaś wśród biednych? NIE.
                                          Rozumiesz cokolwiek o miłosierdziu? NIE bo wchodzisz tu i klepiesz nie wiadomo co. Bo klepiesz do innych nie wiadomo co.
                                          Czas księżniczek z wieży w moim życiu się skończył.
                                          Księżniczki nie dostaną pomocy.
                                          To tyle :))

survine napisała:

> Pomogla mi, przeciez zawsze to mowilam.. tylko nie w tym co bylo dla mnie najwa
                                          > zniejsze.. i dlaczego mnie wyrzucila?? Slowa nawet zlego na nia nie powiedziala
                                          > m.
                                          • Gość: tfu Re: do survine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.13, 12:58
                                            Nie wnikam w umiejętności Pani Moniki i w to czy i w kim wzbudza sympatię czy antypatię
                                            ale tak po ludzku korespondencja między Panią a Panią Survine jest niesmaczna.

To Pań decyzja i zgoda na przekomarzanie się co raz tutaj, ale chyba lepiej wyjaśniać takie spawy na maila, niż rozwijać kolejny bezsensowny wątek na tym forum - bo co on wnosi? NIC
                                            • troisombres_monika Re: do survine 16.02.13, 20:12
                                              To ja wniknę na chwilę.
                                              Na meil nie da rady, w końcu odmówiłam pomocy.
                                              I słucham.... gdzie jest to zdradzenie tajemnic klienta? Obie namieszałyście, obie podburzyłyście ludzi i forum.
                                              Gosia Gosialska i Nicola. Odwdzięczenie się za całe lata.

Mnie się nie da już skrzywdzić, tak jak napisałam na stronie krzywdzicie słabszych i biedneijszych od was

Gość portalu: tfu napisał(a):

> Nie wnikam w umiejętności Pani Moniki i w to czy i w kim wzbudza sympatię czy a
                                              > ntypatię
                                              > ale tak po ludzku korespondencja między Panią a Panią Survine jest niesmaczna.
                                              >
                                              > To Pań decyzja i zgoda na przekomarzanie się co raz tutaj, ale chyba lepiej wyj
                                              > aśniać takie spawy na maila, niż rozwijać kolejny bezsensowny wątek na tym foru
                                              > m - bo co on wnosi? NIC
    • Gość: ja Re: Pani Monika Troisombres IP: *.icpnet.pl 07.02.13, 21:25
      Również składam najlepsze życzenia Pani Monice! Dużo sił do rozwijania niezwykłych umiejętności, który niewątpliwie Pani posiada! Jakiś czas temu napisała Pani, że prawdziwe życzenia dla mnie spełnią się w lutym. Myślałam, że chodzi o rozterki dotyczące spraw sercowych (te są nadal). Ale własnie dziś udało mi się wkroczyć na nową drogę w sferze edukacyjnej/zawodowej, choć wydawało się, że akurat te drzwi są dla mnie zamknięte! Bardzo dziękuję i pozdrawiam!
      • Gość: niegrzeczna Re: dla Pani Moniki serdeczne życzenia:) IP: *.mirasoft.pl 07.02.13, 22:43
        Szczęścia,zdrowia,dobrych,życzliwych ludzi wokół siebie,samych słonecznych dni.Spełnienia najskrytszych marzeń,satysfakcji z pracy.Wszystkiego najlepszego:)
        • Gość: xy Re: dla Pani Moniki serdeczne życzenia:) IP: *.wolomin.net 07.02.13, 23:16
          Ja jako nowy klient Pani Moniki również przyłączam się do wszystkich najserdeczniejszych życzeń, a od siebie życzę Pani duuużo zdrowia, szczęścia, pomyślności oraz spełnienia najskrytszych marzeń :)

Cieszę się bardzo, że dane mi było do Pani trafić i dziękuję bardzo za dotychczasową pomoc:)

Pozdrawiam serdecznie,
          Kazik
      • Gość: A. Re: Pani Monika Troisombres IP: *.dip.t-dialin.net 03.04.13, 19:36
        U mnie sprawdzila sie koncowka marca tak jak pani Monika widziala,
        oraz slowa,ze zmiany przyjda Wielkanoca-przyszly:)
        tak wiec roczna wrozba zaczela teraz nabierac swoich sil:)
        no i rozwija sie:) pozdrawiam.
        Co dalej,czas pokaze:) narazie pisze to co sie wydarzylo:)
    • agrentowy4321 Re: Pani Monika Troisombres 04.03.23, 20:12
      Niekiedy może być to ciekawe
    • irona.sonata Re: Pani Monika Troisombres 25.04.23, 05:26
      To dziwne
    • irona.sonata Re: Pani Monika Troisombres 03.05.23, 05:14
      Oniemiałam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka