Gość: Robinho
IP: 109.95.113.*
18.02.12, 01:12
jak zwykle sondaż wróżki .Powiem krótko jako mężczyzna miałem sceptyczne podejście do wszelkiego rodzaju wróżb ,czarów ,rytuałów. Aż życie moje tak się ułożyło że w wielkiej rozsterce ,w takzwanym dole nie trafiłem przez wielki przypadek na portal dziwny z wróżkami i zaczeło się .porada za poradą w głowie młyn ,trafiałem jak rolka od wróżki do wróżki .Nagle olśnienie tak tłusta baba z figlarnym spojrzeniem miała czelnośc wypowiedzieć 6 zdań ,a raczej napisać mi w meilu 6 zdaćń .powiem tak zapłaciłem słono .....byłem zły a nawet wściekły jak ona mogła brrrrrrrrrrr nie lubie kobiet tęgich mam jakiś szowinistyczny stosunek ,ale ok koniec samokrytyki ....hihi Nie pisałbym tego ,bo i po co ,ale te 6 słownie sześć zdań zmieniło moje życie ,to one dzwięczały mi w umyśle czasem perwesyjnie wracałem i czytałem tego meila zresztą ta Ezoterium mi kazała czytać ten meil .TO SZELMA WIEDZIAŁA CO ROBI.Po roku czasu moje życie wygląda skrajnie inaczej niż wtedy jak ją poznałęm ,skąd ona ma tę wiedzę nie wiem i zastanawia mnie dlaczego 6 zdań postawiło mnie na nogi.