Gość: Julka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.12, 15:22 Dlaczego ktoś skasował temat o Alyssie? ;/ brałam u niej wróżbę, a teraz chciałam rytuał. Wróżba się sprawdziła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Alyssa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.12, 16:03 To idź i weź g..nas to obchodzi a reklamowy link z prawej strony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalenka Re: Alyssa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.12, 06:44 Korzystałam z Alyssy :D z numerologii związku u niej, wtedy trwała promocja i dostałam za darmo. Bardzo duża sprawdzalność :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośćiówa Re: Alyssa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.12, 09:10 Polecam :)) Wróżba Alyssy sprawdziła mi się w ok 80 % :) Odpowiedz Link Zgłoś
sensible00 To oszustka 02.09.12, 21:27 Pisałam już w innym wątku na jej temat, jednak chcę wszystkich ostrzec. Po wpłaceniu pieniędzy nie odpisywala na moje maile, zero wiadomosci, cisza ! Podła oszustka i tyle. Jeśli ktoś nie wierzy mam maile i mogę potwierdzić, że mnie oszukała chociaż zdawała się taaakaa miła. Odpowiedz Link Zgłoś
ezodino Re: To oszustka - gwiazdka 02.09.12, 21:32 Następna gwiazdka błyska uwodzicielsko..ci zadowoleni klienci,ta fantastyczna sprawdzalnosc.. Wspólczuje ci,sensible,naprawdę.I nie daj się wiecej wpuścic w maliny!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leze Re: To oszustka - gwiazdka IP: *.home.aster.pl 02.09.12, 21:55 ale co wam sie sprawdziło?? przeciez to były brednie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sensible00 Re: To oszustka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.12, 23:10 Aż sama się dziwię, że bylam taka glupia. Moja wina, bo nie szukalam zbyt wielu informacji na ten temat, pierwszy raz zycie mnie zaskoczylo w ten sposob ze musialam skorzystac z magii. Dlatego uwazajcie!! i szukajcie tylko sprawdzonych osob. Nie dajcie się zwieść miłym słówkom. Odpowiedz Link Zgłoś
sensible00 Wprowadzilam was w błąd!! 02.09.12, 23:49 Cofam to co napisałam, po prostu zle sie zrozumialysmy z alyssa, wykonala rytual. Teraz poczekam na efekty i dam znać :)) Po prostu zle sie zrozumialysmy, bo ja zrozumialam ze bedziemy utrzymywac kontakt podczas rytualu, ale jednak nie;) Przepraszam Was bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: Wprowadzilam was w błąd!! IP: *.opera-mini.net 03.09.12, 14:01 Alyssa jest wg mnie świetna. Wróżba co prawda sprawdziła się w 70% ale rytuał... Co tu dużo mówić, jestem zachwycona! Nigdy nie trafiłam na lepszą rytualistkę, poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś