IP: *.euro-net.pl 14.03.12, 00:51
Korzystal ktos z tej Pani na allegro? Jezeli tak, to proszę o opinię.
Obserwuj wątek
    • Gość: cóż Re: kaplanka7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.12, 12:05
      Bardzo długo czekałam na wiadomość od niej, która mnie nie usatysfakcjonowała.Miałam otrzymać obszerną analizę problemu(według aukcji), a dostałam 7 zdań...W dodatku Pani wysłała analizę w złym formacie i nie mogłam jej otworzyć i minęło kolejne 4 dni nim łaskawie wysłała mi analizę, którą mogłam już przeczytać.Sprawdzić też mi się nie sprawdziło.Jakbym miała polecić kogoś, kto oferuje podobne usługi artofreality jest lepsza.
      • Gość: gość Re: kaplanka7 IP: *.ip.shentel.pl 14.03.12, 20:14
        też miałam problem zeby otworzyć wróżbę:)
        po pół roku mogę juz napisac,ze niestety ale kompletnie NIC!się nie sprawdziło:((
        • Gość: cóż Re: kaplanka7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.12, 21:37
          U mnie tak samo, a pytałam o konkretną sytuację, więc nikt nie może powiedzieć, że to moja wina, bo się nie starałam itp.Dobrze, że jej nie posłuchałam, bo bym się wpakowała w kłopoty.
    • Gość: Karola Re: kaplanka7 IP: *.euro-net.pl 14.03.12, 22:03
      Dzieki dziewczyny. :) Kurde, a po komentarzach wydaje się, że Pani ma wielki dar. ;) Wszyscy zachwalają, piszą, iż obszerne odpowiedzi... Dlaczego nie wystawiłyście negatywnych komentarzy?
      • Gość: cóż Re: kaplanka7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.12, 22:29
        A co by to dało?Też by mi dała negatywa i napisała banialuki w stylu, że niemożliwe że się nie sprawdziło;)Poza tym większość wystawia komentarz zaraz po otrzymaniu wróżby, kiedy jest podjarana odpowiedzią i nie czeka na sprawdzenie.Dla mnie wróżba była byle jaka i na pewno nie opłacało się czekać na nią tydzień.
        • Gość: gość Re: kaplanka7 IP: *.ip.shentel.pl 14.03.12, 23:01
          popieram;)kurcze,własnie to jest to,że nie wystawisz negatywu,bo obawiasz sie reakcji,a czytałam naprawdę okropne,ze tylko sie załamać:( Oj!potrafią odbić piłeczkę,az za bardzo;)więc dobrze,ze jest to forum:))
          • Gość: aha Re: kaplanka7 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.03.12, 21:37
            hmm ja skorzystałam z jej wrózby kilka miesiący temu i nie miałam żadnych problemów z nią-dostałam obszerną wypowiedz w dobrym formacie.Wrózba ma sie sprawdzić w połowie roku, napisała mi mniej więcej to samo, co sprawdzona wrózka na zywo dużo wcześniej.
            także nie mogę powiedzieć,że jestem niezadowolona.
        • kotylaciate Re: kaplanka7 14.01.13, 11:19
          co fakt to fakt, trochę głupio dostać zwrotnego negatywa za wróżbę ;)
          • Gość: gość Re: kaplanka7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.13, 11:49
            Sposób na oczyszczenie energetyczne aury: kąpiel w słonej wodzie,sól koniecznie morska.Na wannę wody 10 łyżek soli.Cieplutka odprężająca kąpiel 20 minutowa oczyszczająca ze złogów energetycznych całego ciała.Po zakończeniu prysznic z wizualizacją zamknięcia swojego ciała w złotym kokonie.Spłukujesz wszystkie brudy,które zabiera woda i spływa do ziemi.Po co Ci wróżka?
    • Gość: minerwa_ Re: kaplanka7 IP: *.nplay.net.pl 27.06.12, 18:33
      A czy któraś z was może korzystała u niej z zabiegów oczyszczania aury i czakr ? Jakie wrażenia ? Kobieta zna się na rzeczy ? Długo się czeka na zabieg ?
      • Gość: aa Re: kaplanka7 IP: *.star.net.pl 14.01.13, 10:41
        jak to jest z tym oczyszczaniem?
    • agrentowy4321 Re: kaplanka7 04.03.23, 19:21
      To elektryzuje wręcz
    • irona.sonata Re: kaplanka7 25.04.23, 04:33
      Bardzo bardzo
    • irona.sonata Re: kaplanka7 03.05.23, 04:24
      O jezu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka