Dodaj do ulubionych

Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłosny

IP: *.play-internet.pl 15.03.12, 22:58
Jak w temacie szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłosny Tyle że skuteczny i taki która działa szybko i sprawi ze moja ukochana mnie pokocha i bedzie teraz przy mnie. Zaplace ile bedzie trzeba tylko po efektach bo wydalem kilka tysiecy i nikt nie pomógł, wszyscy kłamią albo nie są w stanie wykonać skutecznego czaru. Jak zadziała można liczyć na moja uczciwość bo powodzenie tego wszystkiego jest dla mnie najważniejsze.
Jeśli ktoś może wykonać taki ryt albo zna kogos bardzo prosze o jak najszybszy kontakt na
dragonkk22@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.12, 23:03
      Polecam e-mail: wrozka-beata@wp.pl
    • Gość: gość Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.12, 23:31
      Poszukaj Laryssy ona robi swietne rytuały wystawia aukcje na allegro reklamowała się tu ale chyba skasowany link bo nie moge znalezc.no i Ezoterium robi rytuały,wróżka Gosia to z takich osob co forumowicze polecaja nie wiem kogo jeszcze mozesz zapytac moze ktos ci poleci kogos,ale decyzje kogo wybrac musisz podjac sam po rozmowie z wrozka.
    • Gość: gość Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: *.opera-mini.net 16.03.12, 07:44
      a co jej zrobiłeś, że cię nie chce?
      • Gość: opo Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: *.inowroclaw.mm.pl 16.03.12, 07:49
        Nie róbcie mu wody z mózgu, ryty nie działają, wiele było tutaj tematów o tym !!!!!
    • Gość: dragon Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: *.play-internet.pl 16.03.12, 11:39
      Musi być jakiś prawdziwy ryt który zadziała.
      Nic nie zrobiłem, tak po prostu jest.
      Serio jeśli ktoś może polecić kogoś uczciwego kto się zgodzi to prosze pisac. To bardzo ważne.
      • duleczka88 Wykonaj sam!! 16.03.12, 12:18
        skąd wiesz,ze ta osoba naprawdę go wykona??? a moze tylko skasuje kasę,a Ty bedziesz ciągle i nadal żył w swiecie złudzeń:(
        pamiętaj,ze tylko twoja energia i Ty możecie zdziałać cuda,i to się naprawdę zdarza.......i taka jest PRAWDA!
        pozdrawiam:)
        • Gość: dragon Re: Wykonaj sam!! IP: *.play-internet.pl 16.03.12, 12:45
          duleczka88 no tak szczerze to nie wiem czy wykona. Większość chyba tylko bierze kasę i nie pomaga nic. Ale ja nie znam rytów i nie jestem też zbyt dobry w takich rzeczach. A mogłabyś coś więcej doradzić jak się zabrać do tego ? Albo może możesz coś pomóc albo znasz kogoś kto by zrobił urok?
          Pozdrawiam.
    • wrozka_laryssa Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos 16.03.12, 12:35
      wrozka-laryssa.manifo.com/ To moja strona jeśli ktoś jest chetny to zapraszam mozna skorzystac z formularza kontaktowego.
      • Gość: .. Nie róbcie mu wody z mózgu!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ip.netia.com.pl 16.03.12, 12:37
        Nie róbcie mu wody z mózgu!!!!!!!!!!!!!!!
        • duleczka88 wykonaj sam 16.03.12, 12:50
          Świeca KOCHANKOWIE

Rytuał wykonujemy podczas przybywającej fazy Księżyca

● Na figurze mężczyzny napisz imię kobiety (swoje - jeśli jesteś kobietą, wybranki serca – jeśli jesteś mężczyzną); na figurze kobiety napisz imię mężczyzny.

● Posmaruj świecę mieszanką z miodu, cynamonu i rytualnego olejku “miłość” lub oliwy z oliwek. Używamy niewielkiej ilości olejku.

● Obwiąż świecę czerwona wstążeczką osiem razy, za każdym razem zawiązując węzełek (należy zrobić osiem węzełków) i postaw ją na folii aluminiowej, posmarowanej miodem zmieszanym z cynamonem i olejkiem (lub oliwą z oliwek).

● Zapal świecę i powiedz : Proszę aby (tu jego / jej imię) nigdy się ode mnie nie oddalał(a), niech myśli o mnie w dzień i w nocy, niech kocha mnie na zawsze.

● Kiedy świeca dopali się do końca, posyp jej resztki cynamonem oraz brązowym cukrem i zawiń w folię, robiąc z tego wszystkiego mały pakiecik. Owiń go czerwonym materiałem i ponownie czerwoną wstążeczką, robiąc osiem węzełków. Przy zawiązaniu każdego węzełka wypowiadaj jego / jej imię.

● Schowaj ten pakiecik wśród swojej bielizny osobistej i trzymaj tak długo, jak będzie to konieczne.

Rytuał można powtórzyć przy następnej przybywającej fazie Księżyca.

Tylko pamiętam musi być taka swieca,zadna inna.
          Powodzenia i uwierz w to,ze tylko Ty dokonasz tego!nie wrózka,która sie ogłasza.
          • duleczka88 Re: wykonaj sam 16.03.12, 12:52
            I jeszcze jedno,jesli sprawa jest bardzo pilna;)wiadomo o co chodzi,mozesz zrobic rytuał w kazdej chwili.
            • Gość: dragon Re: wykonaj sam IP: *.play-internet.pl 16.03.12, 13:08
              Dziękuję za podanie rytu. Jak zdobędę te świece i reszte rzeczy zapewne spróbuje. Ale to może zadziałać? no bo w moim przypadku czegoś silnego chyba potrzeba skoro nikt nie potrafił pomóc z tych co się ogłaszają. No i Ty serio nie znasz nikogo kto by pomógł i kasy nie wyciągnął? No bo wiesz strasznie ciężka i zarazem pilna jest ta sprawa.
              • duleczka88 Re: wykonaj sam 16.03.12, 13:26
                zrozum,ze NIKT! Ci nie pomoże:(( choćby Cie zapewniali na 100%,to jest to kłamstwo.
                wykonaj go sam,na Allegro kupisz taka swiece,lub w sklepie ezoterycznym.
                Trzymaj się:) i zobaczysz,ze zadziała!!
                • Gość: dragonk Re: wykonaj sam IP: *.play-internet.pl 16.03.12, 13:45
                  Ok dzięki. Więc jak samemu się robi to wtedy działa?
                  • duleczka88 Re: wykonaj sam 16.03.12, 13:52
                    Tak,i juz nie martw się,bo na pewno zadziała;)
                    • Gość: dragon Re: wykonaj sam IP: *.play-internet.pl 16.03.12, 14:42
                      Ok to tak spróbuje ;) Czyli sadzisz, że samemu dam radę i wszystko będzie dobrze ?
                      • laura-hanna Re: wykonaj sam 16.03.12, 21:40
                        Ja prosta kobieta jestem,czy mozecie cos mi wyjasnic,bo nie pojmuję...
                        Otóz ryt ma zmusic osobe,ktora nie kocha - by pokochala.Czy to jest w porządku?To wygląda mi na łamanie czyjejs wolnej woli.Wybrala inaczej,juz ja zmuszę ,by wrócila i pokochała!!!
                        Czy to nie jest egoizm?Jesli tak kocha,to niech uszanuje wybor ukochanej!
                        A te ryty to bajki i wyciąganie pieniędzy z kieszeni naiwniakow!Ale neich wyciagają!Bo tylko czlek o marnej moralnosci chce naginac uczucia drugiej osoby do swego widzimisię /choćby ze szlachetnych nawet pobudek/, więc niech płaci!!!
                        • Gość: kasia Re: wykonaj sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.12, 08:06
                          duleczko88 czy tobie lub znajomym osobom pomogl ten ryt?tez sproboje go wykonac tylko musze sobie kupic to co potrzebne do jego wykonania;)
                          • duleczka88 Re: wykonaj sam 17.03.12, 09:10
                            tak pomogło,tylko naprawdę musisz dużo pozytywnej energii w to włożyć i przy tym nie zapominaj o afirmacjach.
                            pozdrawiam.
                            • Gość: gosc Re: wykonaj sam IP: 193.239.60.* 20.03.12, 11:57
                              Bzdury, osoba ktora nie ma pojecia o rytualach nie wykona go tak zeby cokolwiek zadzialal, skad Ci to przyszlo do glowy ze zrobienie samemu rytualu daje jakis efekt??
                            • Gość: Zdziwiona Re: wykonaj sam IP: *.lomza.vectranet.pl 15.04.12, 21:00
                              Jak mozna mowic o pozytywnej energii jesli sie ingeruje w czyjąś wolną wolę. Przezabawne i przesmieszne.
            • brygida53 Re: wykonaj sam 11.04.12, 17:27
              duleczka88-zrobiłam rytuał...hmmm..ale swiece zamowilam rozowa..w Czary Mary i mi przyszla bez instrukcji,ten róz to prawie jak czerwony był..zrobiłam dzien przed pełnią..tak sie paliła ponad dobe i przez tą folie aluminiową wypaliła mi dziure w blacie stołu!nie wiem czy to nie był zły omen..na poprzedniej pelni tez zrobiłam ten sam ryt..z 2swiec czerwonych zwiazanych ta czerwona wstazeczka..zgodnie z twoja instrukcja..wszystko zgodnie.Tylko niecierpliwosc mnie zżera..bo nic nie drga w sprawie..a miłosc była ogromna..i niby nie zerwane ale separacja totalna od kilku miesiecy.Nawet mi sie wydaje ze nic z tego nie bedzie?jak dlugo sie dzieje takie "zadziałanie"???Czy mam na nastepną pełnie/przybywanie /znowu ruszyc do rytu??.prosze powiedz mi jak to wyglada.Dziekuje.
          • Gość: ktos.taki Re: wykonaj sam IP: *.1and1.pl 17.03.12, 09:53
            Czy wy myślicie że jakieś rytuały dostępne w internecie, czy książkach przetłumaczonych niezgrabnie na język polski mogą działać..Magia wywodząca się sprzed tysięcy lat zamieszczona w internecie bla ha ha ha..
            To może każdy z was jak rozłoży karty to poda liczby do totka..To tak jak byś sprawdzała co ci dolega na internecie i jaka to choroba, i już lekarzem pewnie jesteś wyśmienitym no nie?
            Ale pewnie co tam, drobnostka aby uaktywnić demona, każdy w przedszkolu to przerabiał z nas...
            Tak, tak świeca to wyśmienity przyrząd do magi miłosnej...bardzo poręczny tak jak skarpetki na nogach..
            • Gość: gość Re: wykonaj sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.12, 13:23
              ten rytuał jest dostępny razem z czerwoną świecą kochanków tzn.kupujesz świece a rytuał ten masz w gratisie www.StraganEzoteryczny.pl
          • brygida53 Re: wykonaj sam 24.03.12, 04:58
            ;-)Kochana-a jak to sie ta swieca pali z tą wstążeczką????nie spowodujemy zakopcenia całego domu czy pożaru???czy może zamiast wstązeczki być czerwona nić /gruba wełniana/??Załapałam sie na ten rytuał,swieca zamówiona-o efektach was powiadomie,tymczasem takie techniczne wątpliwosci mam.
            • duleczka88 Re: wykonaj sam 24.03.12, 08:20
              Hej;)
              Jesli zamówiłas swiecę,to tam będzie dołączony rytuał(jak go wykonać) w nim akurat nie ma czerwonej wstążki.Juz Ci podpowiem, kup kadzidełko różane,ja sie za nim trochę nabiegałam;)
              pozdrawiam:)
              Ps.
              podałam wtedy jak wykonać taki rytuał,gdyby ktos kupił samą świecę w sklepie ezoterycznym,ale przez sklepy wysyłkowe zawsze jest dołączony rytuał.
              Obydwa sa skuteczne i spierzcie sie ,bo pełnia juz tuz:)
              • tagoria Re: wykonaj sam 24.03.12, 10:24
                Zadziałał Tobie na jakiegoś faceta ? opowiedz więcej o efektach.

duleczka88 napisała:

> Hej;)
                > Jesli zamówiłas swiecę,to tam będzie dołączony rytuał(jak go wykonać) w nim aku
                > rat nie ma czerwonej wstążki.Juz Ci podpowiem, kup kadzidełko różane,ja sie za
                > nim trochę nabiegałam;)
                > pozdrawiam:)
                > Ps.
                > podałam wtedy jak wykonać taki rytuał,gdyby ktos kupił samą świecę w sklepie ez
                > oterycznym,ale przez sklepy wysyłkowe zawsze jest dołączony rytuał.
                > Obydwa sa skuteczne i spierzcie sie ,bo pełnia juz tuz:)
                • duleczka88 Re: wykonaj sam 24.03.12, 16:38
                  Czaruje jednego faceta;)
                  ale muszę Ci napisać,ze po mału.....po mału...... i prawie;))
                  a reszta cicho,sza;))
                  pa:)
      • Gość: gość Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.12, 20:43
        POLECAM WARTO!!!
        • Gość: do dragon Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: 193.239.60.* 20.03.12, 11:55
          nie znajdziesz chyba takiej osoby która wezmie pieniadze po efekcie,robilem rytual u wrozki gosi, chcialem zaplacic druga czesc (kilka tysiecy zl) po efekcie, nie bylo o tym mowy, bo wiedziala chyba ze efektu moge sie nie doczekac, to co pisza niektore osoby ze tylko jak sam zrobisz to zadziala to tez nieprawda, robilem sam mase roznych rytualow i nic, zeby dobrze zrobic rytual trzeba byc do tego przygotowanym odpowiednio, nierzadko konieczny jest do tego dar, jak mozecie pisac ze kazdy kto sobie zrobi rytual sam to mu zadziala?bzdura totalna, myslicie ze ktos kto nie ma o tym pojecia zapali swieczke, wypowie magiczne slowa i mu zadziala??
          • Gość: gość Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: *.ip.shentel.pl 20.03.12, 12:00
            a teraz czekasz na to,ze ktoś Ci napiszę "robisz rytuały???"hi hi
            daj spokój! tez wiem,ze wykonany przez samego siebie,jest bardziej skuteczny;)
          • Gość: dragon Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: *.play-internet.pl 21.03.12, 21:56
            To co w końcu zrobić ? Jak znaleźć kogoś kto pomoże? Siedzi tu tyle osób, które mają coś wspólnego z magią i wróżbiarstwem więc na pewno ktoś coś wie.
            • Gość: Kasanda Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: *.inowroclaw.mm.pl 22.03.12, 07:41
              Miales sam zrobic, widze że nadal nic nie rozumiesz, nie sądze by ryt sie w twojej sprawie spelnil.
              • Gość: Magda Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: 193.23.61.* 22.03.12, 12:16
                Kolega leniwy troszecze, trzeba włożyć troszę energii w rytuał ale i adorację .
                Nie wystarczy zrobić rytuału i czekać ,ze może panna przyjdzie ,zaprosi Cię a później przejmie we wszystkim inicjatywe. Zrób rytał i w międzyczasie wyślij jej jakiegoś kwiatuszka, może jakiś liścik. Daj jej czas na przemyśłenie , później uśmiechnąć się raz drugi . Moze drugiego kwiatuszka wysłać ,odczekać wzbudzić jej niepokój . Takie drobne gesty potrafią zdzialać cuda. A po tym można zaprosić na spacer, rower ... cokolwiek.
                Więc weź się w garść i zadziałaj troszkę .
                • tagoria Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos 23.03.12, 09:12
                  Bardzo leniwy.... Rusz d... i weź zrób ten rytuał co ci go duleczka napisała. Nie zmęczysz się od tego....

Jemu chyba się wydaje że będzie leżał i pie....ł a kobitka sama na niego wlezie.

Gość portalu: Magda napisał(a):

> Kolega leniwy troszecze, trzeba włożyć troszę energii w rytuał ale i adorację .
                  > Nie wystarczy zrobić rytuału i czekać ,ze może panna przyjdzie ,zaprosi Cię a p
                  > óźniej przejmie we wszystkim inicjatywe. Zrób rytał i w międzyczasie wyślij jej
                  > jakiegoś kwiatuszka, może jakiś liścik. Daj jej czas na przemyśłenie , później
                  > uśmiechnąć się raz drugi . Moze drugiego kwiatuszka wysłać ,odczekać wzbudzić
                  > jej niepokój . Takie drobne gesty potrafią zdzialać cuda. A po tym można zapros
                  > ić na spacer, rower ... cokolwiek.
                  > Więc weź się w garść i zadziałaj troszkę .
                  • Gość: ave Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: *.ip.netia.com.pl 23.03.12, 10:25
                    Boże chroń przed takim facetem !
                    • Gość: Ona Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.12, 10:42
                      Ale nie dziwcie się facetowi, gdyby taki ryt. przeprowadzony przez laika działał, to ludzie nie szukaliby pomocy u rytualistek tylko sami się uszczęśliwiali.
                      • tagoria Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos 23.03.12, 11:25
                        Sam to on się na pewno regularnie uszczęśliwia marząc o swojej jedynej aż do bólu w nadgrastku.....
                        Jakaś zła czarownica powinna mu zrobić brzydki kawał i nasłać na niego demona seksualnego. Dostałby taki przesyt "miłości" że odechciałoby mu się rytuałów.......

Gość portalu: Ona napisał(a):

> Ale nie dziwcie się facetowi, gdyby taki ryt. przeprowadzony przez laika działa
                        > ł, to ludzie nie szukaliby pomocy u rytualistek tylko sami się uszczęśliwiali.
                      • Gość: dragon Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: *.play-internet.pl 24.03.12, 12:54
                        Nie jestem wcale leniwy jak piszecie. Zrobię ten ryt, tylko to wszystko nie jest takie proste a z tym staraniem też przecież nie można przesadzać. A szukać dalej kogoś do pomocy zawsze warto, bo nie wiadomo jak to będzie. Może akurat znajdzie się ktoś kto się na tym zna.
                • Gość: gosc Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: 193.239.60.* 23.03.12, 22:45
                  jezeli rytual robi osoba ktora sie zna na tym co robi to wystarczy
      • Gość: gosc Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: *.dsl.telepac.pt 26.03.12, 22:49
        prawdziwa dobra wrozka nie siedzi na forum i nie szuka tu klientow, wiec to swiadczy tylko o tobie
    • emma_cole Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos 24.03.12, 10:33
      Niestety, fakt jest taki, że jeśli nie ma się żadnego doświadczenia w rytuałach - nawet najbardziej polecany ma marne szanse na powodzenie.
      • tagoria Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos 24.03.12, 12:21
        Ten gość ma inny problem. Lenistwo. On myśli że jak ktoś machnie różdźką, to babka na niego sama wlezie.........
        Tak dobrze to nie ma ;) Rytuał może pomóc. Wykonany przez niego również uważam że tak, jeśli jest robiony z wiarą. Po rytuale zalecam dodatkowo ruszyć tyłek i adorować tą panią, starać się. Ktoś o tym wyżej napomknął.... Ale cóż, dragonik jak leżał brzuchem do góry, tak leży.
        On chyba pragnie rytuału, że weźmiesz te panne, spakujesz mu w tort i kurierem wyślesz na adres, a ona wyskoczy mu w topelss na kolana i wrzaśnie "mój tyś"! xD

emma_cole napisała:

> Niestety, fakt jest taki, że jeśli nie ma się żadnego doświadczenia w rytuałach
        > - nawet najbardziej polecany ma marne szanse na powodzenie.
        • emma_cole Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos 24.03.12, 12:48
          A tu zonk, tak łatwo nie ma i nie będzie ;)
          • Gość: Laguz Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: *.uznam.net.pl 24.03.12, 17:38
            Rytuał o jakim dana osoba myśli można wykonać sobie samemu, ważne, aby dokładnie wiedzieć czego się chce i potrafić to sobie zwizualizować. Całość opiera się na twierdzeniu:"wiara - wola-pożądanie". Można wykorzystać do tego odpowiednie duchy np: Sitri, wpływa on na rozbudzenie pożądania i miłości fizycznej pomiędzy obiema płciami ( info: Goetia - Lemegeton ). Oczywiście - jest to "zły" duch i praca z nim dla osób bez doświadczenia może skończyć się popadnięciem w obsesję, seksoholizmem i innymi zaburzeniami, co w końcu może prowadzić do samo destrukcji.
            • duleczka88 Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos 24.03.12, 18:16
              Ale po co przywoływać te duchy?;) lepiej sie za to w ogóle nie brać!
              bez nich,mozna samemu duzo zdziałać:)
              • Gość: dragon Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: *.play-internet.pl 24.03.12, 20:23
                Duleczka a możemy pogadać na maila ? Dobrze sie znasz na magii?
                • duleczka88 Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos 24.03.12, 20:54
                  Nie,nie robię dla innych rytuałów.Uwierz mi,ze zrobiłam to 1 raz.
                  I równiez uwierz w to,ze Ci się uda.Tylko my sami potrafimy wykonać go z pozytwnym efektem.I pamiętaj,nie przyciągaj do siebie złych myśli,tym bardziej po rytuale,bo one przerodzą sie w rzeczywistość.Pełnia zaczyna się 6-go kwietnia,masz jeszcze troche czasu na zakup świecy.Ja zakupiłam na Allegro w sklepie Czary Mary.Bardzo szybka przesyłka,więc polecam.
                  Uwierz mi,ze Ci się UDA!!!:)
                  Trzymam za Ciebie kciuki.
                  • Gość: gosc Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: 193.239.60.* 24.03.12, 22:16
                    bzdury, samemu nic nie zrobi, jedynie zaoszczedzi na oszustach ktorych tu pelno i nie gadajcie takich glupot, bo samym pozytywnym mysleniem to mozna ale poprawic sobie samopoczucie i nic wiecej, a wszystkie wrozki oszustki z portali typu parasfera powinni do wiezeinia pozamykac za wyludzanie pieniedzy i obiecywanie czegos czego nie potrafia zrobic
                    • Gość: dragon Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: *.play-internet.pl 26.03.12, 01:23
                      Czemu samemu nic? Inni mówią, że może zadziałać. Znasz się na tym?
                      • Gość: gosc Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: 193.239.60.* 26.03.12, 22:32
                        jacy inni? a oni sie niby na tym znaja? myslisz ze kazdy moze sobie wypowiedziec jakies zaklecie i mu zadziala? mam doswiadczenie w robieniu tego i samemu i z kims, samemu nie wyjdzie na pewno, chyba ze masz dar o ktorym nie wiesz, jak ktos inny to zrobi tylko na zasadzie ze go w jakiejs szkolce nauczyli ze to sie robi tak i tak to tez raczej nie wyjdzie, wyjdzie jak ktos ma do tego dar i jest w stanie oddzialywac na czyjes emocje, umiesz zrobic zeby dziewczyna zaczela o tobie myslec? raczej nie wiec szkoda twojego czasu na robienie samemu rytualow, a ci co sami robili moze niech sie pochwala co im one daly
                        • Gość: dragon Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: *.play-internet.pl 30.03.12, 23:43
                          Nie wiem czy mam i czy samemu bym dał radę. Więc twierdzisz, że jedyny sposób to znalezc kogoś kto naprawdę się na tym zna ?
                      • Gość: gosc Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: *.dsl.telepac.pt 26.03.12, 22:46
                        nie daj sie nabrac na te parasferowe pseudowrozki, jedna larysa widze ze sie juz tu reklamuje, oferuje nawet rytual na zdanie matury i prawa jazdy, po prostu smiechu warte, dawno temu robilam u niej rytual, tak zadzialal ze chlopak wzial slub z inna, one wszystkie umieja tylko obiecywac na poczatku co to one nie potrafia zeby kase wyciagnac a potem wymyslaja sto powodow dlaczego nie zadzialalo,nie mam kogo ci polecic ale na pewno moge ci odradzic wszystkie wrozki na portalach i co sie tu reklamuja na forum, ktos kto naprawde cos potrafi nie siedzi tu na forum ani na zadnym portalu i nie rozglasza sie na kazdym kroku
                  • Gość: dragon Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: *.play-internet.pl 24.03.12, 22:52
                    Aha rozumiem i coś nie poszło. Wiesz ogólnie to chciałem się spytać czy taki ryt starczy czy nie potrzeba czegoś mocniejszego? Postaram się jakoś szybko kupić świece. Dziękuję bardzo bym chciał żeby się udało.
                    • emma_cole Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos 26.03.12, 03:03
                      Będę trzymała kciuki za Ciebie, pamiętaj jednak : niczego nie narzucamy. Okazuj miłość światu, a wróci ona do Ciebie sama w którymś momencie. Nie wątpię, że zasługujesz na miłość. Próbuj. Jednak nie zmuszaj. Rytuał jako wspomaganie, jako ogrzanie zlodowaciałego serca, bądź obudzenie ponownie "iskry" - jest dobrym rozwiązaniem. Jeśli jednak ona Cię nie kocha, nic nie czuje do Ciebie - nie pakuj się w to.
                      • emma_cole Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos 26.03.12, 15:01
                        Odpisałam Ci na e-mail.
    • Gość: upupupu Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: *.play-internet.pl 09.04.12, 13:15
      up
    • Gość: dragon Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: *.play-internet.pl 11.04.12, 03:31
      Podbijam temat gdyby ktoś jeszcze mógł pomóc albo doradzić. Zależy mi bardzo żeby to był szybko działający sposób.
      dragonkk22@wp.pl
      • Gość: ml.. Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: *.inowroclaw.mm.pl 11.04.12, 07:47
        ponad 50 odpowiedzi i rad i jeszcz Ci malo? jesli tak to daj sobie spokoj to rada szcera!
        • Gość: dragon Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: *.play-internet.pl 11.04.12, 10:56
          Sprawa jest ciężka i każda pomoc i porada się przyda to dlatego.
          Po prostu szukam kogoś kto naprawdę dobrze się zna na tym wszystkim.
          I zależy mi na znalezieniu sposobu jak to wszystko szybko dobrze ogarnąć.
          • brygida53 Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos 11.04.12, 11:11
            Hej!!!Ty to sobie kpisz chyba z tych dorad i porad???!!malo to ich otrzymales??od duleczki sposób tez na rytuał!miales juz dwie pełnie!!a tymczasem w tonie pierwszego postu pojękujesz..sprawe chcesz szybko ogarnąć??no widze jaki jestes szybki..poza tym..miłosc to delikatna sprawa...a nie inwentarz w stajni do ogarniecia...przepraszam Cie ale kazdego by poniosło!!!tez mam problem podobnego typu..
            • Gość: dragon Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: *.play-internet.pl 11.04.12, 11:45
              Nie kpie naprawdę, ale nie mogłem teraz robić nic. To skomplikowane.
              • Gość: Iglo Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: *.ip.netia.com.pl 11.04.12, 12:48
                Nie siedz przed kompem tylko rób rytuały!
                • Gość: dragon Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: *.play-internet.pl 12.04.12, 17:03
                  Taki mam zamiar, ale jeśli mógłby ktoś podesłać jakiś dobry byłbym wdzięczny.
                  • tagoria Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos 12.04.12, 17:44
                    Duleczka podała wyżej. Zrobiłeś ten rytuał? trudny nie był

Gość portalu: dragon napisał(a):

> Taki mam zamiar, ale jeśli mógłby ktoś podesłać jakiś dobry byłbym wdzięczny.
                    • Gość: dragon Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: *.play-internet.pl 13.04.12, 19:35
                      Własnie jeszcze nie, bo nie mogłem tego zrobić z pewnych przyczyn.
                      No i nie jestem pewien czy taki ryt nie okazałby się za słaby.
                      • jasmina52 Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos 15.04.12, 04:32
                        Widzę że bardzo Ci zależy. Znam osobę która Ci pomoże tylko musisz się poważnie nad tym zastanowić..Przemyśl i odezwij się to podam Ci namiary na pewną osobę.
                        • brygida53 Do Duleczki88 15.04.12, 06:38
                          Duleczka-prosze odbierz poczte;-)
                          • duleczka88 Re: Do Duleczki88 15.04.12, 08:00
                            którą pocztę, wiadomość kochana?;)
                            • brygida53 Re: Do Duleczki88 15.04.12, 17:22
                              a bo..ja sie do Ciebie wyzej nawywnętrzałam z moimi rytualnymi watpliwosciami..i tylko mi to wskoczyło po Twoim poscie z 17marca.Wiec pomyslałam ze nie przeczytalas tego i napisalam do Ciebie "tworząc"adres gazetowy oparty na Twoim nicku..widocznie nie masz tutaj adresu mailowego..buuu..a ja nie wiem co zrobic..poczytaj wyzej/po 17marca /i pomoz;-)dziekuje.
                              • duleczka88 do brygidy53 16.04.12, 22:38
                                kochana,napisz jeszcze raz,bo nie moge dojść w tych postach,o co dopytujesz?:D
                                pozdrawiam.
                                • brygida53 Re: do brygidy53 16.04.12, 22:58
                                  Duleczko!!!zrobiłam rytuał na prawie pełni-5tego-zamowilam swiece Kochankowie ale różową!nie wiem co mnie tak omamiło!!czemu różowa???/ona taka prawie czerwona była/no i przyszla mi bez instrukcji,bo pewnie ta nie jest wlasciwa do tego rytuału?Wszystko zrobiłam wg Twojej recepty.Czy zamawiac jeszcze raz czerwona??czy to tez bedzie działalo?/jak będzie/.Takie mam dylematy...dzieki ze sie odezwałas;-)
                                  • duleczka88 Re: do brygidy53 16.04.12, 23:11
                                    Kochana spokojnie:)taka swieca tez ma swoja moc.Powtórz rytuał 6 maja(pełnia księżyca).Proponuję Ci kupic na Allegro w sklepie czarymary,wkleję linka.
                                    allegro.pl/czerwona-swieca-z-parafiny-figurka-swieczka-swieca-i2250685227.html
                                    kup tez białą szałwię,żeby oczyścić siebie i dom przed kazdym rytuałem.
                                    Powodzenia:) i jak coś,to pytaj;)
                                    • Gość: dragon Re: do brygidy53 IP: *.play-internet.pl 17.04.12, 19:34
                                      Duleczko a możnaby z Tobą pogadać jakoś nie na forum? Bo w sumie mam ważne pytanie, nie do końca o ryt miłosny mi chodzi.
                          • Gość: ktosik Re: Do Duleczki88 IP: *.ip.netia.com.pl 15.04.12, 10:37
                            Uważam że te rytuały to pic na wodę fotomontarz. robiłam rytuał u Pani Gosi i efekt taki sam jak i przed rytuałem. Mój problem polegał na tym że mój były chciał spotkań ale niezobowiązujących na sex i miał kogoś.Po tym rytuale miał się okreslić i wrócić czyli spełnić moje oczekiwania np. odwiedzenie mojego domu a wiele razy go zapraszałam.i minęło kilka miesięcy dalej jest to samo. cóż z tego że rzekomo kocha odzywa się jak chce jednego i u niego na jego warunkach.Te rytuały to ściema i tyle.
                            • Gość: Szęśliwa kobieta Re: Do Duleczki88 IP: *.centertel.pl 22.04.12, 15:48
                              Nie gadaj ja u niej robię i robiłam ryty wszystko działa ale nie zawsze od razu,czasem trzeba miesięcy ,to magia i rządzi się swoimi prawami.Oprócz tego możesz przyjechać do niej do gabinetu osoba która oszukuje nie daje swojego adresu,z Gosią masz kontakt non stop ona kieruje Tobą pomaga i dzięki temu ryty maja sens i działają najlepszy kontakt osobisty podaje nr. tel.696624623.
                              Powtarzam osoba która che was oszukać nigdy nie zaprosi do siebie.
                              Ludzie bajek się naoglądali i myślą że jak w Harrym rach ciach i już jest;)
                              zadzwońcie do niej lub napiszcie gosiaktosia6@wp.pl
                              • Gość: gosc Re: Do Duleczki88 IP: *.pl1.william.ir 02.05.12, 13:17
                                przestan idiotko wszedzie ta oszustke reklamowac w kazdym watku, ile ci za to placi? chyba ze sie jeszcze nie przekonalas o tym ze niczego nie potrafi poza braniem kasy, w jednym masz racje, ma sie z nia ciagly kontakt, bo ciagle nawija tylko swoje klamstwa zeby placic dalej, a taka krowa jak ty bedzie ja jeszcze polecala zeby nastepnych oszukiwala
                        • Gość: dragon Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: *.play-internet.pl 15.04.12, 13:26
                          Zastanowiłem się już. Jeśli możesz pomóc i dać namiar będę wdzięczny.
                          Jak coś to mój mail dragonkk22@wp.pl
                          • Gość: Nina Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: *.nplay.net.pl 15.04.12, 20:01
                            Oj Dragon, Dragon zdajesz sobie sprawę, że rzucanie uroków na innych ludzi jest naginaniem ich wolnej woli do Twojego widzimisię a to już podpada pod czarną magię ? Uważasz, że ta dziewczyna będzie najszczęśliwsza z Tobą, a jeśli ona tak nie uważa, to co ? Dalej zamierzasz w to brnąć ? Bo ty wiesz najlepiej ? Ja bym na Twoim miejscu popisała afirmacje na samoocenę. Wtedy masz szansę w dłuższej perspektywie czasu znaleźć kogoś do satysfakcjonującego związku, ale nie upieraj się że to ma być ona i żadna inna. Taka postawa prowadzi tylko do frustracji.
                            • Gość: dragon Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: *.play-internet.pl 15.04.12, 20:16
                              Sama być może rzuciłabyś urok w podobnej sytuacji jak i większość osób.
                              Dzięki ale takie rady są bezsensowne. Ale jeśli znasz się na magii albo znasz jakieś silny fajnie by było gdybyś mogła coś doradzić.
                              • Gość: dragon Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: *.play-internet.pl 15.04.12, 20:16
                                Silny ryt to znaczy.
                                • Gość: ha! dragon tak smuci od miesiaca i nic nie robi IP: *.ip.netia.com.pl 16.04.12, 16:17
                                  dragon tak smuci od miesiaca i nic nie robi
                                  • Gość: dragon Re: dragon tak smuci od miesiaca i nic nie robi IP: *.play-internet.pl 16.04.12, 19:38
                                    bo samemu ciezko sobie z tym poradzić i coś zdziałać
                        • Gość: dragon Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: *.play-internet.pl 17.04.12, 19:35
                          jasmina52 zaglądasz jeszcze czasem tutaj? Można Cię prosić o podanie tego namiaru?
                          • Gość: Nina Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: *.nplay.net.pl 17.04.12, 23:36
                            Dragon, wyobraź sobie że jestem w podobnej sytuacji i jakoś nie w głowie mi łamanie czyjejkolwiek wolnej woli. Nie uważasz, że takie nagabywanie po forach i żebranie o czyjeś uczucie uwłacza Twojej godności ? Poczytaj sobie może o modlitwie wg Huny i potem zleć komuś jej wykonanie albo spróbuj samemu się nauczyć ją wykonywać. W przypadku tej metody niczyja wolna wola nie zostanie pogwałcona i jeśli powinniście być razem, jeśli to będzie dla was korzystne to będziecie.
                            • ja-tekla Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos 18.04.12, 00:27
                              Popieram,Nina!To własciwe podejście!Powodzenia:-)
                          • jasmina52 Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos 22.04.12, 04:20
                            Dragon przepraszam, ale nie miałam czasu tu zaglądać ale wiem w jakiej jesteś potrzebie. Słuchaj jedyne co to podaje namiar i proszę sam się przekonaj. Każdy przypadek jest inny więc nic Ci nie powiem co i jak bo każdy jest indywidualnością. Ja daje Ci namiary a zrobisz z tym co będziesz chciał. 530-105-945. Trzymam kciuki i napisz jak już osiągniesz swój cel :)
                            • Gość: dragon Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: *.play-internet.pl 27.04.12, 18:26
                              Dziękuję za podanie namiaru. Mam nadzieję, że wszystko dobrze wyjdzie.
                              Dzieki:)
                              • Gość: Gościówa :) Do: Dragon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.12, 18:42
                                Dzwoniłaś może pod ten numer? Kto się odzywa i czy to jakaś uczciwa osoba? Też szukam kogoś sprawdzonego ...
                                • Gość: dragon Re: Do: Dragon IP: *.play-internet.pl 28.04.12, 17:45
                                  Nie dzwoniłem jeszcze, więc niestety nie mogę Ci powiedzieć jakie sprawia wrażenie ta osoba.
                                  • Gość: gość Re: Do: Dragon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.12, 17:58
                                    Widzę,ze bardzo Ci zależy i bardzo Ci sie spieszy.Teraz to już musztarda po obiedzie ona ma innego i zaden rytuał Ci nie pomoze w takim tempie to chłopie można do Czestochowy znad morza na pieszo dojsc.Jak komus zalezy to działa a Ty liczysz na cud i jeszcze darmowy nawet nie pofatygowałes sie zeby zadzwonic czy swiece kupic .Dajcie spokoj z tym nieszczesnikiem jemu juz nic nie pomoze
                                    • Gość: Szęśliwa kobieta Re: Do: Dragon IP: *.centertel.pl 28.04.12, 23:51
                                      Napisz do Gosi ona pomoże na pewno gosiaktosia6@wp.pl
                                      A i jeszcze jedno zaufaj swojemu rozumowi nie czytaj bzdur jakie ostatnio wypisuje o niej baba która nie była jej klientką ,Gosia dwa dni temu pisała z nią na gg a wyglądało to na atak od samego początku do końca. Mam tę rozmowę skopiowaną od Gosi,ponieważ mam z nią kontakt przyjacielski,wspólna praca nad moim szczęściem nas zbliżyła, teraz chcę ją jeszcze bardziej polecać i bronić przed idiotkami z forum kafeteria. Jak tam napisałam kiedyś opinie to od razu i na mnie się te krowy rzuciły,a wiemy że nie były one nigdy Gosi klientkami. To tyle.
                                      • Gość: gość Re: Do: Dragon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.12, 00:11
                                        Kurcze mam ochote napisac do niej ale skoro jest tak jak piszesz cytuje:"Mam tę rozmowę skopiowa
                                        > ną od Gosi,ponieważ mam z nią kontakt przyjacielski,"
                                        troche sie boje ,nie chciałabym by moje prywatne sprawy były upubliczniane A wy co sadzicie o tym?
                                        • Gość: WRÓŻKA GOSIA Re: Do: Dragon IP: *.olsztyn.vectranet.pl 29.04.12, 14:39
                                          Ma Pan mój adres email bo pisaliśmy ze sobą , nioe ma się czego Pan bać.Podałam klientce rozmowę z gg by oceniła ją.Osoba z jkafeterii nie znając mnie obrażała z góry zarzucała mi oszustwo i na tym się skio ńczyło ze ją zablokowałam. NIe bedę sie zniżać do takiego poziomu gdzie ktoś ze mnie po prostu szydzi nigdy nie korzystając z moich usług.Prosze do mnnie napisac może Pan nawet przyjechac.
                                        • Gość: WRÓŻKA GOSIA Re: Do: Dragon IP: *.olsztyn.vectranet.pl 29.04.12, 14:53
                                          SORKI POMYŁKA;) z rozpędu napisałam do Pana Drogona, mój adres email to gosiaktosia6@wp.pl nie podam nikomu tego co kto do mnie pisze to był wyjatek, osoba mnie obraziła, a ja jej nic nie zrobiłam złego.Nie znam jej i nigdy nie miałam z nią do czynienia, po prostu podałam swoje gg na forum.
                                          Tak więc jesli mogę pomóc zapraszam do rozmowy, wszystko wówczas wyjaśnię.Podam również gwarancje jakie są na powodzenie rytuałów.
                                    • Gość: dragon Re: Do: Dragon IP: *.play-internet.pl 29.04.12, 23:00
                                      A kim Ty jestes i skad mozesz wiedziec czy ma kogos? Nie dzwonilem ani nie robilem dalej nic bo wczesniej ktos inny zaoferowal pomoc. Nie jest tak ze nic nie robie. A magie by nie zadzialala wczesniej dlatego nie moglem robic rytow wtedy.
                                    • Gość: dragon Re: Do: Dragon IP: *.play-internet.pl 30.04.12, 01:30
                                      A tak poza tym podobno kłamiesz...
                                      • Gość: zdesperowana Do Dragon IP: *.futuroexito.pl 30.04.12, 07:13
                                        byłam u tej kobiety od rytuałów w Legionowie. numer ten sam co podawała jasmina.. Miła kobieta, rzeczowa, z ogromną mądrością życiową. pomogła mi rozwiązać przede wszystkim innym ważny problem życiowy, o którym nic jej nie wspominałam bo pojechałam do niej ws rytuału na miłość. Mogę z czystym sumieniem napisać że jej rytuał działa. Nie napiszę tutaj ile zapłaciłam, ale nie dużo. I opłacało się zaufać.
                                        i jeszcze jedno w listopadzie na andrzejkach wywróżyłą mojej koeżance, bedącej po dwóch nieudanych zabiegach in vito ciążę. Nikt w to nie wierzył. a Dziewczyna w przepowiedzianym terminie zaszłą w ciążę i spodziewa się dziecka we wrześniu. To był prawdziwy szok.
                                        Może skoro tak ci zależy to spróbuj u niej.
                                        • jasmina52 Re: Do Dragon 02.05.12, 20:27
                                          Dragon albo cos zamierzasz z tym zrobić, albo zajmij się czymś twórczym innym niz pisanie b=na forum i marudzeniem!! my Ci tu doradzamy podajemy sprawdzone namiary i konkretne osoby na srebrnej tacy a Ty co?? Chłopie rób coś w tym kierunku!!
                                          • Gość: Lila Re: Do jasmina52 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.12, 21:12
                                            Obserwuje od początku ten wątek i wg mnie....
                                            Dragon i jego problem to fikcja,komuś zależy z powodów obiektywnych by ten watek "szedł w górę i się rozwijał". Gdyby to była prawda (problem założyciela wątku)to do tej pory coś by zrobił i podzielił się tym z nami tu na forum czy mu udało się czy nie,a on coś tam próbuje przynajmniej tak twierdzi wy się wysilacie podajecie rady ,namiary ,pełny rytuał na tacy.I co.....i nic on dalej w punkcie 1 a czas leci.....
                                            Zdesperowane kobietki chwytają się w takich sytuacjach jak tonący brzytwy a Pan....Jeśli pan coś robi u kogoś był proszę nam napisać jakie są efekty.....Coś należy się osóbką co pana tu dzielnie wspierają ,radzą.....Proszę nas nie trzymać w niepewności.6 maj pełnia ja mam nadzieje że ma pan świece kochanków i zrobi rytuał,powiem panu ,że mojej znajomej się udało za 1- szym razem ,robiła sama a świece kupiła w sklepie ezoterycznym ,rytuał jest do niej dołączony w gratisie bo do tych z allegro niestety nie.Ja życzę panu powodzenia.
                                            • Gość: dragon Re: Do jasmina52 IP: *.play-internet.pl 02.05.12, 23:51
                                              To nie ściema ten wątek. Jakiś czas temu znalazłem kogoś kto mógłby mi pomóc... Nie wiem czy dobrym pomysłem jest pisać kto, bo pewnie zaraz ludzie zaczną gadać, ze to ściema i reklama...
                                              Nie wiem co mogę więcej zrobić, jak się starać... Na razie jeszcze nic się nie zmieniło. A robienie rytów samemu chyba może jeszcze popsuć i tak bardzo złą sytuację, to trochę skomplikowane, ale tak chyba jest.
                                              Dzięki, powodzenie na pewno się przyda.
                                          • Gość: dragon Re: Do Dragon IP: *.play-internet.pl 03.05.12, 02:16
                                            Ale ja w sumie już znalazłem kogoś jakiś czas temu. Dlatego nie odzywałem się do tej co podałaś.
                                            A dużo miałas rytów zanim ona Ci pomogła? Cieżka była u Ciebie sytuacja?
                                          • doli0 Re: Do Dragon 03.07.12, 23:46
                                            Witaj ,robiłeś ten rytuał -jeśli tak powiedz czy zadziałał,Jeśli masz coś sprawdzonego a mam na mysli rytuał byłabym wdzięczna gdybyś mi ze szczegółami krok po kroku opisał co do tego będzie potrzebne i jak go dokładnie wykonać .Pozdrawiam .
                                        • jasmina52 Re: Do zdesperowana 02.05.12, 20:30
                                          Witaj, tak masz rację to nr do pewnej Pani z Legionowa. Ja u niej byłam i mam bardzo pozytywne zdanie na jej temat. rzeczowa, konkretna i zna się na rzeczy. Ja robiłam u niej rytuał misłosny i pomógł. Polecam
                                          • gazeta_mi_placi Re: Do zdesperowana 02.05.12, 23:57
                                            W czym konkretna? W pobieraniu kasy od naiwniaków?
                                          • Gość: gosc Re: Do zdesperowana IP: *.dynamic.mm.pl 04.07.12, 13:44
                                            dziwne, bo Sofia okazala się oszustka - kase zwinela i zniknela w cudowny sposob. Takiej zaklamanej osoby jeszcze nie spotkalam jak ona.
                                      • Gość: dragon Re: Do: Dragon IP: *.play-internet.pl 30.04.12, 22:50
                                        Bo ona kłamie prawda? Wcale nie było tak że nie próbowałem nic:(
    • Gość: randahl8 Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.12, 21:23
      Dobry duszek czuwa… W gabinecie wróżbitów Małgorzaty i Grzegorza z Wrocławia Tel. 605418522
      www.wrozby.pop.pl
      www.wrozka.pop.pl
      wywróżą ci wszystko, będziesz zdziwiony ich możliwościami i wiedzą. Warci są każdych pieniędzy. Ja się o tym przekonałem, moi znajomych też.
      Zapoznaj się z opiniami na forum rozmowy w toku rozmowywtoku.tvn.pl/forum.html?hashr=1&#forum:NCwxNTUsOCwxMTg0OTkyMiwwLDAsMCxmb3J1bTAwMS5qcw==
    • Gość: WRÓŻKA GOSIA Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: *.olsztyn.vectranet.pl 01.05.12, 01:58
      Zapraszam do skorzystania z moich usług. Czy są skuteczne?Myślę że w większości przypadków tak, na co mam dowody w postaci zadowolonych klientów. Ostatnio pojawiło sie troche negatywnych opinii na mój temat od osób które nigdy nie korzystyały z moich rytuałów, jednakże wdały sie ze mna w niegrzeczna pyskówkę na forum lub komunikacie gg a te negatywy są jej uwieńczeniem. Jestem wróżka która można osobiście poiznać przyjeżdżając do mnie więc chyba nie oszukuje nikogo i nie naciągam.Ceny ustalam z klientem, w razie potrzeby rozkładam na raty. Szanowni Panstwo naprawde bałabym się oszukiwać ludzi, nie jest moim marzeniem spedzenia reszty zycia w więzieniu za oszustwa.
      • Gość: WRÓŻKA GOSIA Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: *.olsztyn.vectranet.pl 01.05.12, 02:08
        adres e-mail do mnie: wrozkagosia1@wp.pl
    • gazeta_mi_placi Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos 01.05.12, 19:49
      Jeżeli ma Cię w nosie to żadna magiczna różdżka nie pomoże.
      • Gość: felaela666 Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: *.centertel.pl 01.05.12, 20:59
        Wykonam za darmo dla pierwszych 10 osób rytuał mój gg 42002804
        • Gość: gosc Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: *.pl1.william.ir 02.05.12, 13:21
          mam cie zglosic na policje ze podszywasz sie pod moja osobe i oferujesz rytualy?
          • gazeta_mi_placi Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos 02.05.12, 15:56
            Tanio wykonują rytuały na drodze do Warszawy, w pipu rytuał miłosny 50 zł, w paszczu rytuał miłosny 30 zł!
            • Gość: gosc Bravo IP: *.ip.netia.com.pl 02.05.12, 16:26
              Gazetko bravo, pozdrawiam :)
    • Gość: do dragona Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: *.pl1.william.ir 02.05.12, 13:19
      uwazaj na ta oszustke wrozke gosie, ktora widze ze juz nastepnej ofiary szuka, nie daj sie nabrac na jej nic nie warte obietnice
      • Gość: oszukana88 Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.09.12, 23:14
        Zgadza się to ostania szuja jaka promuje się po portalach
    • Gość: Kasia Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.13, 13:31
      Piszę o kimś dobrym, bo wiem jak sama długo szukałam i oczekiwałam uczciwej pomocy. Niestety 3 razy mnie naciagnieto dopiero znalazłam na 1 forum Apollonusa i on zadziałał szybko i skutecznie.
      Polecam i podaje do niego numer: 500 032 031
      Facet jest rzeczowy, pyta i robi a nie opowiada godzinne bajki wychwalając się jak inni jaki to jest dobry a potem lipa.
      Polecam Apollonusa
      • Gość: menzo Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos IP: *.tktelekom.pl 03.04.13, 16:10
        Jakie to forum bo na żadnym go nie widać i ile bierze ?
    • agrentowy4321 Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos 04.03.23, 19:20
      Sporo jest dotyczących tego rzeczy
    • irona.sonata Re: Szukam kogoś kto wykona dla mnie rytuał miłos 25.04.23, 04:32
      Jestem oszołomiona

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka