Gość: onaaaaa IP: *.tktelekom.pl 13.05.12, 23:29 Jak w tytule, ktoś korzystał?? jakieś opinie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sialalala Re: Irmina May- opinie IP: *.tktelekom.pl 07.06.12, 22:04 Nikt nic?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaskamnm Re: Irmina May- opinie IP: *.tktelekom.pl 19.07.12, 16:22 ktoś korzystał?? jakieś opinie?? jeśli nie tu to może na maila- kaskamnm@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też ona Re: Irmina May- opinie IP: 64.18.130.* 07.06.12, 22:43 Stronka ma bodaj 2 latka. Mało. Ciekawam dlaczego podstrona z Regulaminem się nie wyświetla? O Regulaminach była mowa w którymś z tematów, jeśli takowy jest, warto czytać. Tu niby jest, ale przeczytać nie można. Nigdy się nie spotkałam z tym żeby wróżka z prawdziwego zdarzania zasłaniała się regulaminem, którego w dodatku nie można przeczytać, bo niby jest, ale się nie wyświetla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Irmina May- opinie IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.13, 21:14 ja robiłąm rytuał i nic sięnie zadziało moja koleżanka też robiła i nic. poza tym przepowiednia z kart nie trafiona bo powiedziała że facet jest w nieszczęśliwym związku a jest wolny pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag Re: Irmina May- opinie IP: *.rev.pro-internet.pl 10.03.14, 18:19 Bo rytuały na miłosć nie działają. Nie ma takiej opcji. Inne rzeczy działają nie rytuały i te "ine" rzeczy też są zależne od Siły Wyzszej. Nie dajcie się nabijać w butelkę. Szukajcie jakie jest wyjście a znajdziecie. Ponadto nikogo do miłości nie można zmusić, nawet rytuałem. Rytuał ogólny na miłość owszem, jeżeli nie ma innych brudów energetycznych w postaci klątw, duchów, czarnej magii etc. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Irmina May- opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.14, 20:28 No i słuchajcie Maga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marina Re: Irmina May- opinie IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 05.04.14, 15:47 mi bardzo wiele pomogła wrózka sara, zarówno wrózy i robi rytuały,udało mi sie wyjść z wielu opresji.podaję wam do niej kontakt kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Irmina May- opinie 04.03.23, 18:45 Sporo jest dotyczących tego rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś