Dodaj do ulubionych

Wróżba gratis

07.06.12, 20:20
Witam!
Chętnie odpowiem na Wasze pytania. Warunek - pytanie musi zaczynać się od słowa "czy". Bardzo proszę o wstrzymanie się od pytań w stylu: Czy jutro będę mieć na obiad ryż? Pytania tego typu wywołują uśmiech na mojej twarzy, ale nie pociągają za sobą żadnych działań z mojej strony.
Zainteresowana? Zainteresowany? Proszę o maila, w którym podacie swoje imię (imiona), datę urodzenia i pytanie "Czy ....?"
Pragnę też dodać, że od niedawna szlifuję swoje umiejętności wróżbiarskie, posługując się kartami klasycznymi i runami.
Jeśli nie jesteś zainteresowana/zainteresowany, nie komentuj, nie złorzecz, nie wymyślaj mi od najgorszych, nie niszcz moich dobrych chęci. Jeśli oczekujesz i masz nadzieję, że jestem Jackowskim lub Aidą, nie pisz do mnie, bo daleko mi do nich :) Ale się staram ... :)
PS Nie odpowiadam na pytania tu na Forum, jedynie na maile.
Pozdrawiam,
początkująca wróżka

Obserwuj wątek
    • Gość: gg Re: Wróżba gratis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.12, 20:33
      a adres e-mail?
    • kartyklasyczne Re: Wróżba gratis 07.06.12, 20:36
      Oczywiście adres mailowy do mnie to: kartyklasyczne@gazeta.pl
    • Gość: Gosia Re: Wróżba gratis IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.12, 21:04
      CZY MĘZCZYZNA Z KTÓRYM SIĘ SPOTYKAM OBECNIE BĘDZIE TYM NA RESZTĘ ZYCIA
      CZY PRACA,KTÓRĄ MAM PODJĄĆ W PRZYSZŁYM TYGODNIU BĘDZIE NA DŁUŻEJ
      MAŁGORZATA,UR.24.05.1970
      • kartyklasyczne Wróżba gratis 08.06.12, 10:00
        Kochani!
        Dostałam od Was wiele wiadomości. Pragnę Was powiadomić, że żadnej wiadomości nie pominę i nie pozostawię bez odpowiedzi. Postaram się odpowiedzieć jak najszybciej.
        Kolejne wiadomości z odpowiedziami na Wasze pytania będę wysyłać dzisiaj po południu.
        Bardzo dziękuję za zaufanie, jakim mnie obdarzyliście i powierzenie mi swoich spraw.
        Przypominam, że odpowiadać będę jedynie na wiadomości przesłane drogą mailową na moją skrzynkę:
        kartyklasyczne@gazeta.pl
        Życzę miłego dnia i wielu uśmiechów :)

Początkująca wróżka
        • Gość: judy Re: Wróżba gratis IP: *.cm-5-5a.dynamic.ziggo.nl 08.06.12, 13:38
          czy mezczyzna ,z korym jestem jest mi wierny???bardzo mi zalezy na odpowiedzi. ja ur.11.05.58,on 9.12.55.
          krwawamatylda@op.pl
          • Gość: .. oj ludzie nie umiecie czytac IP: *.ip.netia.com.pl 08.06.12, 13:41
          • Gość: hellow Re: dziękuję za wróżbę IP: *.ip.netia.com.pl 08.06.12, 18:23
            dzis otrzymalam wiadomosc z wrozba. mysle ze jest wiarygodna. zycze wiele sukcesow w ezoteryce :)
            • Gość: Hania Re: dziękuję za wróżbę IP: *.dynamic.mm.pl 08.06.12, 18:52
              Ja tez dostalam odpowiedz, bardzo pozytywną, oby sie spelnilo, pozdrawiam :)
              • Gość: Renia Re: dziękuję za wróżbę IP: *.pawluk.org 08.06.12, 19:03
                Ja też dostałam odpowiedź. Bardzo szybko.
                Dziekuję raz jeszcze za poświęcony czas.

Pozdrawiam panią wróżkę :)
    • kartyklasyczne Wróżba gratis 08.06.12, 23:24
      Jutro będę odpowiadać na kolejne maile. Proszę o cierpliwość.
      Bardzo dziękuję za zaufanie, jakim mnie obdarzyliście i ciepłe słowa, które pozwalają mi wierzyć, że jestem na właściwej drodze, a to, co robię ma sens.
      Do jutra!
      • Gość: carmen Wielka prośba o pomoc IP: *.dynamic.chello.pl 09.06.12, 14:34
        Droga Pani Wróżko, bardzo proszę o pomoc mam takie oto pytanie
        Czy tego lata tj lipiec/sierpień 2012 wyjadę zagranice ?? chodzi mi o bardzo daleki wyjazd
        moje dane 15,12,1974
        pozdrawiam serdecznie
        • Gość: anka brak odpowiezi IP: *.play-internet.pl 10.06.12, 13:14
          smutno mi bo nie dostalam jeszcze odpowiedzi na mojego emaila ktorego wyslalam widocznie mi jest nie pisane dostac
    • brygida53 Re: Wróżba gratis 12.06.12, 20:20
      Kochani!Dostalam wróżbe -nie jest to przychwalanie..wprawdzie wolałabym inny wynik ale wróżba jest niesamowicie trafna..tak moze byc i ocena charakteru i zachowania osoby o która pytalam jest powalająco prawdziwa!!Dziękuje wiec Wrózce serdecznie.
      • Gość: anna77 Re: Wróżba gratis IP: *.80.datacomsa.pl 12.06.12, 21:09
        A jak dlugo czekalas na odp?
    • kartyklasyczne Wróżba gratis 12.06.12, 21:45
      Chciałabym jeszcze raz prosić wszystkich o cierpliwość. Proszę mnie zrozumieć, jestem osobą, która ma stałą pracę i swoje obowiązki zawodowo-domowe. Stawianiu kart poświęcam tyle czasu, ile mogę. Nie dyskryminuję nikogo, nie mam też zamiaru kogokolwiek pominąć, bo z jakiego powodu miałabym to uczynić?
      Ponadto chcę wszystkich zapewnić, że piszę tylko prawdę, tylko to, co jestem w stanie odczytać z kart i run. Jeśli piszę, że kogoś czeka wiele dobrego, to pewnie tak będzie. Jeśli piszę, że z danej znajomości nici, to pewnie tak będzie. Od Ciebie zależy, czy uwierzysz w mój przekaz, nawet ten najbardziej szokujący.
      Nikomu źle nie życzę. Wszystkim mającym poważne problemy szczerze współczuję, a tym, których czeka wiele radości w życiu, szczerze gratuluję.
      Pozdrawiam,
      PW
      • Gość: Potrzebująca ...:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.12, 21:17
        Witam, niestety ja czekam na odpowiedź od 10 czerwca i nic:( widocznie mi również nie jest dane dostać wróżbę. Panią Wróżkę rozumiem, że ma swoje życie, pracę i obowiązki, ale myślę, że jednak Pani tylko wybranym rozkłada karty. Pozdrawiam
    • Gość: Kasia Re: Wróżba gratis IP: *.243-95-b.business.telecomitalia.it 13.06.12, 01:29
      Witam mam pytanie dotyczące mojego brata.Czy znajdzie pracę i ułoży sobie życie osobiste.Ma na imię Przemysław ur.19 05 1986.Z góry dziękuję Kasia
    • Gość: Joanna Re: Wróżba gratis IP: *.wod.abpl.pl 18.06.12, 22:26
      Joanna 21.10.1964
      Grzegorz 5.08.1969
      Jak potoczą się losy naszego związku? Czy będziemy razem ? Obecnie mamy bardzo trudne chwile.
    • czastka1979 podziekowania 25.06.12, 07:13
      wczoraj w nocy dostalam odpowiedz na moje pytanie:D
      juhu.........
      dziekuje za poswiecony czas wierze ze sie spelni
    • dejzi77 Re: Wróżba gratis 25.06.12, 11:32
      jestem Karolina ur. 07.11.1977 i moje pytania beda dotyczyly Piotr ur.27.06.1974
      czy jest ze mna szczery, czy z jego strony jest jakies uczucie do mnie, czy laczy go cos z kolezanka z pracy (Ewa ur. 19.05.1972) z gory dziekuje za poswiecony czas przy wrozbie i pozdrawiam
      • Gość: carmen podziękowanie i prośba IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.12, 18:38
        Droga Wrozko pragnę na wstępie bardzo serdecznie podziekowac za wcześniejsza wrozbe
        masz wielki dar wlasnie tego typu problemy jakie opisalas mnie dotycza.....
        pytałam Cie wtedy o daleka podróż, własnie wróciłam z podróży ale po Polsce podróż również związana z wielkim stresem, nerwami ale bylo warto aby sie przekonać o pewnych istotnych sprawach o których nie miałam pojęcia.
        Miałam plan jechać do dwóch krajów po tej podróży po Polsce już wiem ze na USA sie napewno nie zdecyduje pozostaje ten drugi kraj na dalekim Południu od Polski/ nazwy niemoge tutaj napisać/ czyli pewna cześć wróżby już sie niejako sprawdziła
        teraz mam pytanie
        Czy ta podroz na dalekie Południe w lipcu badz sierpniu dojdzie do skutku??
        wyjazd ten planuje od dawna i jest ryzykowny ale wiaze z nim tez wielkie nadzieje
        pozdrawiam bardzo serdecznie
        msztyc
        moja data urodzenia 15,12,1974
      • dejzi77 Re: Wróżba gratis 16.07.12, 00:43
        mam pytanie jak dłógo czekaliście na wróżbe?
      • dejzi77 Re: Wróżba gratis 16.07.12, 00:50
        jestem Karolina ur. 07.11.1977 i moje pytania beda dotyczyly Piotr ur.27.06.1974
        czy jest ze mna szczery, czy z jego strony jest jakies uczucie do mnie, czy laczy go cos z kolezanka z pracy (Ewa ur. 19.05.1972) prosze o tarota
    • Gość: asiawww Re: Wróżba gratis IP: *.play-internet.pl 27.06.12, 19:18
      Witam,
      zwracam się z prośbą o rozłożenie kart dla mnie i odpowiedź na pytanie, czy wybuduje dom? czy zmieni sie moja sytuacja rodzinno-mieszkaniowa??
      Jest to dla mnie bardzo ważna sprawa. Moja data urodzin 15.12.1975
      Dziękuje.
    • Gość: janina Re: Wróżba gratis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.12, 22:45
      Za ciekawiłas mnie bardzo,wierzę w to co piszesz.Jestem starszą panią tez zajmuję sie wrózeniem amatorsko,wróżę tylko przyjaciolom. Zyczę Tobie duzo sukcesów.Czuję swoją intuicją że mozesz ociągnąc cel-----moze nie od razu.Zadna wrozka nie wrózy sobie .moze wypróbujesz na mnie.z całym szacunkiem Janina
      • kartyklasyczne Do Janiny 06.07.12, 13:32
        Witam!

Dziękuję za ciepłe słowa :)
        Chętnie postawię dla Pani karty. Bardzo proszę o wysłanie do mnie na adres: kartyklasyczne@gazeta.pl
        Pani daty urodzenia i pytań do kart.

Pozdrawiam i czekam na wiadomość :)

PW
    • Gość: :) Re: Wróżba gratis IP: *.tktelekom.pl 28.06.12, 09:59
      Drogie Panie a jak długo wy czekałyście na wróżbę??
      • Gość: ms Re: Wróżba gratis IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.12, 14:24
        Ja dostałam tego samego dnia , łącznie z odpowiedziami do "dopytania" ;-)
        • Gość: :) Re: Wróżba gratis IP: *.tktelekom.pl 28.06.12, 14:41
          ja wciąż czekam,tak chciałabym mieć już odpowiedz..
          • Gość: ms Re: Wróżba gratis IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.12, 14:51
            A pisałaś do wróżki o nicku-Tarot i intuicja?Jest na tym forum,ostatni wpis 25.06.2012 , jest konkretna,nie upiększa i co najwazniejsze - sprawdza się :-)
            • Gość: :) Re: Wróżba gratis IP: *.tktelekom.pl 28.06.12, 20:35
              pisałam na adres kartyklasyczne@gazeta.pl to chyba tam miały być kierowane pytania. Wyczuwam że jest to pozytywna osoba. Może nie ma czasu dlatego nie odpisuje. Napisałam w poniedziałek więc w sumie nie jakoś bardzo dawno. Może i ja dostane odpowiedz.
              • Gość: gosciówa Re: Wróżba gratis IP: *.szczecinek.vectranet.pl 28.06.12, 21:46
                Ja wysłałam 11 czerwca i dotąd nie dostałam odpowiedzi,także nie martw się. Trzeba byc dobrej myśli :)
                • Gość: :) Re: Wróżba gratis IP: *.tktelekom.pl 28.06.12, 22:21
                  to dawno.. a czy któraś z was dziewczyny dostała odpowiedz po tak długim czasie??
              • pytanie39 Re: Wróżba gratis 25.09.15, 17:00
                czy ktos robił osttatnio rytuał u Pani Oli?? sa jakies efekty??
    • czastka1979 czekanie na odpowiedz 29.06.12, 13:21
      halo!
      ja na odpowiedz czekalam 12 dni:D ale pisalam 2 maile z pytaniem.!
      wrozba jest sensowna i wiarygodna , widac ze kartyklasyczne sie staraja:)
      a wiec cierpliwosci zycze i w razie potrzeby napisac jeszcze raz
    • Gość: Konrad Wróżba gratis IP: *.centertel.pl 29.06.12, 22:11
      czy zejde sie juz ze swoja byla dziewczyna
      • femina77 Re: Wróżba gratis 06.07.12, 15:39
        ja długo czekałam na odp. ale sie doczekałam za co serdecznie dziekuje:)mily kontakt moze wrozba nie jest do konca po mojej mysli ale i tak jestem wdzieczna za poswiecony czas. polecam
        • barbaras12 Re: Wróżba gratis 06.07.12, 15:56
          Czekalam na odpowiedz od 19.06 i dzisiaj dostalam !!! Dziekjue slicznie ! Pozdrawiam wszystkich ! i troszeczke cierpliwosci :) zycze :)
          • Gość: :) Re: Wróżba gratis IP: *.tktelekom.pl 07.07.12, 17:34
            Skoro dostałyście wróżbę po takim długim czasie, to chyba jest szansa że i ja dostane odp. A Ty femina ile czekałaś jeśli można wiedzieć?
            • natkakoperku Re: Wróżba gratis 09.07.12, 13:41
              Wysłałam na gazetowego.
    • mateoeasy Re: Wróżba gratis 10.07.12, 16:53
      witam. mam na imie agnieszka i mam 33 lata. ur 09.09.1979. moje pytanie dotyczy pracy. Czy bede pracowac w zawodzie ktorego sie wyuczylam?boje sie troche podjac prace , bo wymaga duuzo cierpliwosci i mam obawy ze moje zycie rodzinne na tym ucierpi. nie wiem co mi pisane ta praca czy inna...
    • Gość: :) Re: Wróżba gratis IP: *.tktelekom.pl 14.07.12, 12:49
      Doczekałam się odp :) pozdrawiam
      • Gość: MARTA78 Re: Wróżba gratis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.12, 13:45
        Dostałam odpowiedź... Kochana Pani Wróżko, co do mojej przeszłości, to trafiła Pani nie na 100 lecz na 1000%!!!!! Rzeczywiście, to dla mnie była miłość ,,zdolna góry przenosić", dla niego...cóż... O takich związkach mówi się, że są pół żartem, pół serio... Dla mnie sens życia, dla byłego-zabawa. Bardzo Pani dziękuję za czas mi poświęcony...i za nadzieję. Proszę mi wierzyć, wlała Pani w moje trochę popękane serduszko tyle dobrej energii... Brak słów... Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam :)
    • Gość: LLL Re: Wróżba gratis IP: *.serv-net.pl 19.07.12, 09:27
      ...ja również dostałam odpowiedz ...wróżba trafna co do obecnego stanu ...mam nadzieję że przyszłość się sprawdzi ...dziękuję bardzo jeszcze raz...pozdrawiam..:)
      • jaonna1 Re: Wróżba gratis 19.07.12, 12:03
        ja poprosze
        dane i pytanie na priv podsylam
        • jaonna1 Re: Wróżba gratis 19.07.12, 18:00
          dziekuje za oswiecony czas cieplo pozdrawiam
    • Gość: darmar Re: Wróżba gratis IP: *.tktelekom.pl 29.09.13, 11:28
      Pani Ola to wspaniała osoba :) nie ma lepszej od niej :)
      • gremlinka321 Ta osoba to nie Pani Ola 01.10.13, 01:35
        Ten watek to nie watek Pani Oli chociaz maile sa bardzo podobne.
    • gosia23krk Re: Wróżba gratis 18.10.15, 20:33
      Dobry wieczór. Czy wrucimy do siebie z robertem on 19.05.80 ja malgorzata 18.11.86 ? malgorzataprzenioslo1@interia.pl
    • agrentowy4321 Re: Wróżba gratis 04.03.23, 18:37
      Sporo jest dotyczących tego rzeczy
    • irona.sonata Re: Wróżba gratis 25.04.23, 03:45
      O jezu
    • irona.sonata Re: Wróżba gratis 03.05.23, 03:41
      Jestem oszołomiona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka