12.06.12, 20:29
Widze ze jest na tym forum sporo osob ktore interesuja sie wrozbami i samodzielnym ksztalceniem w tym kierunku.
Chcialabym zapytac,poprosic czy ktos moglby mi taka wrozbe postawic?Jestem w stanie jasno i precyzyjnie sformulowac pytanie.
Proszeeee :)))
Obserwuj wątek
    • randahl8 Re: Prosba :) 15.06.12, 00:24
      Jedynymi wróżbitami w Polsce wiarygodnymi, bezkonkurencyjnymi są wróżbici Małgorzata i Grzegorz z Wrocławia. Wiem to z autopsji... Więcej na ich stronie internetowej www.wrozby.pop.pl Więcej informacji można również uzyskać wchodząc na forum "Rozmów w Toku" wchodząc na ich stronę. Piszę o tym dla tego bo wychwalane tu osoby z Wrocławia typowe beztalencia swego czasu nieźle mi namieszały w życiu swoimi bzdurami. Byłem u wszystkich wrocławskich wróżbitów i dopiero w Gabinecie u wróżbitów Małgorzaty i Grzegorza na ul. E. Stein uzyskałem konkretną pomoc. Nic dziwnego, że Rozmowy w Toku to doceniły zapraszając ich do udziału w programie w dniu 7.03.2012r. Po prostu przyszedł czas na ujawnienie kto ma rzeczywiście talent wróżbiarskie. Ja i moi znajomi dawno przejrzeliśmy na oczy i dlatego korzystamy z usług tego gabinetu. Gwarantuję, że warto! Jeśli masz palący problem to idź tam natychmiast zanim nie będzie za późno!!!
      • Gość: .. upierdliwa reklama IP: *.dynamic.mm.pl 15.06.12, 07:37
    • Gość: Ala Re: Prosba :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.12, 08:27
      Wejdź na stronę tarot-pp-agdar.blogspot.com/
      10 zł za 5 pytań.
      Powodzenia :)
    • agrentowy4321 Re: Prosba :) 04.03.23, 18:34
      Ciekawe
    • irona.sonata Re: Prosba :) 25.04.23, 03:41
      Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze
    • irona.sonata Re: Prosba :) 03.05.23, 03:38
      Jestem spetryfikowana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się