Dodaj do ulubionych

Powróżę darmowo 10 osobom na jedno pytanie

24.09.12, 14:39
Witam,
Z przyjemnością powróżę pierwszym 10 osobom na jedno pytanie - odpowiedź będzie konkretna, w kilku zdaniach bez podawania kart. Zastrzegam sobie czas do 24 godzin od złożenia "zamówienia" . Dane, jak imię i data urodzenia proszę mi przesłać na maila gazetowego - pytanie wstawić tu.
Serdecznie zapraszam :)
Wróżka Sylwia
Obserwuj wątek
    • Gość: Czarna Mamba Re: Powróżę darmowo 10 osobom na jedno pytanie IP: *.play-internet.pl 24.09.12, 14:48
      To ja poproszę-Czy widać u mnie pojawienia się dziecka,ci?kiedy mnie więcej?
      Dane prześlę na priv
    • Gość: JAKUB Re: Powróżę darmowo 10 osobom na jedno pytanie IP: *.sta.asta-net.com.pl 24.09.12, 14:50
      czy jeszcze w tym roku uda mi się zdać egzamin na prawo jazdy
      • smul_live Re: Powróżę darmowo 10 osobom na jedno pytanie 24.09.12, 14:53
        Jakie szanse ma mój związek
        • Gość: kasieńka Re: Powróżę darmowo 10 osobom na jedno pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.12, 14:55
          Czy będę mieć romans z M?
    • leda-is-one Re: Powróżę darmowo 10 osobom na jedno pytanie 24.09.12, 14:54
      Dzien dobry Sylwia!
      Sprawa o ktora chce zapytac spedza mi sen z oczu i uczyniła moje życie nieznośnym.
      Zwiazek nie istnieje od kilku miesiecy choc oficjalnie nie był nigdy zakonczony duzymi literami.
      Pytanie-Jakie on ma intencje w stosunku do mnie na przyszlosc?
      Bardzo Ci dziekuje.Leda
      • Gość: k Re: Powróżę darmowo 10 osobom na jedno pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.12, 14:57
        Czy w najbliższym czasie nastąpią pozytywne zmiany w moim życiu uczuciowym i pojawi się odpowiedni mężczyzna z ktorym stworze staly zwiazek?
        dziekuje;)
        • karmen3100 Re: Powróżę darmowo 10 osobom na jedno pytanie 24.09.12, 15:07
          Witam serdecznie, ja mam takie pytanie w jakim czasie zmienię miejsce zamieszkania, oraz czy widać u mnie wyjazdy zagraniczne . Bardzo dziękuje. Dane podam na emila gazetowego.
          • bogusia1971 Re: Powróżę darmowo 10 osobom na jedno pytanie 24.09.12, 15:16
            WITAM serdecznie ja mam dwa problemy chciałabym się zapytać o moją pracę co dalej czy się coś zmieni i co dalej z moim życiem uczuciowym proszę odp. na które kol wiek pytanie dla mnie są oba pytania ważne z góry dziękuję za poświęcony czas pozdrawiam
        • Gość: k Re: Powróżę darmowo 10 osobom na jedno pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.12, 09:55
          dziękuje i pozdrawiam jesiennie;)
    • Gość: dddd Re: Powróżę darmowo 10 osobom na jedno pytanie IP: *.ip.netia.com.pl 24.09.12, 15:29
      Witam,
      Ja mam takie pytanko: co czeka mnie w relacji z X do końca roku?
      • Gość: Nata Re: Powróżę darmowo 10 osobom na jedno pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.12, 16:06

Witam. Jeśli jeszcze moge. Kiedy poznam partnera na stałe?
        • Gość: Kama Re: Powróżę darmowo 10 osobom na jedno pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.12, 16:22
          Jak ułoży się moje życie uczuciowe? Czy coś się zmieni (obecnie jestem sama) Kama
    • algaria Czarna Mamba 24.09.12, 20:23
      Witam i dziękuję za zainteresowanie
      ponieważ wróżę maksymalnie na rok - ustaliłam z kartami że zapytam o ciążę od tej chwili do końca 2013 roku
      Już z kart z przełożenia widać, że Pani bardzo pragnie zostać mamą, już od dłuższego czasu pani nad tym pracuje i będzie pracować nadal - prokreacja jest najważniejsza, ciąża jest najważniejsza, i jest to cel do którego Pani dąży - do końca 2013 r będzie pani w ciąży - lecz będzie to ciąża wysokiego ryzyka, możliwe są pobyty w szpitalu, będzie musiała pani bardzo na siebie uważać.
      Najprawdopodobniej zajdzie pani w ciążę w miesiącach letnich
      Pozdrawiam
      • algaria Jakub 24.09.12, 21:18
        Witam,
        Podejrzewam, że zda Pan to prawko do końca tego roku, ale żeby nie było tak miło i łatwo - karty pokazały, że powinien jeszcze Pan się podszkolić - wykupić jakieś dodatkowe jazdy, czy ćwiczenia - za coś dodatkowego zapłacić - a wtedy na pewno Pan zda bez problemu - bez tego może być trudniej.
        Życzę powodzenia i pozdrawiam
        • algaria Smul 24.09.12, 21:28
          Witam,
          O szanse się nie pyta bo szanse są zawsze...
          Zapytałam jak będzie wyglądał Państwa związek do końca 2013 roku.
          Związek się rozwinie i będzie układał się bardzo pomyślnie - mimo że mam wrażenie że państwo albo są po przejściach albo przez jakiś czas państwa związek był czysto wirtualny i nie od razu się spotkaliście. Tak jak mówiłam w 2013 roku związek nabierze tempa, rozwinie się (możliwe poczęcie) wyjazdy szczęście i zadowolenie ale jak zwykle żeby nie było tak kolorowo - proszę uważać na pewną kobietę z otoczenia Pana - albo jego byłą kobietę, albo matkę ale bardziej stawiam na byłą żonę - rozżaloną która może próbować mieszać się w Wasz związek, rozbić go, zniszczyć - możecie przez nią przeżyć kilka niemiłych chwil - jednak siła uczuć Pana do Pani będzie na tyle duża i mocna że pani z przeszłości niczego nie wskóra.
          Pozdrawiam
          • algaria Leda 24.09.12, 21:47
            Witam,
            Związek który praktycznie nie istniej od roku - to już nie związek - ale z drugiej strony skoro nie został zakończony to jakaś iskierka nadziei gdzieś się tli i w głowie kołaczą różne myśli....

Generalnie do tego związku nie ma już powrotu - do takiego jaki był kiedyś - nic nowego też nie będzie - ale Pan się skontaktuje - nawet się Państwo spotkacie ale to że związku dalej nie będzie zadecyduje wyłącznie Pani - to Pani dostrzeże w tym Panu coś czego wcześniej nie chciała widzieć, w czym go idealizowała. Po za tym już będzie Pani na tyle silna i pewna siebie że nie będzie Pani chciała walczyć o niego i po tym jak odszedł zostawiając panią (bo podejrzewam że to on odszedł) bo i po co? Po to by wracał i odchodził kiedy mu wygodnie? A tak niestety by było. Proszę się zastanowić jaką rolę w tej znajomości chciałaby Pani odgrywać a jakiej nie i robić wszystko by nie być tym, kim Pani dlatego Pana nigdy nie chciałby być.
            Pozdrawiam serdecznie
            • tetika Re: praca 24.09.12, 21:55
              wiem ze dziesiec osob juz pisalo,ale moze dostane odpowiedz.chodzi o nowa spokojna i stabilna prace.w starej zatrzasnelam furtke,zamknelam oczy i skoczylam w przepasc, a teraz licze na cud :-) .Czy ten cud nastapi?
            • algaria Kasieńka 24.09.12, 22:12
              Witam,
              Mimo szczerych chęci z obu stron, zauroczenia takiego gwałtownego i mocnego erotyzmu bijącego od Państwa - po wstępnych zauroczeniach wasza znajomość się rozpadnie w niemiłych okolicznościach i po poważnej scysji. Przez jakiś czas będzie Pani osobą samotną i nie do końca spełnioną ale pojawi się w Pani życiu ktoś jeszcze - być może nawet chęć powrotu wykaże M jednak Pani weźmie sprawy w swoje ręce i zadecyduje - powiem szeptem że Pani zadecyduje o odrzuceniu jego propozycji - za bardzo Panią urazi wywołaną kłótnią i ostentacyjnym zerwaniem znajomości - zbyt spektakularnym niż by to wymagała sytuacja - co zrazi Panią na długo do tego Pana
              Pozdrawiam
              • algaria Re: K 24.09.12, 22:37
                Witam,
                Przede wszystkim z cała przyjemnością chciałbym Panią poinformować że do końca 2013 r szykują się u Pani bardzo pozytywne zmiany. Weszła Pani w 4 rok numerologiczny - co wiąże się ze skupieniem na pracy i poświęceniu się jej bez reszty, ale nie tylko takie zmiany idą. Z wyciągniętych kart czytam że Pani sytuacja finansowa bardzo się poprawi - praca przyniesie efekty materialne, oczywiście trzeba będzie trochę się namęczyć, powalczyć, ale będzie Pani wiedziała za co te "męki". Dodatkowo najprawdopodobniej w pracy pozna Pani - Pana - stabilnego materialnie dojrzałego Pan może być z Pani przeszłości - nie koniecznie byliście w związku ale mogliście np chodzić do tej samej szkoły czy kiedyś razem pracować w każdym razie kiedyś otarliście się o siebie - czy stworzycie związek? Nie od razu, ale są na to duże.
                Pozdrawiam
                • algaria Re: Karmen 24.09.12, 22:50
                  Witam,
                  Co do mieszkania - położyłam karty na pół roku czyli do końca marca i powiem tak : trudno się będzie Pani zdecydować i długo się będzie Pani zastanawiać aż wreszcie trafi na "swoje" i w bardzo krótkim czasie zrobi Pani zamianę tzn szybko podejmie decyzje ale ta zamiana może być właśnie pod koniec tego pół roku o którym mówię.
                  Wyjazd za granice - propozycja może być, jednak w ciągu najbliższego pół roku do tego wyjazdu nie dojdzie, podejrzewam że w całym 2013 roku - Pani nie wyjedzie.
                  Pozdrawiam
                  • algaria Re: Bogusia 24.09.12, 23:12
                    Witam,
                    Pracę owszem będzie Pani miała ale zmian do końca 2013 r nie będzie. Ugrzęzła Pani w tym wszystkim, ale mam wrażenie że sama Pani nic nie robi by ten stan zmienić - przyzwyczaiła się Pani - wycofała emocje, zamknęła na bodźce i czeka - na to że może się coś samo zmieni, że może ktoś zaproponuje Pani coś innego, ale sama ze swojej skorupy wyjść Pani nie chce - niestety nie znajdzie się nikt w Pani otoczeniu by wyciągnął Panią z tego marazmu, a nawet jeśli Pani się wychyli i zawalczy to i tak nie przyniesie skutków w postaci zmian, dlatego chyba lepiej dla Pani będzie pozostać w takim stanie jakim Pani jest dotychczas.
                    Ponad to właśnie Pani weszła w 7 rok numerologiczny - to jest niestety bardzo ciężki rok- przynosi doły i depresje, smutek i żal. Szukamy w sobie przyczyn wszystkich niepowodzeń. Ale jest to też rok odnalezienia swoje drogi , swojej pasji - proszę poszukać lub nawet powrócić do tego co sprawiało lub sprawia Pani przyjemność, daje satysfakcje - pisanie, pieczenie wspaniałych ciast, robótki czy np kolekcjonowanie - proszę na tym się skupić, to zagłębiać z tego czerpać radość, pozwoli to odsunąć od Pani wszystkie złe stany i myśli, które mogą się teraz pojawić.
                    Pozdrawiam
                    • algaria Re: dddd 24.09.12, 23:23
                      Witam,
                      Jak to mówił Krasicki "miłe złego początki" - Państwa znajomość jest to związek sekretny - tajemnica - mimo że jest Pani dla Pana bardzo ważną osobą - mało tego najważniejszą kobietą w jego życiu - każdą następną będzie porównywał z Panią - jednak to Pani daje więcej w tym związku - więcej poświęca i więcej okazuje. Mimo różnicy wieku to Pani jest bardziej dojrzalsza i bardziej chce Pani stabilizacji na którą Pan nie bardzo ma możliwości i chęci.
                      Do końca tego roku Państwa związek się załamie - nagle nastąpi rozpad z winy Pana i każde z was pójdzie swoją samotną drogą.
                      Pozdrawiam
                      • algaria Re:Nata 24.09.12, 23:41
                        Witam,
                        Stawiam karty na około roku - zapytałam się więc - jak to będzie z poznaniem przez Panią odpowiedniego Pana do końca 2013 roku.
                        Pani również weszła w 7 rok numerologiczny a jednocześnie od urodzin jest Pani w 5 roku osobistym - w numerologii oba lata są tak odmienne od siebie że przez najbliższy rok będą się ścierać i dominować jeden nad drugim - 5 to rok zmian łapania okazji w locie dużo się będzie działo w pani życiu a jednocześnie 7 rok to rok zamknięcia się w sobie spojrzenie na swoje niepowodzenia przez pryzmat siebie - obarczanie siebie za wszystko zło co nas spotkało co prowadzi do stanów depresyjno lękowych. Będzie pani chciał zmian, dążyła do nich a jednocześnie obarczała siebie za to że te zmiany się nie udały - rozczarowania i skrajności czekają Panią do października przyszłego roku - dopiero jesień przyniesie wyraźna ulgę że to co było już jest za Panią.
                        Karty potwierdziły że niestety czekają panią różne sytuacje bardzo skrajne od wycofania się i zamknięcia w domu po flirty, poznawanie ludzi ale i rozczarowanie facetami. Do końca 2013 roku nie spotka Pani nikogo kto będzie Pani wart - co nie znaczy że będzie Pani samotna - owszem spotka pani na swej drodze mężczyzn, może się nawet zdarzyć że będzie Pani miała problem na którego się zdecydować ale żaden nie będzie tym dla Pani odpowiednim i na stałe.
                        Pozdrawiam
                        • algaria Kama 24.09.12, 23:49
                          Witam,
                          Jest już Pani 11 ale powróżę wszystkim którzy się dziś zapisali - mogę napisać krócej niż pozostałym - dlatego proszę mi wybaczyć
                          Do końca 2013 roku a nawet wcześniej bo już z przełożenia wyszedł mi Pan - spotka Pani mężczyznę - solidnego stabilnego - może być to mężczyzna z drogi czyli nie mieszkający w Pani okolicach lub poznany za granicą - pan w mundurze - ale oprócz policjanta i wojskowego może to być lekarz prawnik lub kierowca - ktoś kto się przebiera do pracy - obstawiam człowieka wykształconego - możecie poznać się w pracy lub sytuacji związanej z pracą tzn np będzie musiała pani dostarczyć jakieś dokumenty lub ten pan przyjedzie w delegację albo za przeproszenie złamie pani nogę w pracy (czego w kartach nie widzę ale podaje tylko taki przykład) i odwiozą panią do szpitala. Związek szczęśliwy udany, miłość ale najpierw poznanie "obserwacja" a dopiero później uczucie.
                          Pozdrawiam
                          • algaria tetika 24.09.12, 23:58
                            Witam,
                            Jest Pani 12 powróżę ale mogę napisać krócej niż innym - proszę mi wybaczyć

Cuda się zdarzają i trzeba w nie wierzyć, ale co innego cud a co innego realia ;) Aleś Pani kochana narozrabiała - naraziłaś się kilku facetom - lub babom które miały silna pozycje w pracy - nie twierdze że to co Pani zrobiła Pani było złe, ale to konsekwencje może mieć dosyć nieprzyjemne - ze sprawą sądową włącznie. Zrobiła Pani i nie ma odwrotu i powrotu, pomóc Pani może jakiś mężczyzna władny który lubi błyszczeć, komplemenciarz i lubiący schlebianie i pochlebstwa - jeśli chce Pani coś zmienić i pragnie cudu - musi się Pani ukorzyć, pochylić głowę - ale tylko na potrzeby tego Pana władnego i mającego możliwości. On lubi schlebianie i to musi dostać i jeszcze jedno on do Pani nie przyjdzie to Pani musi się do niego udać i "pokłonić" Będzie cud - nie od razu i trochę będzie to Panią kosztować - nerw, zachodu, "upokorzeń" może nawet pieniędzy ale cel Pani osiągnie.
                            Pozdrawiam
                            • algaria Małgorzata 25.09.12, 00:07
                              Witam,
                              Jest Pani 13 dlatego moja odpowiedź może być mniej rozbudowana niż poprzednikom, proszę mi wybaczyć
                              Ma Pani dobre przeczucia, podejrzewam podobnie jak Pani że umowa po 3 miesiącach nie zostanie przedłużona - jednak proszę się nie martwić - mam wrażenie że Pani wróci do poprzedniego miejsca pracy lub tam gdzie już wcześniej składała Pani dokumenty i tam się Pani odrodzi, zacznie od nowa - nawet finansowo będzie nieźle. Zatem proszę po cichutku, pomalutku odnowić "stare kontakty" stare znajomości i ponownie pozgłaszać się tam gdzie już Pani była. Proszę uważać bo zwolnienie z tej pracy może być nie do końca legalne, mogą próbować w coś panią wrobić, obmówić, pomówić - może być tak że zakończy Pani tę prace w niemiłej atmosferze.
                              Pozdrawiam
                              • algaria Re: Michał 25.09.12, 00:15
                                Witam,
                                Jest Pan już 14 - miałam wróżyć tylko 10 - proszę mi wybaczyć , ale napiszę krócej niż innym.

Po początkowych niepowodzeniach i zagubieniu odnajdzie się Pan w pracy ale podejrzewam że dopiero w następnej - poczuje triumf i satysfakcje - tak jak z samego wykonywanego zawodu tak i finansową.
                                Pozdrawiam
                            • tetika Re: tetika 25.09.12, 06:04
                              Dziekuje :-)
            • leda-is-one Re: Leda 25.09.12, 06:48
              Dziekuje pięknie za wróżbe i poswiecony czas-jak sie wrózba spełni do konca-napisze.Okolicznosci zwiazku wyszły pani w kartach prawdziwe.Pozdrawiam serdecznie.Leda
        • Gość: dziękuję Re: Jakub IP: *.sta.asta-net.com.pl 25.09.12, 09:20
          dziękuje bardzo!!
    • Gość: Małgorzata Re: Powróżę darmowo 10 osobom na jedno pytanie IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.12, 22:03
      Witam serdecznie,mam cichą nadzieję,że i mnie się uda... :)Moje pytanie dotyczy spraw zawodowych , parę dni temu podjęłam nową pracę , na razie okres próbny 3 miesiące ,mam jednak jakies wewnętrzne przeczucie , że długo nie potrwa , że nie zostanie przedłuzona umowa.Czy powinnam po cichu szukac pracy dalej,czy tez może się mylę?
      Będę wdzięczna za poświęcony czas.
    • Gość: Michał Re: Powróżę darmowo 10 osobom na jedno pytanie IP: *.246.130.64.rev.vline.pl 24.09.12, 22:51
      Dobry wieczór

Od nie dawna zacząłem nową pracę.Chciałbym wiedzieć czy odnajdę się w niej,bo nie jestem pewny.Michał 13.11.1982
      • algaria Zamykam wątek 25.09.12, 00:23
        Zmieściło się 14 chętnych - mam nadzieję że zaspokoiłam Państwa ciekawość i odpowiedzialnym satysfakcjonująco - jeśli ktoś miałby chęć już prywatnie się ze mną porozmawiać i prosić o karty - dane kontaktowe są w mojej sygnaturce - prywatnie wróżby są już jednak płatne.
        Pozdrawiam i zapraszam :)
        wróżka Sylwia
        • nata_nata_nata Re: Zamykam wątek 25.09.12, 08:20
          Za poświęcony mi czas dziękuje. Życze wszystkiego dobrego.
    • Gość: Czarna Mamba Re: Powróżę darmowo 10 osobom na jedno pytanie IP: *.play-internet.pl 25.09.12, 08:25
      Ja również dziękuję za poświęcony czas.
      • algaria Dziekuję 25.09.12, 21:10
        Wszystkim za podziękowania - niech sprawdzą się Wam tylko dobre wróżby te mniej optymistyczne - nie
        Pozdrawiam
        wróżka Sylwia
    • Gość: gosc31 Re: Powróżę darmowo 10 osobom na jedno pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.12, 10:54
      Witam serdecznie,
      czy Pani jeszcze powróży?
      kanapeczki1@wp.pl
    • agrentowy4321 Re: Powróżę darmowo 10 osobom na jedno pytanie 04.03.23, 17:44
      Bardzo trudny temat
    • irona.sonata Re: Powróżę darmowo 10 osobom na jedno pytanie 25.04.23, 02:50
      Oniemiałam
    • irona.sonata Re: Powróżę darmowo 10 osobom na jedno pytanie 03.05.23, 02:50
      Bardzo bardzo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka