Dodaj do ulubionych

uroki miłosne

• deroviltarot Re: uroki miłosne 25.10.13, 14:21
      Zapraszam do mnie - ukladam indywidualnie karty, na podstawie m.in. daty urodzenia sprawdzam uklad i wpływ planet układu słonecznego rozpisuje horoskop. Pomagam w wybraniu drogi i watpliwosciach. Prosze pisac na: magdalena.derovil@gmail.com
      • salamandra.69 Re: uroki miłosne 26.10.13, 19:42

deroviltarot napisał(a):

ale to jest watek o urokach miłosnych!!! Na litośc boską, podpisac sie pod kazdym wątkiem, to co, już kolejka na usługi czeka???
        • Gość: Kinga Re: uroki miłosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.13, 12:00
          Zamawiałam urok u Apollonusa , po 3 tygodniach już miałam widoczne efekty.
          Teraz działa i jestem zadowolona. Spokojnie mogę polecic tego gościa.
          • Gość: cfel Re: uroki miłosne IP: *.tbg.edge.wdm.pl 16.11.13, 12:38
            to polecaj, my wiemy jaki jest i nic tego nie zmieni
            • Gość: gosc Re: uroki miłosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.13, 12:40
              Jaki? Może konkretniej?
              Ja osobiście jak najbardziej polecam Apollonusa.
              No ale konkurencja zza rogu jak zawsze :(
      • maj_ka_8 Re: uroki miłosne Apollonus 01.10.14, 19:58
        Ja myslę, że dobry jest Apollonus. Korzystałam z jego pomocy i warto było :-)) Zrobił co zamówilam. Co prawda czekałam ponad miesiąc na efekty. Cały czas mialam z nim kontakt. Podtrzymywal mnie na duchu. Bardzo fajny człowiek szkoda, że nie poznalam go osobiscie.
    • diament9 Re: uroki miłosne 25.11.13, 19:05
      czy ktoś robił rytuał u wróżki ja2313@op.pl lub wróżki Joli z Zielonej Góry?Jaka jest Wasza opinia?
      • diament9 Re: uroki miłosne 01.12.13, 11:31
        czy ktoś korzystał z rytuałów wróżki Gosi proszę tylko o szczere wypowiedzi??
        • ruudai Re: uroki miłosne 01.12.13, 11:36
          Spadaj z tym spamem. Czy wróżki nie stać na profesjonalną reklamę np buzz?

diament9 napisał(a):

> czy ktoś korzystał z rytuałów wróżki Gosi proszę tylko o szczere wypowiedzi??
          • diament9 Re: uroki miłosne 01.12.13, 11:40
            Przepraszam czy Ty widzisz tylko wszędzie spamy...Czy już jak normalny człowiek nie można spytać u kogo warto wziąć rytuał a kogo nie??!!
          • Gość: do ruudai Re: uroki miłosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.13, 09:29
            ruda, dlaczego Ty wszystkich atakujesz na tym forum? Walczysz z konkurencją?
            • obiektywnyobserwator345 Re: uroki miłosne 02.10.14, 11:32
              Witam,
              Ostrzegam przed pseudo magiem, który (która) ogłasza się głownie na Olx i robi sobie auto promocje na forach Kafaterii i Tutaj, ale zapewne nie tylko tutaj. Zamieszcza też ogłoszenia jako Selena i Urszula i to o różnych treściach i profesjach..Wróżka,mag,poprawki krawieckie w jednym, coś ciekawego..
              Tutaj linki:
              olx.pl/oferta/szycie-przerobki-krawieckie-CID619-ID4GpH5. html#d5b416565b
              olx.pl/oferta/dzialka-CID3-ID5B3RB.html#d5b416565b
              olx.pl/oferta/wrozby-talizmany-magia-porady-zyciowe-milos ne-i-biznesowe-CID619-ID43PSr.html#d5b416565b
              olx.pl/oferta/tarot-wrozka-zielarstwo-CID619-ID5I9I9.html #d5b416565b
    • Gość: czarny nick Re: uroki miłosne IP: *.leaseweb.com 30.12.13, 16:28
      Nowa Wieś Wielka to wieś w województwie kujawsko-pomorskim, w powiecie bydgoskim. Liczba ludności 2207
      Arturko w okolicach Bydgoszczy kręci swe interesy
    • Gość: x Re: uroki miłosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.14, 17:57
      nikt się nie nabierze na twoje samoreklamy
    • Gość: miranda93 Re: uroki miłosne IP: *.guilhem.org 01.02.14, 15:40
      Zamarzło Artkowi konto i teraz używa innych nicków.
      artur-1986
      UŻYTKOWNIK O PODANYM NICKU NIE ISTNIEJE LUB ZOSTAŁ ZABLOKOWANY

Art. 286. § 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. A takie spamowanie w celu wyłudzenia przez wróżkę jakiejś kwoty właśnie pod to podlega.
      • Gość: Uwaga Re: uroki miłosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.14, 17:14
        UWAGA:Tereska ma czarnego pieska, a ten piesek bardzo zły pokazuje ostre kły!!!!
        • Gość: uwaga1 Re: uroki miłosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.14, 11:49
          tereska wczoraj wszystko z siebie wydaliła dziś spokój
    • Gość: artek Re: uroki miłosne IP: *.guilhem.org 02.02.14, 11:43
      Wysłałam zapytania do urzędu skarbowego, gminy, urzędu wojewódzkiego oraz komendy wojewódzkiej czy rzeczywiście jest taki skuteczny jak go opisują teraz czekam na odpowiedzi.
    • diament9 Re: uroki miłosne 18.02.14, 19:52
      urok rytuał kirasalez@wp.pl czy już ktoś korzystał?
    • Gość: Nzn Re: uroki miłosne IP: *.cdma.centertel.pl 28.02.14, 10:16
      Poświęce swoją duszę i życie za udany rytuał miłosny. Oferta całkowicie poważna, mogę podpisać każdą umowę i podać wszystkie swoje dane.
      • Gość: do NZN Re: uroki miłosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.14, 12:52
        spróbuj zadzwonić pod nr.696624623,bez poświęcania duszy może się uda.Zadzwoń, zadecyduj sam, to nic nie kosztuje;) ja mogę polecić osobę.
        • Gość: Nzn Re: uroki miłosne IP: *.cdma.centertel.pl 28.02.14, 16:01
          A możesz napisać coś więcej, bo strasznie cierpię a nie wiem czy będzie mnie stać.
          • Gość: gość Re: uroki miłosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.14, 16:10
            A możesz coś więcej opisać swoją sytuację? jak objawia się Twoje cierpienie?
            • Gość: Nzn Re: uroki miłosne IP: *.cdma.centertel.pl 28.02.14, 16:14
              Kocham osobę z którą przez własne błędy nie mogę być, nie jestem w stanie wogóle normalnie funkcjonować.
              • 1glus12 Re: uroki miłosne 28.02.14, 16:56
                zadzwoń pod ten numer zadecydujesz czy chcesz w to w chodzić cene tez ustal;isz,Ja mysle że warto spróbować chociaz czegoś sie dowiedzieć.
                • Gość: do nzn Re: uroki miłosne IP: *.wdm.pl 28.02.14, 17:14
                  Podpisz umowę na leczenie psychiatryczne u czubków.
                  • Gość: A. Re: uroki miłosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.14, 17:16
                    Moge podac kontakt do wrozki, ktora robila mi urok, Facet do mnie wrocil i jest nawet lepiej niz przed rozpadem zwiazku :) jak ktos chce to podaje mojego maila annaa1987@onet.eu, Nie bede tutaj pisac kontaktu do wrozki, bo nie wiem czy by sobie tego zyczyla. pzrd.
    • pytajacyjan Re: uroki miłosne 08.10.14, 00:08
      korzystał ktos z aneczek24@buziaczek.pl
    • 6tekla Re: uroki miłosne 08.10.14, 12:11
      Iton to zwykły oszust który naciągnął mnie na swoje bajki i kłamstwa i zapewne już sporo innych ludzi. Trzymajcie się od niego z daleka jeżeli nie chcecie stracić swoich pieniędzy. Siedzi na różnych stronach blogach forach itp. non stop to pod innymi nickami i mailami, telefonami itp. celem uniknięcia ewentualnej konfrontacji z niezadowolonymi klientami i opiniami o nim, którzy po takich wpisach zazwyczaj orientują się że zostali najzwyczajniej w świecie przez niego oszukani. Wielokrotnie została też wyrzucony z for . za sianie zamętu, kłótnie, wyzwiska i oczernianie ludzi, a także zamieszczanie ich zdjęć na stronach internetowych i naśmiewanie się z nich. Swego czasu walczył też ze wszystkimi z branży ezoterycznej , wypisywał ich dane w sieci twierdząc ,że go oszukali! Szantaż i tu uwaga.....próby zwykłego zastraszania!!! (uważajcie na swoje dane osobowe!!!) Do tego po jego ostatniej "akcji " naciągnięcia wielu osób na swe pseudo ezoteryczne oferty, gdzie zrobiła się niemała afera - oczywiście za pieniądze - zmienił dotychczasowe nicki na forach, chyba tylko jeden mu został ?doora40i4? jakoś, mam nadzieje,że dobrze pamietam. Ma teraz kilka nowych i pisze sobie oponie w tematach o nim. Przez pewien okres zawiesił swą działalność po tym jak cała sprawa wyszła na jaw że wszystko to była jedna wielka bujda na resorach mająca na celu tylko i wyłącznie kradzież pieniędzy a teraz ponownie znów stara się wznowić swe oszukańcze praktyki....................Iton TO OSZUST!!!
      Ps Jezeli ktos pisze cokolwiek pochwalnego na temat Itona to jest to on sam!
      Mnie naciagnął na 700zł, efekt miał byc maks po trzech miechach, po ośmiu zarzadalam zwrotu pieniązkow i zaczal mi grozic.
    • diament9 Re: uroki miłosne 15.12.14, 08:45
      witam czy ktoś może korzystał z uroku, rytuału u tego pana jaceksp@op.pl ?? Jakie są wasze doświadczenia opinie??
    • fransua0522 Re: uroki miłosne 18.12.14, 21:33
      diament9 słuchaj rytuały są robione ale one prowadzą tylko i wyłącznie do wydania kasy i do tego żebyś się męczył jeszcze dłużej,odpuść sobie.
    • ireenka78 Re: uroki miłosne 24.12.14, 22:45
      Związek uczuciowy opiera się na przepływie energii pomiędzy dwiema kochającymi się osobami. Energia ta zawiera w sobie różne komponenty: wysiłek fizyczny, zaangażowanie emocjonalne, wyrażaną troskę, odczuwany pociąg fizyczny. Zmierzenie wydatkowanej energii w związku nie jest zadaniem łatwym, a wręcz wydaje się niemożliwym. I właśnie w tym leży najczęstsza przyczyna wszelkich pretensji i żalów dwojga kochających się ludzi. Bo ludzie mają ogromne problemy z oszacowaniem ile dali, a ile otrzymali. O ile jeszcze ofiarowane drobne przyjemności można policzyć, jak chociażby częstotliwość otrzymywanych kwiatów, czy przygotowanych przekąsek na mecz oglądany z kolegami, o tyle codziennej czułości, troski, buziaków i ciepłych słów nie sposób ogarnąć. Większość osób będących w związku uważa, że jednakowo dużo daje i otrzymuje, w związku z tym wymiana energii jest zrównoważona. Pewnie gdyby uważali inaczej ich związek nie miałby prawa bytu. Jednakże w wielu przypadkach, z czego na co dzień nie zdajemy sobie sprawy, energia w naszym związku owszem przepływa, ale tylko w jednym kierunku. Osoba, która jest Dawcą, wydatkuje ogromne ilości energii dla dobra swojego partnera, podczas gdy Biorca zużywa energię na swoje potrzeby. Taki podział wykorzystywania energii w związku, nie wynika z ogromnej dobroci i altruizmu Dawcy, ani z ogromnej nikczemności i egoizmu Biorcy. Jest on związany z różnym (przeciwnym) postrzeganiem i odbieraniem świata przez Dawcę i Biorcę.
    • 30majaoszukana Re: uroki miłosne 30.05.15, 23:09
      Wiem kogo nie polecę wrozki Faridy & ja2323
    • lilia263 Re: uroki miłosne 15.07.15, 09:48
      albo ktos kocha albo nie
    • 1karolina300 Re: uroki miłosne 17.07.15, 17:23
      Powtórze się, bo widzę, że niektórzy dają się nabierać na pseudo wróżki. No ale też się wcześniej dawałam...
      moim zdaniem nie warto korzystać z uroków osoby, która się reklamuje nachalnie, ma stronęinternetową itp. Najskuteczniejsze wróżki to te, które nie muszą się reklamować. Mi się udało na taką trafić drogą pantoflową. Mój facet odszedł do innej i byłam załamana. Nie wiedzialam co robić, moje życie stracilo sens. Nigdy wczesniej nie wierzyłam w magię, jakieś uroki, ale jak ktoś czegoś tak bardzo pragnie to chwyta się wszystkiego. Dziewczyna z jakiegoś forum o złamanyxh sercach poleciła mi pewną Panią, która robi uroki. Postanowiłam, że zaryzkuje, w koncu nie mam nic do stracenia (było mi juz totalnie wszystko jedno, depresja). Nie do konca wierzylam, ze sie uda, mialam masę watpliwosci. Jaki miesiac po uroku odezwal sie do mnie moj byly facet. Mówił, że ostatnio często jestem w jego myślach, ze nie moze przestac o mnie myslec. Potem zadzwonil znowu i chcial sie spotkac. Na spotkaniu powiedzial jak bardzo sie pomylil i ze mnie kocha, ze byl glupi. Byłam w szoku... Wrocilismy do siebie, a ja odzyskalam radosc zycia. Teraz jest nawet lepiej niz przed urokiem! Mój facet jest mega kochany, dba o mnie jak nigdy, zawsze jestem na pierwszym miejscu. Jestem szczesliwa :) Jesli cierpicie, to probujcie wszystkiego. Dla milosci warto. Podawalam juz swojego maila wyżej. Jak ktos chce namiar na ta Pania, to piszcie do mnie annaa1987@onet.eu
    • wrozka-ania Re: uroki miłosne 18.07.15, 20:21
      Moi Drodzy jesli ktos potrzebuje pomocy w odzyskaniu mezczyzny prosze o kontakt ze mna postaram sie pomoc szczegolnie jesli chodzi o zwiazku małzenskie, powazniejsze zwiazki mail: szamanka41@interia.pl
      • w-adrianna Re: uroki miłosne Apollonus 04.07.16, 16:06
        Czytam te wypowiedzi i upieram się na swoim doświadczeniu z Apollonusem. Najpierw zrobił urok na mojego faceta, że wrócił od kochanki do mnie a potem pomógł mi się zemścić rzucając klątwę na tę jędzę!!! Teraz jestem z moim mężem ta jędza!!! ma za swoje!
    • ladygaga0954336 Re: uroki miłosne 13.07.16, 14:02
      Uwazajcie na oszustów z tej strony, stracone 500 zł. Brak kontaktu.

urok-milosny.pl
      • martak350 Re: uroki miłosne Apollonus 28.12.17, 21:46
        Zawsze trzeba uważać. Ale ja od początku czułam do Apollonusa zaufanie i się nie pomyliłam. On zwrócił mi mojego mężczyznę moją miłość. Ja jeszcze w dodatku zakupiłam u Apollonusa Torby mojo na podtrzymanie związku i na finanse. I tym razem miałam dobra intuicję bo pieniądze zarabiam coraz większe. Muszę Apollonusa pochwalić za to co zrobił bo to mu się ode mnie należy.
    • sanderson00765 Re: uroki miłosne 16.09.16, 08:21
      Prosze o namiary do artura...sprawa pilna
      Sanderson00765@gmaol.com
      • tymonka74 Re: uroki miłosne 16.09.16, 11:23
        Zostało udowodnione, ze Artur i Barbara Gruszczyńska to ta sama osoba, ten koleś zakłada kilkadziesiąt kont na gazecie z których wychwala swoje usługi. Zostało sprawdzone, że wszystkie wpisy były z tego samego IP. Korzystajcie śmiało jak macie za dużo pieniędzy.
    • margarritta Re: Uroki miłosne Apollonus 26.02.18, 18:09
      Jestem stałą klientką Apollonusa i co mogę dodać to to, że dobrze wywiązywał się ze swoich zadań. Obrzęd miłosny na przywrócenie miłości w związku działa do dzisiaj.
      • waniawania Re: Uroki miłosne Apollonus 27.03.20, 14:16
        Próbowałam i nic z tego.
    • kasiagruba Re: uroki miłosne 02.08.18, 21:16
      p. Iwona 506709440. Zrobiła mi szereg rytuałów - Mąż wrócił choć sytuacja była beznadziejna. Ona ma często wyłączony tel, ale warto dobijać się - przekonałam się sama. Nie znajdziesz jej reklamy, trafiają do niej ludzie z kontaktu przekazywanego między sobą. Raz spóźniłam się i wizyta przeciągnęła się tak, że minęłam się z inną kobietą. Poczekałam na ulicy aż ona wyszła i zapytałam o jej opinię- powiedziała, że od około 3 lat jeździ do niej regularnie, przed ważnymi decyzjami i jeszcze nie zawiodła się.
      • luizka2019 Re: uroki miłosne Apollonus 13.02.19, 12:59
        U mnie chłopak nie chciał się żenić, było miedzy nami już tak jakby się wszystko kończyło. Po klątwie miłosnej u Apollonusa chłopak przyszedł z pierścionkiem zaręczynowym i teraz mamy już datę ślubu. Jestem zaskoczona jak to szybko poszło bo myślałam że będę czekać jeszcze z kilka miesięcy na to a tu kilka tygodni i załatwione. Nie wiem jak to działa ale jestem zaręczona i będę mężatką.
      • kasiek_9010 Re: uroki miłosne 16.02.19, 19:11
        Możesz się do mnie odezwać kasiek_9010@gazeta.pl
        • havetka Re: uroki miłosne Apollonus 27.03.19, 16:18
          Korzystałam również z usług tego pana i faktycznie prawdę mówią, że jest dobry. Mogło by się to szybciej dziać z tym powrotem miłości mojego partnera bo ponad 10 tygodni czekałam ale to mały szczegół bo zmieścił się czasowo z tym co obiecał. Ważne że wrócił i ten urok jak to zwą zadziałał. Z Apollonusem był dobry kontakt w miarę szybo odpisywał i co ważne dobrze doradzał. Dobrze to wspominam.
          • kontroler0 Re: uroki miłosne Apollonus 27.03.19, 18:58
            havetka osoba będąca najpierw w rozpaczy a później jest w 7-mym niebie po powrocie ukochanego inaczej reaguje, zapewniam Cię. Pozdrawiam.
            Musisz się sporo nauczyć jeszcze zanim porządnie kogoś oszu..sz.
            • havetka Re: uroki miłosne Apollonus 27.03.19, 21:16
              Znalazł się psycholog z domieszką filozofa co wie lepiej jak kto powinien reagować. Strzał kulą w płot. A co ty możesz widzieć o emocjach innych ludzi. O swoich pewnie coś tam wiesz ale o czyichś to ja ciebie zapewniam, że nie wiesz. Każdy inaczej przeżywa i nie każdy chce się wywnętrzać emocjonalnie na forum. I co to wogóle ma być za insynuacja z tymi trzema kropkami, coś się zagalopowałeś i ta bardzo. A te swoje rady to sobie zachował dla siebie i lepiej zanim coś zainsynuujesz to sobie przemyśl to kilka razy.
              A nauczyłam się sporo to od Apollonusa a jego rady faktycznie się sprawdziły w prawdziwym życiu a nie w filozofii z sufitu bo tak twoją wypowiedź można jedynie nazwać. Ręce opadają.
              • kontroler0 Re: uroki miłosne Apollonus 28.03.19, 07:50
                No faktycznie trochę przecholowalem "przepraszam". Na pocieszenie Ci powiem że czary magia rytuały nie działają. Sam jestem dowodem.
                • havetka Re: uroki miłosne Apollonus 28.03.19, 10:00
                  Być może u Ciebie czary czy magia jak to określiłeś nie działają, ale u mnie zadziałało. Nie potrafię określić czy to były czary czy magia czy coś innego czego nie umiem nazwać. Apollonus jak z nim korespondowałam napisał mi że całe nasze życie to jest magia, np. jak goją się rany co to powoduje to jest magia, jak idziesz do chirurga on coś wytnie ale to że się to zagoi to nie jego zasługa tylko właśnie czego? i to jest magia. I jak to sobie przemyślałam to rzeczywiście jest magiczne nasze życie tylko bardzo mało o tym wiemy i mało zdajemy sobie z tego sprawę. Albo jak napisał mi o Logosie i prawach życia to jest magia temat ciekawy ale mało znany a używamy to na co dzień. Mój związek z partnerem dokładnie przebiegał według jednego z praw życia ale dopiero teraz o tym wiem. Lepiej późno niż wcale.
                  • olek13 Re: uroki miłosne Apollonus 28.03.19, 14:37
                    havetka napisał(a):

> np. jak goją się rany co to powoduje to jest magia, jak idziesz do
                    > chirurga on coś wytnie ale to że się to zagoi to nie jego zasługa
                    > tylko właśnie czego? i to jest magia.

Na ten temat jest dostępna spora wiedza. Zachęcam do zapoznania się z nią, zamiast oplatania bajek o magii.
                    • pirania92 Re: uroki miłosne Apollonus 29.03.19, 19:52
                      M.in.psychotroniczna, Geniuszu! Wez idź spać!
    • pirania92 Re: uroki miłosne 17.04.19, 15:26
      W szkołach wrozbiarskich maja przedmioty z dziedziny psychologii. Np. psychotronika. Bez znajomości psychologii sama znajomość kart nic nie znaczy. ;) "Potęga podświadomości" ;> Pozdro!
      • havetka Re: uroki miłosne Apollonus 07.05.19, 19:33
        Dokładnie bo teraz bez wiedzy z dziedziny psychotroniki, ocierając się o fizykę kwantową nie ma co mówić o wróżbiarstwie czy innych działaniach spirytystycznych. Z Apollonusem od czasu do czasu piszę w zasadzie wypytuję się go o książki gdzie można się coś dowiedzieć. Pisał mi o Hermesie Trismagistosie ze Starożytnego Egiptu faktycznie niezła postać poczytałam ale to wiedza tajemna z magii jak się okazuje dla wtajemniczonych. Apollonus jak o tym pisał to czułam, że posługuje się tymi zagadnieniami z Hermentyzmu całkiem biegle a ciekawe kto go tego nauczył bo to starożytna wiedza. Kiedyś dostępna była tylko dla nielicznych mędrców, magów z wyższej półki. Ale tak współcześnie to polecił mi pozycje pani Rutkowskiej Świadomość wielowymiarowa w świetle badań naukowych, bo według niego ta pani jako naukowiec w dość prosty sposób ponazywała zjawiska będące kiedyś paranormalnymi używając określeń czy nazw naukowych. Czytałam i faktycznie niezła wciągająca pozycja a czy dość prosta to nie wiem bo kilku rzeczy nie zrozumiałam. To jest dobre dla tych co wierzą tylko w to co widzą, bo autorka jest naukowcem z tytułem doktora czyli raczej umysł ścisły ale okazuję się, że nie tylko ścisły i pokazuje właśnie to czego nie widać a istnieje. Ona pisze np. o instytucie Monroe, śnieniu i wiele takich rzeczy. Sporo odpowiedzi na moje pytania dał mi Apollonus ale pisał, żebym sobie doczytała właśnie tą książkę.
        • olek13 Naukowe bajki? 07.05.19, 20:07
          Ze wszystkich bajkowych wymysłów najciekawszy jest ten, który polega na dodaniu do bajek pseudonaukowego bełkotu. Oczywiście po to, by mu dodać wiarygodności.
          Głoszący taką "wiedzę" chyba kompletnie nie rozumieją, jakie śmieszne rzeczy plotą (bo by się spalili ze wstydu). Wydaje im się, że jak się powie "fizyka kwantowa", to każdy uwierzy w bzdury.
          Czy to znak chorych czasów, że kompletna ignorancja bezwstydnie drapuje się w szatki wiedzy? Co wy wiecie o fizyce kwantowej, że tak chętnie się na nią powołujecie. Nic nie wiecie, bo już odrobina rzetelnej wiedzy skutecznie likwiduje wiarę w bajki.
          Ale po ci się wysilać? Łatwiej pleść trzy po trzy, w wielkim zachwycie nad posiadaną "wiedzą tajemną".
          Do szkoły, uczyć się!
          • havetka Re: uroki miłosne Apollonus 07.05.19, 20:39
            Następny filozof z sufitu na poziomie średniowiecza to Olek 13. O czym ty piszesz o szkole, a co ciebie w szkole nauczyli właśnie tego co tu prezentujesz, to jest dopiero ciemnota i klapy na oczach. To jest myślenie typu jak tego nie ma w szkole to nie istnieje lub jak w telewizji nie podali to tego nie ma. Ręce opadają. Piszemy tutaj o m.in.urokach o innym świecie a ty jak tego nie rozumiesz nie pisz. A tak wogóle to widać ciebie na wielu wątkach i gdzie tylko ktoś napisze coś o sprawach spirytystycznych to pojawiasz się i dementujesz i uprawiasz dezinformację. Tak zachowują się wynajęte TROLE do siania fermentu. Twoich wpisów jest pełno negujących każdego kto coś napiszę o świecie którego nie rozumiesz. A rozumienie jest nie dla każdego dlatego trzeba to zaakceptować i przestać się ośmieszać. Być może ci i płacą za dezinformację bo sporo czasu temu poświęcasz, a może jednak ciebie to interesuje skoro tak rzetelnie i konsekwentnie bierzesz udział w tak licznych dyskusjach o podobnej tematyce, to o co tu chodzi? Przeczytaj sobie jakąś książkę tej pani, dr Adamska_Rutkowska absolwentka Wydziału Chemii Politechniki Warszawskiej i specjalistka w dziedzinie inżynierii chemicznej i procesowej a będziesz miał coś do powiedzenia a tak nic samo siano....Zobacz sobie bibliografię w jej książkach to poważne pozycje m.in. ze świata nauki i to ścisłej, dlatego pisanie że to bzdura jest całkowitą kompromitacją.
            • olek13 Re: uroki miłosne Apollonus 07.05.19, 20:53
              Nie rozumiem jednego: bezmiaru ludzkiej głupoty. Jeśli jest prawdą to, co piszesz, to w odmętach tego bezmiaru jest także owa pani doktor. Nic nowego, tytuły naukowe nie uodparniają na zgłupienie.
              Klapy na oczach... Oj tak, wielkie muszą być te klapy, by uporczywie ignorować fakty, wierząc tylko w cudze i własne urojenia.
              Podaj jeden, tylko jeden bezsporny dowód na jakiekolwiek nadprzyrodzone zjawisko, a oszczekam wszystko, co tu napisałem.
              • havetka Re: uroki miłosne Apollonus 07.05.19, 21:21
                Śnienie kilkuset osób (nie mylić ze snem co wyjaśnił mi Apollonus bo kiedyś to miałam za to samo) opisujących te same doświadczenia związane z OBE - out of bady experience- wyjście z ciała. O instytucie Monroe nauka wie od wielu dekad. W literaturze amerykańskiej jest sporo na te temat. Zawarte w niej jest wiele faktów popartych badaniami naukowymi. Trzeba poświęcić trochę czasu i poznać historię pana Roberta Allana Monroe i literaturę opisującą jego badania oraz jego wyniki - nie jest to teoria spiskowa tylko fakty oparte na badaniach, wielokrotnie powtarzalnych. Oczywiście jest wiele informacji fałszywych w necie dlatego trudno się przełamać czytając wypociny większości oszołomów chcących zaistnieć czy szukających sensacji czy rozgłosu. W sieci kłamstw jest prawda te rodzynki, ale trzeba na to trafić a nie jest łatwo. W moim przypadku trafiłam na Apollonusa, który nakierował mnie na ciekawy tor informacji i się przekonałam, że jednak jest dużo więcej niż to co widzimy. Pewnie to nie są dowody, o które zapytałeś ale jest to wskazówka gdzie możesz je sam poszukać. Apollonus kiedyś mi napisał, że umysł mogę sobie otworzyć lub żyć w zamknięciu i być przekonaną , że jest tylko to co widzę i że u każdego przychodzi ten czas że czuje że chce się dowiedzieć i się dowiaduje. Jedno co mnie zmartwiło to jak mi napisał, że niektórzy w tym wcieleniu mogą się nie dowiedzieć, ale można to zmienić.
                • olek13 Re: uroki miłosne Apollonus 07.05.19, 21:37
                  Nie czytasz uważnie: prosiłem o jeden bezsporny dowód na cokolwiek nadprzyrodzonego. Ty mi przedstawiasz gościa z wizjami. Wizje to i ja mogę mieć (i jak chcę, to mam, a co!) no i o czym ma to świadczyć?
                  Nauka wie o instytucie Monroe. Nauka też wie o Niewidzialnym Różowym Jednorożcu. I co z tego?
                  W literaturze jest sporo? Sporo czytałem, nic nie ma powtarzanymi banialukami. Ale może coś przeoczyłem? Podaj proszę zatem źródło, najlepiej jakiś recenzowany periodyk lub raport z badań z dyskusją. Chętnie się zapoznam.
                  OBE - żaden problem. Neurologicznym pobudzeniem osiągasz to samo. I o czym to świadczy?
                  To, że Twój guru plecie androny, a Ty je łykasz, ma mnie przekonać, że to wszystko prawda?
                  Postaraj się bardziej.
                  • havetka Re: uroki miłosne Apollonus 07.05.19, 22:14
                    Nazywasz w poprzedniej wiadomości urojeniami to co jest niewidzialne a odczuwane przez innych. Z góry zakładasz, że to jest fikcja, bo nie znalazłeś dowód, bo nikt ich tobie nie podał na tacy. A może ty nie masz wiedzieć akurat teraz w tym czasie? Piszesz również o ignorowaniu faktów, ale jakich faktów? Nikt nie udowodnił, że zjawiska nazwijmy je paranormalnymi nie istnieją. Piszesz, że OBE to żaden problem. Jest to zjawisko, którego nie widać, ludzie gdzieś podróżują opowiadają te same historie, spotykają się w innym świecie tak to zgodnie relacjonują, czy to nie jest dowód na istnienie zjawiska niewidzialnego? Czy można to nazwać nadprzyrodzonym to kwestia nazewnictwa choć słowo to ma słabe znaczenie logiczne. Czy niewidzialne jest tożsame z nadprzyrodzonym. To zależy w jakim czasie. Jeszcze np. 70 lat temu gdyby ktoś rozmawiał przez komórkę to by było zjawisko nadprzyrodzone czy oglądanie tv w średniowieczu a teraz jest to zjawisko życia codziennego.

Jeżeli powątpiewasz w literaturę a faktycznie nie każda jest warta uwagi, a chcesz dostępu do raportów badań to musisz zgłosić się do odpowiednich instytucji, o ile takowe mogą je udostępnić. Do raportów mają dostęp nieliczni. Moje wypowiedzi opieram na tym co doświadczyłam, skonfortowałam to z wybraną literaturą, którą podałam oraz kontaktem m.in. z Apollonusem i piszę o tym co doświadczyłam i jestem o tym przekonana. Ale ty twierdzisz, że są to urojenia dlatego nie przekonam ciebie, nie jest to też moim celem. Musisz sam szukać dowodów, bo widać że temat ciebie interesuje z różnych powodów tak jak pisałam.
                    • olek13 Re: uroki miłosne Apollonus 07.05.19, 22:52
                      No tak. Dowodów nie masz, za to mi dajesz solenne zapewnienia. A prosiłem o dowody, prawda?
                      Za to ode mnie żądasz dowodów na nieistnienie tego i owego. To ja poproszę o dowód na nieistnienie wspomnianego tu Niewidzialnego Różowego Jednorożca. Rozumiesz swój błąd?
                      Badania naukowe, oprócz oczywiście tych tajnych, np. na potrzeby wojska, są publikowane i przeważnie dostępne w sieci (a przynajmniej ich konspekty). Nawet nie trzeba o nie prosić, zatem możesz mi coś wskazać, tylko postaraj się.
                      Przy okazji: przez wiele lat tylko jeden raz pewien wyznawca parapsychologii odesłał mnie do strony z konkretną informacją. Po zapoznaniu się z nią okazało się, że owszem, badania były, wyniki są niejednoznaczne i należy badania powtórzyć, kontynuować itp. To było jeden, jedyny raz. W każdym innym przypadku dostaję takie zapewnienia, jak te Twoje. Zgadnij, co mogę sobie z nimi zrobić?
                      Co do przekonywania się: chętnie dam się przekonać, tylko daj mi jakiś racjonalny argument. Uwielbiam wątpić, także w to, co uważam za słuszne, więc daj mi coś!
                      Na szczęście ja Ciebie przekonywać nie mam zamiaru. Doświadczenia własne jak i dostępna wiedza mówią mi, że jak wyznawcę się skonfrontuje z faktami jego wierze przeczącymi, to tylko się w swojej wierze głębiej utwierdza.
                      Na pohybel faktom.
                      Ludzie odczuwają to i owo. Ja też. Tylko że wyznawcy (jasnowidzenia, Manitou, reinkarnacji, Matki Boskiej ... tu wpisz co chcesz) sobie to tłumaczą zgodnie z wiarą i uważają, że mają dowód. Bo tak działa psychika, człowiek racjonalizuje, by unikać dysonansu poznawczego.
                      A tylko prawda jest interesująca. Ale jak dojrzeć prawdę, jak się ma wielkie klapy wiary na oczach?
                      • kobieta-z-gwiazd Re: uroki miłosne Apollonus 08.05.19, 01:38
                        Prawda jest taka, że nadprzyrodzone zdolności pojawiają się po narkotykach/lekach, w przypadku chorób psychicznych, czy też niektórych niepełnosprawności. Ale wielu zjawisk nie da się wyjaśnić. Nigdy nie będzie się dało. I przestań pierdo*** ciągle o dowodach naukowych. Nauka nigdy nie nadąży za tym. A badania nigdy nie będą miarodajne. Wszystko będziesz nauką tłumaczył? Super! Za dużo psychologii, za mało życia!
                        • kobieta-z-gwiazd Re: uroki miłosne Apollonus 08.05.19, 01:39
                          Może zamocz gdzieś wreszcie, bo aż mi Ciebie gościu szkoda. 🤣
                          • havetka Re: uroki miłosne Apollonus 08.05.19, 20:06
                            Dokładnie, badania zależą od finansujących, płacą i wymagają. Jak badający by coś wynalazł sprzecznego z interesem sponsora to i tak to nie ujrzy światła dziennego. A to jest też dziwne, że na całym świecie ludzie twierdzą że są zjawiska paranormalne sami opisują swoje doświadczenia i to są tysiące przykładów, kiedyś np. szamani pod wpływem ziół będących często narkotykami robili różne rzeczy włącznie z uzdrawianiem ludzi a tu nic nie można zbadać nic się nie udaje co za głąby i matoły nie, tyle potrafią zrobić a tego nie, no co za pech. Moje doświadczenia z Apollonusem są jak dla mnie dowodem i koniec i nie muszę robić badań bo są efekty namacalne. Kiedyś może Olek13 sam coś doświadczy to mu świadomość się poszerzy.
                            • olek13 Re: uroki miłosne Apollonus 08.05.19, 22:21
                              Tak, jest spisek ogólnoświatowy, żeby nie ujawnić dowodów na czary. A Żydzi do pieczenia macy używają krwi niemowląt, ot co!
                              Czy nie przyszło Co do głowy, że naukowiec, który by przeprowadził eksperyment dowodzący istnienia czarów dostałby pieniądze z nagrodą Nobla i jeszcze więcej, nie mówiąc o całym splendorze, jaki by na niego spłynął? Ale oczywiście naukowcy ukrywają "prawdę", bo im nie zależy na rozgłosie i sławie. Tacy są sprytni. Za to wyznawcy spisku są na pewno małosprytni na umyśle.
                              Na całym świecie ludzie kiedyś wierzyli, że Słońce obiega nieruchomą Ziemię (no przecież to każdy widzi!). Wierzyli też, że rtęć jest świetnym lekarstwem na wszystko. A nawet teraz mnóstwo ludzi wierzy, że socjalizm zapewni im dobrobyt.
                              No skoro tylu ludzi w to wierzyło, to musiała być prawda...
                              Ale niestety, dziś jedne głąby i matoły wierzą drugim głąbom i matołom, że cudownie ich uzdrowią z chorób. Nieważne, że nikogo nie uzdrowili, wystarczy wiara. A wiara wiadomo co czyni: czuba.
                              Czub ma przecież poszerzoną świadomość i widzi wiele, przede wszystkim to, czego nie ma. Nie widzi za to swojej głupoty, bo gdyby zaczął ją widzieć, to zagroziłoby mu to, że przestanie był głupi. A tego by pewnie nie zniósł.
                              Takie to są te najbardziej namacalne efekty.
                              Ale kogo to obchodzi..?
                              • kobieta-z-gwiazd Re: uroki miłosne Apollonus 09.05.19, 00:37
                                Czuba to Ty z braku sexu dostajesz. 🤣
                                • olek13 Re: uroki miłosne Apollonus 09.05.19, 00:44
                                  Masz jakąś obsesję? Wszystko Ci się z seksem kojarzy?
                                  To się daje leczyć.
                                  • kobieta-z-gwiazd Re: uroki miłosne Apollonus 09.05.19, 00:50
                                    Twoim penisem. 😁
                                    Po prostu czytać się tego szajsu nie da. Zresztą nie tylko Twojego. 😂
                                    • olek13 Re: uroki miłosne Apollonus 09.05.19, 01:04
                                      A kto każe Ci to czytać?
                                      • kobieta-z-gwiazd Re: uroki miłosne Apollonus 09.05.19, 12:32
                                        Masz rację. Twoich wypowiedzi nie ma co czytać. I od dziś nie będę. 😂
                                        • havetka Re: uroki miłosne Apollonus 09.05.19, 18:48
                                          Wypowiedzi Olka13 są bardzo oklepane. Pisze on o jakiejś wierze, ale tu nie o wiarę chodzi tylko o wiedzę. Aby coś wiedzieć to trzeba to poczuć. W rzeczywistości to prosty człowiek, który wyuczył się kilku zgrabnych pojęć i określeń ale poza tym nic nie wnosi tylko neguje. Kojarzy magię wyłącznie ze sztuczkami, a to zupełnie co innego. Całe życie jest magią jak to mi napisał Apollonus i nie tylko, ale szkoda pitulić i tłumaczyć komuś kto myśli jak robot. Jak ktoś jest pozbawiony czy ma przytłumioną prawie do zera największą broń, narzędzie jaką ma człowiek czyli intuicjię to i tak nic nie poczuje i nie zrozumie. Olek13 kieruje się wyłącznie logiką, ma wgrany swój zniewalający jego umysł program dlatego intuicja czy zdolność odczuwania to jest pojęcie zupełnie mu obce. Ci co wiedzą o co chodzi to wiedzą. Biedak jeszcze się nie obudził. Poczytaj sobie jednak książki pani Rutkowskiej może coś poczujesz. No chyba, że jednak coś czujesz bo bez czytania piszesz, że zawarta tam wiedza to banialuki.

• olek13 Re: uroki miłosne Apollonus 09.05.19, 21:19
                                            Zwracanie się do rozmówcy w trzeciej osobie to jakaś nowa moda?
                                            Wypowiedzi moje są "oklepane"? Bo ja myślałem, że istotne jest, czy są zgodne z prawdą, czy nie. Ale widocznie jestem nieoświecony.
                                            Neguję bajki, a magia to jedna wielka bajka, co zostało wielokrotnie udowodnione, zatem o czym mowa?
                                            Życie jest magią? Jako figura retoryczna takie stwierdzenie jest na miejscu, w sensie dosłownym to delikatnie mówiąc spore nadużycie.
                                            Piszesz, że chodzi o wiedzę - tak, właśnie o to chodzi, tylko że jasno widać, że tego pojęcia zupełnie nie rozumiesz. Zatem może zacznijmy od słownika (sjp.pwn.pl):
                                            - wiedza
                                            1. «ogół wiadomości zdobytych dzięki badaniom, uczeniu się itp.; też: zasób informacji z jakiejś dziedziny»
                                            2. «znajomość czegoś»

Definicja słowa wyraźnie mówi, że chodzi o konkretne informacje, mające oparcie w rzeczywistości. To, co ktoś sobie wyobraża lub w co wierzy, wiedzą nie jest. Wiedza nie polega na czuciu, tylko na zgodności posiadanych informacji ze znanymi faktami i udowodnionymi twierdzeniami. Zatem z łaski swojej nie manipuluj pojęciami, bo nic Ci to nie da, poza dalszym zakłamywaniem się.
                                            Dla Twojego guru robotem widać jest każdy, kto myśli logicznie i racjonalnie, czyli w sposób wolny od uprzedzeń. Logika jest jedynym znanym narzędziem, pozwalającym na poprawne rozumowanie, czyli dochodzenie do poprawnych wniosków. Zapewne przeciwstawia on temu swój własny zestaw zafałszowanych pojęć, mający przekonać wyznawców, że to oni we właściwy sposób rozumują, a reszta świata się myli. No cóż - to klasyczny przykład sekciarskiego robienia wody z mózgu. No i oczywiście to nie jest program, narzucony przez trzaśniętego guru, tylko owo wolne myślenie z którego wynikają przekonania, że krasnoludki są na świecie.
                                            Tylko co ten Twój guru konkretnego wymyślił w swój cudowny, intuicyjny sposób? Co więcej osiągnął, niż zebranie stadka oczadziałych wyznawców, ślepo powtarzających jego bełkoty? Bo efekty logicznego myślenia masz naokoło - ot choćby ten komputer przed Twoim nosem. Po co Ci on? Nie możesz pisać postów na forum bez użycia komputera, tak intuicyjnie i ezoterycznie, magicznie nadając je wprost ze swoich myśli? A może jeszcze nie osiągnęłaś tego poziomu? Może zatem niech Twój guru tak telepatycznie coś napisze tutaj!
                                            Spokojna głowa, nie uda mu się, tak jak nic z tych "cudów" nie udało się żadnemu innemu, nawet najsłynniejszemu guru. Bo wszyscy, którzy próbowali, tylko się ośmieszyli albo uciekli przed próbą.
                                            I taka jest smutna prawda.
                                            Ale prawda Ciebie nie interesuje, wierzysz tylko w to, co jakiś sprytny guru Ci plecie.
                                            Ot - głupota.
                                            • havetka Re: uroki miłosne Apollonus 10.05.19, 21:05
                                              I na Apollonusa i na Ciebie jak to się mówi nie ma ch....na Mariolę.
                                              • olek13 Re: uroki miłosne Apollonus 10.05.19, 22:31
                                                Sądzę, że ten Twój guru w konfrontacji ze średnio rozgarniętym studentem filozofii poległby sromotnie w dyskusji na tematy ontologiczne. Zwykle tacy jak on zwykle mają ograniczone pojęcie o historii myśli filozoficznej, za to mają ogromne ego i wydaje im się, że proch wymyślili w swoich miałkich doktrynach.
                                                Sama się tym zainteresuj, łatwo się przekonasz, że Twój guru to cienki bolek.
                                                A - zapomniałem: Tobie nie wolno nawet pomyśleć o takiej niesubordynacji.
    • havetka Re: uroki miłosne Apollonus 14.05.19, 20:45
      Akurat się z tym nie zgodzę, dlatego że Apollonus zaskoczył mnie wiele razy poziomem swojej wiedzy z różnych dziedzin. Jego wszechstronność jest godna podziwu. A filozofia jest mało wartościową nauką to przelewanie pustego w puste dla nierobów, eunuchów intelektualnych na stanowiskach uczelnianych i nie ma co się na nią powoływać jak na wyrocznie odnośnie oceny kogokolwiek bo to jest żenujące i kompromitujące tak twierdzącą osobę. Apollonus nie jest moim guru, to osoba, która spełniła moje marzenia co już jest dla mnie niesamowite i magiczne - tak nazywam to magią bo to właściwe określenie. Apollonus nie wydaje się, żeby w swoich słowach do mnie zachowywał się jakby proch wymyślił nie odniosłam takiego wrażenia wręcz przeciwnie skromnie powoływał się na różne prawa czy zjawiska opisywane w wielu źródłach co sprawdzałam. A w swoim myśleniu mam cały czas na straży włączoną funkcję wątpiącą i jestem właśnie pełna niesubordynacji dlatego wiem co piszę i jestem o tym przekonana bo jest to poparte moim doświadczeniem.
      • olek13 Re: uroki miłosne Apollonus 14.05.19, 22:27
        havetka napisał(a):

> skromnie powoływał się na różne prawa czy zjawiska
        > opisywane w wielu źródłach co sprawdzałam.

No to nie zwlekaj, dawaj te źródła!
    • havetka Uroki miłosne Apollonus 23.10.19, 22:08
      Dawno nie pisałam, ale uzupełnię te źródła. Danuta Adamska Rutkowska napisała wiele pozycji z dziedziny świadomości, która jest niestety nadal nie brana pod uwagę w nauce np. Kwantowa rzeczywistość - naukowe wyjaśnienie zjawisk nadprzyrodzonych. Śmiem twierdzić, że to co dowiedziałam się od Apollonusa potwierdza nauka i naukowcy a pani Rutkowska bez wątpienia jest osobą z umysłem ścisłym i jest naukowcem. A nauka musi już szybko weryfikować to co się dzieje. Przytoczę cytat z jednej z książek pani Rutkowskiej:

Świadomość jest elementem wszechświata, zatem
      każda teoria fizyczna, która jej nie uwzględnia, z fundamentalnych
      powodów nie może być uznawana za
      prawdziwy opis świata.
      Roger Penrose

Einstein nieźle też to podsumował:

Człowiek powinien poszukiwać tego, co jest, a nie tego,
      co jego zdaniem powinno być.

Albert Einstein

• havetka Re: Uroki miłosne Apollonus 23.10.19, 22:10
        A jeszcze mi się przypomniało, że zamówiłam jakiś czas temu jasnowidzenie u Apollonusa z rozpiską na przyszłość. Dowiedziałam się od znajomej, że on to robi dla ludzi i się zdecydowałam. Minęło może więcej jak pół roku i muszę przyznać, że wiele się zgadza z tego co przepowiedział kariera, zdrowie, życie osobiste nie będę się tu rozpisywać ale to jest dla mnie kolejne źródło na które mogę się powołać odnośnie magii...
      • olek13 Re: Uroki miłosne Apollonus 23.10.19, 23:38
        "Człowiek powinien poszukiwać tego, co jest, a nie tego,
        co jego zdaniem powinno być."
        - o to to to to!!!
        Powtarzaj sobie w kółko, nieustannie i do skutku!
        I nie wierz nikomu, żadnym "naukowcom", bo ludzie są nieograniczeni w kreowaniu głupot.
        Wierz tylko faktom. Ale nie myl faktów z wiarą.
    • monika.plejdowska Re: uroki miłosne 24.10.19, 23:15
      Moim zdaniem sprawdzoną jest Pani Wróżka Tarocina i proszę wierzyć, ale ona mi pomogła, choć ja wcale w nią nie wierzyłam do końca, bo raz już się na innej wróżce sparzyłam. Nazwa zresztą taka sobie, taka tarocina. Co to?!? Ale...Pozory mylą. Pani wróżka najpierw postawiła mi karty tarota sprawdzając moją osobę, moją relację z partnerem i inne sprawy. Pani postawiła układ partnerski i co się okazało? Otóż wszystko co doświadczyłam ona opisała i dała perspektywę na przyszłość. No tak, ja wiedziałam, że jeśli czegoś nie zrobię to on nie wróci do mnie. Byliśmy ze sobą 5 lat. Byliśmy przestraszeni pędem życia, gonitwą, zarabianiem i się oddalaliśmy. Jednak ja zaszłam w ciąże, było dobrze, ale na 2 miesiące niecałe zresztą przed porodem zostałam sama. On wyjechał bez zapowiedzi. Owszem wczesniej jakaś cisza była między nami, ale. Bardzo to przeżywałam. Była zaraz obok mnie mama i jego siostra Sylwia. Ludzie dzwonili, a on nie wracał. W czym był problem? Karty jakie Wróżka tarocina położyła pokazały, że nie chodzi o kochankę, drugą kobietę, aale o to, że on się załamał tracąc pracę, nie miał jej od kilku tygodni, choć do pracy wychodził, bał się mi powiedzieć, i czuł się nie wartościowy. Nie chodziło więc według tarociny o to, aby nas łączyć a więc rytuał partnerski-miłosny, ale aby tak ustawić wydarzenia za pomocą magii, aby on jak najszybciej dostał pracę i to lepszą jak poprzednią. Tak jak powiedziała tak zrobiła. Mój przyszły mąż dostał pracę w ciągu tygodnia i skruszony wrócił. Ja wszystko wiedziałam i mu przebaczyłam. Jesteśmy bardzo stabilnym i fajnym moim zdaniem małżeństwem. To, co zawdzięczam Tarocinie jest między mną a Nią. Bardzo polecam, bo ona ma dar i wielkie sprawdzalne umiejętności magiczne. Dużo ona umie i pomaga. Wróżkę Tarocinę bardzo polecam!!!
      • olek13 Re: uroki miłosne 24.10.19, 23:39
        ..."Bardzo polecam, bo ona ma dar i wielkie sprawdzalne umiejętności magiczne."...
        Sprawdzalne? Ktoś je sprawdził? Jaką metodą? Jakie były warunki tego eksperymentu? Jak określono które czynniki mogą zakłócić eksperyment?
        To bardzo interesujące, więc chcę się dowiedzieć.
        • havetka Re: uroki miłosne Apollonus 26.10.19, 00:15
          Widać braki w elementarnej wiedzy pisząc o powtarzalności eksperymentu.

Poczytaj sobie o kwantowym obserwatorze to nie będziesz pisał o powtarzalności, sprawdzalności i roli podświadomości w zjawiskach fizycznych.
          Samo chcenie się dowiedzieć nie wystarczy trzeba coś zrobić żeby się dowiedzieć.

olek13 napisał:

> ..."Bardzo polecam, bo ona ma dar i wielkie sprawdzalne umiejętności magiczne."
          > ...
          > Sprawdzalne? Ktoś je sprawdził? Jaką metodą? Jakie były warunki tego eksperymen
          > tu? Jak określono które czynniki mogą zakłócić eksperyment?
          > To bardzo interesujące, więc chcę się dowiedzieć.
          • olek13 Re: uroki miłosne Apollonus 26.10.19, 10:44
            O! I tu wyszedł cały obskurantyzm pomieszany z pseudonaukowymi bzdurami!
            Jak chcesz rozmawiać o zjawiskach kwantowych to najpierw się doedukuj w zagadnieniach funkcji falowej cząstki i interpretacjach kolapsu tejże funkcji. Dowiesz się wtedy o wręcz wzorcowej powtarzalności zjawisk fizyki kwantowej. A pseudonaukowi pajace, bredzący o roli podświadomości, są tylko dzisiejszym wydaniem handlarzy maścią na szczury. Bo już w XVII wieku księżniczka czeska Elżbieta przytomnie zadała Kartezjuszowi pytanie jak i jaką drogą dusza wpływa na ciało i wielki filozof poległ z kretesem. Do tej pory osobniki bredzące o świadomości skwapliwie unikają tego tematu, co im niestety nie przeszkadza dalej pleść bzdur - teraz bzdur "kwantowych". A ta fizyka kwantowa dowodzi właśnie, że nie istnieją oddziaływania poza czterema podstawowymi.
            Samo chcenie nie powoduje, że przedmiot wiary staje się realny.
            Musisz jeszcze wiele przeczytać. Twój guru też.
      • havetka Re: uroki miłosne Apollonus 25.10.19, 22:10
        Ja jestem zadowolona z Apollonusa bo się sprawdził nie raz, ale nie wykluczam innych osób można kiedyś popróbować. Co prawda Apollonus oprócz tych swoich obrzędów patrzy w przyszłość i nie korzysta z kart, tak mi napisał, tylko jasnowidzi, ma swoje wizje dlatego to nie jest to samo co u wróżki. U niego jest o tyle dobrze, że ma bogaty zakres tego co robi i można dobrać coś dla siebie z różnych dziedzin.
        • havetka Re: uroki miłosne Apollonus 25.10.19, 22:11
          To tak jak teraz idziesz do galerii i masz do wyboru setki sklepów i restauracji to tak masz u niego
          • olek13 Re: uroki miłosne Apollonus 25.10.19, 22:46
            Znaczy się: oferuje kit w różnych smakach i odcieniach. Jeśli ktoś gustuje w kicie, niech kupuje, wolna wola.
            • havetka Re: uroki miłosne Apollonus 26.10.19, 00:10
              Pomyliłeś oferty ze sklepów z asortymentem budowlanym a takich nie ma w galerii. Kit nie jest jadalny a jak już to jest w różnych kolorach ale widać ktoś ma organoleptyczne doświadczenie z kitem. Nie ma co go spożywać. Klapy na oczach jak u konia.
              • olek13 Re: uroki miłosne Apollonus 26.10.19, 10:53
                Kit od szarlatanów jest zawsze taki sam: drogi i jałowy. Spożywający go muszą mieć klapy na oczach, uszach, na języku i nie wiem, na czym jeszcze, by tego nie dostrzec. Tak zaślepia wiara.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka