Gość: Qmarii IP: *.play-internet.pl 13.04.13, 22:14 Witam serdecznie. Zainteresowane osoby zapraszam by zadawały pytanie bezpośrednio na emaill. Zapraszam na qmarii@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: taa Re: Jedno pytanie GRATIS. Odpowiadam tylko na ema IP: *.sta.asta-net.com.pl 13.04.13, 22:37 a może coś bliżej o sobie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawiedziona Re: Jedno pytanie GRATIS. Odpowiadam tylko na ema IP: *.play-internet.pl 13.04.13, 22:40 Ona wróży tylko ze zdjęć. Odpisała że nie z dat bo to nie jej szkoła, dziwna jakaś:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toniedlamnie Re: Jedno pytanie GRATIS. Odpowiadam tylko na ema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.13, 05:24 Trzeba komuś bardzo zaufać żeby wysłać swoje zdjęcie bo nie wiadomo w dzisiejszych czasach do jakich niecnych celów może być użyte...hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kagha Re: Jedno pytanie GRATIS. Odpowiadam tylko na ema IP: *.kwnet.azartsat.pl 14.04.13, 09:13 Zgadzam się z tobą, ale i też są ludzie którzy sami potrzebują pomocy. Ta osoba co napisała, powinna wcześniej napisać że potrzebuje zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taa Re: Jedno pytanie GRATIS. Odpowiadam tylko na ema IP: *.sta.asta-net.com.pl 14.04.13, 09:21 Oczywiście że tak!! Powinna napisać coś o sobie, w jaki sposób wróży itd. w każdym razie ja na pewno nie zaufam tej osobie na tyle żeby powierzyć jej zdjęcie lub cokolwiek innego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kagha Re: Jedno pytanie GRATIS. Odpowiadam tylko na ema IP: *.kwnet.azartsat.pl 14.04.13, 09:25 Ale, i są ludzie którzy czekają na wróżbę. Czy ktoś z państwa już coś dostał, jakąś wiadomość odnośnie swojego pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taa Re: Jedno pytanie GRATIS. Odpowiadam tylko na ema IP: *.sta.asta-net.com.pl 14.04.13, 12:01 Jeśli ktoś chce wróżby powinien ją dostać od "sprawdzonej wróżki" a nie od osoby o której nie wie nic...a może ta "wróżka" wcale nie jest wróżką tylko osobą która o wróżbiarstwie ma pojęcie np. takie ja ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxyz Re: Jedno pytanie GRATIS. Odpowiadam tylko na ema IP: *.kwnet.azartsat.pl 14.04.13, 12:37 Czy ktoś z państwa już dostał swoją wiadomość, bo ja jeszcze czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Jedno pytanie GRATIS. Odpowiadam tylko na ema IP: *.range86-177.btcentralplus.com 14.04.13, 13:12 tak wyslalam zdjecie ,dostalam jedno zdanie malo jasne ,zero konkretow,malo wiarygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przeznaczenie Re: Jedno pytanie GRATIS. Odpowiadam tylko na ema IP: *.play-internet.pl 14.04.13, 13:26 Drogie Panie. Akcja jest bezpłatna, grzecznościowa. Emaili sporo bo za darmo to każdy chce brać. Przecież to norma no, nie? Więc proszę przestać tylko narzekać. jest internet więc jeżeli komuś by zależało na informacji to znajdzie je bez problemu. Kolejna rzecz. Proszę konkurencję by nie zasypywała mnie fałszywymi emailam. Bo analiza powoduje że uczciwe osoby muszą czekać a potem to wszystko odbija się właśnie na takich a nie innych wpisach. Pozdrawiam zainteresowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jedno pytanie GRATIS. Odpowiadam tylko na ema IP: *.range86-177.btcentralplus.com 14.04.13, 15:25 nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kagha Re: Jedno pytanie GRATIS. Odpowiadam tylko na ema IP: *.kwnet.azartsat.pl 15.04.13, 15:58 Witam serdecznie, czy ktoś z państwa już dostał swoje pytanie na skrzynkę- emilową. Pozdrawiam serdecznie. Ja jeszcze nic nie dostałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciowa Re: Jedno pytanie GRATIS. Odpowiadam tylko na ema IP: *.net.pl 15.04.13, 17:57 Ja również nie otrzymałam żadnej odp pomimo wysłania małego przypomnienia;-( i raczej się nie zanosi na odp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jedno pytanie GRATIS. Odpowiadam tylko na ema IP: *.inowroclaw.mm.pl 15.04.13, 19:14 Ja tez nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinka Re: Jedno pytanie GRATIS. Odpowiadam tylko na ema IP: *.range86-150.btcentralplus.com 15.04.13, 22:03 dostalam odpowiedz na skrzynke mailowa ale szkoda czasu, stek bzdur w paru slowach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jedno pytanie GRATIS. Odpowiadam tylko na ema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.13, 10:41 U mnie cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Jedno pytanie GRATIS. Odpowiadam tylko na ema IP: *.dynamic.chello.pl 16.04.13, 14:31 Zastanawia mnie tylko po co ludzie to robią? Z jednej strony chcą dobrze, pomóc itd a z drugiej narażają na szwank swoje imię. A może to jacyś znudzeni małolaci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: Jedno pytanie GRATIS. Odpowiadam tylko na ema IP: 95.108.66.* 16.04.13, 15:37 To idzcie do normalnej wrozki i nie srajcie tak, zabiedzone polaczki. Za darmo to umarło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja DO WERA IP: *.sta.asta-net.com.pl 16.04.13, 19:56 my polaczki z biednego kraju :( a ty to widać z bardzo prostackiego rodu :( widać mama z tatą nie nauczyli tego co trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taa Re: dostał ktoś odpowiedź ? IP: *.sta.asta-net.com.pl 18.04.13, 13:25 ktoś se zrobił jaja i ma niezły ubaw ... Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Jedno pytanie GRATIS. Odpowiadam tylko na ema 24.04.23, 23:57 Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze Odpowiedz Link Zgłoś