Dodaj do ulubionych

wrozka Solanż

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.13, 11:39
Czy ktoś moze wie czy ta pani pracuje sama czy z asystentami.Ile razy wejde na portal to ta pani rozmawia.
Obserwuj wątek
    • Gość: bez złudzeń ... Re: wrozka Solanż IP: 212.59.230.* 04.06.13, 16:12
      Nie polecam Solanż. Pociesza, próbuje wpływać na podświadomość klienta, ale to co widzi w kartach to bajka. Dokładnie 5 lat temu naopowiadała mi głupot nt. mężczyzny, w którym byłam zakochana, że to moje przeznaczenie i będziemy razem. W chwili obecnej jest on od 4 lat w związku małżeńskim z inną kobietą. Kiedy jakiś czas później zadzwoniłam próbowała mnie pocieszać, że nie wie jak to się stało, ale nade mna podobno wisiała strzała amora i w niedalekiej przyszłości miałam spotkać wg. jej wizji wysokiego blondyna z kręconymi włosami.Owszem pojawili się później jacyś mężczyźni w moim życiu ale jeden był mały łysy, a następny to brunet. Dzwoniłam kilka razy, totalna bzdura, chociaż Solanż to miła osoba i daje wsparcie. Z perspektywy lat się śmieje z własnej naiwności.
      • krolewna-1982 wrozka Solanż 02.06.14, 19:16
        Ja tez opani solanż nie mam zbyt dobrego zdania, tez mnie zwodziła długo mówiac mi, że chłopak mnie kocha, że ona widzi jak on trzyma telefon w ręku i do mnie dwoni.... minęło kilka miesięcy i oczywiście się nie odezwał a jak zadzwoniłam do pani solanz i jej powiedziałam ze sie nie odezwał pomimo jej zapewnień to mi opryskliwie odpowiedziała, że nie ma różdżki magicznej żeby naginac rzeczywistość tak jak mi się podoba.... NIE polecam
        • agatta.py Re: wrozka Solanż 04.01.22, 23:06
          wróżka Solanż to ordynarna prosta kobieta która uwielbia ploty o czym miałam nieprzyjemność się przekonać. kłamie, uzależnia, śmieje się z ludzi. BTW. sprawdzalność zerowa.
    • rudzia95 Re: wrozka Solanż 07.02.22, 21:29
      Nie sprawdziło się wyszło odwrotnie. Pomyliła się bardzo.
      • agatunia Re: wrozka Solanż 12.05.22, 11:45
        Doskonale bajki opowiada tylko
      • meghan88 Re: wrozka Solanż 29.10.23, 11:42
        Mnie wrozka Solaz tez bardzo oszukala. Jest to oszustka, ktora powie wszystko dla kasy, manipuluje i uzaleznia od siebie. Mnie zwodzila rok, doprowadzila mnie do takiego stanu psychicznego ze nie widze juz dalszego sensu zycia. nie chce juz zyc. A opinie negatywne nie sa na tym portalu publikowane. Moja opinia nie zostala zamieszczona. Nigdy nie piszcie do wrozli Solanz żebyscie nie skonczyli jak ja.
        • witamonia89 Re: wrozka Solanż 29.10.23, 23:28
          Odnośnie wróżki Solanż nie wiem, nie wróżyłam u niej. Natomiast nieprawdą jest, że negatywne opinie nie są publikowane. Dałam tam negatywy pare razy, mimo że już minęło sporo czasu zostały, widać, sprawdziłam teraz. magicznewrota nie polecam. Mądra jestem po szkodzie. Miałam fazę na wróżenie kilka razy w tygodniu od wróżki do wróżki, żadna mnie nie ostrzegła, chętnie tylko zachęcały do kontaktu.
          • mariolkakrk Re: wrozka Solanż 15.10.24, 21:30
            Nie są. Mojej Nie opublikowali.
            • ka.han Re: wrozka Solanż 15.10.24, 23:27
              Uwierzyłabym może jakbym też nie dała negatywu. Wiesz co albo się mylisz lub wyrywasz z kontekstu, albo kłamiesz. Moje trzy negatywy (to znaczy 1 gwiazdka) z 2017 są, są też 3 gdzie oceniłam doradce na 2 gwiazdki w 2022, sprawdziłam, też widzę. Przejrzałam też innych, niektórzy mają negatywy. Nie moja sprawa, ale żeby wyjaśnić wysłałam pytanie do nich do biura. Podałam link tu, przecież twojego nicka tam nie znam. Pewnie poproszą Ciebie o nick, sprawdzą.

mariolkakrk napisała:

> Nie są. Mojej Nie opublikowali.
              • mariolkakrk Re: wrozka Solanż 16.10.24, 17:14
                Może kiedyś pojawiały się negatywy, ale teraz już nie. Po co miałabym kłamać? Napisałam jak było. Po co się tak emocjonujesz?
                • ka.han Re: wrozka Solanż 16.10.24, 20:13
                  Nie wcale się nie emocjonuje. Dociekam, bo nie lubię jak ktoś kłamie lub wyrywa z kontekstu.
                  Obserwuje co piszesz, widzę że hejtujesz wróżki. Dlatego Ci nie wierzę.
                  Widzisz, nawet pisząc "kiedyś" "teraz już nie" "nie publikują" to jest Twoje manipulowanie, to nieprawda,
                  bo tam są negatywy z: 2022 i 2024 roku. np. agra ma negatywa 2024-06-30 20:31:44
                  hanna ma kilka negatywów, w tym z 2023 jeszcze kilka. Więc nie jest tak jak piszesz, że "może kiedyś".
                  Skoro korzystałaś i wystawiłaś, to udowodnij. Wystarczy napisać date. Ja bym tak zrobiła jakbym chciała pokazać że jestem ok.

mariolkakrk napisała:

> Może kiedyś pojawiały się negatywy, ale teraz już nie. Po co miałabym kłamać? N
                  > apisałam jak było. Po co się tak emocjonujesz?
                  • mariolkakrk Re: wrozka Solanż 16.10.24, 23:05
                    Pff. Nikogo nie hejtuje. Śmieje się z ich klątw, a nie z poszczegolnych wrozek. I nic nie muszę udowadniać, zwłaszcza Tobie. Mój komentarz był w moderacji, po czym nie został udostępniony. I zamykam temat,bo szkoda mi energii.
                    • ka.han Re: wrozka Solanż 16.10.24, 23:49
                      Hejtujesz, to co robisz to hejt. lawirujesz, wyrywasz z kontekstu i kłamiesz, a teraz gdy zostałaś przyłapana na kłamstwie, uciekasz. Bo to kłamstwo usiłować przekonać, że nie publikują. Udowodniłam, że publikują. Są dawne i świeże negatywy. Nie kłam. Kłamstwo to chamstwo, ale i karalna sprawa. Wróżka z tego wątku mnie nie obchodzi. Odezwałam się bo nie znoszę kłamstwa i hejtu.

mariolkakrk napisała:

> Pff. Nikogo nie hejtuje. Śmieje się z ich klątw, a nie z poszczegolnych wrozek.
                      > I nic nie muszę udowadniać, zwłaszcza Tobie. Mój komentarz był w moderacji, po
                      > czym nie został udostępniony. I zamykam temat,bo szkoda mi energii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka