Dodaj do ulubionych

5 darmowych wróżb

IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 16:15
5 darmowych wróżb dla 5 osób
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: 5 darmowych wróżb IP: *.inowroclaw.mm.pl 16.07.13, 16:45
      jak je uzyskać ?
      • Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 16:51
        co uzyskać?
        • Gość: gosc Re: 5 darmowych wróżb IP: *.inowroclaw.mm.pl 16.07.13, 16:55
          wrózbe? gdzie pisać, nie kazdy lubi ta publicznie podawac swoje dane
          • Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 17:06
            zadaj pytanie dane mozesz wymyslic
            • Gość: gosc Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.13, 17:13
              jak ulozy sie relacja z mezczyna o ktorym mysle ?
              Karolina
              • Gość: Renia Re: 5 darmowych wróżb IP: *.inowroclaw.mm.pl 16.07.13, 17:16
                Czy wroci do mnie facet ktorego mam na mysli i w sercu, pozdrawiam Renia.
                • Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 17:22
                  Tak wróci pani Reniu począwszy od września/ października tego roku.
                  • Gość: Renia Re: 5 darmowych wróżb IP: *.inowroclaw.mm.pl 16.07.13, 17:30
                    Ale optymistyczna wrożba, dziekuje bardzo. Zastanawia mnie jedno czy to on zacznie sie odzywac, przyjdzie, zadzwoni czy to będzie przypadek ?
    • Gość: Tarocista. Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 17:20
      Pani Karolino do listopada wrócicie do relacji.
      • Gość: Zaciekawiona Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.13, 17:30
        Pani tarocistko,
        co z relacją z mężczyzną, którego mam w głowie?
        Pozdrawiam
        • Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 18:12
          będzie miał wybór pomiędzy dwoma kobietami i wybierze tą z którą łączą go sprawy zawodowe pani zaciekawiona.
      • Gość: gosc Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.13, 17:32
        Mam nadzieje ze tak będzie :) Milego popoludnia zycze :)
        Karolina
        • Gość: gosc Re: 5 darmowych wróżb IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.13, 18:06
          witam , czy również mogę prosić? czy zejde się z moim partnerem /nie mąż/?
          Małgorzata
          • Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 18:13
            jak najbardziej tak zejdziecie się od sierpnia września tego roku.
          • Gość: pilne Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 21:11
            prosze bardzo ważne o odpowiedz czy będe z moim mężem i skonczą się nam problemy. bardzo dziękuje
    • Gość: iwka1111 Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 18:05
      witam
      czy spotkam kogoś na zwiazek ,czy warto sie starac o tamten ..czy to nie ma sensu
      iwona
      • Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 18:14
        w zimie przyszłego roku w okresie karnawału pozna pani właściwego faceta na związek. Pani IW.
    • Gość: Celina Re: 5 darmowych wróżb IP: *.nplay.net.pl 16.07.13, 18:12
      Kiedy T. przestanie się ze mną bawić w kotka i myszkę ;) poproszę dokładny dzień, miesiąc i rok końca podchodów ;) Celina
      • Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 18:15
        Pani C, pan T aż do wiosny przyszłego roku do marca kwietnia 2014 pan T będzie się bawił z panią w kotka i myszkę.
    • Gość: Margo Re: 5 darmowych wróżb IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.13, 18:17
      Czy Pan P. w końcu ruszy tyłek przyjedzie do mnie?
      • Gość: Bunnie Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.13, 18:22
        Czy Paweł pierwszy sie odezwie czy moze to ja powinnam odnowić kontakt?
        • Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 19:29
          Pani ma się pierwsza odezwać do Pawła.
      • Gość: gość Re: 5 darmowych wróżb IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.13, 18:23
        dzień dobry,chcę zmienić pracę,szukam na razie bezskutecznie,czy znajdę cos lepszego ,czy powinnam zostać tu gdzie jestem?
        • Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 19:31
          to będzie tak przez dwa miesiące będzie pani tu gdzie jest potem dostanie pani telefon i po znajomości dostanie nową robotę.
          • Gość: ja Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.13, 12:10
            czy odzyskam pieniążki oszustwem wyłudzone ode mnie?
      • Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 19:28
        Pan P ruszy tyłek.
        • Gość: Margo Re: 5 darmowych wróżb IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.13, 23:36
          Dziękuję za odpowiedź!!!:). Zobaczymy, czy tyłek ruszy w moim kierunku. Dam znać;).
    • Gość: Eliza Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.13, 18:29
      Czy mój ukochany do mnie wróci?
      • Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 19:33
        Za drugim razem wróci pierwszy raz ale to będzie tylko seks nic więcej potem dopiero go emocje wezmą przeżyjecie oboje to i on przemyśli i wróci to będzie miało miejsc w przeciągu 8 miesięcy od teraz.
    • Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 19:34
      jeszcze 2 osoby mogą pytać. Ale nie te same.
      • Gość: gość Re: 5 darmowych wróżb IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.13, 19:48
        witam raz jeszcze,czy mogłabym dopytać tylko?napisał pani,że facet jak najbardziej wróci sierpień/wrzesień...czy to powrót poprzedzony jego zdradą?
        M.
        • Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 19:52
          tak jest to możliwe, że poprzedzony zdradą.
      • Gość: pska75 Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.13, 19:49
        No to ja zapytam, bo wczoraj niejaki jasnowidz mnie wystraszył, czy spełni się jego przepowiednia? Kto to jest ten psychopata, który mi zagraża?
        "psychopata stanowi dla pani niebezpieczenstwo utraty zdrowia a wiec pobicie sa plany naruszenia pani fizycznosci" - tak do mnie napisał ten jasnowidz :(
        • Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 19:53
          pska75 za chwile sprawdzę o co chodzi z tym tematem.
          • Gość: pska75 Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.13, 19:53
            Będę bardzo wdzięczna
            • Gość: gość Re: 5 darmowych wróżb IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.13, 19:56
              no to taki powrót i zejście się po jego zdradzie mnie nie interesuje;(
          • Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 19:58
            Sprawa wygląda rzeczywiście poważnie, będzie to podczas nagłego bardzo ważnego wyjazdu i podczas tego wydarzenia może się do pani przyczepić jakiś młody bandyta, tło rabunkowe telefonu komórkowego bądź czegoś elektronicznego i może pani zostać poraniona czymś ostrym proszę uważać. uwaga jet to sytuacja od losu dana przypadkowa proszę być ostrożnym.
            • Gość: pska75 Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.13, 20:02
              bardzo dziękuję, ale nie planuję żadnego wyjazdu, dziwne to jest... Dziękuję.
              • Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 20:04
                wyszło koło fortuny to jest cos czego pani nie planuje a się zdarzy nagle taki wyjazd. Ta karta mówi wprost nic wiadomo na dzien dzisiejszy potem cos sie wydarzy i to jest.
            • Gość: pska75 Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.13, 20:05
              Panie Tarocisto, jezeli mógłby pan rozwinąć temat (poza granicami tej akcji, rzecz jasna), bardzo proszę odezwać się do mnie lipska75@poczta.fm
              Nie wiem, co to za wyjazd mógłby być. W sumie, był planowany, ale dziś został odwołany, więc nigdzie jednak nie jadę
              • Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 20:10
                dostanie pani bardzo ważny telefon od mężczyzny a to się okażą dla pani osobiście ważną informacje przekazane drogą telefoniczną od mężczyzny i pogna pani jak gepard w tej sprawie. to będzie nagłe bo ktoś coś poszukuje dla pani albo załatwia.
                • Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 20:11
                  pani pska75 proszę mi wybaczyć ale ja tylko stawiam na forum poza forum kart nie stawiam.
                  • Gość: gosc Re: 5 darmowych wróżb IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.13, 20:15
                    czy S. darzy mnie uczuciem,czy będzie cos z tego?
                    • Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 20:27
                      niestety ten Pani luby ucieknie z inna kobieta za granice ma w planach wyjazd i następuję zawieszenie relacji z niczego będzie pani zdziwiona co się stało.
                  • Gość: pska75 Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.13, 20:19
                    a więc jak pana poinformuję, czy sprawdziło się? to co pan pisze jest wielce prawdopodobne, istnieje pewna sprawa w której fakt rzuciłabym wszytko i "pognała jak gepard" to prawda. jest pan wybitnym wróżbitą! dziękuję.
            • Gość: pska75 Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.13, 09:32
              i tak pojadę.... to jest zbyt ważne... gdyby kierunek , dokąd ma być ta podróz...? pierwsze literki miejscowosci
    • Gość: Gosia Re: 5 darmowych wróżb IP: *.bialapodlaska.vectranet.pl 16.07.13, 20:26
      czy ułożę sobie jeszcze szczęśliwie życie osobiste? jeśli tak, to jak długo będę na to czekać?
      dziękuję, Gosia
      • Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 20:29
        do końca roku nie widać nowego partnera ale widać tylko romans internetowy od października zaczęty z kimś młodszym od siebie. Dla Gosi.
        • Gość: gośc Re: 5 darmowych wróżb IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.13, 20:32
          a kiedy widać te jego ucieczkę?czy ta kobieta już jest obok niego?
          • Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 20:36
            najbliższe dwa miesiące.
            • Gość: gośc Re: 5 darmowych wróżb IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.13, 20:38
              ale rozumiem,ze to wyjazd do pracy na dłużej w ciągu tych 2 miesięcy,czy wypoczynkowo tylko?
            • Gość: aasssiaaaaaaaaa Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.13, 20:43
              kiedy znajde pracę 11.03.82
              • Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 20:53
                we wrześniu ale to wydarzenie poprzedzi przykra informacje o czyimś stanie zdrowia. dla Asiii
                • Gość: aasssika Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.13, 22:28
                  dziękuje za odpowiedź. Choć zaczęłam się martwić trochę o zdrowie moich bliskich. :-(
        • Gość: Gosia Re: 5 darmowych wróżb IP: *.bialapodlaska.vectranet.pl 16.07.13, 20:56
          a czy jest jeszcze jakakolwiek szansa na powrót relacji z T? Dziękuję
      • Gość: irys Re: 5 darmowych wróżb IP: *.mirasoft.pl 16.07.13, 20:38
        Kiedy przestanę mieć pod górkę?Nie mam już siły.
    • Gość: Dziewczyna Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.13, 20:40
      Czy Pan M. się do mnie odezwie (kiedy)? Może ja powinnam...
      • Gość: gość Re: 5 darmowych wróżb IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.13, 20:46
        przepraszam raz jeszcze,napisał Pani,ze facet powróci,ale zdrada przed tym jest możliwa..chciałabym się upewnić , czy na pewno, ,od tego zależy czy od nowa się z nim pogodzę,wejde w bliższe relacje.
        M.
        • Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 20:53
          jest możliwa.
        • Gość: gośc Re: 5 darmowych wróżb IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.13, 20:56
          rozumiem,chociaz mysle,że do zdrady i tak się nie przyzna..a generalnie widzi Pani moja z nim przyszłośc,czy raczej rozpad?
          M
          • Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 20:59
            na więcej pytań dzis nie odpowiadam, dziękuje.
    • Gość: E. Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.13, 20:49
      'Za drugim razem wróci pierwszy raz ale to będzie tylko seks nic więcej potem dopiero go emocje wezmą przeżyjecie oboje to i on przemyśli i wróci to będzie miało miejsc w przeciągu 8 miesięcy od teraz.'

Prosze Pani, prosze mi tylko powiedziec, co to znaczy za drugim razem wróci pierwszy raz', bo nie rozumiem tego zdania. Dziękuję
      • Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 20:58
        E tak jak napisałam.
        • Gość: E. Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.13, 21:16
          wiem, ze tak Pani napisala i jestem bardzo wdzieczna, ale kurcze nie rozumiem zdania, ze ktos "za pierwszym razem wróci drugi raz" nie chodzi mi o rozwiniecie wrozby, po prostu nie rozumiem tego zdania.... :(
      • Gość: Ines1985 Re: 5 darmowych wróżb IP: *.rev.pro-internet.pl 16.07.13, 21:01
        Czy do stycznia wyjadę, czeka mnie wyjazd za granicę? Dziękuję Agnieszka
    • Gość: Aneta Re: 5 darmowych wróżb IP: *.as13285.net 16.07.13, 21:34
      Witam serdecznie. Chcialabym zapytac czy mezczyzna z ktorym sie rozeszlam miesiac temu do mnie wroci i w jakim okresie. Czy mam na niego poczekac ??
    • Gość: Zaciekawiona Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.13, 01:35
      pani tarocistko, napisala pani cos takiego "'będzie miał wybór pomiędzy dwoma kobietami i wybierze tą z którą łączą go sprawy zawodowe pani zaciekawiona.'' czy ta wrozba tyczy sie przyszlosci czy tez moze to byc przeszlosc? w sensie czy moze byc to wydarzenie z przeszlosci, ze on juz ją wybral? prosze bardzo o odpowiedz i dziekuje
      • Gość: Maleństwo Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.13, 08:08
        Mam pytanie, ktore może zabrzmi smiesznie dla niektorych ale dla mnie jest bardzo wazne:
        czy w najblizszym czasie czeka mnie wycieczka do Polkowic?
    • Gość: pilne! Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.13, 10:47
      panie tarocisto, dokąd wyjadę w najbliższym czasie... proszę o pierwsze literki miejscowości
      bardzo prosze o odpowiedź pska siedemdziesiąt pięc ktoś usuwa moje posty proszę o odpowiedź
    • Gość: marta Re: 5 darmowych wróżb IP: 46.227.38.* 17.07.13, 11:08
      kiedy znajdę pracę, gdzie jej szukać?
    • Gość: kurka wodna Re: 5 darmowych wróżb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.13, 13:08
      przestańcie pisać, nie widzicie,że tarociście się znudziło..oni tak lubią pojawić i się zniknąć, i zostawić ludzi z nadzieją na odpowiedź
      • 8lipka Re: 5 darmowych wróżb 17.07.13, 13:13
        dokładnie :(

dwa lata temu Pan jasnowidz z nickiem kazimierz44 też nagle zniknął. Dlaczego?
    • Gość: co o tym sądzić Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.13, 15:57
      Proszę państwa, Pani Tarocistko ( o ile Pani to przeczyta).

Wszystko fajnie, ale ciekawi mnie następująca sprawa. Jakiś czas temu wróżyła Pani za 'dziekuje' dwóm osobom i w tamtym poście prosiła Pani o dane: imiona i z tego co pamiętam daty urodzenia również. Teraz mówi Pani, że to niepotrzebne (ktoś napisał, że chce być anonimowy) i ze imiona może wymyślić.
      O co chodzi? Raz Pani prosi o dane, innym razem można je wymyślić?! to trochę mało przekonujące.... co to za wróżby wyjdą z nieprawdziwymi danymi?
      Pozdrawiam
      • Gość: LiRu Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.13, 16:03
        a może tamta, to była zupełnie inna osoba? nie rozumiem, przecież każdy może podpisać się "Tarocista", no nie? wiele osób zajmuje się Tarotem
        • martac28 Re: 5 darmowych wróżb 22.07.13, 20:46
          czy moj chlopak jest gotowy do mnie wrocic czy mam mu dac wiecej czasu?
    • lea.23 Re: 5 darmowych wróżb 23.07.13, 23:41
      bardzo prosze o pomoc,prosze mi powiedziec kiedy moj maz wyjdzie z wiezienia, jak bedzie sie ukladalo nasze przyszle zycie, i czy znajde dobra prace w najblizszym czasie? i czy w przyszlosci bede jeszcze miala dzieci? bardzo prosze o odpowiedz.Marzena
      • Gość: gość Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.13, 09:44
        Dzieci Ciemnogrodu kiedy wreszcie postawicie na swoją wiarę w siebie i swoje możliwości.Jak długo jeszcze będziecie wierzyć, że wróżki wiedzą wszystko.To jest wasze życie nie wróżek jak go sobie poukładacie tak będzie.
    • Gość: pska75 Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.13, 15:53
      Odświeżam wątek, poniewaz jestem ciekawa, czy komukolwiek stąd wrózba się spełniła? Mnie - nie!
      • Gość: Kamila Re: 5 darmowych wróżb IP: *.nplay.net.pl 27.07.13, 16:04
        No to chyba dobrze, że żaden psychopata Ci nie zagraża, tylko dziękować opatrzności że tym razem wróżka nie miała racji.
        • Gość: pska75 Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.13, 16:12
          Nie, to nie jest tak. Ja się nie boję. Chodziło mi o tę część wróżby, że ktos do mnie zadzwoni, w ważnej dla mnie sprawy. Nie obchodzi mnie, czy mi zagraża w podrózy. To nie jest ważne. ważne, aby nareszcie zadzwonił.
          a więc przykro mi, że Tarocista pomylił się. Tak czekałam na ten telefon!
          • Gość: EWA Super rózka Sara IP: *.play-internet.pl 29.07.13, 00:33
            Bardzo przepraszam ,że zmieniam wątek,ale muszę zareklamować dobrą wróżkę.Wróży dobrze, i jest skuteczna jeśli chodzi o rytuały. Nie jest tanio ale za to skutecznie polecam napiszcie do niej, mnie pomogła może i komuś pomoże. Napisać nie kosztuje nic,jest naprawdę dobra, należy do grona nielicznych dobrych wróżek.adres email: kobietamag@interia.pl Wróżka ma na imię Sara;)
            • 3scorpion666 Re: Super rózka Sara 29.07.13, 09:17
              a ktoś korzystał z usług tej Sary? gdzie przyjmuje? wiarygodna jest?
    • irona.sonata Re: 5 darmowych wróżb 24.04.23, 22:45
      To zadawane

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka