Gość: Tarocista IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 16:15 5 darmowych wróżb dla 5 osób Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: 5 darmowych wróżb IP: *.inowroclaw.mm.pl 16.07.13, 16:45 jak je uzyskać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 16:51 co uzyskać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: 5 darmowych wróżb IP: *.inowroclaw.mm.pl 16.07.13, 16:55 wrózbe? gdzie pisać, nie kazdy lubi ta publicznie podawac swoje dane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 17:06 zadaj pytanie dane mozesz wymyslic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.13, 17:13 jak ulozy sie relacja z mezczyna o ktorym mysle ? Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: 5 darmowych wróżb IP: *.inowroclaw.mm.pl 16.07.13, 17:16 Czy wroci do mnie facet ktorego mam na mysli i w sercu, pozdrawiam Renia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 17:22 Tak wróci pani Reniu począwszy od września/ października tego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: 5 darmowych wróżb IP: *.inowroclaw.mm.pl 16.07.13, 17:30 Ale optymistyczna wrożba, dziekuje bardzo. Zastanawia mnie jedno czy to on zacznie sie odzywac, przyjdzie, zadzwoni czy to będzie przypadek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarocista. Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 17:20 Pani Karolino do listopada wrócicie do relacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaciekawiona Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.13, 17:30 Pani tarocistko, co z relacją z mężczyzną, którego mam w głowie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 18:12 będzie miał wybór pomiędzy dwoma kobietami i wybierze tą z którą łączą go sprawy zawodowe pani zaciekawiona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.13, 17:32 Mam nadzieje ze tak będzie :) Milego popoludnia zycze :) Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: 5 darmowych wróżb IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.13, 18:06 witam , czy również mogę prosić? czy zejde się z moim partnerem /nie mąż/? Małgorzata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 18:13 jak najbardziej tak zejdziecie się od sierpnia września tego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilne Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 21:11 prosze bardzo ważne o odpowiedz czy będe z moim mężem i skonczą się nam problemy. bardzo dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka1111 Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 18:05 witam czy spotkam kogoś na zwiazek ,czy warto sie starac o tamten ..czy to nie ma sensu iwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 18:14 w zimie przyszłego roku w okresie karnawału pozna pani właściwego faceta na związek. Pani IW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: 5 darmowych wróżb IP: *.nplay.net.pl 16.07.13, 18:12 Kiedy T. przestanie się ze mną bawić w kotka i myszkę ;) poproszę dokładny dzień, miesiąc i rok końca podchodów ;) Celina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 18:15 Pani C, pan T aż do wiosny przyszłego roku do marca kwietnia 2014 pan T będzie się bawił z panią w kotka i myszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margo Re: 5 darmowych wróżb IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.13, 18:17 Czy Pan P. w końcu ruszy tyłek przyjedzie do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunnie Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.13, 18:22 Czy Paweł pierwszy sie odezwie czy moze to ja powinnam odnowić kontakt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 19:29 Pani ma się pierwsza odezwać do Pawła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: 5 darmowych wróżb IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.13, 18:23 dzień dobry,chcę zmienić pracę,szukam na razie bezskutecznie,czy znajdę cos lepszego ,czy powinnam zostać tu gdzie jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 19:31 to będzie tak przez dwa miesiące będzie pani tu gdzie jest potem dostanie pani telefon i po znajomości dostanie nową robotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.13, 12:10 czy odzyskam pieniążki oszustwem wyłudzone ode mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 19:28 Pan P ruszy tyłek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margo Re: 5 darmowych wróżb IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.13, 23:36 Dziękuję za odpowiedź!!!:). Zobaczymy, czy tyłek ruszy w moim kierunku. Dam znać;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.13, 18:29 Czy mój ukochany do mnie wróci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 19:33 Za drugim razem wróci pierwszy raz ale to będzie tylko seks nic więcej potem dopiero go emocje wezmą przeżyjecie oboje to i on przemyśli i wróci to będzie miało miejsc w przeciągu 8 miesięcy od teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 19:34 jeszcze 2 osoby mogą pytać. Ale nie te same. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: 5 darmowych wróżb IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.13, 19:48 witam raz jeszcze,czy mogłabym dopytać tylko?napisał pani,że facet jak najbardziej wróci sierpień/wrzesień...czy to powrót poprzedzony jego zdradą? M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 19:52 tak jest to możliwe, że poprzedzony zdradą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pska75 Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.13, 19:49 No to ja zapytam, bo wczoraj niejaki jasnowidz mnie wystraszył, czy spełni się jego przepowiednia? Kto to jest ten psychopata, który mi zagraża? "psychopata stanowi dla pani niebezpieczenstwo utraty zdrowia a wiec pobicie sa plany naruszenia pani fizycznosci" - tak do mnie napisał ten jasnowidz :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 19:53 pska75 za chwile sprawdzę o co chodzi z tym tematem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pska75 Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.13, 19:53 Będę bardzo wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: 5 darmowych wróżb IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.13, 19:56 no to taki powrót i zejście się po jego zdradzie mnie nie interesuje;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 19:58 Sprawa wygląda rzeczywiście poważnie, będzie to podczas nagłego bardzo ważnego wyjazdu i podczas tego wydarzenia może się do pani przyczepić jakiś młody bandyta, tło rabunkowe telefonu komórkowego bądź czegoś elektronicznego i może pani zostać poraniona czymś ostrym proszę uważać. uwaga jet to sytuacja od losu dana przypadkowa proszę być ostrożnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pska75 Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.13, 20:02 bardzo dziękuję, ale nie planuję żadnego wyjazdu, dziwne to jest... Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 20:04 wyszło koło fortuny to jest cos czego pani nie planuje a się zdarzy nagle taki wyjazd. Ta karta mówi wprost nic wiadomo na dzien dzisiejszy potem cos sie wydarzy i to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pska75 Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.13, 20:05 Panie Tarocisto, jezeli mógłby pan rozwinąć temat (poza granicami tej akcji, rzecz jasna), bardzo proszę odezwać się do mnie lipska75@poczta.fm Nie wiem, co to za wyjazd mógłby być. W sumie, był planowany, ale dziś został odwołany, więc nigdzie jednak nie jadę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 20:10 dostanie pani bardzo ważny telefon od mężczyzny a to się okażą dla pani osobiście ważną informacje przekazane drogą telefoniczną od mężczyzny i pogna pani jak gepard w tej sprawie. to będzie nagłe bo ktoś coś poszukuje dla pani albo załatwia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 20:11 pani pska75 proszę mi wybaczyć ale ja tylko stawiam na forum poza forum kart nie stawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: 5 darmowych wróżb IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.13, 20:15 czy S. darzy mnie uczuciem,czy będzie cos z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 20:27 niestety ten Pani luby ucieknie z inna kobieta za granice ma w planach wyjazd i następuję zawieszenie relacji z niczego będzie pani zdziwiona co się stało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pska75 Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.13, 20:19 a więc jak pana poinformuję, czy sprawdziło się? to co pan pisze jest wielce prawdopodobne, istnieje pewna sprawa w której fakt rzuciłabym wszytko i "pognała jak gepard" to prawda. jest pan wybitnym wróżbitą! dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pska75 Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.13, 09:32 i tak pojadę.... to jest zbyt ważne... gdyby kierunek , dokąd ma być ta podróz...? pierwsze literki miejscowosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: 5 darmowych wróżb IP: *.bialapodlaska.vectranet.pl 16.07.13, 20:26 czy ułożę sobie jeszcze szczęśliwie życie osobiste? jeśli tak, to jak długo będę na to czekać? dziękuję, Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 20:29 do końca roku nie widać nowego partnera ale widać tylko romans internetowy od października zaczęty z kimś młodszym od siebie. Dla Gosi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: 5 darmowych wróżb IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.13, 20:32 a kiedy widać te jego ucieczkę?czy ta kobieta już jest obok niego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 20:36 najbliższe dwa miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: 5 darmowych wróżb IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.13, 20:38 ale rozumiem,ze to wyjazd do pracy na dłużej w ciągu tych 2 miesięcy,czy wypoczynkowo tylko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aasssiaaaaaaaaa Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.13, 20:43 kiedy znajde pracę 11.03.82 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 20:53 we wrześniu ale to wydarzenie poprzedzi przykra informacje o czyimś stanie zdrowia. dla Asiii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aasssika Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.13, 22:28 dziękuje za odpowiedź. Choć zaczęłam się martwić trochę o zdrowie moich bliskich. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: 5 darmowych wróżb IP: *.bialapodlaska.vectranet.pl 16.07.13, 20:56 a czy jest jeszcze jakakolwiek szansa na powrót relacji z T? Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irys Re: 5 darmowych wróżb IP: *.mirasoft.pl 16.07.13, 20:38 Kiedy przestanę mieć pod górkę?Nie mam już siły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziewczyna Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.13, 20:40 Czy Pan M. się do mnie odezwie (kiedy)? Może ja powinnam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: 5 darmowych wróżb IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.13, 20:46 przepraszam raz jeszcze,napisał Pani,ze facet powróci,ale zdrada przed tym jest możliwa..chciałabym się upewnić , czy na pewno, ,od tego zależy czy od nowa się z nim pogodzę,wejde w bliższe relacje. M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 20:53 jest możliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: 5 darmowych wróżb IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.13, 20:56 rozumiem,chociaz mysle,że do zdrady i tak się nie przyzna..a generalnie widzi Pani moja z nim przyszłośc,czy raczej rozpad? M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 20:59 na więcej pytań dzis nie odpowiadam, dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.13, 20:49 'Za drugim razem wróci pierwszy raz ale to będzie tylko seks nic więcej potem dopiero go emocje wezmą przeżyjecie oboje to i on przemyśli i wróci to będzie miało miejsc w przeciągu 8 miesięcy od teraz.' Prosze Pani, prosze mi tylko powiedziec, co to znaczy za drugim razem wróci pierwszy raz', bo nie rozumiem tego zdania. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarocista Re: 5 darmowych wróżb IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 20:58 E tak jak napisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.13, 21:16 wiem, ze tak Pani napisala i jestem bardzo wdzieczna, ale kurcze nie rozumiem zdania, ze ktos "za pierwszym razem wróci drugi raz" nie chodzi mi o rozwiniecie wrozby, po prostu nie rozumiem tego zdania.... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ines1985 Re: 5 darmowych wróżb IP: *.rev.pro-internet.pl 16.07.13, 21:01 Czy do stycznia wyjadę, czeka mnie wyjazd za granicę? Dziękuję Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: 5 darmowych wróżb IP: *.as13285.net 16.07.13, 21:34 Witam serdecznie. Chcialabym zapytac czy mezczyzna z ktorym sie rozeszlam miesiac temu do mnie wroci i w jakim okresie. Czy mam na niego poczekac ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaciekawiona Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.13, 01:35 pani tarocistko, napisala pani cos takiego "'będzie miał wybór pomiędzy dwoma kobietami i wybierze tą z którą łączą go sprawy zawodowe pani zaciekawiona.'' czy ta wrozba tyczy sie przyszlosci czy tez moze to byc przeszlosc? w sensie czy moze byc to wydarzenie z przeszlosci, ze on juz ją wybral? prosze bardzo o odpowiedz i dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maleństwo Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.13, 08:08 Mam pytanie, ktore może zabrzmi smiesznie dla niektorych ale dla mnie jest bardzo wazne: czy w najblizszym czasie czeka mnie wycieczka do Polkowic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilne! Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.13, 10:47 panie tarocisto, dokąd wyjadę w najbliższym czasie... proszę o pierwsze literki miejscowości bardzo prosze o odpowiedź pska siedemdziesiąt pięc ktoś usuwa moje posty proszę o odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: 5 darmowych wróżb IP: 46.227.38.* 17.07.13, 11:08 kiedy znajdę pracę, gdzie jej szukać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurka wodna Re: 5 darmowych wróżb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.13, 13:08 przestańcie pisać, nie widzicie,że tarociście się znudziło..oni tak lubią pojawić i się zniknąć, i zostawić ludzi z nadzieją na odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
8lipka Re: 5 darmowych wróżb 17.07.13, 13:13 dokładnie :( dwa lata temu Pan jasnowidz z nickiem kazimierz44 też nagle zniknął. Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co o tym sądzić Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.13, 15:57 Proszę państwa, Pani Tarocistko ( o ile Pani to przeczyta). Wszystko fajnie, ale ciekawi mnie następująca sprawa. Jakiś czas temu wróżyła Pani za 'dziekuje' dwóm osobom i w tamtym poście prosiła Pani o dane: imiona i z tego co pamiętam daty urodzenia również. Teraz mówi Pani, że to niepotrzebne (ktoś napisał, że chce być anonimowy) i ze imiona może wymyślić. O co chodzi? Raz Pani prosi o dane, innym razem można je wymyślić?! to trochę mało przekonujące.... co to za wróżby wyjdą z nieprawdziwymi danymi? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LiRu Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.13, 16:03 a może tamta, to była zupełnie inna osoba? nie rozumiem, przecież każdy może podpisać się "Tarocista", no nie? wiele osób zajmuje się Tarotem Odpowiedz Link Zgłoś
martac28 Re: 5 darmowych wróżb 22.07.13, 20:46 czy moj chlopak jest gotowy do mnie wrocic czy mam mu dac wiecej czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
lea.23 Re: 5 darmowych wróżb 23.07.13, 23:41 bardzo prosze o pomoc,prosze mi powiedziec kiedy moj maz wyjdzie z wiezienia, jak bedzie sie ukladalo nasze przyszle zycie, i czy znajde dobra prace w najblizszym czasie? i czy w przyszlosci bede jeszcze miala dzieci? bardzo prosze o odpowiedz.Marzena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.13, 09:44 Dzieci Ciemnogrodu kiedy wreszcie postawicie na swoją wiarę w siebie i swoje możliwości.Jak długo jeszcze będziecie wierzyć, że wróżki wiedzą wszystko.To jest wasze życie nie wróżek jak go sobie poukładacie tak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pska75 Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.13, 15:53 Odświeżam wątek, poniewaz jestem ciekawa, czy komukolwiek stąd wrózba się spełniła? Mnie - nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: 5 darmowych wróżb IP: *.nplay.net.pl 27.07.13, 16:04 No to chyba dobrze, że żaden psychopata Ci nie zagraża, tylko dziękować opatrzności że tym razem wróżka nie miała racji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pska75 Re: 5 darmowych wróżb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.13, 16:12 Nie, to nie jest tak. Ja się nie boję. Chodziło mi o tę część wróżby, że ktos do mnie zadzwoni, w ważnej dla mnie sprawy. Nie obchodzi mnie, czy mi zagraża w podrózy. To nie jest ważne. ważne, aby nareszcie zadzwonił. a więc przykro mi, że Tarocista pomylił się. Tak czekałam na ten telefon! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Super rózka Sara IP: *.play-internet.pl 29.07.13, 00:33 Bardzo przepraszam ,że zmieniam wątek,ale muszę zareklamować dobrą wróżkę.Wróży dobrze, i jest skuteczna jeśli chodzi o rytuały. Nie jest tanio ale za to skutecznie polecam napiszcie do niej, mnie pomogła może i komuś pomoże. Napisać nie kosztuje nic,jest naprawdę dobra, należy do grona nielicznych dobrych wróżek.adres email: kobietamag@interia.pl Wróżka ma na imię Sara;) Odpowiedz Link Zgłoś
3scorpion666 Re: Super rózka Sara 29.07.13, 09:17 a ktoś korzystał z usług tej Sary? gdzie przyjmuje? wiarygodna jest? Odpowiedz Link Zgłoś