Dodaj do ulubionych

Urok miłosny - 5 osób za darmo

• sabatini55 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 21.11.13, 17:27
      IP komputera palanty macie w każdym odebranym emailu. Trzeba tylko wiedzieć gdzie szukać.
    • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.13, 22:44
      Dobra rada na stronie fiedziuszko.blog.onet.pl/2008/07/12/polecam-jasnowidz-marie-darczuk/

prawdziwy jasnowidz NIGDY nie weźmie opłaty zanim wizja nie sprawdzi się!
      • Gość: Do P. Artura Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.13, 09:18
        Czy jest możliwość uzyskania pomocy z płatnością po rytuale? Proszę o odpowiedź.
    • Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.11.13, 10:06
      taaaa i jeszcze możesz na Facebooku zapytac;)
    • Gość: Do P. Artura Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.13, 10:33
      Bo nie mam kontaktu, poza tym zadałam pytanie Panu Arturowi- nie ma w nim zadnej prowokacji.
      Sama jesteś śmieszna w takim razie.
    • Gość: Do P. Artura Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.13, 10:36
      Wątek jest na forum więc jest to odpowiednie miejsce na takie pytanie i nie wiem po co się czepiacia i odpowiadacie skoro skierowałam je do Pana Artura. Tyle z mojej strony.
      Może sam odpowie, poczekam i dziękuję za gorliwość.
    • Gość: Do P. Artura Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.13, 10:38
      OK, dziękuję. Na blogu kontakt się nie wyświetla więc wybrałam forum.

Dzięki za pomoc, pozdrawiam!
      • Gość: lalallala Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.play-internet.pl 22.11.13, 11:21
        grupa pod wezwaniem artura lekko zdenerwowana jak widze i juz z imion rozlicza w kolejnej sukience tym razem niejaki k coś tam 0 z naciskiem na zero ha ha ha , no tak jakoś trzeba odwrócić uwage od meritum sprawy
        • Gość: lalallala Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.play-internet.pl 22.11.13, 11:22
          i google perełko wszystko powie , ale każdy wie że to imię, i nie o to w tym chodziło , ale ty za głupiutki by zrozumieć odpowiedź
          • 7izka Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 22.11.13, 12:09
            U mnie pomału ale coś zaczyna się dziać, wczoraj mój były zadzwonił wieczorem i gadaliśmy prawie przez godzinę. Wiem że do powrotu droga jeszcze daleka ale cieszę się już jak wariatka że coś w końcu ruszyło do przodu.
            • violakoko Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 22.11.13, 13:40
              Do opluwających Pana Artura, tylko czasami tutaj nie zapomnijcie się wylogować

f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2978513&start=48510
            • Gość: cicha Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.13, 15:09
              7izka jaki miałaś rytual robiony???
              • 7izka Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 22.11.13, 15:26
                ten normalny ale na moją odpowiedzialność miałam też spętanie
                • 7izka Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 22.11.13, 15:28
                  czekam teraz ten miesiąc tak jak Artur kazał i mam nadzieje że silniejszego już nie będe potrzebowała
                  • casablanka11 Odpowiedź email Artura do klientki 22.11.13, 17:50
                    Od:
                    Piątek, 22 Listopada 2013 17:43
                    art1986
                    <
                    art1986@op.pl
                    >

użyj adresu...

Temat:
                    Re: Odp: Re: Odp: RE: Odp: RE: Odp: RE: Odp: RE: Odp: RE: urok miłosny
                    Aby otrzymywać darmowe Powiadomienia SMS o nadejściu wiadomości e-mail od
                    art1986

kliknij tutaj
                    |
                    pokaż więcej informacji

Również Panią pozdrawiam i dobrego lekarza proponuję

W dniu 2013-11-22 17:43:07 użytkownik moje zycie <m.zycie@wp.pl> napisał:
                    > Oczywiście. Rytuał rozumiem robi Pan od ręki, bo widzę że ubojnia rodzinna działa? Wkrótce Pana namiary przekażę do urzędu Skarbowego i Pana rodzinie. Niech wiedzą jaki oszust ludzi naciąga. Mam już numery firmowe i komórkowe. Wkrótce na necie i waszych forach miejskich będzie Pan widział jaki Pan jest popularny.
                    >
                    > Pozdrawiam
                    >
                    > P.S
                    • casablanka11 Re: Odpowiedź email Artura do klientki 22.11.13, 17:51
                      Od:
                      Piątek, 22 Listopada 2013 17:39
                      art1986
                      <
                      art1986@op.pl
                      >

użyj adresu...

Temat:
                      Re: Odp: RE: Odp: RE: Odp: RE: Odp: RE: Odp: RE: urok miłosny
                      art1986

kliknij tutaj
                      |
                      pokaż więcej informacji
                      Nie przyjmuje w domu, możemy się umówić na godzinę 21

W dniu 2013-11-22 17:22:59 użytkownik moje zycie <m.zycie@wp.pl> napisał:
                      • casablanka11 Re: Odpowiedź email Artura do klientki 22.11.13, 17:57
                        Ten gó...arz chciał się umówić z obcą kobietą na 21, poza domem. Ciekawe gdzie? W ubojni na rytuał? Bo padnę ze śmiechu. Cwaniaczek i kombinator.

casablanka11 napisał(a):

> Od:
                        > Piątek, 22 Listopada 2013 17:39
                        > art1986
                        > <
                        > art1986@op.pl
                        > >

> Aby otrzymywać darmowe Powiadomienia SMS o nadejściu wiadomości e-mail od
                        > art1986
                        >
                        > kliknij tutaj
                        > |
                        > pokaż więcej informacji
                        > Nie przyjmuje w domu, możemy się umówić na godzinę 21

>
                        • artur-1986 Re: Odpowiedź email Artura do klientki 22.11.13, 18:05
                          Wiem że nie powinno się ujawniać tajemnicy korespondencji ale w tym wypadku chyba będzie to zrozumiałe, oto wiadomości Pani casablanka.7 przynajmniej takiego nicku użyła w tej chwili:

Proszę o odpowiedź na poniższe pytania:

Waga ciała?
                          Ile ma Pani lat?
                          Czy przechodziła Pani cesarkę?
                          W którym miesiącu tygodniu ciąży jest Pani obecnie?
                          Kiedy byl ostatni termin miesiączki?
                          Czy miała Pani wcześniej poronienia? Ile?
                          • artur-1986 Re: Odpowiedź email Artura do klientki 22.11.13, 18:06
                            Zobaczymy czy będzie Panu tak wesoło jak powiadomię w okolicy Pana znajomych o przekrętach. Ojciec nie będzie szxczęśliwy że ma oszusta w rodzinie, jak mniemam? Boże, co za porażka mieć taką zakałę w rodzinie...
                            • artur-1986 Re: Odpowiedź email Artura do klientki 22.11.13, 18:07
                              Oczywiście. Rytuał rozumiem robi Pan od ręki, bo widzę że ubojnia rodzinna działa?  Wkrótce Pana namiary przekażę do urzędu Skarbowego i Pana rodzinie. Niech wiedzą jaki oszust ludzi naciąga. Mam już numery firmowe i komórkowe.  Wkrótce na necie i waszych forach miejskich będzie Pan widział jaki Pan jest popularny.

Pozdrawiam

P.S 
                              • artur-1986 Re: Odpowiedź email Artura do klientki 22.11.13, 18:08
                                Jutro będe u ciebi o 18:30
                                • artur-1986 Re: Odpowiedź email Artura do klientki 22.11.13, 18:10
                                  To tylko kilka z ponad 40 dzisiejszych wiadomości od tej Pani. Może teraz niektórzy zrozumieją mój dystans i chłodne podejście do Państwa. Po prostu na forach przesiaduje wielu bardzo chorych ludzi
                                  • casablanka11 Re: Odpowiedź email Artura do klientki 22.11.13, 18:17
                                    Jesteś zwykłym sku...synem! Było 18 emaili z Pana i mojej strony. Teraz wszystkie tutaj pokażę jak łżesz. 40 to stopni Pan ma gorączki. Wydrukuj te czterdzieści - żądam! Jak tego nie zrobisz to ja i tak wydrukuje - za Twoje kłamstwa. Źle trafiłeś tym razem. Liczyłeś na honorarium padalcu?

artur-1986 napisał:
                                  • Gość: Duch Salamandry :) Re: Odpowiedź email Artura do klientki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.13, 19:43
                                    artur-1986 napisał: Po prostu na forach
                                    > przesiaduje wielu bardzo chorych ludzi
                                    O sobie piszesz, Arturze, przecież - o sobie....
                                    • Gość: gość Re: Odpowiedź email Artura do klientki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.13, 20:24
                                      Podsumowując wątki maga śmiem stwierdzić,że ta osoba przebywając na tym forum od dnia 13.09.2013 r. do dnia 22.11.2013r. wykonała około 50 rytów ze skutkiem 99.9999% licząc to na przestrzeni 48 dni roboczych.Biorąc powyższe pod uwagę z zupełną prostotą można wyliczyć obrót finansowy.Ponadto bawiąc się w obserwatora nigdzie nie natrafiłam na zarejestrowaną działalność gospodarczą. A co na to skarbówka?
                                      • Gość: Duch Salamandry :) Re: Odpowiedź email Artura do klientki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.13, 20:27
                                        Z mail casablanki11 wynika że Art ma firme. nie wiem, pewności nie mam, ale dokłądnie czytałam tę korespondencję i dla mnie wynika, że Art ma jednak działalnośc. A to wszystko może wpisać w "inne".
                                        Natomiast , ile zarobił kosztem naiwnych... no cóz, dziewczyny gdyby się zebrałi pozew zbiorowy zrobiły.....
                                        • casablanka11 Re: Odpowiedź email Artura do klientki 22.11.13, 21:56
                                          Artur to szczun - nie ma działalności na siebie. Jego ojciec ma działalność jako handel obwoźny. Zaś rodzina posiada Zakład Uboju Zwierząt

Gość portalu: Duch Salamandry :) napisał(a):

> Z mail casablanki11 wynika że Art ma firme. nie wiem, pewności nie mam, ale dok
                                          > łądnie czytałam tę korespondencję i dla mnie wynika, że Art ma jednak działalno
                                          > śc. A to wszystko może wpisać w "inne".
                                          > Natomiast , ile zarobił kosztem naiwnych... no cóz, dziewczyny gdyby się zebrał
                                          > i pozew zbiorowy zrobiły.....
                          • casablanka11 Re: Odpowiedź email Artura do klientki 22.11.13, 18:09
                            Super. Moje nicki od początku są podpuchą na forum, by demaskować takich oszustów jak Pan. Może Pan wszystko publikować. Podalam fałszywe namiary od początku mojego wątku i w Pana korespondencji. Ja nie muszę nic udowadniać gdy oszust naciąga ludzi. Pan jest skończony, Panie magu
                            • casablanka11 Re: Odpowiedź email Artura do klientki 22.11.13, 18:12

Od:
                              Środa, 20 Listopada 2013 23:04
                              <
                              art1986@op.pl
                              >

użyj adresu...

Temat:
                              RE: Odp: RE: Odp: RE: Odp: RE: Odp: RE: Odp: RE: urok miłosny
                              art1986@op.pl

kliknij tutaj
                              |
                              pokaż więcej informacji
                              W sobotę jestem dostępny po 18

Pozdrawiamcasablanka11 napisał(a):

• artur-1986 Re: Odpowiedź email Artura do klientki 22.11.13, 18:15
                              Ta sama chora Pani wypisuje zarówno tutaj jak i na kafeterii pod wieloma nickami. A za cel swojego życia obrała krucjate przeciwko mnie. Każdego dnia otrzymuje kilkanaście / kilkadziesiąt tego typu wiadomości oraz telefonów od tej Pani.
                              • artur-1986 Re: Odpowiedź email Artura do klientki 22.11.13, 18:19
                                Również Panią pozdrawiam i życzę miłego dnia :) :) :)
                              • casablanka11 Re: Odpowiedź email Artura do klientki 22.11.13, 18:20
                                Podaj mój telefon. Zobacz że w korespondencji prosiłeś a ja nie dałam. Zwykła żmija która wkrótce we własnej wiosce będzie łachem. Tak, za te sku...syńskie pomówienia że ciągle dzwonię a pierwszego emaila zobacz kiedy wysłałam. Zaraz go wydrukuje jako dowód twojego kłamstwa
                                • casablanka11 Re: Odpowiedź email Artura do klientki 22.11.13, 18:21
                                  Od:
                                  Środa, 20 Listopada 2013 21:19
                                  <
                                  art1986@op.pl
                                  >

użyj adresu...

Temat:
                                  RE: Odp: RE: urok miłosny
                                  art1986@op.pl

kliknij tutaj
                                  |
                                  pokaż więcej informacji
                                  Witam
                                  Za pomocą uroku miłosnego można sprawić że Państwa stosunki się zdecydowanie poprawią ale to będzie zakochanie a nie przyjaźń

Pozdrawiam

by facet chociaż traktował mnie jak przyjaciólkę. nie jako przełóżoną

Dnia Środa, 20 Listopada 2013 18:00 napisał(a)

Witam

A czego Pani ode mnie oczekuje ?

Pozdrawiam

ja Marzena 12.11.1968

on Dawid 23.10.1965

jesteśmy w separacji. proszę bardzo i mocno o Pana pomoc? Wierzę bo kocham
                              • Gość: Duch Salamandry :) Re: Odpowiedź email Artura do klientki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.13, 19:41
                                artur-1986 napisał:

> Ta sama chora Pani wypisuje zarówno tutaj jak i na kafeterii pod wieloma nickam
                                > i. A za cel swojego życia obrała krucjate przeciwko mnie. Każdego dnia otrzymuj
                                > e kilkanaście / kilkadziesiąt tego typu wiadomości oraz telefonów od tej Pani.
                                A więc, nie tylko Salamandra???? Hmmmm. I każda z jakiegos powodu " za cel życia obrała krucjatę">>>????? O mnie pisałes to samo, Artku. Powtarzasz się.
                          • casablanka11 Re: Odpowiedź email Artura do klientki 22.11.13, 19:32
                            Podpucha z mojego profilu. tak, tak dobrze sobie bajkę przygotowałam by takiego łacha jak ty skompromitować

artur-1986 napisał:

> Wiem że nie powinno się ujawniać tajemnicy korespondencji ale w tym wypadku chy
                            > ba będzie to zrozumiałe, oto wiadomości Pani casablanka.7 przynajmniej takiego
                            > nicku użyła w tej chwili:
                            >
                            > Proszę o odpowiedź na poniższe pytania:
                            >
                            > Waga ciała?
                            > Ile ma Pani lat?
                            > Czy przechodziła Pani cesarkę?
                            > W którym miesiącu tygodniu ciąży jest Pani obecnie?
                            > Kiedy byl ostatni termin miesiączki?
                            > Czy miała Pani wcześniej poronienia? Ile?
                            >
                            >
    • casablanka11 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 22.11.13, 18:40

Od:
      Środa, 20 Listopada 2013 21:19
      <
      art1986@op.pl
      >

użyj adresu...

Temat:
      RE: Odp: RE: urok miłosny
      art1986@op.pl

kliknij tutaj
      |
      pokaż więcej informacji
      Witam
      Za pomocą uroku miłosnego można sprawić że Państwa stosunki się zdecydowanie poprawią ale to będzie zakochanie a nie przyjaźń

Pozdrawiam

Dnia Środa, 20 Listopada 2013 18:00 napisał(a)

Witam

A czego Pani ode mnie oczekuje ?

Pozdrawiam
      • casablanka11 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 22.11.13, 18:41
        Zajmuje się rytuałami miłosnymi oraz spętaniami z tym, że jeżeli sytuacja jest naprawdę ciężka trzeba odrazu zacząć od mocniejszego rytuału (bez obawy cena ta sama) aby nie tracić niepotrzebnie czasu

Pozdrawiam

Ekscytujące. Pan daje więcej niż sama oczekiwałam

Dnia Środa, 20 Listopada 2013 21:19 napisał(a)

Witam

Pozdrawiam

• casablanka11 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 22.11.13, 18:42
          Od:
          Środa, 20 Listopada 2013 22:02
          <
          art1986@op.pl
          >

użyj adresu...

Temat:
          RE: Odp: RE: Odp: RE: Odp: RE: urok miłosny
          art1986@op.pl

kliknij tutaj
          |
          pokaż więcej informacji
          Rytuał miłosny do skutku ( pierwszy rytuał ewentualnie drugi ewentualnie trzeci) 100 zł

Rytuał miłosny oraz spętanie 150 zł

Wystarcza sam rytuał z tym, że w połączeniu ze spętanie, efekty mogą być szybsze

Pozdrawiam

Nie znam si na tym. jaka jest Pana cena,
          • casablanka11 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 22.11.13, 18:43
            <
            art1986@op.pl
            >

użyj adresu...

Temat:
            RE: Odp: RE: Odp: RE: Odp: RE: Odp: RE: urok miłosny
            art1986@op.pl

kliknij tutaj
            |
            pokaż więcej informacji
            Adres email już Pani ma
            Telefon 726591938 (lepiej wcześniej się umówić)

(wizyta osobista wyłącznie po wcześniejszym umówieniu

Pozdrawiam

Prosze o podanie namiarow ma siebie
            • casablanka11 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 22.11.13, 18:45
              Ze względu na to że Artur podał swój adres wycięłam go z tego emailu. Nikt mi nie zarzuci że rozsiewam kogoś prywatny adres domowy
              • Gość: Guy Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.play-internet.pl 22.11.13, 18:57
                Po przeczytaniu tej korespondencji jedyne co tu widać to to że ma pani nierówno pod sufitem ! Proszę nie zaśmiecać takim gownem forum , są tu ludzie których temat interesuje!
                • casablanka11 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 22.11.13, 19:07
                  Słownictwo Artura, z emaili. Zmień serwer człowieku i nie rób już z siebie pośmiewiska. Co miałam jechać do oszusta na 21 do obcego miasta. Wariat czy nienormalny takie teksty pisze do obcej kobiety?
                  • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.13, 19:23
                    Ja bym pojechała nawet na koniec świata, gdyby wierzyła, że ryt się uda. No ale nie do takiego szczyla! Ludzie, co wy macie w głowach???? Rytualista, który ma 27 lat i zero doświadczenia a klepie ryty po 10 na tydzień??? Trzeba byc niespełna rozumu aby wierzyć takiemu gosciowi!
                    • casablanka11 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 22.11.13, 19:30
                      W tej branży nikt uczciwy nie da gwarancji 100 procent i zwrotu pieniędzy. Nie bądź naiwna salamandra...

• casablanka11 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 22.11.13, 19:03
                Nie wiem czy wszystkie odpowiedzi wydrukowałam drania? Nieistotne, wystarczy. Ja do sądu mogę iść zawsze, jako osoba bliska tej branży znam konsekwencje jakie może ponieść. Jeżeli więc Artur nie zaprzestanie swoich działań, poniesie tego konsekwencje
                • Gość: Guy Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.play-internet.pl 22.11.13, 19:06
                  Do drukowania służy drukarka. ;)
                • casablanka11 Artur zaprasza laski na 21 22.11.13, 19:10
                  Artur tchórzu. Co tam kombinujesz co? Dziwna cisza, haha
                  • casablanka11 Re: Artur zaprasza laski na 21 22.11.13, 19:15
                    Mnie odpisał 13 razy w trzy dni. Myślał że znalazł zdesperowaną wariatkę co zapłaci gruuuuubo.

Wam odpisuje co 2 - 3 dni? Dziwne, trzeba było napisać że forsa nie gra roli

• Gość: gosc Re: Artur zaprasza laski na 21 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.13, 19:21
                      Nie, On nie myślał, casablanko! On dokładnie sprawdza możliwości finansowe każdego klienta!
                      • casablanka11 Re: Artur zaprasza laski na 21 22.11.13, 19:23
                        Gość portalu: gosc napisał(a):

> Nie, On nie myślał, casablanko! On dokładnie sprawdza możliwości finansowe
                        > każdego klienta!

To źle mnie ocenił. Przecenił swoje możliwości a Nostradamusem to on nie jest
                        • casablanka11 Dziwki na 21 przez pół Polski może pojadą.... 22.11.13, 19:27
                          Dobranoc.
                • monika540 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 22.11.13, 19:15
                  Jakby co to jeśli się w jakiś sposób mogę przydać to służę pomocą, też nie chcę aby pseudorytualista nadal wykorzystywał ludzi.
                  Czas wielki żeby ktoś wreszcie się tym zajął.
                  • casablanka11 Nabici przez Artura: mój email 22.11.13, 19:22
                    Mój email do nabitych w butelkę przez Artura: m.zycie@wp.pl
                    • ewunika84 Re: Nabici przez Artura: mój email 22.11.13, 20:13
                      Ta wariatka robi dokładnie to samo co na kafeterii dzisiaj, gada sama ze sobą tylko że tam zapomniała się wylogować :D

Wpis z kafeterii:

Dla niewtajemniczonych
                      casablanca11 = lilikay = claryclary = monika540

Od siebie dodam jeszcze =duch salamandry
                      • Gość: Duch Salamandry :) Re: Nabici przez Artura: mój email IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.13, 20:17
                        ewunika84 napisała:
                        > Od siebie dodam jeszcze =duch salamandry

Doprawdy, Ewuniko? No to albo słabo mnie szpiegujesz, albo kłamiesz z jakimś zamysłem. A zamysł jest taki, aby mnie oczernić. Bo doskonale wiesz, że to nie ja. No ale oczernic trzeba, no nie?
                        Bo każdy ocenia innych podług siebie.
                        Jezeli sama - oszukujesz i logujesz się pod wieloma nikami, podejrzewasz też innych o to samo!
                      • monika540 Re: Nabici przez Artura: mój email 22.11.13, 21:37
                        ewunika jeśli nie jesteś arturem napisz do mnie na gazetowego maila, mogę nawet podać Ci numer tel do mnie żebyć się przekonała, że ja to ja a nie clary czy casablanka itp- łączy nas tylko jedno - nie boimy się mówic prawdy o tym, że artur oszukuje ludzi.
    • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.13, 21:15
      Nie wiem czy powinnam pisać o Golden, mam z nią kontakt. Pamiętacie ją? Nie pisze bo jest w depresji. Nic jej nie wyszło do tej pory, ryt 15 października. Miała najsilniejszy rytuał krwi i spętanie. Nie chciała dokładnie powiedzieć co i ile razem zapłaciła. Nie było to na pewno 100 czy 150 zł. Nie ma żadnego efektu, żadnego ocieplenia między nią a byłym. Przed rytem jej ex zastanawiał się czy może jednak spróbować. Teraz o tym nie chce słyszeć. Golden nie ma nawet kontaktu z nim. Nie wiem czy dalej czeka bo nie odpisuje już na żadne na maile. Sorry Golden jeśli mnie czytasz tutaj. Całe forum czekało na twój ryt. Ludzie mają prawo wiedzieć.

No i macie wasze podsumowanie tego wszystkiego!!!! Dziewczyna - w depresji!
      Oszust - bezkarny....
    • casablanka11 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 22.11.13, 21:19
      Jedyne czego żałuje, że nie wzięłam nr konta. Wpłaciła bym na podpuchę a numer skopiowała dla właściwej instytucji. Żryjcie się dalej naiwne.
      • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.13, 21:33
        Jakiej instytucji? Napisz, bo mnie się też przyda... muszę umoczyć pewnego oszusta, który mnie okradł
      • monika540 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 22.11.13, 21:34
        Potwierdzam to co Duch salamandry napisała, Golden nic nie wyszło mimo rytuału krwi i dwóch spętań bytami, ogólnie za rytuały u artura zapłaciła ponad 500 zł. Przepraszam Golden, ale mam dość oszustw Artura i tego, że próbuje zakrzyczeć prawdę o nim.
        • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.13, 21:37
          monika540 Teraz nie lamentować tylko spróbować odzyskać kasę.... Golden na dziecko się przyda no i na leczenie depresji....
          • monika540 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 22.11.13, 21:40
            Duchu... ja nie lamentuje szkoda mi tylko zawiedzionej nadziei golden, jak i wielu innych ludzi ehhhhhhhh
            Ale co do kasy ja nie odpuszczę, Artur obiecał mi zwrot jeśli po miesiącu nie będzie efektu więc czekam, mam jeszcze trochę czasu, ale potem to być może nawet i odwiedzę pewną wioskę:)
            • violakoko Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 22.11.13, 21:53
              No teraz to Pan Artur padnie jak przeczyta że golden-tulip i monika540 to koleżanki. Nie dziwi jedna drugiej warta.
              • monika540 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 22.11.13, 22:07
                Zaraz chyba nie padnie, ja nie padłam przecież jak się dowiedziałam, że anikoma czyta moje maile pisane do Artura.
                Jakoś w ogóle nie zdziwiło mnie to, że Artur i anikoma mają bardzo bliski kontakt ze sobą;)
                • violakoko Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 22.11.13, 22:11
                  Podaj przynajmniej jeden email od golden albo poproś niech sama golden tutaj napisze. Czy kłamiesz tak jak ze wszystkim?
                  • monika540 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 22.11.13, 22:15
                    Z niczym nie kłamie.
                    że co??? że mam wkleić mile od golden??? Niedoczekanie Twoje!
                    • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.13, 22:17
                      Golden, miche-line... sporo osób zniknęło z tego forum... Dlaczego?
                    • violakoko Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 22.11.13, 22:22
                      Udowodnij że się znacie, nie zrobisz tego bo kłamiesz na każdym kroku.
                      • monika540 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 22.11.13, 22:25
                        Dziewczyno jesteś śmieszna. Na jakim kroku kłamie wg Ciebie?
                        • violakoko Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 22.11.13, 22:37
                          Podpisujesz się tutaj pod znajomość z golden jak każdy wie że ty i golden się nie znacie. Po prostu kolejne twoje kłamstwo.
                          • monika540 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 22.11.13, 22:50
                            Jasne każdy wie...
                            A wcześniejsze jakie były moje kłamstwa?
                          • Gość: Gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.11.13, 22:27
                            Golden ma imię na E. Córkę która ma imię na K. Najlepiej zarzucić kłamstwo samemu będąc anonimowym
                            • sylviee88 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 30.11.13, 07:22
                              Jeśli mam być szczera w moim przypadku nie można też powiedzieć że nie było efektu, były coraz częstsze rozmowy, spotkanie na którym były zachowywał się jak byśmy byli razem więc uczciwie stwierdzam, że nastąpiła poprawa wcześniej tak do 2 tyg po mocniejszym rycie, teraz troszkę to ustało trzeci tydzień do bani
                              • sylviee88 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 30.11.13, 07:31
                                Poza tym Pan Artur nie jest cudotwórcą , może czasami nie da się pomóc albo wymaga to więcej pracy lub czasu.
                                • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.13, 09:30
                                  "Pan Artur" - nie jest cudotwórcą?
                                  A czym innym jest Magia, jak nie - cudem?

Jeżeli nie potrafi czynić cudów, nie jest - Magiem!
                                  Proste, jak bułka z masłem. A tu jeszcze dyskusje wokół tego.... Przeciez Magia - nie jest rzemiosłem!!! Czy to do kogoś normalnego dociera???? Myślicie że wystarczy zapalić świece i odmówić formułkę aby coś się działo???
                              • Gość: Gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.11.13, 12:22
                                Pewnie wszystko można interpretować na korzyść, szczególnie jak się bardzo wierzy. Dla mnie zastanawiający jest fakt, że u wszystkich osób o których nic nie wiadomo powroty były już po 2-3 tygodniach a u osób którzy naprawdę istnieją powrotów nie ma a poprawa relacji to jest tylko kwestia interpretacji. Wygląda na to, że nikt z osób, które miały darmowy rytuał u Artura nie wrócił do swojego partnera. A od pierwszego rytuału mija już 2,5 miesiąca. Zgodzę się, że może potrzeba więcej czasu ale znowu się będę upierała, że natychmiastowych efektów nie maja tylko realni ludzie a Ci, którzy nagle pojawili się znikąd takie efekty mają. To są fakty, którym trudno zaprzeczyć.
                                • Gość: gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.13, 13:21
                                  Fakty są niestety takie jak pisze gość. To nie jest opluwanie i niszczenie Pana Artura. Nic do niego jako do człowieka nie mam. Ale niestety skuteczny nie jest. Nie tylko nikt z jak to nazywacie darmowej piątki efektów nie ma. Nie mają ich też ludzie, którzy płacili.
                                  Niestety stopa przyjacielska to nie jest efekt! Na jaki liczycie i czekacie. Z czystej psychologii wiemy, że większość facetów zostawiających swoje kobiety chce mieć z nimi koleżeński kontakt raz na jakiś czas, żeby zagłuszyć swoje wyrzuty sumienia, czuć się lepiej z faktem, że kogoś krzywdzą. Chcą zamknąć jakiś etap (związek) i mieć.czyste ręce (ona już nie cierpi, jestem w porządku, jesteśmy PRZYJACIÓŁMI jak cywilizowani ludzie) Większość kobiet może mieć coś takiego i bez uroków. Tylko po co? Żeby bardziej cierpieć przez złudzenia i nadzieję bez pokrycia? Błagam... Bądźcie rozsądne.
                                  Efekt to powrót. Lub dążenie do niego. Nie jest efektem, gdy facet chce zostać znajomym i zarzeka się, że nic więcej, że nie chce wrócić.
                                  Facet Ewy-Golden też chciał się z nią kolegowac jakiś czas temu. Przy tym mówił, że na pewno nie chce wrócić, nie ma na to szans, że chciałby raz na.jakiś czas dowiedzieć się co u niej. Czy w takim razie Ewa ma efekty? Nie. Nie ma. Taki kontakt jest jeszcze bardziej niebezpieczny i bolesny dla niej. Więc poprosiła Eks, żeby odezwał się do niej wtedy gdy zateskni, gdy będzie szansa na powrót, gdy pomyśli o niej jako o kobiecie a nie koleżance. Zrobiła najlepszą rzecz, jaką mogła zrobić dla samej siebie.
                                  ...
                                  Jestem przyjaciółką Ewy z prawdziwego życia, to mój pierwszy post tutaj. Jestem też psychologiem. Ewa wreszcie opowiedziała mi o tych sprawach ezo. Zawsze wierzyła w takie rzeczy i ja to szanuję. Każdy ma inne potrzeby duchowe. Ale niestety ślepa wiara bywa niebezpieczna...

Faktycznie dziwne, że efekty (powrót! Nie koleżeński telefon) mają TYLKO osoby, których wcześniej nikt tu nie znał. Za to bywalcy naciągają fakty. Nie oceniam Was. Szanuję poglądy innych. Ale uważam, że ślepa wiara to stąpanie po bardzo kruchym lodzie. I jako psycholog Was ostrzegam.
                                  Są w ludzkim umyśle i duchowości rzeczy, o których nie śniło się psychologom. Nie pytajcie mnie czy wierzę w magię. To nie jest ważne. Ważne, że wielu ludzi ma tu niestety klapki na oczach.
                                  • Gość: patolinka Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.ip.netia.com.pl 30.11.13, 13:32
                                    witam jak pisałam dla mnie już samym sukcesem jest to ze chce mieć ze mną kontakt. A wczesniej nie było o tym mowy!!! Wiec będe czekać dalej i zrobie wszystko żeby być z ukochanym. Pozdrawiam
                                    • Gość: Gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.11.13, 23:37
                                      Patolinko nikt Ci nie karze nie czekać i nie być cierpliwą. Jeżeli uważasz, że poprawa Waszych relacji to efekt rytuału to Twoja sprawa. Pomyśl tylko jak się będziesz czuła kiedy minie już kilka miesięcy, Ty będziesz po najmocniejszym rytuale i dalej nic więcej się nie będzie działo w Waszej relacji? Czy nie będzie Ci żal tych paru miesięcy dzięki którym Twoje życie mogłoby wyglądać zupełnie inaczej? Znam osobę, która przez to że uwierzyła w rytuał u Artura cofnęła się bardzo w swojej "żałobie" po związku. Przed tym właśnie staramy się Was ostrzec, może uchronić. Pieniądze raz są a raz ich nie ma a zawiedziona wiara i nadzieja niestety nie ma swojej ceny a potem najtrudniej się podnieść.
                                      • violakoko Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 00:03
                                        Ty widocznie nigdy nie byłaś zakochana i nie wiesz co to miłość. Zakochana osoba walczy o miłość za wszelką cenę. Ja walczyłam i wygrałam a ty jako gość piszesz że znasz innego gościa? a może tamtej osobie też wyjdzie rytuał i ciekawe co wtedy napiszesz? To że jesteś zgorzkniała i masz depresje to nie zarażaj tym innych. Są tutaj też osoby szczęśliwe dzięki rytuałom tylko że większość siedzi ze swoimi facetami a nie na forach. A ja jestem jedną z nich bo nie dałam się wciągnąć w takie czarnowidztwo.
                                        • Gość: Gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.12.13, 01:25
                                          > Ty widocznie nigdy nie byłaś zakochana i nie wiesz co to miłość. Zakochana osob
                                          > a walczy o miłość za wszelką cenę. Ja walczyłam i wygrałam a ty jako gość pisze
                                          > sz że znasz innego gościa? a może tamtej osobie też wyjdzie rytuał i ciekawe co
                                          > wtedy napiszesz? To że jesteś zgorzkniała i masz depresje to nie zarażaj tym i
                                          > nnych. Są tutaj też osoby szczęśliwe dzięki rytuałom tylko że większość siedzi
                                          > ze swoimi facetami a nie na forach. A ja jestem jedną z nich bo nie dałam się w
                                          > ciągnąć w takie czarnowidztwo.

Uwierz mi, że byłam i jestem zakochana i nie miłością nastolatki a dojrzałą miłością osoby która przeżyła z facetem zapewne więcej lat niż Ty w ogóle masz. Nie znasz mnie więc nie masz prawa mnie oceniać. ja tego nie robię w stosunku do Ciebie.
                                          Specjalnie wyboldowałam Twoją wypowiedź bo sama sobie w niej zaprzeczasz. Skoro jesteś szczęśliwa i wg. Ciebie ( z czym akurat się zgadzam) szczęśliwi ludzie nie siedzą na forach to co Ty tutaj robisz?

A co do Twojego skopiowanego postu na kafeterii to podam kolejny fakt: Artur pojawił się na forum w połowie września i przez prawie miesiąc robił ryty tylko ludziom z pierwszej listy więc w jaki sposób mógł zacytowanej osobie zrobić rytuał w tym samym czasie?

Ja jako dojrzała kobieta, która przeżyła w życiu niejedno rozczarowanie tylko przed nim ostrzegam a co ktoś zrobi z tą wiedzą to już jego sprawa.
                                          Nie masz prawa mnie atakować. Jesteś szczęśliwa to ciesz się swoim szczęściem.
                                          • Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.13, 06:55
                                            Gość portalu: Gość napisał(a): < Jesteś szczęśliwa to ciesz się swoim szczęściem.>
                                            Nie wydaje mi sie, aby osoba szcześliwa zachowywała sie w ten sposósb. Jezeli kochasz, to uczucie promieniuje z Ciebie też na innych.
                                            Niestety, violakoko jest osobą pełną goryczy i sfrustrowaną. A wiec - kłamie. Mało to jest płatnych (za grosze) nakręcaczy forów??? Zobacz sobie strony ze zleceniami : zleceniodawcy płaca za chociażby "rozkrecenie forum", "napisanie pozytywnych opinii" etc. Nie ma co sie łudzic co do tego, kto pisze na tych forach!
                                            • Gość: Przyjaciółka Artur jak Kaszpirowski - rytuały gupowe IP: *.30.64.115.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.12.13, 10:37
                                              Masz racje gościu. Na allegro pewnie zamówił wpisy, takie jak allegro.pl/marketing-szeptany-pelna-kampania-z-seo-posty-i3712657654.html

On drze łacha z Was i zbiera pieniądze, jego żona nawet o tym nie wiedziała. Teraz, gdy huczy o tym cała wieś jest inaczej. Laski w sklepie się nabijają, ksiądz się uśmiecha. Tak, to casablanka go załatwiła. Dobrze, żaden oszust nie będzie żerował na uczuciach.
                                              • ruudai Re: Artur jak Kaszpirowski - rytuały gupowe 01.12.13, 11:09
                                                Dopiero teraz się ludzie budzicie. Tutaj tyle wpisów już było że to oszust i złodziej. Okrada z pieniędzy i złudzeń. Cóż być bogatym (koszt rytu) to być naiwnym. To nie działa. Ot, cała prawda

Gość portalu: Przyjaciółka napisał(a):

> Masz racje gościu. Na allegro pewnie zamówił wpisy, takie jak allegro.pl/marketing-szeptany-pelna-kampania-z-seo-posty-i3712657654.html
                                                >
                                                > On drze łacha z Was i zbiera pieniądze, jego żona nawet o tym nie wiedziała. T
                                                > eraz, gdy huczy o tym cała wieś jest inaczej. Laski w sklepie się nabijają, ksi
                                                > ądz się uśmiecha. Tak, to casablanka go załatwiła. Dobrze, żaden oszust nie będ
                                                > zie żerował na uczuciach.

• Gość: Duch Salamandry :) Re: Artur jak Kaszpirowski - rytuały gupowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.13, 11:56
                                                  Głupia jesteś ruudai, nie każdy naiwny jest - bogaty.... osobiście wysyłałam pewnej osobie ostatnie grosze, a potem żyłam z debetu na koncie... Nie jestem bogata, ale - oddawałam nawet to, czego nie mam . Naiwna - byc może. Ale nie równa się to automatycznie - bogata.
                                              • ruudai Re: Artur jak Kaszpirowski - rytuały gupowe 01.12.13, 11:55
                                                Super koleżanko pokazałaś przykład, no na prawdę. Tylko tak firma by to zrobiła profesjonalnie. Tutaj obecnie są zaś wpisy małolatów i jakiś analfabetów

Gość portalu: Przyjaciółka napisał(a):

> Masz racje gościu. Na allegro pewnie zamówił wpisy, takie jak allegro.pl/marketing-szeptany-pelna-kampania-z-seo-posty-i3712657654.html
                                                >
                                                > On drze łacha z Was i zbiera pieniądze, jego żona nawet o tym nie wiedziała. T
                                                > eraz, gdy huczy o tym cała wieś jest inaczej. Laski w sklepie się nabijają, ksi
                                                > ądz się uśmiecha. Tak, to casablanka go załatwiła. Dobrze, żaden oszust nie będ
                                                > zie żerował na uczuciach.

• Gość: gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.sta.asta-net.com.pl 01.12.13, 11:00
                                    bardzo wartościowy wpis Gościu i cieszę się , że Golden ma takiego Anioła Stróża jakim jesteś ty i niech się dzieje u niej dobrze :) Cieszę się, że się z tych złudzeń wyrwała :)
                      • wiara-i-przeznaczenie Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 22.11.13, 22:27
                        Tylko czysta miłość może zburzyć wszelkie mury nienawiści. Jednak ta miłość musi być jak kometa z nieba! Nie żadna zastygła lawa. Bo z takiej mąki chleba nigdy nie będzie. Zakalec w miłości czym się kończy: odejściem, zdradą, rozpaczą. Myśli i intencje muszą być klarowne i czyste jak diament. Nigdy kosztem innej miłości, rodziny. Kto niszczy rodzinę skazany jest na niepowodzenie. Facet zawsze wybierze rodzinę, a kobieta zawsze może być inna
                        • Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.13, 22:31
                          Bzdura.
                          Miłośc, to miłosc. jeżeli jest prawdziwa. facet zostanie z rodziną, a SERCEM i myślami - i tak będzie przy tej, która naprawdę kocha! Chciałbyś być z takim mężem? No to nie jest miłosć, tylko chec posiadanie przy sobie żródła utrzymania siebie i dzieci.
                          • wiara-i-przeznaczenie Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 22.11.13, 22:48
                            Bzdura to myślenie że facet potrzebuje kobietę ze względów finansowych. Bzdura totalna. Rozumiem że Ty, masz takie doświadczenie skoro w ten dzwon uderzasz. To twoja trauma.

Gość portalu: gosc napisał(a):

> Bzdura.
                            > Miłośc, to miłosc. jeżeli jest prawdziwa. facet zostanie z rodziną, a SERCEM
                            > i myślami - i tak będzie przy tej, która naprawdę kocha! Chciałbyś być z takim
                            > mężem? No to nie jest miłosć, tylko chec posiadanie przy sobie żródła utrzymani
                            > a siebie i dzieci.
                            • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.13, 22:50
                              wiara-i-przeznaczenie napisał:

> Bzdura to myślenie że facet potrzebuje kobietę ze względów finansowych. Bzdura
                              > totalna. Rozumiem że Ty, masz takie doświadczenie skoro w ten dzwon uderzasz. T
                              > o twoja trauma."
                              Zmień dealera, Wiaro! Piszę o kobiecie, która czepia się spodni męża tylko by te spodnie przy sobie mieć! No i dostęp do kieszeni tych spodni, oczywiście :))))
                              • wiara-i-przeznaczenie Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 22.11.13, 22:58
                                Proszę pisać na jednym nicku a nie klonować się. Nieudolnie do tego

> wiara-i-przeznaczenie napisał:
                                >
                                > > Bzdura to myślenie że facet potrzebuje kobietę ze względów finansowych. B
                                > zdura
                                > > totalna. Rozumiem że Ty, masz takie doświadczenie skoro w ten dzwon uderz
                                > asz. T
                                > > o twoja trauma."
                                > Zmień dealera, Wiaro! Piszę o kobiecie, która czepia się spodni męża tylko b
                                > y te spodnie przy sobie mieć! No i dostęp do kieszeni tych spodni, oczywiście :
                                > ))))

• Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.13, 23:04
                                  I vice versa :)))) Podaj przykład
                                  Ja tylko się dostosuowuję do panujących tutaj zwyczajów. Jak się wejdzie między wrony to się kracze tak jak one!
              • monika540 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 22.11.13, 22:10
                A poza tym violu co się czepiasz Golden? czy ona coś złego na Artura powiedziała???
                • violakoko Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 22.11.13, 22:34
                  casablanca numer konta Artura masz zarówno na forum jak i w internecie na stronach okultystycznych też go znajdziesz, więc nie musisz się przemęczać zbytnio :D
                  • Gość: ??? Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.13, 22:36
                    violakoko napisała:

> casablanca numer konta Artura masz zarówno na forum jak i w internecie na stron
                    > ach okultystycznych też go znajdziesz,

nieprawda. podaj link! gdzie jest ten numer konta?
                    Gdaczesz jak kura.. fakt, viola - koko!
                    • violakoko Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 22.11.13, 22:39
                      Ja mam robić coś dla ciebie??? Z której choinki się urwałaś??? Z dobrego serca mogę ci jedynie po panów z kaftanem zadzwonić.
                      • Gość: RealniePatrzac Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.181.224.104.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.11.13, 22:42
                        Klamiesz! Gdzie są te linki z numerem konta na forach okulistycznych. Tam by go zjedli z butami z jego wiedzą! Jesteś śmieszna albo on jest samobójcą! Krótko, proszę o link
                        • violakoko Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 22.11.13, 22:56
                          To nie kasa w Tesco gdzie dostajesz wszystko na zawołanie :P prędzej mi kaktus wyrośnie niż kiiwne palcem dla ciebie :P swoją drogą to musisz być wrednym babskiem jak każdemu tak rozkazujesz i traktujesz go z góry to żaden facet nigdy z tobą nie będzie.
                          • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.13, 23:06
                            violakoko a siebie, za co uważasz??? Taka świetna i cudowna jesteś, tak??? Inni - to są oszuści, kłamcy, wredni i co tam jeszcze, ale TY - jedyna cudowna fantastyczna!
                            Wstyd!
                            • violakoko Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 22.11.13, 23:12
                              Uderz w stół to salamandry się odezwą.
                              • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.13, 23:14
                                Dla kury to raczej nic dobrego, co kokoszko Viola?
                              • monika540 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 22.11.13, 23:38
                                Viola za to Ty jak zaczynasz gdakać to nie wiadomo czy śmiać się czy płakać, nawet móżdżek jak u... koko.
                                • Gość: Cytrus Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.13, 07:48
                                  Jestem tu pierwszy raz czytam ten wątek i nie mogę powstrzymać się ze śmiechu. Czy wy ludzie zmysły postradaliście tak manipulować innymi. Przecież to gołym okiem widać,że jest was pewna grupa ,która robi wielkie halo w okół jednej osoby. Kłócicie się pomiędzy sobą dla jaj by podbijać wątek i robić popularność jakiemuś tam nieznanemu magowi, wszystko dla kasy.A najwięcej szumu wokół tego wszystkiego zrobiła ta co najwięcej krzyczy,że ten mag jest oszustem, by za chwilę sam zainteresowany dawał wpisy pochlebne.Tak salamandro mówię o Tobie skaczesz po forach i robisz wielki szum wokół swego ulubieńca.Udajesz ,że Ci zaginął ukochany a on tymczasem trzepie tu kasę. Jakie to naiwne i prostackie naciąganie wątku w celu popularności.Jeżeli nie dasz riposty i nie wpiszesz się tu więcej jak i wszyscy inni pochlebcy a wątek zginie w gąszczu wpisów będzie znaczyło że się mylę i zwrócę Ci honor salamandro.
                                  • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.13, 12:01
                                    Cytrus=Detektyw w sutannie..
                                    Artur, to Basza :))))
                                    Gorszego debilizmu w życiu nie słyszałam.
                                    • canaris7 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 23.11.13, 12:41

> Cytrus=Detektyw w sutannie..
                                      > Artur, to Basza :))))
                                      > Gorszego debilizmu w życiu nie słyszałam.

..no i co z tym Twoim Basza ? ...znalazlas go wreszcie ? :)
                                      • Gość: cicha Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.static.3s.pl 24.11.13, 11:52
                                        Hello i dzieje sie cos u was? ? Jakies efekty
                                        • violakoko Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 24.11.13, 12:01
                                          Nikt kto ma efekty o nich tutaj nie napisze bo zaraz zostanie wyzwany oraz oskarżony :-(
                                          • sabatini55 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 24.11.13, 12:14
                                            Dzieci, dzieci. Jesteście tak łatwowierne i jeszcze pieniądze wydane w błoto. Trzeba było iść do opery lub kupić sobie biżuterię.
                                            • Gość: cicha Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: 46.77.124.* 24.11.13, 12:30
                                              Te osoby które nie mialy uroku niech sie nie wypowiadaja !!!! A te osoby które maja efekty niech pisza musimy sie wspierać
                                              • Gość: em Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.dynamic.chello.pl 24.11.13, 12:38
                                                tak przegladajac forum odnosze wrazenie ze ta nienawisc do Artura skierowana jest głównie od osób którym z tego co mi się wydaje po czytaniu- odmówił rytu i za to sie mszcza...
                                                jak u mnie beda efekty z pewnoscia sie pochwale , bez wchodzenia wszczegoły , tymczasem trzymajcie kciuki ;)
                                                • Gość: patolinka Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: 5.172.252.* 24.11.13, 13:06
                                                  Jak ja bede miala efekty tez sie odezwe
                                                  • casablanka11 Guru Artur - zamilkł 24.11.13, 21:34
                                                    To było do przewidzenia. Idąc tym krokiem już wkrótce w całej wiosce baby będą waliły do ubojni drzwiami i oknami. Właśnie nad tym pracuje na lokalnych forach naszego Guru miłości. Postaram się na bieżąco informować o tym co sam zainteresowany nie napisze. Działania SEO będą widoczne już wkrótce.
                                                  • monika540 Re: Guru Artur - zamilkł 24.11.13, 21:39
                                                    I bardzo dobrze:):):):):):
                                                  • Gość: Duch Salamandry :) Re: Guru Artur - zamilkł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.13, 22:48
                                                    CO TO SA DZIAŁANIA SEO?
    • ewunika84 Re: Guru Artur - zamilkł 24.11.13, 22:20
      jeżeli ma żółte papiery to jej nic nie zrobią :-(
      • monika540 Re: Guru Artur - zamilkł 24.11.13, 22:24
        a co ma komornik do żóltych papierów?
        Pisz sobie co chcesz a takie maile z groźbami jakoś na mnie wrażenia nie robią. Mowię, że źle trafiłeś. Może gdyby była "sperzedawczynią parówów" to może bym się przez 5 minut zdenerwował, a tak, przez 5 minut się śmiałam.
        Pozdrawiam Arturku i dobrej nocy życzę.
        • violakoko Re: Guru Artur - zamilkł 24.11.13, 22:41
          Myślicie, że tylko wy potraficie po IP wyszukiwać osoby w internecie, proszę bardzo:

casablanka11: mężczyzna lat 24 zamieszkały w Ostrów Mazowiecki, jeden z dwóch autorów portalu spetanie.pl

monika540: lat 19 pulchna dziewczyna okolice Częstochowy zarejstrowana na wszystkich możliwych portalach randkowych

Nie tylko wy potraficie korzystać z komputera.
          • monika540 Re: Guru Artur - zamilkł 25.11.13, 11:01
            Drogi detektywie... jeszcze nic zabawniejszego w necie nie przeczytałam, coraz bardziej lubie to forum bo mam tu ubaw po pachy:D:D:D:D:D:D:D

Szkoda, że nie mam 19 lat tak jak w Twojej "przepowiedni":D:D:D:D:D
            Marny z Ciebie mag i jeszcze gorszy detektyw.
            • Gość: Duch Salamandry :) Re: Guru Artur - zamilkł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.13, 11:38
              nie trzeba byc detektywem aby stwierdzić, że piszesz jak osoba dojrzała... no ale ktoś strzela na oślep
    • monika540 Re: Guru Artur - zamilkł 24.11.13, 22:20
      Jaki komornik, co ty pieprzysz? Żal mi takich ludzi jak Ty wiesz... Myślisz, że mnie zastraszysz? Akurat źle trafiłeś drogi Arturze i tego typu maile z pogróżkami są dla mnie jedynie śmieszne.
    • Gość: ja Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.13, 13:26
      Nie ma czegoś takiego
      • Gość: cicha Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.13, 13:42
        Czego nie ma???
        • wiara-i-przeznaczenie Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 25.11.13, 18:12
          poradnik-seo.pl/ Działania SEO To tak tytułem wyjaśnienia. Że jakiś wyraz będzie wysoko w danej miejscowości np Kuchnia - Paryż - Artur Wtedy restauracja Artur w Paryżu będzie w google w TOP 10. To tak skrótowo, bo to wymaga wiedzy specjalistycznej i nie małych nakładów finansowych

Gość portalu: cicha napisał(a):

> Czego nie ma???
          • lumika13 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 26.11.13, 10:46
            Do osób które robią u Artura!!!!!

Jak długo po pierwszym kontakcie partnerzy wracali do was? Mój odezwał się dwa tygod po rycie była to taka zwyczajna rozmowa co u ciebie ale po dwóch miesiącach ciszy to i tak sukces dla mne. Proszę napiszcie coś musimy się razem wspierać.
            • sylviee88 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 26.11.13, 11:47
              mój się odezwał już po 1 rycie( ale czekałam 1,5 miesiąca), 2 tyg temu (10) miałam mocniejszy i odzywa się średnio co kilka dni tak po koleżeńsku.
              • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.13, 19:56
                A gdzie was cała reszta po tych rytach? Chociażby Golden? Michelin? Inne osoby których od dawna tu nie widzę? Czyżby już wszyscy (bo był jeden facet też) w psychiatryku?

Czytając te wpisy o dziwnych snach etc., jestem w szoku. I że się odezwał nagle po 19 dnaich? A może i tak by się odezwał? Bez rytu, nie sądzisz? Czy to nie jest normalne, że skoro byliście blisko, to tęskni za tą bliskością????
                A zresztą, co mnie to? Radzćie sobie same/-i! Skoro idziecie z zamknietymi oczami za oszustem.... Jest taki słynny obraz "Ślepcy"... jak kto chce, wygoogluje sobie
                Pozdro.
                • canaris7 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 26.11.13, 20:16

> A gdzie was cała reszta po tych rytach? Chociażby Golden? Michelin? Inne osoby
                  > których od dawna tu nie widzę? Czyżby już wszyscy (bo był jeden facet też) w ps
                  > ychiatryku?

A czego dobrego moze spodziewac sie czlowiek przywolujacy ciemne byty ???
                  zeby tylko psychiatryka to by byl bardzo lagodny wynik takich dzialan :)
                  • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.13, 20:19
                    Mnie to tak ta ubojnia zwierząt martwi... Wiadomo, kto jak zwierzeta traktuje, bracia nasze mniejsze, tak i człowieka nie zawacha się potraktować.....
            • anabell1988 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 26.11.13, 12:25
              u mnie zaczął wypisywać że tęskni dokładnie 19 dni po uroku i to była pierwsza oznaka że coś drgnęło
              • Gość: cicha Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.13, 12:40
                nabella a mialas najslabszy urok??l
              • Gość: ciekawa Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.play-internet.pl 26.11.13, 12:42
                A u was nie było dziwnych objawów? Np nagle sny z nim, dziwne zbiegi okoliczności, widzenie nagle calego tlumu Jego sobowtórów?
                • anabell1988 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 26.11.13, 12:47
                  u mnie nic takiego nie było może jedynie zwiększone zainteresowanie kolegów z pracy, a miałam ten rytuał mocniejszy z tego co wyczytałam na forum to większość po nim widziała efekty a mi bardzo zależało na czasie
                  • sylviee88 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 26.11.13, 12:53
                    u mnie żadnych objawów nie było, mój nie powiedział że tęskni poza spotkaniem na którym zachowywał się jak "chłopak" to kontakt jest całkowicie pozbawiony romantyzmu przynajmniej na chwilę obecną, ale to dopiero 2 tygodnie
                    • sylviee88 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 26.11.13, 15:19
                      Faktem jest to że kontakt jest częstszy niż wcześniej.
                      • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 26.11.13, 18:08
                        Z przykrością muszę stwierdzić, że na tzw listę wpisują się również osoby fikcyjne. Kompletnie nie rozumie czemu takie coś ma służyć, w szczególności iż nie jest to wpis negatywny a wręcz przeciwnie. Stąd moja prośba o niesugerowanie się zamieszczonymi tam opiniami.
                        • canaris7 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 26.11.13, 20:43
                          artur-1986 napisał:

> Z przykrością muszę stwierdzić, że na tzw listę wpisują się również osoby fikcy
                          > jne. Kompletnie nie rozumie czemu takie coś ma służyć, w szczególności iż nie j
                          > est to wpis negatywny a wręcz przeciwnie.

N.T.A.K.B.O.N.W.
                          • usa-hexa Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 26.11.13, 22:04
                            canaris7 napisał(a):

>
                            > N.T.A.K.B.O.N.W.

A co to oznacza ?.... wyglada jak jakis skrot z kasy fiskalnej ... ???
                            • canaris7 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 26.11.13, 22:35
                              usa-hexa napisał(a):

> canaris7 napisał(a):

> > N.T.A.K.B.O.N.W.
                              >
                              > A co to oznacza ?.... wyglada jak jakis skrot z kasy fiskalnej ... ???

Dobre skojarzenie :) ...bo to wlasnie o kase chodzi
                              Niema Takiego Absurdu Ktorego By Oszust Nie Wymyslil
                              • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.13, 22:45
                                ? Czy trzeba być oszustem aby wymyślić absurd? Bajkopisarzom też nieżle idzie. Zaczynając od dziewic co po urodzeniu dziecka dziewictwa nie tracą i mężów co to łazarzy wskrzeszali aż po Gwiezdne Wojny.;) Jesteśmy przyzwyczajeni i uodpornieni. W gruncie rzeczy, wychowywani na oszustwach, sorry - bajkach. Jesteśmy uodpornieni. W czym problem?
                                • usa-hexa Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 26.11.13, 23:07

> ? Czy trzeba być oszustem aby wymyślić absurd? Bajkopisarzom też nieżle idzie.
                                  > Zaczynając od dziewic co po urodzeniu dziecka dziewictwa nie tracą i mężów co t
                                  > o łazarzy wskrzeszali aż po Gwiezdne Wojny.;) Jesteśmy przyzwyczajeni i uodpo
                                  > rnieni. W gruncie rzeczy, wychowywani na oszustwach, sorry - bajkach. Jesteśmy
                                  > uodpornieni. W czym problem?

Poza tym te dziewice maja jeszcze wiecej dzieci i nadal sa dziewicami , a pozniej jeszcze
                                  za zywota wstepuja do nieba unikajac smierci - ja tam lubie takie opowiesci :)
                                  Ale jezeli chodzi o oszustwa to wiemy , ze zyjemy w swiecie biznesu i tu niema oszustow
                                  - sa tylko Biznesmeni i Strategia Biznesu .
                                  • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.13, 23:12
                                    Dobrze powiedziane Hexo :))))
                                    Biznessmen. Nic dodać nic ująć.
                                  • Gość: cicha Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.13, 10:22
                                    I sa jakieś efekty u was??
                                    • Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.13, 11:00
                                      Cicho!
                                    • diament9 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 29.11.13, 11:07
                                      Witam! Wchodząc na te forum zapewne jestem jedną z wielu osób, które podobnie jak Wy szuka pomocy, kogoś sprawdzonego i uczciwego.. Ja nie ukrywam już też z kilku osób skorzystałam niestety bez efektu i zapewne podobnie jak Wy wydałam tylko kasę..Jedynie tylko co pozostaje nadzieja.
                                      Widzę tutaj na temat pana Artura bardzo podzielone zdania, na których temat nie będę się wypowiadała, ponieważ z tych rytuałów nie korzystałam. Mam tylko pytanie czy jest tutaj ktoś komu rytuał naprawdę się powiódł i dalej sobie życie szczęśliwie układa? czy również są tutaj osoby, którym mimo wszystko urok nie zadziałał?Prosiłabym tylko o poważne odpowiedzi bez żadnego jakiegoś tam się przepychania.
                          • diament9 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 29.11.13, 11:08
                            Tylko w ten sposób możemy sobie pomóc serdecznie Pozdrawiam
                    • casablanka11 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 26.11.13, 19:29
                      Człowieku! Nie kpij sobie z tymi 4 nickami z jednego IP. Pozdrawiam

sylviee88 napisała:

> u mnie żadnych objawów nie było, mój nie powiedział że tęskni poza spotkaniem n
                      > a którym zachowywał się jak "chłopak" to kontakt jest całkowicie pozbawiony rom
                      > antyzmu przynajmniej na chwilę obecną, ale to dopiero 2 tygodnie
    • Gość: cicha Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.ip.netia.com.pl 27.11.13, 22:32
      Witam wszystkich co tam u was jakieś zmiany ??
    • Gość: Do Violakoko Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.13, 11:27
      Doprawdy, Violo (KOKO), nie rozumiem osób, które swoje wpisy o nienawiści do innych umieszczają gdzieś w głebi wątku! Osobiście, cenię sobie szczerość. A wiec wpisuję tak, aby było widoczne: violakoko nienawidzi Salamandry!
      Ma prawo. Uczucia, to uczucia. Trudnowytłumaczalne. Ja natomiast z cała pewnością mogę powiedzieć; osobiście, nie nienawidze kogoś konkrtenie tylko: hipokryzji, obłudy, kłamstwa, zadufania, braku życzliwości i współczucia dla innych - nienawidzę.
      Z jakiego powodu koko nienawidzi sali:)? Bo zawsze mówię prawde. Prawda, co niektórych boli, a bólu nikt nie lubi, fakt....
      Sala.
      • Gość: patolinka Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.13, 11:42
        Diament ja jestem po mocnirejszym rytuale drugi dzien. ZOBACZYMY CO I JAK DAM WAM ZNAC. JUZ NIE JEST Z TA DZIEWCZYNA ZERWAL Z NIA A TO DOBRY ZNAK WE WTORRK DO NIEGO NAPISALAM CZY SIĘ ZOBACZymy i sie zgodzil jest lepiej. Dam znac w niedziele co i jak bo wiem gdzie bedzie na imprezie zobaczymy jak sie zachowa jak mnie zobaczy. Niech wypowiadaja sie osoby u kto cos sie dzieje . Pozdrawiam
        • ewunika84 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 29.11.13, 12:56
          ja jestem bardzo zadowolona z działania uroku u Artura, od siebie mogę jedynie z całego serca gorąco polecić a wypowiedzi osób które nas obrażają a nie miały uroku u Artura są żenujące, dużo nie pisze na tym forum, więcej czytam ale każdy chyba zauważy że salamandra to największy szkodnik tego forum i admin powinien z nią zrobić porządek.
          • Gość: patolinka Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.13, 12:59
            Ja tez jestem zadowolona bo to ze chce byc moim znajonym bo tak pisze moj byly to jest juz sukces a wcześniej pisal ze nie chce mnie znac.!!! Bede pisala jak cos sie zmieni :-) pozdrawiam
            • ewunika84 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 29.11.13, 13:39
              u mnie też podobnie się zaczęło, trzymam kciuki :*
              • Gość: patilinka Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.13, 14:02
                Ewunika a jestescie razem? Jak tak to po jakim czasie po rytuale??
          • usa-hexa Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 29.11.13, 13:33
            ewunika84 napisała:

> ja jestem bardzo zadowolona z działania uroku u Artura, od siebie mogę jedynie
            > z całego serca gorąco polecić ale każd
            > y chyba zauważy że salamandra to największy szkodnik tego forum i admin powinie
            > n z nią zrobić porządek.
            Z pewnoscia ten urok juz uszkodzil ci umysl i to chyba z toba trzeba zrobic porzadek .
            Salamandra to jedyna osoba , ktora potrafi myslec i nie boi sie mowic tego co mysli.
            Pozdrawiam Salamcie :)))
            • iwona.gora Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 29.11.13, 15:19
              A ja krótko i na temat, ryt u artura zadziałał. Wcześniej trzy nieudane podejścia u Lilith, Baszy i Oli. Miałam ryt mocniejszy i wszystko dobrze się skończyło. Tak wię polecam.
              • sylviee88 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 29.11.13, 15:34
                Iwono a długo to trwało ja pomocniejszym jestem prawie 3 tyg
                • meg-88 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 29.11.13, 16:08
                  Iwona a ile czekałaś na to aby zadziałał? Bo też jestem po mocniejszym rycie i czekam aż się coś zacznie dziać.
                  • roksi2013 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 29.11.13, 16:42
                    ja również cierpliwie czekam, 13.11 miałam mocniejszy rytuał.
                    • sylviee88 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 29.11.13, 16:54
                      Roksi ja miałam 10, była poprawa a teraz jakiś zastój
                      • sabatini55 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 29.11.13, 17:16
                        Ale wysyp Artura nicków. Ah ah, bo można się zesr... od tak słodkich i debilnych wpisów. idzie weekend to Artur i jego reklama szeptana działa. Poczytajcie sobie na ten temat tutaj: pl.wikipedia.org/wiki/Buzz_marketing Wpisy które tutaj istnieją to właśnie ci jego klienci. Pozdrawiam myślących....

sylviee88 napisała:

> Roksi ja miałam 10, była poprawa a teraz jakiś zastój
                        • sylviee88 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 29.11.13, 17:20
                          Sama jesteś Artur pod innym nickiem!
                          • sylviee88 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 29.11.13, 17:31
                            Po prostu krew mi się burzy, jak ktoś napisze dobre słowo to zaraz albo Artur albo oszust. Ja szukałam pomocy na forum tu wcześniej, nie mam żadnego interesu w tym żeby zachwalać Pana Artura. Jeśli bym nie miała żadnych efektów to uczciwie bym o tym napisała. Ale miałam dlatego pytam się innych ludzi co korzystali bo od pierwszych efektów do powrotu ukochanego jest długa droga, o wiele dłuższa niż myślałam. Co więcej nie wygląda to tak kolorowo jak myślałam a myślałam ze po pierwszym kontakcie będzie coraz lepiej i lepiej. Po prostu jak inni, którzy tu wchodzą (no chyba że w celu oplucia Pana Artura, tych nie licze) szukam wsparcia i rad osób które KORZYSTAŁY i mają prawo się wypowiadać bo same przechodziły lub przechodzą to co ja teraz.
                            • meg-88 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 29.11.13, 17:45
                              Sylvie88, czy mogłabyś się odezwać na mój gazetowy mail? Ja robiłam ryt 20.11.
                              • wiara-i-przeznaczenie Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 29.11.13, 18:18
                                Tyle pisałam o energii i prawie Karmy. Jednak to jak kulą o płot na tym forum. Pseudo mądrale nic nie wiedzą a ciągle chwalą pseudo magów. Przecież nie ma takich w kraju. Dlaczego więc niby klientki jednego Pana tak się denerwują gdy ktoś zdecydowanie mądrzejszy dokona wpisu. Widać na tym forum bardziej liczy się krzykacz niż osoba która ma wiedzę i wstawia odpowiednie linki. To świadczy o jednym. Inteligentny internauta sam sobie dopowie....
                                • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.13, 19:22
                                  Masz poczucie misji, wiaro?
                                  Rozczaruję Cie, Twoich wypocin nikt nie czyta oprócz salamandry:)))) No może jeszcze ktoś czyta, ale niewele rozumie... Tak że nie szarp się tak
                                • 1mic Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 29.11.13, 21:40
                                  wiara możesz sprecyzować swoją wypowiedz ? chodzi o prawo karmy
                              • Gość: patolinka Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.ip.netia.com.pl 29.11.13, 18:26
                                ja mialam 27.11 silniejszy rytuał i od tego czasu będę czekała na efekty wydaje mi się ze już po pierwszym są jakieś efekty mój mi mówił ze nie będziemy nawet znajomymi ze nie chce mnie znać a tu po rozmowie we wtorek powiedział ze chce byc moim znajomym ale nic wiecej tylko znajomość. Zobaczymy jak to będzie. Mam nadzieję, ze wszystko się ułoży. powodzenia i 3mam za was kciuki :)
                                • meg-88 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 29.11.13, 19:01
                                  Patolinka - możesz się odezwać na mój mail gazetowy?
                            • Gość: Gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.11.13, 22:03
                              A ja napisze tylko tyle o wiarygodności Artura. Napisały tu 3 osoby w których istnienie wierze: Sylwik, Roksi i Parolonka. Żadna z nich nie ma efektu ( mimo naciągania faktów bo to ze ktoś chce byc znajomym to żaden efekt). 2 z nich miały mocniejszy ryt prawie 3 tygodnie temu. Jak to sie ma do super skuteczności Artura i powrotów po 3 tygodniach u niewiarygodnych pojawiających sie niewiadomo skąd osób? Może ktoś mi to wytłumacz? Nie wspomnę już o Golden której minęło kolejne 2 tygodnie a jej ukochany ciagle nie wrócił i kontaktu 0.
                              • Gość: gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.13, 22:16
                                Nie wiesz co u Golden....
                                • Gość: Gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.11.13, 22:23
                                  Mylisz sie, wiem co u niej.
            • Gość: Do HEXA Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.13, 19:28
              Miło mi, hexiunio:))) Też Ciebie pozdrawiam. Ale Ty jesteś też - myślaca:)) A wiec , nie jestem jednak - jedyna :))))
              • ruudai Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 29.11.13, 19:47
                Salamandra, zamknij pizdę! Wolę dowiedzieć się coś inteligentnego od każdej innej osoby niż od Ciebie? Co stara ku..., Basza żyje? Zmartwychwstał?
                • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.13, 19:55
                  ruudai, posiadasz informacje, że umarł?
                • canaris7 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 29.11.13, 21:59
                  ruudai napisał(a):

> Salamandra, zamknij pizdę! Wolę dowiedzieć się coś inteligentnego od każdej in
                  > nej osoby niż od Ciebie? Co stara ku...,

Rzucil ktos na ciebie urok ?...ze masz zryzy mozg... inteligencjo rynsztoku ?
    • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.13, 20:35
      Ale co z ta wersją hiszpańską? Niejaki iTon podszywa sie pod baszę....jednocześnie dajac jakies debilne aluzje co do orientacji seksualnej. Co mnie to?
      Ja znam swoje. Wiem, jaki Basza jest , jaki był. Dopóki oddycham, wierzę.
    • Gość: do ruudai Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.13, 20:46
      Obserwuj idiotko internet wersje hiszpańsko języczny. Ponoć mienisz się poliglotką.

Chyba zdajesz sobie sprawę, ze nie każdy poliglota jest też dobrym hakerem? Można być poliglota ale nie umieć odnaleźć czegoś na necie. A Ty co k... paluszek Cię zaboli jak wkleisz link???
    • Gość: lew Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.free.aero2.net.pl 29.11.13, 21:38
      no to proszę bardzo 4.8.84
      • Gość: do LEW Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.13, 21:52
        a czego dotyczy Twoja wypowiedź? to 4.8.84? Jakiś szyfr?
        • Gość: patolinka Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.ip.netia.com.pl 29.11.13, 22:09
          Moj emajl jak ktos chce pisac patrycja_20@vp.pl pozdrawiam
    • Gość: frytka Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.11.13, 19:35
      Panie Arturze prosze o pilny kontakt
      • violakoko Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 00:11
        A tutaj wpis z kafeteri, dla tych co piszą że tylko zadzwonił, każda z nas miała to podobnie, od czegoś musi się zacząć, a co miał dzień po rytuale stanąć przed drzwiami z bukietem róż?????

[b]gość
        u mnie po uroku u artura to wszystko trwało stopniowo najpierw sms potem rozmowy jak sie czujesz spotkania znajomość i dopiero prawie dwa miesiące po uroku wróciliśmy do siebie i z tego co rozmawiam z innymi od artuta to podobnie to wygląda tak więc cierpliwości i trzymam za was kciuki :* jeszcze dodam ze miałam tak ze słodko nam sie gadalo a potem kilka dni ciszy ale to ponoć normalne po uroku w pierwszej fazie takie zmienności nastrojów możesz też zrobić spętanie dodatkowo ponoć to wszystko przyśpiesza
        [/b]
    • diament9 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 11:42
      zgadzam się.....przychylam się ku tej wypowiedzi
      • sylviee88 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 11:48
        Ja również popieram! Trole gadają i psioczą a mój były dziś dzwonił, znowu.
        • ruudai Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 11:52
          Bo dostanę orgazmu: właśnie dzwoni. Właśnie dziwnym zbiegiem okoliczności trzy klony Artura się wpisały. Artur! Zmień firmę bo pijar coś Tobie nawala oszuście.

sylviee88 napisała:

> Ja również popieram! Trole gadają i psioczą a mój były dziś dzwonił, znowu.
          • sylviee88 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 11:57
            Tak jestem Arturem! Jak wszyscy co mają efekty podły oszust ze mnie!
            • ruudai Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 12:03
              Ty to wiesz, ale inni jeszcze nie. Zdemaskować oszusta, zniszczyć zło i tyle. Jakby się nie nazywał: okrada kobiety z marzeń i złudzeń. Sama bym mu dała w dziób, gdybym spotkała na ulicy. Może warto pojechać na to zadupie, szukam chętne do odzyskania kasy.

sylviee88 napisała:

> Tak jestem Arturem! Jak wszyscy co mają efekty podły oszust ze mnie!
              • sylviee88 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 12:11
                Żal się wypowiadać... bo "mądrych" i tak się nie przegada, oni nadal swoje. Powiem tak szukajcie swojej prawdy, demaskujcie oszusta a ja się cieszę bo widzę efekty, powoli coś rusza. Myślcie co chcecie.
            • Gość: gostek Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.12.13, 12:07
              Ale Ty dziewczyno nie masz efektu. Ja też mojej byłej proponowałem żebyśmy zostali przyjaciółmi, a miałem już wówczas nową dziewczynę. Żal mi tylko jej było wtedy, ale nic do niej już nie czułem.
              • ruudai Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 12:11
                Każdy wie że Artur to złodziej i kombinator. Dlaczego nikogo nie poda do sądu, że jest opluwane jego dobre imię i wizerunek. Prawo stoi po jego stronie przecież. Dlaczego więc milczy? Bo jest cwaniakiem bez honoru. Tacy zaś mają w d..pie co się o nich pisze i nigdy nie pójdzie do sądu

Gość portalu: gostek napisał(a):

> Ale Ty dziewczyno nie masz efektu. Ja też mojej byłej proponowałem żebyśmy zos
                > tali przyjaciółmi, a miałem już wówczas nową dziewczynę. Żal mi tylko jej było
                > wtedy, ale nic do niej już nie czułem.
                • monika540 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 12:23
                  Ups... ale ożywiło się tutaj... co do Artura obiecał mi zwrot kasy po miesiącu, a 4 grudnia już się zbliża. Jakby co to jestem chętna przejechać się do ubojni i... dać mu w dziób, gdyby mi nie oddał kasy.
                  Już dawno pisałam, że A. oszukuje ludzi. A. żeby zamknąć mu buzię nawet przysłał mi maila, że niby kancelaria, że niby postępowanie, że niby nie wiadomo co. Rozbawiło mnie to tylko, bo A. żle trafił w tak śmieszny sposób próbować mnie straszyć:D
                  Cieszę się, że Golden ma taką przyjaciółkę:) Bardzo mądra z Pani kobieta i bardzo rozsądna.

Sylwii efekt będziesz miała wtedy gdy były będzie obecnym Twoim facetem, a nie kolegą. Ale jak chcesz żyć złudzeniami, że to dzięki urokowi to ok. - ok, trzymam kciuki w każdym razie żeby Twoje marzenia się spełniły:)
    • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.13, 12:10
      To jest z Kafeterii, z ost. chwili. i to jest - szczery wpis. Styl wypowiedzi, emocjonalny ton wybitnie świadczą o tym, że w tym przypadku pisała osoba - szczera, nie podstawiona.

"Cierpliwie gdy facet odchodzi i złodziej Artur mnie oszukał. Niech poda mnie do sądu że go obrażam, proszę. Nie mam nic do ukrycie. Dla zasady: oszust to oszust i jest gorszy niż złodziej. Dlaczego to hiena finansowa jakoś nie interweniuje. Schował się jak taka menda na p*****e, Artur to oszust i złodziej. Niech pisze o admina tego portalu. Jasno stawiam temat. Artur to złodziej i oszust"
      • Gość: Do salamandry Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.12.13, 12:13
        Salamandra, dla Ciebie wszystko co negatywne jest szczere,a co pozytywne podstawione. Nie wierzysz ok.. Ale nie zabieraj nadziei innym
        • sylviee88 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 12:17
          Gostek i pewnie dzwoniłeś do swojej przyjaciółki średnio co 3, max 5 dni i gadałes z nią godzinami bo nic do niej nie czułeś?
          • Gość: Gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.12.13, 12:24
            Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo
            sylviee88 01.12.13, 12:17 Odpowiedz
            Gostek i pewnie dzwoniłeś do swojej przyjaciółki średnio co 3, max 5 dni i gadałes z nią godzinami bo nic do niej nie czułeś?

Tak Sylwio, tak działają faceci. Sama to przerabiałam. Dzwonią, piszą setki smsów, mówią że tęsknią, że jest im ciężko a jednocześnie są z kimś innym. Nam zakochanym kobietą trudno to zrozumieć ale tak naprawdę jest. Przeczytaj sobie dokładnie post przyjaciółki Golden. Golden miała to samo.
          • Gość: gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.182.60.69.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.12.13, 12:26
            Sylwia, mój facet tak robił po.rozstaniu ze swoją byłą. Było mu jej żal i twierdził, że taka przyjaźń jej pomaga. Sorry, ale to żaden efekt.
            • sylviee88 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 12:29
              a mogę się spytać ile miesięcy to trwało że do niej wydzwaniał?
              • raf0070 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 12:30
                Miałem rytuał 21.11, dam znać czy będą efekty
              • Gość: Gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.12.13, 12:31
                Ja mogę Ci powiedzieć ile to trwało u mnie; ponad pół roku. Do momentu kiedy sama tego nie skończyłam bo doszłam do wniosku, że mnie krzywdzi i do niczego dobrego to nie prowadzi.
              • Gość: gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.182.60.69.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.12.13, 12:34
                Sylwia, od września 2009 do czerwca 2011, kiedy ta była wyszła za mąż za kogoś nowego. Dostawała też od niego prezenty na urodziny i święta.
                • Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.13, 12:40
                  ejjj wy nie widzicie jaki jest temat tego wątku??? po cholere pakujesie się tutaj z jakimiś dyskusjami kto ile razy do kogo wydzwaniał, pogadajcie sobie na gg albo na mailu o takim czyms a nie zasmiecacie tu takim badziewiem, co to kogo interesuje
                  • Gość: gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.147.174.173.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.12.13, 12:48
                    Artur, nie widzisz, że to koniec? Że nie jesteś skuteczny?
                • sylviee88 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 12:40
                  kiepsko...
          • usa-hexa Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 12:57
            sylviee88 napisała:

> Gostek i pewnie dzwoniłeś do swojej przyjaciółki średnio co 3, max 5 dni i gada
            > łes z nią godzinami bo nic do niej nie czułeś?

Tak wlasnie faceci sie zachowuja , bo maja wyrzuty sumienia , opiekuja sie kobieta ktora
            zostawili tak dlugo , az ona znajdzie sobie nowego partnera.
            Kobieta , ktora opuscil facet powinna byc do niego bardzo mila i ciagle prosic go o pomoc
            a on bedzie jej pomagal bo czuje sie zobowiazany . Zony opuszczone dla kochanki czesto
            prosza meza o pomoc ( jezeli jest to tylko wbicie gwozdzia w sciane ) i ta pomoc otrzymuja
            To jest najlepszy sposob zemsty na kochance ( taka kochanke to bardzo denerwuje i ciage
            sie martwi - bo przeciez on moze jeszcze wrocic do zony )
            Dopiero jak kobieta znajdzie sobie nowego partnera - jej byly przestanie jej pomagac :)
        • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.13, 12:19
          Ogólniasz, ponieważ brak Ci wyczucia.
          Każda wrazliwa osoba zauważy, że chwalebne posty do Artura są pisane spokojnym (zbyt spokojnym) pozornie kulturalnym tonem, w tym samym stylu cały czas, używając takich samych wyrazów , tej samej składni! Z róznych ników, ale wypowiedzi s - jak bilznieta syjamskie.
          Poza tym, nikt Tobie ani innym - nadziei nie odbiera, tylko próbuja przemówic do zdrowego rozsądku. No ale jezeli ktoś nie posiada czegoś takiego jak rozsądek, więc przemówić po prostu się nie da!
          Współczuję waszym dziewczyny facetom i w sumi9e rozumiem że oddzeszli. Facet - to no nie robot. Też potrzebuje wrażliwej kobiety, nie jakiegoś oszłoma.
          • violakoko Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 13:01
            Zaczął się weekend i dzieciarnia troluje. Proste nie masz efektów to napisz do Artura o zwrot pieniędzy tak jak inni radzą i wklej tutaj email do niego. Ale oczywiście nigdy tego nie zrobisz bo nigdy nie miałaś rytuału u Artura tylko siejesz tutaj zamęt i masz radochę smarku z opluwania innych.
            • iwona.gora Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 13:07
              to jest chore jak kilku smarkaczy może tak niszczyć wspaniałego człowieka który pomógł tylu osobom sama nie wiem co jest gorsze te smarku czy idioci którzy wierzą w ich wpisy
              • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.13, 13:15
                Szybko się uczysz Arturze :))))
                No proszę, pojawia się nagle niejaka iwona.gora (Jelenia jak rozumiem? no bo jak się szuka jeleni :)))
                i pojawia sie pełen emocji wpis !
                A kto wczesniej słyszał o takiej Iwonie? Kiedy robiła ryt?
                Może jakieś screeny?
                Śmiechu warte te wszystkie wpisy "zadowolonych klientów"

Dałabym sobie spokój z tym wątkiem, no ale zanim wszystkie głupie przerobią na własnej skórze, że to oszust, On zdązy kupić jakis pałacych i zorganizuje własną sekte!
                Tak można opanować pół świata.... na plecach naiwnych idiotek! U przy milczącej zgodzie konformistów, których życiową filozofią jest tumiwisizm
                • iwona.gora Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 13:20
                  Śmiechu warta to jesteś ty salamandra śmiech i politowania nic więcej większość tutaj tylko czyta i próbuje się przebić przez śmietnik jaki robisz na wszystkich wątkach, zbanowali twojego nicka teraz czas na IP ciekawe ile pseudo pokrzywdzonych przestanie wtedy wypisywać
                  • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.13, 13:24
                    Kto zbanował mój nick?
                    Sama z niego zrezygnowałam, postanowiłam nie wracać tu, ale w zwiazku z tym że widze co raz więcej myślących osób, które zaczynają co raz więcej rozumiec, postanowiłam wrócić, jako Duch salamandry:))))
            • Gość: Gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.12.13, 13:08
              Viola a Ty nie wolisz spędzać czasu ze swoim facetem, który podobno do Ciebie wrócił tylko siedzisz cały czas na forum?

A tak FYI nie tylko dzieciarnia ma czas w weekend. Ciężko pracujący, inteligentni ludzie też właśnie wtedy mają czas na to żeby pokazywać, że Artur po prostu nic nie umie. Powala mnie również Twoja wiedza na temat tego czy ktoś miał rytuał u Artura czy nie. Nikt nie miał rytuału u niego bo on tego po prostu nie robi. Wspominana wielokrotnie Pni Ola zawsze w przeddzień rytuału przypominała o jego dacie a potem informowała czy przebiegł on bez zakłóceń. To się nazywa kontakt z klientem. Artur tego nie robił.
              • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 13:16
                Moja oficjalna prośba jest taka sama:

Bardzo proszę osoby które chcą zakończyć współpracę o napisanie tego w wiadomości do mnie, każdy doskonale z Państwa wie że po miesiącu bez efektów można kontynuować współpracę albo otrzymać zwrot pieniędzy. Do tej pory otrzymałem tylko jedną taką wiadomość od Pani Moniki 3 dni pi rytuale. Jeżeli piszą Państwo anonimowo na forum nie jestem w stanie zidentyfikować osoby którą ponoć w czymś oszukałem. Dla przypomnienia bo widocznie zgubili Państwo mój emaili albo nie chcą zwrotu pieniędzy, adres mojego emaila to art1986@op.pl
                • monika540 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 13:20
                  Arturze czekam właśnie na 4 grudnia - czyli dokładnie na miesiąc po rzekomym rytuale. Dobrze wiesz, że nie mam żadnych efektów, bo żadnego rytuału dla mnie nie zrobiłeś.
                  • violakoko [...] 01.12.13, 13:27
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • Gość: do MONIKA540 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.13, 13:30
                      Dziewczyno, jak masz jaja, powinnaś podac tę idiotkę za rozpowszechniania fałszywej informacji! Za uszczerbek na wizerunku i tak dalej, szkody moralne....
                      Stalinowskie metody ogłaszania "chorymi" wszystkich, którzy myślą i wypowiadają się nie po linii
                      • sylviee88 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 13:32
                        Nie rozumiem po co ta dyskusja nie wierzycie , nie korzystajcie i tyle po co wzajemnie opluwać się i robić zamieszanie. To przecież nie ma sensu
                      • monika540 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 13:40
                        Może jak się wkurzę to coś zrobię z wpisami violi, ale jak na razie mnie bawią.
                        Sama sobie wystawia opinię w każdym poście.
                    • monika540 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 13:33
                      Viola cos ci się pomyliło- jaka wróżka z jakim wahadełkiem? czy jakiedys coś wspominałam o wrózce???
        • usa-hexa Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 13:17
          Gość portalu: Do salamandry napisał(a):

> Salamandra, dla Ciebie wszystko co negatywne jest szczere,a co pozytywne podst
          > awione. Nie wierzysz ok.. Ale nie zabieraj nadziei innym

Salamandra nikomu nie zabiera nadziei , a tylko ostrzega przed rozczarowaniem :)
          Moze znajdzie sie ktos kto zrozumie i uniknie niepotrzebnego stresu i bezsensownego
          wydawania pieniedzy .
          Czego wszystkim zycze :)))

• Gość: Do usa-hexa Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.13, 13:22
            Hexo, sprawa wygląda znacznie poważniej! Wszyscy bagatelizują tego Arturka, bo co tam? Jakaś magia? I jednocześnie - oczekują efektów! Tym czasem, oszust uzbiera nie tylko poteżną kase z idiotek, ale i grono bezmózgich "wielbicielek"!
            Zło urośnie w siłę i będzie się panoszyć w najlepsze.
            Tylko na początku, nikt tego nie zauważa, a potem - będzie za późno!

"Historia jest dobrym nauczycielem, ale zazwyczaj ma kiepskich uczniów"
            • violakoko Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 13:30
              psychiatryk pełną gębą i tylko ślepy nie zauważy że to wpisy niezalogowanej moniczki a jak o niej wzmianka to natychmiast się pojawia/loguje na swój nick :-D
              • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.13, 13:33
                violakoko Uprzedzam! Zgłaszam wszystkie Twoje posty do usuniecia! I innym też doradzam! Przebrała się miarka.
                Uważasz, że możesz szczuć Monikę i ogłaszać ja psychicznie chorą???
                • violakoko Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 13:39
                  teraz to się posikałam ze śmiechu, największy smród tego forum zgłasza moje wpisy :-D Salamandro ty czasem nie jesteś z młodzieży wszechpolskiej, wszystkich obrażasz i wyzywasz a jak ktoś powie że salamandra jest be to leci z płaczem i krzykiem jakiej to jej krzywdy nie zrobiono :-D
                  • sylviee88 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 13:42
                    violakoko to nie ma sensu,dyskusja z tymi Paniami jak ja próbowałam napisać że mam efekty to wyszło na to że były dzwoni i pisze do mu mnie żal i czuje się w obowiązku żeby się odzywac bo inaczej załamie się i umre. A ja i tak wiem swoje i dla wątpliwości NIE WĄTPIE że to zasługa Pana Artura!
              • monika540 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 13:36
                kokokoko:D nie mam powodu żeby wpisywać tu cokolwiek jako niezalogowana osoba.
                a tak z ciekawości - które wpisu uważasz z moje słodka kokokoko...?
            • usa-hexa Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 13:40
              Gość portalu: Do usa-hexa napisał(a):

> Hexo, sprawa wygląda znacznie poważniej! Wszyscy bagatelizują tego Arturka, bo
              > co tam? Jakaś magia? I jednocześnie - oczekują efektów! Tym czasem, oszust uzb
              > iera nie tylko poteżną kase z idiotek, ale i grono bezmózgich "wielbicielek"!
              > Zło urośnie w siłę i będzie się panoszyć w najlepsze.
              > Tylko na początku, nikt tego nie zauważa, a potem - będzie za późno!
              >
              Mysle , ze trudno jest tu cokolwiek zmienic bo ciagle pojawiaja sie nowi "specjalisci " od
              robienia kasy. A ludzie sa naiwni . Nie wyjdzie u Artura to beda szukac nastepnych magow ,
              beda brac kredyty , placic tysiacami i nie pozbeda sie problemu a tylko pogarsza swoja
              sytuacje finansowa , zaczna sie problemy ze zdrowiem (depresja ) i minie duzo czasu zanim
              zrozumieja , ze nieraz jest lepiej odpuscic , przestac zyc przeszloscia i zaczac nowe zycie.
              Przeciez zycie to nie tylko zwiazki i faceci ktorzy juz odeszli.

• Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.13, 13:45
                Mysle , ze trudno jest tu cokolwiek zmienic bo ciagle pojawiaja sie nowi "specjalisci " od
                robienia kasy.

Hexo, to co, piszesz , to właśnie - tumiwisizm. Poczucie własnej bezradności. Co ja mogę, prawda? No ale na przykład gdyby zebrac wszystkie osoby, które pojedynczo myśla sobie "co ja moge"? Będzie tłum.
                Natomiast to, że pojawiaja się nowi naciągacze - to własnie skutek sukcesu takich Arturków!
                Jemu się udało, pojawią się nowi, zachęceni sukcesem....
                • violakoko Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 13:54
                  Droga Salamandro twoje wpisy również zgłosiłam z prośbą o blokadę IP i myślę że dość dobrze to udokumentowałam tylko jakie ty będziesz mieć biedactwo życie bez forum :-D
                  • ewunika84 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 14:00
                    viola nie warto wojować tych troli najlepiej jest ignorować. Ten kto robi bądź robił rytuał u Pana Artura zna prawdę i wie że jego ryty są skuteczne nawet bardzo a trole nawet jak dodadzą milion wpisów i setki bajek opowiedzą to tego nie zmienią i ta bezsilność właśnie doprowadza ich do furii.
                    • markin1 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 14:13
                      Chciałem opisać sytuację i powiedzieć że po długim oczekiwaniu również ryt u Artura dał efekt. Jednak jak widzę co się wyprawia na tym forum napiszę tylko dziękuje panie Arturze. Odpierając zarzuty że mój nick jest nieznany spełniam tylko warunki z pierwszego wpisu Artura że tylko osoby zalogowane. Zarejstrowałem się na tym forum głównie po to aby mieć dostęp do forum zamkniętego i otrzymywania powiadomień o nowych wpisach a całą sytuację miałem opisać dopiero jak będą jakieś efekty lub po trzech podejściach ich nie będzie. Efekt jest więc dlatego napisałem, możecie mnie obrażać ale odwalcie się od pana Artura bo nawet do pięt mu nie dorastacie.
                      • sylviee88 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 14:15
                        a ile czasu czekałeś?
                      • ewunika84 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 14:18
                        gratulacje markin musimy pokazyważ że nas z efektami jest więcej inaczej trole nas zakrzyczą.
                        • violakoko Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 14:22
                          wielo nickowiec krytykujący Artura poszedł na obiad i mamy trochę spokoju i kultury :-D gdyby tak cały czas na poziomie te forum wyglądało ale to tylko marzenia.
                          • canaris7 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 14:35
                            violakoko napisała:

> wielo nickowiec krytykujący Artura poszedł na obiad i mamy trochę spokoju i kul
                            > tury :-D gdyby tak cały czas na poziomie te forum wyglądało ale to tylko marzen
                            > ia.
                            Chyba jestes za ciemna , zeby wiedziec co to kultura !
                            Gdyby to forum wygladalo na twoim poziomie to juz by tu pewnie nikt nie zajrzal !!!!!!!
                        • Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.13, 14:22
                          nicków z efektami jest więcej.... jakimi efektami? Zombowania umysłów? Po rytach u Artka wszyscy macie zryte mózgi
                          Jesteście jak robaki na haczyku: służycie za przynętę na wędkę Artura. Rybki się łowią! Tak z ciekawości, chociaż ze 3% kwoty wam odwala?
                          Czy piszecie tu za jakieś marne grosze?
                          Oj oszukuje i was Arturek: sam kaskę bierze za nic, a wy głupizna za niego cała robote odwalacie!
                  • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.13, 14:24
                    Udokumentowałaś? Gratuluję:))) Jak widzisz, nie naruszam regulaminu forum i -, wciąz piszę :)))) Natomiast jakie utargi będzie miał Twój boss bez tego forum? Oto jest pytanie....
                    • violakoko Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 14:28
                      marzenie prysło chora salamandra już po obiedzie :-(
                  • canaris7 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 14:27
                    violakoko napisała:

> Droga Salamandro twoje wpisy również zgłosiłam z prośbą o blokadę IP i myślę że
                    > dość dobrze to udokumentowałam tylko jakie ty będziesz mieć biedactwo życie be
                    > z forum :-D
                    No to teraz pokazalas o co ci chodzi !
                    Salamandra psuje ci biznes ?... to trzeba ja usunac ?
                    Tylko , ze ludzi , ktorzy nie boja sie prawdy jest tutaj duzo wiecej !
                    Przekonalas mnie teraz kokoszko , ze jestes oszustka i tyle :(
                    • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.13, 14:30
                      canaris7 napisał(a):

A więc skoro jest nas więcej, ponawiam prośbę o zgłaszanie wpisów violakoko
                      jakim prawem wyzywa osoby tu pisujące od wariatek????
                      • monika540 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 14:49
                        Tak, macie rację - równie zgłaszam wpisy violikoko. Niech przestanie obrażać ludzi.
                        • Gość: gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.147.83.161.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.12.13, 15:00
                          Wiolakoko, ewunika, anikoma i wszyscy zadowoleni klienci poza Sylwią i patolinką to Artur. Nie ma do nich kontaktu mailowego (''nie rozmawiamy z wariatami''). Pojawiają się znikąd i to oni opluwaja wszystkich, którzy nie wykazują entuzjazmu dla Artura i nie naciągają faktów jak Sylwia. Opluwają, czyli wyzywają od chorych psychicznie i trolli, gdy tylko ktoś powie, że nie ma efektów. Artur nie robi żadnych rytów. W godzinach, gdy miał robić rytuały innym osobom pisał maile albo chwalił sam siebie na kafeterii. Ludzie nie są głupi, naprawdę. Efektów nie będzie u Moniki, Piątki darmowej, Golden i innych, bo rytuałów zwyczajnie nikt nie zrobił. Artur jako violakoko jest po prostu żałosny. Każdy potrzebuje pieniędzy, każdy chciałby łatwo zarobić, ale to co się tu dzieje przekracza granice absurdu. Artur, wyzwij mnie od wariatów z jakiegoś 'zadowolonego' nicka, mam to gdzieś. Wszyscy wiedzą, że nie robiłeś i nie zrobisz nikomu rytuału, a to co się tu dzieje to tylko pomysł na dorobienie paru groszy.
                          • monika540 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 15:09
                            Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja wiem to co wiem o Arturze i o Violakoko, ewunice i anikomie, z pod tymi trzema nickami kryje się sam artur ( anikoma wiedziała kiedy pisałam i o czym pisałam z arturem w prywatnych mailach) natomiast pozostałe nicki w taki sam sposób obraża i krytykuje ludzi, wpisu są niemalże identyczne. Ciekaw skąd violakoko wie, że anikoma rozesłała rzekomo jakieś maile?
                            Zresztą kto czyta to forum to wie...
                    • violakoko Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 14:31
                      salamandra jest wariatką zaśmiecającą wszystkie wątki na tym forum. Basza ją raz wydymał zobaczył jakie to chore i zawinął się biedny chłopina jak najszybciej. Pisz do Baszy o salamandre przecież to coś ma nawet zakaz zbliżania do niego :-D
                      • violakoko Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 14:34
                        Śmiało niech każda zdrowa osoba zgłosi IP salamandry, dość śmietnika na tym forum. Przypadek, że jak salamandra znika to nicki krytykujące Artura też znikają?
                        • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.13, 14:40
                          Bardzo prosze, kokoszko :))) Możesz zgłaszać. Tylko narazisz się na smiesznośc, no bo admin chyba wie kto z jakiego IP pisze :)))

Znana taktyka: znalazłaś sobie wroga, aby odwrócić uwagę od sedna sprawy! Teraz salamandra jest wszystkiemu winna, a ARTUR jest cacy:)))

PS Piszesz że pewne marzenie wam prysło..... Dlaczego nie użyjecie Magii? Taki wielki Mag - i nie potrafi pozbyć się Sali z forum?
                          A wystarczyło by uwolnić Baszę :)))) Sala zajmie się Baszą, a Arturek swoimi rytami... No ale jedynie z mądrym można się dogadać. Małozdolny umysłowo zawsze będzie wymachiwał szabelką....
                          • violakoko Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 14:42
                            dla baszy jesteś za stara i za głupia to ciepły edzio :-D
                            • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.13, 14:45
                              Znasz Go osobiście:))))??
                              Miło że się ujawniasz kokoszko, kim tak naprawdę jesteś :)))

PS Pozwól że M. sam zdecyduje, czy jestem dla niego stara. Póki co, wiem że mnie kocha.
                              • violakoko Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 15:01
                                On już zdecydował i się ciebie boi :-D to że ktoś raz cie przeleciał salamandro a potem uciekł nie znaczy że cie kocha :-D
                                • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.13, 15:05
                                  Czas pokaze, kokoszko.... Chronos - ujawni Prawdę. Twoje wpisy nie robią na mnie żadnego wrażenia! Kiedy ktoś jest pewien, że jest kochany, niczego sie nie boi. Mozesz pisać co chcesz:)))) Ja swoje wiem. Basza mówił, że mnie kocha. Nie mam podstaw, aby mu nie wierzyć.
                                • canaris7 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 15:33
                                  violakoko napisała:

> On już zdecydował i się ciebie boi :-D to że ktoś raz cie przeleciał salamandro
                                  > a potem uciekł nie znaczy że cie kocha :-D

A co chcesz moze Salamandre na ryt naciagnac ? koncza sie klienci ?..
                                  • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.13, 15:43
                                    Artek w sumie szybko się uczy. Ale wciaz nie załapuje jednego.... Pora zrozumieć, że Basza bez Sali tak samo jak Sala bez Baszy - nie ma mocy. Chcesz ryt, Artusiu? pora zaczaić, o co mi chodzi. Ty sam, możesz dowoli palić świece, rżnąc kury, a nawet wiecej co tam, rytuały krwi takiej czy owakie, to wszystko - mit. Każdy Mag wie, ze te "ochłapy" sa rzucane na pożarcie naiwnym, aby zaspokoic niezdrowe zainteresowanie Magia. Każdy Mag (prawdziwy) wie, że mozna napisać jakąs ksiązeczke wyssaną z palca gdzie się poda ryty, które nikomu nie zaszkodzą ani nie zadziałają. Go on, Arturze!
                                    Możesz trenować "magie" ile Ci wlezie. NIGDY nic z tego nie będzie. Z poprawką na to, że nawet w LOTTO ludzie czasami wygrywają, tak? A wiec jeżeli komus wyszedł ryt, nie łudź się, że udał ci sie rytuał, głabie po raz ostatni ponawiam moją ofertę. Zrobię Ci ryt nawet na to, o co mnie prosiłeś jako N.... na innym portalu. Ty chcesz władzy - ja chce tylko jednego. Tego - jedynego.
                                    Czekam tylko do jutra.
                                    BY.
                                  • Gość: Gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.12.13, 15:46
                                    Wyższość niezalogowanych nicków nad tymi zalogowanymi jest tak, że widać IP i widać, że są to kompletnie różne osoby. Piszą też w różnych porach dnia a viloakoko, iwona.gora pojawiają się w dokładnie tym samym momencie. No i anikoma jakoś zniknęła dokładnie w momencie kiedy pojawiła się Viola. Co więcej w tym samym momencie pojawiają się bałwochwalcze wpisy na kafeterii.

• Gość: RealniePatrzac Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.146.190.121.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.12.13, 18:01
                                      Bić ku... i złodziei. Słowa samego Piłsudskiego. Gdyby dzisiaj żył, takie mendy jak Artur by pierwsze wisiały
                        • violakoko Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 14:40
                          Już wiadomo dlaczego salamandry nie pisały :-D poszły na kafeterie pluć na Artura :-(
                        • gosc-hexx Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 14:47
                          violakoko napisała:

> Śmiało niech każda zdrowa osoba zgłosi IP salamandry, dość śmietnika na tym for
                          > um. Przypadek, że jak salamandra znika to nicki krytykujące Artura też znikają?

A ja mysle , ze to ty jestes tym smietnikiem i nawet tego nie wiesz , bo zaslepia cie kasa
                          ktora moze ci uciekac jezeli znajda sie osoby , ktore mysla i nie boja sie mowic tego co mysla
                          o oszustach !!!!!!
                          • violakoko Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 14:58
                            usa-hexa gosc-hexx :-D Salamandro powtarzasz się ze swoimi nickami :-D
                            • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.13, 15:00
                              ???
                              Coś słabo szpiegujesz kokoszko :) Nie mam żadnego czarnego nicku na tym forum. na kafeterii jestem królowa_śniegu. Jeszcze coś? W odróznieniu od Ciebie nie mam nic do ukrycia.
                              By.
                            • usa-hexa Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 15:22
                              violakoko napisała:

> usa-hexa gosc-hexx :-D Salamandro powtarzasz się ze swoimi nickami :-D

Jasne , ktos , kto potrafi myslec i mowic to co mysli - jest z pewnoscia Salamandra !
                              chyba jestes naiwny ? kokoszu ? i myslisz , ze wszyscy inni sa tak naiwni , ze nie
                              zauwaza twoich manipulacji ????
                              • violakoko Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 15:26
                                A twój trzeci nick to będzie toja-hexo :-D
                                • usa-hexa Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 15:47
                                  violakoko napisała:

> A twój trzeci nick to będzie toja-hexo :-D

masz pretensje do tramwaju , ze ci nogi uciol ?
                              • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.13, 15:33
                                Biedny Artur.... JuŻ się brzytwy chwyta!
                                • funiaczka207 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 16:54
                                  A ktoś jeszcze miał tak że kilka dni po rytuale u Artura inni kolesie zaczęli się wami interesować i was adorować? proszę tylko o poważne odpowiedzi.
                                  • Gość: gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.13, 17:02
                                    Artur, przeginasz. Tylu ludzi naciąleś na pieniądze i dalej próbujesz tworzyć nicki? Nie boisz się policji, prokuratora, urzędu skarbowego? Przecież Twoje klientki oszukane to nie tylko gimnazjaliści!!!
                                    • funiaczka207 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 17:05
                                      Czy na tym forum nie można już nic napisać ???????? Nawet nie pochwaliłam Artura tylko zadałem pytanie i już jestem nim ????? To jest chore co tutaj się wyprawia !!!!!!!
                                      • funiaczka207 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 17:08
                                        Weźcie się wszyscy walcie oprócz odstępu i braku kropki macie jeszcze błąd ortograficzny i osobowość męską. Teraz jesteście uratowani pojeby same !!!!!
                                        • funiaczka207 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 17:10
                                          Tak jestem Arturem, przez ostatnie 5 minut wyrosło mi coś między nogami !!!! A to dla was: miałem ryt u Artura jest sóper macie już orgazmy ???? !!!!!
                                          • monika540 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 17:13
                                            od 5 min to jesteś zarejestrowany pod kolejnym nickiem.

Jesteś zorientowany odnośnie interpunkcji, ortografii, a nie wiesz nic na temat rzekomego efektu ubocznego??? :D:D:D:D
                                            Naprawdę myślisz, że ludzie czytający forum nie używają mózgu?
                                            • funiaczka207 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 17:17
                                              ty napewno jesteś tutaj królową bezmózgich troli !!!!!!!
                                          • gosc-hexx Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 17:24
                                            funiaczka207 napisała:

> Tak jestem Arturem, przez ostatnie 5 minut wyrosło mi coś między nogami !!!! A
                                            > to dla was: miałem ryt u Artura jest sóper macie już orgazmy ???? !!!!!

Pewnie te ryty maja wiecej skutkow ubocznych ?
                                            Teraz to chyba tylko na prostytutke sie nadajesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                            • funiaczka207 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 17:28
                                              nie będe tobie i monice zabierać roboty !!!!
                                              • gosc-hexx Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 17:44
                                                funiaczka207 napisała:

> nie będe tobie i monice zabierać roboty !!!!

Z twoim zachowaniem juz innej roboty nie dostaniesz :( a w burdelu twoje wypowiedzi
                                                pewnie zostana docenione !
                                                a to cie artur urzadzil tym rytem !
                                                • Gość: lalallala Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.play-internet.pl 01.12.13, 17:54
                                                  panie arturze niech pan opuści już i to forum i internet, jest pan żalosny pod każdym względem, nikt normalny nie wierzy w pana rytuały
                                      • monika540 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 17:09
                                        Kto powiedział, że "jesteś nim"? :D:D:D:D sam się wsypujesz....:D:D:D:D
                                      • Gość: gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.13, 17:13
                                        Osoba pytająca o zainteresowanie u innych facetów pisze w rodzaju męskim.
                                        Czy ktokolwiek tu jeszcze wierzy w Artura poza Sylwią nadciągającą fakty i nim samym w 100 nickach?
                                  • Gość: Gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.12.13, 17:05
                                    funiaczka207 01.12.13, 16:54 Odpowiedz
                                    A ktoś jeszcze miał tak że kilka dni po rytuale u Artura inni kolesie zaczęli się wami interesować i was adorować? proszę tylko o poważne odpowiedzi.

Tak, tak efekt uboczny rytu u Artura zwiększone zainteresowanie innych facetów. Czy naprawdę ktoś sądzi, ze tu są sami debile? Przecież ten temat był już przerabiany wielokrotnie!!!!

• monika540 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 17:19
      Dobrze, że daleko mnie do gó...ary, bo musiałabym zgłosić wpis do usunięcia jako obraźliwy;)
      • funiaczka207 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 17:25
        Wszystkich uważasz za oszustów i na każdego kablujesz, tatuś z SB czy mamusia ???? Może nas jeszcze wszystkich internujesz ???? !!!!!!
    • Gość: prawda Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.12.13, 18:27
      mnie nurtuje tylko, dlaczego osoby, które nie mialy rytów i w nie niewierzą są najgłosniejsze na tym forum?

• Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.13, 18:32
        Cóz Cię tak nurtyuje??? Osoby którym "wyszedł' ryt, to tylko klony Artura.
        Proste? NIKOMU nie wyszedł żaden ryt.
        • Gość: prawda Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.12.13, 18:41
          MIAŁAŚ RYTUAŁ SALAMANDRO??
          • Gość: prawda Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.12.13, 18:42
            JESTEM PEWNA ŻE OSOBY, KTÓRYM WYSZŁY RYTUALY POPROSTU TU NIE WRACAJĄ BO NIE MAJĄ PO CO
            a OSOBY TAKIE JAK TY SALAMANDRO SĄ TAK PRZEPELNIONE NIENAWISCIA ŻE NIE POTRAFIĄ ROBIC NIC INNEGO NIC NISZCZYC
            • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.13, 18:43
              :))))) Polecam mleko z miodem na nerwy :)))))
          • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.13, 18:42
            KTO PYTA? :))))))
      • Gość: gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.13, 18:47
        Bo osoby, które rytuał miały u Pana Artura i efektów nie mają siedzą cicho, bo wciąż się łudzą. I boją, że im cofnie rytuał i rzuci klątwę. Ale mają swój rozum i widzą co jest grane...
        • violakoko Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 19:04
          Artura krytykują wyłącznie chore osoby pełne jadu i nienawiści które nigdy nie miały u niego rytuału. Tylko ślepy nie zobaczy że jest coraz więcej osób z efektami a tylko JEDNA która miała ryt u Artura moniczka co sprawdziła trzy dni po rytuale u renomowanej tarocistki i go krytykuje. A tak to salamandra co nie ma życia bo ją Srasza w dupę kopnął pisze z 10 nicków bluzgi na Artura myśli że jak milion razy powtórzy kłamstwo to ono stanie się prawdą.
          • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.13, 19:11
            Rytuały u Artyura robią - wyłacznie zdrowe psychicznie osoby, nie mające żadnych problemów ze sobą szczęsliwe i radzące sobie w życiu kobiety :))))
            Goraco pozdrawiam Szpital Przemienienia!!!
          • Gość: lalallala Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.play-internet.pl 01.12.13, 19:13
            to może sroko koko powiedz mi czemu u golden po najsilniejszych cudach wiankach artka z krwią włącznie i jeszcze innymi cudami na kiju jest totalna kaszanka ?
          • monika540 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 19:16
            Koko to ty jesteś pełna jadu i nienawiści, nie obraziłam cię nigdy a zobacz ile razy ty naskoczyłaś na mnie nazywając idiotką, psychicznie chora itp... jakoś w mnie nie ma nienawiści do nikogo. Nie lubię jednak ludzi którzy żerują na cudzym nieszczęściu. Zresztą tez widać po twoich wpisach, że musisz być baaardzo nieszczęśliwym człowiekiem...
            • violakoko Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 19:58
              Golden już kilka razy prosiła aby nie wykorzystywać jej przypadku na forum ale forumowe mendy niczego nie uszanują i setna już pseudo koleżaneczka golden się pojawia.
              • Gość: lalallala Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.play-internet.pl 01.12.13, 20:09
                forumową mendą to jesteś ty violu rokoko pod postacią pseudo maga arturka
                • violakoko Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 20:18
                  Dla ciebie śmieszny wielo nickowcu każdy tutaj jest Arturem. A ja życze wszystkim co robią ryty u Artura aby też zostali Arturami i byli szczęśliwi ze swymi facetami :-)
                  • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.13, 20:35
                    Że - jak???
                    A żeby byli Arturami i sczesliwi ze swoimi facetami :)))) czy to prawda na temat orientacji...artura?
              • monika540 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 01.12.13, 20:45
                Ciebie prosiła Golden? :D:D:D
                Prosiła żeby nie wywlekać jej życia na forum a nie milczeć na temat tego, że artur ją oszukał.
                Golden nie wyszedł rytuał i mimo tego nie powiedziała na artura złego słowa, ale na jej przykładzie doskonale widać, że Artur nie robi żadnych skutecznych rytuałów.
              • Gość: Gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.12.13, 20:46
                violakoko 01.12.13, 19:58 Odpowiedz
                Golden już kilka razy prosiła aby nie wykorzystywać jej przypadku na forum ale forumowe mendy niczego nie uszanują i setna już pseudo koleżaneczka golden się pojawia.

Chyba zapomniałaś już, że ostatnio na forum napisała jej przyjaciółka z realnego świata. Ktokolwiek kiedykolwiek rozmawiał z Ewą-Golden wie, że ma ona przyjaciółkę psycholog. Opisała dokładnie co się u niej dzieje i jak nieskuteczny jest Artur. Zapewne zarzucisz mi, że się podszywam pod jej znajomą. Mam to jednak w du.... Chyba naprawdę zaczyna się Artkowi palić grunt pod nogami bo teraz faktycznie może liczyć tylko na gimnazjalistów a dla nich 100 zł to duża kwota.

P.S.
                Viola całą niedzielę spędziłaś na forum naprawdę nie chcesz się cieszyć czasem ze swoim dopiero co odzyskanym facetem? Chyba jednak do Ciebie nie wrócił. przykro mi, naprawdę.
    • Gość: JednoPytanie Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.13, 20:40
      DLACZEGO NIE PISZECIE NA ZAMKNIĘTYM FORUM Artur urokmiłosny.blogspot ?

Skoro tak wam przeszkadzają "trolle", piszcie sobie na zamknietym! Ale - wtedy nie będzie świeżych klientów, co? Kasę z poprzednich naiwnych juz się przepiło i potrzeba nowej krwi, co Arturku?
      • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.12.13, 11:46
        Dzień Dobry

Rezygnuje z przeprowadzania rytuałów. Wszystkie osoby, które poczuły się oszukane z całego serca przepraszam. Jednocześnie proszę o przesłanie kont bankowych celem zwrócenia wpłaconych kwot. Najbardziej jednak przepraszam Kamile którą ooszukałem i zataiłem przed nią prawdę a którą jak zwykły pizduś kocham z całego serca.

Z wyrazami szacunku Artur Lenart
        • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 12:30
          Aby kogoś kochać, najpierw - trzeba mieć serce. TY, masz serce z kamienia. Zmieniasz wizerunek, ocieplasz? Nowy PR?
          mnie nie oszukasz, "Bohaterze".
          Wiem, że to podziała. Zaraz zbiorą się 'płaczki" ..Ale Ty wiesz, że ja wiem :) , jaki Ty jesteś naprawdę, "Arturze".
        • Gość: m Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.13, 13:37
          U mnie mija dopiero przeszo tydzien od uroku wiec cierpliwie poczekam do konca grudnia az minie ponad miesiąc zanim podejme jakąkolwiek decyzje :)
        • golden-tulip Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.12.13, 14:04
          Myślę, że małe oświadczenie z mojej strony należy się Wam wszystkim. Czekaliście że mną na wynik, dostawalam i dostaję po kilkanaście maili dziennie z pytaniem 'Golden jak u Ciebie?'. Nie odpisywałam i przepraszam Was za to. Nie wiedziałam co Wam odpisywac. Potraktujcie ten post jak odpowiedź i przeczytajcie dokładnie, bo to moja ostatnia aktywność na forum.
          Miałam urok u Artura 14-15.10, spętanie 28.10 i 7.11. W środę 27.11 kolejny specjalny urok, rzucany przez 4 osoby razem. Za pierwszy urok zapłaciłam 250 zł. Potem przed spetaniami Artur napisał do mnie, że jednak przesunie mi je, bo trafił mu się klient z Niemiec za 300 zł. Ja byłam tak zaslepiona i tak zrozpaczona, że mimo iż byłam pod kreską zapłaciłam tę 300 zł, tyle ile miał dać tamten klient, żeby to spętanie się odbyło. Mój Ex nie wracał i pisał grzecznie i kulturalnie, że nie chce ze mną być, że mam pogodzić się z końcem i chciałby raz na jakiś czas dowiedzieć się co u mnie. Ja poprosiłam, żeby odezwał się wtedy gdy będzie widział dla nas szansę na powrót.
          Artur mówił, żeby czekać miesiąc, że ten silny urok z krwią i spetaniami musi wyjść i innej opcji nie ma. Był przekonujący. Dużo rozmawialiśmy. Ja zdawałam setki pytań, Artur miło i grzecznie, z cierpliwością odpowiadał. Minął miesiąc, Ex nie wrócił. Ja dzień przed zadzwoniłam, wyczuć go - dalej mówił to samo, nie wróci. Artur chciał mi pomóc, mówił że traktuje mój przypadek osobiście, że zrobi wszystko żeby mi pomóc. Powiedział, że zna bardzo silny urok, który może rzucić i po nim nie ma szans, zeby Ex nie wrócił. Ustaliliśmy datę na 27.11. Artur nie chciał za te działania pieniędzy. Dalej dużo rozmawialiśmy, zakumplowaliśmy się (tak myślałam). Urok miał dawać nagle i mocne efekty. Podobno to najmocniejszy jaki można rzucić na odległość, bez obecności osoby zamawiającej. Na efekty miałam czekać do Świąt. Artur bronił się przed podaniem terminu, bo ostatnio termin się nie sprawdził.
          Wczoraj nie wytrzymałam i napisałam do ex 'myślę o Tobie. Tęsknię'. Po kilku godzinach napisał, że życzy mi.jak.najlepiej. Marzy, żebym znalazła sobie kogoś. Podziwia mnie i szanuje, jestem mądrą, piękna i dzielna, ale on mnie nie kocha. Że to co było przepadło i nie wróci, bo czasu nie da się cofnąć. Ze jednym słowem nie ma żadnych szans na powrót, nigdy. Czyli dokładnie te same słowa co w październiku i listopadzie.
          Płaczę od wczoraj... Napisałam od razu w nocy do Artura, że nie wiem skąd mam brać wiarę w to wszystko. Czy te uroki w ogóle się odbyły? Skoro nic nie drgnęło po tak mocnych rzeczach. Artur powiedział, żebym zapytała jakąś dobrą wróżkę w W-wie, bo on pytał swoją znajomą i wiem, że będzie dobrze. Poprosiłam o kontakt do niej albo do jednej z osob, z którymi rzucał ten wieloosobowy urok. Artur odpisał, że nie bo stwierdzę że ta wróżka jest postawiona. Ja niestety nie mam pieniędzy na wróżki w tej chwili. Jestem w trudnej sytuacji finansowej, bo na dom głównie zarabiał ex, ja nie brałam na prośbę ex dobrze płatnych (czasochłonnych) zleceń, żeby mieć więcej czasu na dbanie o dom, rodzinę, itd. Zostawił mnie z dnia na dzień bez grosza. Każde 100 zł to to dla mnie teraz dużo. Gdyby ex wrócił, moja sytuacja znowu byłaby lepsza. Obiecałam Arturowi duży bonus za powrót Ex lub choćby sms-a z wyrazem dobrej woli. Artur zarzekał się, że więcej kasy już idę mnie nie weźmie.
          Podsumowując muszę stwierdzić, że Artur zawsze był miły, kulturalny, cierpliwy. Rozmawiał i odpisywał na maile. Starał się pomóc, dać wsparcie.
          Nie wiem czy uroki nie zadziałały czy nie zostały wcale rzucone. Nie interesuje mnie to i to nie jest ważne teraz. Ważne jest to w jakim stanie jestem. Gorszym niż tuż po rozstaniu. Czekałabym do Świąt albo i dłużej, gdyby nie wczorajsze wiadomości od ex, które świadczą o braku jakiejkolwiek zmiany w nim. Nie ma choćby milimetra postępu, zbliżenia.
          Żal mi tych prawie dwóch miesięcy, czekania, nadziei. Tego nie da się opisać... Może gdyby nie to byłabym już.gdzieś dalej i może Los postawiłby na mojej drodze nową miłość. Bo ja wierzę, że tylko nowa miłość leczy rany...
          Życzę Wam wszystkim żebyście nie musieli nigdy szukać rytuałów, żebyście byli z ukochanymi osobami. Marta z Pawłem, Joasia z Maciejem, Przemek z Asią, Ami z Panem Motocyklistą i tak dalej. Tego Wam życzę tak mocno, że łzy mi płyną po policzkach gdy to piszę. Wierzę, że ten ból, który przeżywamy, kiedyś Los wynagrodzi nam prawdziwym szczęściem.
          Tyle z mojej strony. Kasuję gazetowy mail. Odcinam się od Internetu.
          Artura pozdrawiam i wierzę, że będzie szczęśliwy. Proszę tylko o nie.rzucanie na mnie i resztę jakiś klątw (?) do równoważenia czegokolwiek. Dość mamy popaprane życie... Napisałam to, bo skoro Artur kończy działalność, nie ma.znaczenia co piszę. Napisałam prawdę. Należało się Wam to za wszystkie dobre słowa i wsparcie, które mi dawaliscie przez ostanie dwa miesiące. Dziękuję.
          • Gość: patolinka Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.13, 14:43
            Witam Golden dziwne jest to ze ja tez mialam rytual 27.11
            • golden-tulip Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.12.13, 16:17
              Patolinko, mój był w godz. 0:00-4:00. A Twój?
              • Gość: patolinka Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: 5.172.252.* 02.12.13, 16:34
                Moj od 21. Jestem ciekawa czy zadziala.
                • golden-tulip Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.12.13, 19:39
                  Ja po prostu próbuję pozbierać z tego, co mój Ex napisał mi, że nie chcę wrócić. Pisał w dodatku tak dziwnie, że martwię się czy wszystko z nim w porządku. To już nawet nie chodzi o urok. Gdy ukochany człowiek mówi nam, że nie chce z nami być, że nie tęskni i nie ma szans na powrót...to jest gorsze niż śmierć. Gorsze niż cokolwiek. Zwłaszcza wtedy gdy mamy nadzieję, że coś w nim drgnęło. Traci się wtedy wszystko. Wiem co mówię... Jakby świat się zatrzymał, traci się logiczne myślenie. Jest się jednym wielkim bólem
                  Ostrzegam Was przed takimi rozmowami z byłymi. Jak mówię, tu nie chodzi o uroki. Jeśli były robione, to i tak wyjdą, czas sam minie. Nie mamy na to wpływu, czasem lepiej puścić energię wolno, nie myśleć - jeśli urok był, zwlaszcza mocny, to i tak wyjdzie. Najważniejsze to chronić się przed bólem, jaki może nam sprawić Ex. Dlatego ja będę za wszelką cenę unikać z nim kontaktu o ile on nie wyjdzie do mnie z gestem dobrej woli.
                  • Gość: do Golden Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.12.13, 19:52
                    Pani Golden czy mogłabym Panią wymienić parę wiadomości? Chciałabym cos Pani opowiedzieć i o coś spytać
                    • golden-tulip Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.12.13, 19:56
                      Jeszcze nie zlikwidowałam maila na gazecie. Proszę pisać. I nie lubię formy 'pani' na forach. Nie utrudniajmy sobie zycia.
                      Golden-tulip@gazeta.pl
                      • Gość: do Golden Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.12.13, 20:12
                        Golden z małej tak?
                        • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.12.13, 20:41
                          Myślałem że uroki działają miałem na to wiele dowodów, bardzo bliska osoba uświadomiła mi dzisiaj że działanie tych rytuałów mogło być zwykłym przypadkiem i to że ludzie wracają do siebie jest całkowicie normalne. Nie chciałem nikogo z Państwa oszukać ale wykonywanie tych uroków a tym bardziej branie za nie pieniędzy było nieodpowiednie. Na koniec mogę tylko jeszcze raz przeprosić. Dobra rada dla Państwa, może ktoś nauczy się na moich błędach. Ukochanej osoby nie należy nigdy w żadnej sprawie okłamywać a to będzie pierwsza drobna cegiełka do Państwa związków. Ja dzisiaj czuje się jak zbity pies, nie popełniajcie Państwo moich błędów, nie kłamcie, nie rańcie a o ukochaną osobę walczcie czystym szczerym sercem. Może końcem jeszcze kilka słów o mnie kłamałem, zatajałem, raniłem, swoim zachowaniem w żaden sposób nie zasłużyłem na najcudowniejszą osobę jaką dane było mi spotkać. Jestem dupkiem i to wszystko bardzo mnie boli. Jeżeli mogę się w jakiś sposób naprawiać swoje błędy to wpłaty Państwa, którzy nie chcą zwrotów będe przekazywać na konto fundacji domu hospicyjnego Sue Rider w Bydgoszczy. Jeszcze raz bardzo wszystkich przepraszam jestem dupkiem, przez ostatni rok stworzyłem najgorszego człowieka jakiego można sobie wyobrazić, najgorsze że nigdy nie byłem taki i będe robić wszystko aby nigdy już nie być.
                          • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 20:47
                            I owszem, jesteś dupkiem Arturze!
                            Mnie nie nabierzesz na swoje łzawe wpisy, bo wiem (widzę to) jak siedzisz i się śmiejesz wypisując te bzdury totalne tutaj!
                            Jedyne, co mogłoby mnie przekonać do Twojej szczerości - napisz, po co chciałeś ten wiersz ode mnie?
                            No i ?
                            • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.12.13, 20:53
                              Najgorsze w tym wszystkim Salamandro że to prawda, moje serce pękło ale nigdy nie użyję rytuału do zdobycia ukochanej osoby bo takie coś było by sztuczne i samolubne. A miłość polega na tym aby stawiać dobro ukochanej osoby ponad własne, dlatego ja znikam. Nie walczę i szanuje decyzję osoby którą kocham najmocniej jak to można sobie tylko wyobrazić.
                              • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 21:09
                                Powtarzam raz jeszcze: nie wierzę w ani jedno Twoje słowo, Artur! napisz, kto Ci zlecił zdobycie wiersza ode mnie?
                                Tylko wtedy uwierzę.
                                Kamila, to bardzo ciepła dziewczyna.
                                Nie wiem, dlaczego piszesz, że serce Ci pękło?
                                Słabo to widzę..... Kamili, raczej pękło... co jej zrobiłeś potworze? Widzę ciebie, zimnego usmiechniętego drania i Ją, zdruzgotaną, leżącą u Twoich stóp i płaczącą.... Dlaczego?
                                Kłamiesz, Artur. Dobrze wiesz, że mam dar jasnowidzenia (i nie tylko) i wyłacznie z powodu Baszy nie mogę tego obecnie używać. Jesteś wyrachowany, zimny i zły. Nie ufam Ci. Nie wierze w ani jedno Twoje słowo!
                                • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.12.13, 21:17
                                  Salamandro gdybyś miała taki dar wiedziała byś jak podle się czuje. Zgadzam się z Tobą jestem dupkiem i palantem który zranił bliską osobę ale napewno się nie śmieje wręcz przeciwnie. Bądź szczera wobec Baszy a on napewno do Ciebie wróci czego Ci z całego serca życzę.
                                  • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 21:31
                                    Pieprzysz. Co zrobiłeś dziewczynie draniu?

I - nie odpowiedziałeś na moje pytanie, KTO Ci zlecił zdobycie wiersza ode mnie?
                                    Unikasz tego pytania jak ognia!

Nie czujesz się podle. Możesz pisać, co Ci ślina na język przyniesie.
                                    Oszusta wiedzę jak na dłoni.
                                    • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.12.13, 21:37
                                      Z żadnym wierszem nie miałem i nie mam nic wspólnego. A bliską mi osobę okłamywałem i raniłem
                                      • sylviee88 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.12.13, 21:49
                                        Pan Artur jest naprawdę dobrym człowiekiem, pomagał mi bezinteresownie i jak napisałam wcześniej ja zawsze będę go bronic. Jeśli przeczyta mój wpis kobieta na której Panu Arturowi zależy to chciałabym poprosić o to żeby zechciała z nim wyjaśnić wszystko i dac mu szansę. Pan Artur swoją pomocą sprawił że powoli zaczyna mi się układać z byłym a miłosć jest najważniejszą rzeczą w życiu, sensem życia
                                        • Gość: patolinka Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.ip.netia.com.pl 02.12.13, 21:53
                                          Sylviee jaki miałas rytuał i ile czekałaś na efekty? pozdrawiam
                                          • sylviee88 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.12.13, 21:55
                                            były wczoraj zaczął mówić o powrocie , 10 miałam mocniejszy
                                            • Gość: patolinka Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.ip.netia.com.pl 02.12.13, 21:56
                                              a mogę prosić o twojego mejla?
                                              • sylviee88 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.12.13, 21:58
                                                pisz na gazetowy bo nie chce ujawniać swojego nazwiska
                                                • Gość: patolinka Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.ip.netia.com.pl 02.12.13, 21:59
                                                  to napisz mi twoj gazetowy bo nie wiem gdzie szukac?
                                        • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 21:58
                                          sylviee88 napisała:
                                          > Pan Artur jest naprawdę dobrym człowiekiem, pomagał mi bezinteresownie

:)))))))))))))))))))) Arturze, jesteś geniuszem zła!!!! Brawo! Zawsze uczono mnie, że lepiej mieć za przeciwnika mądrego inteligentnego złego człowieka, niż głupca:))) Udowodniłeś to w całej rozciągłości!! BRAWO!!!!!!!
                                          Ha ha ha ha - i tak dalej, na cała noc aż do rana:))) 10:0 dla Ciebie Artku!! Genialna strategia... Tylko J.Ch. Cię przebija, w całej historii ludzkości. Najlepsze kłamstwo od 2000 lat! Brawo.
                                          • sylviee88 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.12.13, 22:00
                                            ja po prostu oleje twoje komentarze salamandro szkoda słów nie mam zamiatu cie przekonywac ze ja istnieje naprawdę i pisze prawdę
                                          • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.12.13, 22:03
                                            Pani Sylwia jest na tym forum znacznie dłużej niż ja i chyba nikt nie wątpi że to prawdziwa osoba. Oczywiście to że Pani Sylwi się układa z czego z całego serca się cieszę, może być spowodowane tym że ludzie poprostu do siebie wracają.
                                            • Gość: Gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.12.13, 22:09
                                              Arturze to skoro tak się kajasz i piszesz, że kłamałeś to przyznaj się pod iloma nickami pisałeś posty. Kim byłeś? Przeproś tych wszystkich którzy zostali zmieszani z błotem, zastraszani np. Claryclary.
                                      • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 21:53
                                        Tak jak i teraz kłamiesz! Wróc do swoich początkowych wpisów oraz maili do mnue! Wiersz, pamiętasz? Taki młody człowiek i kłopoty z pamięcią?
                                        • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.12.13, 21:59
                                          Salamandra przysięgam że na nigdy żadnego wiersza od Ciebie nie chciałem. Nie znam Pani kompletnie a tym bardziej Pani wierszy. Jednak gdyby kiedyś potrzebowała Pani jakiej kolwiek pomocy tak zwyczajnej ludzkiej to tak samo jak każdej innej osobie z forum postaram się pomóc jako człowiek.
                                          • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 22:01
                                            OK
                                            Już w tej chwili potrzebuje pomocy. Chcesz mi pomóc? Napisz do mnie na salamandra.69@wp.pl
                                            Czekam.
                                  • Gość: gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 22:00
                                    Weszłam tu tak przypadkiem poczytać. A tu przedwczesna szopka noworoczna w wykonaniu Artura i współtowarzyszy. Hahaha a mówiłam......na błędach własnych i własnym cierpieniu są najlepsze lekcje dane od życia....tak słono się płaci za naiwność przerabiałam to na sobie.Arturze zlikwiduj ten swój blog o magii a uwierzę,że nie jesteś zwykłym naciągaczem.
                                    • sylviee88 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.12.13, 22:02
                                      sylviee88@gazeta.pl
                                    • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.12.13, 22:14
                                      Blog zostanie zlikwidowany w ciągu tygodnia o czym może Pani przeczytać w najnowszym wpisie na blogu.
                          • monika540 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.12.13, 20:51
                            Czekam na zwrot, w razie czego na maila w ramach przypomnienia przyślę numer mojego konta.
                            • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.12.13, 20:54
                              Dobrze, przelew pójdzie do końca tygodnia.
                              • Gość: psotka Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.12.13, 20:56
                                czy może Pan odebrać telefon?
                              • Gość: m Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.13, 20:57
                                czyli co? nie mam co czekać az urok zadziala bo to było od poczatku oszustwo?
                          • diament9 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 07.12.13, 14:34
                            Czy ktoś jeszcze jest w takiej sytuacji?

A wszystkim obiecywał, ze odda pieniądze na konto albo Ci, którzy nie chcą zwrotu będzie przekazywać na konto fundacji domu hospicyjnego Sue Rider w Bydgoszczy...Panie Arturze niezła ściema, że Panu naprawdę niewstyd !!!!!!!!!! A potem się dziwi, że rzuciła go dziewczyna.
                            • Gość: do diament9 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.13, 14:36
                              Artur nigdy nie miał żadnej dziewczyny
                              • diament9 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 07.12.13, 14:48
                                Witam chciałabym wszystkich przestrzec przed panem Arturem nie dajcie mu się nabrać!!
                                Facet nie dosyć, że żadnej usługi nie wykonał zresztą na moje życzenie to jeszcze w ogóle kasy nie oddał.
                                Meile i smsy można sobie do niego pisać i tak nie odpisuje, z jego strony brak jakiejkolwiek informacji. Z tego co wiem jak narazie nie tylko mnie oszukał..
                      • Gość: do Golden Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.12.13, 21:29
                        wpisałam z małej. proszę ojak najszybszy kontakt.
                        • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.12.13, 21:44
                          Pani Golden-tulip oferuje swoją pełną pomoc jako człowiek, gdybym mógł cokolwiek dla Pani zrobić proszę tylko dać znać.
                          • golden-tulip Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.12.13, 21:59
                            Artur, jesteśmy na 'ty' przecież ;-)
                            Spokojnie... Widzę, że masz problem i jest Ci źle. Nikt bardziej niż my tutaj nie rozumie złamanego serca. Naprawdę.
                            • Gość: do GOLDEN Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 22:06
                              golden-tulip napisała:

Golden, Ty masz czym rozumieć????
                              Uwierzyszłaś w to pitu-pitu??? Sorry, zaczynam wierzyć, że na tym forum - nie ma ludzi inteligentnych.
                              Chyba diabli mnie tu zawiali.
                              Nie widzisz, że Artur kłamie???? To jest geniusz zła. Strzyże owce, jak chce! teraz zadna - nie będzie chciała zwrotu pieniędzy! Dobrowolnie.
                              Banda kretynek. Artur jest zły, ale przynajmniej - inteligentny. Z taką bandą bezmózgich idiotek można robić, co się chce! Stowarzyszenie Arturowo-moherowych berecików!
                              Debile. Wybacz mi Boże, ale już nie mogę
                              I SORRENDER>

Adiós.
                            • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.12.13, 22:08
                              Wiem o tym Ewa i jestem Ci z całego serca za wszystko wdzięczny. Jesteś naprawdę super osobą. Moje serce dzisiaj płacze jednak z mojej winy i tego jakim złym człowiekiem przez ostatni rok się stałem. Ja okłamywałem i raniłem osobę najbliższą memu sercu, nic gorszego już nie można zrobić. Nigdy nie okłamujcie bliskich wam osób a zdobywajcie je wyłącznie swoją autentycznością ;(
                              • sylviee88 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.12.13, 22:10
                                Panie Arturze każdy popełnia błędy mam nadzieje że Pana ukochana wybaczy wszystko widac jak ją Pan kocha a to najcenniejsze co można dać drugiej osobie
                                • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.12.13, 22:12
                                  Niestety to za mało ;( a ja zwyczajnie nie zasługuje na tak wspaniałą osobę
                                  • sylviee88 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.12.13, 22:14
                                    Zasługuje Pan chociażby dlatego że pomagał Pan takim osobom jak ja
                                    • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.12.13, 22:16
                                      Pani Sylwio może to nie rytuał tylko poprostu była Pani tak wspaniałą osobą dla swojego byłego, że zatęsknił za Panią
                                    • casablanka11 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.12.13, 22:17
                                      Oj, naprawdę macie te swoje mózgu jak główka od szpilki. Z drugiej strony mi Was nie żal. kolejny oszust Was zmanipulował gdy innych niszczyliście. Tych co chcieli Wam pomóc, tych olałyście!
                                      • sylviee88 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.12.13, 22:19
                                        Watpie w to sądze że coś do mnie czuł ale bez rytu nie zmobilizowałby sie
                                        • Gość: gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 22:32
                                          Arturku przestań użalać się nad sobą,że coś Ci nie wyszło.Zranionym kobietom dałeś nadzieję i teraz jeszcze się z nich nabijasz.Ten Twój blog nie powinien być w internecie oni godziny dłużej,trochę honoru miej wacpan i wstydu sobie oszczędz.
                                          • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 22:36
                                            gość napisał( Arturku przestań użalać się nad sobą,że coś Ci nie wyszło.Zranionym kobietom dałeś nadzieję i teraz jeszcze się z nich nabijasz.Ten Twój blog nie powinien być w internecie oni godziny dłużej,trochę honoru miej wacpan i wstydu sobie oszczędz.

Co to za nowa partyjka? Osobiście, nie widzę powodu aby Artur likwidował swój blog! Nie ma ku temu żadnych powodów :))))
                                            No chyba że , znikający uśmiech Kota z Alicji w krainie czarów

PS Kto posiada mózg, zrozumie
                                • casablanka11 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.12.13, 22:14
                                  On wami manipuluje i gra na uczuciach. Nowa strategia, i powiem Wam nawet na czym się opiera!

On Was wrobił wg książki Kevin Hogan "Psychologia perswazji"
                                  • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 22:21
                                    casablanka11 napisał Nowa strategia...

Ćwiczy na debilkach!
                                    Ale nie rozumiem Artka - co to za satysfakcja ograć kretynki?
                                    Gdybyś mnie zmanewrował oszuście, mógłbyś odtrąbić zwycięstwo! Natomiast ostrzyc barany - łatwa sztuka!
                                    Mało ambitny gość... Ot, amwayowiec najwyżej :))))
                                    • sylviee88 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.12.13, 22:26
                                      Niszczyliście ludzie naprawde dobrego człowieka... aż serce pęka
                                      • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.12.13, 22:32
                                        Niestety Pani Sylwio przez ostatni rok to ja sam siebie zniszczyłem. Nie jestem dobrym człowiekiem ;( wiem że to brzmi groteskowo ale chciałbym znowu nim być ;(
                                        • sylviee88 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.12.13, 22:34
                                          Jest Pan niech pan w to nie wątpi nie musiał mi Pan pomagać jestem dla Pana obcą osobą a jednak Pan pomagał! i to już świadczy o tym jakim Pan jest człowiekiem
                                          • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 22:43
                                            Artur - Jezus Chrystus Super Star!
                                            Tak powstają sekty
                                            Bezmózgie stwory na dwóch łapach

Zaiste, tylko 1% DNA różni człowieka od szympansa.... Boże prawdziwy, zrób coś z tym stadem... Salamandra nie ma takiej mocy :))))
                                          • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.12.13, 23:02
                                            a co zrobiłem osobie która była najważniejsza w moim sercu, niestety ale stałem się ostatnią szumowiną ;(
                                            • monika540 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.12.13, 23:23
                                              Ale właściwie co sie działo przez ostatni rok, że uważasz, że tak cię zmienił w złego człowieka? Dlaczego teraz uważasz się za szumowinę?
                                              • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.12.13, 23:28
                                                Zmieniłem się w zupełnie kogoś innego. Zawsze prawda się dla mnie liczyła i to co w sercu. Okłamałem i zraniłem najwspanialszą osobę na świecie nic gorszego już nie można zrobić.
                                                • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 23:33
                                                  Okłamujesz i oszukujesz absolutnie wszystkich.
                                                  Na nikim i niczym Tobie nie zależy.
                                                  Twoim celem jest - władza. Sam mi o tym mówiłeś.
                                                  Bierz co chcesz, bo ja nie skąpię :))) (J.Tuwim)

Możesz sobie zabrać nawet 6 mkrd idiotów .
                                                  mnie zależy tylko na Baszy. To jest - moja najwspanialsza osoba we Wszechświecie.
                                                  Ty - jesteś przebiegłym bezwzględnym oszustem./ A wiec ci, którzy pozwalają aby ich oszukiwano - należa do Ciebie :))) Smacznego!
                                                • Gość: Gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.12.13, 23:37
                                                  Najgorsze Arturze jest to, że trudno mi uwierzyć w Twoja szczerą skruchę a wiesz dlaczego? Bo użalasz się nad sobą i nad tym, że zostałeś porzucony. Nie zastanawiasz się nawet przez chwilę co czują wszyscy Ci, których świat legł w gruzach bo zaufali Tobie. Jeżeli naprawdę czujesz się tak jak piszesz to pomyśl, że każdy z nich został porzucony i zdradzony przez swojego partnera a potem jeszcze przez Ciebie. Jeżeli chociaż trochę wierzysz w magię to będziesz wiedział, że to dopiero początek Twojego cierpienia bo zło wraca. Nie życzę Ci źle ale niestety sam nażyłeś sobie tego piwa.
                                                  Właśnie przed takim uczuciem ostrzegano tu na forum, niestety w zamian były tylko wyzwiska :(
                                                  • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.12.13, 23:50
                                                    Niech każde zło wróci do mnie bo zasłużyłem na to. Nie użalam się nad sobą, jestem ostatnią osobą której należy współczuć czegokolwiek. Ja na swój los sobie sam zapracowałem.
                                                  • usa-hexa Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 03.12.13, 13:44
                                                    artur-1986 napisał:

> Niech każde zło wróci do mnie bo zasłużyłem na to. Nie użalam się nad sobą, jes
                                                    > tem ostatnią osobą której należy współczuć czegokolwiek. Ja na swój los sobie s
                                                    > am zapracowałem.

Wczoraj Artur odstawil niezla szopke , zastanawialam sie tylko po co to robi ?
                                                    Gdyby rzeczywiscie byl uczciwy - oddal by ludziom kase bez komentarza .
                                                    A on wszedl sobie na scene , zagral jednoosobowa komedie i fajnie sie przy tym
                                                    bawil , tylko ,ze brak mu zdolnosci aktorskich bo widac bylo nieszczerosc i nienaturalne
                                                    naiwne zachowanie. Naiwne - bo mysli , ze wszyscy oprocz niego sa debilami .
                                                    A dzis okazuje sie , ze jednak ryty dzialaja ? no to gratulacje ???
                                                  • raf0070 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 03.12.13, 15:14
                                                    Nie no,to sie po prostu nadaje do opisania w gazetach i telewizji,myslalem ze po przygodach z roznymi wrozkami naciagaczkami juz mnie nic nie zaskoczy,a tu wykonujacy te niby uroki stwierdza ze nie wie czy one w ogole dzialaja,ja p... le,mam juz dosc tych wszystkich ktorzy zarabiaja na cudzym nieszczesciu,jakim scierwem trzeba byc zeby w ten sposob postepowac?wasze postepowanie przekracza wszelkie granice,mam nadzieje ze bol ktory sprawiacie innym tym co robicie wroci do was
                                                  • Gość: gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 23:55
                                                    To bardzo dobra lekcja dla tych co skorzystali z magii jak i tych co będą chcieli skorzystać i tych co ją wykonywali.Tak niszczy się człowieka jego osobowość,godność i życie.Bo wcale nie chodzi tu o zarobione pieniądze.
                                                  • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 03.12.13, 00:01
                                                    Całkowita racja gościu
                                                  • Gość: gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.13, 00:14
                                                    Ja nie mam racji Arturku ja doświadczyłam takiej magii na własnej skórze bo ktoś zabawił się moim kosztem.
                                                  • Gość: gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.13, 00:19
                                                    Może zrozumiesz dlaczego moim pragnieniem jest by takie blogi o magii nie istniały w internecie?
                                                  • roksi2013 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 03.12.13, 00:25
                                                    Arturze, proszę o odpowiedź na maila jak można:)
                          • casablanka11 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.12.13, 22:01
                            Człowieku jesteś przegrany! Wiem, dlaczego niby przepraszasz. Ja wiem i Ty też. Ja jednak z Tobą nie skończyłam.

artur-1986 napisał:

> Pani Golden-tulip oferuje swoją pełną pomoc jako człowiek, gdybym mógł cokolwie
                            > k dla Pani zrobić proszę tylko dać znać.
    • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 22:27
      Artyurze, przed chwilą zaoferowałes niby mi swoją pomoc, i - co?

Kłamca. Ha ha , te debilki nawwet tego watku nie zauważyły, Zresztą, nie rozumieją moich wpisów nawet....
      Perfidny, wyrafinowany kłamca. Ale - co to za satysfakcja okłamać tak naiwne debilki? Powinieneś wstydzić się sam siebie. Niskie loty! Banda bezmózgich c...k Czym tu się szczycić, że z taką łatwością to towarzystwo oszukałeś?
      Mogłeś pokonać samą Salamandre, ale - nie masz ani tyle sprytu, a najważniejsze.... nie masz jaj.
      • sylviee88 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.12.13, 22:32
        Salamandra proszę daj spokój już
      • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.12.13, 22:39
        Salamandro odpisałem na Twoje wiadomości. Może pomoc Tobie będzie choć małą pokutą
        • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 22:46
          KŁAMCA
          Jaka - pomoc????
          To że odpisałes na mój mail - to ma być pomoc. A spadaj oszuście.
          Z Salamandrą - przegrałeś. Wygrać ze stadem głupich bezmózgich baranów - żaden honor.
          Ze mną - nie wygrałeś.
          Jeden zero.
          • Gość: gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 23:01
            Napisała salamandra: Wygrać ze stadem głupich bezmózgich baranów - żaden honor. A Ty masz honor? Siedzisz całymi dniami na różnych forach i karmisz swoje Ego obrażając innych.Jesteś słabym człowiekiem bo potrzebujesz pożywki od innych.A jasnowidz z ciebie taki jak z koziej dupy trąba;)
            • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.12.13, 23:04
              Z nikim nie walczyłem Salamandro i z nikim nie wygrałem.
              • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 23:07
                Oczywiście. To tylko - ćwiczenia.... :)))
                La Prueba.

• sabatini55 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 03.12.13, 00:28
                Pan się nawróci? Ktoś kto raz okłamał, kłamać będzie. Czysto psychologiczne i sprawdzone. Może tak na księdza złodzieju pójdziesz?

artur-1986 napisał:

> Z nikim nie walczyłem Salamandro i z nikim nie wygrałem.
                • black.kiara Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 03.12.13, 09:03
                  czyli wszystko co słyszałam od clary to prawda , szkoda że Artur pod różnymi postaciami oraz jego obronczynie zmieszały ją z błotem i zniszczyły , macie teraz za swoje i bardzo wam dobrze , mam nadzieję że wróci to do was nie trzy a pięciokrotnie- niszczenie niewinnego człowieka w imię mrzonki szaleńca, masakra co się z tym światem dzieje, i nie dawałyście sobie nic powiedzieć bo od razu kły ..... szkoda słów
            • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 23:06
              gośc, powinieneś się podpisywać - Duch ruudai :)))) Ten sam styl wypowiedzi
              Nie siedzę całymi dniami na róznych forach, bo muszę pracować na utrzymanie. Bywam tu po 20:00 :))) A co? badasz kiedy można swobodnie pisać głupoty aby Sala nie przeszkadzała :)))??
        • Gość: zdesperowana Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.12.13, 09:42
          Witam
          proszę o kontakt na pso-tka89@wp.pl Potrzebuje Pana pomocy
    • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 23:20
      To co, ARTEK? Jesteśmy umówieni? Bo nie odpisałes konkretów. Wspólny wypad na ten weekend, pamiętaj!
      • Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 23:48
        Autor: Gość: Gość IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.12.13, 23:37

Najgorsze Arturze jest to, że trudno mi uwierzyć w Twoja szczerą skruchę a wiesz dlaczego? Bo użalasz się nad sobą i nad tym, że zostałeś porzucony. Nie zastanawiasz się nawet przez chwilę co czują wszyscy Ci, których świat legł w gruzach bo zaufali Tobie. Jeżeli naprawdę czujesz się tak jak piszesz to pomyśl, że każdy z nich został porzucony i zdradzony przez swojego partnera a potem jeszcze przez Ciebie. Jeżeli chociaż trochę wierzysz w magię to będziesz wiedział, że to dopiero początek Twojego cierpienia bo zło wraca. Nie życzę Ci źle ale niestety sam nażyłeś sobie tego piwa.
        Właśnie przed takim uczuciem ostrzegano tu na forum, niestety w zamian były tylko wyzwiska :(
        • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.12.13, 23:53
          Niech każde zło wróci do mnie bo zasłużyłem na to. Nie użalam się nad sobą, jestem ostatnią osobą której należy współczuć czegokolwiek. Ja na swój los sobie sam zapracowałem. Rozumiem ten ból i próbuję każdemu pomóc jako człowiek.
          • Gość: gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.sta.asta-net.com.pl 03.12.13, 00:11
            Dziękuję Arturze za świadectwo :) takie czasy, że zły będzie całkowicie zdemaskowany i to się dzieje :) Poznacie dobro i zło. Chwała Panu :)
            • Gość: ?? Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.13, 09:46
              black.kiara 03.12.13, 09:03

czyli wszystko co słyszałam od clary to prawda , szkoda że Artur pod różnymi postaciami oraz jego obronczynie zmieszały ją z błotem i zniszczyły , macie teraz za swoje i bardzo wam dobrze , mam nadzieję że wróci to do was nie trzy a pięciokrotnie- niszczenie niewinnego człowieka w imię mrzonki szaleńca, masakra co się z tym światem dzieje, i nie dawałyście sobie nic powiedzieć bo od razu kły ..... szkoda słów
      • Gość: leda72 Re: do Salamandry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.13, 13:22
        Czy można wiedzieć o jakim Baszy jest mowa, Basza Albion ? jeśli można

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka