Dodaj do ulubionych

uroki miłosne - APEL

IP: *.31.9.223.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.09.13, 20:19
Moi Drodzy,

Postanowiłam napisać "apel" do osób ogłaszających się jako rzucające uroki miłosne, rytuały itp. proszę BĄDŹCIE LUDZCY. Rozumiem, że złamane serca są łatwym celem i zarobkiem, ale to tak naprawdę nie chodzi o kwestie finansowe...niekiedy oddajemy ostatnie grosze bo "są szanse na miłość" ale co jest najgorsze...najgorsze są złudzenia i nadzieje, którymi żyjemy. Na początku pomagają, ale później zderzenie z rzeczywistością zabija nas od środka, tylko przedłużamy nasze cierpienia. Ci wszyscy oszuci nawet nie zdają sobie sprawy jak wiele krzywdy potrafią wyrządzić, jak mogą złamać człowieka i zniszczyć mu kawałek życia.
Najpierw tracimy osobę którą kochamy, tracimy plany marzenia, a później nadzieje, której wcale nie powinniśmy mieć....

Wierzę w magię i w to, że są ludzie, którzy naprawdę pomagają, ale wiem, że są też oszuści. Dlatego proszę zastanówcie się zanim zniszczycie komuś życie, zanim dacie mu nadzieje, której nie powinien mieć. Przez to nie może ruszyć ze swoim życiem do przodu i tylko zapada się w swoim cierpieniu...
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: uroki miłosne - APEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.13, 21:54
      Myślisz, że Twój apel trafi do zatwardziałych sumień żądnych sławy i pieniądza? Otóż nic bardziej mylnego jak apel "Bądzcie Ludzcy". Nie parali by się magią gdyby byli ludzcy. To nie ludzie prawi, to w większości ludzie nie szanujący siebie wzajemnie i sami siebie.Popatrz jak kończą jak żyją. Apel wystosuj do ludzi korzystających z tych pomocy, może trafisz do tych młodych rozpalonych złudnym szczęściem głów zmanipulowanych przez pseudo cudotwórców.
      • casablanka11 Re: uroki miłosne - APEL 16.09.13, 23:09
        Święta racja. Dotyczy takich pseudo artystów jak Artur 86 i inne mendy społeczne na tym forum ezoterycznym

Gość portalu: gość napisał(a):

> Myślisz, że Twój apel trafi do zatwardziałych sumień żądnych sławy i pieniądza
        > ? Otóż nic bardziej mylnego jak apel "Bądzcie Ludzcy". Nie parali by się magią
        > gdyby byli ludzcy. To nie ludzie prawi, to w większości ludzie nie szanujący s
        > iebie wzajemnie i sami siebie.Popatrz jak kończą jak żyją. Apel wystosuj do lud
        > zi korzystających z tych pomocy, może trafisz do tych młodych rozpalonych złud
        > nym szczęściem głów zmanipulowanych przez pseudo cudotwórców.
        • Gość: Hokuspokus Re: uroki miłosne - APEL IP: 79.162.218.* 16.09.13, 23:17
          Ktoś pani chyba psuje interes, ale taki czarny piare nigdy nie wychodzi na dobre, ja na tą pani śmieszna stronke napewno nigdy nie wejde, poprostu nie trawie takich osób
          • casablanka11 Re: uroki miłosne - APEL 16.09.13, 23:19
            Jest demokracja, każdy robi co chce. Czy ja kogoś zmuszam...

Gość portalu: Hokuspokus napisał(a):

> Ktoś pani chyba psuje interes, ale taki czarny piare nigdy nie wychodzi na dobr
            > e, ja na tą pani śmieszna stronke napewno nigdy nie wejde, poprostu nie trawie
            > takich osób
            • casablanka11 Re: uroki miłosne - APEL 16.09.13, 23:22
              Ta stronka to nie moja, tylko poproszono bym umieściła w stopce. Czysta przysługa koleżeńska. Pozdrawiam

casablanka11 napisał(a):

> Jest demokracja, każdy robi co chce. Czy ja kogoś zmuszam...
              >
              > Gość portalu: Hokuspokus napisał(a):
              >
              > > Ktoś pani chyba psuje interes, ale taki czarny piare nigdy nie wychodzi n
              > a dobr
              > > e, ja na tą pani śmieszna stronke napewno nigdy nie wejde, poprostu nie t
              > rawie
              > > takich osób
              >
              >
        • salamandra.69 Re: uroki miłosne - APEL 17.09.13, 00:41
          Opowiedz nam , jak Ty zarabiasz na zycie, cnoto chodząca?
    • salamandra.69 Re: uroki miłosne - APEL 17.09.13, 00:29
      A co to znaczy - "LUDZCY", Twoim zdaniem???? Ludzki, to jaki? Okrutny, bezduszny, egoistyczny, małostkowy, zarozumiały, okazujący pogarde bliźniemu swemu, pyszałek, który tylko patrzy jak wywyższyć się przed innymi, dorobkiewicz, dla którego wartości materialne są ponad wszystko, wierny sługa Złotego Cielca, hipokryta, obłudnik albo tchórzliwy wyznawca maksymy "milczenie złotem"? Ot taki sobie "baranek boży", który dla świętego spokoju chetnie nadstawi policzek sąsiada lub innego "bliźniego"? Kto jest twoim zdaniem, ludzki? Pokaż mi chociaż jednego Człowieka na tej planecie! Odważnego, bezinteresownego, sprawiedliwego, o wielkim kochającym sercu.
      Ze świecą w biały dzień szukać - Człowieka.
      • ruudai Re: uroki miłosne - APEL 17.09.13, 00:38
        Bajdurzysz salamandra i tyle. Są ludzie godni zaufania, jednak samemu trzeba mieć serce Rosa by liczyć na uczciwość innych. Jak świnia świni, tak świnia świni

salamandra.69 napisał(a):

> A co to znaczy - "LUDZCY", Twoim zdaniem???? Ludzki, to jaki? Okrutny, bezdusz
        > ny, egoistyczny, małostkowy, zarozumiały, okazujący pogarde bliźniemu swemu, py
        > szałek, który tylko patrzy jak wywyższyć się przed innymi, dorobkiewicz, dla kt
        > órego wartości materialne są ponad wszystko, wierny sługa Złotego Cielca, hipok
        > ryta, obłudnik albo tchórzliwy wyznawca maksymy "milczenie złotem"? Ot taki so
        > bie "baranek boży", który dla świętego spokoju chetnie nadstawi policzek sąsia
        > da lub innego "bliźniego"? Kto jest twoim zdaniem, ludzki? Pokaż mi chociaż jed
        > nego Człowieka na tej planecie! Odważnego, bezinteresownego, sprawiedliwego, o
        > wielkim kochającym sercu.
        > Ze świecą w biały dzień szukać - Człowieka.
        • salamandra.69 Re: uroki miłosne - APEL 17.09.13, 00:40
          A więc weż to sobie do serca, rudzielcu. I nie obrażaj świni!!! świnia ma inteligencję trzyletniego dziecka. Człowiek otrzymał możliwośc roziwjania swoich zdolności poznawczych. może popracuj nad tym.
          • Gość: ktos! Re: uroki miłosne - APEL IP: *.rdns.blackberry.net 17.09.13, 04:06
            Kazdy, kto szuka pomocy u wrozbitow, szeptuch z podlasia, szuka pomocy w magii- korzysta z podstepnej "pomocy" szatana. Boga nikt na probe nie wystawi! Ludzie opamietajcie sie! To jak powrot do poganstwa! Szatan niszczy zycie, ludzi!
            • Gość: salamandra.69 Re: uroki miłosne - APEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 07:54
              Gdzie Twoim zdaniem człowiek ma szukać pomocy? W kościele ?
              A co do szatana, powielasz stereotypy. Ot bezmyślnie powtarzasz zasłyszane. łatwiej, niż samemu pomyśleć, nieprawdaż?
              • aderydy Re: uroki miłosne - APEL 17.09.13, 08:14
                jesli kochasz prawdziwie - zaakceptujesz fakt, że ona/on nie kocha...choć cierpieć będziesz...
                jesli wydaje ci się, ze kochasz - to bedziesz chciała nagiąć czyjąś wolną wolę do własnego chcenia, nie zaakceptujesz, ze ktos przestał kochać lub nie potrafi ciebie kochać...a to się nie miłosc nazywa, tylko egoizm!
                i wtedy szukasz "pomocy".. i trafiasz na oszustów! i dobrze!
                bo nie wolno nikogo zmuszac do miłości!
                • Gość: gość Re: uroki miłosne - APEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 09:13
                  Gość: ktos! 17.09.13, 04:06
                  Kazdy, kto szuka pomocy u wrozbitow, szeptuch z podlasia, szuka pomocy w magii- korzysta z podstepnej "pomocy" szatana. Boga nikt na probe nie wystawi! Ludzie opamietajcie sie! To jak powrot do poganstwa! Szatan niszczy zycie, ludzi! Zgadzam się z tym stwierdzeniem . Nie ważne czy wierzysz w Boga czy nie,jesteś człowiekiem grzesznym z iskrą Boga którą nosisz w sercu,ważne abyś umiał tą iskrę i moc bożą rozpoznać.SZATAN naprawdę istnieje tylko ludzie z prawdziwym darem wizjonerstwa otrzymanym od Boga mogą ujrzeć inne byty na tej ziemi /są na to dowody/. Po pomoc zawsze zwracaj się do Najwyższego, bo jego wola się wypełnia.Podszepty szatana zawsze wyprowadzą cię na manowce,będziesz cierpiał ból,nie zaznasz prawdziwej radości w życiu.Dlaczego ludzie w każdej sekundzie swojego życia nie są radośni? Bo są nieszczęśliwi nie potrafią odróżnić prawdziwego głosu Boga od podszeptów szatana.Są głusi na głos Prawdziwego Boga, który jest naszym żródłem życia. On jest naszym Paniem życia i śmierci.Rodzimy się sami z mocą Boską i umieramy sami odchodząc do Boga.Nie można kochać drugiej osoby i siebie samego bardziej niż Boga.ON jest Panem zazdrosnym o miłość.Zawsze o tym pamiętaj jak odrzucisz miłość Boga stajesz się nieszczęśliwy/a.Otwierasz się na szatana w każdej chwili i on ma do ciebie dostęp.Manipuluje tobą,każe ci robić złe rzeczy uprawiać złe czyny.Życie to nie jest bajka,to są twoje świadome wybory,to ty masz swoją zapisaną księgę /każda jest inna tak jak nie ma takiego samego człowieka/. Pamiętaj tylko MIŁOŚĆ do Boga jest dla ciebie najważniejsza,nie ma drugiej takiej.Zapoznaj się z Nią i nie odrzucaj,a na pewno poprawi się twoje życie.Nie musisz oczekiwać pomocy od innych to ON da ci siłę na przezwyciężenie WSZYSTKIEGO.Tylko GO uznaj za twojego OJCA.
                  • Gość: salamandra.69 Re: uroki miłosne - APEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 09:21
                    No i mamy wysyp nawiedzonych szaleńców...
                    A czy Ty, osobiście, potrafisz rozpoznać Boga - Prawdziwego? Nie, nie! Nie tego z promowanej od wieków jedynie słusznej ksiązeczki, ale - prawdziwego, potrafisz?
                  • salamandra.69 Re: uroki miłosne - APEL 17.09.13, 09:35
                    Jak Ty taki mundry, to może podpowiesz, GDZIE szukać i zapoznać się tej Twojej boskiej miłości niby???
                    Gdybyś uważnie czytał te Twoje Księgi, ze zrozumieniem, wiedziałbyś - jedynym Kościołem Boga jest Człowiek! A jedyną Boską Miłością, jest miłość człowieka do człowieka!
                    • Gość: gość Re: uroki miłosne - APEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 10:15
                      Wierzę,że GO osobiście doświadczasz każdego dnia.Lecz jesteś ślepa, głucha, pozbawiona odczuć.Nie studiuję Ksiąg Mądrości,wiedza o Nim przychodzi do mnie sama.Na jawie i w śnie.On nie jest tak dobry jak niektórzy to mówią,złości się i potrafi karać. Jest Ojcem dobrym i sprawiedliwym. Oblicze Jego jest bardzo smutne i wcale się nie dziwię to my grzesznicy zasmucamy Go tak bardzo.Moje serce płacze co dziennie.Tak bardzo Go kocham, pragnę by ujrzeć oblicze Jego szczęśliwe,że Jego dzieci patrzą w jedną stronę.Pozdrawiam Cię salamandro i życzę by każdy Twój dzień wnosił w Twoje życie nowe doświadczenia.
                      • salamandra.69 Re: uroki miłosne - APEL 17.09.13, 10:47
                        Przykro mi, ale Twój Bóg nie jest moim. Zyczę Ci Oświecenia, biedaku!
                        I, prawdziwej miłości.
                        • Gość: gość Re: uroki miłosne - APEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 20:07
                          Biedaku -mówisz do mnie.Zapewne siedzisz w mojej kieszeni.Życzysz prawdziwej miłości.Prawdziwą miłość już znalazłam,chyba umiesz czytać ze zrozumieniem.Życzysz oświecenia w porządku i to mam.Chyba,że nie wiesz co to jest oświecenie.Gdybyś czytała uważnie nie pisała byś życzeń, które nie mogą się zrealizować.Podobnież kochasz poetów i ich wiersze.Zatem przesyłam Ci jeden z nich, autorstwa chyba wiesz kogo. << Gdy będę już na łożu śmierci,zaśpiewam skoczną piosenkę,
                          klasnę w ręce, jak się klaska po udanym przedstawieniu
                          Wstanę wbrew własnemu cierpieniu i będę śnić, że znów mam naście lat,
                          obracać się w kółko żałośnie, naprzeciw śmierci i wiośnie

Ze znakiem zapytania na ustach, wyruszę w ostatnią podróż,
                          odwiedzę wszystkie znane mi miejsca, te z głębi serca
                          Pobiegnę do lasu, na łąkę, rozdepczę małą biedronkę,
                          spalę wszystkie te kartki, wypuszczę kanarka z klatki

Nagle poczuję zmęczenie i wtedy się skończy cierpienie,
                          będę coraz ciszej krzyczeć, zacznę milczeć, zacznę milczeć
                          Niech świat nie będzie ten sam, życzę tego wam,
                          "nie czuję!", "nie widzę!", "nie słyszę!", wiatr już do snu kołysze... <<
                          • salamandra.69 Re: uroki miłosne - APEL 17.09.13, 20:10
                            Biedaku, nie chodziło mi o Twoje kieszenie :)))) Biedny, na umyśle, duchowo, emocjonalnie - o takie sprawy chodzi.
                            Całą resztę, pozostaw sobie... biedaku

PS Nikt nie wie, czym jest oświecenie, dopóki go nie dozna :)
                            • Gość: gość Re: uroki miłosne - APEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 20:42
                              A Ty go doznałaś jak sądzę?
                              • salamandra.69 Re: uroki miłosne - APEL 17.09.13, 20:44
                                Nie wiem. Po prostu, jestem. Jak można wiedzieć, że się doznało oświecenia??? I po co komu jest potrzebne to całe oświecenie. Ja go nie szukam. po prostu, jestem.
                                A Tobie jest bardzo smutno, że rtu się udzielasz, czy zbawiasz świat? :)
                                • Gość: gość Re: uroki miłosne - APEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 20:49
                                  Moja rada dla Ciebie:Wystrzegaj się wiatru! Domyślasz się dlaczego.
                                  • salamandra.69 Re: uroki miłosne - APEL 17.09.13, 20:50
                                    ?????? Nie, nie domyślam się. Co to za głupoty?
                                    • Gość: gość Re: uroki miłosne - APEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 20:57
                                      Postaw sobie tarota to się dowiesz.:):):)
                                      • salamandra.69 Re: uroki miłosne - APEL 17.09.13, 21:00
                                        Po pierwsze, nie zajmuję się Tarotem ani w ogóle kart do rąk nie biorę, a po następne, z tego co wiem od osób doświadczonych w temacie : nie wolno sobie samemu wrózyć.
                                        Ot, głupoty z nudów wypisujesz, i po co?
                                        • ja-tekla Re: uroki miłosne - APEL 17.09.13, 21:26
                                          wolno sobie samemu wrózyc...tylko nie zawsze wtedy potrafimy byc obiektywni, w tym problem!
                                          • salamandra.69 Re: uroki miłosne - APEL 17.09.13, 21:28
                                            Widocznie są rózne szkoły. Ja wiem, że nie wrózy się samemu sobie. Zresztą, lekarz jak żle się czuje, zawsze idzie do kolegi na badania.
                                            • Gość: Patryk Re: uroki miłosne - APEL IP: *.181.167.200.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.09.13, 10:12
                                              Witam mam na imie Patryk. Bardzo chciałabym napisać o swoim przypadku zrobię to bardzo ogólne otoz rozstalem się z dziewczyną zasluzyłem pewnie.Coz żadne proby nie zlamaly jej by wrocila.Zglosilem się do wróżki Gosi i ta pomogła i nadal pomaga. Wymaga by byl kontakt by słuchać jej rad i nie niecierpliwic się bo wowczas to się spowalnia. Cos w tym jest. Dużo czytałem w internecie i znalazłem wiele z tego co mówi Gosia. przecztalem tez książkę J.H.BRRNNAN Magia-

polecam wszystkim watpiacym.Wiele zrozumiecie. Jeśli chcecie skorzystać z jej pomocy wejdzcie na stronę
                                              www. wróżkaGosia.blogspot.com
                                              sami zadecydujcie....dodam ze jest to osoba która was nie zostawi będzie tak długo az pomoże.
                                              • Gość: sabina Re: uroki miłosne - APEL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.13, 21:36
                                                dodam ze jest to osoba która was nie zostawi będzie tak dł
                                                > ugo az pomoże.

chyba tak długo jak bedziesz jej placil chciales powiedziec
                                                • salamandra.69 Re: uroki miłosne - APEL 20.09.13, 21:37
                                                  I dlatego postara się, jak najdłuuuzej - nie pomóc :)
                                                  • Gość: sabina Re: uroki miłosne - APEL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.13, 21:44
                                                    no a jakby inaczej, co to za interes pomoc komus za kilkaset złotych w kilka tygodni jak mozna od niego wyciagnac kilka tysiecy w kilka miesiecy
                                                  • salamandra.69 Re: uroki miłosne - APEL 20.09.13, 21:44
                                                    no i na tym interes polega....
                                                  • doora40i4 Re: uroki miłosne - APEL 22.09.13, 22:34
                                                    No widać kto tutaj jest chory. Współczuje.

salamandra.69 napisał(a):

> no i na tym interes polega....
    • irona.sonata Re: uroki miłosne - APEL 24.04.23, 21:56
      Jestem spetryfikowana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka