tityus
03.10.13, 16:30
Uwaga! Z okazji kupna nowej talii kart ogłaszam konkurs z darmową wróżbą:
5 OSÓB MOŻE ZADAĆ JEDNO KONKRETNE PYTANIE. UDZIELĘ ODPOWIEDZI ZA DARMO!
Warunki:
1. Musisz być osobą pełnoletnią
2. Szanujesz zasady wróżbity oraz świat ezoteryki
3. Podajesz swoje imię, datę urodzenia oraz osób, o które pytasz
4. Układasz precyzyjne pytanie, np "Chciałabym się dowiedzieć, jak potoczy się kariera w obecnym miejscu pracy".
Nie potrzebuję opisu sytuacji, żeby się nie zasugerować, tylko sprecyzowanie pytanie.
5. Wpisuj się tu w wątku, odpowiem pod spodem.
Karty, z jakich zostanie wykonana wróżba, to BAPHOMET - TAROT OF THE UNDERWORLD, Arkana Wielkie ( pomocniczo karty kamienia i data urodzenia ).
2 pierwsze zdjęcia w galerii: francis-violento.manifo.com/galeria
Nie ukrywam, że talia jest bardzo mroczna, a jej twórca pracował przy scenografii do serii filmów Obcy.
Została jednak wypróbowana na mnie, rodzinie i znajomych. Przyznam, że jestem zachwycony współpracą z kartami, to niesamowite, jak czytelnie i mądrze odpowiedziały chociażby na moje kwestie uczuciowe. Wróżby już się sprawdzają, dlatego warto im zaufać.
Stylistyka stylistyką, jednak przekazują tą samą, dobrze mi znaną wiedzę, dlatego nie ma czego się bać:) Wielkie Arkana zostały wzbogacone o kartę Virus podkreślającą przede wszystkim sprawy finansowe, jak runa Fehu chociażby.
Talia tarota marsylskiego, z której korzystałem wyłącznie w pytaniach na zdrowie, została oddana matce również praktykującej wróżbiarstwo.
Ta jest dla mnie bardziej czytelna, odpowiednia, a przede wszystkim uniwersalna, dlatego można pytać o każdą sferę życia: finanse, zdrowie, miłość itd.
Zapraszam! Wróżbita Francis