Dodaj do ulubionych

Magia krwi

• kontroler0 Re: Magia krwi 31.05.17, 13:54
      Zapomniałeś dodać że ta lista jest nieaktualna, rozumiesz - " nieaktualna ".
      Z tym numerem telefonu to nie przesadzaj, zapewniam Cię że to Ty ze mną nie będziesz chciał się spotkać - jeżeli już do tego dojdzie oczywiście - amen.
    • marsawawa [...] 09.06.17, 13:03
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • marsawawa Re: Magia krwi 09.06.17, 16:03
      Najpierw sobie poczytaj kim jest Pani Okulta i ile spraw sądowych i komorników ma za oszustwa a potem dopiero podawaj brednie przez nią opisywane. Tylu ludzi naciągnęła, że nawet w Super Expresie pisali o jej oszustwach.

A tak poza tym jak byś trochę poczytałam wątek to byś wiedziała, że tutaj nie chodzi o krew menstruacyjną, tylko krople zwykłej krwi z palca.
    • fioteka [...] 28.06.17, 10:13
      • adrianakkii Re: Magia krwi 28.06.17, 12:33
        Artur w wielu alter ego wciąż aktywny - zachwala się jak może - poznaje po stylu pisania. Najgorsze, ze stworzył swoje zamknięte forum -rytualmilosny.fora.pl gdzie chwali swoje dwa wcielenia czyli Artur oraz Barbara Gruszcz a innych okropnie oczernia. Po prostu brak słów... najgorsze, ze naiwne kobiety nabierają się na jego praktyki...
        • kontroler0 Re: Magia krwi 28.06.17, 13:35
          Ono myśli że ma wyższe wykształcenie i mu wszystko wolno tak bezkarnie. Nie te czasy - teraz Ziob.. mu się weźmie za dupe. parę lat działał te uroki nie wychodziły ale kasę zbierał i nic nie oddał ani złotówki.
          • fioteka [...] 28.06.17, 14:36
            • adrianakkii Re: Magia krwi 28.06.17, 15:24
              Tylko jedna strona dyskusji i już 3 nicki artura w celu autopromocji - fioteka, marsawawa, sprinka5
        • sprinka5 [...] 28.06.17, 14:50
          • adrianakkii Re: Magia krwi 28.06.17, 15:22
            Nic nie pomyliłam, Tak naprawdę barbary gruszczynskiej nikt nie zna osobiście(przynajmniej tej która reklamuje się na maila) kilka kobiet z kafeterii pojechało pod podany adres pod którym nic nie ma. A ty drogi Arturze miałbyś odwagę pisać ze swojego nicku a nie wymyślać kolejne kobiece jak ten - sprinka5 i nawet nie pofatygujesz się by aktywować konto... żenada... Na Twoje sztuczki dała się nabrać moja koleżanka i bardzo żałuje. Szkoda, że swoim klientom na maile wogóle nie odpisujesz... za to na forum aktywny jak zawsze...
            • iwona-sr [...] 28.06.17, 15:28
              • adrianakkii Re: Magia krwi 28.06.17, 15:35
                Najpierw ty arturze miej odwagę podpisywać się swoim nazwiskiem pod tymi żenującymi wypocinami
            • iwona-sr [...] 28.06.17, 15:30
              • adrianakkii Re: Magia krwi 28.06.17, 15:36
                Socjotechnikę to Ty Arturze znasz, tak jak pisał kontroler01, inteligencja i wykształcenie ale to nie zezwala tak kpić z ludzi...
      • lukasz.szewczak Re: Magia krwi 31.03.18, 17:27
        Hej Bardzo proszę o kontakt do Artura
    • iwona-sr [...] 28.06.17, 15:25
      • adrianakkii Re: Magia krwi 28.06.17, 15:34
        To już nawet nie jest śmieszne, tylko tragiczne bo znajdują się naiwni którzy nabierają się na te głupoty pisane przez artura z różnych nicków kolejny nie aktywowany profil iwona-sr i komentarz w ten sam deseń. Artur odpuść bo to już żenujące ta twoja autopromocja. Jak tylko pojawi się jakiś negatywny komentarz ten człowiek zakłada 5 profili i się samo-zachwala. Na forum nic się nie dzieje przez wiele dni a nagle po jednym negatywnym i prawdziwym komentarzu, artur zaczyna pisać co kilkanaście minut z rożnych nicków aby dalej nabierać naiwne dziewczyny.
        • iwona-sr [...] 28.06.17, 15:49
          • iwona-sr [...] 28.06.17, 15:50
          • adrianakkii Re: Magia krwi 28.06.17, 15:54
            artur odpuść swoje pogróżki, na ukrywaniu ip musisz się znać skoro zakładasz tyle różnych nicków ale profilu już nie aktywujesz pewnie wtedy łatwiej namierzyć. Konto założone dopiero co w celu autopromocji to rzecz jasna jak słońce ale nie martw się, nie mam czasu uświadamiać ludzi cały czas, odbijesz sobie to jeszcze...
    • iwona-sr [...] 28.06.17, 15:55
      • fioteka [...] 28.06.17, 16:05
    • iwona-sr [...] 28.06.17, 16:10
      • tymonka74 Re: Magia krwi 28.06.17, 16:19
        Napisanie prawdy o Arturze to żadne pomówienie, całe forum wie że jego rytuały to wielka ściema!
        • iwona-sr [...] 28.06.17, 16:42
    • iwona-sr Re: Magia krwi 29.06.17, 07:48
      Potwierdzenie tego co pisałam wcześniej. Najpierw zakłamana krytyka najlepszych, a potem reklama osoby, która ma same negatywne opinie i nikomu nie pomogła. Mechanizm na forum jest cały czas taki sam.
    • marszczelik [...] 16.07.17, 19:03
    • kontroler0 Re: Magia krwi 17.07.17, 11:01
      Moje wpisy są usuwane ale cieszy mnie to że już coraz mniej osób nabiera się na te oszustwa. On sobie nie pomógł, to co może wam pomoże. Zastanówcie się, ta lista jest nieaktualna.
      Do chwili obecnej nikt jeszcze nie wrócił i nie wróci. Amen.
    • brucz [...] 22.08.17, 12:45
    • daga.kalety Re: Magia krwi 25.08.17, 01:49
      Artur to niestety oszust! Wpłaciłam mu pieniążki za rytuał krwi. Trzy miesiące temu do dziś efektów nie ma, mój mąż złożył pozew o rozwód. Mało tego Artur po miesiącu od rytuału przestał odpisywać. On te posty polecajace w internecie na forach pisze sam, ja tego jestem pewna. Dobry marketing dzięki któremu łowi naiwne i zdesperowane osoby. Mało tego nie mieszka pod tym adresem który podaje a rachunek bankowy założony na faceta który mieszka w Częstochowie. Nie polecam, wręcz odradzam.
      • brucz [...] 25.08.17, 16:18
        • brucz [...] 25.08.17, 16:20
      • baziatko Re: Magia krwi 06.09.17, 09:04
        daga napisz do mnie
        mnie akurat gagatek straszy sadem
    • laateka [...] 29.08.17, 21:21
      • kontroler0 Re: Magia krwi 29.08.17, 21:47
        Chłopie czytaj trochę, tu nie ma nikogo skutecznego i nie będzie.
      • merlin-merlin Re: Magia krwi 03.09.17, 14:11
        Jeżeli potrzebujesz skutecznego rytuału to poczytaj forum a znajdziesz
        • merlin-merlin Re: Magia krwi 03.09.17, 14:14
          15.000 tyś i masz po co masz art. robić kilkadziesiąt rytuałów jak możesz jeden konkretny.
        • baziatko Re: Magia krwi 06.09.17, 09:05
          merlin to nie bedzie czy znajdziesz?
    • cemra [...] 22.09.17, 14:59
      • waclaw110 Re: Magia krwi 22.09.17, 21:54
        Cemra czego Ty się nacpalas, że tak piszesz. Przecież wiesz dokładnie że ta krew nie działa. To jak On taki dobry to niech zrobi rytuał ze krwi dla martyrysz. Płatność po ale potężna kasa aż 15000 a może i ciut więcej będzie. No cemraj podpowiedz swojemu czarownikowi żeby po raz pierwszy w życiu zrobił jakiś dobry rytuał połączenia. Bo jak do tej pory to on łączył ale kasę ze swoją kieszenią. Amen
        • cemra [...] 25.09.17, 11:33
          • waclaw110 Re: Magia krwi 26.09.17, 16:38
            Pisałem z trzema konkretnymi osobami z tej listy - każda z nich odpisała mi że ten rytuał to lipa.
            Tutaj na forum też piszą osoby które u niego robiły i nic im nie wyszło, jedynie strata kasy.
            Czytam forum od dawna i wiem o co chodzi tu.
            Wiem też że już ani jedna osoba się nie natnie na te rytuały.
          • waclaw110 Re: Magia krwi 26.09.17, 21:11
            Zajrzyj tutaj rytualmilosny.blog.pl
            • cemra [...] 28.09.17, 07:46
              • waclaw110 Re: Magia krwi 28.09.17, 22:28
                Nikt go nie zachwala,wręcz przeciwnie.
                Dlaczego nie chce zrobić rytuału za 15.000 zł?
                Jest najlepszy przecież, co nie potrafi czy co?
                • cemra [...] 29.09.17, 09:44
                  • waclaw110 Re: Magia krwi 29.09.17, 14:47
                    Nie odstawiaj cyrku, nikt się na ciebie nie nabierze już.
                    Podaj swój numer to zadzwonię.
                    blanca numer jest na forum
                  • waclaw110 Re: Magia krwi 01.10.17, 19:51
                    Dajesz swój numer czy nie?
      • blanka.aneta Re: Magia krwi 29.09.17, 14:05
        Czy mogłabyś podać mi namiary na p. Artura
        • cemra [...] 07.10.17, 10:58
          • waclaw110 Re: Magia krwi 07.10.17, 21:56
            Przestań z tym blogiem są mądrzejsi od niego, on ma tylko po prostu wyższa szkołę i nic to nie znaczy!
          • blanka.aneta Re: Magia krwi 12.10.17, 18:53
            dziękuję za info.
    • kontroler0 Re: Magia krwi 30.09.17, 18:26
      ile tych nickow on jeszcze wymyśli
    • niebieskooka1441 [...] 22.10.17, 00:22
      • blanka.aneta Re: Magia krwi 22.10.17, 18:54
        A ja czekam na efekty :-)
      • cemra Re: Magia krwi 26.10.17, 15:12
        Gratuluje niebiekskooka1441
    • kontroler0 Re: Magia krwi 26.10.17, 19:59
      rytualy-uroki-milosne.blogspot.com/
      • cemra [...] 27.10.17, 22:32
        • kontroler0 Re: Magia krwi 28.10.17, 02:27
          Większość kafe wycieli ale to co zostało to same złe opinie. Wpisz tam coś pozytywnego na artura to cię oszukane przez niego zjedzą.
          rytualmilosny.fora.pl to sam artur steruje tym więc wiarygodność zerowa.
          Jak byś był jego klientem to byś pisał w inny sposób nie obrazal byś nikogo.
          Po twoich wpisach widać kim jesteś i czego oczekujesz.
          Nie przesiaduje codziennie tylko czasami tak z ciekawości i widzę że naiwnych ludzi jest coraz mniej bo przecież rozsądny człowiek wie że nie ma takiej opcji żeby ktoś wrócił po jakimś rytuale.
          Wymienić to sobie możesz mózg.
          • cemra [...] 28.10.17, 08:30
            • kontroler0 Re: Magia krwi 28.10.17, 11:57
              Ja cie arturku nie wyzywam opanuj się chłopie,daj do siebie kontakt jak taki cwany jesteś. W rytualy tylko naiwni wierzą bo muszą. A tacy rytualisci to bezczelnie wykorzystują i jeszcze kłamią na różnych forach.
              • cemra [...] 29.10.17, 20:39
                • takaweronika Re: Magia krwi 30.10.17, 13:57
                  ja akurat wykonywałam rytuał u p. Artura i co? Niespodzianka. Nie wyszedł. Moze tak miało byc.
                  Ale dziwie sie osobom, które sa zadowolone z efektów, ze siedzą na forum i na siłę chca wmówić wszystkim ze ktos jest super.
                • kontroler0 Re: Magia krwi 30.10.17, 18:42
                  cemra a co ty tutaj robisz? Urok nie wyszedł czy co? Nie wierzę w to że klient czy klienci arusia tak walczą o niego to nie możliwe. W dodatku wyzywają wszystkich którzy mówią że czary nie działają. On tak właśnie robi.
                  Ja na forum codziennie nie siedzę a jak wchodzę to z ciekawości wolno mi prawda? Też z ciekawości popisalem sobie z realnymi osobami z tej słynnej listy i wiesz co też piszą że te rytualy nie działały. Pisałem między innymi z sylvie88 z czekina i z kimś tam jeszcze nie pamiętam już bo piszę z pamięci i te osoby wyobraź sobie napisaly mi że te rytualy nie działają że to pic. Napisz do nich jak masz odwagę, ale ty wiesz dokładnie że im nie wyszło przecież. Ale pieniędzy im chyba nie wróciłeś co? Tylko nie zastraszaj ich przypadkiem bo to nieładnie nie chonorowo bo wiesz jednak te ryty nie wyszły a oni ci zapłacili jednak.
                  Tych osób którym rytualy nie wyszły jest bardzo bardzo dużo. Ty o tym wiesz doskonale.
                  Wiesz co aktywowal byś sobie te nicki wszystkie tak jak ja mam aktywowany to może popiszemy kiedyś więcej bo z takim nie wiem czym to nie chce mi się pisać.
                  Tak mi się przypomniało jeszcze napisz na kafeterii że arus jest najlepszy rytualista czy coś w tym stylu to zobaczysz co z niego zrobią. Groch z kapustą.
                  Pozdrawiam.
                  • cemra [...] 04.11.17, 13:43
                    • takaweronika Re: Magia krwi 12.11.17, 19:01
                      Panie Arturze bardzo Pana przepraszam, napisalam wczesniej ze moj urok nie zadzial i tak myslalam, ale wszystko sie ostatnio zmienilo. Ruszylo i to jak. Jestem szczesliwa, bardzo Panu dziekuje i przepraszam ze w Pana zwatpilam.
    • kontroler0 Re: Magia krwi 04.11.17, 21:10
      cemra skarbie wymiotować każdemu wolno, proszę bardzo wymiotuj. Może jak zrobisz się pusty od środka to coś w końcu zrozumiesz. Klapki ci opadna.Ja nie szukam bo mi jeszcze mózgu nie wyzarlo tak jak tobie i nie wierzę w ogóle w takie glupoty,a ty nic innego nie potrafisz powiedzieć już tylko obrazasz wszystkich i o tym szukaniu mówisz, szukaniu rytualu z krwią, tylko to ci w głowie. Ludzi biednych szukających pomocy oszukujesz, serca nie masz. No ale do rzeczy skarbie pisałeś może z Sylvia lub z czekina, mi się zdaje że nie a One właśnie robiły te ryty z krwia i dupa blada.
      P. S. Zapamiętaj sobie że wolno mi pisać w każdym temacie a szczególnie tam gdzie piszą oszuści i oszukują ludzi.
      • cemra [...] 05.11.17, 11:03
        • kontroler0 Re: Magia krwi 05.11.17, 16:01
          Każdy myślący to już wie co ma zrobić,a ty przyjmij do wiadomości że twoje ryty nie działają i wiele osób to mówi. Tylko że ty nie chcesz tego przyjąć do wiadomości bo chcesz bez pracy zarobić.
          Nie jestem z konkurencji i nikogo nie polecam, bo nie ma czegoś takiego jak urok milosny to jest po prostu oszustwo i zerowanie na naiwnych ludziach.
          Te nicki są prawdziwe.
    • zielonka131 [...] 07.11.17, 00:09
      • cemra [...] 16.11.17, 11:40
      • hapholi [...] 07.12.17, 22:12
    • kontroler0 Re: Magia krwi 07.11.17, 07:03
      Bajeczna historia prawie taka sama jak poprzednie. Ciekawe czy narybek się trafi.
    • minkiepaw1 [...] 16.11.17, 21:29
    • bar.bidu Re: Magia krwi 16.11.17, 21:43
      W tym wątku to już raczej nikt nie napisze, nie warto.
    • karolaza2 [...] 30.11.17, 12:50
      • sianiol Re: Magia krwi 14.12.17, 10:16
        Karolaza mogę prosić o kontakt sianiol@vp.pl
    • piotremac [...] 07.12.17, 20:12
      • sianiol Re: Magia krwi 08.12.17, 00:52
        piotremac proszę o kontakt e-mail sianiol@vp.pl
      • blanka.aneta Re: Magia krwi 10.12.17, 15:17
        piotremac proszę o kontakt: aneta.zafira@gmail.com
      • iv00 Re: Magia krwi 26.12.17, 17:26
        Bardzo proszę o kontakt osoby, które robiły rytuał krwi u Artura.
        Zarówno te, którym się udało, jak i te niezadowolone.
        Ja zrobiłam prawie 2 tyg temu i nic...
        • iv00 Re: Magia krwi 26.12.17, 17:27
          Zapomniałam podać adres do wpisu wyżej :
          iv00@interia.pl
          • bar.bidu Re: Magia krwi 26.12.17, 23:18
            Normalnie rzygać się chce od tych wypocin.
            Ty iv00 jak jesteś realną osobą to mi cie szkoda, nic z tego nie będzie, lepiej te pieniądze było dać biednym ludziom na jedzenie, a tak to przepadły. Te arturoki i gruchy to oszustwo, szwindel. Mase ludzi tak się nacielo, nikt z tych oszukanych tu nawet nie chce pisać. Nie zamawiaj następnego i znowu następnego rytualu, no chyba że jesteś NIM.
            • sianiol Re: Magia krwi 29.12.17, 09:34
              bar.bidu a skąd takie stwierdzenie o Arturze? Napisz coś więcej bo tak naprawdę tylko narzekasz a żadnych konkretnych informacji nie podajesz
              • bar.bidu Re: Magia krwi 29.12.17, 18:27
                Był to najsilniejszy z powtorzeniem i na moją to nie działalo nic a nic, więc nie ma o czym pisać. Pisałem jeszcze z innymi osobami co im nie wyszło i tak samo. Nie wierzę już w te durnoty. Ale oczywiście szkoda mi tych naiwnych ludzi co myślą że czary im pomogą.
                • sianiol Re: Magia krwi 29.12.17, 20:16
                  A długo czekasz?
                  • bar.bidu Re: Magia krwi 30.12.17, 15:09
                    Dlugo, ona jest od dawna z innym.
                    • cemra [...] 31.12.17, 13:09
                      • bar.bidu Re: Magia krwi 31.12.17, 14:06
                        Nie mam najmniejszego zamiaru z kimkolwiek rozmawiać na ten temat, nie wyszło i już. Wstydzę się tego że dałem się skusić na czary. Szkoda mi teraz tych ludzi co szukają czarów na odzyskanie bliskiej osoby. Ale chyba każdy musi się naciac żeby uwierzyć że nie da się nikogo zmusić do milosci.
                      • sianiol Re: Magia krwi 02.01.18, 14:03
                        cemra a Tobie się udało?
                        • cemra [...] 03.01.18, 00:07
                          • sianiol Re: Magia krwi 03.01.18, 20:06
                            A jak długo czekałaś na efekty?
                            • sianiol Re: Magia krwi 03.01.18, 21:41
                              Cemra a może przejdziemy na priv. myślę że będzie wygodniej odezwij się proszę do mnie
                              sianiol@vp.pl
                              • sianiol Re: Magia krwi 19.01.18, 23:26
                                Ludzie piszecie że Wam się udało że jest super ale jak proszę o kontakt to nikt się nie odzywa,naprawdę tak ciężko jest napisać parę słów.
                                • cemra [...] 21.01.18, 13:27
                                  • sianiol Re: Magia krwi 21.01.18, 23:21
                                    Cemra i właśnie o to mi chodziło żeby ktoś z Was którym się udało wszedł od czasu do czasu na forum i dodał otuchy tym którzy jeszcze czekają bo takie pozytywne wpisy cieszą.Dziękuję Ci za wiadomość i życzę dużo szczęścia z ukochanym.
      • lukasz.szewczak Re: Magia krwi 03.04.18, 13:21
        Proszę mi powiedzieć czy to prawda jest że moja kochana Kasia wróci do mnie po urok krwi?
    • sianiol Re: Magia krwi 27.01.18, 13:59
      Hej Mariola.cres. może odezwij się do mnie na priv.
      sianiol@vp.pl myślę że będzie to wygodniejsze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka