Gość: xxx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.13, 18:24 witam, czy ktos korzystał z usług ezocoaching Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oszust jebany Re: ezocoaching IP: *.com 18.11.13, 19:32 był temat dziewczynki pisały jak to nie wyszło i ich szntażował że ich bliskim wyjawi że korzystały z jego usług czy jakoś tak, tu i na kafeteri było o tym sporo, ile prawdy to poszukaj i poczytaj co o nim pisali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ezocoaching IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.13, 20:34 oszust jebany napisał(a): troche dosadnie z tym "oszust j....y" :) ale prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasha0409099 Re: ezocoaching IP: 212.183.140.* 18.11.13, 21:04 W moim przypadku bez zadawalajacych efektow niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ezocoaching IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.13, 08:48 taki bajkopisarz, reklamuje sie wszedzie a to juz bylo podejrzane no i niemal we wszystkich tematach jest dobry i na wszystkim sie zna, tak o sobie pisze ha ha ha... Odpowiedz Link Zgłoś
monika_troisombres Re: ezocoaching 29.11.13, 00:55 Gość portalu: sasha0409099 napisał(a): > W moim przypadku bez zadawalajacych efektow niestety Dziś jest 28 listopad 2013. Twój ostatni wpis jest sprzed niewielu dni. Nim zamknęłam stronę .dbv mówiłam, zajmij się sobą nie szukaj rytuałów w tym konkretnym przypadku... Głos na wiatr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ezocoaching IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.13, 20:36 czy ktoś orientuje się, czy iTon i Ezo-coach to ta sama osoba>? Wybitne podobieństwo w szczegółach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealniePatrzac Re: ezocoaching IP: *.31.56.231.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.11.13, 22:03 Dlaczego salamandra robisz innym koło dupy? Co Basza nie wrócił? Iton puścił Ciebie kantem? Sama pisałaś że go nie polecasz? Pamiętasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: ezocoaching IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.13, 22:10 Realnie Patrząc, powinnaś się leczyć albo przejść jakąs terapię. Pozdrawiam. Sala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: if Re: ezocoaching IP: *.wdm.pl 30.11.13, 08:42 Terapię wibratorem, niech idzie do sex shopu i dobierze odspowiedni do swojego rozmiaru p... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do if Re: ezocoaching IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.13, 09:13 > Terapię wibratorem, niech idzie do sex shopu i dobierze odspowiedni do swojego > rozmiaru p... To tak z własnego doświadczenia polecasz tak skuteczną terapię. Kup sobie marchewkę na targowisku tańsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: ezocoaching IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.13, 09:35 <Kup sobie marchewkę na targowisku tańsza.> Brak wyobrażni? Zastanów się ile zarazków na takiej marchewce :)))) Tańsze nie zawsze oznacza - lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ezocoaching IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.13, 10:08 No co Ty nie powiesz;) To u Ciebie brak wyobrażni ta marchewka jest bardziej czysta i zawsze świeża niż używana wszelakimi wibratorami/naturalnymi i sztucznymi/ ci....Tam szerzą się dopiero różne grzyby i bakterie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: ezocoaching IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.13, 10:44 :))) Widzse że uważnie śledzisz moje wpisy >>>> Doczekałam się naśladowców mojego stylu. Zaraz ktoś napisze, ze Sala sama ze sobą pisze :))) :D A na temat naturalności, no jasne.... marchewke zawsze można wyszorować i wrzatkem sprzażyć :P Odpowiedz Link Zgłoś