Dodaj do ulubionych

Artur historia prawdziwa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.14, 13:45
Wiem, że wokół Artura są same kontrowersje. Ciągle kłótnie, jakieś jazdy chore.
Piszę z niezalogowanego nicka, macie moje IP. Nie jestem Arturem. Mogę się spotkać w W-wie, mogę pogadać przez telefon. Nie zaloguję się, żeby być transparenta dla Was.
Artur mi pomógł. Po prostu pomógł. Nie jest jak w bajce. Ale wiem, że zrobił wszystko aby zmienić moją beznadziejną sytuację. Będę go broniła. Nie musiał, a pomagał do końca. Mimo, że chwilami też się od niego odsuwalam. Sam z siebie napisał mi jak zrobić talizman aniołów.
Chcecie o coś pytać. Zostawcie mail. Pogadam. Ale nie dam się przekonać, że Artur to zły człowiek. Nie jest Bogiem, Nie pomoże wszystkim. Jest mądrym facetem, który coś tam umie. To i tak dużo.
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Artur historia prawdziwa IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.14, 14:34
      a w czym ci Artur pomógł, bo nie bardzo rozumiem?
      Artur to ten basza Albion?
      • Gość: ona1 Re: Artur historia prawdziwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.14, 14:36
        Nie żaden Basza Albion.
        • Gość: kasia Re: Artur historia prawdziwa IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.14, 14:38
          a kto to jest? skoro taki dobry, to może i ja skorzystam.
      • Gość: Sensownie Re: Artur historia prawdziwa IP: *.31.165.0.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.01.14, 14:44
        Przecież to Duch Salamandry robi sobie jaja. Ma wolne i udaje klienta. Nie poznajesz tego jajcarskiego stylu, typowe dla schizofreników.
        • Gość: kasia Re: Artur historia prawdziwa IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.14, 15:34
          szczerze to nie do końca wiem, kto to jest ta salamandra, a raczej jej duch. to ta co się zakochała w baszy Albionie? myślałam że to ksywa Artura, dlatego go tak zachwala.
          ale fakt, ten basza podobno nie żyje. tylko o co w taki razie chodzi z tym Arturem? po co go tak reklamuje, to jakaś jego kuzynka?
          • doora40i4 Re: Artur historia prawdziwa 03.01.14, 15:49
            To jakiś dom wariatów i tyle. Matrix totalny.
            • Gość: kasia Re: Artur historia prawdziwa IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.14, 16:18
              no matrix, zgadzam się. ja jednak uważam, że Artur to może być ten basza Albion, dlatego ta kobieta tak go zachwala. choć może jednak nie? na dwoje babka wróżyła
    • gazeta_mi_placi Re: Artur historia prawdziwa 03.01.14, 16:32
      A co konkretnie umie Pan Artur?
      • Gość: kasia Re: Artur historia prawdziwa IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.14, 16:47
        właśnie, właśnie, co umie? każdy ma jakiś problem, może warto poznać go bliżej
      • nowe-zyciee Re: Artur historia prawdziwa 04.01.14, 20:45
        To ten Pan coś robi? Z tego co widać to nie robi bo nie widzę żadnych bieżących wpisów. Warto w ogóle wchodzić w ten temat. Kim on jest, z jakiejś telewizji ezoterycznej lub portalu?
    • Gość: Duch ruudai Re: Artur historia prawdziwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.14, 19:06
      No ale gdzie jest w końcu ta zapowiedziana na początku wątku - prawdziwa historia?
      Ten wątek ma tyle wspólnego z prawdą co eleganckie szpilki wojskowymi buciorami :(((
      • Gość: kasia Re: Artur historia prawdziwa IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.14, 19:16
        czekamy niecierpliwie! ktoś w jakimś wątku pisał, że jakiś Artur to oszust, czy chodzi o tego samego Artura? jedni go chwalą, inni mówią, że szantażysta, szok normalnie. choć może to o jakiś dwóch różnych arturów chodzi, wie ktoś może?
        no i niech założycielka wątku nie trzyma dalej w napięciu i podzieli się szczegółami tak ekscytującej znajomości. rozumiem, że Artur to wróżbita jakiś, tak? co pani wywróżył i jak zmieniło to pani życie? prosimy o więcej!
        • Gość: ona1 Re: Artur historia prawdziwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.14, 19:20
          Nie siedzę cały dzień na necie. Wybaczcie.
          Artur pomaga naprawić relację między ludźmi. Robi rytuały na powrót ukochanej osoby. Nie wróży, nic z tych rzeczy.
          • gazeta_mi_placi Re: Artur historia prawdziwa 03.01.14, 19:23
            Jedno pytanie, czy w przypadku niepowodzenia rytuału (np. narzeczony ostatecznie odchodzi do innej itp.) Pan Artur oddaje zapłacone wcześniej za rytuał pieniądze?
            • Gość: kasia Re: Artur historia prawdziwa IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.14, 20:18
              a ile bierze ten Artur? no jakbym na przykład chciała sobie uzdrowić jakąś relację z daną osobą?
            • Gość: ona1 Re: Artur historia prawdziwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.14, 22:45
              Ja ciągle czekam na powrót, więc nie wiem.
              Ale pisał na forum, że oddaje.
              Napiszcie do niego same, to powie Wam cenę i szczegóły.
              • Gość: kasia Re: Artur historia prawdziwa IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.14, 23:16
                a gdzie on przyjmuje? jaki kontakt?
                ile wziął od pani na razie za "naprawienie relacji"?
              • sabatini55 Re: Artur historia prawdziwa 03.01.14, 23:26
                Co może dawać pan Artur? Złudne nadzieje dla naiwnych. On Wam sprzedaje marzenia a ludzie jak dzieci w przedszkolu, łase na każde słowo. Więcej realizmu, On Wam mówi to co chcecie usłyszeć. Prosta zasada marketingu w tym politycznego. Metody PO, dużo obiecać i pozyskać elektorat. Potem się okaże! On Was tak samo omamił. Byle tylko nie do opozycji, w tym przypadku nie do konkurencji.

Pozdrawiam myślących.
                • Gość: kasia Re: Artur historia prawdziwa IP: *.dynamic.chello.pl 04.01.14, 10:49
                  ale ten Artur to ktoś tu pisał, że szantażystą jest... to ten czy inny Artur ? poza tym wszyscy mówią, że duch salamandry to jakaś kobieta, która się zakochała w basza Albion, więc chciałabym wiedzieć czy ten Artur to basza Albion i czy dlatego tak go zachwala (choć ten pan ma ponoć żonę i dzieci, szok!), czy to może inny Artur?
                  • ruudai Re: Artur historia prawdziwa 04.01.14, 11:40
                    Basza i Artur to dwie różne osoby. Salamandra to stara baba które nie ma chłopa, a po menopauzie odbija w pidźzie (mózgu i tak nie ma....

Gość portalu: kasia napisał(a):

> ale ten Artur to ktoś tu pisał, że szantażystą jest... to ten czy inny Artur ?
                    > poza tym wszyscy mówią, że duch salamandry to jakaś kobieta, która się zakochał
                    > a w basza Albion, więc chciałabym wiedzieć czy ten Artur to basza Albion i czy
                    > dlatego tak go zachwala (choć ten pan ma ponoć żonę i dzieci, szok!), czy to mo
                    > że inny Artur?
                  • Gość: do kasi Re: Artur historia prawdziwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.14, 11:41
                    Dlaczego - szok, jeżeli ktoś ma żonę i dzieci? Jeżeli ktoś ożenił się, czy równoznaczne jest z jego śmiercia? Czy teraz - całkowicie nalezy i jest we władzy wyłacznie swojej żony, nawet jeżeli ta jest osobą psychicznie chorą (jak widać tu po licznych wpisach jej pod nickami ruudai i inne) i niszczy człowieka?
                    Każdy popełnia błędy.
                    Wychodząc za mąż lub żeniąc się, nie mamy pojęcia jaki "potwór z głebin" ujawnic sie moze w osobie małżónka/-i po z kilku latach....
                    • Gość: kasia Re: Artur historia prawdziwa IP: *.dynamic.chello.pl 04.01.14, 12:43
                      czyli jakaś pani wynajęła Artura, żeby odprawił jakieś gusła i spowodował, że ten pan Basza Albion zostawi żonę i dzieci i do niej przyjdzie? szok, szok, to mi jakąś szkołą podstawową pachnie, może ta salamandra to jakaś nastolatka jednak, a nie stara baba?
                      a poza tym co tak wychwala Artura, skoro basza Albion do niej nie wrócił? to może ten Artur jednak taki rewelacyjny nie jest. no bo albo jest skuteczny albo nie, mam rację?
                      • Gość: do kasia Re: Artur historia prawdziwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.14, 13:00
                        Ale ubaw :))) Dziecko, czytaj ze zrozumieniem: gdzie Salamandra kiedy wychwala Artura?
                        Jeżeli ma kogoś "wynająć", to tylko detektywa! To jest historia kryminalna.

Tyko policja w tym kraju ma pełne rece roboty, więc sprawa się ślimaczy.
                        Wszak dziennieiw Polsce ginie 40 osób! Rocznie 15 tysięcy.
                        Osoba, która posługiwała sie pseudo Basza Albion, zaginął w niewyjaśnionych okolicznościach. Nie wykluczony - udział osób z własnej rodziny.......
                        • Gość: kasia Re: Artur historia prawdziwa IP: *.dynamic.chello.pl 04.01.14, 13:11
                          no przecież pani- założycielka wątku to salamandra. tak ktoś napisał wyżej.
                          a pisze ta pani "że Artur mi pomógł". no to co to jest jak nie wychwalanie?
                          • Gość: Duch Salamandry Re: Artur historia prawdziwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.14, 14:38
                            nie zakładałam tego wątku.
                            Poczytaj sobie moje wypowiedzi w innych wątkach, chociażby Urok Miłosny 5 osób za darmo. Zobaczysz, że nigdzie i nigdy Artur nie reklamowałam, wręcz na odwrót :)))_)))
                            • Gość: kasia Re: Artur historia prawdziwa IP: *.dynamic.chello.pl 04.01.14, 14:51
                              no jak to? przecież powyżej ktoś pisał, że to pani tylko pod innym nickiem.
                              rozumie, taka reklama Arturka zawoalowana trochę. ale skoro po jego "czarach" ludzie przepadają bez wieści, to ja dziękuję, normalnie grozą wieje
                              • Gość: do kasia Re: Artur historia prawdziwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.14, 15:28
                                Tylko czysta dusza zawsze zakłada, że inni - zawsze piszą prawdę... Niestety, moje doswiadczenie na tym Forum pokazuje - że tu prawie nigdy i prawie nikt nie pisze prawdy.... To tylko - marketing,. Są osoby, którym obecność Sali przeszkadza tutaj, a więc - oczerniają ją i kłamią ile się da, w kazdym wątku, zakładaja swoje kłamliwe wątki, admin usuwa - powstają nowe :))))

No cóz, to wszystko tylko obrazuje, jak bardzo salamandra komuś tutaj przeszkadza :))))
                                Czyli - pisze prawdę.
                                • Gość: kasia Re: Artur historia prawdziwa IP: *.dynamic.chello.pl 04.01.14, 15:43
                                  no ale czym ta salamandra niby miałaby przeszkadzać? chyba nie tym, że reklamuje Artura, w końcu tu różne osoby się reklamują i nikt nie robi z tego wielkiego halooo
                          • Gość: Wrota Czasu Re: Artur historia prawdziwa IP: *.204.34.198.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.01.14, 19:24
                            Salamandra to takie gó..., którego smród jest w każdym wątku. Zawsze ma dwa grosze do wciśnięcia. Nawet jak gó... wie. Widać ma potrzebę pisania bo mąż ją opuścił, ze szkoły muzycznej oddalili. Bez powodu nauczycieli się nie usuwa przecież. Jej prawda to widać w emailach, chora psychicznie i tyle
                            • Gość: Duch Salamandry Re: Artur historia prawdziwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.14, 19:41
                              Masz patologiczną potrzebę oczerniania innych, istoto.
                              Ciekawy wybór pseudo, Wrota Czasu.....
                              Kiedy otwierasz ten swój "portal", niestety, same kłamstwa i oszczerstwa.
                              Z punktu widzenia psychologii, osoby o zaniżonej samoocenie mają potrzebę podbudowywania własnego ego krytykowaniem innych
                              Ktoś powinien Cię zdecydowanie dowartosciować :))))

• ruudai Re: Artur historia prawdziwa 04.01.14, 12:59
                      Ty debilu wiesz bo mąż odszedł od Ciebie. Jak zobaczył zdjęcie to dostał zawału maszkaro jedna. Właśnie linki idą na innym forum potworze

Gość portalu: do kasi napisał(a):

> Dlaczego - szok, jeżeli ktoś ma żonę i dzieci? Jeżeli ktoś ożenił się, czy równ
                      > oznaczne jest z jego śmiercia? Czy teraz - całkowicie nalezy i jest we władzy w
                      > yłacznie swojej żony, nawet jeżeli ta jest osobą psychicznie chorą (jak widać t
                      > u po licznych wpisach jej pod nickami ruudai i inne) i niszczy człowieka?
                      > Każdy popełnia błędy.
                      > Wychodząc za mąż lub żeniąc się, nie mamy pojęcia jaki "potwór z głebin" ujawni
                      > c sie moze w osobie małżónka/-i po z kilku latach....
    • Gość: kasia Re: Artur historia prawdziwa IP: *.dynamic.chello.pl 04.01.14, 12:58
      aha, a poza tym ktoś tu sugerował na forum, że basza Albion nie żyje. to może ten Artur przesadził z czarami? to może być jednak niebezpieczne, korzystać z usług kogoś takiego...
      zamiast mi chłopa nagonić, to bach, i chłop pada martwy... i tak pożytku z niego mieć nie będę. więc niech założycielka wątku wyjaśni wreszcie, w czym ten Artur konkretnie pomaga, bo nie chce sobie potem pluć w brodę
      • Gość: do kasi Re: Artur historia prawdziwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.14, 13:02
        ??????????? Nosisz - brodę???? No tak, kolejne Freudowskie przejęzyczenie na Forum!
        Artur, już nie raz udawał tutaj kobietę, ale mu się -... wymsknęło...
      • Gość: ona1 Re: Artur historia prawdziwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.14, 13:02
        Artur nie ma nic wspólnego z żadnym Basza Albionem.
        Napisz do niego: art1986@op.pl
        Na pewno napisze Ci co i jak.
        • ruudai Re: Artur historia prawdziwa 04.01.14, 13:14
          Pewnie że nie. Jednak Duch Salamandry to ma tak mózg zjechany w żałobie po Baszy że rozdaje emaile do Artura. Schiza totalna
          • Gość: kasia Re: Artur historia prawdziwa IP: *.dynamic.chello.pl 04.01.14, 13:24
            czyli albo Basza Albion niby zaginął porwany przez rodzinę albo niby nie żyje... a Artur niby pomaga, to jak mógł dopuścić do czegoś takiego, gdyby to była prawda oczywiście?
            z tych opisów wynika, że Artur w niczym nie pomógł, osoba, która go reklamuje sama sobie przeczy
            bo jak jest taki dobry, to niech zrobi rytuał, żeby rzeczona osoba wrócila do tej zamawiającej te gusła.
            moim zdaniem nieładnie reklamować na forum osoby, które jednak skuteczne nie są
    • Gość: Nieadowolona Re: Artur historia prawdziwa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.01.14, 19:08
      Witam

Jako że od pierwszego rytualu u Pana Artura minął ponad miesiąc, od drugiego tak samo, a z Panem Arturem nie ma kontaktu. Wnoszę tutaj na tym forum o wystawienie przez Pana Artura dowodu sprzedaży, skoro gotówkę ode mnie przyjął.

Jeśli nie będę zmuszona podać sprawę do Urzędu Skarbowego.

W związku z tym proszę Pana Artura o odpisanie na mojego maila z podobną prośbą.
      • Gość: ? Re: Artur historia prawdziwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.14, 17:14
        do Nieadowolona

I co, odpisał?
    • Gość: Tulipan Arturek Re: Artur historia prawdziwa IP: *.tor.leo-unglaub.net 26.01.14, 13:17
      do oszukanych
      fp.pl/PNphpBB2.phtml
      forumpolicyjne.com.pl/forum-policyjne-cat4.htm
      forumpolicja.pl/
      100997 policyjne gg
      0 800 156 032 – POLICYJNY TELEFON ZAUFANIA (nie pytają o dane)
      Zgłoszenie incognito np na pewnego Pana i policjanci będą sie mu przyglądać, a jak zbiorą dowody to zapewne go odwiedzą. Można w takiej sprawie jak się zgłąsza złożyć wniosek o bycie świadkiem incognito. Ewentualnie zastrzez głoszenie anonimowe.
      Można też podać linki do fejsów i innych takich oszusta.

Zawsze można na pendriwa zgrać donos idziesz do kafejki internetowej tam gdzie cię nie znają przez program tor lub bramkę proxy uruchamiasz przeglądarkę (zmienne IP) zakładasz adres maila i wysyłasz to co przyniosłaś z donosem do sądów, prokuratur i policji, po wysłaniu czekasz ze 2 min, kasujesz asres maila, zamykasz bramke proxy lub program tor (działa bedz instalacji i darmowy) i wychodzisz, wczesniej przygotuj adresy maili na jakie chcesz donos wysłać.
    • Gość: gość Re: Artur historia prawdziwa IP: 172.246.127.* 26.01.14, 14:06
      kolejny piesek arturka. Wiesz co? spie...j....
    • Gość: Użont Skarpowy Re: Artur historia prawdziwa IP: *.org 01.02.14, 13:10
      nk.pl/#profile/44780698 popatrzcie na szkoły w gminie powinni wiedzieć o kogo chodzi, zastanawiam się czy maila z linkami im nie wysłać i nie zapytac się czy wiedzą czy rzeczywiście taki skuteczny ten Artur jak go chwalą, jak z gminy nie odpiszą to można zadzwonić do wujta i się zapytać, o takim wielkim znachorze powinien wiedzieć
      nowawieswielka.pl numery i adres maila na dole strony.
    • Gość: dane gminy Re: Artur historia prawdziwa IP: *.calyx.com 01.02.14, 13:43
      Urząd Gminy Nowa Wieś Wielka
      ul. Ogrodowa 2,
      86-060 Nowa Wieś Wielka
      tel. (52) 320 68 68
      fax: (52) 320 68 50
      e-mail: kancelaria@nowawieswielka.pl
    • Gość: terezka93 Re: Artur historia prawdziwa IP: *.guilhem.org 01.02.14, 15:41
      Zamarzło Artkowi konto i teraz używa innych nicków.
      artur-1986
      UŻYTKOWNIK O PODANYM NICKU NIE ISTNIEJE LUB ZOSTAŁ ZABLOKOWANY

Art. 286. § 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. A takie spamowanie w celu wyłudzenia przez wróżkę jakiejś kwoty właśnie pod to podlega.
      • Gość: Uwaga Re: Artur historia prawdziwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.14, 17:08
        UWAGA:Tereska ma czarnego pieska, a ten piesek bardzo zły pokazuje ostre kły!!!!
    • Gość: arczi Re: Artur historia prawdziwa IP: *.guilhem.org 02.02.14, 11:43
      Wysłałam zapytania do urzędu skarbowego, gminy, urzędu wojewódzkiego oraz komendy wojewódzkiej czy rzeczywiście jest taki skuteczny jak go opisują teraz czekam na odpowiedzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka