Dodaj do ulubionych

Pani Maria Bigoszewska

17.08.04, 09:53
Czy ktoś wie jak mozna trafić do Pani Marii Bigoszewskiej? Prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • anahella Re: Pani Maria Bigoszewska 17.08.04, 21:19
      Pani Bigoszewska pisze felietony do tygodnika "Gwiazdy mowia". Redakcja powinna
      miec jej namiar. Telefon znajdziesz w stopce redakcyjnej.
      • Gość: kama Re: Pani Maria Bigoszewska IP: *.lubelskie.pl / 212.182.119.* 18.08.04, 10:04
        napewno maja w miesieczniku Wróżka. byłam u niej dwa razy I raz ok 5 lat temu a
        ii raz ok 2 lat wszytsko sie sprawdziło. Jestem pod wrazeniem jej oboby, ciepła
        zyczliwa.... wspaniła osoba.
        polecam
        • Gość: Zaba Re: Pani Maria Bigoszewska IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 02.09.04, 16:15
          tez myslalam o wybraniu sie do tej pani jednak szczerze mowiac przerazaja mnie
          koszty wrozbiarskich zabiegow, mozesz powiedziec cos o cenie np sesji tarota?
          • michiko a moze astrolog? 03.09.04, 05:46
            mam namiary do świetnej kobiety. moge dać ci mail i numer gg.cene ma przyzwoita
            napisz do mnie na priv jesli chcesz
            • molesinska Re: a moze astrolog? 12.12.04, 13:20
              Witam
              bardzo proszę a jkaie wrażenia po pobycie u astrologa
              Pozdrawaim Olesińska
    • roxy Re: Pani Maria Bigoszewska 02.09.04, 23:14
      Zapraszam po info na priva - mam numer tel. do Pani Marii Bigoszewskiej, ale
      nie wiem, czy życzyłaby sobie podawać go publicznie...
      Byłam u niej na seansie Tarota, wspaniała Osoba...
      • Gość: monika Re: Pani Maria Bigoszewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 17:08
        ja tez bym poprosila na maila tel. monia525@wp.pl
      • Gość: issa Re: Pani Maria Bigoszewska IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.04, 23:01
        Bardzo proszę o numer telefonu do pani Marii. Będę bardzo wdzięczna, bo od
        dawna szukam z nią kontaktu. Mój e-mail to wyspek1@wp.pl
      • kamaona Re: Pani Maria Bigoszewska 05.11.04, 08:56
        Tez poprosze o namiar i info o cenie.
        Pozdrawiam i z góry dziekuje
      • agnieszka.k.k Re: Pani Maria Bigoszewska 18.11.04, 10:21
        Bardzo proszę o numer telefonu do pani Marii. Będę bardzo wdzięczna.
        agnieszka.k.k@gazeta.pl
        pozdrawiam
      • sloniuszko Re: Pani Maria Bigoszewska 25.11.04, 16:51
        Cześć. Pewnie jestem jedną z wielu, która pisze do Ciebie w tej sprawie, tzn
        kontaktu do Pani Marii Bigoszewskiej. Gdybys była tak miła i dała jakieś
        namiary i ewentualnie z jakimi kosztami wiąże się wizyta u tej Pani. Z góry
        dziękuję za odpowiedź.
        Pozdrawiam
        Iza
        • molesinska Re: Pani Maria Bigoszewska 12.12.04, 13:21
          Witam
          czy pani pozyskala namiary na pania Bigoszewska
      • Gość: Majelica Re: Pani Maria Bigoszewska IP: *.chello.pl 27.11.04, 21:32
        ja tez bardzo prosze o nr tel do p. Marii : Majelica@hotmail.com
        dziekuje
      • Gość: oxanoja Re: Pani Maria Bigoszewska IP: *.chello.pl 28.01.05, 10:50
        Bardzo proszę o nr tel do p. M. Bigoszewskiej , mój mail: oxanoja@interia.pl
      • Gość: kicia Re: Pani Maria Bigoszewska IP: 213.25.25.* 31.01.05, 12:39
        moj numer gg4845697>też chciałabym kontakt i cenę
    • bozenal1 Re: Pani Maria Bigoszewska 03.09.04, 23:28
      Również bardzo proszę o telefon i info. o p. Marii Bigoszewskiej
      na adres: bozenal1@gazeta.pl. Dzięki .
      • Gość: Zaba Re: Pani Maria Bigoszewska IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 04.09.04, 18:49
        to i ja poprosze - mnie glownie o cene chodzi, sati@onet.pl
      • Gość: szukam Re: Pani Maria Bigoszewska IP: *.tele2.pl 06.02.05, 18:03
        Witam i pozdrawiam
        Bardzo prosze o numer telefonu bądź jakiś kontakt z pania Bigoszewską. Podaję
        swój mail: cats7@o2.pl
    • Gość: ewa Re: Pani Maria Bigoszewska IP: *.tarman.pl / *.tarman.pl 17.10.04, 12:32
      prosze o tel lub kontakt do pani bigoszewskiej i jeśli można to cenę
      ewkub@gazeta.pl
    • Gość: perelka Re: Pani Maria Bigoszewska IP: *.futuro.pl 18.10.04, 12:27
      Rowniez prosze o kontakt z pania Bigoszewska i info na temat cen. Dzieki
      perelka.gda@wp.pl
    • Gość: Ewa Re: Pani Maria Bigoszewska IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.10.04, 13:34
      A czy sprawdza się wszystko?
      Ile kosztuje mniej więcej wizyta?
      • Gość: Julia Re: Pani Maria Bigoszewska IP: *.e / 213.25.195.* 24.10.04, 19:11
        Wszystko się sprawdza byłam 2 razy, to prawdziwa wróżka mam do niej tel. ale
        myślę, że zadzwoń do redakcji Gwiazdy Mówią. Koszt wizyty adekwatny do
        niezwykłych zdolności, warto naprawdę.
    • kaska123 Re: Pani Maria Bigoszewska 25.10.04, 18:54
      Ja tez poprosze o nr tel i czy przyjmuje tylko w Warszawie?
      • Gość: Zaba Re: Pani Maria Bigoszewska IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 28.10.04, 23:02
        ja bym jednak wolala znac cene, zeby uniknac potem glupich sytuacji
      • tessah Re: Pani Maria Bigoszewska 05.11.04, 07:54
        Proszę o nr telefonu i czy przyjmuje tylko w Warszawie?
    • Gość: David Re: Pani Maria Bigoszewska IP: *.shlb1201.mi.comcast.net 02.11.04, 21:00
      ja bardzo prosze o numer telefonu do pani Marii Bigoszewskiej. pozdrawiam
      serdecznie. moj mail: volski1@tlen.pl
      • Gość: uncja Re: Pani Maria Bigoszewska IP: 195.94.207.* 15.11.04, 16:52
        ja tez poprosze TEL I CENE seansu..w jakiej dzielnicy wawy przyjmuje
        P.Bigoszewska? uncja@o2.pl
        • Gość: aniusia Re: Pani Maria Bigoszewska IP: *.echostar.pl 15.11.04, 22:18
          bardzo proszę o informacje: numer telefonu ,miejsce kontaktu ,oraz orientacyjną
          cenę u pani M.Bigoszewskiej ,poczta aniusia-1964@tlen.pl
          Z góry bardzo dziekuje za informację
    • hella100 Re: Pani Maria Bigoszewska 19.11.04, 10:13
      Dolaczam sie do prosb o telefon i cene.
    • Gość: jolka Re: Pani Maria Bigoszewska IP: 217.97.145.* 24.11.04, 11:55
      Ja rowniez prosze o namiary p. Marii.
      I z gory dziekuje.
      jolkadd@poczta.onet.pl
      • Gość: Nomeorme Re: Pani Maria Bigoszewska IP: *.idea.pl 27.11.04, 20:05
        Ja także poproszę :)
        Także o orientacyjną cenę :

nomeorme@o2.pl
        • Gość: Anka Re: Pani Maria Bigoszewska IP: *.chello.pl 09.12.04, 18:25
          Cena wynosi 250 PLN, niestety. Z tego tez powodu caly czas sie waham, czy pojsc. Chyba ze ktos mi
          zaswiadczy, ze jest SUPER, lepsza od innych tarocistow i wrozek.
          • Gość: Kaja Re: Pani Maria Bigoszewska IP: 81.15.236.* 10.12.04, 19:29
            Pani Maria jest przemiłą i bardzo ciepłą osobą. Byłam u Niej dwa razy a
            mieszkam 200 km od Warszawy. Przyjmuje u siebie w domu. Wizyta nie trwa 20 min
            jak u innych wróżek lecz ponad godzinę, zależy to od ilości zadawanych
            pytań.Polecam.
            • Gość: Gośc Re: Pani Maria Bigoszewska IP: *.abacus.sanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 21:05
              A moze i ja się dołącze do prośby skoro jest to wrózka która umie cos
              przepwoedzieć :), annepe@poczta .fm.
            • Gość: maxi Re: Pani Maria Bigoszewska IP: 141.155.69.* 15.12.04, 20:29
              kaja a mozesz podac swoj email
          • Gość: Zaba Re: Pani Maria Bigoszewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 17:13
            hohoho to jest potwornie wysoka cena...
            ja juz do tej Pani mimo calego szacunku sie nie wybiore, na takie przyjemnosci
            to mnie niestety nie stac.
    • bb10 Re: Pani Maria Bigoszewska 22.12.04, 10:39
      Udało Ci się zdobyć namiary na Panią Marię?
      Będę wdzięczna za podanie na adres gazety.

Udanych świąt
      • kozica111 Re: Pani Maria Bigoszewska 23.12.04, 11:55
        Dopiero po 1 stycznia p.Maria przyjmuje
        • luna15 Re: Pani Maria Bigoszewska 30.12.04, 08:22
          Ktoś był ostatnio? zapisał sie na Nowy Rok?
          • Gość: Emm dobre duszyczki-podajcie nr telefonu do pani Marii IP: 193.111.166.* 30.12.04, 14:39
            podaje adres
            agnieszkalisa@poczta.onet.pl
            moze ktos sie zlituje i mi poda tel i cene.I ewentualnie jaka to jest dzielnica?
            Dziekuje!
            • kozica111 Re: dobre duszyczki-podajcie nr telefonu do pani 10.01.05, 10:04
              Hmmm, kochani byłam, byłam i......bardzo mieszane uczucia!
              Najpierw zadzwoniłam, po 2 stronie słuchawki bardzo zasadniczy głos
              poinformował mnie ile usługa kosztuje, zbyt zasadniczo niestety, poczułam sie
              troche nieswojo, ale poszłam.
              Po wejsciu do mieszkania powitala mnie milo wygladająca pani, ale nie czułam
              sie dobrze, czułam jakis chłód i mimo akcesoriów wrózebnych (swieca, karty)
              dość komercyjnie.Sama jestem osoba dość sensoryczną i czułam intuicyjnie że coś
              jest nie tak.Zaczełam wyciągac karty, słuchać wrózby....Niby wszystko było ok,
              ale zabrakło mi w tych wykładniach serca, tak serca.Nie czułam, że ta
              osoba "przezywa" to co widzi, raczej był to suchy wykład, jak wydruk z
              komputera.W pewnym momencie uświadomiłam sobie, że przestaje słuchać, a i osoba
              wróząca sprawiała wrżenie że sie spieszy....Coz moge dodać, 250 zeta
              poszłłłoooo!
              Może to też moja wina, może jestem niedostrojona akurat do tej pani, ale pisze
              to by uswiadomić że postrzeganie tej samej osoby może byc rózne (a 250 zł to
              sporo, naprawde sporo, znam tańszą i "cieplejszą" wróżkę w Al.Jerozolimskich)No
              i siedziałam ledwie 45 min, więc info o 1,5 ha jest mocno przesadzone.
              • Gość: Zabula kozico - czy mozesz..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 14:12
                powiedziec cos wiecej o tej Twojej wrozce? szukam kogos dobrego i co tu kryc,
                bioracego nieco mniej niz 250 zlotych, bo mysle ze przecietna osoba nie moze
                pozwolic sobie na wydanie takiej sumy.
        • Gość: mala Re: Pani Maria Bigoszewska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 21:26
          Bardzo Cie prosze, podaj mi telefon i adres pani Marii, cene juz znam, mam
          naprawde powazny problem ....moj mail malaja82@interia.pl , dziekuje z gory i
          pozsrawiam
    • Gość: Aga do Kozicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 10:41
      z powiedz cos wiecej o samej wrozce i wrozbie?Czy wrozy z tarota?Mowila Ci o
      przeszlosci, terazniejszosci i przyszlosci?Sprawdzilo sie?
      • kozica111 Re: do Kozicy 11.01.05, 13:31
        Mówila o terazniejszosci, dobrze scharakteryzowala osoby o ktore pytalam, a nie
        wiedziala wczesniej o nich nic poza imieniem, co do przyszlosci poczekamy,
        zobaczymy.
      • kozica111 Re: do Kozicy 11.01.05, 13:32
        Acha, tak z tarota.
        • joasia28 Re: do Kozicy 28.01.05, 00:18
          Hejka!

Tak gonicie moi mili do wróżek, a każda odpowiedź jest w was:) Wiekszość szuka
          ratunku w tarocie zapominając o własnej mocy. Ja polecam medytację, regresing i
          rozmowę z aniołami, skutkuje w 100% Ja wyleczyłam się z ciężkiej depresji,
          nerwicy i wzięłam zycie w własne ręce. Wróżka wam doradzi,ale pamieajcie nie
          jest wyrocznią. Można zmienić swoje zycie oczyszczając intencje. Nic nie musi
          się wydarzyc jesli nie chcecie by się wydarzyło. Pomaga modlitwa w czasie
          terażniejszym, np. ktoś nie wie czy dana praca jest dla niego najlepsza,
          wowczas prosi Boga o całkowite oczyszczenie wszystkich swoich intencji odnosnie
          tej pracy i sposobu zarabiania pieniedzy:) Jesli Bóg ma dla was lepszą pracę od
          aktualnej wowczas prosicie Boga zeby wam pokazal co to za praca i co macie
          zrobić zeby się na nią otworzyc:) Mówię wam, to pewnik:) Ja jestem w
          skowronkach:)
          Pozdrawiam ciepło:)
          • delphine2 Re: do Joasi 28.01.05, 00:43
            joasia28 napisała:

Joasiu, czytam te watki i sie dziwie jak ludzie gonia za komercja BIGOSZEWSKA
            przeciez to zywa komercja :|

ale coz :) ich sprawa :P

pozdrowienia
            • Gość: Joasia Re: Odp. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 16:00
              Nie ma co nikogo osądzać:) Widzisz czasami ludzie mają taki bałagan w głowie
              że nie widzą innej możliwości aby sobie pomóc, a jak wiadomo najłatwiej jest
              zasięgnąc rady.To jest ok, na pewnym etapie naszego zycia to jest ok:) Ale
              niestety nikt za nas nie czuje, nie myśli i nie bedzie za nas oddychał i to
              trzeba sobie uświadomić. Ludzie często mówią:" On jest winny, ona jest winna,
              muszą się zmienić bo dłużej z nimi się żyć nie da", a tak naprawde nikt nie ma
              się zmieniać, świat jest w porządku to by musimy się zmienić. Mysli tworzą
              rzeczywistośc ktora nas otacza. Warto to sobie zapamiętać, oj warto. Tak
              naprawde za każdym razem gdy jesteśmy źli na kogoś lub na coś , jesteśmy źli na
              siebie samych. Otoczenie jest lustrem naszego umysłu. Prędzej czy poźniej kazdy
              to zauważy. Buźki wszytskim:)
            • Gość: Joasia28 Re: do Delphine IP: 80.48.93.* 29.01.05, 11:58
              Poszukując odpowiedzi u innych stajemy się ich pomysłami na życie,
              a przecież nie o to chodzi:) Nie uwazam tego za komercję, tylko za krzyk duszy
              szukającej pomocy. Pozdrawiam:)
    • Gość: Julia Re: Pani Maria Bigoszewska IP: 217.149.242.* 30.01.05, 21:34
      Byłam u Pani Marii 3 razy zawsze daje mi wskazowki a ja w zgodzie ze swoja
      intuicja sie do nich stosuje, wróżka (Tarot) tylko wskazuje ewentualne
      mozliwosci a reszta zalezy od nas samych. To własnie ona mi to uswiadomiła i
      niczego nie narzucała, że stanie sie tak czy tak. Los mozna zmienic i wziasc we
      własne rece to prawda ale czesc z nas ma karme i musimy nad tym pracowac co
      własnie czynie.
      Dlatego uważam, że jest wspaniała wrozka nie tylko jesli chodzi o trafność
      przepowiedni ale o mądrość zyciowa i rade. Ja sama wroze ludziom od kilku lat
      ale samam sobie nie lubie bo nie jestem obiektywna. Warto isc do wrozki bo
      Tarot to naprawdę wspaniałe karty w reku kompetentnej osoby daja madre
      wskazowki ktore nas moga uchronic od nieszczesnego losu. Ale to juz inna
      historia. Oczywiscie polecam pania Marie wszystko mi sie sprawdziło nada
      jeszczepracuje nad spelnieniem dalszej wrozby. Pozdrawiam.
      • teoth Re: Pani Maria Bigoszewska 07.02.05, 01:42
        bardzo proszę o numer telefonu. Zgadzam się, że to my mamy największy wpływ na
        to co się dzieje w naszym życiu, a nasze myśli kreują nasz świat. Trudna nad
        nimi praca. Potrzebujemy czasami życzliwej i mądrej rady, wskazówek,wsparcia,
        żeby nie popadać w zwątpienie. Pozdrawiam
      • Gość: magdatw Re: Pani Maria Bigoszewska IP: 5.4R1D* / 194.205.246.* 07.02.05, 08:04
        Czesc,
        Czy moglabym prosic o przeslanie numeru telefonu do p. Marii. Moj adres:
        magdatw@hotmail.com
        Dziekuje
      • Gość: Beata Re: Pani Maria Bigoszewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 22:42
        Mam pytanie. Dzwoniłam do Pani Marii kilka razy ,nagrałam się i nie otrzymałam
        odpowiedzi. Czy jest na to jakaś rada,żeby się dodzwonić i umówić? Proszę także
        o numer telefonu, chociaż mój dostałam od redakcji Wróżki więc myślę, że chyba
        powinien być dobry. Też byłam u Niej kilka lat temu i wszystko się sprawdziło.
        Pozdrawiam. Mój adres: bmkowalczyk@wp.pl
    • Gość: magda Re: Pani Maria Bigoszewska IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.05, 23:42
      może ktoś życzliwy poda mi telefon lub jakiś kontakt do Pani Marii? dziekuję

magda1311@gazeta.pl
      • Gość: hana Re: Pani Maria Bigoszewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 17:38
        Czy ja tez moge o cene i kontakt poprosic?
        hc21370@wp.pl

Z gory dziekuje, jesli dostane,
        bo tu juz tyle osob pisalo....
        Kontakt moze byc tez do innej,
        jesli tez sprawdzona
        pozdrawiam

• delphine2 do: Joasia28,mimi_3, monika ... 09.02.05, 00:37
      Drogie Panie ten wątek jest o wróżce Marii :)
      wasza polemika na temat kościoła i wiary nie ma związku z Wróżką Marią
      Bigoszewską i
      tylko robią niepotrzebne zamieszanie

Posty zostały usunięte.

delphine
    • teoth Re: Pani Maria Bigoszewska 18.02.05, 13:36
      nie podałam dresu mailowego:
      teoth@gazeta.pl

Bardzo proszę o numer telefonu do p. Marii.

Serdeczne dzięki
      teoth
    • Gość: grażyna Re: Pani Maria Bigoszewska IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.02.05, 23:51
      Informacji udzielą w redakcji "wróżka"
    • mike_m Re: Pani Maria Bigoszewska 28.02.05, 13:03
      Byłem u pani Marii w grudniu z mocno skomplikowaną sprawą. Cóż zaskoczyło mnie
      to jak wróżyła, rozumiem, że każda osoba zajmująca się tarotem ma swoją metodę.
      Pytanie - odpowiedź, tak jak już ktoś napisał na tym forum przypominało to
      trochę odpowiedzi z automatu. Fakt, pytałem konkretnie i takie też odpowiedzi
      uzyskałem, będąc wcześniej u innych wróżek słyszałem coś więcej niż suchą
      odpowiedź, nie chodzi mi tu o pocieszanie, ale o jakiekolwiek uzasadnienie. W
      najważniejszej dla mnie sprawie, usłyszałem co może być, ale na pytanie
      dlaczego, pani Maria już nie potrafiła odpowiedzieć. Kilka zadanych pytań, już
      zostało skonfrontowanych z rzeczywistością i nie sprawdziło się, z czego w
      sumie się cieszę, a odpowiedzi były dość pewne. Być może cała sytuacja, na
      którą składały się te pytania potoczy się tak jak mówiła pani Maria, życie
      pokaże. Osobiście nie wierze w przeznaczenie, tarot jest tylko narzędziem
      pokazującym kilka możliwych wariantów, ale nie wszystkie. Należy pamiętać, że
      często karty pokazują to co jest w danej chwili w nas, nasze lęki, obawy i
      zależnie od nastawienia z jakim pójdziemy do wróżki, możemy usłyszeć różne
      odpowiedzi, często sprzeczne. Byłem u kilku wróżek i słyszałem tak różne
      odpowiedzi, a wszystkie były "sprawdzone". Życie pisze inny scenariusz niż
      mówiły to karty, wróżki. To my kreujemy swoje życie, większość zależy od nas.
      Skoro tak to dlaczego poszedłem do wróżki? Chciałem się dowiedzieć dlaczego
      ktoś mi bliski postąpił tak a nie inaczej... i nie dowiedziałem się, pani Maria
      stwierdziła, że nie wie... Spodziewałem się dużo więcej... Wiem, że do wróżki
      już nie pójdę, a czy wróżby pani Marii się sprawdzą przynajmniej ogólnie,
      zobaczymy... wolałbym nie i wiele na to wskazuje.
      • kozica111 Re: Pani Maria Bigoszewska 28.02.05, 14:55
        Hmmm, czyli masz odczucia podobne jak ja....Ja tez otrzymalam odpowiedzi dość
        ogólne, co więcej sprzeczne z tymi ktore wczesniej przepowiedziała mi inna
        wrozka.(pisałam o tym wczesniej)Ja myslę ze po pierwsze z tarotem trzeba uważać
        bo to jednak "manipulator".Poza tym pieniądze, niby nikt nas nie zmuszał, ale
        250 zł. od ludzi którzy często ida po porade w stanie rozpaczy (a nie tylko z
        ciekawości)to tak troche niemoralnie....
        • perfectum Re: Pani Maria Bigoszewska 28.02.05, 15:13
          kozica111 napisała:

> Hmmm, czyli masz odczucia podobne jak ja....Ja tez otrzymalam odpowiedzi dość
          > ogólne, co więcej sprzeczne z tymi ktore wczesniej przepowiedziała mi inna
          > wrozka.(pisałam o tym wczesniej)Ja myslę ze po pierwsze z tarotem trzeba uważać bo to jednak "manipulator".Poza tym pieniądze, niby nikt nas nie zmuszał, ale 250 zł. od ludzi którzy często ida po porade w stanie rozpaczy (a nie tylko z ciekawości)to tak troche niemoralnie....

Ja zajmuje się wróżeniem ( i nie tylko) od kilku lat, przyznam, że moja stawka , czyli 100 zl za 1,5 godziny spotkania jest przyjmowana normalnie, rzadko zdarza sie, że ktos uważa ja za wygórowaną.. Zastanawialam się wiele razy, dlaczego niektórzy proponują 250 zl.. Sorry, ale znam wielu doskonałych ludzi zajmujących się tymi sprawami i żadnemu nie przychodzi do głowy podwoić, czy potroic swoje wynagrodzenie.. To tak gwoli przyzwoitości.,.
          • kozica111 Re: Pani Maria Bigoszewska 28.02.05, 15:26
            Hmmm, poprostu chyba chwyt psychologiczny, na który sie tez nabrałam,
            rozumując, że skoro Pani Maria bierze dużo - czyli jest "bardziej" wiarygodna :)
            • perfectum Re: Pani Maria Bigoszewska 28.02.05, 16:00
              kozica111 napisała:

> Hmmm, poprostu chyba chwyt psychologiczny, na który sie tez nabrałam,
              > rozumując, że skoro Pani Maria bierze dużo - czyli jest "bardziej" wiarygodna :
              > )

Dokładnie... Wystarczy zobaczyć 0-700....
          • mike_m Re: Pani Maria Bigoszewska 28.02.05, 15:59
            tak z ciekawości, skąd jesteś? mozesz podać jakiś kontakt do siebie?
            • perfectum Re: Pani Maria Bigoszewska 28.02.05, 16:02
              mike_m napisał:

> tak z ciekawości, skąd jesteś? mozesz podać jakiś kontakt do siebie?

To do mnie? Jesli tak to wawa..
              • Gość: mike_m Re: Pani Maria Bigoszewska IP: *.lodz.msk.pl / *.devs.futuro.pl 28.02.05, 16:16
                a coś wiecej, jakiś mumer gg, ewentulanie tel na maila oczywiscie
                mike_m@gazeta.pl
    • zlosnica100 Re: Pani Maria Bigoszewska 03.03.05, 08:30
      Jakoś tu mało konkretów , wszyscy tu proszą albo o telefon, albo piszą (kilka
      osób), że byli i że to dobra wrózka i niby cos sie sprawdziło, tylko czemu nie
      dadzą choc ogólnych przykładów, co , kiedy i jak dokładnie.Z tego co zauważyłam
      p.Maria daje dość ogólne przepowiednie, ale może ktoś ma jakiś spektakularny
      przykład ;)
      • kin_21 Re: Pani Maria Bigoszewska 04.03.05, 17:30
        bYLAM U STARSZEJ KOBIETY KTÓRA WRÓŻYŁA ZE ZWYKŁYCH KART I WSZYSTKO SIĘ SPEŁNIŁO
        W DODATKU CAŁĄ ROZMOWĘ(WRÓZENIE) MAM NAGRANĄ NA KASECIE MANETOFONOWE. BIERZE
        TYLKO 20 ZŁ. MIESZKA W KRAKOWIE ALE NIESTETY NIE PAMIĘTAM JUŻ JEJ
        NAZWISKA.POZDRWAIAM
        • zlosnica100 Re: Pani Maria Bigoszewska 10.03.05, 09:21
          A cos wiecej? wszyscy tak jakos malo konkretnie piszą.
          • zlosnica100 Re: Pani Maria Bigoszewska 24.03.05, 14:45
            Oj to chyba jakas lipa, taka cisza, brak komentarzy zadowolonych....
        • monia7777 Re: Pani Maria Bigoszewska 07.04.05, 12:42
          kin_21 napisała:

> bYLAM U STARSZEJ KOBIETY KTÓRA WRÓŻYŁA ZE ZWYKŁYCH KART I WSZYSTKO SIĘ
          SPEŁNIŁO
          >
          > W DODATKU CAŁĄ ROZMOWĘ(WRÓZENIE) MAM NAGRANĄ NA KASECIE MANETOFONOWE. BIERZE
          > TYLKO 20 ZŁ. MIESZKA W KRAKOWIE ALE NIESTETY NIE PAMIĘTAM JUŻ JEJ
          > NAZWISKA.POZDRWAIAM
          A pamietasz moze adres, jesli tak to prosze o przesłanie na
          mail:monia777@gazeta.pl
          • Gość: irishpub Re: Pani Maria Bigoszewska IP: *.autocom.pl 12.04.05, 17:29
            Ja tez poprosze o namiary do tej pani. cmokusiaaa@o2.pl
            • moniaweg PROSZE O KONTAKT Z PANIA MARIA BIGOSZEWSKA 14.04.05, 22:01
              Jesli ktos z Was ma juz nr tel i adres do Pani Marii, bardzo prosze przeslijcie
              mi go rowniez moniaweg@o2.pl

Pozdrawiam
              • moniaweg Do Joasi28 14.04.05, 22:12
                Joasiu28 odezwij sie do mnie na priva moniaweg@o2.pl
                Bardzo zalezy mi na kontakcie z Toba.
                Pozdrawiam
        • delphinee kin_21 14.04.05, 23:16
          kin_21 04.03.2005 17:30

bYLAM U STARSZEJ KOBIETY KTÓRA WRÓŻYŁA ZE ZWYKŁYCH KART I WSZYSTKO SIĘ SPEŁNIŁO
          W DODATKU CAŁĄ ROZMOWĘ(WRÓZENIE) MAM NAGRANĄ NA KASECIE MANETOFONOWE. BIERZE
          TYLKO 20 ZŁ. MIESZKA W KRAKOWIE ALE NIESTETY NIE PAMIĘTAM JUŻ JEJ
          NAZWISKA.POZDRWAIAM

Witam
          Bardzo proszę aby na przyszłość nie pisać WIELKIMI literami, w internecie oznacza to krzyk, poza tym cięzko czyta się taką wypowiedź.
          Następnym razem będzie usunięte.
          Pozdrawiam
          p/w
    • carmen2 Re: Pani Maria Bigoszewska 15.04.05, 01:18
      Rzeczywiście bardzo miła i życzliwa osoba. Natomiast jej sposób wróżenia
      przypomina mi trochę automat - wrzuć monetę - pytanie, odpowiedź, itd. Porady,
      jakie zamieszcza w Gwiazdy Mówią to bestsellery w porównaniu z osobistą poradą.
      Miałam okazję kilkakrotnie skorzystać z porady tej Pani. Nie jest łatwo się do
      niej dostać. Nie spodziewajcie się za wiele. Cena to nie wszystko. Szukajcie
      człowieka, osoby, a nie tylko mechanizmu do stawiania i odczytywania tarota.
      Jest wiele osób, które służą pomocą i nie jest tak trudno się do nich dostać,
      jak do pani Marii.
      Ja znalazlam pomoc i jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu. Ale nie pomogę Ci
      w sprawie Pani Marii. Zapomnij. carmen2@gazeta.pl
      • sm03 Re: Pani Maria Bigoszewska 15.04.05, 07:21
        Jak widac całe zycie opierasz na poradach wróżbitów... ;-)
        Najpierw p. Maria a teraz Astrolinia?
        Masz od tego jakąś prowizję????

• carmen2 Re: Pani Maria Bigoszewska 15.04.05, 18:43
          Skąd wiesz, że opieram swoje życie na poradach wróżek? Wyciągasz pochopne
          wnioski. Gdybym zastosowała się do porad np. Pani Marii, to nieszczególnie by
          ono wyglądało.
          Z Astrolinii nie mam prowizji. Słyszałam o nich dobrze, to polecam. A może to
          forum nie jest o wróżbiarstwie?
          • delphinee Re: Pani Maria Bigoszewska 16.04.05, 14:39
            "sm03" i "carmen2" - czy warto o takie coś kruszyć kopie?
            Pozdrawiam serdecznie
            p/w
    • zolma1 Re: Pani Maria Bigoszewska 10.05.05, 20:46
      Witam,
      mam nadzieje że ktoś tu zagląda kto zan adres lub telefon do Pani
      Marii.Baaaaaardzo bym prosiła na zolma1@gazeta.pl
      • mimi_3 Re: Pani Maria Bigoszewska 05.09.05, 23:56
        Od kilku miesiecy poszukuje kontaktu do Pani Marii.
        Raz juz u niej bylam, jednak teraz potrzebuje pilnie pomocy w innej sprawie.
        Prosze,pomozcie!!!!!

mimi_3@gazeta.pl
    • agrentowy4321 Re: Pani Maria Bigoszewska 08.03.23, 21:34
      Myśle, że to ciekawe.
    • irona.sonata Re: Pani Maria Bigoszewska 29.04.23, 11:17
      O Boże

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka