unabella 06.05.14, 18:33 Dzień dobry, czy ktoś słyszał o szeptunce z Warszawy? Był u niej? Jakieś opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angorchb Re: szeptunka z Warszawy 09.05.14, 19:44 jest jedna przyjezdna szeptucha Pani Olga ale to nie ten klimat. Jest zdenerwowana, nieprzyjemna, pewnie przez konieczność mieszkania w mieście, a nie drewnianym domku na podlasiu. prawdzie Szeptuchy są niedaleko na podlasiu. W Tyniewiczach Pan Jan cudowny człowiek, w Orli, w Hajnówce, Grabowcu, Rutce i jeszcze kilku wsiach. Modlą się lub wróżą widzą przyszłość, leczą często ziołami, odczyniają uroki. Odpowiedz Link Zgłoś
unabella Re: szeptunka z Warszawy 22.05.14, 10:05 :) widzę, że ktoś wreszcie mi odpowiedział. Dziękuję. Kogo nie polecasz? I - jeśli możesz powiedzieć - dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
ludmisia234 Re: szeptunka z Warszawy 01.06.14, 16:18 ostatnio wróżyła mi sara i jestem zadowolona, dużo się sprawdziło , ponadto także wiele wskazówek na przyszłość od niej otrzymałam, podaję Ci do niej kontakt : kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś