Dodaj do ulubionych

TEKLA wróciła

31.08.14, 13:16
Zaniepokojona nowym zagrożeniem, które zwie się TELEGONIA, postanowiłam pomóc tym, którzy chcą wyrwać się z jej okowów!
Oferuję RYTUAŁ znoszący odcisk energetyczny "pierwszego razu"!
Chętni muszą, jak zwykle, poprosić WIERSZYKIEM, krótszym, dłuższym, jak wena im pozwoli /pamiętacie poprzednie poezje?/.
Tylko poważne prośby!
Obserwuj wątek
    • angle313 Re: TEKLA wróciła 31.08.14, 20:44
      powrót prawdziwej tekli by mnie cieszył, mimo iż telegonii się nie boję
      • jatekla Re: ja prawdziwa :-( 31.08.14, 21:15
        tylko straciłam poprzedni nick, bom zapomniała hasła :-(
        Naprawdę byś się cieszyła? Myslałam, że juz nikt mnie nie pamięta, tak dawno to było!
        • angle313 Re: ja prawdziwa :-( 31.08.14, 22:27
          telegonia jest czy nie, każdy rady dobrej wróżki chce ;)

teklo jeśli można o wróżbę prosić, co w uczuciach i finansach mnie czeka?
          pozdrawiam serdecznie /i pamiętam/,
          anna
          • angle313 Re: ja prawdziwa :-( 31.08.14, 22:36
            i kiedy sprawność odzyskam?
            • jatekla Re: do angle313 01.09.14, 17:36
              Pytań ciut dużo, ja raczej na pojedyncze zapytania udzielać się będę, ok?

Zaczynamy! Z przymrużeniem oka, rzecz jasna ;-)
              Organizm silny fizycznie, w miarę zadbany, ktos w tym jeszcze fachowo wspomaga. 9 tygodni lub 9 miesięcy potrzebujesz. Runę URUZ noś przy sobie, zielonym kolorem narysowaną.
              Uczucia Angle...
              Hmm...Karta Wdowy przy tobie; pogrzebane uczucie. Lecz potem karta miłosci nowej, szczęśliwej, radosnej, jak z romansu jakiegoś. Musisz to stare pożegnac, pochowac, spróbować od nowa.
              Na finanse runa jedna - ANSUZ, czyli mądra mowa. Poprawa finansów przez umiejętność mądrej komunikacji, przekonywania.

Pierwsze koty za płoty, sorki..
              • angle313 Re: do angle313 01.09.14, 20:38
                dziękuję, bardzo dziękuję,
                niech Ci się teklo jak najlepiej darzy :)

• pokreconaona Re: TEKLA wróciła 31.08.14, 21:49
      Tekla ostatnio karty stawiała, potrzebującym dobre rady dawała. Na telegonie dla mnie za późno juz wszakże ale ma dobra radę Tekli chętna jestem a jakże! ;)
      • jatekla Re: TEKLA wróciła 01.09.14, 07:58
        Wzruszona jestem Waszą pamięcią. I podziwiam talenta rymowane ;-)
        Po południu wpadnę, karty rozłożę, sorki, teraz inne obowiązki wzywają :-(
        • pokreconaona Re: TEKLA wróciła 01.09.14, 10:52
          Czekac będę zatem na Ciebie, bo rozgonisz chmury na moim niebie. Do Niemiec chce jechać, załatwić sprawę lecz czy sobie poradzę? Załatwiać będę z dwoma panami jeden jest młody a drugi stary. Jeden z nich to fałszywy lis. I nie wiem który to a nie chce wpaść w błoto ;). Zatem juz teraz bardzo Ci dziękuje ;) dzieki Tobie me serce sie raduje ;)
          • jatekla Re: do pokreconej 01.09.14, 17:47
            Oj, ty nie pokręcona, ty prosta bardzo! Karta Mocy ciebie reprezentuje! Ty silna, konkretna, mało podatna na manipulacje!
            Jarzębino czerwona, niezdecydowanej radz!
            Uuu, każdy z nich cos chcieć będzie. Młody bardziej pomóc chce, choc mniej może. Ten drugi zastanawia sie jeszcze, waha. Lecz fałszywego lisa nie widzę, ale i tak nie do końca zadowolona będziesz z ich protekcji, zdenerwujesz się!
            Pracę mieć będziesz i poradzisz sobie, bo teraz dla ciebie dobry czas na zmiany.
            Podpowiedz: wybierz to, co nowe, w czym początkująca jesteś.
            A w podjęciu decyzji runa DAGAZ ci pomoże! Powodzenia!
            • pokreconaona Re: do pokreconej 01.09.14, 19:19
              Teklo cudowna, Teklo kochana uśmiech mi dzisiaj dajesz od rana ;) nie chce tam otrzymać pracy raczej innych oczekuje kołaczy... Ale jak wyszło to trzymam sie tego... Czegoś chcieć beda? Ciekawe czego ;)
              Chętnie bym prawdę o Tobie poznała, moze gdzie indziej bym napisała? Z radością dukacik bym jakiś wpłaciła, zdradzisz mi kontakt? Teklo ma miła?
              • jatekla Re: do pokreconej 01.09.14, 19:20
                Dukacików nie biorę, ale pocztę mam, na pogaduszki ;-)
                • pokreconaona Re: do pokreconej 01.09.14, 19:32
                  Z innego maila Ci napisałam, tu dostać do poczty sie nie umiałam ;(
      • amaranta44 Proszę o wróżbę ;-) 01.09.14, 10:07
        Teklo,bardzo ciebie proszę,bo źle tą niepewność znoszę..
        Panów jest dwóch.którego wybrać mów?

A tak na prawdę jakie panowie -Pan P i Pan Z -mają związane ze mną zamiary?
        Pozdrawiam.A
        • lismanora Re: Proszę o wróżbę ;-) 01.09.14, 16:29
          Witam Teklo wróżko miła:)Proszę żebyś mi karty postawiła.Daj mi radę,prawdę napisz.Życie moje tym wzbogacisz.Co też życie dla mnie niesie,z czym się liczyć ,na co patrzeć?Co dobije mnie?Co wzmocni?Za Twą pomoc podziękuję i Twe rączki już całuję:)
          • jatekla Re: Lismanora 01.09.14, 18:24
            Lisiczka prawdziwa z ciebie ;-) Tyle pytań podchwytliwych! Ale spróbuję!
            Hmm, skąd tyle smutku w tobie?? Pesymizmu i przekonania, że nic od ciebie nie zalezy?!
            Fakt, jestes ostrożna, nieufna, ale było, minęło. Uwolnisz się, jak gąsiennica w motyla się zmienisz.
            Jedyne ostrzeżenie to uważaj na finanse, kontroluj wydatki, bo może cos wyskoczyć niespodziewanego, coś zapomnianego.
            W uczuciach zastój, ale taki dla odpoczynku, nabrania dystansu, samotność nie jest ci pisana.
            Co dobije, co wzmocni...Hmmm ...
            Dobije ktoś swoja agresywnością, chęcią kontrolowania.
            A wzmacniac powinna mysl,że pokonasz trudności, choć one trochę jak góra napierają, ale są do rozwiązania. prawda wyjdzie na jaw, z korzyścia dla ciebie.

• jatekla Re: amaranta44 01.09.14, 18:08
          to przy tobie jarzębina pomocna być powinna ;-)

Pan P.
          Miłosci chce! Fizycznie podziwia cię! Ale tak bychciał, by los mu pomóc zechciał! Jakoś tak tak niemrawo działa i chce, bardziej na kochanka, niz na partnera nadaje się.
          Pan Z
          Coś ukrywa, nie do końca jest szczery, choc bez zarzutu jego zamiary i maniery!

Noś dwie runy czerwone /BERKANO i GEBO/ przy sobie, by pomogły pozytywnie tobie! By rady dobrej udzielały i miłość dobrą dla ciebie wybrały ;-)
    • fransua0522 Re: TEKLA wróciła 01.09.14, 16:47
      Nie wiem Teklo o co tu chodzi ale ponoć jest dobrze jak coś się spłodzi,nie wiem też czy mówisz poważnie ale piszę się na twoją jażnię,jeżeli chcesz coś ze mną zrobić to możesz połączyć moją i Jej jażnię i wszystko na ten temat, pozdrawiam Cię bardzo serdecznie.
      • jatekla Re: Fransua 01.09.14, 18:34
        sorki, ja dzis mało kumata, możesz bardziej przyblizyc, uscislić?
        • jatekla Re: Fransua 01.09.14, 18:51
          Mam wrażenie, że uczucia pragniesz od osoby, która nie dla ciebie jest przeznaczona. Jakbyś był uzależniony, zaczarowany, ale nic z tego nie będzie, wy nie dla siebie, inne wasze drogi.
          • lismanora Re: lismanora 01.09.14, 19:12
            Dziękuję:)Teklo miła, dobra czy gdzie indziej spotkać bym Cię mogła?Z przyczyn bardzo osobistych nie mogę pisać tak przy wszystkich:)Pozdrawiam serdecznie:)
            • jatekla Re: lismanora 01.09.14, 19:14
              pocztę mam ;-)
    • milka8207 Re: TEKLA wróciła 01.09.14, 21:20
      Witam Telko moja droga w rymowanki niezbyt dobra jest ma głowa. Pragne poznać rąbka przyszłości czy zaznam jeszcze w tym roku troszke miłości?
      • jatekla Re: chciałam przeprosić 02.09.14, 21:05
        ale mam zablokowana pocztę, nie wiem dlaczego :-(
        moze jutro będzie ok
        • maja.1987 Re: chciałam przeprosić 02.09.14, 22:45
          Witaj teklo miła ja bym chętnie o wróżbe poprosiła.
          Serce me złamane było ale chyba powoli do kupy sie skleilo. Z mężczyzna chyba nie przeznaczonym mi byłam i sie dosyć sparzylam. Kiedy uczucia wygasną do niego bym wiedziec chciała bo juz przez drania zbyt wiele wycierpiałam. Ale najbardziej wiedziec bym chciała kiedy poznam pana z ktorym przyszlosc jest mi pisana :) (czyli tego przeznaczonego)

Na te dwa pytania jesli moge chciałabym poznac odpowiedz :)
          Pozdrawiam :)
          • jatekla Re: Maja 1987 03.09.14, 06:55
            Ech, faceci...

On chyba do innej się zwrócił, ty rzeczywiście cierpisz, trwasz w 5 Pucharów, to karta żałoby, smutku za czymś, co juz odeszło w przeszłość. Ale żałoba to też czas przemysleń, rozliczeń i kiedyś się skończy! Daj sobie 3-4 miesiące, nic na siłę, by potem nie wybuchło, niedostatecznie zagaszone!
            Dobrze by było zrobic rytuał odcięcia, tzn. sama możesz to zrobić ;-)
            A kiedy ten jedyny, wybrany?
            Gdy pożegnasz przeszłość, powtórzyło się znowu. Wtedy szybko ktoś pojawi sie w twym zyciu. Ale to chyba romans gorący będzie, mówiąc taktownie ;-), nie szkodzący żadnej ze stron.
            Przy tym jedynym, przeznaczonym Koło Fortuny stanęło, czyli..to los was połączy, nie przeoczycie sie na pewno! Kiedy? Hmm, chyba jesień roku przyszłego, moze troche pózniej. Lecz na pewno spotkasz, samotność nie jest ci pisana, Maja!
            • maja.1987 Re: Maja 1987 03.09.14, 18:07
              Dziekuje Ci za poświęcony czas Teklo kochana! :)
              Serce swoje lecze juz 6 miesięcy ale powoli jest chyba coraz lepiej (mam nadzieje)
              A no ten pan poszedł do innej... Oby tylko mu sie o mnie nie przypomniało jak on stanie sie dla mnie obojętny... Mimo ze jeszcze dostatecznie nie doszłam do siebie to tego pana mimo to juz nie chce w swoim zyciu. Juz nie.
              Pozwolę by to uczucie samo wygasło, tak jak powiedzialas nic na sile :)
              Czyli jeszcze jakis rok przyszło mu czekac na tego jedynego :) cudownie wiedziec :) rok poczekam :) w tym czasie zajmę sie soba :) dodała mi pozytywnej energi ta wiadomosc :) cieszę sie ogromnie ze ten ktos gdzies tam jest i ze sie nie przeoczymy! :)

Teklo czy mogłabys mi powiedziec w jaki sposob zrobic to odcięcie? Bardzo chce sie pożegnać z przeszłością i sie od niej odciąć. Kilka miesięcy temu jeszcze chciałam by przeszłość wróciła, teraz chce sie juz tylko od niej uwolnic.
              Dziekuje dziekuje dziekuje! :)
      • jatekla Re: milka8207 03.09.14, 06:35
        Miłość...wszyscy jej szukamy, wszyscy pragniemy, a ona umyka, ukrywa sie, grymaśna okrutnie...

Karty na przeszłość u Ciebie paskudne, a na przyszłość cudne ;-) Poważnie!
        Za tobą czas złudzeń, nieszczerości, niedomówień. Zostaw to, zapomnij, odwróć sie plecami!
        Przed tobą As Kielichów, czyli nowe uczucie! Czy to będzie na zawsze? Nie wiem, pokazują karty , że parą będziecie, zakochani i szczęśliwi.
        Czy w tym roku? Chyba nie, ale na wiosnę na pewno!
        Przywołaj miłość rytuałem z tymiankiem ;-) Jak będziesz chciała wiedzieć -jak, to napisz, podam. Tutaj napisz, bo pocztę mi zablokowano :-(
        Jak i nick mi zablokują - pisac przestanę, sorki...
        • pokreconaona Re: milka8207 03.09.14, 09:30
          Straszne wieści slesz od rana jak zatem Cię znajdę Teklo kochana?
          • jatekla tekla pocztę zmieniła ;-) 03.09.14, 15:01
            teraz to będzie
            jatekla@interia.pl, pokreconaona ;-)

mam nadzieję,że TA będzie działać :-(
            • pokreconaona Re: tekla pocztę zmieniła ;-) 03.09.14, 15:12
              Juz zatem pisze do Ciebie ;)
        • milka8207 Re: milka8207 03.09.14, 15:41
          Telko karty postawiłaś i dobrej rady udzieliłaś.
          Zatem serdecznie dziekuje a rytuał chętnie wypróbuje.
    • dorotadel Re: TEKLA wróciła 04.09.14, 14:01
      Teklo droga,
      chcąc zakończyć małżeńskie udręki,
      do sądu pismo zaniosłam w wolnym pędzie.
      Lecz w sercu mym jak kamień tkwią straszne lęki:
      czy przyszły eks mocno i długo walczyć będzie?
      Co to będzie, co to będzie?
      Dorota
      • jatekla do Dorotadel 04.09.14, 20:06
        Oj, poważny krok, trudna decyzja!
        Walczyć długo nie będzie, ale zamieszać to zamiesza. On sprytny, zna chwyty niezbyt miłe, lubi podręczyc dla samej zasady.
        Wygrasz, choc na cieszenie sie z tej wygranej sił za bardzo nie będziesz miała, bo wiele poświęcisz: emocji, nerwów, czasu...
        Wygrasz, choc po trudnej bitwie i PRAWIE zadowolona będziesz, choc jakas nutka goryczy sie pojawia.
        Wygrasz, nie rezygnuj! Decyzja podjęta i dla ciebie, mimo wszystko, korzystna.

A na rozprawy miej przy sobie cos czerwonego /apaszka itp./, to dodaje siły.
        A runa RAIDO, KENAZ I WUNJO energii ci dodadzą!
        Powodzenia!
        • dorotadel Re: do Dorotadel 05.09.14, 10:12
          Za Twe serce z dobrocią wielką,
          zgłaszam się z ogromna podzięką.
          Jeszcze tylko wątpliwość mała....
          czy po tym wszystkim żyć z czego będę miała.
          (znaczy się, podział majatku męża-chytrusa mnie czeka, a żle to widzę, oj, żle).
          Dorota
    • tulipan-93 Re: TEKLA wróciła 05.09.14, 13:39
      Witaj Teklo :)
      Zapytac bym chciała w jakim zawodzie bys mnie w przyszlosci widziała :) przy biurku chętnie bym siebie widziała dlatego co przyszlosc przyniesie jestem ciekawa
      A i o pana przeznaczonego zapytam jesli jeszcze moge :) bom ciekawa kiedy los nasze drogi połączyć zechce czyli kiedy sie spotkamy no i jak to wszytsko bedzie? :) jesli bys okoliczności poznania widziała to bym jeszcze nieśmiało chętniej posłuchała :)
      • jatekla do TUlipanki 07.09.14, 21:15
        Przy biurku, powiadasz...
        Lecz nie przy liczeniu pieniędzy!
        Dobra jestes w doradzaniu, nauczaniu, słuchaniu, może w tę stronę się zwróć?
        Niezle też sobie radzisz w sytuacjach kryzysowych, trudnych.

A co do pana przeznaczonego...
        Jesienny to będzie pan. I z racji wyglądu, i czasu spotkania. Spotkany w trakcie spraw załatwiania /może w urzędzie, banku, szkole itp./
        • tulipan-93 Re: do TUlipanki 07.09.14, 21:35
          Dziekuje ci Teklo droga :)
          Jesienny mówisz :) a czy jesli moge jeszcze czy to juz jesień roku tego czy dopiero przyszłego? :) załatwianie spraw brzmi dosyć ciekawie :) ciekawe czy ci jesieni panowie przystojni :)
          Hmm przy doradzaniu, słuchaniu... Cos pomyśle ale nie wiem jaki mogłby to byc kierunek :/ czyli jesli moge dopytac przy biurku mnie nie widziałaś? :/
          Hehe odradzilas te pieniądze wiec nie bede sie do nich pchała :)
          Dziekuje ci Teklo :)
          • jatekla Re: do TUlipanki 07.09.14, 22:18
            Oj, chyba dopiero to przyszła jesień będzie, sorki, ale mogę się pomylic ;-) nie ma wszak wróżek nieomylnych!
            Bardzo przystojni jesienni panowie! O włosach rudawych lub brązowych, o oczach barwy miodu! Choc z charakteru lekko...flegmatyczni, zamysleni, niespieszni.
            Przy biurku jak najbardziej! Jako osoba doradzająca innym, pomagająca, załatwiająca sprawy innych! Tylko finansów unikaj!
            :-)
            • tulipan-93 Re: do TUlipanki 07.09.14, 22:31
              Dziekuje ci kochana Teklo!!! :) dodałas mi energii :)
              Poczekam na tego pana :) fajnie by było gdyby był przystojny:) badz co badz wyglad jest ważny partner musi nam sie podobać :)
              Oo jak to dobrze ze przy biurku :) moge troche odetchnąć z ulga :) Hmm moze to beda ubezpieczenia :)
    • chantalee Re: TEKLA wróciła 05.09.14, 14:04
      Ja również przyszłość bym swoją chcieć znała? Czy serce me krwawic przestanie i jeszcze kogośc pokocha?
      • jatekla Chantalee 07.09.14, 21:27
        Odwrócił się. Niewart łez i rozpaczy twojej!
        Przy Tobie karta Śmierć. Nie przerażaj się jednak, bo to karta transformacji! niech to, co było, umrze! Czas na nowe. I to 'nowe" jest przy Tobie.
        Poznasz kogoś uczuciowego, kto pokocha Ciebie i zalety Twe doceni.
        Lecz poczekasz trochę, przynajmniej rok. Na jakimś świętowaniu sie poznacie, pomału to sie będzie toczyc, ale skończy sie dobrze :-) radością i weselem.
        • chantalee Re: Chantalee 08.09.14, 23:48
          Dziekuje za wrozbe.
          A co to znaczy odwrócił się?
    • chantalee Re: TEKLA wróciła 05.09.14, 14:09
      Ps. bardzo proszę o podanie rytuałów o których pisano wcześniej?
    • czaaarnooka Re: TEKLA wróciła 07.09.14, 19:12
      Teklo wrózbitko wspaniała ;-) do rymów nie mam głowy ale chcialabym jednak znac jakie będą moje życiowe drogii;-)
      Kiedy ja panna Joanna wyjdę za mąż;-) i czy to będzie z chłopakiem z ktorym spotykam się czy z kims innym?
      Panna Joanna zostawiła go ;-) bo miala dość jego humorów;-) wiec chcialaby wiedziec czy to on bedzie jej lubym czy inny?;-)
      Będę bardzo wdzięczna za wróżbę:-)
      • miche-line Re: TEKLA wróciła 07.09.14, 19:52
        Teklo miła , Teklo droga ;-) prosze Ciebie ja nieboga o wróżbę na uczucia pewnego Pana w którym jestem zakochana , co on myśli co on czuje czy przede mną nie spiskuje ?ma na imie Piotr i boję się że to może uroczy łotr ;-))))
        • jatekla Czy Piotr to łotr? 07.09.14, 20:54
          Pan Piotr niesmiałą ma nadzieję i liczy na znajomość z Tobą. Spisków nie widzę, choc charakter Piotr ma troche trudny: uparty on i uważa, że on ma rację, przeważnie;-)
          Podobasz mu się. I szansę macie na fajny związek. i od razu uprzedzam następne pytanie. Nie, nie wiem, czy to ten jeden, jedyny, ale...to szansa na dłuższy związek i całkiem sympatyczny.
          • black.kiara Re: Czy Piotr to łotr? 08.09.14, 21:49
            Kochana Teklo dziękuje Ci serdecznie i z całego serca , wysyłam snop pozytywnej energii w kierunku Twojej uczynnej osóbki )))
      • jatekla do Joanny 07.09.14, 21:06
        Oj, ten odrzucony-porzucony o wiele nieprzespanych nocy Ciebie przyprawił! Choc on jednak kocha, ale...za bardzo chwiejny emocjonalnie. Dobrze to okresliłaś, ze ma humory ;-)
        To koniec, choć duży żal i smutek. I on przepraszać będzie, powrotu do tego, co było, będzie chciał.
        Lecz Tobie inny pisany.
        Starszy będzie trochę od ciebie, poznany poprzez pracę. Może już w 2 kwartale przyszłego roku..
        Ślub widze do dwóch lat najpózniej.
        • czaaarnooka Re: do Joanny 07.09.14, 21:20
          Dziękuję za wróżbę Teklo wspaniała;-)
          Radzisz nie wybierać tego Pana?:-)
          Pan ma humory ;-) a teraz jego sytuacja jest niewesoła:(
          • jatekla Re: do Joanny 07.09.14, 21:30
            Odpuścić sobie tego pana , szczerze radzę! Choc on by chciał przebaczenia i powrotu do przeszlości! Za dużo przy nim smutku dla Ciebie, strapienia różnego :-(
            Inny ci pisany! I już!
            • czaaarnooka Re: do Joanny 07.09.14, 21:42
              Dziękuję:-)boję się właśnie, że może jeszcze bardziej mnie skrzywdzić ...
              Na pewno odezwę się:-) i napiszę za pół roku co u mnie;-)
              Dobrej nocy Teklo wspaniała;-)
    • milka8207 Re: TEKLA wróciła 07.09.14, 21:48
      Witam Teklo droga
      mam brata nieśmiałego lecz wspaniałego on coś szczęścia w życiu niema może byś na niego karty rozłożyła.
      Pracy nie ma myśli o biznesie czy mu sie powiedzie..
      moze mnie zaskoczy i rodzine powiekszy oj ciocią chętnie bym została czy jest szansa choć niewielka bym marzenia takiego doczekała..
      • gosia44114 Re: TEKLA wróciła 07.09.14, 22:17
        Witaj Teklo :)
        Ich dwóch... ja jedna, dylematy wielkie...kogóż wybrać? Twe karty jak zawsze poradzą na problemy wszelkie...
        Starszy, czy młodszy...oto jest pytanie...
        Gosia :)
        • jatekla oj, Gosia 07.09.14, 22:38
          dylemat poważny, az strach radzić :-(
          Jarzębino czerwona...
          Ten starszy trochę nieufny, ale na podobnych falach nadajecie.
          Młodszy bardziej uparty, krytykowac lubi, choć intencje jego szczere.
          Cóz tu robić?
          Z tym pierwszym spokojniej, bardziej uczuciowo.
          Z tym drugim bardziej ogniście, ale i sprzeczek sporo.
          Sama wybrać musisz, zdecydować, co bardziej pociąga: spokój, czy ogień ;-)
          • gosia44114 Re: oj, Gosia 07.09.14, 22:41
            Teklo kochana..a będzie chleb z tej mąki ( męki)? uczucia wszak ważne , który czuje coś?więcej czy cieplej? :/
            • jatekla Re: oj, Gosia 07.09.14, 22:46
              Będzie, będzie.
              Więcej czuje ten drugi, młodszy. Lecz ten pierwszy bardziej konkretnie chce.
              • gosia44114 Re: oj, Gosia 07.09.14, 22:49
                w samo sendo trafiłaś Tekluniu :) starszy zbyt konkretny i tym mnie zniechęcił :(((...ja nie pierwsza lepsza..., młodszy sie czai,maskuje , nie potrafię odczytac jego intencji...on we firmie najwazniejszy...
      • jatekla dla Nieśmiałego 07.09.14, 22:31
        Jeśli ten biznes to Jego marzenie, a nie przymus /bo cos trzeba zrobic/, to tak, jak najbardziej! Bo tu serce jest potrzebne i pasja, wtedy wypali, jak najbardziej!
        Karta 6 Buław przy nim, to karta zwycięzcy, kogoś, kto zdobył to, o czym marzył. Zdobył to po walce, czyli własnym wysiłkiem, los niekoniecznie dopomógł, choc kłód pod nogi tez nie rzucał.
        Wskazane przezorne działanie, ale to rada, nie ostrzeżenie przed kimś fałszywym.

Co do potomka...
        Hmm, sa jakies przeszkody, kłopoty, ale syn na pewno na świecie się pojawi!
    • thomasren Re: TEKLA wróciła 08.09.14, 18:43
      Teklo ma miła żona renata mi chyba rogi przyprawiła. Sprawdź czy w tym małżeństwie szczęśliwi bedziemy tomek i renata czy sie rozwiedziemy
      • jatekla Re: Tomek... 08.09.14, 20:46
        a nie lepiej z zoną spokojnie i otwarcie porozmawiać?
        W kartach waszych oddalenie obojga, jakby i jedno, i drugie pomału rezygnowało z tego związku. Chęci nie widzę do naprawy. To nie wyrzut, to tylko takie przesłanie kart.
        Związek chyba ku końcu zmierza, tak bywa, po prostu.
    • iza_p79 Re: TEKLA wróciła 09.09.14, 09:52
      Teklo droga, jeśli możesz powiedz, czy ułożę sobie życie, czy też dalej płakać będę skrycie? Czy w końcu zapomnę o Nim, by cieszyć się szczęściem swoim?
    • maja.1987 Re: TEKLA wróciła 09.09.14, 19:02
      Teklo droga cos spokoju mi jeszcze nie daje :/ dlatego pisze tu jeszcze by wątpliwości rozwiać nareszcie. Pana poznałam w miejscu pracy mojej i jego, pan zainteresowany sie mna wydaje ale czy reagować mi na to przystaje? Zapytac sie chciałam o znajomosci tej rozwiniecie jak to miedzy nami bedzie? bo z tego co pamięc mi przypomina romans mi Teklo wywrozylas dlatego zapytac chciałam czy tego pana moze na mysli miałaś?
      Teklo kochana dodac bym chciała jednym słowem tylko jeszcze czy pan moj były pojawi sie na mojej drodze życiowej jeszcze? A moze spokoj z nim juz mam i tego pana juz na swojej drodze nie spotkam?

Pozdrawiam Cie Teklo
    • solleone Re: TEKLA wróciła 10.09.14, 07:06
      Teklo miła.cudnie żeś wróciła!

Dylemat mój nie wielki,lecz i tu mam rozterki.
      Urlop mam spędzić z przyjaciółką moją,
      Czy będziemy dla siebie planowaną ostoją?
      Czy się zgramy i dogadamy,pomimo różnic
      jakie w sobie posiadamy? :-)

• jatekla Re: Solleone 10.09.14, 14:18
        tyś chyba błąd wielki zrobiła, decydując się na tak odwazny krok!
        Różnic tak wiele :-(
        Ona pedantka, ty bałaganiara.
        Ona flegmatyczna, ty żywiołowa.
        Ona przemądrzała, ty z kompleksami.
        To będzie koszmar!
        Hmm, SŁOŃCE jako wynik? Coś te karty oszukują!
        8 MONET ? Że niby ta przyjazń trwać będzie?
        I GWIAZDA? Karta nadziei, marzeń?
        Chyba dziś dzień nie na karty, sorki...
        • szypka81 wrozba 20.09.14, 11:39
          witam Cie Teklo Kochana... Dawno tu nie zaglądałam ale jak zobaczyłam że Ty tu wrócilas to postanowilamnapisac ... nie umiem pisac wierszem a tym bardziej ze choroba mnie dopadla to i o rym ciezko ale w serduszku rozterki więc piszę...moj ukochany daleko ode mnie i nigdy nie powiedzial ze mnie kocha...a ja wciaz czekam na niego z nadzieja ze kiedys sie spelnia me marzenia o wspolnym zyciu ...czy karty cos mi dziś podpowiedzą co nas czeka, czy i On we mnie zakochany i pragniee tego samego? pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka