ania.kozina 06.11.24, 10:21 Proszę o opinie tylko osoby które już korzystały z usług tarocistów. I o konkretne potwierdzenia ich skuteczności. Jest ich tak dużo i tak skrajne opinie że trudno o decyzje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania.kozina Re: Polecani Tarociści online 06.11.24, 10:22 Proszę o sprawdzone opinie Odpowiedz Link Zgłoś
lipka1990 Re: Polecani Tarociści online 26.08.25, 23:47 Żadnych opinii nie dostaniesz, ponieważ jak się ma kogoś sprawdzonego to się nie podaje obcej osobie na forach. Nie ma osób ze 100% sprawdzalnością, co najwyżej są osoby ze 100% NIEsprawdzalnością. Odpowiedz Link Zgłoś
annarap Re: Polecani Tarociści online 06.11.24, 18:40 Nikt Ci nie poda, nie łódź się. Nikt nie poda ogólnie i nikt nie poda personalnie. Opinie sprawdzone to opinie, które przekazuje się zaufanej osobie w realnym życiu. Ktoś znajmy mówi znajomemu, a nie anonimowej osobie z forum. Jak ktoś ma kogoś sprawdzonego i sprawdzalnego to nie poda kontaktu obcej osobie na forum, nawet przez maila nie poda. Pisanie o kimś i polecanie to narażanie. Opinie w necie są różne, bo piszą te opinie osoby jak Ty. Bo uważają że komuś się sprawdziło i chwali to i Tobie musi. Tarot tak nie działa. Każdy ma swoją energię. Nie wiem czy jesteś tak naiwna czy temat jest założony żeby reklamować zaraz kogoś. A jeśli założyłaś temat w dobrej wierze, to Cię przestrzegam, że za niedługo zlecą się tu tacy, którym zależy na naganianiu klientów z forum . Jak ktoś ma klientów to ma co robić i nie ma czasu na pewno nie chce klienteli której nie zna. Wiele ezoteryków pracuje właśnie tak. Mają swoich klientów Ja właśnie dlatego jak nie podam Ci kontaktu, bo założyłaś temat na forum, i to świadczy o tym, że jesteś nieodpowiedzialna. Zakłądając, że podałabym Ci i kontakt do mojej sprawdzonej tarocistki u której spradza mi się niemalże 100% to moglabym zrobić tym krzydwę tej osobie. Jakby Tobie nie podpasowała to byś tą osobę obsmarowała pisząc o tym. Więc nie podam, nie ma takiej opcji nawet. Ja nie chcę narażać kogoś kto mi pomaga, tak online i online są bardzo dobre wróżące osoby, ale nie przyjmą kogoś takiego jak Ty. Na formach polecano jasno ale z 15 lat temu była na to moda. Przeważnie polecali ludzie z jakimi wrożki się nie chcą zadawać. Obecnie ezoterycy maja całkowicie wywalone na klientów z forów. Relatywnie trudno jest dostać się do bardzo dobrej tarocistki. I w sumie to dobrze, odsiewa nawiedzonych i nieodpowiedzialnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
rhhjjjjjjjjhfrtghhjjhhjjjj Re: Polecani Tarociści online 08.01.26, 01:04 Z czystym sumieniem mogę polecić Madame Amenę ✨ Bardzo ciepła osoba, konkretna i z dużą intuicją. Kontakt bez problemu przez wrozbyonlinepl Odpowiedz Link Zgłoś