Dodaj do ulubionych

ryba czy strzelec?

09.05.02, 14:05
Prosze o wyjasnienie nastepujacej kwestii:jakie mam czytać horoskopy czy dla
ryby, czy dla strzelca. Jestem rybą w astendencie strzelca. Pytam dlatego, iz
te dwa horoskopy tak bardzo sie róznia, ze nie wiem kim jestem.
Obserwuj wątek
    • iza.podlaska Re: ryba czy strzelec? 10.05.02, 14:47
      Witam,
      kiedy czyta się charakterystykę znaku, nalezy brać pod uwagę Słońce naszego horoskopu. Znak ascendentu
      wskazuje natomiast, jak postrzegaja nas inni ludzie - są to czesto zachowania sprzecznie z naszymi innymi
      cechami charakteru. Dlatego ludzie, ktorzy mają "gryzące się" Znaki ascendentu i Słońca odbierani sa przez
      innych jako osoby niespójne, zaskakujące, a nawet nieobliczalne. Nie wiadmo, czego sie po nich spodziewać.
      Ryba zazwyczaj jest płochliwa, zamyslona i odstająca od rzeczywistosci. Żadko przejmuje inicjatywe w grupie,
      poddaje sie woli innych. Strzelec odwrotnie - zawsze skory do przygód, ma wielu przyjaciół, jest wesoły i
      zawsze skory do żartów. A jak to połączyć? To już trudne zadanie pracy nad własnym charakterem.

Pozdrawiam serdecznie

Iza Podlaska
    • Gość: Miroslaw Re: ryba czy strzelec? IP: 24.103.79.* 11.05.02, 05:00
      ocean1 napisał(a):

> Prosze o wyjasnienie nastepujacej kwestii:jakie mam czytać horoskopy czy dla
      > ryby, czy dla strzelca. Jestem rybą w astendencie strzelca. Pytam dlatego, iz
      > te dwa horoskopy tak bardzo sie róznia, ze nie wiem kim jestem.

Wsztstko zalezy jakie horoskopy chcesz czytac.Ubawilo mnie to pytanie.Opowiem ci jedna
      historie.Kiedys
      jeszcze jak mieszkalem w Polsce mialem przyjaciolke ktora pracowala w redakcji.Odwiedzilem ja
      wieczorem,pytam co robisz,ona na to ze pisze horoskopy do gazety.Szef Baran..wiec zeby mu dokuczyc
      czy dopiec kilka uwag o traktowaniu pracownikow.Kolezanka miala corke powiedzmy Byka..uczennica
      wiec kilka zdan o zblizajacych sie egzaminach ..etc,zabawa redakcyjna.
      Zapewniam cie ze po dokladnym podaniu daty,godziny i miejsca urodzenia FACHOWIEC napisze ci
      horoskop uwzgledniajac dokladnie twoj ascendant i zareczam ci ze go bez trudu zrozumiesz..
      Miroslaw
      • Gość: ocean1 Re: ryba czy strzelec? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 10:11
        Mirosławie,
        dziekuję za wskazówki ;).Tak sie złozyło, ze tez pracuje w podobnej branzy jak
        Twoja kolezanka.Nie układam jednak horoskopów :))).Pytałam o zupelnie cos
        innego Panie Wróżki. I warto było-jestem ryba w astendencie skorpiona -chyba
        fatalne zestawienie ;)
        Pozdrwaiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka