Gość: an.na IP: *.swipnet.se 15.05.02, 20:45 Jedyne pytania ktöre mnie drecza to te o moja przyszlosc z"Nim".No i praca,czy znajde w koncu cos dla mnie?Jakie zycie przedemna?Przed nami?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mii.krogulska Re: JA TEZ PROSZE O WRÖZBE! 17.05.02, 00:17 Witam serdecznie, proponuję, aby postawiła Pani sobie tarota. Na stronach www.onet.pl jest specjalna internetowa talia, bardzo sensowna i dobrze zrobiona. Często wróżba pomaga odkryć prawdziwe przyczyny wątpliwości. Pozdrawiam bardzo serdecznie, Mii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an.na Re: JA TEZ PROSZE O WRÖZBE! IP: *.swipnet.se 20.05.02, 21:14 mii.krogulska napisał(a): > Witam serdecznie, > proponuję, aby postawiła Pani sobie tarota. Na stronach www.onet.pl jest > specjalna internetowa talia, bardzo sensowna i dobrze zrobiona. Często wróżba > pomaga odkryć prawdziwe przyczyny wątpliwości. > > Pozdrawiam bardzo serdecznie, > Mii Czyli nic sensownego sie nie dowiedzialam.Ja prosilam o wrözbe a tu uslyszalam:powröz sobie sama!! Odpowiedz Link Zgłoś
mii.krogulska Re: JA TEZ PROSZE O WRÖZBE! 20.05.02, 22:13 Witam serdecznie, Przykro mi, ale wróżby czasami wydają się niezrozumiałe. To nie matematyka :( i często odpowiedzi wcale nie są jednoznaczne. Niestety, to forum nie jest poradami wróżki, która wróży on-line. Pozdrawiam, Mii Odpowiedz Link Zgłoś