Gość: nokia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.05, 12:57 Znacie takie przypadki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
delphine2 Re: A co sądzicie pan panna + pani panna ? 07.01.05, 20:11 uwazam ze nie powinnas/powinienes miec watpliwosci co do konfiguracji zwiazku, w/g mnie nie powinniscie sie unikac, nie sprzeczac, macie wiele wspolnych cech, a te ktore Was dzielą nie zaszkodza zwiazkowi. mozecie licxyc na dlugie i zgone pozycie. aczkolwiek wszystko uzaleznione od Was anie do konca znaku zodiaku. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel Re: A co sądzicie pan panna + pani panna ? IP: *.icpnet.pl 08.01.05, 19:34 Niestety znam taki przypadek- moich rodziców. Od 35 lat są małżeństwem, znają się troszkę dłużej, ale tak naprawdę nic ich nie łączy i są ze sobą tylko z przyzwyczajenia. Jak dla mnie jest to dość męczące połączenie dwóch osób spod znaku panny- oboje nie potrafią ze sobą rozmawiać i podjąc wspólnej decyzji, chociażby dot. przyziemnych spraw. I chociaż dzieli ich różnica zaledwie 2 dni, to tak naprawdę są kompletnie różni i w inny sposób postrzegają świat. Jeśli miałabym doradzać- szkoda czasu na taki związek! Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz Re: A co sądzicie pan panna + pani panna ? 08.01.05, 20:41 Panna to generalnie najlepszy znak zodiaku. Sam jestem panna i wszyscy moi kumple to panny i moja żona to też będzie panna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emm Re: A co sądzicie pan panna + pani panna ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 00:12 llukiz, ja tez jestem zodiakalna panna :) i tez sie zgadzam, ze to najlepszy znak. Odpowiedz Link Zgłoś
delphine2 Re: A co sądzicie pan panna + pani panna ? 09.01.05, 00:17 Gość portalu: Emm napisał(a): > llukiz, ja tez jestem zodiakalna panna :) > i tez sie zgadzam, ze to najlepszy znak. ludzie - znak zodiaku to jeszcze nie wszystko wazna jest data urodzenia i wiele innych czynnikow wplywajacych nawspolne porozumienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz Re: A co sądzicie pan panna + pani panna ? 09.01.05, 19:24 powiem więcej. Tych wiele innych czynników ma tak decydujący wpływ, że daty urodzenia można spokojnie pominąć (jeśli nie ma zbyt dużej różnicy wieku) Odpowiedz Link Zgłoś
delphine2 Re: A co sądzicie pan panna + pani panna ? 09.01.05, 00:18 Gość portalu: nokia napisał(a): > Znacie takie przypadki? NOKIA - heh podaj moze wasze daty urodzenia i sprawa sie szybko wyjasni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nokia oto daty delphine IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 16:43 18.09.1979-pani 04.09.1978-pan Odpowiedz Link Zgłoś
delphine2 Re: oto daty delphine 10.01.05, 00:06 odezwij sie na ten mail wysle ci odpowiedz nie bede spraw osobistych poruszal na forum : ) delphine2@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
brunchild_a Re: do delphine 10.01.05, 13:06 a co powiesz mna moj temat: 28.08.1978? Odpowiedz Link Zgłoś
delphine2 Re: do delphine 10.01.05, 15:50 brunchild_a napisała: > a co powiesz mna moj temat: 28.08.1978? eh .... a co chcesz abym powiedzial : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: A co sądzicie pan panna + pani panna ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 17:48 Znam taką parę. Jedno słowo na określenie ich 16-letniego małżeństwa: tragedia :((( Cały czas się rozwodzą. Są ze sobą bo są, ale nie ma tam żadnych ciepłych uczuć. Dbają o dom i o dzieci, a miedzy nimi jest lodowato... Odpowiedz Link Zgłoś
delphine2 Re: A co sądzicie pan panna + pani panna ? 11.01.05, 18:01 Nokia ... odpisałem Ci na maila :) Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: A co sądzicie pan panna + pani panna ? 08.03.23, 05:30 Myśle, że to ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: A co sądzicie pan panna + pani panna ? 28.04.23, 19:45 To nurtujące Odpowiedz Link Zgłoś