Dodaj do ulubionych

Warszawa - szukam pomocy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 09:53
Witam, wlasciwe sama sie sobie dziwe, ze znalazalm sie w tym miejscu.Zawsze
wydawalo mi sie, ze jestem racjonalistka mocno stapajaca po ziemi....ale
nadszedl moment kiedy juz sobie nie radze. Wszystko wokolo mnie sie rozpada,
zadna sfera zycia sie nie uklada....Czy ktos z Was moze podac mi namiary do
sprawdzonej wrozki w Warszawie, bylabym bardzo wdzieczna. Pozdrawiam
serdecznie
Obserwuj wątek
    • delphine2 Re: Warszawa - szukam pomocy 13.02.05, 12:20
      Gość portalu: Nata napisał(a):

> Witam, wlasciwe sama sie sobie dziwe, ze znalazalm sie w tym miejscu.Zawsze
      > wydawalo mi sie, ze jestem racjonalistka mocno stapajaca po ziemi....ale
      > nadszedl moment kiedy juz sobie nie radze. Wszystko wokolo mnie sie rozpada,
      > zadna sfera zycia sie nie uklada....Czy ktos z Was moze podac mi namiary do
      > sprawdzonej wrozki w Warszawie,,

sadze ze wrozka w tym przypadku ci w niczym nie pomoze a tylko zakoduje to co
      jej sie bedzi chchialo :) proponuje bardziej romzowe z kim kyto sie na tym
      wyzanje ale nie polecam pozostawiania ytego problrmu wrozkow i wrozom :P
    • Gość: aga Re: Warszawa - szukam pomocy IP: *.chello.pl 14.02.05, 12:51
      to nie jest sprawa dla wróżki tylko dla terapeuty
      • delphine2 Re: Warszawa - szukam pomocy 14.02.05, 13:01
        Gość portalu: aga napisał(a):

> to nie jest sprawa dla wróżki tylko dla terapeuty

tez tak sadze :) zreszta wczesniej to napisalem, ale zadecyduje jak bedzie
        uwaza;a :)
    • llukiz Re: Warszawa - szukam pomocy 14.02.05, 13:50
      Ludzi spotykają różne nieszczęścia, tylko czemu niektórzy myślą wtedy o pójściu
      do wróżki?
      • Gość: hana Re: Warszawa - szukam pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 18:07
        A ja chodze do psychiatry :)
        I do wrozki tez czasami napisze :)
        Ale najlepsi sa przyjaciele, do ktorych chodze najczesciej :)

I psychiatra i wrozka sa rownie przyjacielskie
        ale na ogol psycholog czy psychiatra zle sie kojarzy,
        mimo, ze potrafi czesto lepiej od wrozki pomoc,
        a przyjaciol nie chcemy zadreczac masa problemow...
        pozostaje czasem tylko wrozka,
        ktora podniesie na duchu,
        bo zawsze powie cos dobrego...
    • Gość: Nata Re: Warszawa - szukam pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 14:10
      Przede wszytskim, bardzo Wam dziekuje za odpowiedz. Dlaczego wrozka? Poniewaz
      to juz chyba ostatnia deska ratunku :) Jestem juz po terapii, i mimo, ze
      bardzo sie staralam to niestety terapia mi nie pomogla. Praca nad soba,
      zrozumienie siebie i reacji w jakiej sie znjaduje, skonfrontowanie sie z
      problemem....mam to juz za soba...ale niestety problme zostal i chyba coraz
      mniej sobie z nim radze
      • Gość: R Re: Warszawa - szukam pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 14:47
        Ze swojej strony mogę polecić forum Zdrowie-Derpesja, może dobrze Ci zrobi, jak
        pogadasz sobie z tamtymi ludzmi :-)?
        Trzymaj się!
        R
        • Gość: nata Re: Warszawa - szukam pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 15:28
          dziekuje...
          najgorsze chyba jest to, ze przychodzi moment zmeczenia, nie chce sie juz o
          tym wszytskim myslec, zastanawiac, czlowiek czeka na gotowa recepte - zrob
          tak , wybierz to....o ilez byloby wygodniej zrzucic odpowiedzialnosc za czyny
          innym osobom
          • Gość: R Re: Warszawa - szukam pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 16:37
            Wiem, wiem ... i to rozumiem. Ale wtedy jest łatwo stracić kontrolę nad własnym
            życie, a jak coś się nie uda to już w ogóle beznadziejna sprawa.
            Uważa, że jednak trzeba przed wszystkim polegać na sobie. To jedyna siła, która
            jest w stanie wyciągnąć Cię z dołka. Pomoc wróżki - na dłuższą metę - to
            iluzja :).
            Pa!
            R
            • Gość: M. Re: Warszawa - szukam pomocy IP: *.mazowsze / *.inetia.pl 15.02.05, 16:16
              Gdybyś podała jakikolwiek kontakt do Ciebie mogłybysmy porozmawiac..(mail,gg)
              • Gość: R Re: Warszawa - szukam pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 17:42
                Cześć!

Już gdzieś podawałam na tym formum: riv@op.pl

Pozdrawiam,
                R
    • Gość: Nata Re: Warszawa - szukam pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 17:27
      Przepraszam ale pogubilam sie, to pytanie o mail, czy tez gg bylo skierowane
      do.....?
      • Gość: aaa Re: Warszawa - szukam pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 13:30
        Nata,

Rozumiem potrzebe spotkania z wrozka. Ja tez mam moment w ktorym przez ostatnie
        trzy miesiace zawalilo sie cale moje zycie. Mam sprawdzona tarocistke, ktora
        dodatkowo jest b dobrym psychologiem. Bylam dwa razy i wychodzilam podbudowana.
        Jutro tez sie wybieram.
        Podaje namiary:
        Warszawa
        Wrozka Marzena
        (0 22)678 28 93
        0502 532 956
        Powodzenia. Moze Tobie tez troszke pomoze.
        Pozdrawiam:)
        aaaaa
    • Gość: nata Re: Warszawa - szukam pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 14:00
      Bardzo dziekuje Ci za namiary, szczerze mowiac jak na razie chyba dam sobie z
      tym spokoj. Jestem po jednej wizycie u tarocisty i mam bardzo mieszane
      uczucia.....A szczerze mowiac nawet nie mieszane - chyba sie
      rozczarowalam....wiem wiem strasznie to infantylne.....ale kto wie moze kiedys
      sie znow odwaze pojsc..
      pozdatrwiam cieplo

Nata
      • Gość: ali Re: Warszawa - szukam pomocy IP: *.chello.pl 25.02.05, 20:42
        Napisz na arcykaplanka@o2.pl
        Zobaczysz... pomaga, chocby rozmową;)
        pozdrawiam
        ali
        • gagatha22 [...] 28.02.05, 01:14
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Lutowy Re: Warszawa - szukam pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 21:20
      Byłem w podobnej sytuacji i sądzę,że wróżki nie są dobrym rozwiązaniem gdyż
      niechcący mogą zakodować w Tobie coś niedobrego. Przez przypadek trafiłem na
      terapie grupową,chociaż zawsze uważałem że tam nie jest moje miejsce, i o dziwo
      bardzo pomogło. Mogę z czystym sumieniem polecić taką formę powrotu do radości
      życia. Pozdrawiam.
      • serwus_33 Re: Warszawa - szukam pomocy 13.08.16, 17:29
        terapia nie wszystkim pomaga, niektórzy zwyczajnie potrzebują odosobnienia, lasu, spacerów i oddychania świeżym powietrzem, a grupy terapeutyczne sa w szpitalach i w róznch dziwnych miejscach przy przychodniach i ośrodkach, ble...! wolę las i wrozki
    • serwus_33 Re: Warszawa - szukam pomocy 13.08.16, 17:27
      jasne :) podziele sie z Toba nowym odkryciem, poznałam wrozke Donate, konkretna i troskliwa, warto do niej sie zglosic, bo ma wiedze nie tylko ezoteryczna, pomogla mi z klopotami w ZUS. Namiary:
      wrozka_donata@op.pl

No... to tyle, he... he...

• agrentowy4321 Re: Warszawa - szukam pomocy 08.03.23, 02:35
      Trzeba uwzględnić różne opinie
    • irona.sonata Re: Warszawa - szukam pomocy 28.04.23, 16:57
      To dziwne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka