Gość: aneta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 23:03 ur sie 7 listopada 1979r, chce juz miec stalego partnera i dobra prace. chce wiedziec kiedy to nastapi, chce sie ustatkowac. prosze o rade. dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: an Re: prosze o rade IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 23:28 moj @: anetaknaber@tenbit.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiR Re: prosze o rade IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 17:41 Już niedługo będziesz miała stałą, dobrą pracę, jednak bardzo wymagającą. Żeby ją utrzymać będziesz musiała włożyć dużo zaangażowania i cierpliwości. Co do partnera, to poznasz go poprzez sprawy związane z tą nową pracą. Może to być współpracownik, szef lub też kontrahent. To wszystko, to już kwestia najwyżej miesięcy. Pozdrawiam MiR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: prosze o rade IP: *.chello.pl 22.02.05, 17:51 Anetko jesteś młoda i napewno za jakiś czs to sie stanie, ale zastanów sie bo mieć dzieci meża to nie takie proste i uwierz niech ci nie bedzie śpieszno do tego miodu. Praca? Ucz sie, ucz bo nauka to potęgi klucz. Za jakiś czas da to rezultat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANETA Re: prosze o rade IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 19:59 dziekuje bardzo za odpowiedz, ale z skad to wiesz MIR Odpowiedz Link Zgłoś
beataanna1 Re: prosze o rade 24.02.05, 17:54 nie wystarczy chcieć, trzeba wyjść z domu, szukać pracy, zrobić coś ku temu,a któregoś dnia Twoje trudy się opłacą.Podobnie z partnerem,uwierz mi każdy chce, ale jeśli będziemy tylko siedzieć i marzyć, że czegoś chcemy, a nie będziemy działać i robić nic ku temu to nawet sam Pan Bóg z pustego nie naleje.Bywaj w towarzystwie znajomych, nie omijaj imprez, ale nie wychodź z domu z przekonaniem, że idziesz na dyskotekę , czy spacer by kogoś poznać. Nie myśl o tym, a miłość sama przyjdzie, wtedy gdy się tego nie będziesz nawet spodziewać. Pozdrawiam.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: prosze o rade IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 22:21 dziekuje bardzo delphine2 za komentarz, nie mialam pojecia ze MiR robi takie dowcipy. milego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiR Re: prosze o rade IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 16:47 Droga Aneto! Faktem jest że jestem przeciwnikiem astrologii. Jednak to wcale nie znaczy, że przedstawiając Ci moją poradę miałem na myśli wyśmiewanie kogokolwiek. Wróżma została przygotowana wg najlepszych technik wróżbiarskich i ide o zakład, że się sprawdzi. Chcę także zwrócić Twoją uwagę, że nikt poza mną nie napisła Ci wróżby. Czemu? Pozdrawiam MiR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: prosze o rade IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 23:38 prosze o odpowiedz delphinku :) Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: prosze o rade 08.03.23, 01:55 Niekiedy trzeba pochylić się nad wieloma aspektami Odpowiedz Link Zgłoś