Dodaj do ulubionych

ten sam dzien urodzin

IP: *.peoria.k12.il.us 22.06.02, 05:14
Niedawno spotkalam chlopca, ktory co prawda jest rok ode mnie mlodszy, ale
urodziny ma tego samego dnia co ja (oboje jestesmy "pannami"). Mimo tego, ze
oboje mamy innych partnerow, bardzo przypadlismy sobie do gustu. Czy ten sam
dzien urodzin moze, wedlug Was, miec jakies tutaj znaczenie??
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • e._ Re: ten sam dzien urodzin 22.06.02, 09:20
      Moim zdaniem ma, i to bardzo. Dwoje moich najbliższych przez lata przyjaciół
      urodziło się tego samego dnia (Barany) i z obu tych przyjaźni czerpię te same
      przyjemności: dużo dowcipu, świetne intelekty, bardzo błyskotliwi i serdecznie
      oddani oboje. Z kolei mój mąż i inna, znacznie starsza ode mnie przyjaciółka to
      też ten sam dzień w znaku Panny. Nieraz aż śmiech mnie porywa na to, jak bardzo
      są podobni, identyczni. Dodam, że w moim otoczeniu mam wiele Baranów (brat,
      córka, sporo znajomych) oraz kilka Panien, ale ten sam dzień urodzenia jednak
      daje coś nieprawdopodobnie identycznego. Ja też z ciekawością i zapałem śledzę
      losy ludzi z mojego dnia urodzin i odkrywam tak wiele podobieństw, nawet u
      dwóch pań znacznie starszych ode mnie niemal identyczne uzdolnienia i - co
      dziwniejsze - koleje losu, które mam zdecydowanie nietuzinkowe.
      • mii.krogulska Re: ten sam dzien urodzin 23.06.02, 22:49
        Witam serdecznie,
        ludzie, którzy urodzili sie tego samego dnia (ale różngo roku) mają w swoich
        horoskopach Słońce położone mniej więcej w tym samym znaku zodiaku. Położenie
        Słońca jest jednym z najważniejszych elementów horoskopu, mówi o charakterze
        człowieka, jego losach i upodobaniach. Oznacza to, że mogą być do siebie
        podobni i będą się bardzo lubili (ale czasem bezwzględnie rywalizowali).

Pozdrawiam serdecznie,
        Mii

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka