Dodaj do ulubionych

"Expert" to perfectum .....

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 16:55
Grupa wzajemnej adoracji zrobiła nas w bambuko! A już miałam nadzieję, że
pojawił sie prawdziwy fachowiec... :-((
Obserwuj wątek
    • perfectum Re: "Expert" to perfectum ..... 20.04.05, 16:58
      Gość portalu: Pestka napisał(a):

> Grupa wzajemnej adoracji zrobiła nas w bambuko! A już miałam nadzieję, że
      > pojawił sie prawdziwy fachowiec... :-((

Przepraszam, ale moge zapytać na podstawie czego mniemasz, że jestem fałszywy fachowiec?

POzdrawiam :)

Horoskop codzienny
      • Gość: Pestka Re: "Expert" to perfectum ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 23:39
        Nie napisałam, że jesteś fałszywym fachowcem. Napisałam, że miałam nadzieję, że
        forum eksperckie założy prawdziwy fachowiec. Czy wg Ciebie TO JEST TO SAMO ?
        Nie mam prawa oceniac Ciebie i Twoich kwalifikacji. Zainwestowałaś w siebie. I
        dobrze. Cały wykaz umiejętności na Twojej stronce też robi wrażenie. Jednak
        mam zastrzeżenia co do Twoich komentarzy, porad i interpretacji. Wyczuwam
        ignorancję... Chyba mi wolno mieć swoje zdanie?
        • perfectum Re: "Expert" to perfectum ..... 21.04.05, 10:18
          Gość portalu: Pestka napisał(a):

> Nie napisałam, że jesteś fałszywym fachowcem. Napisałam, że miałam nadzieję, że forum eksperckie założy prawdziwy fachowiec. Czy wg Ciebie TO JEST TO SAMO ?

A ja pytam co rozumiesz pod hasłem "prawdziwy fachowiec " !!

> Nie mam prawa oceniac Ciebie i Twoich kwalifikacji. Zainwestowałaś w siebie. I dobrze.

Nie wyobrażam sobie nie inwestowania w siebie w jakiejkolwiek dziedzinie jaka istnieje na ziemi. Bez tego nie ma rozwoju i poszerzania umiejętności.

Cały wykaz umiejętności na Twojej stronce też robi wrażenie.

To przeczy temu co piszesz wyżej. Poza tym wykaz umiejętności na mojej stronce jest bardzo skromny ;-)
          Niedługo ruszy druga, znacznie szersza..:)

Jednak mam zastrzeżenia co do Twoich komentarzy, porad i interpretacji. Wyczuwam ignorancję...

Źle wyczuwasz. Pracuj więcej nas swoją intuicja ;-))

Chyba mi wolno mieć swoje zdanie?

Oczywiście i bardzo je cenię :)

Pozdrawiam serdecznie
          • Gość: Pestka Re: "Expert" to perfectum ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 13:55
            "prawdziwy fachowiec" - wg mnie to ten, który ma "czuja". To ten, którego
            porady można przyjąć bez zastrzeżeń i uznać za swoje. Można też oczywiście się
            z nimi nie zgodzić, ale prowokują do myślenia. To taki swoisty przewodnik
            duchowy, który jedynie wskazuje drogę. Nigdy nie ocenia. Jedynie
            NAPROWADZA /cytuję Ciebie: "Źle wyczuwasz. Pracuj więcej nas swoją intuicja ;-
            ))"/. "Prawdziwy fachowiec" to nie "samochwała" - Prawdziwa Góra nie musi
            mówić, że jest Górą"!... /cytuję Twoje słowa : "Poza tym wykaz umiejętności na
            mojej stronce jest bardzo skromny ;-) Niedługo ruszy druga, znacznie
            szersza..:)/ Chyba więc powinniśmy "coś oczyścić" - OBIE! Wzajemne relacje - na
            pewno! Pozdrawiam serdecznie.

• Gość: perfectum Re: "Expert" to perfectum ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 14:55
              prawdziwy fachowiec" - wg mnie to ten, który ma "czuja". To ten, którego
              porady można przyjąć bez zastrzeżeń i uznać za swoje. Można też oczywiście się
              z nimi nie zgodzić, ale prowokują do myślenia. To taki swoisty przewodnik
              duchowy, który jedynie wskazuje drogę. Nigdy nie ocenia. Jedynie
              NAPROWADZA /cytuję Ciebie: "Źle wyczuwasz. Pracuj więcej nas swoją intuicja ;-
              ))"/. "Prawdziwy fachowiec" to nie "samochwała" - Prawdziwa Góra nie musi
              mówić, że jest Górą"!... /cytuję Twoje słowa : "Poza tym wykaz umiejętności na
              mojej stronce jest bardzo skromny ;-) Niedługo ruszy druga, znacznie
              szersza..:)/ Chyba więc powinniśmy "coś oczyścić" - OBIE! Wzajemne relacje - na
              pewno! Pozdrawiam serdecznie.

Niestety, obawiam się, że szukasz ideału. :))
              Co do oczyszczania relacji, to bardzo chętnie, ale pamietaj, że nie ja je zanieczyściłam.
              Co do intuicji napisałam to, co jest zgodne z prawdą. Źle mnie oceniasz i tyle na ten temat. :)
              Pozdrawiam i życzę miłego dnia.:))
              • Gość: Pestka Re: "Expert" to perfectum ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 15:33
                Ufff ........dziękuję za wymianę poglądów, ja też Cię kocham
                • perfectum Re: "Expert" to perfectum ..... 21.04.05, 15:39
                  ;-P
    • pjopaw Skumbrie w tomacie... 20.04.05, 21:21
      ...skumbrie w tomacie,
      chcieliście wróżki, no to ją macie
      skumbrie w tomacie pstrąg! :-p

A tak poza tym - w czym ona gorsza od jakiejś innej?
      Skąd wiesz, że nie jest dobra? Bo Ci nie po nosie, że to jest akurat ta, a nie
      inna osoba? Rozumiem, że możesz nie lubić osoby, ale nie mieszaj w to
      kwalifikacji zawodowych. Ja nie wiem, czy ona jest dobra. Więc się nie
      wypowiadam w tej materii.
      • Gość: MiR [...] IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.04.05, 00:41
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • agrentowy4321 Re: "Expert" to perfectum ..... 07.03.23, 21:19
      Ciekawe
    • irona.sonata Re: "Expert" to perfectum ..... 28.04.23, 11:55
      To nurtujące

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka