Gość: Pestka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 16:55 Grupa wzajemnej adoracji zrobiła nas w bambuko! A już miałam nadzieję, że pojawił sie prawdziwy fachowiec... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perfectum Re: "Expert" to perfectum ..... 20.04.05, 16:58 Gość portalu: Pestka napisał(a): > Grupa wzajemnej adoracji zrobiła nas w bambuko! A już miałam nadzieję, że > pojawił sie prawdziwy fachowiec... :-(( Przepraszam, ale moge zapytać na podstawie czego mniemasz, że jestem fałszywy fachowiec? POzdrawiam :) Horoskop codzienny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pestka Re: "Expert" to perfectum ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 23:39 Nie napisałam, że jesteś fałszywym fachowcem. Napisałam, że miałam nadzieję, że forum eksperckie założy prawdziwy fachowiec. Czy wg Ciebie TO JEST TO SAMO ? Nie mam prawa oceniac Ciebie i Twoich kwalifikacji. Zainwestowałaś w siebie. I dobrze. Cały wykaz umiejętności na Twojej stronce też robi wrażenie. Jednak mam zastrzeżenia co do Twoich komentarzy, porad i interpretacji. Wyczuwam ignorancję... Chyba mi wolno mieć swoje zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
perfectum Re: "Expert" to perfectum ..... 21.04.05, 10:18 Gość portalu: Pestka napisał(a): > Nie napisałam, że jesteś fałszywym fachowcem. Napisałam, że miałam nadzieję, że forum eksperckie założy prawdziwy fachowiec. Czy wg Ciebie TO JEST TO SAMO ? A ja pytam co rozumiesz pod hasłem "prawdziwy fachowiec " !! > Nie mam prawa oceniac Ciebie i Twoich kwalifikacji. Zainwestowałaś w siebie. I dobrze. Nie wyobrażam sobie nie inwestowania w siebie w jakiejkolwiek dziedzinie jaka istnieje na ziemi. Bez tego nie ma rozwoju i poszerzania umiejętności. Cały wykaz umiejętności na Twojej stronce też robi wrażenie. To przeczy temu co piszesz wyżej. Poza tym wykaz umiejętności na mojej stronce jest bardzo skromny ;-) Niedługo ruszy druga, znacznie szersza..:) Jednak mam zastrzeżenia co do Twoich komentarzy, porad i interpretacji. Wyczuwam ignorancję... Źle wyczuwasz. Pracuj więcej nas swoją intuicja ;-)) Chyba mi wolno mieć swoje zdanie? Oczywiście i bardzo je cenię :) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pestka Re: "Expert" to perfectum ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 13:55 "prawdziwy fachowiec" - wg mnie to ten, który ma "czuja". To ten, którego porady można przyjąć bez zastrzeżeń i uznać za swoje. Można też oczywiście się z nimi nie zgodzić, ale prowokują do myślenia. To taki swoisty przewodnik duchowy, który jedynie wskazuje drogę. Nigdy nie ocenia. Jedynie NAPROWADZA /cytuję Ciebie: "Źle wyczuwasz. Pracuj więcej nas swoją intuicja ;- ))"/. "Prawdziwy fachowiec" to nie "samochwała" - Prawdziwa Góra nie musi mówić, że jest Górą"!... /cytuję Twoje słowa : "Poza tym wykaz umiejętności na mojej stronce jest bardzo skromny ;-) Niedługo ruszy druga, znacznie szersza..:)/ Chyba więc powinniśmy "coś oczyścić" - OBIE! Wzajemne relacje - na pewno! Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perfectum Re: "Expert" to perfectum ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 14:55 prawdziwy fachowiec" - wg mnie to ten, który ma "czuja". To ten, którego porady można przyjąć bez zastrzeżeń i uznać za swoje. Można też oczywiście się z nimi nie zgodzić, ale prowokują do myślenia. To taki swoisty przewodnik duchowy, który jedynie wskazuje drogę. Nigdy nie ocenia. Jedynie NAPROWADZA /cytuję Ciebie: "Źle wyczuwasz. Pracuj więcej nas swoją intuicja ;- ))"/. "Prawdziwy fachowiec" to nie "samochwała" - Prawdziwa Góra nie musi mówić, że jest Górą"!... /cytuję Twoje słowa : "Poza tym wykaz umiejętności na mojej stronce jest bardzo skromny ;-) Niedługo ruszy druga, znacznie szersza..:)/ Chyba więc powinniśmy "coś oczyścić" - OBIE! Wzajemne relacje - na pewno! Pozdrawiam serdecznie. Niestety, obawiam się, że szukasz ideału. :)) Co do oczyszczania relacji, to bardzo chętnie, ale pamietaj, że nie ja je zanieczyściłam. Co do intuicji napisałam to, co jest zgodne z prawdą. Źle mnie oceniasz i tyle na ten temat. :) Pozdrawiam i życzę miłego dnia.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pestka Re: "Expert" to perfectum ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 15:33 Ufff ........dziękuję za wymianę poglądów, ja też Cię kocham Odpowiedz Link Zgłoś
pjopaw Skumbrie w tomacie... 20.04.05, 21:21 ...skumbrie w tomacie, chcieliście wróżki, no to ją macie skumbrie w tomacie pstrąg! :-p A tak poza tym - w czym ona gorsza od jakiejś innej? Skąd wiesz, że nie jest dobra? Bo Ci nie po nosie, że to jest akurat ta, a nie inna osoba? Rozumiem, że możesz nie lubić osoby, ale nie mieszaj w to kwalifikacji zawodowych. Ja nie wiem, czy ona jest dobra. Więc się nie wypowiadam w tej materii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiR [...] IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.04.05, 00:41 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś